abonnement Unibet Coolblue
pi_524170
Een vriend van mij is zeker van plan om te gaan; misschien kunnen we mobiel contact houden zodat een en ander live hier verslagen kan worden?
Blijf zelf nl. via de streams kijken
  woensdag 6 december 2000 @ 12:29:33 #27
262 Re
Kiss & Swallow
pi_524239
Op http://pub18.ezboard.com/fbigbrother2000bigbrother2000.showMessage?topicID=681.topic is het volgende te lezen
quote:
marcus
SpyWatcher
(12/6/00 11:27:38 am)
artiesten KOMEN niet
--------------------------------------------------------------------------------
Een vriend van me die bij de redactie van Big Brother werkt vertelde me net dat er geen (grote) artiesten zijn te vinden die willen optreden. De meesten hebben al andere afspraken of hebben net de dag ervoor gratis opgetreden voor het jubileum van radio 538 en vinden het wel goed. Kane, Anouk en Gordon hebben al officieel laten weten niet te (kunnen) komen. Aangezien de toegangsprijs van 25 naar 5 gulden is gegaan wil ik (op eigen initiatief) iedereen waarschuwen niet teveel te verwachten. Waarschijnlijk worden het alleen ex-bewoners als Darius , Ronnie Tober, Anneke Grönloh plus eventueel Jody Bernal of Twarres.
U bent dus gewaarschuwd!
veel plezier
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  woensdag 6 december 2000 @ 21:39:23 #28
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_526653
05-12-2000 || 14:15 uur

Benefietconcert

De oproep van de bewoners voor een benefietconcert is in goede aarde gevallen. De medewerkers van het televisie-productieteam zijn druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten om het programma dat de bewoners voorstellen zo goed mogelijk te realiseren. Allemaal met het doel om een flinke financiële bijdrage te kunnen leveren aan het toekomstige kindervakantieverblijf in Almere.

Geitenhok schieten en katapulten

Op het feestterrein zullen veel dingen te doen zijn voor Big Brother-fans. Altijd al de drang gehad om, net als Robin en Ferdi, op het geitenhok van Cindy te schieten? Leef je uit en trap een balletje. Beleef de spectaculaire katapult-weekopdracht mee en laat je net als de bewoners via de omgekeerde bungeejump richting hemel lanceren. Ook zo benieuwd naar wat de bewoners in de moestuin hebben staan? Laat je in een hoogwerker boven de tuin hijsen en bekijk op die manier de tuin én de bewoners van zeer dichtbij!

Ontmoet de oud-bewoners

Maar er is meer. Je kan bijvoorbeeld een echte klimmuur bedwingen die de bewoners als laatste weekopdracht zullen krijgen. Dus klim en kijk of jij het beter kan dan de bewoners. Voor de jongste fans is er een luchtkussen waarop iedereen zich springend kan uitleven. Naast alle activiteiten valt er ook genoeg te zien, want ook oud-Big Brother bewoners zullen aanwezig zijn om het geheel op te luisteren en vragen van fans te beantwoorden. Voor de activiteiten wordt een financiële bijdrage gevraagd, die natuurlijk weer ten goede komt aan het kindertehuis in Almere.

Jody Bernal en Girl Thing

Ook zijn er optredens van verschillende (internationale) artiesten. Wat te denken van Jody Bernal, Good Times, Follow that Dream en Girl Thing? Er zijn nog meer artiesten benaderd, maar het blijft voorlopig nog even een verrassing wie er verder nog komen optreden. Het evenement zal zich aanstaande zaterdag op het Big Brother-terrein afspelen van 13.00 tot 17.00 uur. Volwassenen betalen f 5,- en kinderen tot 12 jaar f 2,50. Het belooft in ieder geval een hoop spektakel te worden! Wees overigens op tijd want vol=vol.
Zodra er meer bekend is, kun je dat via deze site lezen. Let daarvoor op het logo (zie foto)

De Internetredactie

Bron : http://www.big-brother.nl

Het komt goed.... En anders maar niet.
  donderdag 7 december 2000 @ 20:53:45 #29
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_530302
07-12-2000 || 17:00 uur

Met een kusje erop

De bewoners zitten aan de keukentafel. Er liggen Big Brother-kaarten, pennen en potten verf op tafel. De laatste voorbereidingen voor de veiling worden getroffen. Bianca heeft een leuk idee voor de kaarten. "De dames kunnen er een kusje opgeven. Gewoon de lippen erop dus", zegt ze.

Koos is ondertussen bezig een tekst te schrijven op zijn beroemde 'Dokunst' t-shirt. Hij schrijft: "In dit shirt heb ik bijna al mijn nominaties gedaan. Bovenstaand kunstwerk is gemaakt door de broer van m'n vriend. Door een auto-ongeluk is deze sinds twee jaar gehandicapt. Ik ben ervan overtuigd dat de maker het ermee eens is dat ik dit shirt beschikbaar stel voor de veiling zaterdag 9 december 2000. Groeten, Koos." Bianca vraagt zich af wat er allemaal nog meer geveild zou kunnen worden. "Het is voor een goed doel jongens, onthou dat", spoort ze iedereen aan om nog meer spulletjes beschikbaar te stellen. Robin: "Ja, ik kan alles wel voor het goeie doel weggeven. Ik heb al zoveel gegeven: mijn koffer, mijn fiets, mijn Ferrari. Ik heb wel genoeg gedaan, vind ik."

Hieke begint met het signeren van de kaarten. Ze vraagt zich af wat ze er precies mee moet doen. Bianca heeft wel een ideetje: "Gewoon lippen erop. En dan 'kusje van Hieke' ofzo erbij." Hieke mompelt wat onverstaanbaars. "Ach jongens, lekker belangrijk", vindt Robin. Hij gaat met Ferdi de tuin in voor een potje voetbal, het signeren van kaarten kan hem op dit moment minder interesseren. Koos is ondertussen klaar met de tekst op zijn t-shirt. "Zal ik het maar naar de dagboekkamer brengen?", vraagt hij. Bianca en Hieke hebben alweer een nieuwe bezigheid gevonden. Ze rollen grote stukken papier uit op de grond. Deze gaan ze straks beschilderen in verschillende kleuren.

J.O.

Bron : http://big-brother.nl

Het komt goed.... En anders maar niet.
  donderdag 7 december 2000 @ 21:41:05 #30
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_530437
Ik las net op de BB-site dat Martin en Sabien ook komen,Leuk zeg!!!!
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
  donderdag 7 december 2000 @ 21:41:06 #31
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_530438
Ik las net op de BB-site dat Martin en Sabine ook komen,Leuk zeg!!!!
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
pi_530443
quote:
Op 07 december 2000 21:41 schreef FarahDibah het volgende:
Ik las net op de BB-site dat Martin en Sabine ook komen,Leuk zeg!!!!
wauw!! Dus er komen toch sterren met internationale allure!!! Dát verandert de zaak!!
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_530447
Kan ik met iemand mee rijden?
pi_530456
quote:
Op 07 december 2000 21:44 schreef itsme het volgende:
Kan ik met iemand mee rijden?
Zou je dat nou wel doen Itsme?
Er is nl. een kans dat je Dezeuree te zien krijgt
  zaterdag 9 december 2000 @ 00:52:35 #35
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_533225
08-12-2000 || 22:15 uur

Kindervakantieland dankzij BB snel realiseerbaar

Wat begon als een ideetje van Bianca, is uitgegroeid tot een groot festijn. Zaterdag om 13.00 uur begint een groots evenement, met optredens van onder meer Jody Bernal, ontmoetingen met oud-bewoners en de mogelijkheid om je in een hoogwerker boven de tuin te laten hijsen om zo de tuin én de bewoners van heel dichtbij te zien. Daarnaast is er een veiling, en nog veel meer. Dit allemaal om een flinke financiële bijdrage te kunnen leveren aan het toekomstige kindervakantieverblijf in Almere.

