misschien dat iemand van jullie mij kan helpen...
je vraag gewoon in het topic zet, zodat het gelijk duidelijk is voor iedereen????
quote:jij hebt nog heel wat te doen zie ik al
Op zaterdag 11 januari 2003 09:08 schreef serano het volgende:
weet iemand hoe je....je vraag gewoon in het topic zet, zodat het gelijk duidelijk is voor iedereen????
quote:3e
Op zaterdag 11 januari 2003 09:16 schreef 2Mini het volgende:
ligt het aan mij, of is dit al de derde topic over uienringen??
Snij de uien in ringen.
Zet ze in melk en zet ze weg en laat ze een tijdje staan, draai de ringen soms ff om)
Dan, na weetikveel hoe lang (ongeveer 10 min) moet je zelfrijzend bakmeel, bieslook, zout en peper pakken, wat je met elkaar moet mengen. laat de uienringen uitlekken en haal ze door t meel, schud vervolgens overtollig meel eraf. In kleine porties in de friteuse en 2-3 minuten mooi krokant en goudbruin bakken
Floris
Een lekker en knapperig extraatje bij rood vlees en stamppotten.
Voor 4 personen.
2 á 3 grote uien
ca. 2 dl melk
bloem
olie of vet om te frituren
Bereiden: Pel de uien en snijd van de boven- en onderkant ca. 1 cm af. Snijd de uien vervolgens in ringen van ca. 3 mm dik. Druk de ringen uit elkaar en leg de mooie grote ringen ca. 30 minuten in de melk. Verhit het frituurvet of de olie. Strooi bloem in een diep bord. Dep een aantal uiringen droog, wentel ze door de bloem en frituur ze goudbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Voorbereiden : ca. 25 minuten
Bereiding : ca. 15 minuten
Bevat per persoon : 445/105 kJoules/kcal., 2 g eiwit, 8 g vet, 8 g koolhydraten
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |