FOK!forum / Soaps, Showbizz & Sterren / [Barbiegate #34] Ennn dooorrrrrr
mailywoensdag 21 augustus 2019 @ 19:28
Na het legendarische OH OH CHERSO was haar naam voorgoed gevestigd en maakte Haagse realityster BARBIE samen met haar MICHAEL een tv-carrière op eigen benen. Jarenlang volgden honderdduizenden RTL-kijkers hun bizarre leven, dat door hun scheiding nu compleet op zijn kop staat…

Samantha+Michael+uit+elkaar.JPG
o
’Tot de dood ons scheidt’ lijkt iets korter uit te pakken voor realitysterren SAMANTHA DE JONG (27) en MICHAEL VAN DER PLAS (35). Van hun prille geluk mocht in 2012 heel Nederland meegenieten, geluk dat nog oplaaide na de geboorte van hun twee kinderen ANGELINA (5) en de pas éénjarige MILANO.

Maar nu is alles over en uit, zo bevestigt manager JAKE HAMPEL gisteren een bericht daarover in Weekblad Privé .

,,De bom is gebarsten’’, zegt Jake en Barbie staat op het punt daar zelf haar verhaal over te gaan doen.

http://www.telegraaf.nl/p(...)hael_voorbij___.html

hqdefault.jpg

Het Laatste nieuws (April 2019): Barbie is van 1 hoog gesprongen:
https://www.gids.tv/video(...)ns-haar-ex-vriendjes

SPOILER
[q]Barbie: ’RTL behandelde me als hoer’

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen

Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake

Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand

Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
[/q]
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz
26.07.2018
SPOILER
Barbie Update: Het Laatste Nieuws
Sterren Woensdag 22:53

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet écht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''
===================================================================

De diverse instagrams:

Samantha: https://www.instagram.com/samantha_de_jong29/
Michael: https://www.instagram.com/michaelvanderplas/

Michaels vriendin Naomi: https://www.instagram.com/naomicollinda/
Samantha's Vriendje van dienst
Maron Hill: https://instagram.com/maronhillofficial/

https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

Update laatste nieuws. 19 April 2019
Samantha de Jong (29), beter bekend als de Haagse realityster Barbie, blijkt afgelopen woensdag haar bekken en pols te hebben gebroken. Ze is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De Jong schreef op Instagram dat het weer wat beter met haar gaat.


Eerder probeerde de realityster er een einde aan te maken door van 1 hoog te springen.
Al eerder is Barbie op de grond terecht gekomen, toen zou er sprake zijn geweest van een valpartij.

V-kini update: https://www.instagram.com/p/Bypa75do18-/

En halve top: https://www.instagram.com/p/ByawDr3otde/

---------------------------------

Augustus 2019

En weer zwanger: https://www.instagram.com/p/B0RAkzToOqi/

samantha.jpg

En niet meer zwanger https://www.instagram.com/p/B1RwbatowGL/

------------------------------------------------
quote:
De ex-manager van Barbie Big Jake (Jake Hampel) dreigt ten onder te gaan aan de roddels en geruchten over zijn voormalige zakelijke relatie met de reality-ster Samantha de Jong.


In weekblad Privé doet Jake zijn beklag. De manager, die inmiddels gescheiden is en grote privéproblemen ondervindt, heeft overwogen om al zijn kennis over Barbie op straat te gooien. Volgens de man heeft Barbie beweert dat hij een oplichter is.

Uit respect voor de ex van Barbie, Michael van der Plas, zag Hampel er vanaf.

,,Er is veel wat de mensen niet weten over Samantha. De roddels over mij gingen zo ver, dat mijn vrouw op een gegeven moment in Scheveningen hoorde dat ik met Samantha in bed zou hebben gelegen", aldus de voormalig Barbie-manager, die inmiddels gescheiden is en 50 kilo is afgevallen, in Privé.

Volgens Hampel, die vreest voor een amputatie van zijn onderbeen, heeft Barbie 'een aanslag op zijn privéleven' gepleegd.

Bron ; ditjes & datjes

Uit respect voor Michael zag hij er vanaf :')
Bron: Ditjes en Datjes

[ Bericht 2% gewijzigd door maily op 21-08-2019 20:31:31 ]
mailywoensdag 21 augustus 2019 @ 19:29
Zal straks de OP aanvullen, zit mobiel.
mascara-klodderwoensdag 21 augustus 2019 @ 19:32
^O^ @TT :D
praadjewoensdag 21 augustus 2019 @ 19:36
Jake legt een bommetje om de prijs voor zijn verhaal te vertellen omhoog te laten gaan. Die gaat heus nog wel uit de school klappen voor een goede prijs, hij heeft nu toch niets meer te verliezen. Ja zijn been maar voor de rest is hij alles al kwijt.
mailywoensdag 21 augustus 2019 @ 19:39
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 19:36 schreef praadje het volgende:
Jake legt een bommetje om de prijs voor zijn verhaal te vertellen omhoog te laten gaan. Die gaat heus nog wel uit de school klappen voor een goede prijs, hij heeft nu toch niets meer te verliezen. Ja zijn been maar voor de rest is hij alles al kwijt.
Ze kunnen hem geen poot meer uitdraaien bedoel je?
praadjewoensdag 21 augustus 2019 @ 19:39
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 19:39 schreef maily het volgende:

[..]

Ze kunnen hem geen poot meer uitdraaien bedoel je?
_O- _O-
Fokkie83woensdag 21 augustus 2019 @ 19:46
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 19:36 schreef praadje het volgende: Ja zijn been maar voor de rest is hij alles al kwijt.
:D

Mocht het verhaal waar zijn, zou ik dit erg laag vinden als hij het toch zou doen.
Uit respect voor Michael slaat natuurlijk nergens op.
Ik zou het gewoon laten uit respect voor de kinderen.
tessssssssswoensdag 21 augustus 2019 @ 19:47
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 19:36 schreef praadje het volgende:
Jake legt een bommetje om de prijs voor zijn verhaal te vertellen omhoog te laten gaan. Die gaat heus nog wel uit de school klappen voor een goede prijs, hij heeft nu toch niets meer te verliezen. Ja zijn been maar voor de rest is hij alles al kwijt.
Whaaaa! _O- :ja, zijn been....
mascara-klodderwoensdag 21 augustus 2019 @ 19:48
Godver wat slecht @praadje en @maily _O-
praadjewoensdag 21 augustus 2019 @ 19:50
quote:
10s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 19:48 schreef mascara-klodder het volgende:
Godver wat slecht @:praadje en @:maily _O-
:D
praadjewoensdag 21 augustus 2019 @ 19:55
Al zou het zomaar kunnen dat Barb in de aanval gaat en eerder met een verhaal komt over hoe slecht Jake haar behandelt heeft. En dan zijn de rapen gaar want dan houdt Jake zijn mond ook niet meer en mag Mike reageren terwijl zijn vriendin op de tafel van esthetisch chirurg Diana ligt. Gesponsord natuurlijk voor zijn kant van het verhaal.

En doorrrrrr.....
mailywoensdag 21 augustus 2019 @ 19:56
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 19:55 schreef praadje het volgende:
Al zou het zomaar kunnen dat Barb in de aanval gaat en eerder met een verhaal komt over hoe slecht Jake haar behandelt heeft. En dan zijn de rapen gaar want dan houdt Jake zijn mond ook niet meer en mag Mike reageren terwijl zijn vriendin op de tafel van esthetisch chirurg Diana ligt. Gesponsord natuurlijk voor zijn kant van het verhaal.

En doorrrrrr.....
Als Diana dan maar niet uitschiet met die spuit .....
praadjewoensdag 21 augustus 2019 @ 19:58
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 19:56 schreef maily het volgende:

[..]

Als Diana dan maar niet uitschiet met die spuit .....
Uiteraard wel, dan komen ze nog een keer terug voor nog meer smeuige details. Win-win.
mailywoensdag 21 augustus 2019 @ 19:59
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 19:58 schreef praadje het volgende:

[..]

Uiteraard wel, dan komen ze nog een keer terug voor nog meer smeuige details. Win-win.
Van de combinatie van "smeuiig" en "bilimplantaten" word ik een beetje onpasselijk.
praadjewoensdag 21 augustus 2019 @ 20:08
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 19:59 schreef maily het volgende:

[..]

