abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_188817728
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 september 2019 15:59 schreef Pippi het volgende:

[..]

Geweldig dit! _O-
Ja :Y jullie hebben van die t grappige opmerkingen. ^O^
Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"
  Spellchecker vrijdag 6 september 2019 @ 17:34:17 #77
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_188817816
** Proud member of the FOK!-crew ** hare scherpigheid ** tambourines and elephants are playing in the band
  vrijdag 6 september 2019 @ 18:21:46 #78
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_188818535
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 september 2019 10:39 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Ik. En er was hier nog iemand die dat had.
Ik ben er maar mee gestopt als Instagram weigert, waarschijnlijk moet ik dan gewoon wat liever zijn voor mijn mob :+


Foto met haar maatje die altijd voor haar klaar staat is weer verwijderd.
Zou het maatje geen zin hebben gehad om kritiek te krijgen, was het onzin of willen haar vrienden gewoon niet met hun gezicht op haar insta komen?
Dat was ik. Nog steeds problemen mee. Tis toch wat dat zelfs je instagram account een beetje koekoek is. Dan is het echt mis met je...
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
pi_188818873
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 september 2019 18:21 schreef hierissieweer het volgende:

[..]

Dat was ik. Nog steeds problemen mee. Tis toch wat dat zelfs je instagram account een beetje koekoek is. Dan is het echt mis met je...
:D
pi_188826568
Is het resterende deel van het interview in Story waarin Samantha vertelde dat ze een miskraam heeft gehad al geplaatst? Ik kan het zo gauw niet terugvinden.

Laatste zin van voorgaande: 'Ik had me zo verheugd om weer moeder te worden. Maron en ik hadden al namen uitgekozen en we waren al voor kinderwagens gaan kijken. En nu is dat niet meer nodig. Ons kindje is er niet meer...’

Vervolg:

Samantha had veel stress door interviews die haar ex-man Michael van der Plas onlangs gaf. Ze vertelt: ‘Ik ben heel gevoelig. Altijd al geweest. Michael weet dat. En toch vertelde hij in dat interview vraagtekens te hebben bij mijn zwangerschap. Of het wel slim was en zo. Maar hij zei ook dat hij het goed vond dat ik het kindje wilde houden, omdat hij tegen abortus is.
Wat een schijnheil! Hij is zeker vergeten dat wij in het begin van onze relatie ook een kindje hebben laten aborteren. Dat was in de periode na Oh, Oh Cherso. Ik was toen nog hartstikke jong en raakte zwanger.
Beiden vonden we dat we nog niet klaar waren voor een kindje en samen besloten we voor abortus. Toen was hij er dus niet tegen!

En het raakt me ook enorm dat zijn vriendin Naomi zich maar blijft voordoen als de ‘moeder’ van Angelina en Milano.
Begrijp me niet verkeerd, ik ben blij dat Naomi er voorhenis.Maar ze moet wel haar plaats weten.Ze hebben n moeder en dat ben ik!’
Ook zit het Samantha bepaald dwars dat Michael haar een feestbeest blijft noemen.‘Hij is hierhet feestbeest!
Vroeger, voordat ik moeder werd, was ik een feestbeest,ja. Maar sinds Angelina en Milano in mijn leven zijn, ben ik de moeder die thuis zat en hen verzorgde.
Ik ben zelfs met ze uit Spanje teruggekeerd omdat ik het daar geen goede omgeving voor ze vond om op te groeien. En terwijl ik hier thuis voor ze zorgde, hing juist Michael in zijn eentje het feestbeest uit. Natuurlijk heb ik mijn fouten gemaakt. Maar dat was wel nadat hij me had verlaten.
Toen heb ik veel stomme beslissingen genomen. Maar dat feestbeest ben ik allang niet meer. Hoe lang willen ze mijn verleden nog blijven aandragen? Dan moet onze gezinsvoogd ook naar zjn verleden kijken! Want Michael heeft ook fouten gemaakt. Maar dat doen ze weer niet.’
Ook het interview dat Michael op YouTube aan cosmetisch consulent Diana Gabriels gaf, steekt Samantha. ‘Michael en ik hadden afgesproken niet over elkaar te praten.
Dat is met Bureau Jeugdzorg overlegd. En ineens praat hij met anderen openlijk over mijn zelfmoordpogingen. Daarop heb ik met Jeugdzorg gebeld en gevraagd hoe dat zat. Ze zouden hem een waarschuwing geven. Laten ze mij dan ook maar een waarschuwing geven voor dit interview. Ik pik het niet langer! Iedereen mag weten hoe alles in elkaar steekt.’

Ze verdraaien alles.
Samantha beschuldigt ook Bureau Jeugdzorg Haaglanden van onprofessioneelgedrag.‘Sinds ik uit de kliniek ben, doe ik er alles aan om weer gezond te worden. Geestelijk en lichamelijk.
In het begin had ik nog verplichte drugs- en alcoholtests. Die waren altijd goed. Toen ze daarmee stopten, besloten Maron en ik zlf elke week die testen te doen. In het bijzijn van mijn psychiater namen we foto’s van de uitslag. Om aan te geven dat ik nog steeds clean ben.
Momenteel zie ik Angelina en Milano, in het bijzijn van een begeleider, twee uur per week. Ze komen hier thuis en ik kan bepalen wat we in die uurtjes gaan doen. Meestal gaan we naar het strand of de speeltuin, of we doen een spelletje.
Altijd moeten mijn schatjes huilen bij het afscheid. Ze zeggen elke keer dat ze bij mij willen blijven. Hartverscheurend.
Maar als ik dan later aan de gezinsvoogd vraag wanneer ik ze meer mag zien, geven ze niet thuis. En dat is niet alles. Na elk bezoek wordt er een rapport opgemaakt. En altijd melden ze iets negatiefs. Ik had een keer het zwembadje neergezet, waarna ik in het rapport las dat ze het water te koud vonden. En heel Nederland gaat met kinderen naar een springkussen. Maar als k dat doe, staat er dat dat gevaarlijk is! De kinderen zijn ook altijd blij om me te zien en wat schrijven zij: de kinderen LEKEN blij te zijn hun moeder te zien. Nee, ze ZIJN blij om mij te zien. Ik vraag me echt af waarom zulke woorden nodig zijn. Ze verdraaien alles wat ik doe. Laatst vierden we de vierde verjaardag van Milano. Ik was die ochtend vanaf zeven uur bezig geweest om het pleintje bij mijn ouders voor hem te versieren. Daardoor kwam ik vijf minuutjes later om de kinderen op te halen en ze wezen direct op hun horloge: Je bent te laat! Dat geeft zoveel stress...’

Aangedaan vervolgt Samantha 'Het toppunt is dat ze nu mijn ouders hebben laten weten dat ze hun kleinkinderen niet meer zonder afspraak mogen zien! Voorheen ging mijn moeder vaak naar Michaels moeder, waar Angelina woont. En dan namen ze hun kleindochter mee. Maar nu hebben mijn ouders te horen gekregen dat ze via Bureau Jeugdzorg een afspraak moeten maken om hun kleinkinderen te zien.
Ik ben er echt klaar mee. Ik weet dat we in oktober een nieuwe zitting hebben om te kijken of de Onder Toezichtstelling wordt verlengd. Net als Bureau Jeugdzorg heb ik ook een dossier aangelegd.
Alles wat gebeurd of gezegd is, heb ik opgeschreven! Ik wil ook een officile klacht over Bureau Jeugdzorg Haaglanden indienen. Want het is zo respectloos hoe ze met ons als familie omgaan. Mijn ouders, ikzelf, Maron: we worden allemaal in de gaten gehouden, maar niemand die naar Michael kijkt en wat hij allemaal uitvreet! Ik ga me niet tot zijn niveau verlagen en uit de school klappen, maar hij moet niet zeggen dat ik alles op de rit moet krijgen. Want mijn leven gaat goed!
Die zelfmoordpogingen liggen ver achter me, ik ben bijna negen maanden clean en ik ben van alle medicatie af. Dat zijn de antidepressiva die er tot april voor zorgden dat ik stemmen in mijn hoofd hoorde, en ervoor zorgden dat ik weer een zelfmoordpoging deed. In samenspraak met mijn psychiater heb ik het afgebouwd en nu slik ik niets meer.

En Michael blijft maar roepen dat ik in de war ben en dat ik mezelf bij elkaar moet rapen. Maar hij ziet me nooit! Hoe kan hij dat dan weten? Belachelijk dat hij zegt zich nu al zorgen te maken als ik straks mijn kinderen langer mag zien. Terwijl hij ze niet eens samen laat opgroeien. Angelina woont bij zijn moeder, Milano bij hem en Naomi. De gezinsvoogd lijkt dat prima te vinden en vraagt vaak of ik dat ook een ideale situatie vind. Niet dus. Ik wil dat mijn kinderen smen opgroeien. In n gezin. En dat kan bij mij. Ik vind dat ik stabiel genoeg ben om mijn kinderen op te voeden. In elk geval ben ik niet minder stabiel dan Michael, want kennelijk kan hij twee kinderen opvoeden niet aan...’ Strijdlustig: ‘Maar wat er ook gebeurt, ik laat mijn kinderen niet van me afpakken! Ik blijf voor ze vechten. Ik heb een goede advocaat en zal in oktober aan de rechter bewijzen dat ik er voor ze ben.

Afgekeurd
Over geld maakt Samantha zich verder geen zorgen. ‘Kijk, vergeleken met vroeger verdien ik een schijntje. Van RTL kregen Michael en ik ieder vijftigduizend euro. En daarnaast hadden we nog de inkomsten van onze optredens in het land.
Er waren dagen bij dat ik duizend euro uitgaf. Maron geloofde dat pas toen hij de bankafschriften uit die tijd zag. Ik kocht alles wat los en vast zat.
En toen Angelina en Milano kwamen, gaf ik alles aan hen uit. Nu ben ik voor honderd procent afgekeurd. De arts wist niet wat hij hoorde toen ik mijn verhaal daar deed.
Ik heb nu een uitkering, en meer heb ik niet nodig. Ik heb mijn huisje, met slaapkamers voor Angelina en Milano en van het geld dat ik maandelijks krijg kan ik leven.
Ik heb nu minder te besteden. Maar als ik straks mijn kindjes terug heb, ben ik gelukkiger dan ooit...’

Desgevraagd reageert Bureau Jeugdzorg Haaglanden tegenover Story: ‘Wij gaan nooit in op zaken, op welke casus dan ook.Ook niet op deze casus,hoe het er voor staat,
waar dat loopt of bij wie dat loopt. Omwille van de privacy doen wij daar geen mededelingen over.’

Bron: Story
Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"
  zaterdag 7 september 2019 @ 04:57:59 #81
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_188828170
Had dat interview gelezen ja.

Samantha tegen de rest is niks nieuws onder de zon, maar ik wist dan weer niet dat ze k bij Michael een abortus had gehad. Hoeveel is dat in totaal? 3?
With love :*
pi_188828446
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 september 2019 04:57 schreef girlnextdoor. het volgende:
Had dat interview gelezen ja.

Samantha tegen de rest is niks nieuws onder de zon, maar ik wist dan weer niet dat ze k bij Michael een abortus had gehad. Hoeveel is dat in totaal? 3?
Dan zijn het 4 abortussen onderhand toch? Ook dat kan ik niet meer bij houden :@ Wel misselijk om te lezen.
Het komt dan wel uit Samantha haar mond en is dus niet betrouwbaar maar Michael lijkt ook wat hypocriet. ( Vond ik trouwens al eerder )
Ik blijf me afvragen of hij ook terug was gekomen naar Nederland zonder die Naomi. In de serie zag je continu Samantha met de kinderen in de weer, niet Michael. Toegeven, ze leek daar een leuke, lieve moeder waarbij ze de kinderen op nummer 1 zette.
pi_188828881
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 september 2019 08:22 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Dan zijn het 4 abortussen onderhand toch? Ook dat kan ik niet meer bij houden :@ Wel misselijk om te lezen.
Het komt dan wel uit Samantha haar mond en is dus niet betrouwbaar maar Michael lijkt ook wat hypocriet. ( Vond ik trouwens al eerder )
Ik blijf me afvragen of hij ook terug was gekomen naar Nederland zonder die Naomi. In de serie zag je continu Samantha met de kinderen in de weer, niet Michael. Toegeven, ze leek daar een leuke, lieve moeder waarbij ze de kinderen op nummer 1 zette.
Ze zei ooit dat ze meerdere keren zwanger is geweest van Jordi en abortus onderging, dus dat is dan minimaal twee keer. Dan nog Tangel, en blijkbaar bij Mike ook een keer.
Zij gebruikt het blijkbaar als anticonceptie.

Samantha wilde zelf ook graag naar Spanje, maar eenmaal daar viel het toch tegen. Mike werkte veel dus mevrouw vond dat ze zelf geen kant uit kon en wilde terug naar Nederland.
Tuurlijk is Michael ook geen lieverdje, maar hij probeerde wel de kost te verdienen en moeders die stoppen met werken na de bevalling zijn ook alleen met de kinderen dus ze is echt niet de enige. Ze verwachtte daar hetzelfde leventje als in Nederland en ja dat zal tegenvallen als je de kinderen niet om de haverklap bij je ouders kunt brengen en zelf de hort op kunt gaan.
Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"
pi_188829042
Ik moet altijd een beetje lachen bij het woord: Tangel :@

Is dat echt zijn echte naam?
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_188829079
Het is dus Tan Gel!!!! Van die dingen die je pas heelveel topics later doorhebt.

Schiet mij nu hier dood. Ik ben Blondt met een pruik.
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_188829164
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 september 2019 09:35 schreef mascara-klodder het volgende:
Het is dus Tan Gel!!!! Van die dingen die je pas heelveel topics later doorhebt.

Schiet mij nu hier dood. Ik ben Blondt met een pruik.
_O- :D
Ik vind die naam al zo goor klinken, en hoor er altijd Angel van Tangel bij. :{
Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"
pi_188829403
Michael Michael Michael Michael Michael. Michael voor Michael na, Michael boven Michael onder, Michael Michael Maaaiiik, Mk, Michael, Michael maar; 'Ik ga me niet tot zijn niveau verlagen' :')
  zaterdag 7 september 2019 @ 10:15:06 #88
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_188829486
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 september 2019 09:32 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik moet altijd een beetje lachen bij het woord: Tangel :@

Is dat echt zijn echte naam?
Komt iig wel voor in NL, dus ik neem aan dat het zijn echte naam is.
https://www.cbgfamilienam(...)el&operator=eq&taal=
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_188829492
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 september 2019 09:35 schreef mascara-klodder het volgende:
Het is dus Tan Gel!!!! Van die dingen die je pas heelveel topics later doorhebt.

Schiet mij nu hier dood. Ik ben Blondt met een pruik.
Dat is toch zijn chte achternaam? Of ook weer zo n bijnaam ? :+
pi_188829790
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 september 2019 09:14 schreef Annagh het volgende:

[..]

Ze zei ooit dat ze meerdere keren zwanger is geweest van Jordi en abortus onderging, dus dat is dan minimaal twee keer. Dan nog Tangel, en blijkbaar bij Mike ook een keer.
Zij gebruikt het blijkbaar als anticonceptie.

Samantha wilde zelf ook graag naar Spanje, maar eenmaal daar viel het toch tegen. Mike werkte veel dus mevrouw vond dat ze zelf geen kant uit kon en wilde terug naar Nederland.
Tuurlijk is Michael ook geen lieverdje, maar hij probeerde wel de kost te verdienen en moeders die stoppen met werken na de bevalling zijn ook alleen met de kinderen dus ze is echt niet de enige. Ze verwachtte daar hetzelfde leventje als in Nederland en ja dat zal tegenvallen als je de kinderen niet om de haverklap bij je ouders kunt brengen en zelf de hort op kunt gaan.
Ik snap wat je bedoelt en daar heb je ook helemaal gelijk in . Dat hij niet zomaar weer terug kon en zijn ( hun ) geld in de zaak zat, snap ik volkomen. Daar zal ik ook nooit wat van zeggen.

Maar dat Michael lekkere smeuge verhaaltjes vertelt op YouTube over zijn ex ( met extra info die nog niet bekend was ) waar hun kind bijzit , in ruil voor gratis verbouwingen aan zichzelf en aan die van zijn vriendin ( waarvan we inmiddels ook wel zien dat ze geniet hoe Sam afgekraakt wordt ) vind ik vies. Als dat abortus verhaal waar is, is hij gewoon hypocriet. En dan snap ik dat dat Samantha ook wel raakt.
Toen hij voor de zoveelste keer naar Nederland moest omdat Sam weer een poging had gedaan werd dit door Naomi extra benadrukt op hun YouTube kanaal ( of insta ) . Ze waren zooo moe van hun reis en ze moesten wr terug voor de kinderen, dat zat Naomi met een zielig stemmetje te vertellen. Alleen ging Michael toen bijna gelijk door naar die enge Diana Gabrils om zichzelf op te laten frissen omdat hij zoooo moe was van de lange rit.

Dat zijn wel de feiten, wat we ( helaas ) allemaal hebben kunnen zien.
pi_188829840
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 september 2019 09:14 schreef Annagh het volgende:

[..]

Ze zei ooit dat ze meerdere keren zwanger is geweest van Jordi en abortus onderging, dus dat is dan minimaal twee keer. Dan nog Tangel, en blijkbaar bij Mike ook een keer.
Zij gebruikt het blijkbaar als anticonceptie.

Walgelijk toch?
Als je n keer een abortus heb ondergaan zorg je er toch voor dat het je geen tweede keer overkomt |:(
pi_188829864
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 september 2019 10:48 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Walgelijk toch?
Als je n keer een abortus heb ondergaan zorg je er toch voor dat het je geen tweede keer overkomt |:(
Ben blij dat ze er meerdere heeft gehad anders liepen er nog meer kindjes bij jeugdzorg. :D
pi_188830044
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 september 2019 10:43 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Ik snap wat je bedoelt en daar heb je ook helemaal gelijk in . Dat hij niet zomaar weer terug kon en zijn ( hun ) geld in de zaak zat, snap ik volkomen. Daar zal ik ook nooit wat van zeggen.

Maar dat Michael lekkere smeuge verhaaltjes vertelt op YouTube over zijn ex ( met extra info die nog niet bekend was ) waar hun kind bijzit , in ruil voor gratis verbouwingen aan zichzelf en aan die van zijn vriendin ( waarvan we inmiddels ook wel zien dat ze geniet hoe Sam afgekraakt wordt ) vind ik vies. Als dat abortus verhaal waar is, is hij gewoon hypocriet. En dan snap ik dat dat Samantha ook wel raakt.
Toen hij voor de zoveelste keer naar Nederland moest omdat Sam weer een poging had gedaan werd dit door Naomi extra benadrukt op hun YouTube kanaal ( of insta ) . Ze waren zooo moe van hun reis en ze moesten wr terug voor de kinderen, dat zat Naomi met een zielig stemmetje te vertellen. Alleen ging Michael toen bijna gelijk door naar die enge Diana Gabrils om zichzelf op te laten frissen omdat hij zoooo moe was van de lange rit.

Dat zijn wel de feiten, wat we ( helaas ) allemaal hebben kunnen zienn.
Samantha begint nu over een YouTubefilmpje met die enge Gabriels uit 2018 maar ben het met je eens dat het niet netjes is van Michael om details naar buiten te brengen als er onderling is afgesproken je mond te houden. En sowieso, in ruil voor een kont voor je vriendin?
Dat ze het zat waren om wr terug naar Nederland te moeten door shit die Samantha veroorzaakte kan ik me wel voorstellen als je in Spanje een leven probeert op te bouwen, maar dat had Naomi beter niet kunnen zeggen.
Ze laat inderdaad goed merken dat ze ervan geniet als Samantha wordt afgekraakt, maar ondanks alles vind ik toch dat zij beter voor de kinderen zorgde dan Samantha deed. Milano zag er altijd smoezelig uit, en bij Samantha liep dat kind heel vaak met enkel een luier aan terwijl ze er bij Naomi altijd schoon en netjes uitzagen.
Dat Naomi zo benadrukt dat het haar gezinnetje is komt voor Samantha niet leuk over, maar ook dat hoeft Samantha niet met de buitenwereld te delen. Ze gooien over en weer met modder naar elkaar, en altijd komt het door de ander.
Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"
pi_188830059
Afgekeurd? Waarvoor dan !
pi_188830103
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 september 2019 10:48 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Walgelijk toch?
Als je n keer een abortus heb ondergaan zorg je er toch voor dat het je geen tweede keer overkomt |:(
Dat lijkt mij ook. Vond het ook zo vreemd dat ze nu dan weer zwanger was van Maron, terwijl ze verleden jaar een spiraaltje liet plaatsen zodat het haar nooit meer zou gebeuren.
Dieptriest voor haar kinderen, want ooit horen en lezen ze allerlei shit over hun moeder.
Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"
pi_188830116
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 september 2019 11:09 schreef goldback het volgende:
Afgekeurd? Waarvoor dan !
Gescheurde nagel? Bultjes op hoofdhuid door pruik? Doorligplekken van het wippen?
Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"
  Spellchecker zaterdag 7 september 2019 @ 11:14:11 #97
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_188830131
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 september 2019 10:48 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Walgelijk toch?
Als je n keer een abortus heb ondergaan zorg je er toch voor dat het je geen tweede keer overkomt |:(
Dit ook ja ....
** Proud member of the FOK!-crew ** hare scherpigheid ** tambourines and elephants are playing in the band
pi_188830137
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 september 2019 11:09 schreef goldback het volgende:
Afgekeurd? Waarvoor dan !
Wat denk je van zware psychische problemen ;)
  zaterdag 7 september 2019 @ 11:17:14 #99
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_188830168
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 september 2019 11:09 schreef goldback het volgende:
Afgekeurd? Waarvoor dan !
Het ene moment lopen te beweren dat ze geestelijk niet goed is en haar de halve DSM IV toebedelen en vervolgens niet snappen waarom ze afgekeurd zou zijn, zelfs niet als dat tijdelijk is?
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_188830186
Ik heb met haar te doen.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')