abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 9 oktober 2019 @ 11:28:29 #1
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_189343758
Rutte krijgt Australische onderscheiding voor optreden na MH17

quote:
1 uur geleden in BINNENLAND

SYDNEY - Minister-president Mark Rutte heeft een belangrijke Australische onderscheiding gekregen. Die verdient hij vanwege zijn „voortreffelijke en voorbeeldige leiderschap” na het neerhalen van vlucht MH17, zegt zijn Australische collega Scott Morrison.


Ⓒ ANP

Bij de vliegramp, ruim vijf jaar geleden, verloren ook 38 Australiërs het leven. Rutte is op een indrukwekkende manier opgekomen voor de nabestaanden, vindt Morrison, en heeft steeds nauw samengewerkt met Australië. De twee landen werken onder meer samen in het internationale team dat de toedracht onderzoekt en hebben Rusland vorig jaar aansprakelijk gesteld.

De Australische premier verzekert dat zijn land schouder aan schouder blijft staan met Nederland in het streven naar opheldering en gerechtigheid voor MH17.

Rutte is op bezoek in Australië. Hij werd er opgenomen als ’Honorary Companion’ in ’the Order of Australia’.

© https://www.telegraaf.nl/(...)oor-optreden-na-mh17
Beste lezers,

Ondanks er in de loop der jaren soms best felle kritiek geuit werd over het een en ander, vloog ons in de loop der jaren een groot merendeel aan mediafeiten om de oren :B waarbij men vol trots kennis nam van Ruttes goede diensten ten behoeve van het volk en de NL'se economie.

Hierop werd gisteren een rondje gegeven onder meest neoliberale Haerlemmers *) en Amsterdammers. :Y) Op wat 'kleinigheden' na, is men op de Zuidas zeer tevreden :Y) over het huidige beleid en tevens aanpak van verschillende 'maatschappelijke knelpunten' die helaas jaren na de crisis actueel zijn, waaronder de huizenmarkt. ;)
Daarnaast mag men inderdaad ook trots zijn op onze premier over z'n leiderschap en goede samenwerking met Australië na die afschuwelijke vliegramp.

''Allemaal weten we dat hij weinig meer kan doen om gerechtigheid te laten zegevieren, dat hangt nog af van de Russen en Poetin, maar zijn handelen is tot op vandaag de dag buitengewoon professioneel te noemen'', zo luidde onlangs het commentaar van welingelichte bronnen. *) Hij bood troost aan nabestaanden, en hij wist meestal passende woorden te vinden richting Rusland en alle betrokkenen.

Helaas is zijn taak in dezen nog lang niet af :o, want uiteindelijk vergt het streven naar uiteindelijke gerechtigheid de nodige zorgen en inspanning. :|W En het blijft nog maar de vraag of het ooit tot veroordelingen komt, maar Rutte heeft dan in elk geval gedaan wat hij kon. Een welverdiende onderscheiding dus, naar onze bescheiden mening. o|O

Nog 'n fijne dag!

Scjvb
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
pi_189343831
Gaat Rutte nu eindelijk stoppen als Minister President?
  woensdag 9 oktober 2019 @ 11:36:46 #3
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_189343898
We weten het nog niet. Maar wanneer een ander capabel iemand zijn missie wil voortzetten, is dat ook altijd welkom.
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')