nou het stinkt iig goed naar de mais, als je ze ff langzaam opbakt, dat is een goed teken, ze drogen ook niet uit en blijven flexibelquote:Op maandag 4 november 2019 16:58 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Op zich zijn mais tortilla’s zeer goed te nassen.
Al zal het wellicht per merk verschillen.
Maar het concept an sich is helemaal prima.
Heb ze alleen nog nooit zelfgekocht... wel fan van als ik uiteten ga.
Ah dat is wel vervelend.quote:Op maandag 4 november 2019 17:27 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
nou het stinkt iig goed naar de mais, als je ze ff langzaam opbakt, dat is een goed teken, ze drogen ook niet uit en blijven flexibel
zonder gluten
ik merk het wel over een uur of vier, met of zonder gluten, maar de smaak is okee
kost ook nog es vrijweinig, over een uur of 4, 5 weet ik of ik ze aankan, die pure zogenaamde mais tortilla's vd appie
ff vullen met surinaamse kipkerrie en kouseband, ik ben tot nu toe blij verrast, ze blijven mooi heel
ik kook glutenvrij omdat ik simpelweg coeliaki van krijg
het is een rampquote:Op maandag 4 november 2019 17:38 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Ah dat is wel vervelend.
Hier tegenwoordig ook regelmatig koken voor iemand met voedsel intolerantie... drama is dat soms tijdens het winkelen.
Ben soms ineens toch nog heel lang weg ipv even op en neer omdat er spontaan iemand blijft eten.
Grootste probleem daar zijn geen gluten maar aardappelen, tomaat, peper....
dat zit echt werkelijk waar overal in...
tot aan de vleeswaren aan toe.
Vermoed dat het met gluten weinig beter gesteld is.
Kan me er ineens vanalles bij voorstellen.quote:
als ik straks geen diareeh heb en moest overgeven met een soort lijmachtige substantie, laat ik je weten of het glutenvrij is en dat merk, mijn culinaire aandcht verdient!, okay?quote:Op maandag 4 november 2019 17:47 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Kan me er ineens vanalles bij voorstellen.
Maar ben benieuwd als het was is... eens zien of ik er maischips van kan maken.
Doe ik met gewone tortilla’s ook weleens..
Eventuele details hoeven niet perse met beeld en geluidquote:Op maandag 4 november 2019 17:56 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
als ik straks geen diareeh heb en moest overgeven met een soort lijmachtige substantie, laat ik je weten of het glutenvrij is en dat merk, mijn culinaire aandcht verdient!, okay?
ik vind de smaak goed, misschien is het dat specifieke maismeel uit mexico gebruiken, staat er iig niet op
4 of 5 uur en iets meer al dan niet mijn geluk
Te laat thuis voor witlof ham/kaas dus verruild voor gebakken champignons.quote:Op maandag 4 november 2019 16:32 schreef FutureFairytale het volgende:
Net een nep liga.
Vanavond witlof ham/kaas, mosterdpuree en vissticks.
Enjoyquote:Op dinsdag 5 november 2019 08:51 schreef christmastsunami het volgende:
oewie, het is glutenvrij, ik heb eindelijk lekkere glutenvrije tortilla's ontdekt
mijn buik is okiedokie
dankjewel Appie
Moest het even googelen. Doop je er dan ook je aardappels in?quote:Op dinsdag 5 november 2019 10:27 schreef klappernootopreis het volgende:
Ik ga vanavond mosterdstip maken. Met gestoofde vis er bij
Aardapeltjes kook ik op de normale manier (geen kruimige) en daar heb ik dan de mosterdsaus bij. Die gestoofde vis kook ik ook, giet het meeste water af, en doe er paneermeel en een scheut azijn bij., en een kluitje boter .quote:Op dinsdag 5 november 2019 10:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Moest het even googelen. Doop je er dan ook je aardappels in?
Deze morgen tomaatjes, komkommer, 2 crackers roomkaas en thee.
Vanmiddag pittige noedelsoep.
Ik had er ook nog nooit van gehoordquote:Op dinsdag 5 november 2019 10:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Moest het even googelen. Doop je er dan ook je aardappels in?
Deze morgen tomaatjes, komkommer, 2 crackers roomkaas en thee.
Vanmiddag pittige noedelsoep.
kijk, dat zijn kook technieken waar ik op letquote:Op dinsdag 5 november 2019 10:46 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
Aardapeltjes kook ik op de normale manier (geen kruimige) en daar heb ik dan de mosterdsaus bij. Die gestoofde vis kook ik ook, giet het meeste water af, en doe er paneermeel en een scheut azijn bij., en een kluitje boter .
Speklapjes met Groninger mosterd besmeren en die dan direct door de paneermeel rollen is ook niet te versmaden. Instant hit!quote:Op dinsdag 5 november 2019 10:46 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
Ik had er ook nog nooit van gehoord
maarja het klinkt okiedokie
wat kip marineren in mosterd, kan heel erg lekker worden
Sowieso, andere mosterd dan Groningerquote:Op dinsdag 5 november 2019 10:51 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
Speklapjes met Groninger mosterd besmeren en die dan direct door de paneermeel rollen is ook niet te versmaden. Instant hit!
allen de échte gebruiken van Abraham uit Eenrumquote:Op dinsdag 5 november 2019 13:55 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Sowieso, andere mosterd dan Groninger
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |