Dit ja.quote:Op zondag 13 oktober 2019 20:03 schreef Hamzoef het volgende:
Gadver, dat ziet er echt fucking vies uit.
Sowieso, hier is toch geen aandacht aan besteed? Wat gekookte tarwenoedels, een matige gebakken ei, en een lapje afvalvlees waarvan je van het zien alleen al onpasselijk wordt.quote:
Was ook niet lekker alleen met het bakje satesaus dat ze meegaven wel okquote:Op zondag 13 oktober 2019 20:03 schreef Hamzoef het volgende:
Gadver, dat ziet er echt fucking vies uit.
Is toch altijd zo met die gaarkeuken-bami/nasi die je bij de doorsnee Chinees krijgt? Geen idee waarom ze het allemaal zo doen, alsof dat een regel is.quote:Op zondag 13 oktober 2019 20:10 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Sowieso, hier is toch geen aandacht aan besteed? Wat gekookte tarwenoedels, een matige gebakken ei, en een lapje afvalvlees waarvan je van het zien alleen al onpasselijk wordt.
Ik vermoed dat dit nergens naar smaakt, en dat de smaak alleen van een saus die er overheen gaat zal moeten komen.
Maar als je zelf toch iets moet doen, dan kan je die tarwenoedels toch ook wel even koken, dat lijkt me het minste werk. Ik weet wel dat dit niet de echt chinese keuken is, maar wat een armoe zeg.quote:Op zondag 13 oktober 2019 20:13 schreef Kriegel het volgende:
Is toch altijd zo met die gaarkeuken-bami die je bij de doorsnee Chinees krijgt? Geen idee waarom ze het allemaal zo doen, alsof dat een regel is.
Nou ja, gewoon even zelf wat groenten bij roerbakken met wat spekjes ofzo, in een of andere woksaus. Dan wordt het al stukken beter te nassen.
quote:
weggegooidquote:
Luister maat, jij wil niet verspillen; dit is hoe je het doet. Of gewoon in de koelkast (urrgh ) voor morgen.quote:
Was trouwens bami kip. Zaten tussenin als je goed zocht 4 kleine stukjes in.quote:Op zondag 13 oktober 2019 20:14 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Maar als je zelf toch iets moet doen, dan kan je die tarwenoedels toch ook wel even koken, dat lijkt me het minste werk. Ik weet wel dat dit niet de echt chinese keuken is, maar wat een armoe zeg.
Ik vind het nu al best goor. Kan me niet voorstellen wat de smaak is als het nog ingevroren wordt...quote:Op zondag 13 oktober 2019 20:16 schreef Kriegel het volgende:
[..]
Luister maat, jij wil niet verspillen; dit is hoe je het doet. Of gewoon in de koelkast (urrgh ) voor morgen.
Ei natuurlijk niet invriezen, dat wordt een zooi.
Tja, kweenie... Ik eet best behoorlijk veel pasta, rijstgerechten e.d. uit de vriezer en vind het verschil met vers altijd best meevallen, als het tenminste nog geen weken oud is. Het wordt wel meteen iets droger maar de smaak verandert niet veel.quote:Op zondag 13 oktober 2019 20:21 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Ik vind het nu al best goor. Kan me niet voorstellen wat de smaak is als het nog ingevroren wordt...
Invriezen doe ik alleen met zelfgemaakte soep enzo wat ik lekker vind.
quote:Op zondag 13 oktober 2019 20:46 schreef wollah het volgende:
Ik krijg honger van dit topic
Gvd wat ziet dat er lekker uit
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |