Unoxquote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:06 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Ik eet het eigenlijk nooit meer, terwijl ik het wel lekker vond.
Maak jij de ragout zelf?
Raar Amph, even doormeten dan maar.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:05 schreef Amphorapotje het volgende:
Ik moet morgen weer gaan meten, na een nieuwe accu, reed ze vanavond met bijna gedoofde dimlichten. Ja ze stonden aan, zei ze.
Dynamo.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:05 schreef Amphorapotje het volgende:
Ik moet morgen weer gaan meten, na een nieuwe accu, reed ze vanavond met bijna gedoofde dimlichten. Ja ze stonden aan, zei ze.
Ja, dat lukt me nog wel.quote:
Die vond ik vroeger ook prima te eten, maar ik ben een beetje van blikvoer afgestapt, dus eens kijken of dat veel werk is om zelf te maken.quote:
Laadstroom was ruim 14 volt.quote:
Die schelpen lekker de oven in, met ragout en kaaslaagje.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:05 schreef Ghostbuster het volgende:
[..]
Voor mij niet hoor eet ik wel vaker
Zullen wel spaarlampen in zitten.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:07 schreef Ghostbuster het volgende:
Ja maar of dan de lampen minder kracht geven
Hmm, brakke aarde ergens dan?quote:
Ja wel even opletten die oven van mij is net de Etnaquote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:08 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Die schelpen lekker de oven in, met ragout en kaaslaagje.
Ik vroeg het aan Lyzaquote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:06 schreef Amphorapotje het volgende:
[..]
Pffff ik was welde eerste met een toen je het vroeg.
Ook van die hoerendingen ja als je boven bent heb je nog geen lichtquote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:08 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Zullen wel spaarlampen in zitten.
quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:08 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Zullen wel spaarlampen in zitten.
Als het bruin begint te worden moet je al op scherp staan met je ovenhandschoenen aan dus.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:09 schreef Ghostbuster het volgende:
[..]
Ja wel even opletten die oven van mij is net de Etna
Champignonragout is zo gepiept. Of Kip.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:07 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Die vond ik vroeger ook prima te eten, maar ik ben een beetje van blikvoer afgestapt, dus eens kijken of dat veel werk is om zelf te maken.
En geen bladereegbakje? Die vind ik juist zo lekker, vooral als de onderkant een beetje zompig wordt door de ragout.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:08 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Die schelpen lekker de oven in, met ragout en kaaslaagje.
Ja gaat echt supersnel ik denk 3 min of zoquote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:09 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Als het bruin begint te worden moet je al op scherp staan met je ovenhandschoenen aan dus.
Ja, of vis, het is allemaal zo gepiept en erg smakelijk.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:10 schreef mootie het volgende:
[..]
Champignonragout is zo gepiept. Of Kip.
Ja die heb ik wel van ons Josquote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:10 schreef Deisyy het volgende:
[..]
En geen bladereegbakje? Die vind ik juist zo lekker, vooral als de onderkant een beetje zompig wordt door de ragout.
Middenstukje bewaren als laatste hapquote:Op dinsdag 8 oktober 2019 22:10 schreef Deisyy het volgende:
[..]
En geen bladereegbakje? Die vind ik juist zo lekker, vooral als de onderkant een beetje zompig wordt door de ragout.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |