abonnement Unibet Coolblue
pi_188796827
Sterkte vandaag :z c_/
  donderdag 5 september 2019 @ 09:20:05 #127
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_188796846
Hoe is het gegaan @Ceviche?

Jemig, dan pas @Tink89 :o. Goed dat je gaat trouwens. En ja, die guppies gaan zichzelf nog vaker bezeren maar het is zo rot om te zien en te horen.

I. lag gisteren dus ineens onder een wasrek dat op hem was gevallen. Hij huilde zó hard. Ik denk vooral van de schrik ook, maar ik deed net zo goed mee met de tranen. Voelde me zo schuldig. Ik was eventjes zijn fles aan het omspoelen en toen was het dus al gebeurd. Daarna heb ik het huis vervloekt want niets is babyproof nog en alles staat nog in dozen door het hele huis verspreid. Aan de andere kant lukt iets doen met hem erbij ook _niet_ dus vroeg ik een dag opvang aan. Helaas: geen plek. Dat was voor mij ook goed geweest want ik zit er aardig doorheen :').

Ah getsie, veel sterkte @lunapuella -O-.

Gisteren prikjes en controle bij het CB. Stats: 11 maanden, 79 cm lang, 9700 gram en normaal formaat hoofd :+.
pi_188797084
Luna, bij m'n oudste hadden we dat ook met een tandje, heftig! Hopelijk kom je de dag een beetje door en kan je kleintje vanavond wel weer lekker slapen. :*

Helsinki :* Hier is onze oudste toen ze 3 was een keer onder de vaatwasser gekomen.... :o En ook eens onder een kast (2x zelfs)... :o Wat ik wilde zeggen, het is niet jouw schuld, het zijn altijd van die lullige dingen op lullige momenten die dan per ongeluk gebeuren, maar het is wel super schrikken!
Goeie stats. Oh bijna jarig je baby! :o O+
  donderdag 5 september 2019 @ 10:16:00 #129
319308 Tink89
To live is to dance
pi_188797453
Hier is dus wel alles redelijk babyproof, maar ja... de vloer is nu eenmaal hard. Daar kan ik ook niet zo veel aan doen. Prul heeft een speelkleed (waar ze nooit meer op ligt) en er ligt een kleed rond de bank en de salontafel. ik kan moeilijk overal kussens gaan neerleggen -O-

Krijger:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_188797559
Och @Helsinki, dat is ook sneu. Kan me voorstellen dat jullie allebei geschrokken zijn.

Welpje valt minstens een keer per dag op zijn hoofd tegenwoordig en zit vol blauwe plekken. :') Dan heeft hij zich bijvoorbeeld tot staan opgetrokken aan de bank, maar verliest dan ineens zijn evenwicht en rolt om. Niks aan te doen. Het gebeurde laatst ook toen ik er nota bene pal naast zat maar even 2 seconden de andere kant op keek naar zijn oudere broer. Hij lijkt er nog niet stuk van te zijn gegaan.
  donderdag 5 september 2019 @ 10:23:50 #131
480396 Sisu
Oudgediende
pi_188797563
Thank you fokwet! Sinds ik gedeeld had dat Ru niet poepte gaat het opeens geweldig hier.
Ik zit nu ook weer op die knalroze wolk. Komt echt door de borstvoeding naar mijn beleving. Dan ben ik zó intens gelukkig. Mooie stofjes die dan worden aangemaakt! Zag gisteren ook een foto van een Vietnamese oma die borstvoeding gaf en Mn moeder en ik keken er zo ontroerd naar.
We zijn echt een hechte moederkloek samen.

Ik geef ru liever geen extra medicatie/water/wat dan ook. Borstvoeding geeft hem voldoende. Daar vertrouw ik op.

Ela, wat slik jij dan extra?
Probiotica? Ik weet niet eens wat het is :o
Vast iets voor je darmen?
Ik denk eraan om zelf vit d te gaan nemen.

Moeilijk hoor al die go en kdv keuzes. Ik ben blij dat wij een leuk kdv hebben uitgekozen jaren geleden. Ze zijn heel zachtaardig en doen weer andere dingen dan wij Minidisco, kinderen voor kinderen /K3 luisteren bijvoorbeeld.
Hier staat toch vaker classic rock, metal of klassiek aan. Of opnames van Mn vader die piano speelt. Heerlijk.
Juist dat ze daar in een ander wereldje opgroeien vind ik fijn. Ik besef me namelijk wel dat ik onze kinderen in een bubbeltje laat opgroeien. We zijn op onszelf. Ook wel ondernemend, maar wel een klein kringetje enzo.
Zonder hoop geen leven.
pi_188797613
@Helsinki ja dat is sneu.. maar daar kan je werkelijk niks aan doen. Frum was gister ook achterover gevallen terwijl ze achter haar loopwagentje liep, en dat ding reed zo over haar heen. Tranen met tuiten en ik moest stiekem lachen :')
Voel je aub niet schuldig.

Iemand ervaring met c.harly c.ares? Is een oppasservice die ook last minute kunnen. Wellicht een idee voor als kdv vol zit oid?
  donderdag 5 september 2019 @ 10:40:24 #133
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_188797788
@Helsinki het ging goed! Toen ik eenmaal bezig was was ik niet meer zo bezig met Koert :@
De baan is een stuk rustiger dan m'n vorige baan dus ik kwam nog energiek thuis ook :D
Niet schuldig voelen hoor, die dingen gebeuren nou eenmaal. Hij moet toch ook leren dat niet alles veilig is en een wasrek is dan nog best een goede optie :P Maar leuk is anders.

@lunapuella klinkt heftig -O- misschien is hij er zelf ook heel moe van en kunnen jullie samen nog wat dutjes doen ;)

@Sisu ik geef ook liever geen medicijnen of water maar ik vind het ook weer zowat om hem pijn te zien hebben als het misschien niet hoeft. Water is dan nog wel onschuldig maar z'n ontlasting is vloeibaar dus ik denk niet dat dat het probleem is. Ik hoop dat de huisarts nog wat weet.
Vitamine d wordt tegenwoordig voor iedereen aangeraden dus ik zou het zeker doen.
Ik had een tekort en ik kreeg toen serieuze burnoutklachten die weggingen toen het tekort werd aangevuld. Nu heb ik bergen energie, ik heb me nog nooit zo energiek gevoeld en dat wijt ik aan de vitamine d.

[ Bericht 22% gewijzigd door Ceviche op 05-09-2019 10:50:49 ]
pi_188797900
quote:
0s.gif Op donderdag 5 september 2019 10:40 schreef Ceviche het volgende:
@:Lunapuella klinkt heftig -O- misschien is hij er zelf ook heel moe van en kunnen jullie samen nog wat dutjes doen ;)
Was het maar zo'n feest, ik moet gewoon werken en daarna meteen door om zijn broer op te halen bij school en Welpje bij de GO. Daar doet hij vast lekkere dutjes, maar daar heb ik niks aan. ;)
pi_188798181
Sterkte Luna! Ik leef met je mee, want helaas nog steeds een baby met slaapregressie, dus dat wordt vandaag (1 kopje) koffie drinken.

Aah zielig al die baby's die vallen.. maar schuldig voelen is niet nodig. Die dingen gebeuren eenmaal en hoort een beetje bij opgroeien.

Gisteren gewerkt en toen ik thuis kwam, trof ik een baby aan met opgezwollen huilogen en een kras op haar voorhoofd. Ze had haar hoofd gestoten toen ze in haar bed aan het spelen was. Toen huilde mijn moederhart ook wel een beetje. Op zulke momenten denk ik f**k werk, ik neem ontslag en wordt fulltime thuismoeder. Maar ja, gaat helaas niet en denk ook niet dat het goed zal zijn voor mij.

Morgen heb ik een teamuitje, direct na werk. Ik heb me ervoor opgegeven en had er ook veel zin in (leuke activiteiten). Maar het houdt dan wel in dat ik weg ben van 7:30 tot 22 uur. En dan zie ik mijn baby dus de hele dag/avond niet. Ik denk dat ik stiekem wegsluip naar huis na werktijd :')
pi_188800296
Mijn meisje ligt nu voor het eerst weer sinds maanden op m’n borst te slapen O+ zo fijn dit. Heb dit echt gemist. Ze is niet ziek ofzo, maar heb d’r net in slaap gewiegd en dacht ‘neem haar lekker mee naar de woonkamer’ haha. O+
Ga haar zo wel weer naar bed brengen want vrees dat ze niet langer dan 45 min gaat slapen op deze manier :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
@CaVaBien leuk zo’n team uitje!! Lekker van genieten, en je kleine heel het weekend door knuffelen :*
  donderdag 5 september 2019 @ 14:12:20 #137
319308 Tink89
To live is to dance
pi_188800391
quote:
1s.gif Op donderdag 5 september 2019 14:05 schreef Framblij89 het volgende:
Mijn meisje ligt nu voor het eerst weer sinds maanden op m’n borst te slapen O+ zo fijn dit. Heb dit echt gemist. Ze is niet ziek ofzo, maar heb d’r net in slaap gewiegd en dacht ‘neem haar lekker mee naar de woonkamer’ haha. O+
Ga haar zo wel weer naar bed brengen want vrees dat ze niet langer dan 45 min gaat slapen op deze manier :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
@:cavabien leuk zo’n team uitje!! Lekker van genieten, en je kleine heel het weekend door knuffelen :*
Dat had ik laatst ook. Zo heerlijk dan he! Terwijl ik het - toen ze heel klein was en alleen maar zo sliep - behoorlijk belastend vond...
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  donderdag 5 september 2019 @ 14:27:51 #138
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_188800576
@framblij O+ gezellig!

@Sisu vraagje, slaapt Ru ook ineens veel de dagen nadat hij heeft gepoept? Koert heeft dinsdag en gisteren behoorlijk wat uren gemaakt en slaapt nu weer (hij was pas tegen 12 uur wakker, wel tussendoor gedronken).
Daarvoor was hij juist huileriger (denk ik) en was hij bij wegleggen meteen wakker.
Ik dacht dat hij deze keer nauwelijks last had maar omdat hij nu zoveel slaapt twijfel ik daar toch aan.
pi_188801100
@Tink89 ja als newborns lagen ze natuurlijk vrijwel hele dagen op ons te tukken, na een paar maanden denk je dan ook wel koekoek :') en toch mis je het. Heb d’r alweer naar bed gebracht overigens, ging best makkelijk, niet wakker geworden tussendoor. Dat was als newborn wel het geval :+

@Ceviche koert zal wel een inhaalslag aan het maken zijn. Ik snap je twijfel wel hoor, het ‘stomme’ is dat in die periode het van alles kan zijn, en ze dus ook opeens weer heel goed kunnen slapen, en dan weer een week huilerig zijn, en dan weer dit, en dan weer dat ennnn ga zo maar door :') lekker van genieten dus dat hij nu goed slaapt, en dat hij goed slaapt betekend ook weer dat het prima is. Hopen dat hij nu wel even goed blijft poepen en niet weer zo lang er tussen laat.

Afgelopen weken hier (volgens mij heb ik dat ook al 100x gezegd in dit topic _O-) de fase van absoluut niet willen slapen, wel als m’n vriend thuis is, en vandaag slaapt ze dan weer wel super goed :? Ik snap niks van babies :')
pi_188801103
Heerlijk gevoel idd als ze op je borst in slaap vallen. Aan het begin zo van genoten. Nu eigenlijk bijna nooit meer behalve met fles geven af en toe. Maar dan brengen we haar naar bed.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 5 september 2019 @ 15:11:04 #141
74056 crew  ToT
pi_188801148
Mini-ToT wil overdag écht alleen maar slapen als ik met hem ga wandelen of hem in de auto heb.
Hij wordt ook steeds hysterischer als hij echt moe is en ik hem niet mee naar buiten neem. :') Ja net kon ik dat even tussen de buien door doen, maar als we echt herfstweer hebben gaat dat wel ff zeg maar een beetje een dingetje worden, denk ik! :')
En op vakantie is dat ook wel iets minder handig zo in het vliegtuig! _O-
pi_188804587
Aii, wat kan je je schuldig voelen na zo'n valactie van je kind, wij komen langzaam in de fase. Vanaf de grond kan Thor heerlijk aan zn loop/blokkenkar trekken, die al een stuk van de grond langskomt. En vandaag zal hij op zn billen en liet zich achteruit vallen...Huilen, ik schuldgevioel maar je kan er idd niet alles voorkomen...

Slapen: op de opvang maandag 2x ruim 2 uren, maar thuis redt hij geen uur...HOE DAN!

Dat in slaap vallen op mij doet hij nog wel inderdaad, maar gewoon rustig bij me zitten niet, want hij moet ALLES pakken...haha...

Vandaag een moederfiets besteld! Gazelle Bloom lichtblauw met een bruin Yepp voorzitje+kussentje+windscherm (en een extra stuurpenadapter voor de fiets van mn man.). Nu moet Thor alleen nog even zelf gaan zitten...

Zelf hem ff gewogen vandaag: zondag 8 maanden, en nu al 11.2 kilo....pfoei!

Ik ben trouwens zelf net met een nieuwe baan begonnen, die best veel vraagt. Werkdag 2 was al een dag naar het buitenland (sochtends en savonds vliegen) waardoor ik Thor bijna 1,5 dag niet heb gezien. Gevoel dat ik hem dan zolang niet gezien had. Mn man kon het gelukkig opvangen nu...en de kleine was zo blij me te zien!
  donderdag 5 september 2019 @ 19:06:44 #143
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_188804753
@wieksel wat een beer! En succes met je nieuwe baan :)
Grootste voordeel van werken is toch wel het thuiskomen O+
  donderdag 5 september 2019 @ 19:15:42 #144
480396 Sisu
Oudgediende
pi_188804904
quote:
0s.gif Op donderdag 5 september 2019 14:27 schreef Ceviche het volgende:
@:Framblij O+ gezellig!

@:Sisu vraagje, slaapt Ru ook ineens veel de dagen nadat hij heeft gepoept? Koert heeft dinsdag en gisteren behoorlijk wat uren gemaakt en slaapt nu weer (hij was pas tegen 12 uur wakker, wel tussendoor gedronken).
Daarvoor was hij juist huileriger (denk ik) en was hij bij wegleggen meteen wakker.
Ik dacht dat hij deze keer nauwelijks last had maar omdat hij nu zoveel slaapt twijfel ik daar toch aan.
Hij slaapt eigenlijk sowieso best veel. Ik durf niet te zeggen dat hij nu echt opvallend meer slaapt. Alhoewel.. vandaag zeker 2 uur meer dan normaal, maar we zaten in de auto en dan slaapt hij eigenlijk altijd wel.
Als ik mijn hand op zijn buik leg voel ik altijd van die harde plopjes. Lijkt mij echt pijn doen, maar hij heeft er geen last van. Hij is zo vriendelijk, mooi en zwijmel de zwijmel..
voel je niet rot. Hij moet zelf zijn patroon nog vinden. Komt echt wel goed. :*

Ohja. Voorafgaand aan het poepen heeft hij dus kramp galore, maar wanneer hij eenmaal poept merk je niks aan hem. Zn poep is heel vloeibaar. Een soort mosterdgele luchtige vla. En er zit dus precies 7 dagen tussen.

Vallende baby’s.
Hoe zielig ook, het hoort er allemaal bij. Neem het jezelf niet kwalijk :*

@framblij,
Heeeeerlijk zo’n op de borst slapend kindje O+
Zonder hoop geen leven.
  donderdag 5 september 2019 @ 19:25:38 #145
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_188805073
@Sisu ik voel z'n buik dan borrelen maar vooral in z'n navelbreuk (die wordt wel minder, dat wel) dus echt goed kan ik het niet voelen.
Ik ben dinsdag met Koert naar de gastouder gegaan (5min lopen) en daarna naar de huisarts gelopen en naar huis en ergens in die 2 uur heeft hij gepoept maar geen kik gegeven.
Zo apart dat hij van het poepen zelf dan geen last lijkt te hebben :?
Het duurde hier 15 dagen, toen 10, toen weer 10 en nu pas op dag 2 dus ik verwacht voorlopig niks O-)
Geel is het ook niet meer, eerder satésauskleur :@ ook een beetje die dikte.
Hij mag bijna aan de hapjes en dan zal het ook wel veranderen maar ik wilde eigenlijk wachten tot hij zelf interesse heeft en dat kan nog wel een tijd duren, dus ik wil het ook niet afwachten.
Ach, het houdt je van de straat. En als er ooit een tweede komt dan komt alle kennis en ervaring weer van pas :+
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 5 september 2019 @ 19:56:22 #146
74056 crew  ToT
pi_188805564
Buurvrouw heeft vandaag een dochtertje gekregen! *O*
Maar ze zitten niet op FOK!. :P
  donderdag 5 september 2019 @ 21:00:31 #147
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_188806400
quote:
2s.gif Op donderdag 5 september 2019 19:56 schreef ToT het volgende:
Buurvrouw heeft vandaag een dochtertje gekregen! *O*
Maar ze zitten niet op FOK!. :P
Wat leuk! Misschien lurkt ze hier :+
pi_188811749
Ik heb een blauwe plek van m’n kind gekregen. Ze heeft nu ook wat nieuws; gaat ze naast me staan als ik lig, en als een of andere gorilla met twee handen op m’n buik slaan. Is dit een fase? Is het af te leren? Of is het een voorbode dat mn kind stiekem kingkong is. ;(
pi_188812068
De eerste vaccinaties zitten er in. Ik heb tranen met tuiten meegehuild :'( wat is dat zielig zeg! En wat ben ik hormonaal zeg :') Het helpt niet dat de borst geen oplossing is nu hij niet begrijpt dat hij aan moet happen als hij heel hard huilt. Ik hoop van harte dat het de volgende keer wat gemakkelijker gaat. Hij was nu ook moe en al bijna in slaap.

Verder doet hij het prima. Hij is drie maanden oud, weegt 6590 gram en is 62 cm lang.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 vrijdag 6 september 2019 @ 11:11:45 #150
74056 crew  ToT
pi_188812489
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 september 2019 10:07 schreef Framblij89 het volgende:
Ik heb een blauwe plek van m’n kind gekregen. Ze heeft nu ook wat nieuws; gaat ze naast me staan als ik lig, en als een of andere gorilla met twee handen op m’n buik slaan. Is dit een fase? Is het af te leren? Of is het een voorbode dat mn kind stiekem kingkong is. ;(
:D Mini-ToT doet dat al maaaaaanden lang! :D Have fun! ^O^
Mevrouw ToT heeft het ook al gefilmd dat hij dat deed! :P
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')