abonnement Unibet Coolblue
pi_189819035
quote:
5s.gif Op woensdag 6 november 2019 18:21 schreef _UserName_ het volgende:

[..]

En precies hier had de VAR in moeten grijpen om het spel niet dood te maken. Dan was er een vrije trap toegekend aan Chelsea wegens overtreding van Blind. Of, zelfs dat niet eens maar gewoon doeltrap Ajax?

ja, die downtime was even kut, had juist 3-4 uur besteed aan leeswerk om het allemaal te begrijpen alvorens te reageren :P
Dit is het enige wat ik niet zeker weet. Als de VAR het ook geen pingel vindt had het denk ik een stuiterbal moeten zijn. De scheids floot het spel af en het was te lang na de overtreding van Blind om alsnog daar een overtreding te geven.
Misschien (maar ik denk het niet) had de VAR het recht om de fout van het doorspelen na de overtreding van Blind te corrigeren en wel daar een vrije trap te geven.

Maar duidelijk is iig dat de scheids geblunderd heeft. In eerste instantie door niet te fluiten voor de overtreding OP Blind en daarna bij het doorspelen bij de overtreding VAN Blind.

Wel begrijpelijk, want ik kende deze regel ook niet en ik heb meer dan 30 jaar gevoetbald en ook wel eens gefloten. Maar van Scheidsrechters op dit niveau mogen we wel verwachten dat ze de regels kennen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')