Van de combinatie van "smeuiig" en "bilimplantaten" word ik een beetje onpasselijk.
Zoiets :r ?
praadjewoensdag 21 augustus 2019 @ 20:09
dubbel
Fokkie83woensdag 21 augustus 2019 @ 20:11
Ik snap even een ding niet, ( stel hij heeft dit echt gezegd ) dit verhaal speelde zich verleden jaar toch af? Dat ze iedereen de schuld gaf.Ze was gebruikt en iedereen kreeg de volle laag??
Waarom begint hij er dan precies op dit moment weer over?

En hij wilt nu Samantha de schuld geven van al zijn privé problemen?
En Samantha met Jake in bed? :') _O-
tessssssssswoensdag 21 augustus 2019 @ 20:29
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 20:11 schreef Fokkie83 het volgende:
Ik snap even een ding niet, ( stel hij heeft dit echt gezegd ) dit verhaal speelde zich verleden jaar toch af? Dat ze iedereen de schuld gaf.Ze was gebruikt en iedereen kreeg de volle laag??
Waarom begint hij er dan precies op dit moment weer over?

En hij wilt nu Samantha de schuld geven van al zijn privé problemen?
En Samantha met Jake in bed? :') _O-
Ik zit nu te denken dat dat in bed wel heel ingewikkeld is, met
jake zijn buik.
Fokkie83woensdag 21 augustus 2019 @ 20:49
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 20:29 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ik zit nu te denken dat dat in bed wel heel ingewikkeld is, met
jake zijn buik.
Hou op, ik ben een beelddenker :') :D
mailywoensdag 21 augustus 2019 @ 20:50
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 20:49 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Hou op, ik ben een beelddenker :') :D
Maak een paint voor in het topic O+
IriYewoensdag 21 augustus 2019 @ 20:57
Prachtig topic, nu al. :D

Jake is ook weer van de partij, zie ik. Ik geloof gelijk dat Samant en haar achterban heeft lopen wroeten in zijn huwelijk uit wraak.
Ticootjewoensdag 21 augustus 2019 @ 20:59
Jake en Samant?

Gadver! Das gewoon #viesss
Fokkie83woensdag 21 augustus 2019 @ 21:15
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 20:50 schreef maily het volgende:

[..]

Maak een paint voor in het topic O+
:'(
saparmurat_niyazovwoensdag 21 augustus 2019 @ 21:31
Met Jake in bed? Die vent is toch op z'n minst 55 ofzo? :')

jake-hampel-120216071.jpg

Edit: fraai is dat, als je hand veel minder oranje is dan je gezicht.
praadjewoensdag 21 augustus 2019 @ 21:43
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 21:31 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Met Jake in bed? Die vent is toch op z'n minst 55 ofzo? :')

[ afbeelding ]

Edit: fraai is dat, als je hand veel minder oranje is dan je gezicht.
Scherp. Wat een bizarre kleur heeft ze daar. Dat is echt uit een tube, dat kan niet anders.
Doedezemaarwoensdag 21 augustus 2019 @ 21:53
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 21:43 schreef praadje het volgende:

[..]

Scherp. Wat een bizarre kleur heeft ze daar. Dat is echt uit een tube, dat kan niet anders.
Een oempaloempa die al jaren dood is ofzo, mijn hemel
mailywoensdag 21 augustus 2019 @ 21:56
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 21:43 schreef praadje het volgende:

[..]

Scherp. Wat een bizarre kleur heeft ze daar. Dat is echt uit een tube, dat kan niet anders.
Shiny happy people ..... o wacht .....
praadjewoensdag 21 augustus 2019 @ 21:58
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 21:53 schreef Doedezemaar het volgende:

[..]

Een oempaloempa die al jaren dood is ofzo, mijn hemel
Zo eentje die ze in Indië om het jaar uit de kist halen en mooi maken en ermee poseren en dan weer voor een jaar in de kist leggen. Zoiets?
mascara-klodderwoensdag 21 augustus 2019 @ 22:00
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 21:53 schreef Doedezemaar het volgende:

[..]

Een oempaloempa die al jaren dood is ofzo, mijn hemel
:D

Oempaloempa’s O+
praadjewoensdag 21 augustus 2019 @ 22:04
Als ik google op oempaloempa krijg ik dit

multi-fail-tan-fail-makeup-fail.jpg

Dat dekt de lading wel.
mascara-klodderwoensdag 21 augustus 2019 @ 22:09
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 22:04 schreef praadje het volgende:
Als ik google op oempaloempa krijg ik dit

[ afbeelding ]

Dat dekt de lading wel.
https://www.google.com/am(...)m/film/2005/jul/27/1 ;)
praadjewoensdag 21 augustus 2019 @ 22:10
quote:
Haha die zag ik ook maar vond deze meer op haar lijken.
amarantawoensdag 21 augustus 2019 @ 22:20
Ik zat vorige week in de wachtkamer bij de dermatoloog. En er liepen allemaal zusters en broeders en artsen over de gang. Loopt er ineens een arts (denk ik tenminste) langs en die was dus ook oranje.
Het zal je dermatoloog maar zijn… Dacht ik toen.
amarantawoensdag 21 augustus 2019 @ 22:22
Heel verhaal. En dan staat er dit..... wtf?
quote:
Volgens Hampel, die vreest voor een amputatie van zijn onderbeen
mailywoensdag 21 augustus 2019 @ 22:23
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 22:22 schreef amaranta het volgende:
Heel verhaal. En dan staat er dit..... wtf?
[..]

Dan heeft hij nog maar één poot om op te staan.
mailywoensdag 21 augustus 2019 @ 22:25
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 20:29 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ik zit nu te denken dat dat in bed wel heel ingewikkeld is, met
jake zijn buik.
Ja maar hij is 50 kilo afgevallen B-)
amarantawoensdag 21 augustus 2019 @ 22:28
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 22:23 schreef maily het volgende:

[..]

Dan heeft hij nog maar één poot om op te staan.
Ja ik vind het best wel heftig voor hem. Maar die opmerking geeft toch helemaal niks te maken met de rest van het stuk.
praadjewoensdag 21 augustus 2019 @ 22:32
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 22:28 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ja ik vind het best wel heftig voor hem. Maar die opmerking geeft toch helemaal niks te maken met de rest van het stuk.
Als Barb hem dan maar niet zijn andere poot uitdraait.
Fokkie83woensdag 21 augustus 2019 @ 22:46
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 22:28 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ja ik vind het best wel heftig voor hem. Maar die opmerking geeft toch helemaal niks te maken met de rest van het stuk.
Aandacht, aandacht en nog eens aandacht.
Het hele artikel slaat nergens op.

Ik krijg er nu een beetje de slappe lach van.
Dat is jullie schuld, mede fokkertjes :s)
Dit gaat toch over mensen die allemaal elkaar de schuld geven, dan mag ik het ook wel een keer doen. :')

[ Bericht 13% gewijzigd door Fokkie83 op 21-08-2019 22:52:50 ]
Fokkie83woensdag 21 augustus 2019 @ 22:47
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 22:32 schreef praadje het volgende:

[..]

Als Barb hem dan maar niet zijn andere poot uitdraait.
_O-
:D
praadjewoensdag 21 augustus 2019 @ 22:55
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 22:46 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Aandacht, aandacht en nog eens aandacht.
Het hele artikel slaat nergens op.

Ik krijg er nu een beetje de slappe lach van.
Dat is jullie schuld, mede fokkertjes :s)
Dit gaat toch over mensen die allemaal elkaar de schuld geven, dan mag ik het ook wel een keer doen. :')
Het is ook een echte slapstick geworden.
mailywoensdag 21 augustus 2019 @ 23:22
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 22:55 schreef praadje het volgende:

[..]

Het is ook een echte slapstick geworden.
Nja, hij kan nog één poot stijfhouden he |:(
Claudia_xdonderdag 22 augustus 2019 @ 08:08
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 22:28 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ja ik vind het best wel heftig voor hem. Maar die opmerking geeft toch helemaal niks te maken met de rest van het stuk.
Dat is juist het briljante aan zulke stukken. Ze gaan nergens over. Is er eens iets gewichtigs te melden, dan zetten ze het in een bijzin.
UitStralingdonderdag 22 augustus 2019 @ 08:16
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 21:31 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Met Jake in bed? Die vent is toch op z'n minst 55 ofzo? :')

[ afbeelding ]

Edit: fraai is dat, als je hand veel minder oranje is dan je gezicht.
Da fuck :')
Leandradonderdag 22 augustus 2019 @ 08:20
Als je die scène zag waar Samantha bij hem op schoot zat bij dat autobedrijf en ze berooid en wel toch even een nieuwe (lease?)auto kon uitzoeken zijn zulke roddels niet heel raar.
UitStralingdonderdag 22 augustus 2019 @ 08:26
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 08:20 schreef Leandra het volgende:
Als je die scène zag waar Samantha bij hem op schoot zat bij dat autobedrijf en ze berooid en wel toch even een nieuwe (lease?)auto kon uitzoeken zijn zulke roddels niet heel raar.
Let maar op, over een jaar is ze zwanger van eenbenige Jake.
Fokkie83donderdag 22 augustus 2019 @ 10:03
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 21:31 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Met Jake in bed? Die vent is toch op z'n minst 55 ofzo? :')

[ afbeelding ]

Edit: fraai is dat, als je hand veel minder oranje is dan je gezicht.
Deze foto is volgens mij heel oud, al lijkt ze daar ouder dan dat ze nu is.
In haar boek ( toen ooit snel doorgebladerd in de Bruna) stonden ook van die " lelijke " foto s.
Terwijl ik haar echt niet lelijk vind en vond.
praadjedonderdag 22 augustus 2019 @ 12:02
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 08:20 schreef Leandra het volgende:
Als je die scène zag waar Samantha bij hem op schoot zat bij dat autobedrijf en ze berooid en wel toch even een nieuwe (lease?)auto kon uitzoeken zijn zulke roddels niet heel raar.
-O-
Ticootjedonderdag 22 augustus 2019 @ 12:04
quote:
1s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 10:03 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Deze foto is volgens mij heel oud, al lijkt ze daar ouder dan dat ze nu is.
In haar boek ( toen ooit snel doorgebladerd in de Bruna) stonden ook van die " lelijke " foto s.
Terwijl ik haar echt niet lelijk vind en vond.
Van bimbo tot businessbabe?

:D
Fokkie83donderdag 22 augustus 2019 @ 13:07
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 12:04 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Van bimbo tot businessbabe?

:D
:X :') :D Ja
Glitter_Aardbeidonderdag 22 augustus 2019 @ 13:39
https://imgshare.io/image/Ejh05

Echt.. ooit leer ik nog wel plaatjes te plakken..
IriYedonderdag 22 augustus 2019 @ 13:50
quote:
1s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 13:39 schreef Glitter_Aardbei het volgende:
https://imgshare.io/image/Ejh05

Echt.. ooit leer ik nog wel plaatjes te plakken..
Screenshot_20190822-133741_Instagram.jpg

Pfff heb je d'r weer met haar Karma, die alleen anderen treft. Dat haar leven al jaren een grote teringbende is zullen we maar niet aan haar eigen Karma linken. :')
Fokkie83donderdag 22 augustus 2019 @ 13:58
Het is dus waar.
Triest van Jake.
Samantha komt volop in het nieuws en hij wilt ook weer even zijn gram halen en uiteraard de aandacht.

Maarre na haar " miskraam " gaat het te goed dus? Oké. Bijzonder.
Ze heeft haar mond helemaal niet gehouden, ze heeft haar verhaal allang gedaan over Jake en RTL, maar er zal nog wel meer zijn volgens haar.Als het zo belangrijk was geweest had ze dat wel allang gedeeld.( zoals altijd )

Ongelukkige en ontevreden mensen posten altijd over karma.
IriYedonderdag 22 augustus 2019 @ 14:02
Trouwens, dat boek zou er 2 jaar geleden al komen. Een artikel uit 2017
https://www.story.nl/arti(...)-met-onthullend-boek
:')
Doedezemaardonderdag 22 augustus 2019 @ 14:06
Het blijft voor mij enorm opvallend hoeveel overeenkomsten ik zie met een persoon die inmiddels (voor zover mogelijk) uit mijn leven geweerd wordt. Soortgelijke teksten, steeds weer alles en iedereen van je social media verwijderen, naam wijzigen, iedereen weer willen toevoegen (en je met de nodige scheldkanonnades blokkeren als je niet binnen 5 minuten accepteert). Met nieuwe mensen dwepen die vervolgens binnen de kortste keren tot aartsvijand worden bestempeld, etc, etc, etc.
Laten we het maar op een stoornis gooien
tesssssssssdonderdag 22 augustus 2019 @ 14:08
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 22:25 schreef maily het volgende:

[..]

Ja maar hij is 50 kilo afgevallen B-)
...en als zijn been eraf is is-ie nog meer afgevallen.

Positief denken, altijd.
Fokkie83donderdag 22 augustus 2019 @ 14:08
quote:
7s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 14:02 schreef IriYe het volgende:
Trouwens, dat boek zou er 2 jaar geleden al komen. Een artikel uit 2017
https://www.story.nl/arti(...)-met-onthullend-boek
:')
Wat een professionele manager :')
" Ik ga namelijk een boek schrijven over die gestoorde borderliner " nou nou Jake..
Volgens mij zitten er bij hem zelf ook wat draadjes los.
Misschien was zijn huwelijk wel gewoon klaar.Hij vrat zelf zoveel waardoor hij ontzettend dik werd/ was , en ik zie geen verband met gezondheidsklachten en Samantha.Als het allemaal zo vreselijk voor hem was, had hij de samenwerking moeten verbreken.

[ Bericht 12% gewijzigd door Fokkie83 op 22-08-2019 14:13:25 ]
IriYedonderdag 22 augustus 2019 @ 14:11
quote:
1s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 14:08 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Wat een professionele manager :')
" die gestoorde borderliner " nou nou Jake..Volgens mij zitten er bij hem zelf ook wat draadjes los.
Wie met de hond slaapt krijgt zijn vlooien. :+
tesssssssssdonderdag 22 augustus 2019 @ 14:15
https://www.instagram.com/p/B1dvzl3IKw7/

Video materiaal?

Laat maar zitten met dat plaatje, jaaaaa
MissFluttershyyydonderdag 22 augustus 2019 @ 14:20
Snapt ze nu echt niet dat ze zich beter stil kan houden als ze geen aandacht wilt. 😣
Fokkie83donderdag 22 augustus 2019 @ 14:23
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 14:20 schreef MissFluttershyyy het volgende:
Snapt ze nu echt niet dat ze zich beter stil kan houden als ze geen aandacht wilt. 😣
En dan durven bepaalde mensen " het publiek " nog de schuld te geven :s)
Andromachedonderdag 22 augustus 2019 @ 15:05
quote:
1s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 14:08 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Wat een professionele manager :')
Had je dat verwacht dan? In het land der blinden is eenoog koning. Hij is net wat slimmer en georganiseerder dan de rest van dit volk en dan word je dus maar 'manager'. Veel meer heeft het niet om het lijf, hoor.
saparmurat_niyazovdonderdag 22 augustus 2019 @ 16:38
quote:
7s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 14:02 schreef IriYe het volgende:
Trouwens, dat boek zou er 2 jaar geleden al komen. Een artikel uit 2017
https://www.story.nl/arti(...)-met-onthullend-boek
:')
quote:
Samantha’s ex-manager vervolgt: ‘We hebben het hier ook nog eens over een meisje dat al vanaf haar veertiende geen schoolbank meer heeft gezien, en acht jaar op de bassischool is gehouden.
Dit is normaal toch. Groep 1 t/m 8?
praadjedonderdag 22 augustus 2019 @ 16:48
quote:
5s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 16:38 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

[..]

Dit is normaal toch. Groep 1 t/m 8?
Ik weet niet of er toen al met groepen werd gewerkt of met klassen. Als het nog klassen waren dan had je eerst de kleuterschool en dan pas de 1e, 2e 3e enz klas tot en met de 6e klas. Dus dat zou dan betekenen dat ze 2x is blijven zitten en geen vervolgopleiding heeft gedaan.
mascara-klodderdonderdag 22 augustus 2019 @ 16:48
quote:
5s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 16:38 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]


[..]

Dit is normaal toch. Groep 1 t/m 8?
Vroeger was het klas 1 t/m 6. Nu groep 3 t/m 8

Groep 1&2 zijn de kleuterklassen.
praadjedonderdag 22 augustus 2019 @ 16:49
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 16:48 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Vroeger was het klas 1 t/m 6. Nu groep 3 t/m 8

Groep 1&2 zijn de kleuterklassen.
GMTA *O*
mascara-klodderdonderdag 22 augustus 2019 @ 16:49
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 16:48 schreef praadje het volgende:

[..]

Ik weet niet of er toen al met groepen werd gewerkt of met klassen. Als het nog klassen waren dan had je eerst de kleuterschool en dan pas de 1e, 2e 3e enz klas tot en met de 6e klas. Dus dat zou dan betekenen dat ze 2x is blijven zitten en geen vervolgopleiding heeft gedaan.
Samantha heeft groepen gehad volgens mij. Ze is jonger dan mijn jongste zusje en zij had ookal groepen.
mascara-klodderdonderdag 22 augustus 2019 @ 16:50
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 16:49 schreef praadje het volgende:

[..]

GMTA *O*
:D *O*
saparmurat_niyazovdonderdag 22 augustus 2019 @ 16:51
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 16:48 schreef praadje het volgende:

[..]

Ik weet niet of er toen al met groepen werd gewerkt of met klassen. Als het nog klassen waren dan had je eerst de kleuterschool en dan pas de 1e, 2e 3e enz klas tot en met de 6e klas. Dus dat zou dan betekenen dat ze 2x is blijven zitten en geen vervolgopleiding heeft gedaan.
Ik ben ongeveer zo oud als Barbie en bij mij was het gewoon beginnen bij groep 1 en eindigen bij groep 8. Vandaar dat ik die opmerking niet zo kon plaatsen, als zij hetzelfde systeem had is 8 jaar doodnormaal. Is ze niet blijven zitten oid.
Noekdonderdag 22 augustus 2019 @ 16:52
Nee joh, toen hadden ze groepen. Ze ziet er wel uit als 58 maar is dat niet. Ik vraag me af hoe het met die juf gaat die haar wilde leren spellen en of ze inmiddels al uit haar burn out is.
mascara-klodderdonderdag 22 augustus 2019 @ 16:54
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 16:51 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Ik ben ongeveer zo oud als Barbie en bij mij was het gewoon beginnen bij groep 1 en eindigen bij groep 8. Vandaar dat ik die opmerking niet zo kon plaatsen, als zij hetzelfde systeem had is 8 jaar doodnormaal. Is ze niet blijven zitten oid.
Lees mijn reactie ook eens ;)
saparmurat_niyazovdonderdag 22 augustus 2019 @ 16:59
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 16:54 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Lees mijn reactie ook eens ;)
Die zag ik, maar alsnog tel je groep 1 en 2 toch wel mee als "basisschoolperiode"? Hoewel, als je dat niet doet kan ik de opmerking van Jake wel beter begrijpen. Zat ze op d'r 14e waarschijnlijk net in de brugklas...
praadjedonderdag 22 augustus 2019 @ 17:00
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 16:49 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Samantha heeft groepen gehad volgens mij. Ze is jonger dan mijn jongste zusje en zij had ookal groepen.
Ah oke, ik wist het niet zeker want toen was ik al weg uit NL en hier in BE zijn het nog steeds klassen en de kleuterschool noemt men hier de voorschool.
mascara-klodderdonderdag 22 augustus 2019 @ 17:22
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 16:59 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Die zag ik, maar alsnog tel je groep 1 en 2 toch wel mee als "basisschoolperiode"? Hoewel, als je dat niet doet kan ik de opmerking van Jake wel beter begrijpen. Zat ze op d'r 14e waarschijnlijk net in de brugklas...
Ik ging er idd eigenlijk vanuit dat Jake net zoals praadje en mij dacht, in klassen dus nog ;)
Fokkie83donderdag 22 augustus 2019 @ 17:52
Ah, Samantha heeft het artikel van Aafke inmiddels ook gelezen.Zie haar Instagram.
mascara-klodderdonderdag 22 augustus 2019 @ 18:00
quote:
1s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 17:52 schreef Fokkie83 het volgende:
Ah, Samantha heeft het artikel van Aafke inmiddels ook gelezen.Zie haar Instagram.
Linkje?
saparmurat_niyazovdonderdag 22 augustus 2019 @ 18:01
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 18:00 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Linkje?
https://www.instagram.com/p/B1d3mPZoWQQ/
mascara-klodderdonderdag 22 augustus 2019 @ 18:03
quote:
^O^
Fokkie83donderdag 22 augustus 2019 @ 18:10
quote:
Thanks.
Ik zit mob en geen idee hoe ik dat moet doen.
quirinadonderdag 22 augustus 2019 @ 20:52
Moest even bijlezen maar ze heeft dus een miskraam gehad?
( geloof nog steeds niet dat ze echt zwanger was)
saparmurat_niyazovdonderdag 22 augustus 2019 @ 22:02
quote:
1s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 20:52 schreef quirina het volgende:
Moest even bijlezen maar ze heeft dus een miskraam gehad?
( geloof nog steeds niet dat ze echt zwanger was)
Een miskraam is de officiele lezing, inderdaad.
saparmurat_niyazovdonderdag 22 augustus 2019 @ 22:13
https://www.instagram.com/p/B1ehiMvFaVf/

quote:
Ga ze snel volgen en bekijk hun assortiment op @Merkenhuiss en ja ze zijn 100% te vertrouwen! ❤
Gelukkig maar. Een bedrijf dat niet bij de kvk staat ingeschreven, regelmatig van naam wisselt, een instagram vol met "geleende" foto's heeft en enkel te bereiken is via Whatsapp heeft misschien een beetje de schijn tegen, maar als Samant het zegt zal het wel goed zitten. ^O^
JaneDoedonderdag 22 augustus 2019 @ 22:50
Jeetje wat een verhaal weer! Ik kom even twee dagen niet in dit topic en Jake is gescheiden, 50 kilo afgevallen en z'n been ligt er half af.

Dat laatste is best triest voor hem natuurlijk, ik denk dan gelijk aan een door diabetes niet genezende wond.
IriYevrijdag 23 augustus 2019 @ 10:33
Jake z'n been zit er nog aan, hoor. [FB Big Jake Hampel]

67788804_510532139682908_3822394896279404544_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_oc=AQmpZSseXupsXaKsouZyiBrQ5UzjGDZLsoPfRo0ADxJAyir2D2NYNjaVfdatM0YBoGM&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=0dd86049bce67b8abc18a0169c8b8d80&oe=5E0B98B5
Ticootjevrijdag 23 augustus 2019 @ 11:00
quote:
1s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 22:50 schreef JaneDoe het volgende:
Jeetje wat een verhaal weer! Ik kom even twee dagen niet in dit topic en Jake is gescheiden, 50 kilo afgevallen en z'n been ligt er half af.

Dat laatste is best triest voor hem natuurlijk, ik denk dan gelijk aan een door diabetes niet genezende wond.
Mn vader heeft echt maanden gelopen met eeb wond onder zn teen wat maar niet dicht ging. Diabetes is echt een bitch.
girlnextdoor.vrijdag 23 augustus 2019 @ 11:40
quote:
10s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 22:13 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B1ehiMvFaVf/
[..]

Gelukkig maar. Een bedrijf dat niet bij de kvk staat ingeschreven, regelmatig van naam wisselt, een instagram vol met "geleende" foto's heeft en enkel te bereiken is via Whatsapp heeft misschien een beetje de schijn tegen, maar als Samant het zegt zal het wel goed zitten. ^O^
Louisa (van Rowan) heeft hetzelfde op insta staan, datum 10 december 2018.

Dat dat merkenhuis ook al die Z-'sterren', die te dom voor woorden zijn, hiervoor gebruikt :')
amarantavrijdag 23 augustus 2019 @ 11:54
quote:
10s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 22:13 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B1ehiMvFaVf/
[..]

Gelukkig maar. Een bedrijf dat niet bij de kvk staat ingeschreven, regelmatig van naam wisselt, een instagram vol met "geleende" foto's heeft en enkel te bereiken is via Whatsapp heeft misschien een beetje de schijn tegen, maar als Samant het zegt zal het wel goed zitten. ^O^
Ze zullen ook wel te vertrouwen zijn. Maar dat wil niet zeggen dat de spullen dan echt zijn. Vertrouwen kan ook zijn dat ze daadwerkelijk “iets” bezorgen.
Pippivrijdag 23 augustus 2019 @ 13:19
Oh my :X
20190823-131609.png
8-) en knuffelbeer in de armen :|W
Samant, het wordt warm het komend weekend. Spring gerust in de hofvijver voor een verkoelend momentje bij de andere eenden ^O^

[ Bericht 25% gewijzigd door Pippi op 23-08-2019 13:45:15 ]
saparmurat_niyazovvrijdag 23 augustus 2019 @ 13:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 13:19 schreef Pippi het volgende:
Oh my :X
[ afbeelding ]
En de wimpers: https://www.instagram.com/p/B1gQO25F7xa/
En de haartjes: https://www.instagram.com/p/B1gQ74BIWss/

Het was me het ondernemende dagje wel.
WorkBitchvrijdag 23 augustus 2019 @ 13:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 13:21 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

En de wimpers: https://www.instagram.com/p/B1gQO25F7xa/
En de haartjes: https://www.instagram.com/p/B1gQ74BIWss/

Het was me het ondernemende dagje wel.
Om in haar eigen woorden te blijven:
quote:
ik ben niet zoals andere zielige thuis zittende mensen die op hun dikke reet ploffen en niks ondernemen!
:'(
mailyvrijdag 23 augustus 2019 @ 13:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 13:21 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

En de wimpers: https://www.instagram.com/p/B1gQO25F7xa/
En de haartjes: https://www.instagram.com/p/B1gQ74BIWss/

Het was me het ondernemende dagje wel.
Ennndooooooorrrrrrr
Piperidinevrijdag 23 augustus 2019 @ 13:32
Ik snap die bedrijven wel. 50k mensen bereiken met een gratis behandeling wat normaal enkele tientjes kost. Menig banneradvertentie of folder kost meer geld en levert minder op.
Pippivrijdag 23 augustus 2019 @ 13:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 13:21 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
En de wimpers: https://www.instagram.com/p/B1gQO25F7xa/
En de haartjes: https://www.instagram.com/p/B1gQ74BIWss/

Het was me het ondernemende dagje wel.
Ze leeft duidelijk van dag tot dag en wordt vooral blij van materialistische zaken en uiterlijk vertoon.
Het zou zoveel beter zijn (voor haarzelf en haar kinderen) als Samantha met hulp van een psycholoog aan zichzelf zou werken, een paar jaar naar school zou gaan, een simpel baantje zou nemen, een ouderschapscursus zou doen...
Pippivrijdag 23 augustus 2019 @ 13:41
20190823-134028.png
Pippivrijdag 23 augustus 2019 @ 13:43
20190823-134258.png
Doedezemaarvrijdag 23 augustus 2019 @ 13:59
Maar al die verminkingen, rolvegers als wimpers en scheve pruiken zijn toch geen reclame voor je zaak?
mascara-kloddervrijdag 23 augustus 2019 @ 14:06
Gut, met die wimpers steeds kan ik haar wel mijn FOK!account uitlenen :X Past bij haar beter dan bij mij :’)
Piperidinevrijdag 23 augustus 2019 @ 14:10
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 13:59 schreef Doedezemaar het volgende:
Maar al die verminkingen, rolvegers als wimpers en scheve pruiken zijn toch geen reclame voor je zaak?
Je vergeet dat voor een bepaalde laag van de bevolking dit een doorsnee leven is. Zulke mensen kijken op tegen Barbie, willen ook wimpers, extensions en gevulde lippen. De users in dit topic waarschijnlijk niet. Er zijn zoveel mensen zoals Barbie die relatief simpel in het leven staan, materialistisch zijn, maar staan niet zo in de schijnwerpers als zij. Wij noemen 'uit eten gaan' als het chic is, meerdere gangen heeft. Types als Barbie willen dit vast ook, maar gaan naar de McDonalds als tegenhanger. Het lopen pochen met valse merkkleding, omdat er geen geld is voor het echte merk. Barbie heeft de pech gehad makkelijk geld te hebben gekregen voor weinig arbeid, ze heeft een beetje kunnen ruiken aan een duurder leven en is langzaam naar beneden gezakt. Zonder haar tv-carriѐre had ze een prima baantje kunnen hebben in een kledingwinkel of supermarkt, weet ik veel. Had veel ellende bespaart.
IriYevrijdag 23 augustus 2019 @ 16:25
Wat een fake-zwangerschap al niet oplevert. :s)
girlnextdoor.vrijdag 23 augustus 2019 @ 17:06
Ennnnn de volgende ronde... Jake vs. Samantha!

Hoewel ze nu nog dreigen, gaat één van de twee de mond eens opendoen.

*pakt popcorn*
ZetaOSvrijdag 23 augustus 2019 @ 17:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 14:10 schreef Piperidine het volgende:

[..]

Je vergeet dat voor een bepaalde laag van de bevolking dit een doorsnee leven is. Zulke mensen kijken op tegen Barbie, willen ook wimpers, extensions en gevulde lippen. De users in dit topic waarschijnlijk niet. Er zijn zoveel mensen zoals Barbie die relatief simpel in het leven staan, materialistisch zijn, maar staan niet zo in de schijnwerpers als zij. Wij noemen 'uit eten gaan' als het chic is, meerdere gangen heeft. Types als Barbie willen dit vast ook, maar gaan naar de McDonalds als tegenhanger. Het lopen pochen met valse merkkleding, omdat er geen geld is voor het echte merk. Barbie heeft de pech gehad makkelijk geld te hebben gekregen voor weinig arbeid, ze heeft een beetje kunnen ruiken aan een duurder leven en is langzaam naar beneden gezakt. Zonder haar tv-carriѐre had ze een prima baantje kunnen hebben in een kledingwinkel of supermarkt, weet ik veel. Had veel ellende bespaart.
Oei, de waarheid kan soms hard zijn.
hierissieweervrijdag 23 augustus 2019 @ 18:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 17:06 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ennnnn de volgende ronde... Jake vs. Samantha!

Hoewel ze nu nog dreigen, gaat één van de twee de mond eens opendoen.

*pakt popcorn*
Lijken Donald Trump en Kim Young Un wel
saparmurat_niyazovvrijdag 23 augustus 2019 @ 19:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 18:30 schreef hierissieweer het volgende:

[..]

Lijken Donald Trump en Kim Young Un wel
De ene is oranje en de andere zwaarlijvig, dat klopt dus al wel.
mailyvrijdag 23 augustus 2019 @ 20:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 19:56 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

De ene is oranje en de andere zwaarlijvig, dat klopt dus al wel.
_O_
Fokkie83vrijdag 23 augustus 2019 @ 21:14
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 16:25 schreef IriYe het volgende:
Wat een fake-zwangerschap al niet oplevert. :s)
Dat is het eerste wat ik ook dacht.

Lig je daar met je knuffelbeertje |:( Wat zet ze zichzelf voor gek zeg.
Lees ook over een samenwerking met Michael en Naomi en Jeffrey met Lisa.
Ik heb er even geen woorden meer voor.
Ze hebben echt niet door dat ze zichzelf allemaal compleet belachelijk maken.
Dacht dat Michael, Jeffrey niet mocht?

Ze profiteren werkelijk allemaal van die fake zwangerschap. :r

[ Bericht 7% gewijzigd door Fokkie83 op 23-08-2019 21:20:01 ]
mailyvrijdag 23 augustus 2019 @ 21:17
Sam en Maronia

WZibIGK.jpg
Fokkie83vrijdag 23 augustus 2019 @ 21:17
STERREN
OMG: Samantha's exen slaan de handen ineen en beginnen realityserie
23 AUG 2019, 17:46

Jeffrey Lake en Michael van der Plas, de exen van Barbie, slaan de handen ineen en beginnen een nieuwe realityserie. Dat laat Jeffrey op zijn Instagram weten.

Ook de vriendinnen van de mannen, Naomi Collinda en EOTB-Lisa, zullen te zien zijn in de serie. Te lezen is dat ze een groot avontuur aangaan en dat Lisa en Naomi zelfs hun eigen single genaamd Insta Bitches gaan uitbrengen.


Eerder waren er al geruchten dat ze een lied over Samantha zouden maken met de titel ‘Ik ben beter dan je ex’, maar Lisa reageerde daarna tegenover Shownieuws dat het allemaal ontploft was in de media en dat het lied niet over een specifiek persoon gaat.

Vanaf 13 september delen ze de eerste aflevering en tot dan houdt het de gemoederen vast nog wel een tijdje bezig…

Bron : shownieuws.
Fokkie83vrijdag 23 augustus 2019 @ 21:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:17 schreef maily het volgende:
Sam en Maronia

[ afbeelding ]
_O- _O- Die gast staat compleet voor lul elke keer met die filters op haar foto's
mailyvrijdag 23 augustus 2019 @ 21:20
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:17 schreef Fokkie83 het volgende:
STERREN
OMG: Samantha's exen slaan de handen ineen en beginnen realityserie
23 AUG 2019, 17:46

Jeffrey Lake en Michael van der Plas, de exen van Barbie, slaan de handen ineen en beginnen een nieuwe realityserie. Dat laat Jeffrey op zijn Instagram weten.

Ook de vriendinnen van de mannen, Naomi Collinda en EOTB-Lisa, zullen te zien zijn in de serie. Te lezen is dat ze een groot avontuur aangaan en dat Lisa en Naomi zelfs hun eigen single genaamd Insta Bitches gaan uitbrengen.

Eerder waren er al geruchten dat ze een lied over Samantha zouden maken met de titel ‘Ik ben beter dan je ex’, maar Lisa reageerde daarna tegenover Shownieuws dat het allemaal ontploft was in de media en dat het lied niet over een specifiek persoon gaat.

Vanaf 13 september delen ze de eerste aflevering en tot dan houdt het de gemoederen vast nog wel een tijdje bezig…

Bron : shownieuws.
Bring on the mud ....

:9~
Fokkie83vrijdag 23 augustus 2019 @ 21:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:20 schreef maily het volgende:

[..]

Bring on the mud ....

:9~
Jeffrey en die Lisa waren toch uit elkaar? Wat een onaantrekkelijke griet is dat.
mailyvrijdag 23 augustus 2019 @ 21:25
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:24 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Jeffrey en die Lisa waren toch uit elkaar? Wat een onaantrekkelijke griet is dat.
Geen idee :@

Mja Jeffrey kon wel figureren voor een kleine mol die wou weten wie er op zijn kop gepoept had
wCa8SQS.jpg
saparmurat_niyazovvrijdag 23 augustus 2019 @ 21:29
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:24 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Jeffrey en die Lisa waren toch uit elkaar? Wat een onaantrekkelijke griet is dat.
Ja. Blijkbaar is het weer aan. Al dan niet specifiek om die serie te kunnen maken...

https://www.instagram.com/p/B1grgYCI9TO/
letmehearyouscreamvrijdag 23 augustus 2019 @ 21:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:25 schreef maily het volgende:

[..]

Geen idee :@

Mja Jeffrey kon wel figureren voor een kleine mol die wou weten wie er op zijn kop gepoept had
[ afbeelding ]
Hey maar dat is wel een bazenboek!
mascara-kloddervrijdag 23 augustus 2019 @ 21:31
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:30 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Hey maar dat is wel een bazenboek!
Ja! Breng daar Sjefke niet mee in verband zeg :(
mailyvrijdag 23 augustus 2019 @ 21:31
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:30 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Hey maar dat is wel een bazenboek!
:Y O+

Het boek wel .... maar die drol op Jeffrey's hoofd ... nah ... :N
mascara-kloddervrijdag 23 augustus 2019 @ 21:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:29 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Ja. Blijkbaar is het weer aan. Al dan niet specifiek om die serie te kunnen maken...

https://www.instagram.com/p/B1grgYCI9TO/
Pffft Maik had beter een andere broek aan kunnen trekken _O-
Olevrijdag 23 augustus 2019 @ 21:36
Ze zien er allemaal verschrikkelijk uit!
mailyvrijdag 23 augustus 2019 @ 21:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:36 schreef Ole het volgende:
Ze zien er allemaal verschrikkelijk uit!
Inderdaad ..... nep vooral .....
Maracavrijdag 23 augustus 2019 @ 21:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:33 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Pffft Maik had beter een andere broek aan kunnen trekken _O-
Staat de gulp van Jeff nu open?
mailyvrijdag 23 augustus 2019 @ 21:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:41 schreef Maraca het volgende:

[..]

Staat de gulp van Jeff nu open?
Nee, dat is zijn gay-radar.
mascara-kloddervrijdag 23 augustus 2019 @ 21:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:41 schreef Maraca het volgende:

[..]

Staat de gulp van Jeff nu open?
Ohh niet gekeken. Mij viel eerder Maik zijn kruis op 😂
mailyvrijdag 23 augustus 2019 @ 21:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:36 schreef Ole het volgende:
Ze zien er allemaal verschrikkelijk uit!
Iemand reageert met "is dit de nieuwe familie Flodder" _O-
Doedezemaarvrijdag 23 augustus 2019 @ 22:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:17 schreef maily het volgende:
Sam en Maronia

[ afbeelding ]
Heeft hij ook ‘ze wimpertjes’ laten doen?
Leandravrijdag 23 augustus 2019 @ 22:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 13:21 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

En de wimpers: https://www.instagram.com/p/B1gQO25F7xa/
En de haartjes: https://www.instagram.com/p/B1gQ74BIWss/

Het was me het ondernemende dagje wel.
3 toko's aflopen om de boel te laten doen, is ze vandaag stiekem getrouwd ofzo? Dit is wel heel ondernemend.
tesssssssssvrijdag 23 augustus 2019 @ 22:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:17 schreef maily het volgende:
Sam en Maronia

[ afbeelding ]
Het lijkt net of hij spuitsneeuw op zijn wenkbrauwen heeft.
Leandravrijdag 23 augustus 2019 @ 22:57
Die Jeffrey viel volgens Michael een paar maanden geleden toch nog in de categorie "Foute mensen die om Samantha heen hangen"?
mailyvrijdag 23 augustus 2019 @ 22:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 22:57 schreef Leandra het volgende:
Die Jeffrey viel volgens Michael een paar maanden geleden toch nog in de categorie "Foute mensen die om Samantha heen hangen"?
Samen met wie allemaal nog meer? :D
Leandravrijdag 23 augustus 2019 @ 23:01
Maarre... die beautydag hè, 3 verschillende behandelingen op 3 verschillende locaties, en dan 3 verschillende outfits (waaronder 1 met lange mouwen en een col terwijl het 28 graden is)?
Leandravrijdag 23 augustus 2019 @ 23:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 22:58 schreef maily het volgende:

[..]

Samen met wie allemaal nog meer? :D
Tangel natuurlijk, en wie verder dan ook maar met haar omgaat.
Ik ben benieuwd wat de penoze weduwe gaat doen, nu Jeffrey in kamp Michael zit, want volgens mij hebben de dames elkaar via hem leren kennen.
quirinavrijdag 23 augustus 2019 @ 23:05
Van dat spuiten en plakken is ze niet knapper geworden.
mailyvrijdag 23 augustus 2019 @ 23:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 23:01 schreef Leandra het volgende:
Maarre... die beautydag hè, 3 verschillende behandelingen op 3 verschillende locaties, en dan 3 verschillende outfits (waaronder 1 met lange mouwen en een col terwijl het 28 graden is)?
Die hadden ammaal airco he ;)
Leandravrijdag 23 augustus 2019 @ 23:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 23:06 schreef maily het volgende:

[..]

Die hadden ammaal airco he ;)
Ook wel nodig, je krijgt het al warm van iedere keer een nieuwe outfit aantrekken.
mascara-kloddervrijdag 23 augustus 2019 @ 23:13
Niet om het één of ander, maar die ex-en blijven maar over Samants rug in de media komen.

Maar Sam heeft het eigenlijk nooit over haar exen toch?
amarantavrijdag 23 augustus 2019 @ 23:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 23:06 schreef maily het volgende:

[..]

Die hadden ammaal airco he ;)
Ik weet niet hoor. Moest gisteren voor de ipl. En ik doe benen en oksels dus had niet veel aan. Maar was verrekes koud met de airco aan.
mailyvrijdag 23 augustus 2019 @ 23:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 23:01 schreef Leandra het volgende:
Maarre... die beautydag hè, 3 verschillende behandelingen op 3 verschillende locaties, en dan 3 verschillende outfits (waaronder 1 met lange mouwen en een col terwijl het 28 graden is)?
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 23:16 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ik weet niet hoor. Moest gisteren voor de ipl. En ik doe benen en oksels dus had niet veel aan. Maar was verrekes koud met de airco aan.
Zouden het oude foto's zijn dan?
TaksiZonderSuikervrijdag 23 augustus 2019 @ 23:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:36 schreef Ole het volgende:
Ze zien er allemaal verschrikkelijk uit!
Hahaha dit.
Dat hoofd van die Naomi.

Ik heb eens zitten kijken op de instagram van Jeffrey, waarom tagged hij alles van shownieuws en RTL? Komt het dan op die pagina`s terecht?
vencodarkzaterdag 24 augustus 2019 @ 07:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 21:33 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Pffft Maik had beter een andere broek aan kunnen trekken _O-
Die mensen die erop reageren en hen succes wensen zijn ook wel een bepaald slag volk. :')

En wat een verschrikkelijke mensen zijn die Michael en aanhang toch. Altijd op zoek naar geld, bekendheid en eigen geilerij.
:r
amarantazaterdag 24 augustus 2019 @ 08:36
Nadat ik het filmpje van Méék had bekeken, Zag ik dat er nog een soort van vlog was van hem en Naomi waarin ze weer meubels gingen kopen.
HOE VAAK wisselen deze mensen van interieur? Samantha wisselde ook al om de haverklap. Ik wissel nooit van meubels. En mijn ouders nog minder die hebben al 100 jaar dezelfde kast.
Leandrazaterdag 24 augustus 2019 @ 08:41
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 08:36 schreef amaranta het volgende:
Nadat ik het filmpje van Méék had bekeken, Zag ik dat er nog een soort van vlog was van hem en Naomi waarin ze weer meubels gingen kopen.
HOE VAAK wisselen deze mensen van interieur? Samantha wisselde ook al om de haverklap. Ik wissel nooit van meubels. En mijn ouders nog minder die hebben al 100 jaar dezelfde kast.
Als je van die cheap shit koopt die met een jaar kapot is moet je wel.
amarantazaterdag 24 augustus 2019 @ 08:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 08:41 schreef Leandra het volgende:

[..]

Als je van die cheap shit koopt die met een jaar kapot is moet je wel.
Ja volgens mij is het niet echt goedkope shit hoor
Leandrazaterdag 24 augustus 2019 @ 09:05
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 08:54 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ja volgens mij is het niet echt goedkope shit hoor
Te dure shit voor de kwaliteit dan?
IriYezaterdag 24 augustus 2019 @ 09:06
Allemaal gesponsord of een dealtje gemaakt in ruil voor bladvulling.
Doedezemaarzaterdag 24 augustus 2019 @ 09:29
quote:
6s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 09:06 schreef IriYe het volgende:
Allemaal gesponsord of een dealtje gemaakt in ruil voor bladvulling.
En leegte vullen
UitStralingzaterdag 24 augustus 2019 @ 09:32
Zou Barbie (zonder make-up) net zoals Roxanne Hazes (zonder make-up) als twee druppels water op haar vader lijken?
amarantazaterdag 24 augustus 2019 @ 09:51
quote:
11s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 09:32 schreef UitStraling het volgende:
Zou Barbie (zonder make-up) net zoals Roxanne Hazes (zonder make-up) als twee druppels water op haar vader lijken?
Ja, of de melkboer.
Zonder make-up. Wimpers en pruik is ze gewoon een doorsnee vrouw.
UitStralingzaterdag 24 augustus 2019 @ 09:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 09:51 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ja, of de melkboer.
Zonder make-up. Wimpers en pruik is ze gewoon een doorsnee vrouw.
Ooohja die pruik, leuk tijdens de seks, heb je ineens dat harige vloerkleed tussen je tanden :')
IriYezaterdag 24 augustus 2019 @ 11:02
Ik snap sowieso niet dat zulke vrouwen denken dat zo'n langharig vormeloos tapijt sexy is. Er zit totaal geen model in. Het past niet bij het opgeblazen gezicht en het past niet bij de geringe lengte van het lichaam.
Een flink stuk korter en in laagjes geknipt, een grove slag hier en daar, half opgestoken of weet ik het wat allemaal wat je kan doen met je pruik, zou vele malen beter staan en beter passend bij haar gezicht. En een stuk volwassener ook, maar volwassen komt niet voor in het woordenboek bij Samant.
Fokkie83zaterdag 24 augustus 2019 @ 11:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 23:35 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:

[..]

Hahaha dit.
Dat hoofd van die Naomi.

Ik heb eens zitten kijken op de instagram van Jeffrey, waarom tagged hij alles van shownieuws en RTL? Komt het dan op die pagina`s terecht?
:Y
Dan kunnen Shownieuws en RTL het lezen, zodat ze erover gaan schrijven of hij wordt gebeld voor een interview :O

Zie net dat hij reacties verwijderd die hem niet bevallen :s)
Is er iemand in dit topic die Jeffrey al " kon " voordat hij met Samantha ging? Ik had echt nog nooit van die gast gehoord.
Fokkie83zaterdag 24 augustus 2019 @ 11:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 13:19 schreef Pippi het volgende:
Oh my :X
[ afbeelding ]
8-) en knuffelbeer in de armen :|W
Samant, het wordt warm het komend weekend. Spring gerust in de hofvijver voor een verkoelend momentje bij de andere eenden ^O^
:D
Fokkie83zaterdag 24 augustus 2019 @ 11:21
quote:
7s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 11:02 schreef IriYe het volgende:
Ik snap sowieso niet dat zulke vrouwen denken dat zo'n langharig vormeloos tapijt sexy is. Er zit totaal geen model in. Het past niet bij het opgeblazen gezicht en het past niet bij de geringe lengte van het lichaam.
Een flink stuk korter en in laagjes geknipt, een grove slag hier en daar, half opgestoken of weet ik het wat allemaal wat je kan doen met je pruik, zou vele malen beter staan en beter passend bij haar gezicht. En een stuk volwassener ook, maar volwassen komt niet voor in het woordenboek bij Samant.
_O-
Heeft ze nu weer een nieuwe pruik gehad? Die ik nu op de foto s zie is niet meer die verschrikkelijke lelijke pruik waar ze een hippie mee lijkt.
Mijn Instagram protesteert vaak als ik op die van Samantha aan het kijken ben , foto s schuiven niet, Filmpjes spelen moeilijk af. Dit heb ik echt alleen bij haar instagram. :')
IriYezaterdag 24 augustus 2019 @ 11:34
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 11:21 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

_O-
Heeft ze nu weer een nieuwe pruik gehad? Die ik nu op de foto s zie is niet meer die verschrikkelijke lelijke pruik waar ze een hippie mee lijkt.
Mijn Instagram protesteert vaak als ik op die van Samantha aan het kijken ben , foto s schuiven niet, Filmpjes spelen moeilijk af. Dit heb ik echt alleen bij haar instagram. :')
Alle pruiken zijn hetzelfde, of ze nu nieuw of oud zijn, qua vormeloosheid is er al tig jaren geen verschil te zien.
En je moet eens wat liever zijn voor je eigen Instagram, het is duidelijk dat het moord en brand schreeuwt om niet dagelijks een paar keer per dag tegen die kop aan te moeten kijken.
Als ik jouw Instagram was zou ik ook haperen en tegensputteren. Sterker nog; ik zou een eigen virus ontwikkelen dat zodra ik in de buurt van Samant kwam de hele site offline zou gaan.
:')
praadjezaterdag 24 augustus 2019 @ 11:57
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 11:34 schreef IriYe het volgende:

[..]

