Stiekem zijn het allemaal vermomde Italianen hier. Druk aan het werk, punture di torba.quote:
Ik maak niet een traditonele lasagnaquote:Op dinsdag 1 oktober 2019 18:36 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Stiekem zijn het allemaal vermomde Italianen hier. Druk aan het werk, punture di torba.
Die zal best weer lekker zijn, maar voor je hamburgerrecept moet ik al naar niemandsland voor een pak crackers.quote:
Hoezo die dingen zijn overal te koop image hosting gratisquote:Op dinsdag 1 oktober 2019 18:38 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Die zal best weer lekker zijn, maar voor je hamburgerrecept moet ik al naar niemandsland voor een pak crackers.
Oh die! Die zitten in ieder kerstpakket.quote:Op dinsdag 1 oktober 2019 18:41 schreef Soury het volgende:
[..]
Hoezo die dingen zijn overal te koop [ link | afbeelding ]image hosting gratis
Woon je op Vlielandquote:Op dinsdag 1 oktober 2019 18:40 schreef Lucky2Bastard het volgende:
Iedereen doet er brood, beschuit, of paneermeel in, maar nee hoor, Soury maakt weer een recept met ingrediënten uit Swalietakketoelie.
Wil je die? Echt de bestequote:
Waarom zou ikquote:Op dinsdag 1 oktober 2019 18:49 schreef PoezeligDing het volgende:
FB / [FOK!videocrew] Meld je aan!
Wordt hier eigenlijk iets meegedaan?
Er staat hier nog een aangebroken pak hagelslag uit 1923 of zo. Wil het wel weggooien, maar je kan er zo leuk mee rammelen.quote:Op dinsdag 1 oktober 2019 18:47 schreef Mrsloveable het volgende:
Die crackers zijn ook lekker om zo op te eten of met kaas, hagelslag etc
Dat is best wel leuk, ik kijk wel eens Emmymadeinjapanquote:
Zijn het geen vloggen?quote:Op dinsdag 1 oktober 2019 18:52 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Er staat hier nog een aangebroken pak hagelslag uit 1923 of zo. Wil het wel weggooien, maar je kan er zo leuk mee rammelen.
Oh, dat is tof zeg! Koken uit een stokoud kookboek:quote:Op dinsdag 1 oktober 2019 18:53 schreef Soury het volgende:
[..]
Dat is best wel leuk, ik kijk wel eens Emmymadeinjapan
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |