abonnement Unibet Coolblue
  maandag 4 december 2000 @ 12:29:13 #1
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_515744
Hier en daar was er al iets over te lezen / horen.

De bewoners kregen laatst ergens het verzoek om geld te gaan genereren voor een kindervakantieprojekt in Almere.
Daar was toen ook een introduktiefilmpje van op t.v. en o.a. de foto-opdracht vloeide daaruit voort.

De beperking van dit verzoek was, dat ze geen direkt contact met de buitenwereld mochten hebben, en dus creatief moesten zijn in het organiseren van dit verzoek.
Zo kwamen ze op het idee een benefietconcert te gaan organiseren.

De bewoners maken gebruik van de DK en de verschillende camera's in het huis om oproepen te doen naar de buitenwereld (instanties, artiesten en publiek) en willen door middel van een speech de mensen vragen geld te storten op een rekening.

Hieronder een samenvatting van wat op de BB-site te vinden is :

quote:
04-12-2000 || 10:50 uur

Grootse plannen

De bewoners hebben de hele zondagavond gebrainstormd over het liefdadigheidsconcert dat ze op eigen initiatief aan het organiseren zijn. De opbrengst van het concert is bestemd voor het nog te bouwen kindervakantieverblijf in Almere. Vooral Hieke en Bianca weten van geen ophouden.

Na twee dagen brainstormen begint het benefietconcert al aardig vorm te krijgen, althans in theorie. De internetredactie heeft de plannen nog eens op een rijtje gezet. Een korte inventarisatie van de meest concrete ideeën:

Waar, wanneer en wie?

Wanneer? Zaterdag 9 december.

Lokatie: Om en rond het BB-huis in Almere

Aantal verwachte bezoekers: Tienduizend.

Aantal artiesten: Zeven.

Wie? Daar zijn de bewoners het nog niet over eens. Er zijn al wel genoeg namen genoemd, waaronder Kane, Gordon, Darius, Han van Eijk en Marco Bosato.

Presentatie: Robin wil graag "Beau vaneeuh Erven euhh dinges." Bianca ziet liever Gijs Staverman als presentator.

Regellijstje

Drank en voedsel: Inschakelen van frisdrank-, en chips-, bierfabrikanten om gratis en eten en drinken mogelijk te maken.

Overig: Tienduizend T-shirts. De bewoners willen de shirts eerst signeren. Ook moeten er toegangskaartjes worden gemaakt en stempeldozen geregeld worden. De bewoners willen namelijk persoonlijk de kaartjes stempelen bij binnenkomst. Er moeten ook ook VIP kaarten zijn. (Niet vergeten uit te nodigen: alle ex-bewoners.)

Tevens is het idee dat iedere bewoner iets persoonlijks onderneemt. Robin gaat bijvoorbeeld zijn fiets veilen, Desiree wil iets met honden doen, Hieke iets met dochter Indy en Ferdi iets met zelfgemaakt speelgoed.

Eén ding is in ieder geval duidelijk. De bewoners storten zich vol overgave in het concert voor het goede doel.

A.E. / M.R.



Ze zijn nu erg aktief daarmee bezig, en dat zal de komende dagen ook nog wel het geval zijn, maar dit roept bij mij de nodige vragen op :

- denken de bewoners dat dit allemaal op zaterdag a.s. te realiseren valt ?
- de gewenste artiesten moeten maar kunnen ? (is Darius b.v. niet naar Amerika ?)
- ze denken een onderdeel te gaan worden tijdens dit evenement, wat naar mijn idee niet kan vanwege het 'geen contact met de buitenwereld principe'.
- zijn er kwaliteiten onder de bewoners om zoiets omvangrijks te organiseren ? (dat doe je niet zomaar even...)


Graag reakties !!


[Dit bericht is gewijzigd door Harry op 04-12-2000 12:37]

Het komt goed.... En anders maar niet.
  maandag 4 december 2000 @ 12:44:33 #2
989 Jeromar
Trots op NL (Bijna altijd)
pi_515832
Ach, wat maakt ´t uit.... Big Brother is dit jaar toch al geen reet meer aan............
Je moet niks!
pi_515967
quote:
Op 04 december 2000 12:29 schreef Harry het volgende:
- denken de bewoners dat dit allemaal op zaterdag a.s. te realiseren valt ?
- de gewenste artiesten moeten maar kunnen ? (is Darius b.v. niet naar Amerika ?)
- ze denken een onderdeel te gaan worden tijdens dit evenement, wat naar mijn idee niet kan vanwege het 'geen contact met de buitenwereld principe'.
- zijn er kwaliteiten onder de bewoners om zoiets omvangrijks te organiseren ? (dat doe je niet zomaar even...)
Heb ze idd het hele weekend hier steeds over horen praten. Ze zijn nogal optimistisch. A.s. zaterdag is m.i. niet haalbaar en realistisch (zijn ze het kontakt met de werkelijkheid verloren of zo?)
Dat Darius naar Amerika is, lijkt me geen probleem (hij mag er blijven), maar Marco Borsato optrommelen binnen een paar dagen en Kane en Anouk? No way!
Dat geen kontakt met de buitenwereld is inmiddels al een lachertje gebleken (Tatjana, Bart, Ferdi's moeder, Darius over de schuting en Gordon op het dak, en wat dacht je van de katapult-mensen in de tuin), maar het lijkt me toch sterk dat ze deel kunnen hebben aan het spektakel (ze denken echt van wel) zelf.
Dat omvangrijke en kwaliteiten: Ze hebben van alles bedacht, maar ze gaan er volgens mij vanuit dat BB verder alles regelt. Bianca heeft ongetwijfeld organisatietalent (ik moet het toegeven), maar kan slecht delegeren. Bovendien is haar wil wet. Lees de streamverslagen (en de off. BB-site, met dank aan Harry) er maar op na: zij bedacht veel en als iemand iets anders bedacht, dan was het niet goed. Of ze schoof het zomaar aan de kant. Koos wilde karin Bloemen, en Bianca overwoog het niet eens. M.a.w. is Bianca m.i. dus de enige met organisatie-talent, maar dat wordt overschaduwd door haar haantjes-gedrag, de rest kan eigenlijk niet meedoen.
  maandag 4 december 2000 @ 13:34:52 #4
1464 ART
FOK!member
pi_516139
Dit is typisch een gevalletje hoogmoed van de bewoners. Ze weten hoe populair BB1 was en denken dat zij nu ook het centrum van de wereld zijn. Als zij Marco, Kane, Anouk en weet ik wie allemaal vragen, dan komen die gewoon. Ze zijn tenslotte gevraagd door de 'sterren' van BB-2! En ze komen ook op stel en sprong als de bewoners dat vragen.

Het tekent de houding waarmee deze BB-ers het huis in zijn gegaan: wij zijn het middelpunt van de belangstelling, alles draait om ons, wij zijn zodra we de drempel overstappen beroemdheden.

Helaas. Dat benefietconcert wordt een lachertje, tenzij VOO de bewoners niet af wil laten gaan en haar netwerken activeert.

Ook slim van Hieke trouwens: Ik doe wel iets met Indy.
Tja BB is erg dom en staat dat natuurlijk toe!

[Dit bericht is gewijzigd door ART op 04-12-2000 13:36]

Het is het Gesprek waar het om draait
pi_516173
Het past volgens mij niet in de BB gedachte, bovendien is het in de opzet die zij voor ogen hebben nooit haalbaar in de gestelde tijd.
Twee maanden is zelfs kort dag, tenzij er een ploeg van 30 man ervaren productie op gezet wordt.
  Moderator maandag 4 december 2000 @ 13:55:54 #6
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_516304
quote:
Op 04 december 2000 13:34 schreef ART het volgende:
Dit is typisch een gevalletje hoogmoed van de bewoners.
Mee eens. Misschien dat ze het relativeren van zichzelf zijn verleerd nadat ze te horen kregen dan die foto's 11.000 piek
opleverden?

Met name Bianca is irritant. Zij lijkt van de bewoners het meeste het gevoel te hebben een mega-ster te zijn. Maar misschien komt dat zo over omdat ze sowieso al erg de neiging heeft haar wil als wet te beschouwen.

Dit megalomane plan lijkt mij absoluut onhaalbaar. Hoe kunnen ze nu denken dat de genoemde artiesten zo kort van te voren op zaterdag niet helemaal volgeboekt zijn? Of gaan ze er voetstoots van uit dat ze hun eerder gemaakte afspraken wel willen afzeggen?
En 10.000 man zie ik ook nooit verschijnen, zeker niet op zo'n korte termijn.

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  maandag 4 december 2000 @ 14:03:28 #7
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_516346
quote:
Op 04 december 2000 13:07 schreef Tinkerbell het volgende:
<snip>
Dat omvangrijke en kwaliteiten: Ze hebben van alles bedacht, maar ze gaan er volgens mij vanuit dat BB verder alles regelt.
Wat mij zo tegenvalt, is dat de BB bewoners van alles bedenken waar ze zelf eigenlijk niets voor hoeven te doen, slechts die grijze celletjes gebruiken.

Waarom niet gewoon een oproep voor donaties en proberen af te spreken met VOO, dat zij van iedere gulden die binnenkomt er twee gulden bijleggen en dat ze allemaal twee weken beschikbaar stellen om in dat vakantiehuis te gaan werken, belangeloos!

Ze blijven creatief in het verzinnen van dingen waar ze zelf beter van worden en vooral met inzet van anderen (derden) en natuurlijk, hoe kom ik zo goed mogelijk uit de verf bij de kijkers, volgens mij gaat het daar niet om!

Volgens dat stelletje wel!

Iets leuks doen met honden of met Indy, VIP-kaartjes en zelf kaartjes afstempelen.

Mag ik ff een teiltje.

.

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
  maandag 4 december 2000 @ 14:16:44 #8
167 Alwin
Dan maar geen plaatje
pi_516418
Ik kan me herinneren dat dit ook in Belgie is gebeurd. Maar ik kan het niet even vlug vinden op het net. Wie weet hoe het daar is verlopen?
  maandag 4 december 2000 @ 14:17:11 #9
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_516422
.
En trouwens, TIENDUIZEND shirtjes, welke sukkel zal deze financiele strop willen dragen / sponsoren?

.

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
pi_516447
Ik vraag me af of Veronica al veel eerder het een en ander heeft besproken, het lijkt op een spontane actie van de bewoners, maar zijn zij daar niet op de een of andere manier daar op aangestuurd?
  maandag 4 december 2000 @ 14:43:42 #11
2791 RedNax
Just a fool to remember
pi_516586
Het gaat om twee duizend t-shirts, waarvan ze vandaag de oproep hebben gemaakt. Deze zullen hier zaterdag dus al moeten zijn.
Dit is inderdaad wel heel kort dag, aangzien de oproep pas vanavond of morgen wordt uitgezonden, ook het regelen van artiesten lijkt mij vrij lastig voor een zaterdagavond. Hoewel Darius natuurlijk wel moet gezien zijn contract met BB.

Maar inderdaad het kan niet anders dan dat BB dit alles al geregeld heeft of mede hier aan mee helpt, anders krijg je zoiets echt niet van de grond binnen een week

Stel geen vragen waarvan je het antwoord niet wil weten&lt;BR&gt;
pi_519384
Darius is er zaterdag wel bij.Ik heb al eerder op zijn site laten weten dat hij ongeveer 2 a 3 weken later wegging doordat er van alles tussen kwam ivm goede doel.Kijk voor meer info op http://fullspeed.to/darius.
onder laatste nieuws.
Hier kun je alle info over zaterdag vinden...
  dinsdag 5 december 2000 @ 00:20:56 #13
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_519414
Dit bericht dus :

A.s Zaterdag 9 december wordt er een benefietconcert gegeven op het terrein van Big Brother Bolderweg 22 Almere de Vaart.Hier zullen allerlei artiesten aan meewerken.Kaarten kunnen daar gekocht worden en komen geheel ten goede aan het goede doel.De entreeprijs bedraagt Fl 5,-.Het terrein gaat om 12.30 open en het begint ongeveer 14.30 uur.Let wel op vol is vol.Darius werkt uiteraard ook aan dit concert mee.Hij zal tevens gesigneerde cd's beschikbaar stellen waarvan de opbrengst ook ten goede komt van het goede doel.Deze single cd's worden verkocht voor Fl 15,- en je krijgt er tevens een mooie zwart/wit poster bij van 50 bij 40 cm

Het komt goed.... En anders maar niet.
  dinsdag 5 december 2000 @ 00:28:15 #14
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_519451
Het een en ander lijkt dus realiteit te gaan worden.

De aanwijzingen hiervoor waren er al wel :
- de vele bezoekjes aan de DK
- het item uitgelicht in de uitzending
- en nu dus de bevestiging van Lonny

VOO moet dan wel veel werk verrichten, wat ze vast ingecalculeerd hebben.

Naar mijn idee was het idee voor dit concert wel van de bewoners zelf, maar met het netwerk van VOO gaan ze toch ver komen schat ik in.

De toegangsprijs zal de bewoners nog wel tegen vallen.
Ze dachten zelf aan f 20,- of f 25,-
Dit is nu dus maar f 5,- geworden.

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_519798
quote:
Op 04 december 2000 13:34 schreef ART het volgende:
Dit is typisch een gevalletje hoogmoed van de bewoners. Ze weten hoe populair BB1 was en denken dat zij nu ook het centrum van de wereld zijn. Als zij Marco, Kane, Anouk en weet ik wie allemaal vragen, dan komen die gewoon. Ze zijn tenslotte gevraagd door de 'sterren' van BB-2! En ze komen ook op stel en sprong als de bewoners dat vragen.

Het tekent de houding waarmee deze BB-ers het huis in zijn gegaan: wij zijn het middelpunt van de belangstelling, alles draait om ons, wij zijn zodra we de drempel overstappen beroemdheden.
....


Ik lees dit soort dingen wel vaker op het forum. Vaak nog met de woordjes 'zelfvoldaan' en 'omhooggevallen'.

Ik begrijp deze negativiteit niet

Het "wij zijn het middelpunt van de belangstelling, alles draait om ons" wordt hen van minuut tot minuut door het hele concept toegediend.
Eerst de intocht in de limousine en vervolgens dag in dag uit de camera's op hun hoofd. Dan zou je wel heel vreemd en naief in elkaar steken als je niet het gevoel zou hebben dat je voortdurend het middelpunt van de belangstelling bent.

Kortom, logisch gedrag, dat niet zoveel over het karakter van de bewoners zegt, maar alles over de aard van het programma...

The trick is to keep breathing
pi_519818
Komt ook nog bij dat ze de hele dag, week in week uit, worden toegeroepen van achter de hekken.
The trick is to keep breathing
  dinsdag 5 december 2000 @ 03:28:25 #17
1593 Perico
Serpent Rouge
pi_519950
Tsja, men moet ook net niet doen of de agenda van de artiesten helemaal dichtgespijkerd is. Ik geef toe, als je ze op een feest, of waar dan ook wilt hebben: wel. Maar als ze op tv kunnen komen, en vol in de publiciteit, zullen ze dat echt niet laten, en kan er plots veel, omdat je er alleen maar kunt winnen in het kader van het goede doel ook.
En tsja bewoners werken zelf in de hand dat het weer het geijkte politiek correcte rijtje wordt van Veronica-vriendelijke artiesten. Als Koos Karin Bloemen wil, waarom luistert Bianca er dan niet eens naar? ?? Iedereen zijn favoriete keus, en pas als artiest afzegt, overgaan op alternatief....
  Moderator dinsdag 5 december 2000 @ 09:35:39 #18
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_520342
quote:
Op 05 december 2000 02:28 schreef Arjuno het volgende:
Ik lees dit soort dingen wel vaker op het forum. Vaak nog met de woordjes 'zelfvoldaan' en 'omhooggevallen'.

Ik begrijp deze negativiteit niet

Het "wij zijn het middelpunt van de belangstelling, alles draait om ons" wordt hen van minuut tot minuut door het hele concept toegediend.
<..>


Volgens mij haal je twee dingen door elkaar. Het is zeker begrijpelijk dat de bewoners denken het kloppend hart van Nederland te zijn. Want inderdaad: die suggestie wordt de hele tijd gewekt, zo raar is het niet dat ze erin zijn gaan geloven.

En toch vind ik het jammer dat ze zichzelf, met name de laatste week, niet wat meer relativeren. Hoe je het ook wendt of keert: ze moeten toch beseffen dat ze die bekendheid hebben 'verdiend' met IN DAT HUIS ZITTEN.

Dat ze die bekendheid gebruiken voor een goed doel (omdat dit ze ingefluisterd is), vooruit maar weer, al vind ik het allemaal over de rand, smakeloos. Maar 'die kindertjes zijn er mee geholpen, daar gaat het om'. En met een lekkere nuchtere insteek van de bewoners zou de hele actie misschien nog wel wat sympathie hebben kunnen wekken.

Helaas. Als ik gisteren dat (inderdaad) ZELFVOLDANE SMOELWERK van die Bianca zag bij haar oproep voor Gordon, gadverdamme!! En dan gooit ze er ook nog van die WEERZINWEKKENDE TV-maniertjes tegenaan. Ze is al helemaal de op-en-top BN-er. Die gaaaaaaaaaaaaat ervoor!!

We zijn vrees ik de eerste jaren nog niet van dat kreng af op de beeldbuis.

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_520446
Het is onmogelijk om in zo'n korte tijd een concert te organiseren. Een beetje artist heeft zijn agenda al maanden van te voren volgeboekt. Het zal dus wel heel toevallig zijn als alle uitgenodigde artisten komen optreden.
En hoe moeten de bewoners het randgebeuren organiseren, vergunningen, bewakers, etc etc. Dit is toch onmogelijk als je geen contact met de buitenwereld mag hebben. Dit is dus gedoemd om te mislukken, tenzij Veronica de GEHELE organisatie op zich neemt. Lijkt mij overigens wel zo logisch aangezien het ook hun idee is.
Kortom allemaal fake....

Verder kan ik er niet tegen als mensen zich opeens het lot van die kinderen aan gaan trekken, bah wat een schijnheilig gezeik.

Zo'n Sjors is nou niet het type wat normaalgesproken geen stuiver over zal maken naar het gironummer van deze actie.

[Dit bericht is gewijzigd door Delta op 05-12-2000 10:13]

Ik ben vergeten pindakaas te kopen.
  dinsdag 5 december 2000 @ 10:11:05 #20
1540 Leonie
Voor jou van mij
pi_520478
Dit benefietconcert (benefiet voor wie eigenlijk? zodat BB-2 bewoners zich weer belangrijk kunnen voelen?) is van te voren al opgezet door Veronica....ze willen gewoon kijken hoe zelfingenomen de bewoners zijn...en hoe Bianca uit haar velletje flipt als alles niet precies gebeurt zoals zij dat wil.
Don't touch the computer, don't ever touch the computer!
pi_522151
inderdaad, de productie is al geruime tijd bezig met het bedenken en organiseren van dit plan....kan haast niet anders.

Met weet ik veel hoeveel cameras op je opeens "spontaan" (hahaha) zwaar "goede-doelerig" te worden vind ik zoooo lullig.
Heb de bewoners nog nooit horen praten over ervaringen als: langs de deuren gaan met collectebussen, buddy-zijn, eenzame ouderen bezoeken of ander vrijwilligerswerk voor een goed doel.

En nu zijn ze "ineens" en "spontaan" de "hardwerkende", "initiatiefnemende" vrijwilligers van een stichting Kindervakantiedorpen.

Geld is Geld, ok, maar het blijft ergelijk dat de bewoners die niet zelf iets verzinnen, nauwelijks meedenken en niets werkelijk uitvoeren straks en een leuk feestje (denken te) hebben en ook nog eens met de eer gaan strijken die hen absoluut niet toekomt. Het is puur egoisme, een feestje (inclusief hond en indy) en een wit voetje, daar gaat het ze om

Veronica blij met een tijdelijke gouden halo, de artiesten dubbel blij omdat ze daarnaast hun plaatjes kunnen pluggen, publiek blij en goede doel blij....

Kortom, iedereen profiteert, maar het blijft ....en zuur voor de onzichtbare mensen die echt belangeloos hard werken om iets goeds te doen voor anderen.

Conform, Comply, Obey
  dinsdag 5 december 2000 @ 19:44:33 #22
7107 MartenJan
Klaar voor de aktie
pi_522514
quote:
Op 05 december 2000 17:35 schreef TheEichmannDefence het volgende:

Kortom, iedereen profiteert, maar het blijft ....en zuur voor de onzichtbare mensen die echt belangeloos hard werken om iets goeds te doen voor anderen.


Ja, al die akties voor het goede doel gaan natuurlijk alleen om de kijkcijfers.
Heel leuk hoor voor dat kindertehuis, maar er zit wel een nare smaak aan deze zogenaamd 'oprechte' akties.

Dezelfde vieze smaak krijg ik ook altijd van de Postcodeloterij.
Een groot deel van het geld stroomt zo naar Endemol

Vergeet niet wie de lachende derde is: dat is Endemol. Naast de winnaar krijgen de bewoners een fooi voor de moeite.

Vorig jaar kregen Ruud en Willem Fl 10000,- als dank. Endemol streek miljarden op. Als de bewoners BB1 niet succesvol hadden gemaakt dan was het nooit zo'n groot succes geworden.

Begrijp me goed, ik vindt de bewoners niet zielig ofzo, maar je moet wel goed voor ogen houden waar het geld naartoe gaat.

Niet naar een zielig kindertehuis, maar in de zakken van Endemol

Richt je nooit op wie of wat je bent, maar altijd op wie of wat je wilt worden...
  dinsdag 5 december 2000 @ 21:08:14 #23
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_522636
05-12-2000 || 14:15 uur

Benefietconcert

De oproep van de bewoners voor een benefietconcert is in goede aarde gevallen. De medewerkers van het televisie-productieteam zijn druk bezig om artiesten te benaderen en het programma dat de bewoners voorstellen zo goed mogelijk te realiseren. Allemaal met het doel om een flinke financiële bijdrage te kunnen leveren aan het toekomstige kindervakantieverblijf in Almere, waar kinderen die dat nodig hebben even op adem kunnen komen.

Er zijn al veel artiesten benaderd, maar er is nog niet bekend wie al hebben toegezegd dat ze komen optreden. Zeker is dat het evenement zich aanstaande zaterdag op het Big Brother-terrein gaat afspelen van 13.00 tot 17.00 uur. Volwassenen betalen f 5,- en kinderen tot 12 jaar f 2,50. Het belooft in ieder geval een hoop spektakel te worden! Wees overigens op tijd want vol=vol.


Bron : http://www.big-brother.nl

Het komt goed.... En anders maar niet.
  woensdag 6 december 2000 @ 08:50:02 #24
2791 RedNax
Just a fool to remember
pi_523716
En die arme bewoners maar roepen dat het 25,- gulden kost, terwijl BB al lang een prijs had vast gesteld.
Stel geen vragen waarvan je het antwoord niet wil weten&lt;BR&gt;
pi_524158
Het is vandaag een dag voor eerlijkheid en waarheid:

Welke Fok!ker gaat naar het benefietconcert voor een verslag uit de eerste hand?

pi_524170
Een vriend van mij is zeker van plan om te gaan; misschien kunnen we mobiel contact houden zodat een en ander live hier verslagen kan worden?
Blijf zelf nl. via de streams kijken
  woensdag 6 december 2000 @ 12:29:33 #27
262 Re
Kiss & Swallow
pi_524239
Op http://pub18.ezboard.com/fbigbrother2000bigbrother2000.showMessage?topicID=681.topic is het volgende te lezen
quote:
marcus
SpyWatcher
(12/6/00 11:27:38 am)
artiesten KOMEN niet
--------------------------------------------------------------------------------
Een vriend van me die bij de redactie van Big Brother werkt vertelde me net dat er geen (grote) artiesten zijn te vinden die willen optreden. De meesten hebben al andere afspraken of hebben net de dag ervoor gratis opgetreden voor het jubileum van radio 538 en vinden het wel goed. Kane, Anouk en Gordon hebben al officieel laten weten niet te (kunnen) komen. Aangezien de toegangsprijs van 25 naar 5 gulden is gegaan wil ik (op eigen initiatief) iedereen waarschuwen niet teveel te verwachten. Waarschijnlijk worden het alleen ex-bewoners als Darius , Ronnie Tober, Anneke Grönloh plus eventueel Jody Bernal of Twarres.
U bent dus gewaarschuwd!
veel plezier
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  woensdag 6 december 2000 @ 21:39:23 #28
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_526653
05-12-2000 || 14:15 uur

Benefietconcert

De oproep van de bewoners voor een benefietconcert is in goede aarde gevallen. De medewerkers van het televisie-productieteam zijn druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten om het programma dat de bewoners voorstellen zo goed mogelijk te realiseren. Allemaal met het doel om een flinke financiële bijdrage te kunnen leveren aan het toekomstige kindervakantieverblijf in Almere.

Geitenhok schieten en katapulten

Op het feestterrein zullen veel dingen te doen zijn voor Big Brother-fans. Altijd al de drang gehad om, net als Robin en Ferdi, op het geitenhok van Cindy te schieten? Leef je uit en trap een balletje. Beleef de spectaculaire katapult-weekopdracht mee en laat je net als de bewoners via de omgekeerde bungeejump richting hemel lanceren. Ook zo benieuwd naar wat de bewoners in de moestuin hebben staan? Laat je in een hoogwerker boven de tuin hijsen en bekijk op die manier de tuin én de bewoners van zeer dichtbij!

Ontmoet de oud-bewoners

Maar er is meer. Je kan bijvoorbeeld een echte klimmuur bedwingen die de bewoners als laatste weekopdracht zullen krijgen. Dus klim en kijk of jij het beter kan dan de bewoners. Voor de jongste fans is er een luchtkussen waarop iedereen zich springend kan uitleven. Naast alle activiteiten valt er ook genoeg te zien, want ook oud-Big Brother bewoners zullen aanwezig zijn om het geheel op te luisteren en vragen van fans te beantwoorden. Voor de activiteiten wordt een financiële bijdrage gevraagd, die natuurlijk weer ten goede komt aan het kindertehuis in Almere.

Jody Bernal en Girl Thing

Ook zijn er optredens van verschillende (internationale) artiesten. Wat te denken van Jody Bernal, Good Times, Follow that Dream en Girl Thing? Er zijn nog meer artiesten benaderd, maar het blijft voorlopig nog even een verrassing wie er verder nog komen optreden. Het evenement zal zich aanstaande zaterdag op het Big Brother-terrein afspelen van 13.00 tot 17.00 uur. Volwassenen betalen f 5,- en kinderen tot 12 jaar f 2,50. Het belooft in ieder geval een hoop spektakel te worden! Wees overigens op tijd want vol=vol.
Zodra er meer bekend is, kun je dat via deze site lezen. Let daarvoor op het logo (zie foto)

De Internetredactie

Bron : http://www.big-brother.nl

Het komt goed.... En anders maar niet.
  donderdag 7 december 2000 @ 20:53:45 #29
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_530302
07-12-2000 || 17:00 uur

Met een kusje erop

De bewoners zitten aan de keukentafel. Er liggen Big Brother-kaarten, pennen en potten verf op tafel. De laatste voorbereidingen voor de veiling worden getroffen. Bianca heeft een leuk idee voor de kaarten. "De dames kunnen er een kusje opgeven. Gewoon de lippen erop dus", zegt ze.

Koos is ondertussen bezig een tekst te schrijven op zijn beroemde 'Dokunst' t-shirt. Hij schrijft: "In dit shirt heb ik bijna al mijn nominaties gedaan. Bovenstaand kunstwerk is gemaakt door de broer van m'n vriend. Door een auto-ongeluk is deze sinds twee jaar gehandicapt. Ik ben ervan overtuigd dat de maker het ermee eens is dat ik dit shirt beschikbaar stel voor de veiling zaterdag 9 december 2000. Groeten, Koos." Bianca vraagt zich af wat er allemaal nog meer geveild zou kunnen worden. "Het is voor een goed doel jongens, onthou dat", spoort ze iedereen aan om nog meer spulletjes beschikbaar te stellen. Robin: "Ja, ik kan alles wel voor het goeie doel weggeven. Ik heb al zoveel gegeven: mijn koffer, mijn fiets, mijn Ferrari. Ik heb wel genoeg gedaan, vind ik."

Hieke begint met het signeren van de kaarten. Ze vraagt zich af wat ze er precies mee moet doen. Bianca heeft wel een ideetje: "Gewoon lippen erop. En dan 'kusje van Hieke' ofzo erbij." Hieke mompelt wat onverstaanbaars. "Ach jongens, lekker belangrijk", vindt Robin. Hij gaat met Ferdi de tuin in voor een potje voetbal, het signeren van kaarten kan hem op dit moment minder interesseren. Koos is ondertussen klaar met de tekst op zijn t-shirt. "Zal ik het maar naar de dagboekkamer brengen?", vraagt hij. Bianca en Hieke hebben alweer een nieuwe bezigheid gevonden. Ze rollen grote stukken papier uit op de grond. Deze gaan ze straks beschilderen in verschillende kleuren.

J.O.

Bron : http://big-brother.nl

Het komt goed.... En anders maar niet.
  donderdag 7 december 2000 @ 21:41:05 #30
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_530437
Ik las net op de BB-site dat Martin en Sabien ook komen,Leuk zeg!!!!
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
  donderdag 7 december 2000 @ 21:41:06 #31
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_530438
Ik las net op de BB-site dat Martin en Sabine ook komen,Leuk zeg!!!!
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
pi_530443
quote:
Op 07 december 2000 21:41 schreef FarahDibah het volgende:
Ik las net op de BB-site dat Martin en Sabine ook komen,Leuk zeg!!!!
wauw!! Dus er komen toch sterren met internationale allure!!! Dát verandert de zaak!!
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_530447
Kan ik met iemand mee rijden?
pi_530456
quote:
Op 07 december 2000 21:44 schreef itsme het volgende:
Kan ik met iemand mee rijden?
Zou je dat nou wel doen Itsme?
Er is nl. een kans dat je Dezeuree te zien krijgt
  zaterdag 9 december 2000 @ 00:52:35 #35
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_533225
08-12-2000 || 22:15 uur

Kindervakantieland dankzij BB snel realiseerbaar

Wat begon als een ideetje van Bianca, is uitgegroeid tot een groot festijn. Zaterdag om 13.00 uur begint een groots evenement, met optredens van onder meer Jody Bernal, ontmoetingen met oud-bewoners en de mogelijkheid om je in een hoogwerker boven de tuin te laten hijsen om zo de tuin én de bewoners van heel dichtbij te zien. Daarnaast is er een veiling, en nog veel meer. Dit allemaal om een flinke financiële bijdrage te kunnen leveren aan het toekomstige kindervakantieverblijf in Almere.

De stichting Internationaal Kindervakantieland wil in Almere een recreatiepark oprichten waar kinderen van 6 t/m 15 jaar voor kortere of langere tijd kunnen spelen. Het is met name bedoeld voor kinderen die opgroeien in oorlogsgebieden of vluchtelingenkampen. Maar ook kinderen die bijvoorbeeld ouderloos of gehandicapt zijn, of opvoedingsproblemen hebben, kunnen er terecht.

De stichting wil, naast het bieden van een fijne vakantie, de kinderen kennis laten maken met andere (speel)culturen, en ze stimuleren om zichzelf te ontplooien. Volgend jaar gaan ze beginnen met de bouw van het vakantiehuis. Het gebouw biedt plaats aan 36 kinderen en hun begeleiders. Hiervoor moet alles nog aangeschaft worden, de stichting zou dan ook zeer blij zijn met organisaties die bouwmateriaal kunnen leveren.

Al met al is er circa 100.000 gulden nodig om het Internationale Kindervakantieland van de grond te krijgen. "Je kunt het natuurlijk zo mooi maken als je wilt, met een zwembad en alles, maar als we gewoon realistisch blijven, hebben we aan een ton hopelijk genoeg", zegt Thom Ummels, directeur van Stichting Stadspromotie Almere. "We hebben ook al via andere donaties geld opgehaald en de gemeente heeft er een flink bedrag ingestopt."

Lingerie van Desiree

En zaterdag ligt de toekomst van het Kindervakantiepark dus voor een groot deel in jullie handen. Op het feestterrein zijn veel dingen te doen voor Big Brother-fans. Je kan je net als de bewoners via de omgekeerde bungeejump richting hemel laten lanceren. De bewoners hebben ook enkele van hun persoonlijke spullen ter beschikking gesteld om geveild te worden. Zo stelt Desiree lingerie beschikbaar, doneert Robin zijn Big Brother-koffertje en fiets, en Koos zijn tennisracket. En natuurlijk nog veel meer!

Ook zijn er optredens van verschillende (internationale) artiesten. Wat te denken van Jody Bernal, Good Times, Follow that Dream en Girl Thing? En alsof het niet genoeg is, Darius & De Sjonnies, De Boswachters en Gerard Joling hebben ook toegezegd even langs te komen.

Het evenement zal zich aanstaande zaterdag op het Big Brother-terrein aan de Bolderwerg in Almere-Buiten afspelen van 13.00 tot 17.00 uur. Volwassenen betalen f 5,- en kinderen tot 12 jaar f 2,50. Het belooft een hoop spektakel te worden! Wees overigens op tijd want vol = vol.

Routebeschrijving:

Big Brother, Bolderweg 22, 1332 AV Almere-Buiten

Vanaf Amsterdam (A10): Rijksweg A1 Amsterdam/Amersfoort, Afslag Almere (A6), Afslag Almere Stad West, Borden "De Vaart" volgen, na ongeveer 14 kilometer afslag "De Vaart", 1e straat rechts is de Bolderweg. De reistijd is ongeveer 30 minuten.

Vanaf Utrecht: Rijksweg A27 richting Hilversum, N27 richting Almere, A6 richting Almere-Buiten/Lelystad, Afslag Almere-Buiten/De Vaart, Borden "De Vaart" volgen, Op de hoge ring (S106) bij de stoplichten links, de eerste straat aan de rechterkant is de Bolderweg. De reistijd is ongeveer 40 minuten.

Vanaf het Mediapark: Richting Bussum, afslag Hilversumse Meent, Bij de rotonde rechts, hele weg uitrijden, Afslag Amsterdam/Naarden Vesting. Deze weg volgen tot de spoorwegovergang. Bij de stoplichten links, richting Almere/Lelystad (A6), afslag Almere Stad West (S101), Borden "De Vaart" volgen, na ongeveer 14 kilometer afslag "De Vaart". De eerste straat aan de rechterkant is de Bolderweg. De reistijd is ongeveer 30 minuten.

I.W.

BB-site

Het komt goed.... En anders maar niet.
  zaterdag 9 december 2000 @ 10:06:46 #36
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_533822
Ik ben eigenlijk wel benieuwd ,waar de bewoners moeten verblijven in dit verhaal.
Zullen ze in het huis moeten blijven,en alles achter het glas kunnen bekijken????
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
  zaterdag 9 december 2000 @ 13:01:07 #37
5853 alba
Ik lijd niet... ik leef!!
pi_534201
quote:
Op 09 december 2000 10:06 schreef FarahDibah het volgende:
Ik ben eigenlijk wel benieuwd ,waar de bewoners moeten verblijven in dit verhaal.
Zullen ze in het huis moeten blijven,en alles achter het glas kunnen bekijken????
Nou laat me gokken, straalbezopen achter de geraniums vrees ik. BB redactie: "Nee ze mogen er niet uit, maar ja we moeten ze wel een verzetje geven. Weet je wat?" (de stagiaire heeft weer een goed idee) "We stoppen er alcohol in." "ja, das leuk en gezellig en de mensen die er nu nog inzitten hebben allemaal een gezellige dronk." Ze geven ze 5 kratten bier, 50 liter wijn en wat liter wodka... "Lachen man, dan kunnen de mensen die genoeg bieden voor het kinderhuis gewoon IN huis gaan kijken hoe het is met de bewoners, die merken het dan toch niet meer"
"Hoor ik al een bieder?"
"aha Gordon..."
het is een rare wereld.. met name die waarin wij leven..
  zaterdag 9 december 2000 @ 15:48:01 #38
7576 HeerKoen
Veni Vidi Vici
pi_534697
Iets heel anders.
Ik tel de hele tijd 5 tot 8 personen in dat Bakkie, terwijl er toch duidelijk op staat Max. 4 personen.
Geluk is het tussenstation tussen te veel en te weinig
pi_534710
* PalinG denkt dat daar veel geld aan verdiend wordt en dat BB wel van kijkcijfers houdt (zit al te wachten op de eerste die eruit pleurt)
  zaterdag 9 december 2000 @ 17:01:44 #40
7576 HeerKoen
Veni Vidi Vici
pi_534924
De fiets is helemaal niet verkocht lees ik net op de BB-site:

Dan is er nog Robin’s fiets. Bianca had er al fl 1000 voor geboden, dus vindt Beau dat ze eerst even met Bianca moeten praten. Bianca vindt het geweldig om Beau’s stem te horen. "Ik wil fl 1500 bieden. Nee, ik ben helemaal gek vandaag. Ik bied er fl 2000 voor. En ik daag jullie uit er over te bieden. Het is voor het kinderverblijf in Almere, mensen." De bieding blijft steken op fl 2000,-. Tegen Bianca zegt Beau echter: "Bianca, de fiets is verkocht voor 2025,-." Bianca begint enthousiast te roepen en bedankt het publiek. Wat Bianca niet weet is dat de fiets nog niet verkocht is, maar op internet wordt aangeboden waar hij hopelijk meer opbrengt. En tegen het publiek zegt Beau: "Jongens, dit blijft allemaal televisie, he?" bron www.big-brother.nl

De rest van de veiling bracht ook niet echt veel op.
badpak kim 115
shirt hiek 110
shirt ferdie 2,50
boek koos 100
bb koffer robin 450
de fiets is via internet te koop.

Nou vraag ik me af, waarom Beau het nodig vond om de bewoners voor te liegen?

[Dit bericht is gewijzigd door HeerKoen op 09-12-2000 19:44]

Geluk is het tussenstation tussen te veel en te weinig
pi_536386
quote:
Op 07 december 2000 21:49 schreef Cartman1 het volgende:
Zou je dat nou wel doen Itsme?
Er is nl. een kans dat je Dezeuree te zien krijgt
Haha, iemand riep gisteren naar in het bakkie, naar Robin"Robin je bent oke, maar Desiree effe wat minder"
Dat vond Dezeuree niet zo leuk.
Later dacht ik Had ik nu maar in het bakkie gegaan met een spandoek van mijn Anti Dezeuree site, hihihi.
Hoe gemeen kan je zijn?
Ben benieuwd hoe ze dan gereageerd had?
Huilen? Nu begon ze er iedere keer over tot Robin zei äch lekker belangrijk, toe zei ze dat ook maar.
pi_536396
relativeringsvermogen van D. zal straks danig op de proef worden gesteld...

Arme D., en ze zal het maar niet begrijpen...

pi_536579
Simba heeft Robins Ferrari voor 150 gulden.
Daarna heb ik aan Ferdy gevraagd om iets op het dak te zetten, dat werd "Later" en Ferdy.
't gaat om hoe je ermee omgaat
pi_536596
150 piek Simba?
auto- of Robinliefhebber?
  zondag 10 december 2000 @ 15:32:55 #45
4972 Niques
*** aka Qty ***
pi_536603
Wie zijn er uiteindelijk komen opdraven eigenlijk?
*** Denk verkeerd, als je dat wilt. Maar denk in elk geval zelf!! ***
pi_536632
Uhh, beide denk ik, Paling. Staan al meer Ferrari's hier. Denk dat deze in een winkel al gauw 100 gekost zou hebben. En ondanks dat ik hem af en toe wel vervelend vind, mag ik Robin wel en gun ik het hem om te winnen (Koos ook, maar dat zal wel niet gebeuren)
Om met Beau te spreken:
"Dit is gewoon de auto van de winnaar"
(Ferdy riep hierop snel:"Nee, nee" )

Ik heb gezien: Beau, Ed, Ferdy, Darius, Miranda, Rex, Sabine, Gerard Joling.

Zag volgens mij ook Hummie los rond lopen.

Sabine kondigde trouwens 4 mensen van GTST? aan en wist 1 van de namen niet. Ja ik weet ze allemaal niet maar daarom hoeft Simba ook zo'n aankondiging te doen, wat een

[Dit bericht is gewijzigd door Simba op 10-12-2000 15:44]

't gaat om hoe je ermee omgaat
pi_536653
Zag gisteravond het aantal bezoekers op tv. Had verwacht dat half Nederland daar zou staan Jammer dat de veiling niet meer heeft opgebracht. Heb nog een mailtje naar de redactie gestuurd, geef 200 voor de gesigneerde string van Desiree (geen antwoord ) Denk dat e.e.a. VEEL meer had opgebracht als ze het op de site hadden geveild i.p.v. op deze (niet zo druk bezochte) happening.... Heb van een aantal mensen gehoord dat ze dan zeker hadden geboden op diverse artikelen. Niet iedereen is tenslotte in de gelegenheid om naar Almere af te reizen. Mijnsinziens een gemiste kans van Veronica / Big Brother....
When you look into the Abyss, the Abyss looks into you.....
pi_538897
quote:
Op 10 december 2000 15:26 schreef Simba het volgende:
Simba heeft Robins Ferrari voor 150 gulden.
<knipje>
Jááá en dús heb ik je gezien Simbaadje...je zat in de uitzending...toch?? De kleur van je userpic kwam iig aardig overeen...
Ben je ook in dat bakkie gaan staan?
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_538924
quote:
Op 04 december 2000 12:29 schreef Harry het volgende:
Hier en daar was er al iets over te lezen / horen.

De bewoners kregen laatst ergens het verzoek om geld te gaan genereren voor een kindervakantieprojekt in Almere.


Euh... Dat kindervakantieverblijf staat er toch al? Geef toe - die witte zeecontainers bij het Veronica-Politbureau zijn ideaal om grote kinderen op te vangen
the world is ours
pi_539416
F_L, ben je niet in de war met de Ferrari?

Enne stond een veel te lange rij bij het bakkie, om iets voor 5en mocht je geloof ik niet eens meer in de rij gaan staan.

Er bood trouwens ook iemand 160 voor de Ferrari, maar die trok zich terug, isnie-eerlijk heh? Maar ja ik had geluk want ik wilde niet hoger gaan, en nu heb ik hem toch.

Beter dan een hier vlak na een petje van Bianca voor 170. Wie doet dat nou Nou, ja, tis allemaal voor een goed doel.

't gaat om hoe je ermee omgaat
pi_540450
quote:
Op 11 december 2000 15:02 schreef Simba het volgende:
F_L, ben je niet in de war met de Ferrari?
ik dácht t niet!!
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')