*magnetronvoedsel, megadebiel.quote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:23 schreef Tjacka het volgende:
[..]
Koop dan magnetron voedsel mega debiel
Wat sta je te snijden dan? Op knolselderij, uien en aardappels valt er niks te snijden. Aan het begin ff opletten wanneer het kookt, dan vuur laag zeggen en bouillonblokje erbij. Tussendoor beetje roeren. Op het einde een handje fijne soepgroente erbij, worsten in plakjes snijden, klaar.quote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:21 schreef Elan het volgende:
[..]
Vrij veel snijwerk en je moet constant op blijven letten dat het niet aan gaat branden.
vuur laag zeggenquote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:33 schreef Drizzt het volgende:
[..]
Wat sta je te snijden dan? Op knolselderij, uien en aardappels valt er niks te snijden. Aan het begin ff opletten wanneer het kookt, dan vuur laag zeggen en bouillonblokje erbij. Tussendoor beetje roeren. Op het einde een handje fijne soepgroente erbij, worsten in plakjes snijden, klaar.
als je die soepgroente zelf snijdt is het wel meer werkquote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:33 schreef Drizzt het volgende:
[..]
Wat sta je te snijden dan? Op knolselderij, uien en aardappels valt er niks te snijden. Aan het begin ff opletten wanneer het kookt, dan vuur laag zeggen en bouillonblokje erbij. Tussendoor beetje roeren. Op het einde een handje fijne soepgroente erbij, worsten in plakjes snijden, klaar.
Kutquote:
Daarom gewoon zo'n zakje in de winkel halen.quote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:34 schreef Tarado het volgende:
[..]
als je die soepgroente zelf snijdt is het wel meer werk
Je bent zelf een makkie.quote:
Goede snert maak je natuurlijk met veel vlees. Karbonade en speklappen een half uur / drie kwartier laten meegaren en daarna in fijne stukjes snijden.quote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:33 schreef Drizzt het volgende:
[..]
Wat sta je te snijden dan? Op knolselderij, uien en aardappels valt er niks te snijden. Aan het begin ff opletten wanneer het kookt, dan vuur laag zeggen en bouillonblokje erbij. Tussendoor beetje roeren. Op het einde een handje fijne soepgroente erbij, worsten in plakjes snijden, klaar.
ik vind Elan's methode beter maar ben sowieso niet van de snert, vind het te "starchy"quote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:35 schreef Drizzt het volgende:
[..]
Daarom gewoon zo'n zakje in de winkel halen.
Ik ben Dven niet. Misschien bij de volgende actie weer.quote:
Snert is voor als je met een snijdende oostenwind op je bek op één of ander bevroren kutmeertje aan het schaatsen bent.quote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:39 schreef Tarado het volgende:
[..]
ik vind Elan's methode beter maar ben sowieso niet van de snert, vind het te "starchy"
Uien gebruik ik niet in erwtensoep. Maar dit moet er gesneden worden:quote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:33 schreef Drizzt het volgende:
[..]
Wat sta je te snijden dan? Op knolselderij, uien en aardappels valt er niks te snijden. Aan het begin ff opletten wanneer het kookt, dan vuur laag zeggen en bouillonblokje erbij. Tussendoor beetje roeren. Op het einde een handje fijne soepgroente erbij, worsten in plakjes snijden, klaar.
ja inderdaad, dan kan je er wel behoefte aan hebbenquote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:39 schreef Pumpalov het volgende:
[..]
Snert is voor als je met een snijdende oostenwind op je bek op één of ander bevroren kutmeertje aan het schaatsen bent.
Op zich wel met deze post eens. Ik eet een bordje en de rest flikker ik in de vriezer voor als het daadwerkelijk koud is.quote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:39 schreef Pumpalov het volgende:
[..]
Snert is voor als je met een snijdende oostenwind op je bek op één of ander bevroren kutmeertje aan het schaatsen bent.
neem varkensnek ipv karbonade plus buikspek, is mooi stoofvlees.quote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:40 schreef Elan het volgende:
[..]
Uien gebruik ik niet in erwtensoep. Maar dit moet er gesneden worden:
2 karbonades
2 speklappen
3/4 knolselderij
3 prei
4 wortels
3 aardappels
1 rookworst
Dus tja stevige soep. Het is natuurlijk het lekkerst als hij een poos opstaat, maar dan moet je wel redelijk consequent roeren, anders brand hij aan. Anders dan bijvoorbeeld stoofvlees wat je uren kan laten staan zonder er praktisch naar om te kijken. Dat vereist enige discipline, helemaal als je op gas kookt en je soeppan geen antiaanbaklaag heeft. Maar uiteindelijk wel de moeite waard dus ik klaag verder niet
Is dat eerste hetzelfde als procureur?quote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:42 schreef Tarado het volgende:
[..]
neem varkensnek ipv karbonade plus buikspek, is mooi stoofvlees.
yesquote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:46 schreef Elan het volgende:
[..]
Is dat eerste hetzelfde als procureur?
Varkensnekquote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:42 schreef Tarado het volgende:
[..]
neem varkensnek ipv karbonade plus buikspek, is mooi stoofvlees.
Dag kerelquote:
Veelzeggend dat @onlogisch sinds zijn uitglijder niet meer van zich heeft laten horen in de SC.quote:Op woensdag 23 oktober 2019 12:02 schreef Elan het volgende:
[..]
Ik mention hem niet voor niets niet. Die jongen weet zelfs de meest simpele taken in het leven nog compleet te verprutsen.
Dat gedrag is hem niet vreemd.quote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:59 schreef El-Stinho het volgende:
[..]
Veelzeggend dat @:Onlogisch sinds zijn uitglijder niet meer van zich heeft laten horen in de SC.
Dat ben je wel debielquote:Op woensdag 23 oktober 2019 14:39 schreef Pumpalov het volgende:
[..]
Ik ben Dven niet. Misschien bij de volgende actie weer.
Wat ben je toch agressief vandaag. Zenuwachtig voor Ajax?quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |