abonnement Unibet Coolblue
pi_189446410
Voordat ik begin met type wil ik even 1 ding duidelijk maken:

Deepstate = Mr. Perincek. Deze meneer is een van de hoofdrolspelers van de self-coup in 2016 samen met president Erdogan. Hij is een anti-westers , anti-NATO , anti-Amerikaanse persoon die zeer veel macht heeft binnen de Turkse militaire apparaat. Na de self-coup in 2016 heeft hij en Erdogan samen alle pro-NATO generale en officieren binnen het Turkse leger verwijderd en de cell in gegooid. Daar in plaats van kwamen anti-NATO generale die in opdracht van mr. Perincek werken.

Dit is Perincek , of te wel , de baas van Erdogan:



Volgens deepstate mr. Perincek zal Turkije zal nadat de mini-PKK terreurstaat in noord-Syrië vernietigd is , de beurt komen voor noord-Irak. Volgens MR. Perincek zal Turkije samen met Rusland , Syrië , Irak en Iran , noord Irak binnenvallen en de regering van Barzani omver duwen zodat Irak alle macht over eigen land opnieuw zal herpakken. Dit heeft hij gister live op tv verklaard. Dus na noord Syrië is de beurt aan noord Irak.

Hier is een extra verklaring van deepstate mr. Perincek waarin hij uitlegt wat het doel was van de self-coup in 2016 Turkije is , hij doet deze uitspraak in Tahran:

pi_189446423
Na noord Syrië is de beurt dus bij noord Irak. Barzani gaat eraan. Turkije is all begonnen met een militaire operatie in het noorden van Irak:

Turkey Launches Pence-3 Operation in Northern Iraq Against Kurdish PKK - Military

https://sputniknews.com/m(...)dish-pkk---military/
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')