Tegenwoordig heb je ook van diezelfde soort pakken voor hartige taart. Ook op een rolquote:Op dinsdag 1 oktober 2019 21:07 schreef Dr_Flash het volgende:
Mijn recept voor deeg: Ontdooi drie plakken bladerdeeg
Lijkt mij een prima recept. Ik heb dat alleen nooit in huis.quote:Op dinsdag 1 oktober 2019 21:07 schreef Dr_Flash het volgende:
Mijn recept voor deeg: Ontdooi drie plakken bladerdeeg
Ik wil ook veel rauwe gerookte ham hebbenquote:Op dinsdag 1 oktober 2019 21:10 schreef sigme het volgende:
Ik maakte ook wel eens korstloze taart, met een buitenkant van rauwe gerookte ham (dat heb ik nu eenmaal veel). Viel me niks tegen, moest ik maar weer eens maken. Goed topic!
Ik standaard. Nu even geen puf in recepten zoeken, maar dan is het dus wel een kant en klare basis.quote:Op dinsdag 1 oktober 2019 21:09 schreef Zilverberk het volgende:
[..]
Lijkt mij een prima recept. Ik heb dat alleen nooit in huis.
Van mij mag dat hoor. Leef je uit.quote:Op dinsdag 1 oktober 2019 21:27 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik standaard. Nu even geen puf in recepten zoeken, maar dan is het dus wel een kant en klare basis.
Mogen frittata’s ook?
Dat heeft mijn frittata niet hoorquote:Op dinsdag 1 oktober 2019 21:31 schreef Dr_Flash het volgende:
Wow dit gaat even mis zeg Ik zoek op frittata's en het eerste recept wat ik vind vereist speciale "Bacon zonder suiker"
HOEDAN
[ afbeelding ]
Als je vlees zout als conservering (zoals bij bacon), dan wordt het vlees 'hard'. Door er een beetje suiker bij te doen wordt het niet hard.quote:Op dinsdag 1 oktober 2019 21:36 schreef Dr_Flash het volgende:
Ik vind het vooral heel bijzonder dat iemand op het idee gekomen is om suiker toe te voegen aan bacon. Sterker nog, dat bacon met suiker blijkbaar de norm is Oonlie in 'Murica
Ohohquote:Op dinsdag 1 oktober 2019 21:45 schreef uniekhoorn het volgende:
Springvorm. Blad filodeeg onder, daarna de randen half over de springvorm overleggen. Zak Chinese groentemix, 200 gram taugé erover heen doen.
4 eieren loskloppen met zout, peper, eetlepel vissaus, eetlepel ketjap, eetlepel chilisaus,5 eetlepels sojasaus. Kloppen, overgiet, paar goede plakken ham of kipfilet (gegaard)
Nog een plak filodeeg erover heen, afbakken zo'n 40 min. 200 gr
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |