abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 15 oktober 2019 @ 10:44:28 #26
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_189442318
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2019 10:19 schreef Oud_student het volgende:
Lijkt me logisch, want deze voetballertjes moeten straks gewoon dienen in het Turkse leger, of een hoge afkoopsom betalen.
Hetgeen een heel goed argument is om dat tweede paspoort te verbieden. Dit is toch gewoon absurd?
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
pi_189442419
Dit soort idiotie op de velden moet je meteen de kop indrukken.
pi_189442520
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2019 08:18 schreef Nikonlover het volgende:
Volgens Turkse FC heeft het gebaar niets met politiek te maken. De club reageert via Basir Hamarat, voorzitter van Union of International Democrats, een AKP-gezinde organisatie. “Dergelijke foto’s worden elk jaar gemaakt uit eerbied voor alle martelaren en hun familieleden”, zegt Hamarat. “Ook als er geen conflict was geweest tussen Turkije en Syrië, en ook als de speler van de nationale ploeg dat gebaar niet had gemaakt, dan nog had de club die foto’s gemaakt en gepost. Dat dit nu extra gevoelig ligt? Daar heeft de club niet op gelet.”
Dan zal het geen enkel probleem zijn om die foto's van de afgelopen jaren boven tafel te krijgen lijkt me. En ik gok zomaar dat dat toch lastiger blijkt dan deze meneer doet voorkomen.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_189442552
Er zit bij die Turken toch wel een minderwaardigheidscomplexje achter hoor met dat obsessief-nationalistische gedrag.
Government is not the solution to our problem, government is the problem.
Far across the moonbeam I know that's who you are
pi_189442660
quote:
7s.gif Op dinsdag 15 oktober 2019 11:02 schreef nostra het volgende:
Er zit bij die Turken toch wel een minderwaardigheidscomplexje achter hoor met dat obsessief-nationalistische gedrag.
Het zijn ook fascisten.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 15 oktober 2019 @ 11:35:24 #31
3647 B.R.Oekhoest
Taalpotpourrist Berend Rinus
pi_189443018
Wat een engnekken.
De moraal zit in een crisis, niemand weet meer wat van wie is.
Mijn broer Tinus zeker niet; de minkukel neemt steeds ongevraagd bezit van mijn FOK!account. Beste vent wel verder, overigens: http://fotoboek.fok.nl/Tinus_O..
pi_189443173
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2019 10:44 schreef thedeedster het volgende:

[..]

Hetgeen een heel goed argument is om dat tweede paspoort te verbieden. Dit is toch gewoon absurd?
Jup. Gewoon kiezen of delen als je 18 bent.
pi_189443203
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2019 08:51 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Het zijn niet alleen de voetbalclubs, het zijn vele, vele, vele Turken in dit land (en de rest van Europa) die zo denken. Toen eergisteren de "pleuris" uitbrak keek ik weer eens op de NOS facebook en de reacies daar waren om misselijk van te worden. De tientallen Turkse vlaggen vlogen je om de oren, maar ook de vele islamitische oorlogsteksten (vertalen klikken). Koerden en Nederlanders werden in het Turks uitgescholden, bedreigd en weet ik nog niet allemaal wat voor een zooi ze naar hun hoofd gegooid kregen. Toen ik ging slapen waren er zo'n dikke 1750 reacties, toen ik opstond waren er nog maar 1100. NOS heeft natuurlijk flink liggen modden, maar ik vind het apart dat ze niet in het nieuws vermelden hoeveel haat, hoeveel afkeer, hoeveel steun er voor genocide was. En dan moet ik toch weer terugdenken aan het Sylvana verhaal en het verhaal over de donkere spelers in het Nederlands elftal. Dat waren in beide gevallen niet meer dan 5 mensen die zich negatief uitlieten, en toch werd dit zwaar uitgemeten in de media. Terecht natuurlijk! Racisme hoort niet, ook al ben je het niet eens met de uitspraken van Sylvana, en als je nog kleur ziet bij spelers die voor Nederland kiezen en graag uitkomen voor Oranje dan ben je gewoon de weg kwijt in mijn ogen. Maar het valt wel weer op, dat ze honderden reacties die op basis van radicaliteit die reacties over Sylvana ontstijgen doodzwijgen. Snel verwijderen voordat Geenstijl weer wat printscreens heeft gemaakt, net doen alsof het niet bestaat zodat hun meningsgenoten weer kunnen beweren dat er niks aan de hand is.

Kapot geschrokken ben ik me, ik wist het wel al langer omdat ik wel vaker kijk op de NOS facebook bij nieuws waarvan ik weet dat enkelen radicaal zullen reageren, maar zo zwaar met openbare doodsbedreigingen had ik niet verwacht. Ik vond het goedpraten van het geweld tegen die agent na het trouwstoet incident al extreem. De arrogantie en de provocatie ook bij dat gedrag, ze voelen zich onaantastbaar. Gisteren Frankrijk-Turkije, na de ophef van de militaire groet doen ze het gewoon weer, inclusief hun supporters. Ze weten dat het ophef oplevert, en toch blijven ze provoceren en uitdagen.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Ik vraag mij echt af hoe mensen denken dat we ooit vreedzaam met zulke mensen kunnen samenleven, die geen kans onbenut laten om hun haat tegenover de westerse wereld te laten merken. Voor dit soort mensen bestaat geen middenweg. Maar het meeste verbaas ik mij nog altijd aan de mensen die de aanval openen op mensen die kritiek durven te geven op dit gedrag. Dit gedrag is radicaler, en stukken extremer dan wat de zogenaamde "rechts-extremisten" zich schuldig aan maken, naar de inhoud wordt totaal niet gekeken, want vele deugers hebben zulke radicalen in hun hart gesloten en daarom is de ander altijd fout. Dit zijn weer de momenten waar je kunt zien dat het borrelt in Europa, en ondertussen komen er steeds meer bij en moeten we al dat radicale gedrag maar blijven slikken want kritiek hebben op zo'n volk is natuurlijk een grotere doodszonde dan doodsbedreigingen, uitschelden, genocide en geweld goedpraten/toejuichen.
Inderdaad. In welke utopie leven mensen dat ooit goed kan komen?

Dwing criminelen en extremisten te kiezen. Start daar eens mee.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  dinsdag 15 oktober 2019 @ 11:58:34 #34
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_189443402
Die Turken lijden aan een nationalistische massa-psychose.
pi_189443922
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2019 11:47 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Inderdaad. In welke utopie leven mensen dat ooit goed kan komen?

Dwing criminelen en extremisten te kiezen. Start daar eens mee.
Wij leven in een klein landje, maar het is velen nog niet duidelijk dat mensen die 5km verderop opgroeien in een compleet andere wereld kunnen opgroeien dan anderen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')