abonnement Unibet Coolblue
pi_189415443
Vreemde dag, loopt nog vreemder af.

De dag begon dat ik Ties moest ophalen, maar die stond nog onder de douche, dus die hoorde mijn gebonk op de deur niet. Om zijn aandacht te trekken gooi ik iets tegen zijn douche raam aan, achteraf bleek dat hondenpoep te zijn, daar was Ties niet zo blij mee natuurlijk.

Maargoed, ik sta daar al een half uur te schreeuwen, we zijn al een goed uur te laat.

Ties is eindelijk klaar, en we cruzen door de wijk heen, hij bied me wat speed aan, terwijl ik dat probeer te snuiven rijden we over een drempel en krijg ik een volle bak speed in mijn mik. Ik krijg een flashback naar eerder die dag waarin ik dansend in een plas water met kinderen 'jan huygen in de ton' aan het zingen ben.

Maargoed ik dwaal af, zie ik diezelfde kinderen waarmee ik eerder in de week nog aan het dansen was, en inplaats van te zwaaien gooien ze stenen naar mijn auto waardoor mijn auto lelijk beschadigd.

Gelukkig weet ik wie de vader is van die kut jonges, ik wil die schade vergoed hebben, maar pa geloofd er geen flikker van en komt naar de auto met een honkbalknuppel om eens wat schade aan mijn auto te maken.

Daar ga ik natuurlijk niet mee akkoord, snel als ik ben trek ik mijn mes en bedreig 1 van die jongens, waardoor zijn pa inbind en de rode lap van deze stier verdwijnt. Hij ziet zijn fout in en bied me kaartjes aan voor het voetballen, zo is door dit zinloze geweld toch nog alles goed gekomen en kunnen we samen kijken naar het voetballen. O+

klacht: zinloosgeweld
anti-klacht: gratis kaartjes voor het voetballen _O_
pi_189415510
Ik zwaai naar dieren.
pi_189415617
@PausNicolaas
'Ego te absolvo peccatis tuis in nomine patris et filii et spiritus sancti.'
pi_189415651
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2019 18:13 schreef PausNicolaas het volgende:
@:PausNicolaas
jezelf niet kunnen quoten, faalhaas :')
  Forum Admin zondag 13 oktober 2019 @ 18:37:17 #6
240730 crew  Opa.Bakkebaard
Heeft een huisje.
pi_189416425
Wat een geweldige belevenissen.
Niets voor KLB.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')