abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 22 oktober 2019 @ 11:10:15 #26
3647 B.R.Oekhoest
Taalpotpourrist Berend Rinus
pi_189560565
Zaandam, dat zijn kruideniers, haakneusvloggers, fascistische politie en nu dus ook nazi-juffen.
Top!
De moraal zit in een crisis, niemand weet meer wat van wie is.
Mijn broer Tinus zeker niet; de minkukel neemt steeds ongevraagd bezit van mijn FOK!account. Beste vent wel verder, overigens: http://fotoboek.fok.nl/Tinus_O..
pi_189560588
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 10:44 schreef ikleesalleen007 het volgende:

[..]

Ik woon in Zaandam. De mindere buurten zijn Poelenburg, de vijfhoek en een deel van de Rosmolenbuurt. verder is Zaandam wat mij betreft juist helemaal niet tokkie. Elke stad heeft tokkiebuurten.
als volwassen mensen met elkaar op de vuist gaan om bovenstaande is het per definitie tokkie
pi_189560611
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 10:53 schreef Snowballed het volgende:

[..]

Zelfs de politie spoort daar voor geen meter joh.. Dat is echt een landelijke rel geweest..

https://nl.wikipedia.org/wiki/Zaanse_verhoormethode
De politie bestaat in geen enkele plaats uit lieverdjes. Milly Boele, zegt dat je wat? In dezelfde plaats als die agent die laatst zijn vrouw, kids en zichzelf doodschoot. Dan hebben we nog Mitch Hendriquez en die meid in Limburg die een slap excuus kreeg van de popo nadat ze haar niet geloofden en belachelijk maakten na verkrachting door een tbs’er op verlof.

Allemaal niet in Zaandam...

Ik ken Zaanstad als een prachtige plek waar industrie, stad en natuur op fijne wijze samenkomen. Een fijne gemeente, een fijn stadsbestuur en mooie goed onderhouden wijken. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en daar wordt ook flink op ingezet momenteel. In Zaandam kun je in harmonie wonen, werken en samenleven. En met de fiets en de pont zit je zo in Amsterdam.
  dinsdag 22 oktober 2019 @ 11:21:56 #29
26414 greatgonzo
Gonzo met een G
pi_189560679
nu vind ik dat juffen wel wat strenger mogen zijn.. maar hier slaan ze wel een beetje door...
Bij tijd en wijle aanwezig...
pi_189560686
Wat een achterlijk wijf, levenslang schorsen.
blablablabla
  dinsdag 22 oktober 2019 @ 11:25:12 #31
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_189560714
Dit was voor de boomers de norm, gewoon door de meester of juf met de lineaal geslagen worden dan wel op handen als op de billen,

Wij van de patat generatie konden alles maken, hele tafels en stoelen vlogen door het lokaal heen de juf of meester verrot schelden was aan de orde van de dag.
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 22 oktober 2019 @ 11:38:47 #32
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_189560908
Het zal niet de eerste keer zijn dat een leerkracht door een stel hysterische ouders van een verzonnen misdaad beschuldigd wordt. Ik wacht het onderzoek maar even af.
pi_189561080
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 10:28 schreef Snowballed het volgende:

[..]

Eehm heb je de kop van de telegraaf gezien?
En kijk nog eens naar de kop van NH?

Verder is alle nuance eruit gesloopt door de telegraaf...

Zoals dit:
"Mijn kind zit met 27 anderen in de klas en ik heb nog nooit van iemand zo'n verhaal gehoord. Het is gewoon pure onzin"

En dan aan de kop toevoegen: Juf geschorst!
Zij is ook geschorst, al lijkt het verhaal hier nog genuanceerder, ouders die zich niet aan de afspraak houden. Ik heb het even bold gemaakt.

‘Mishandeling kinderen door juf’ (Reactie bestuur Zaan Primair)

Politie op school, een leerkracht geschorst, de directeur ziek thuis, een vechtpartij (‘fysieke confrontatie’) tussen ouders op het schoolplein, een pleinverbod, en ouders die hun kinderen van school willen halen.

Bij basisschool De Voorzaan op het Vissershop is een conflict uitgebroken tussen enkele ouders en de schoolleiding. Tien ouders hebben een klacht ingediend, Intussen is een extern bureau ingeschakeld om de zaak te onderzoeken.

Afgelopen week benaderden ouders de media met hun verhaal. De mail zou volgens de afzender namens ‘alle ouders’ zijn geschreven. De tekst begon met “Kinderen die in een hoekje onder jassen op de gang als een hond hun broodje van de grond moeten eten”. Het kwam erop neer dat er een soort horror/heks-juf vrij spel keeg met de kinderen op De Voorzaan. Het NHD plaatste die versie met commentaar van Zaan Primair zaterdag in de krant (‘Boze juf, bange kinderen’) maar haalde daarna het stuk offline.

UPDATE: waarom Dagblad Zaanstreek het artikel offline haalde.

De Orkaan heeft ervoor gekozen de brief van de klagende ouders niet te plaatsen, maar te wachten op een uitgebreide reactie van Zaan Primair. Deze is integraal hieronder geplaatst.

Wat is er gebeurd op de Voorzaan, locatie Vissershop?
Feitenrelaas, 19 september tot 20 oktober 2019

Op donderdagochtend 19 september vond er aan het begin van de schooldag een incident plaats op de school. Ouders van één kind kwamen – tegen de geldende afspraken in – de klas binnen om met de leerkracht te praten en om het tafeltje van hun kind op een andere plaats te zetten. De afspraak is dat ouders na afloop van de school met de leerkracht kunnen praten maar niet bij het brengen van hun kinderen omdat dat ten koste gaat van de onderwijstijd. De leerkracht heeft de actie van de ouders als inbreuk op haar professionele ruimte en zeer bedreigend ervaren. De ouders wilden eerst de school, en later het schoolplein, niet verlaten, ook niet toen de politie ze daarom verzocht.

De betreffende ouders hebben, samen met nog 3 andere ouders, op dezelfde ochtend hun klachten mondeling toegelicht bij het bestuur van Zaan Primair. ’s Middags hebben zij een officiële, schriftelijke klacht ingediend. Het bestuur van Zaan Primair heeft direct besloten om deze klacht te laten onderzoeken door een extern bureau, gespecialiseerd in de aanpak van ongewenste omgangsvormen. Op donderdag 26 september is de onderzoeker van het externe bureau begonnen met het horen van alle individuele klagers. Inmiddels was de klacht door 10 ouders ondertekend. Daarna is degene gehoord tegen wie de beschuldigingen zijn gericht en enkele andere personen waarmee de onderzoeker wilde spreken. Het onderzoek verloopt volgens een vaste procedure, die aan het begin van het onderzoek met de klagers is gedeeld. De procedure kost enige tijd, onder andere omdat van alle gesprekken verslagen worden gemaakt en alle verslagen moeten worden goedgekeurd door degenen die bij het gesprek aanwezig waren. Hoor en wederhoor wordt in het onderzoek toegepast.

In de tussentijd gebeurde er op de school ook het nodige. De betreffende leerkracht heeft na 19 september, de dag waarop het incident plaatsvond en de klacht werd ingediend, geen les meer gegeven. Het bestuur van Zaan Primair heeft haar voor de duur van het onderzoek geschorst. Dit betreft geen straf- maar een ordemaatregel: hangende het onderzoek is het niet gewenst dat zij aanwezig is. De directeur van de school heeft zich op maandag 23 september ziek gemeld. Vanaf woensdag 25 september is er, op verzoek van het bestuur, een waarnemend directeur op de school aanwezig. Op donderdag 10 oktober heeft er op het schoolplein een fysieke confrontatie tussen twee ouders van de betreffende klas plaatsgevonden. Naar aanleiding daarvan heeft er, op dezelfde dag, een gesprek met de waarnemend directeur en beide ouders plaatsgevonden. Beide ouders hebben een pleinverbod gekregen.

Een van de punten waartegen de klagende ouders bezwaar maakten was dat op de ramen van het lokaal van de betreffende klas folie was geplakt. De school wordt op dit moment verbouwd en er zijn enkele noodlokalen geplaatst. Omwonenden hadden geëist dat er folie op de ramen van één lokaal werd geplakt om overlast tegen te gaan. Nadat duidelijk was geworden dat ouders de folie als onprettig ervoeren, heeft het bestuur de folie laten verwijderen.

Op vrijdag 18 oktober is één kind uitgeschreven bij de Voorzaan. De betreffende ouders hadden eerder aangegeven dat ze hun kind naar een andere school wilden laten gaan. Het bestuur van Zaan Primair heeft bemiddeld om deze overgang mogelijk te maken. Daarnaast zijn er nog enkele ouders die de school hebben laten weten dat zij op zoek zijn naar een andere school. Tot nu toe heeft dit niet tot daadwerkelijke uitschrijvingen geleid.

Ondanks de klachten, de incidenten en de uitval van een leerkracht is er op de Voorzaan locatie Vissershop in de afgelopen periode nauwelijks lesuitval geweest en zijn de leerlingen tot nu toe bijna allemaal naar school geweest.

Op dit moment is het bestuur van Zaan Primair in afwachting van de rapportage van het onderzoek. Als deze is ontvangen zal het bestuur passende maatregelen nemen en alle betrokkenen daarover informeren.

bron
pi_189561094
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 11:38 schreef Twiitch het volgende:
Het zal niet de eerste keer zijn dat een leerkracht door een stel hysterische ouders van een verzonnen misdaad beschuldigd wordt. Ik wacht het onderzoek maar even af.
Ja, daar lijkt het wel op.
  Moderator / Redactie FP + Sport dinsdag 22 oktober 2019 @ 12:29:55 #35
408813 crew  trein2000
pi_189561756
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 11:48 schreef Mylene het volgende:

[..]

Zij is ook geschorst, al lijkt het verhaal hier nog genuanceerder, ouders die zich niet aan de afspraak houden. Ik heb het even bold gemaakt.

‘Mishandeling kinderen door juf’ (Reactie bestuur Zaan Primair)

Politie op school, een leerkracht geschorst, de directeur ziek thuis, een vechtpartij (‘fysieke confrontatie’) tussen ouders op het schoolplein, een pleinverbod, en ouders die hun kinderen van school willen halen.

Bij basisschool De Voorzaan op het Vissershop is een conflict uitgebroken tussen enkele ouders en de schoolleiding. Tien ouders hebben een klacht ingediend, Intussen is een extern bureau ingeschakeld om de zaak te onderzoeken.

Afgelopen week benaderden ouders de media met hun verhaal. De mail zou volgens de afzender namens ‘alle ouders’ zijn geschreven. De tekst begon met “Kinderen die in een hoekje onder jassen op de gang als een hond hun broodje van de grond moeten eten”. Het kwam erop neer dat er een soort horror/heks-juf vrij spel keeg met de kinderen op De Voorzaan. Het NHD plaatste die versie met commentaar van Zaan Primair zaterdag in de krant (‘Boze juf, bange kinderen’) maar haalde daarna het stuk offline.

UPDATE: waarom Dagblad Zaanstreek het artikel offline haalde.

De Orkaan heeft ervoor gekozen de brief van de klagende ouders niet te plaatsen, maar te wachten op een uitgebreide reactie van Zaan Primair. Deze is integraal hieronder geplaatst.

Wat is er gebeurd op de Voorzaan, locatie Vissershop?
Feitenrelaas, 19 september tot 20 oktober 2019

Op donderdagochtend 19 september vond er aan het begin van de schooldag een incident plaats op de school. Ouders van één kind kwamen – tegen de geldende afspraken in – de klas binnen om met de leerkracht te praten en om het tafeltje van hun kind op een andere plaats te zetten. De afspraak is dat ouders na afloop van de school met de leerkracht kunnen praten maar niet bij het brengen van hun kinderen omdat dat ten koste gaat van de onderwijstijd. De leerkracht heeft de actie van de ouders als inbreuk op haar professionele ruimte en zeer bedreigend ervaren. De ouders wilden eerst de school, en later het schoolplein, niet verlaten, ook niet toen de politie ze daarom verzocht.

De betreffende ouders hebben, samen met nog 3 andere ouders, op dezelfde ochtend hun klachten mondeling toegelicht bij het bestuur van Zaan Primair. ’s Middags hebben zij een officiële, schriftelijke klacht ingediend. Het bestuur van Zaan Primair heeft direct besloten om deze klacht te laten onderzoeken door een extern bureau, gespecialiseerd in de aanpak van ongewenste omgangsvormen. Op donderdag 26 september is de onderzoeker van het externe bureau begonnen met het horen van alle individuele klagers. Inmiddels was de klacht door 10 ouders ondertekend. Daarna is degene gehoord tegen wie de beschuldigingen zijn gericht en enkele andere personen waarmee de onderzoeker wilde spreken. Het onderzoek verloopt volgens een vaste procedure, die aan het begin van het onderzoek met de klagers is gedeeld. De procedure kost enige tijd, onder andere omdat van alle gesprekken verslagen worden gemaakt en alle verslagen moeten worden goedgekeurd door degenen die bij het gesprek aanwezig waren. Hoor en wederhoor wordt in het onderzoek toegepast.

In de tussentijd gebeurde er op de school ook het nodige. De betreffende leerkracht heeft na 19 september, de dag waarop het incident plaatsvond en de klacht werd ingediend, geen les meer gegeven. Het bestuur van Zaan Primair heeft haar voor de duur van het onderzoek geschorst. Dit betreft geen straf- maar een ordemaatregel: hangende het onderzoek is het niet gewenst dat zij aanwezig is. De directeur van de school heeft zich op maandag 23 september ziek gemeld. Vanaf woensdag 25 september is er, op verzoek van het bestuur, een waarnemend directeur op de school aanwezig. Op donderdag 10 oktober heeft er op het schoolplein een fysieke confrontatie tussen twee ouders van de betreffende klas plaatsgevonden. Naar aanleiding daarvan heeft er, op dezelfde dag, een gesprek met de waarnemend directeur en beide ouders plaatsgevonden. Beide ouders hebben een pleinverbod gekregen.

Een van de punten waartegen de klagende ouders bezwaar maakten was dat op de ramen van het lokaal van de betreffende klas folie was geplakt. De school wordt op dit moment verbouwd en er zijn enkele noodlokalen geplaatst. Omwonenden hadden geëist dat er folie op de ramen van één lokaal werd geplakt om overlast tegen te gaan. Nadat duidelijk was geworden dat ouders de folie als onprettig ervoeren, heeft het bestuur de folie laten verwijderen.

Op vrijdag 18 oktober is één kind uitgeschreven bij de Voorzaan. De betreffende ouders hadden eerder aangegeven dat ze hun kind naar een andere school wilden laten gaan. Het bestuur van Zaan Primair heeft bemiddeld om deze overgang mogelijk te maken. Daarnaast zijn er nog enkele ouders die de school hebben laten weten dat zij op zoek zijn naar een andere school. Tot nu toe heeft dit niet tot daadwerkelijke uitschrijvingen geleid.

Ondanks de klachten, de incidenten en de uitval van een leerkracht is er op de Voorzaan locatie Vissershop in de afgelopen periode nauwelijks lesuitval geweest en zijn de leerlingen tot nu toe bijna allemaal naar school geweest.

Op dit moment is het bestuur van Zaan Primair in afwachting van de rapportage van het onderzoek. Als deze is ontvangen zal het bestuur passende maatregelen nemen en alle betrokkenen daarover informeren.

bron
“De afspraak” das eufemisme voor regel. En ook nogal een zinloos frame omdat het moment waarop natuurlijk volkomen los staat van de inhoud.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  dinsdag 22 oktober 2019 @ 12:48:33 #36
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_189562088
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 11:38 schreef Twiitch het volgende:
Het zal niet de eerste keer zijn dat een leerkracht door een stel hysterische ouders van een verzonnen misdaad beschuldigd wordt. Ik wacht het onderzoek maar even af.
Laten we maar hopen dat de vork inderdaad anders aan de steel zit.
  dinsdag 22 oktober 2019 @ 12:55:01 #37
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189562213
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 11:48 schreef Mylene het volgende:

[..]

Zij is ook geschorst, al lijkt het verhaal hier nog genuanceerder, ouders die zich niet aan de afspraak houden. Ik heb het even bold gemaakt.

‘Mishandeling kinderen door juf’ (Reactie bestuur Zaan Primair)

Politie op school, een leerkracht geschorst, de directeur ziek thuis, een vechtpartij (‘fysieke confrontatie’) tussen ouders op het schoolplein, een pleinverbod, en ouders die hun kinderen van school willen halen.

Bij basisschool De Voorzaan op het Vissershop is een conflict uitgebroken tussen enkele ouders en de schoolleiding. Tien ouders hebben een klacht ingediend, Intussen is een extern bureau ingeschakeld om de zaak te onderzoeken.

Afgelopen week benaderden ouders de media met hun verhaal. De mail zou volgens de afzender namens ‘alle ouders’ zijn geschreven. De tekst begon met “Kinderen die in een hoekje onder jassen op de gang als een hond hun broodje van de grond moeten eten”. Het kwam erop neer dat er een soort horror/heks-juf vrij spel keeg met de kinderen op De Voorzaan. Het NHD plaatste die versie met commentaar van Zaan Primair zaterdag in de krant (‘Boze juf, bange kinderen’) maar haalde daarna het stuk offline.

UPDATE: waarom Dagblad Zaanstreek het artikel offline haalde.

De Orkaan heeft ervoor gekozen de brief van de klagende ouders niet te plaatsen, maar te wachten op een uitgebreide reactie van Zaan Primair. Deze is integraal hieronder geplaatst.

Wat is er gebeurd op de Voorzaan, locatie Vissershop?
Feitenrelaas, 19 september tot 20 oktober 2019

Op donderdagochtend 19 september vond er aan het begin van de schooldag een incident plaats op de school. Ouders van één kind kwamen – tegen de geldende afspraken in – de klas binnen om met de leerkracht te praten en om het tafeltje van hun kind op een andere plaats te zetten. De afspraak is dat ouders na afloop van de school met de leerkracht kunnen praten maar niet bij het brengen van hun kinderen omdat dat ten koste gaat van de onderwijstijd. De leerkracht heeft de actie van de ouders als inbreuk op haar professionele ruimte en zeer bedreigend ervaren. De ouders wilden eerst de school, en later het schoolplein, niet verlaten, ook niet toen de politie ze daarom verzocht.

De betreffende ouders hebben, samen met nog 3 andere ouders, op dezelfde ochtend hun klachten mondeling toegelicht bij het bestuur van Zaan Primair. ’s Middags hebben zij een officiële, schriftelijke klacht ingediend. Het bestuur van Zaan Primair heeft direct besloten om deze klacht te laten onderzoeken door een extern bureau, gespecialiseerd in de aanpak van ongewenste omgangsvormen. Op donderdag 26 september is de onderzoeker van het externe bureau begonnen met het horen van alle individuele klagers. Inmiddels was de klacht door 10 ouders ondertekend. Daarna is degene gehoord tegen wie de beschuldigingen zijn gericht en enkele andere personen waarmee de onderzoeker wilde spreken. Het onderzoek verloopt volgens een vaste procedure, die aan het begin van het onderzoek met de klagers is gedeeld. De procedure kost enige tijd, onder andere omdat van alle gesprekken verslagen worden gemaakt en alle verslagen moeten worden goedgekeurd door degenen die bij het gesprek aanwezig waren. Hoor en wederhoor wordt in het onderzoek toegepast.

In de tussentijd gebeurde er op de school ook het nodige. De betreffende leerkracht heeft na 19 september, de dag waarop het incident plaatsvond en de klacht werd ingediend, geen les meer gegeven. Het bestuur van Zaan Primair heeft haar voor de duur van het onderzoek geschorst. Dit betreft geen straf- maar een ordemaatregel: hangende het onderzoek is het niet gewenst dat zij aanwezig is. De directeur van de school heeft zich op maandag 23 september ziek gemeld. Vanaf woensdag 25 september is er, op verzoek van het bestuur, een waarnemend directeur op de school aanwezig. Op donderdag 10 oktober heeft er op het schoolplein een fysieke confrontatie tussen twee ouders van de betreffende klas plaatsgevonden. Naar aanleiding daarvan heeft er, op dezelfde dag, een gesprek met de waarnemend directeur en beide ouders plaatsgevonden. Beide ouders hebben een pleinverbod gekregen.

Een van de punten waartegen de klagende ouders bezwaar maakten was dat op de ramen van het lokaal van de betreffende klas folie was geplakt. De school wordt op dit moment verbouwd en er zijn enkele noodlokalen geplaatst. Omwonenden hadden geëist dat er folie op de ramen van één lokaal werd geplakt om overlast tegen te gaan. Nadat duidelijk was geworden dat ouders de folie als onprettig ervoeren, heeft het bestuur de folie laten verwijderen.

Op vrijdag 18 oktober is één kind uitgeschreven bij de Voorzaan. De betreffende ouders hadden eerder aangegeven dat ze hun kind naar een andere school wilden laten gaan. Het bestuur van Zaan Primair heeft bemiddeld om deze overgang mogelijk te maken. Daarnaast zijn er nog enkele ouders die de school hebben laten weten dat zij op zoek zijn naar een andere school. Tot nu toe heeft dit niet tot daadwerkelijke uitschrijvingen geleid.

Ondanks de klachten, de incidenten en de uitval van een leerkracht is er op de Voorzaan locatie Vissershop in de afgelopen periode nauwelijks lesuitval geweest en zijn de leerlingen tot nu toe bijna allemaal naar school geweest.

Op dit moment is het bestuur van Zaan Primair in afwachting van de rapportage van het onderzoek. Als deze is ontvangen zal het bestuur passende maatregelen nemen en alle betrokkenen daarover informeren.

bron
Gaan ouders van groep 3 zich nou daadwerkelijk met de tafelindeling en folie op de ramen bemoeien? Wat zijn dat voor figuren? :')
  dinsdag 22 oktober 2019 @ 12:55:17 #38
487645 SimonedeBeauvoir
Sicker than your average
pi_189562215
Wat een mooi beroep is het toch al die leuke kindertjes met fijne ouders
Once we've both said our goodbyes
Let's just let it go
Let me let you go
  dinsdag 22 oktober 2019 @ 13:01:51 #39
373754 mossad_agent
Ha-Mossad le-Modiin ule-Tafkid
pi_189562346
En dan vraag men zich af waarom er steeds minder onderwijzers zijn in het onderwijs. Wie wil er tegenwoordig nog voor de klas staan met al die pauperkinderen en ouders?
pi_189562407
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 12:55 schreef AchJa het volgende:

[..]

Gaan ouders van groep 3 zich nou daadwerkelijk met de tafelindeling en folie op de ramen bemoeien? Wat zijn dat voor figuren? :')
Dit
pi_189562561
quote:
16s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 10:23 schreef FlippingCoin het volgende:
Bijzondere actie van die directeur om zichzelf maar ziek te melden. Die denkt jullie zoeken het maar uit of zo? :?
[X] Ongeschikt
Whatever...
  dinsdag 22 oktober 2019 @ 13:31:57 #42
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189562834
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 13:16 schreef Spanky78 het volgende:

[X] Ongeschikt
Gezien de acties van betreffende ouders zal de directeur ook wel de nodige verwensingen en bedreigingen om de oren hebben gekregen... Het zou me iig niets verbazen.
pi_189563154
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 13:31 schreef AchJa het volgende:

[..]

Gezien de acties van betreffende ouders zal de directeur ook wel de nodige verwensingen en bedreigingen om de oren hebben gekregen... Het zou me iig niets verbazen.
Het maakt niet uit, hij is verantwoordelijk. Ook voor deze puinzooi; zowel als het waar is, maar ook als het niet waar is. Heel slecht gemanaged.
Whatever...
pi_189563183
Waar is de vlogger als je hem nodig hebt.
  dinsdag 22 oktober 2019 @ 14:35:25 #45
3542 Gia
User under construction
pi_189563719
Toen mijn jongste in groep 7 zat, hoorde ik ook, van andere ouders, vergelijkbare verhalen over de juf van toen. Was een invalster, de meester was ziek.
Kinderen zouden voor straf op hun hurken naast hun stoel moeten zitten, bijvoorbeeld.

Geen idee wat er van waar was.
pi_189563934
quote:
„Stokslagen? Nee, dat kan ik mij echt niet voorstellen”, steekt de moeder van een zoon die vorig jaar bij de juf in de klas zat van wal. „In iedere klas gebeurt wel eens iets, maar zoiets extreems absoluut niet.” Volgens de moeder is de juf in kwestie gewoon een aardige, normale juf die kinderen weinig kwaad doet. „Om zoiets te lezen over haar doet dan ook pijn.”
quote:
Kinderen zouden hun lunch op de grond of op het toilet moeten eten en zouden stokslagen hebben gekregen. Er ontstond volgens tipgevers een tweedeling in de klas: ’kamp-voor-de-juf’ en ’kamp-tegen-de-juf’.

De spanning tussen de groepen liep zo hoog op dat het eind september op het schoolplein tot een handgemeen kwam. Daarbij moest zelfs de politie in actie komen om de gemoederen te sussen. „Leraren en ouders stonden huilend op het schoolplein toe te kijken hoe het helemaal uit de hand liep”, vertelt de moeder van een zoon die op De Voorzaan zit. De situatie is volgens haar inmiddels een ’welles-nietes-discussie’ geworden. „Sommige ouders vertellen dat hun kinderen op de vieze vloer hun lunch moeten eten, terwijl de juf zegt dat het kind daar zelf is gaan zitten.”
quote:
Een vader, wiens zoon inmiddels niet meer op de school zit, laat weten dat hij de juf heeft leren kennen als een strenge, maar rechtvaardige juf. „Natuurlijk zat ze wel eens op het randje. Ze pakte kinderen bijvoorbeeld wel eens krachtig beet als ze niet wilden luisteren.” Haar strenge karakter wordt bevestigd door oud-leerlingen. „Ze trok me wel eens aan mijn arm als ik niet wilde luisteren. Dat mocht ik niet aan mijn moeder vertellen, anders dan zou ik volgens haar nog vaker straf krijgen”, vertelt een inmiddels 13-jarig meisje.

De docente zou al ruim tien jaar lesgeven aan groep 3. Dat is volgens insiders uniek, omdat het op de school gebruikelijk is dat leraren na een paar jaar rouleren. „Ze heeft mijn kind geweldig leren lezen”, vertelt een moeder van een dochter die inmiddels in groep 5 zit.
bron
pi_189563957
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 14:49 schreef Mylene het volgende:

[..]

[..]

[..]

bron
Gezelligheid.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_189564134
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 11:21 schreef greatgonzo het volgende:
nu vind ik dat juffen wel wat strenger mogen zijn.. maar hier slaan ze wel een beetje door...
De geruchten zijn dat deze juf wel door slaat, ja. ;)
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
  Moderator / Redactie FP + Sport dinsdag 22 oktober 2019 @ 19:08:22 #49
408813 crew  trein2000
pi_189568432
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 12:55 schreef AchJa het volgende:

[..]

Gaan ouders van groep 3 zich nou daadwerkelijk met de tafelindeling en folie op de ramen bemoeien? Wat zijn dat voor figuren? :')
Met die folie is er kennelijk een geschiedenis
quote:
Volgens haar had de juf een paar jaar geleden een bizar plan: ze wilde folie voor het raam, zodat de ouders niet meer naar binnen konden kijken. „De juf zei dat kinderen zich op die manier beter konden focussen, maar ook toen vreesden ouders het ergste”, laat ze weten.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_189568469
Zaandam...dan weet je ook wel wat voor kinderen daar op school zitten..hulde voor deze juf aanpakken dat tuig _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_
Ik zwaai naar dieren.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')