abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 12 oktober 2019 @ 13:05:17 #301
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189395302
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 12:07 schreef pokkerdepok het volgende:

[..]

maar dat inslechte, wat het experiment blootlegt, is dus puur fascisme. de nazis manipuleerden de duitsers om erachter aan te lopen.
dus nogmaals, het is gewoon onzin om deze vergelijking over de milieubeweging te leggen. de milieubeweging is in geen enkel opzicht een cover voor fascisme/iets inslechts.
Nogmaals, het hoeft helemaal niet over fascisme te gaan. Je kunt deze methode op allerlei stromingen toepassen maar dat weiger je te begrijpen. Het gaat om de methode niet om de ideologie ansich.

quote:
als ik even meedenk met de tegenstanders, is het ergste wat je ervan kan maken, dat kinderen bang worden gemaakt over hun toekomst, en zo worden gemanipuleerd om in actie te komen tegen de gevestigde orde. maar dan nog, is het doel niet ze iets inslechts te laten doen, of een fout systeem te steunen. het doel blijft gewoon hetzelfde; verandering in milieubeleid forceren.
Als er geen "fout systeem" of "iets inslechts" is hoeft er toch niks geforceerd te worden? Of staan ze daar voor plotseling voor de flauwekul?

Daarbij is milieu wat anders dan klimaat.

quote:
mijn bezwaar is voornamelijk, dat men zo suggereerd dat de milieubeweging stiekum iets fascistisch is, dat het om macht gaat of dat men kinderen zo wil meeslepen en dat er een onderliggend andere agenda is. gewoon consperacy bullshit.
Het gaat om propaganda en indoctrinatie van de massa, wij deugen en de de rest niet zoals je bv. ook kon zien met het blokkeren van de McDonalds en al die ER protesten, dat ze het verschil tussen Co2 en No2 nog niet eens snappen geeft wel aan dat men daar staat omdat de "vriendenclub" dat doet en niet omdat ze zichzelf hebben verdiept in de materie.

Maar goed, als je hier niet meegaat met de hype word je uitgemaakt voor flat-earther en meer van dat fraais. Maar andersom ga jij helemaal ballistisch omdat er ergens fascisme staat.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')