Hoe maakte je/je moeder dit dan?quote:Op donderdag 17 oktober 2019 18:44 schreef Uhmmpie het volgende:
Hmm ik vond in de supermarkt repen varkensvet en besloot weer eens boerenkool te maken zoals mijn moeder dat deed voordat ze mager spek ontdekte...
Nu smullend meisje op de bank.
“Smaakt toch anders mam!”
Ze kwamen ook nog met tonijn tataki, eend- en kipvoorgerechtjes. Maar had niet alles genomenquote:
Ik vond in de suup de ouderwetse stukken varkensvet die mijn moeder vroeger gebruikt.quote:Op vrijdag 18 oktober 2019 07:23 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoe maakte je/je moeder dit dan?
Hm. Als ik alleen eet... laat ik de rijst vaak gewoon zitten. Lekker alleen met een naan.quote:Op vrijdag 18 oktober 2019 07:37 schreef anndb het volgende:
Koffie nu, vanavond butter chicken met basmati rijst. Twijfel nog of ik er zelf naan bij ga maken of niet, wel lekker natuurlijk.
Jep idd, spekvet heeft smaak, melk niet echt.quote:Op vrijdag 18 oktober 2019 08:35 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Ik vond in de suup de ouderwetse stukken varkensvet die mijn moeder vroeger gebruikt.
In plakken welliswaar.
Die (snijden en) uitbakken en door de boerenkool.
En ipv melk om de puree te maken (een deel van.. ) het vloeibare vet dat overbleef.
Smeuiiger en smaakvoller was het oordeel van dochterlief.
En ik dacht.. hmm daarom is mijn herinnering de boerenkool van toen ik nog klein was lekkerder
Hij IS gewoon lekkerder.
Dat heb ik echt al in geen honderd jaar meer gegeten geloof ik. Wel een goed ideequote:
Howcome?quote:Op vrijdag 18 oktober 2019 18:10 schreef Poesje_Mauw77 het volgende:
Four tasty pizza van new York Pizza, valt tegen
Het viel me gewoon wat tegen, ik ben meer het soort persoon voor 1 smaak.quote:Op vrijdag 18 oktober 2019 20:51 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Howcome?
Ik verwachtte hetzelfde concept als de doubly tasty en dat bevalt altijd prima.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |