Vier eetlepels zout?!quote:Op zaterdag 21 september 2019 13:29 schreef Jordy-B het volgende:
Je moet wel het zout apart vermelden. Dat is meestal op smaak, maar bij een gehaktbal kiekeboe moet het gewoon minstens vier eetlepels zijn.
Nee, niet echt, maar Eurokok Martin hield wel van zout.quote:
Volgens mij niet voor de goedkoop maar voor de smaak..en dat de ballen niet zo snel uitelkaar vallen ...quote:Op zaterdag 21 september 2019 13:51 schreef roos94 het volgende:
Varkensgehakt
Rundergehakt
Buitenshuis kan ik haast nergens pure rundergehaktballen krijgen. In restaurants etc. Omdat ze overal varken doorheen flikkeren want goedkoper enzulks
Maak zelf prima rundergehaktballen en ze vallen niet uit elkaar. Ik vind varken smerig, dus jammer dat dat bijna overal in iedere bal zit.quote:Op zaterdag 21 september 2019 13:52 schreef Geerd het volgende:
[..]
Volgens mij niet voor de goedkoop maar voor de smaak..en dat de ballen niet zo snel uitelkaar vallen ...
Hoe kan je varkensvlees nou smerig vinden?quote:Op zaterdag 21 september 2019 13:55 schreef roos94 het volgende:
[..]
Maak zelf prima rundergehaktballen en ze vallen niet uit elkaar. Ik vind varken smerig, dus jammer dat dat bijna overal in iedere bal zit.
dat is de nieuwe hype, hoor je steeds vaker dat mensen geen varkensvlees meer eten.quote:Op zaterdag 21 september 2019 13:58 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Hoe kan je varkensvlees nou smerig vinden?
quote:Op zaterdag 21 september 2019 13:50 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Nee, niet echt, maar Eurokok Martin hield wel van zout.
De laatste keer dat ik varkensvlees at was ik mogelijk 12 en toen moest ik het al niet.quote:Op zaterdag 21 september 2019 14:02 schreef Banaanvragen het volgende:
[..]
dat is de nieuwe hype, hoor je steeds vaker dat mensen geen varkensvlees meer eten.
vogelnestjest?quote:Op zaterdag 21 september 2019 15:49 schreef sararaats het volgende:
Kende ik nog niet, bedankt voor de tip.
Vogelnestjes of niet?
Annie rexia gespot.quote:Op zaterdag 21 september 2019 14:06 schreef roos94 het volgende:
[..]
De laatste keer dat ik varkensvlees at was ik mogelijk 12 en toen moest ik het al niet.
Goor, vies, vet, stinkend, ongezond.
Of een potentieel bekeerde moslimaquote:
Ja, maar spekjes dan!!!?quote:Op zaterdag 21 september 2019 14:06 schreef roos94 het volgende:
[..]
De laatste keer dat ik varkensvlees at was ik mogelijk 12 en toen moest ik het al niet.
Goor, vies, vet, stinkend, ongezond.
stel je niet aan, pfffffquote:Op zaterdag 21 september 2019 14:06 schreef roos94 het volgende:
[..]
De laatste keer dat ik varkensvlees at was ik mogelijk 12 en toen moest ik het al niet.
Goor, vies, vet, stinkend, ongezond.
Ik maak altijd gehaktballen van rundergehakt (of af en toe van lamsgehakt voor Griekse gehaktballen) maar die vallen niet uit elkaar, eitje d'r door, wat mosterd, beetje paneer. Gaat prima.quote:Op zaterdag 21 september 2019 13:52 schreef Geerd het volgende:
[..]
Volgens mij niet voor de goedkoop maar voor de smaak..en dat de ballen niet zo snel uitelkaar vallen ...
Toen je 12 was at je vast nog geen pancetta, pata negra, jamon iberico, serranoham, spinata romana, etc, etc.quote:Op zaterdag 21 september 2019 14:06 schreef roos94 het volgende:
De laatste keer dat ik varkensvlees at was ik mogelijk 12 en toen moest ik het al niet.
Goor, vies, vet, stinkend, ongezond.
Fuck dat.quote:Op maandag 23 september 2019 10:57 schreef Nine. het volgende:
[..]
Toen je 12 was at je vast nog geen pancetta, pata negra, jamon iberico, serranoham, spinata romana, etc, etc.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |