abonnement Unibet Coolblue
pi_189700804
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 16:11 schreef Nober het volgende:

[..]

Er is een poll.

veronicainside twitterde op woensdag 30-10-2019 om 14:52:14 Wie moet Dick Advocaat opvolgen als Champions League-analist bij Veronica? 🤔1 = Wim Kieft2 = Jack Spijkerman3 = Sander Lantinga 4 = Dick Vledder#UCL #veronicainside https://t.co/xhkX7CCpKE reageer retweet
[ afbeelding ]
Doe Anouk dan
pi_189700813
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 16:53 schreef Vjenne12345 het volgende:

[..]

Doe Anouk dan
Zodat ze ook eens met de witte neger kennis maakt?
pi_189700829
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 16:54 schreef Nober het volgende:

[..]

Zodat ze ook eens met de witte neger kennis maakt?
Uiteraard. Heeft ze overigens al eens gedaan.
  woensdag 30 oktober 2019 @ 18:11:48 #29
350577 YourCaptor
A billion dollar
pi_189702095
Moet die poll grappig zijn :')
We know this. The Chinese know that we know. But we make-believe that we don't know and the Chinese make-believe that they believe that we don't know, but know that we know. Everybody knows.
  woensdag 30 oktober 2019 @ 18:17:14 #30
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_189702198
1= Reeds en overdaad
2= seniel en gek
3=Ziet er uit als een mongool en is het ook
4=Heeft zijn vrouw het raam uitgeduwd :r
-----------------------------------------------------------

Niet een normaal iemand te vinden met verstand van voetbal :?
  woensdag 30 oktober 2019 @ 18:20:00 #31
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_189702266
Hélène Hendriks ook bij VI Oranje :') :|W

Hélène Hendriks krijgt een rol bij VI Oranje komende zomer. Hoe die eruit komt te zien voor de presentatrice van Fox Sports en Veronica is nog niet helder. Veel is nog onduidelijk over de zomerse editie van Veronica Inside van het trio Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

De kans dat Nederland aanwezig op het EK is groot. Oranje ontbrak de laatste twee keer, in 2016 en 2018. Of de EK-special ook VI Oranje gaat heten, is nog maar de vraag. De naam ligt vast bij Voetbal International. Zeker is dat het programma niet meer in het Scheveningse Kurhaus wordt opgenomen. Naar een nieuwe locatie wordt nog gezocht. Ook is nog niet duidelijk of het programma op SBS 6 komt, of op Veronica. De verwachting is wel dat de vaste analytici Hans Kraay jr., Jan Boskamp en Wim Kieft, maar ook Dick Advocaat aanschuiven bij het trio.

VI Oranje was tijdens de WK’s van 2010 en 2014 en het EK in 2012 op de buis bij RTL. In de zomer van 2018 toen de Nederlandse voetballers afwezig waren, maakte Genee, Derksen en Van der Gijp VI Oranje Blijft Thuis.

https://www.ad.nl/show/he(...)-vi-oranje~a7faee93/

:') Er wordt iemand door de strot geduwd :(
  woensdag 30 oktober 2019 @ 20:49:07 #32
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_189705037
De Wolf: Advocaat hoefde mij niet over te halen

John de Wolf hoefde niet lang te denken toen Dick Advocaat hem vroeg als assistent-trainer bij Feyenoord. ,,Als je met Dick gesproken hebt, dan twijfel je niet meer. Hij hoefde mij niet over te halen”, aldus de ex-Feyenoorder bij FOX Sports.

De Wolf zit vanavond nog gewoon op de bank bij het KNVB-bekerduel van ‘zijn’ Spakenburg met ASWH. Hij sprak gisteren anderhalf uur lang met Dick Advocaat en Cor Pot, die ook als assistent aan de slag gaat, net als de al zittende Said Bakkati. ,,Hij wilde mij in mijn ogen aankijken en dingen op papier laten zien. Het is zo’n mooie man om naar te luisteren, zo gedreven nog. Als je daar onderdeel van kunt maken, dan kun je die kans niet laten schieten. Ik ben trots om assistent van Advocaat te zijn. Ik ambieer geen hoofdtrainerschap in het betaald voetbal.”

https://www.ad.nl/nederla(...)r-te-halen~a81a704d/

^O^ _O_
pi_189710639
Wilfred Genee: Fijn als Johan even zijn mond houdt over onze show :D

Vier maanden na de eerste reeks krijgt de talkshow van Wilfred Genee en Hélène Hendriks een vervolg. Café Hendriks & Genee, vanaf zondag weer op de buis, is wel aangepast: minder rubrieken, minder gasten, minder haast.

Een talkshow met veel tierelantijnen, wisselende kritieken en lage kijkcijfers. De start van Café Hendriks & Genee dit voorjaar was nogal stroef. ,,We hebben zeker ook mooie interviews gehad”, stelt Wilfred Genee, ,,maar het was juni, elke week dertig graden en ook nog eens het WK vrouwenvoetbal. In zo’n komkommerperiode was het lastig de kijker te bereiken en konden we niet laten zien wat we waard waren.”

De nieuwe reeks, vier maanden later, komt in een tijd waarin er wél nieuws is. Genee: ,,Als we nu niet slagen, hebben we dat echt aan onszelf te wijten.” De kritiek op de eerste serie uitzendingen: de talkshow zat te vol met gasten, zangers, rubrieken als ‘de jukebox’ en ‘de kijkersvraag’, een prominente rol van de barmannen Niels en Rick en Willibrord Frequin als afsluiter.

Waren dat niet te veel tierelantijnen?
Genee: ,,Ik denk dat de tierelantijnen misschien wat storend waren doordat het tempo te hoog lag. Daardoor had je als kijker het gevoel dat we haast hadden.”

Wat hebben jullie daar aan gedaan?
Genee: ,,De jukebox is eruit, van Willibrord hebben we afscheid genomen, de barmannen wilden niet door (ze kwamen er financieel niet uit, aldus Niels van Baarlen gisteren bij Radio Veronica, red.) en we zitten met minder gasten aan tafel. Zodat er meer rust is. Tegelijk moet je je realiseren dat we wel in een café zitten, hè. We maken geen Pauw, geen Jinek. Dit is het uurtje op de zondagavond. Even uitbuiken van het weekend, terugkijken en vooruit.”

Hendriks: ,,In een cafésetting, volkser. Je kunt nog net even het laatste nieuws bespreken. Niet te ingewikkeld, lekker luchtig.”

Hélène, jij gaf na de eerste reeks toe dat je nog veel moet leren.
Hendriks: ,,Ik kom uit de sport, uit het voetbal. Daar heb ik me jarenlang in gespecialiseerd, veel kennis en ervaring opgedaan. Nu kwam ik uit mijn comfortzone, want dit is een ander type talkshow. Natuurlijk bereidde ik me zorgvuldig voor, lees ik me in en verdiep me in de gasten, maar dat betekent niet dat je er al bent. Ik moet me hierin ontwikkelen.”

Wat deed je anders?
Hendriks: ,,Nog meer de actualiteit volgen en sparren over interviewtechnieken. Ik had bijvoorbeeld niet veel ervaring met politici. Zij zijn toch anders getraind dan de meeste mensen. Daar moet je goed mee overweg kunnen.”

Dit is het uurtje op de zondag­avond. Even uitbuiken van het weekend

Met wie heb je gespard?
Hendriks: ,,Met Jeroen Pauw, die een bedrijfje heeft dat daarin gespecialiseerd is. Dan keken we interviews terug en namen we ze door. Op die manier probeer ik dan interviewtechnieken bij te leren.”

Genee: ,,We hebben allebei geen journalistieke opleiding, maar mijn voordeel is dat ik tijdens mijn studieperiode lang bij een lokale omroep heb gewerkt, Oog TV. Het zou kunnen zijn dat het afgelopen jaar zo nieuw voor je was dat je de materie minder goed kende. Interviewen kun je goed, zoals met Erik Ten Hag (trainer van Ajax, red.) vorige week. Je luisterde goed, vroeg lekker door.”

Hendriks: ,,Als ik terugkijk naar de vorige reeks, weet ik heel goed wanneer ik klem zat. Voor het interview met Thierry Baudet had ik alles gelezen, maar hij wist precies hoe mij uit mijn evenwicht te halen. Belangrijk is om die situaties te herkennen.”

Hoe gaan jullie ervoor zorgen dat de chemie tussen jullie nu wel ontstaat?
Hendriks: ,,Vond je dat die er niet was?”

Genee: ,,Grappig dat je dat zegt. Paul de Leeuw komt omdat hij de chemie zo goed vindt. Carlo Boszhard idem dito. En Dick Advocaat zei vorige week nog: ‘Die chemie van jullie, die is top, daar ligt het niet aan. Maar het is natuurlijk wel zo dat als je elkaar moet leren kennen, je aan het zoeken bent. Met Jan Joost van Gangelen heeft dat ook even geduurd, toch?’

Hendriks: ,,Anderhalf jaar. Een duopresentatie, dat kost gewoon tijd.”

Genee: ,,Wat Art Rooijakkers vervelend deed bij haar: hij zei ja en nee maar vertikte om antwoord te geven. Raakte ik geïrriteerd. Dacht ik: hallo, je bent hier te gast omdat je binnenkort je eigen talkshow hebt, ga je zó doen. Werd ik iets feller. Dat gaat Hélène ook doen, hoor, let op.”

Is half 11 op zondagavond niet te laat?
Genee: ,,Tien uur vind ik zelf iets beter, maar straks worden alle talkshows om half elf geprogrammeerd, dus dan zit je in een goed ritme. We zitten na Lubach. Studio Voetbal begint vijf over half elf, maar dat had vorige week 550.000 en zondag 631.000 kijkers….”

Wanneer zijn jullie tevreden?
,,Veronica heeft een specifieke doelgroep. Je moet ons echt vinden. Maar kijkers zullen ook moeten wennen. Carlo Boszhard zei daar iets moois over. ‘Na de eerste vijf uitzendingen van Life & Cooking riep iedereen: dit gaat nergens over. Binnen RTL zeiden ze: wacht even, dit moet even de tijd krijgen. En ja hoor, bij aflevering acht, negen hoorde je al andere geluiden: Wat is dit een leuke chaos in die keuken. Ik hoop dat wij ook de tijd en ruimte krijgen.”

Veel steun van je Veronica Inside-collega’s krijgen jullie niet: Johan Derksen brandde de talkshow na één aflevering helemaal af.
Genee: ,,Hélène zit vrijdag bij ons (Veronica Inside, red.) in de uitzending. Ik denk niet dat het nut heeft, maar ik ga het vrijdagavond wel tegen Johan zeggen: hou nou eens twee uitzendingen je mond over onze talkshow. Geef het een kans.”

Hendriks: ,,Zo slecht vindt hij het niet, hoor. Hij is alleen niet zo fan van die hoempapamuziek.”

Klopt het Hélène dat Wilfred kritiek heeft op je kledingsmaak?
Hendriks: ,,Wilfred wil heel graag dat ik andere kleren aantrek op tv. Hij vindt dat ik me niet goed kleed.”

Genee: ,,Je bent hartstikke mooi, maar hebt soms van die tv-dingen aan, die kunnen écht niet.”

Hendriks: ,,Wat dan?”

Genee: ,,Van die roesjes, dat je denkt: komen die van de Zeeman of zo? We zouden samen een keer gaan winkelen, maar het is er nog niet van gekomen.”

Hendriks: ,,Ach, het is heus niet zo dat ik bij alles denk: zoek het lekker uit. Uiteindelijk bepaal ik zelf wat ik aantrek.”

Wie zijn zondag jullie gasten?
Hendriks: ,,Klaas Dijkhoff, Britt Dekker en Paul de Leeuw.”

Genee: ,,Een mooie mix. Een serieuze toon met Klaas Dijkhoff, misschien wel de toekomstige minister-president. Britt is natuurlijk Britt...”

Hendriks: ,,…En Paul de Leeuw. Die heeft hetzelfde dna als wij, houdt van het onvoorspelbare.”

Dat moet kunnen, een RTL-coryfee in een Talpa-talkshow?
Hendriks: ,,Iedereen mag langskomen. Natuurlijk kennen wij de concurrentiestrijd tussen Talpa en RTL, maar wij hebben geen restricties gekregen. Waarom niet gebruik maken van elkaar?”

Met hoeveel kijkers zijn jullie tevreden?
Genee: ,,Als ik naar de sterk wisselende cijfers van Beau kijk, dan zeg ik: tussen 200.000 en 300.000 zou mooi zijn.”

Café Hendriks en Genee, zondag, Veronica, 22.30 uur

https://www.ad.nl/show/wi(...)-onze-show~aaf41ca7/

Barmannen weg ^O^ _O_
pi_189710707
Willibrord haalde ook heel het niveau naar beneden. En barmannen met zogenaamde kijkersvragen van hetzelfde. Zonde dat het zo lang moest duren.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  donderdag 31 oktober 2019 @ 14:33:54 #35
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_189714839
Wat een hoop Hélène op tv, ik denk dat ze dit speciaal voor @Karina doen.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  Moderator donderdag 31 oktober 2019 @ 14:35:59 #36
9859 crew  Karina
Woman
pi_189714863
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 14:33 schreef AFCNiels het volgende:
Wat een hoop Hélène op tv, ik denk dat ze dit speciaal voor @:Karina doen.
:{
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_189714873
quote:
99s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 14:35 schreef Karina het volgende:

[..]

:{
:{
  donderdag 31 oktober 2019 @ 14:38:27 #38
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189714884
quote:
99s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 14:35 schreef Karina het volgende:

[..]

:{
mag je haar niet?
  Moderator donderdag 31 oktober 2019 @ 14:40:44 #39
9859 crew  Karina
Woman
pi_189714907
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 14:38 schreef Tarado het volgende:

[..]

mag je haar niet?
nee ik vind haar echt verschrikkelijk.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  donderdag 31 oktober 2019 @ 14:42:20 #40
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189714928
quote:
99s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 14:40 schreef Karina het volgende:

[..]

nee ik vind haar echt verschrikkelijk.
OK , ze stoort me niet maar ook zij is voor veel geld binnen gehaald dus logisch dat ze haar gebruiken willen waar het kan.
  Moderator donderdag 31 oktober 2019 @ 14:43:30 #41
9859 crew  Karina
Woman
pi_189714948
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 14:42 schreef Tarado het volgende:

[..]

OK , ze stoort me niet maar ook zij is voor veel geld binnen gehaald dus logisch dat ze haar gebruiken willen waar het kan.
dat is al mijn eerste irritatie: dat je haar OVERAL ziet.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  donderdag 31 oktober 2019 @ 14:45:13 #42
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189714968
quote:
99s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 14:43 schreef Karina het volgende:

[..]

dat is al mijn eerste irritatie: dat je haar OVERAL ziet.
:) dat heb ik met die anderen ook, in zo'n CL week heb je 3 keer Johan, 3 keer vd Gijp, 3 keer Genee, dat is gewoon teveel van het goeie
pi_189715010
Helene moet eerst eens op spraakcursus gaan
Voor in de mond praten is onverstaanbaar
Dan dat haar eens normaal doen
Dan prothese over dat stompje
Dan normaal gaan doen in beeld
  Moderator donderdag 31 oktober 2019 @ 14:50:19 #44
9859 crew  Karina
Woman
pi_189715019
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 14:45 schreef Tarado het volgende:

[..]

:) dat heb ik met die anderen ook, in zo'n CL week heb je 3 keer Johan, 3 keer vd Gijp, 3 keer Genee, dat is gewoon teveel van het goeie
ok maar dat was alleen de 1e er zijn er nog meer.ze kan niet interviewen is 3. En ik vind haar gewoon niet leuk.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  donderdag 31 oktober 2019 @ 14:50:23 #45
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_189715020
quote:
99s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 14:43 schreef Karina het volgende:

[..]

dat is al mijn eerste irritatie: dat je haar OVERAL ziet.
:D Het viel me op dat je nogal eens op haar reageert.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_189715027
quote:
6s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 14:49 schreef ikweethetookniet het volgende:
Helene moet eerst eens op spraakcursus gaan
Voor in de mond praten is onverstaanbaar
Dan dat haar eens normaal doen
Dan prothese over dat stompje
Dan normaal gaan doen in beeld
MINDER MINDER MINDER.
  Moderator donderdag 31 oktober 2019 @ 14:55:46 #47
9859 crew  Karina
Woman
pi_189715065
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 14:50 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

:D Het viel me op dat je nogal eens op haar reageert.
dat heb je goed gezien ;)
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  Moderator donderdag 31 oktober 2019 @ 14:55:53 #48
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_189715068
quote:
6s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 14:49 schreef ikweethetookniet het volgende:
Helene moet eerst eens op spraakcursus gaan
Voor in de mond praten is onverstaanbaar
Dan dat haar eens normaal doen
Dan prothese over dat stompje
Dan normaal gaan doen in beeld
Meer van dit soort posts ikweethetookniet. ^O^
What can change the nature of a man?
pi_189715376
Helene moet weer lekker terug naar Broabant TV.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_189715510
quote:
1s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 15:20 schreef De_Kraam het volgende:
Helene moet weer lekker terug naar Broabant TV.
Nee joh. Helene is wel leuk en doet het prima. Probleem is alleen dat mensen er zelf iets te veel in gaan geloven wanneer ze complimentjes ontvangen, dat zie je bij haar ook wel een beetje terug.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')