Het schijnt dat in een krant in de koelkast de beste manier is..quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 13:00 schreef Tele6 het volgende:
Hooond ze klinkt superlief.
@:Anthraxx hoe oud is hij? Ziet er groot uit! Kan goed lachen ook
@:Myraela ik bewaar verse gember in de koelkast, dan droogt het buitenste gedeelte wel een beetje uit maar je snijdt het er zo af, en je kan het zo twee maanden bewaren. Ik doe het meestal door roerbak (fijnhakken samen met knoflook en ui). Schiet niet erg op, maar het is dus lang houdbaar. Waarom had je zo veel gekocht?
In een krant om te voorkomen dat het zo uitdroogt?quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 13:02 schreef Barreltje het volgende:
[..]
Het schijnt dat in een krant in de koelkast de beste manier is..
10 min per 100 gram beenham hanteer ik.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:57 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Voor een planning, hoe lang ongeveer in de oven (komt niet op een uur aan)
Hij is bijna 7 maanden . Dus vrij groot voor zijn leeftijd.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 13:00 schreef Tele6 het volgende:
Hooond ze klinkt superlief.
@:Anthraxx hoe oud is hij? Ziet er groot uit! Kan goed lachen ook
@:Myraela ik bewaar verse gember in de koelkast, dan droogt het buitenste gedeelte wel een beetje uit maar je snijdt het er zo af, en je kan het zo twee maanden bewaren. Ik doe het meestal door roerbak (fijnhakken samen met knoflook en ui). Schiet niet erg op, maar het is dus lang houdbaar. Waarom had je zo veel gekocht?
Doe een adreslabel in je kraag met wie je bent en waar je wilt overnachtenquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 13:02 schreef Tele6 het volgende:
Ik heb nog niet bedacht wat ik vanavond ga eten. Ik ga in het huis van A en B slapen terwijl ze er zelf niet zijn, want ik heb morgenochtend een vrijgezellenfeest daar in de buurt en er rijden vanaf morgen GEEN treinen vanaf mijn station
Misschien loop ik wel even langs de pizzaturk vlakbij daar
Het wordt m'n eerste vrijgezellenfeest ooit. Ik ben benieuwd
Zo snel ga ik er helaas niet hier doorheen. Roerbakken hou ik niet van, dus het is vooral voor soepen eigenlijk.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 13:00 schreef Tele6 het volgende:
@:Myraela ik bewaar verse gember in de koelkast, dan droogt het buitenste gedeelte wel een beetje uit maar je snijdt het er zo af, en je kan het zo twee maanden bewaren. Ik doe het meestal door roerbak (fijnhakken samen met knoflook en ui). Schiet niet erg op, maar het is dus lang houdbaar. Waarom had je zo veel gekocht?
Ik heb maar een peer genomenquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:54 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik ook wel. Maar ja, er is al vlees voor vanavond uit, morgen eten we niet thuis en voor zondag heb ik een hele kip in de koelkast liggen. Zwaar leven.
Het is net zo'n hertje met die orenquote:
Ja, ze zag iets achter me. Ik denk poes.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 13:27 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Het is net zo'n hertje met die oren
Ja hou op..die pup van mijn schoonouders.. Kanonne wat een terrorquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 13:28 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Ja, ze zag iets achter me. Ik denk poes.
Er zit ongeveer 1 minuut verschil tussen beide foto's trouwens Puppy's
Ohhh ben flieftquote:
Ik at een ei.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 13:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
https://www.fijnedagvan.nl/overzicht/kalender/
Shit, we hebben Zombiedag net gemist.
Ahwww.quote:
Ik heb genoeg voor twee hoorquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:56 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Ik wilde vanavond eigenlijk een pizza maken. Maar beenham
Legitieme vraag.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 13:30 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ik at een ei.
Was dit nu schennis pleging vandaag, of viering?
Van de dag van het ei.
Iets voor blinden?quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 13:32 schreef Kaatje1 het volgende:
Wat is in hemelsnaam de dag van de witte stok
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |