abonnement Unibet Coolblue
pi_200042787
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 14:29 schreef archito het volgende:

[..]

Dat van de vaatwasser las ik in een ander topic idd. :+ Was al aan het kijken of er een andere geschikte plek was.

In het oude plan had ik inderdaad 2 deuren weggehaald in de bijkeuken idd. Omdat we de wasmachine toch niet naar boven doen (ik durf dat niet aan met houten vloeren i.v.m. lawaai) leek het me handig om de deur tussen gang en bijkeuken te behouden. Voor de gang vond ik het ruimtelijk ook mooier om een deur aan het einde te hebben. En de deur naar de woonkamer verwijderen vond ik behoorlijk duur, maar die zal in de praktijk bijna altijd dicht zijn.

De bijkeuken helemaal open maken biedt wel ruimte om de hoge kastenwand te verlengen. Dan krijg je 4 hoge elementen en 3 lage. Nadeel is wel dat de wasmachine in de keuken staat (lawaaiig) en je bijna geen ruimte meer hebt waar je even wat troepjes neer kan gooien. Onszelf kennende blijven we dat doen als er visite komt. :+
Je hebt al een aparte keuken, dus hoe erg is troep nou? Bovendien fungeert de bijkeuken toch wel als nis. Wat ik aantrekkelijk vond aan je ontwerp met maar één deur, is dat je extra kastruimte in de bijkeuken hebt. Je argument dat het fijn is om met je was meteen naar boven te kunnen lopen snap ik ook. Misschien dan toch de draarichting van de deuren veranderen? Je krijgt dan wel gedoe met je wc, maar die deuren zijn waarschijnlijk meestal dicht?
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')