De stichting Internationaal Kindervakantieland wil in Almere een recreatiepark oprichten waar kinderen van 6 t/m 15 jaar voor kortere of langere tijd kunnen spelen. Het is met name bedoeld voor kinderen die opgroeien in oorlogsgebieden of vluchtelingenkampen. Maar ook kinderen die bijvoorbeeld ouderloos of gehandicapt zijn, of opvoedingsproblemen hebben, kunnen er terecht.

De stichting wil, naast het bieden van een fijne vakantie, de kinderen kennis laten maken met andere (speel)culturen, en ze stimuleren om zichzelf te ontplooien. Volgend jaar gaan ze beginnen met de bouw van het vakantiehuis. Het gebouw biedt plaats aan 36 kinderen en hun begeleiders. Hiervoor moet alles nog aangeschaft worden, de stichting zou dan ook zeer blij zijn met organisaties die bouwmateriaal kunnen leveren.

Al met al is er circa 100.000 gulden nodig om het Internationale Kindervakantieland van de grond te krijgen. "Je kunt het natuurlijk zo mooi maken als je wilt, met een zwembad en alles, maar als we gewoon realistisch blijven, hebben we aan een ton hopelijk genoeg", zegt Thom Ummels, directeur van Stichting Stadspromotie Almere. "We hebben ook al via andere donaties geld opgehaald en de gemeente heeft er een flink bedrag ingestopt."

Lingerie van Desiree

En zaterdag ligt de toekomst van het Kindervakantiepark dus voor een groot deel in jullie handen. Op het feestterrein zijn veel dingen te doen voor Big Brother-fans. Je kan je net als de bewoners via de omgekeerde bungeejump richting hemel laten lanceren. De bewoners hebben ook enkele van hun persoonlijke spullen ter beschikking gesteld om geveild te worden. Zo stelt Desiree lingerie beschikbaar, doneert Robin zijn Big Brother-koffertje en fiets, en Koos zijn tennisracket. En natuurlijk nog veel meer!

Ook zijn er optredens van verschillende (internationale) artiesten. Wat te denken van Jody Bernal, Good Times, Follow that Dream en Girl Thing? En alsof het niet genoeg is, Darius & De Sjonnies, De Boswachters en Gerard Joling hebben ook toegezegd even langs te komen.

Het evenement zal zich aanstaande zaterdag op het Big Brother-terrein aan de Bolderwerg in Almere-Buiten afspelen van 13.00 tot 17.00 uur. Volwassenen betalen f 5,- en kinderen tot 12 jaar f 2,50. Het belooft een hoop spektakel te worden! Wees overigens op tijd want vol = vol.

Routebeschrijving:

Big Brother, Bolderweg 22, 1332 AV Almere-Buiten

Vanaf Amsterdam (A10): Rijksweg A1 Amsterdam/Amersfoort, Afslag Almere (A6), Afslag Almere Stad West, Borden "De Vaart" volgen, na ongeveer 14 kilometer afslag "De Vaart", 1e straat rechts is de Bolderweg. De reistijd is ongeveer 30 minuten.

Vanaf Utrecht: Rijksweg A27 richting Hilversum, N27 richting Almere, A6 richting Almere-Buiten/Lelystad, Afslag Almere-Buiten/De Vaart, Borden "De Vaart" volgen, Op de hoge ring (S106) bij de stoplichten links, de eerste straat aan de rechterkant is de Bolderweg. De reistijd is ongeveer 40 minuten.

Vanaf het Mediapark: Richting Bussum, afslag Hilversumse Meent, Bij de rotonde rechts, hele weg uitrijden, Afslag Amsterdam/Naarden Vesting. Deze weg volgen tot de spoorwegovergang. Bij de stoplichten links, richting Almere/Lelystad (A6), afslag Almere Stad West (S101), Borden "De Vaart" volgen, na ongeveer 14 kilometer afslag "De Vaart". De eerste straat aan de rechterkant is de Bolderweg. De reistijd is ongeveer 30 minuten.

I.W.

BB-site

Het komt goed.... En anders maar niet.
  zaterdag 9 december 2000 @ 10:06:46 #36
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_533822
Ik ben eigenlijk wel benieuwd ,waar de bewoners moeten verblijven in dit verhaal.
Zullen ze in het huis moeten blijven,en alles achter het glas kunnen bekijken????
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
  zaterdag 9 december 2000 @ 13:01:07 #37
5853 alba
Ik lijd niet... ik leef!!
pi_534201
quote:
Op 09 december 2000 10:06 schreef FarahDibah het volgende:
Ik ben eigenlijk wel benieuwd ,waar de bewoners moeten verblijven in dit verhaal.
Zullen ze in het huis moeten blijven,en alles achter het glas kunnen bekijken????
Nou laat me gokken, straalbezopen achter de geraniums vrees ik. BB redactie: "Nee ze mogen er niet uit, maar ja we moeten ze wel een verzetje geven. Weet je wat?" (de stagiaire heeft weer een goed idee) "We stoppen er alcohol in." "ja, das leuk en gezellig en de mensen die er nu nog inzitten hebben allemaal een gezellige dronk." Ze geven ze 5 kratten bier, 50 liter wijn en wat liter wodka... "Lachen man, dan kunnen de mensen die genoeg bieden voor het kinderhuis gewoon IN huis gaan kijken hoe het is met de bewoners, die merken het dan toch niet meer"
"Hoor ik al een bieder?"
"aha Gordon..."
het is een rare wereld.. met name die waarin wij leven..
  zaterdag 9 december 2000 @ 15:48:01 #38
7576 HeerKoen
Veni Vidi Vici
pi_534697
Iets heel anders.
Ik tel de hele tijd 5 tot 8 personen in dat Bakkie, terwijl er toch duidelijk op staat Max. 4 personen.
Geluk is het tussenstation tussen te veel en te weinig
pi_534710
* PalinG denkt dat daar veel geld aan verdiend wordt en dat BB wel van kijkcijfers houdt (zit al te wachten op de eerste die eruit pleurt)
  zaterdag 9 december 2000 @ 17:01:44 #40
7576 HeerKoen
Veni Vidi Vici
pi_534924
De fiets is helemaal niet verkocht lees ik net op de BB-site:

Dan is er nog Robin’s fiets. Bianca had er al fl 1000 voor geboden, dus vindt Beau dat ze eerst even met Bianca moeten praten. Bianca vindt het geweldig om Beau’s stem te horen. "Ik wil fl 1500 bieden. Nee, ik ben helemaal gek vandaag. Ik bied er fl 2000 voor. En ik daag jullie uit er over te bieden. Het is voor het kinderverblijf in Almere, mensen." De bieding blijft steken op fl 2000,-. Tegen Bianca zegt Beau echter: "Bianca, de fiets is verkocht voor 2025,-." Bianca begint enthousiast te roepen en bedankt het publiek. Wat Bianca niet weet is dat de fiets nog niet verkocht is, maar op internet wordt aangeboden waar hij hopelijk meer opbrengt. En tegen het publiek zegt Beau: "Jongens, dit blijft allemaal televisie, he?" bron www.big-brother.nl

De rest van de veiling bracht ook niet echt veel op.
badpak kim 115
shirt hiek 110
shirt ferdie 2,50
boek koos 100
bb koffer robin 450
de fiets is via internet te koop.

Nou vraag ik me af, waarom Beau het nodig vond om de bewoners voor te liegen?

[Dit bericht is gewijzigd door HeerKoen op 09-12-2000 19:44]

Geluk is het tussenstation tussen te veel en te weinig
pi_536386
quote:
Op 07 december 2000 21:49 schreef Cartman1 het volgende:
Zou je dat nou wel doen Itsme?
Er is nl. een kans dat je Dezeuree te zien krijgt
Haha, iemand riep gisteren naar in het bakkie, naar Robin"Robin je bent oke, maar Desiree effe wat minder"
Dat vond Dezeuree niet zo leuk.
Later dacht ik Had ik nu maar in het bakkie gegaan met een spandoek van mijn Anti Dezeuree site, hihihi.
Hoe gemeen kan je zijn?
Ben benieuwd hoe ze dan gereageerd had?
Huilen? Nu begon ze er iedere keer over tot Robin zei äch lekker belangrijk, toe zei ze dat ook maar.
pi_536396
relativeringsvermogen van D. zal straks danig op de proef worden gesteld...

Arme D., en ze zal het maar niet begrijpen...

pi_536579
Simba heeft Robins Ferrari voor 150 gulden.
Daarna heb ik aan Ferdy gevraagd om iets op het dak te zetten, dat werd "Later" en Ferdy.
't gaat om hoe je ermee omgaat
pi_536596
150 piek Simba?
auto- of Robinliefhebber?
  zondag 10 december 2000 @ 15:32:55 #45
4972 Niques
*** aka Qty ***
pi_536603
Wie zijn er uiteindelijk komen opdraven eigenlijk?
*** Denk verkeerd, als je dat wilt. Maar denk in elk geval zelf!! ***
pi_536632
Uhh, beide denk ik, Paling. Staan al meer Ferrari's hier. Denk dat deze in een winkel al gauw 100 gekost zou hebben. En ondanks dat ik hem af en toe wel vervelend vind, mag ik Robin wel en gun ik het hem om te winnen (Koos ook, maar dat zal wel niet gebeuren)
Om met Beau te spreken:
"Dit is gewoon de auto van de winnaar"
(Ferdy riep hierop snel:"Nee, nee" )

Ik heb gezien: Beau, Ed, Ferdy, Darius, Miranda, Rex, Sabine, Gerard Joling.

Zag volgens mij ook Hummie los rond lopen.

Sabine kondigde trouwens 4 mensen van GTST? aan en wist 1 van de namen niet. Ja ik weet ze allemaal niet maar daarom hoeft Simba ook zo'n aankondiging te doen, wat een

[Dit bericht is gewijzigd door Simba op 10-12-2000 15:44]

't gaat om hoe je ermee omgaat
pi_536653
Zag gisteravond het aantal bezoekers op tv. Had verwacht dat half Nederland daar zou staan Jammer dat de veiling niet meer heeft opgebracht. Heb nog een mailtje naar de redactie gestuurd, geef 200 voor de gesigneerde string van Desiree (geen antwoord ) Denk dat e.e.a. VEEL meer had opgebracht als ze het op de site hadden geveild i.p.v. op deze (niet zo druk bezochte) happening.... Heb van een aantal mensen gehoord dat ze dan zeker hadden geboden op diverse artikelen. Niet iedereen is tenslotte in de gelegenheid om naar Almere af te reizen. Mijnsinziens een gemiste kans van Veronica / Big Brother....
When you look into the Abyss, the Abyss looks into you.....
pi_538897
quote:
Op 10 december 2000 15:26 schreef Simba het volgende:
Simba heeft Robins Ferrari voor 150 gulden.
<knipje>
Jááá en dús heb ik je gezien Simbaadje...je zat in de uitzending...toch?? De kleur van je userpic kwam iig aardig overeen...
Ben je ook in dat bakkie gaan staan?
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_538924
quote:
Op 04 december 2000 12:29 schreef Harry het volgende:
Hier en daar was er al iets over te lezen / horen.

De bewoners kregen laatst ergens het verzoek om geld te gaan genereren voor een kindervakantieprojekt in Almere.


Euh... Dat kindervakantieverblijf staat er toch al? Geef toe - die witte zeecontainers bij het Veronica-Politbureau zijn ideaal om grote kinderen op te vangen
the world is ours
pi_539416
F_L, ben je niet in de war met de Ferrari?

Enne stond een veel te lange rij bij het bakkie, om iets voor 5en mocht je geloof ik niet eens meer in de rij gaan staan.

Er bood trouwens ook iemand 160 voor de Ferrari, maar die trok zich terug, isnie-eerlijk heh? Maar ja ik had geluk want ik wilde niet hoger gaan, en nu heb ik hem toch.

Beter dan een hier vlak na een petje van Bianca voor 170. Wie doet dat nou Nou, ja, tis allemaal voor een goed doel.

't gaat om hoe je ermee omgaat
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')