Donderdag is Puppydagquote:Op maandag 7 oktober 2019 16:54 schreef Lonaa het volgende:
Boodschappen gedaan. Voor de komende dagen eten en wat voorraad. Donderdag waarschijnlijk weer een week vooruit plannen omdat PUPPY.
en hoe lang al?quote:Op maandag 7 oktober 2019 16:14 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
De baby slaapt in de Maxi-Cosi op de achterbank en ik zit in de auto thuis voor de deur te wachten tot hij wakker wordt.
quote:Op maandag 7 oktober 2019 16:13 schreef Leintjeuh het volgende:
Smeer de binnenkant van je fonduepannetje in met een gehalveerde knoflookteen, zet m in een voorverwarmde oven van 80-100 graden en gooi je knoflook weg. Verwarm 250 ml lekkere, droge witte wijn (sauvignon blanc of chardonnay) in een pan met dikke bodem tot t bijna kookt. Smelt er 300 gram geraspte Emmenthaler en 300 gram geraspte Gruyère beetje bij beetje in. Je smelt de kaas langzaam (5-10mins), dus op laag vuur, omdat t anders taai wordt.
Als alle kaas gesmolten is, doe 1,5 EL maïzena tot een papje roeren met 4 EL kirsch en roer dit door je fondue. Niet meer laten koken! Snufje witte peper en snufje nootmuskaat zijn optioneel.
Giet de fondue in je voorverwarmde fonduepan, en serveren met wit stokbrood, geblancheerde groente, een paar blaadjes Romaine sla en natuurlijk ananas uit blik. Ik vind die van Dole het lekkerst
Oh okee Ik schrok me wild johquote:Op maandag 7 oktober 2019 16:19 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
Nee hoor, je hoeft de ananas niet in de fondue te dopen. Is om je mond tussendoor even op te frissen.
Maar woensdag is eerst KROKETTENDAGquote:
Da's bij mij vaker op vrijdag op kantoor. Op andere dagen zijn ze er ook wel, maar vaak op vrijdag met een vriendin "krokettendag"!quote:Op maandag 7 oktober 2019 17:02 schreef Dr_Flash het volgende:
[..]
Maar woensdag is eerst KROKETTENDAG
Ah, ze vertrekt donderdag en komt vrijdag aan?quote:
Ja.quote:Op maandag 7 oktober 2019 17:05 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ah, ze vertrekt donderdag en komt vrijdag aan?
Sorry...quote:Op maandag 7 oktober 2019 14:59 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Volgende keer op de quote knop drukken
Nee je begrijpt het niet. 9 oktober is NATIONALE Krokettendag https://www.snackkoerier.(...)okettendag-101298300quote:Op maandag 7 oktober 2019 17:05 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Da's bij mij vaker op vrijdag op kantoor. Op andere dagen zijn ze er ook wel, maar vaak op vrijdag met een vriendin "krokettendag"!
Dat ga ik vierenquote:Op maandag 7 oktober 2019 17:23 schreef Dr_Flash het volgende:
[..]
Nee je begrijpt het niet. 9 oktober is NATIONALE Krokettendag https://www.snackkoerier.(...)okettendag-101298300
Ik heb vandaag al krekettedag gehad Op het werk met een broodsjiequote:Op maandag 7 oktober 2019 17:02 schreef Dr_Flash het volgende:
[..]
Maar woensdag is eerst KROKETTENDAG
SPOILER: bonusfoto, hart van mijn kachelOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
Wat ga je doen met de pepers?quote:Op maandag 7 oktober 2019 18:02 schreef sigme het volgende:
Die pepertjesfoto lijkt wel een tekening . Het si een echte onbewerkte foto (ik ben te dom voor fotoshop )
Drogen, zodat ik het probleem van 'er iets mee doen' voor me uit kan schuiven . Ik heb al voor járen eigengemaakte sambal in de vriezer liggen (van die 2 plantjes van dit jaar!)quote:Op maandag 7 oktober 2019 18:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wat ga je doen met de pepers?
Heb je trouwens nog eens dat linkje van die opvouwbare slowcooker/multifinctionele vanalles die jij hebt?
quote:Op maandag 7 oktober 2019 18:26 schreef sigme het volgende:
[..]
Drogen, zodat ik het probleem van 'er iets mee doen' voor me uit kan schuiven . Ik heb al voor járen eigengemaakte sambal in de vriezer liggen (van die 2 plantjes van dit jaar!)
https://www.levenvanhetla(...)lor-slow-cooker.html
Ik heb 'm niet, ik zou 'm willen hebben
Oh, ik weet al jaren dat groente verbouwen de kunst niet is. Oogsten, verwerken, opeten, dát is de uitdaging! Ik doe tegenwoordig ook veel minder, maar wel wat wintergroente: wat spruiten, een bed vol prei. Ook wel wat geoogst wat nog een tijd lang goed blijft: kroten en pompoen met name.quote:Op maandag 7 oktober 2019 18:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Het is veel he af en toe alle oogst? Ik had alleen zomergroenten dus ben er weer even van af. Ik vind dat deels jammer en deels ook wel fijn.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |