abonnement Unibet Coolblue
pi_188908431


quote:
Disney is in Nederland begonnen met het aanbieden van een gratis probeerversie van zijn streamingdienst. Er zijn apps beschikbaar voor Disney+ en de dienst is via de browser te gebruiken. Na twee maanden moeten gebruikers betalen.

De probeerversie is alleen in Nederland beschikbaar. Aanmelden is mogelijk via de website en via de Disney+-app voor Android of voor iOS en tvOS. Ook zijn er er apps voor de PlayStation 4, de Xbox One en voor LG-tv's met webOS. Bij het aanmelden moet een betaalmethode worden opgegeven, maar voor de proefperiode van twee maanden hoeft niet te worden betaald.

Tijdens de proefperiode is er een beperkt aanbod van films en series beschikbaar die al eerder zijn uitgebracht. De series die exclusief voor de Disney+ worden gemaakt komen pas vanaf 12 november naar de streamingdienst. Een abonnement kost dan 7 euro per maand of 70 euro per jaar.

Films en series zijn vanuit de browser te bekijken, maar niet te downloaden. Dat kan wel vanuit de Android- en iOS-apps. Met één account is het mogelijk om zeven profielen te maken en er kunnen gelijktijdig vier streams bekeken worden.
https://tweakers.net/nieu(...)en-in-nederland.html

Zie ook:
https://preview.disneyplus.com/nl/
(she/her)
pi_188908494
Mooi dat er ook al een webos app is :) .

Fijn dat natuurdocus ook gewoon in het Nederlands zijn. Dat is een gemis (voor ons als jong gezin) op Netflix waar dat soort films alleen Engelse audio hebben.
  Moderator donderdag 12 september 2019 @ 12:04:42 #3
9859 crew  Karina
Woman
pi_188908574
zit al een andere deel 2 in de reeks zie ik. dus deze gaat dicht.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')