Alle pruiken zijn hetzelfde, of ze nu nieuw of oud zijn, qua vormeloosheid is er al tig jaren geen verschil te zien.
En je moet eens wat liever zijn voor je eigen Instagram, het is duidelijk dat het moord en brand schreeuwt om niet dagelijks een paar keer per dag tegen die kop aan te moeten kijken.
Als ik jouw Instagram was zou ik ook haperen en tegensputteren. Sterker nog; ik zou een eigen virus ontwikkelen dat zodra ik in de buurt van Samant kwam de hele site offline zou gaan.
:')
_O-
praadjezaterdag 24 augustus 2019 @ 11:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 23:17 schreef maily het volgende:

[..]

[..]

Zouden het oude foto's zijn dan?
Zou me trouwens niets verbazen als het oude foto's zijn. Alles voor de buhne en kijk het eens goed met mij gaan. Mischien hopende dat een producer weer een rl-je van haar gaat maken. Of om jeugdzorg om de tuin te leiden.
Dat bericht over Jake en een boekje opendoen heeft ze ook maar weggehaald.
Fokkie83zaterdag 24 augustus 2019 @ 12:56
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 11:34 schreef IriYe het volgende:

[..]

Alle pruiken zijn hetzelfde, of ze nu nieuw of oud zijn, qua vormeloosheid is er al tig jaren geen verschil te zien.
En je moet eens wat liever zijn voor je eigen Instagram, het is duidelijk dat het moord en brand schreeuwt om niet dagelijks een paar keer per dag tegen die kop aan te moeten kijken.
Als ik jouw Instagram was zou ik ook haperen en tegensputteren. Sterker nog; ik zou een eigen virus ontwikkelen dat zodra ik in de buurt van Samant kwam de hele site offline zou gaan.
:')
_O- :D
Leandrazaterdag 24 augustus 2019 @ 13:26
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 11:21 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

_O-
Heeft ze nu weer een nieuwe pruik gehad? Die ik nu op de foto s zie is niet meer die verschrikkelijke lelijke pruik waar ze een hippie mee lijkt.
Mijn Instagram protesteert vaak als ik op die van Samantha aan het kijken ben , foto s schuiven niet, Filmpjes spelen moeilijk af. Dit heb ik echt alleen bij haar instagram. :')
Ik heb hetzelfde bij haar insta, mijn gok is dat mijn telefoon zoveel spelfouten niet kan handelen en daarom weigert.
Leandrazaterdag 24 augustus 2019 @ 13:31
Oh, en op de ondernemenladder: vanmorgen al naar de schoonheidsspecialiste geweest, eea laten harsen, pedicure gehad dus de teentjes zijn ook weer mooi flitsend gelakt (paarsparelmoer met een laagje goudglitters er bovenop), vervolgens 2 BH's gekocht en de juwelier bleek uitverkoop te hebben, dus 2 gouden oorbellen met bling zirkonia's erin gekocht, nu lunchen bij de Hema en snel weer naar huis, voor ik failliet ga.
Onderneem that bitches!
Ticootjezaterdag 24 augustus 2019 @ 13:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 13:31 schreef Leandra het volgende:
Oh, en op de ondernemenladder: vanmorgen al naar de schoonheidsspecialiste geweest, eea laten harsen, pedicure gehad dus de teentjes zijn ook weer mooi flitsend gelakt (paarsparelmoer met een laagje goudglitters er bovenop), vervolgens 2 BH's gekocht en de juwelier bleek uitverkoop te hebben, dus 2 gouden oorbellen met bling zirkonia's erin gekocht, nu lunchen bij de Hema en snel weer naar huis, voor ik failliet ga.
Onderneem that bitches!
Je bedoelde “uit eten bij de Hema?”
Leandrazaterdag 24 augustus 2019 @ 13:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 13:34 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Je bedoelde “uit eten bij de Hema?”
Oh shoot... ja dat, uit eten :@
Ticootjezaterdag 24 augustus 2019 @ 13:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 13:38 schreef Leandra het volgende:

[..]

Oh shoot... ja dat, uit eten :@
Je hebt toch wel eerst je jas en tas op een tafel gelegd voordat je in de rij ging staan?
Leandrazaterdag 24 augustus 2019 @ 13:41
Ik zie trouwens ook ineens wat ik fout gedaan heb... ik heb alles betaald, en van mijn eigen rekening ook nog.
Wat een beginnersfaal :'(
Leandrazaterdag 24 augustus 2019 @ 13:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 13:40 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Je hebt toch wel eerst je jas en tas op een tafel gelegd voordat je in de rij ging staan?
Ik had geen jas? Is dat erg?
Mijn tas zou ik alleen doen als er niets van waarde in zat, dus dat was ook al geen optie :')
Ticootjezaterdag 24 augustus 2019 @ 13:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 13:41 schreef Leandra het volgende:
Ik zie trouwens ook ineens wat ik fout gedaan heb... ik heb alles betaald, en met mijn eigen rekening ook nog.
Wat een beginnersfaal :'(
Whahahahahaha. Faalhaas ben je toch ook. Je meldt gewoon dat je het op insta post met een kekke filter en je nieuwe pruik, waarom betaal je uberhaupt bij de Hema?
Ticootjezaterdag 24 augustus 2019 @ 13:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 13:42 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik had geen jas? Is dat erg?
Mijn tas zou ik alleen doen als er niets van waarde in zat, dus dat was ook al geen optie :')
De tassen van merkenhuis kunnen dus gewoon?
Leandrazaterdag 24 augustus 2019 @ 13:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 13:42 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Whahahahahaha. Faalhaas ben je toch ook. Je meldt gewoon dat je het op insta post met een kekke filter en je nieuwe pruik, waarom betaal je uberhaupt bij de Hema?
Er was niemand mee om voor me te betalen :'(
Leandrazaterdag 24 augustus 2019 @ 13:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 13:43 schreef Ticootje het volgende:

[..]

De tassen van merkenhuis kunnen dus gewoon?
Dat lijkt me wel, die ¤ 10 die dan in de portemonnee zit heeft meer waarde dan de tas en portemonnee bij elkaar.
praadjezaterdag 24 augustus 2019 @ 13:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 13:31 schreef Leandra het volgende:
Oh, en op de ondernemenladder: vanmorgen al naar de schoonheidsspecialiste geweest, eea laten harsen, pedicure gehad dus de teentjes zijn ook weer mooi flitsend gelakt (paarsparelmoer met een laagje goudglitters er bovenop), vervolgens 2 BH's gekocht en de juwelier bleek uitverkoop te hebben, dus 2 gouden oorbellen met bling zirkonia's erin gekocht, nu lunchen bij de Hema en snel weer naar huis, voor ik failliet ga.
Onderneem that bitches!
Kijk, jij weet precies hoe Barb het bedoeld. Dit is pas echt ondernemen. Eat your heart out, jullie op jullie dikke reet zittende wijven. R.E.S.P.E.C.T. Leandra _O_
IriYezaterdag 24 augustus 2019 @ 14:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 13:31 schreef Leandra het volgende:
Oh, en op de ondernemenladder: vanmorgen al naar de schoonheidsspecialiste geweest, eea laten harsen, pedicure gehad dus de teentjes zijn ook weer mooi flitsend gelakt (paarsparelmoer met een laagje goudglitters er bovenop), vervolgens 2 BH's gekocht en de juwelier bleek uitverkoop te hebben, dus 2 gouden oorbellen met bling zirkonia's erin gekocht, nu lunchen bij de Hema en snel weer naar huis, voor ik failliet ga.
Onderneem that bitches!
Ik dacht even serieus dat je dit van Samant's Insta had gepakt en geplakt. :')
Maar A; foutloos geschreven en B; dan zou er staan 'me kut late harsuh'.
Paarsparelmoer is een kleur dat alleen in haar nachtkastje te vinden is en dan mis ik nog de hashtag bij Hema, want een gratis taart in ruil voor reclame is altijd leuk meegenomen :Y)
Leandrazaterdag 24 augustus 2019 @ 14:17
quote:
11s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 14:14 schreef IriYe het volgende:

[..]

Ik dacht even serieus dat je dit van Samant's Insta had gepakt en geplakt. :')
Maar A; foutloos geschreven en B; dan zou er staan 'me kut late harsuh'.
Paarsparelmoer is een kleur dat alleen in haar nachtkastje te vinden is en dan mis ik nog de hashtag bij Hema, want een gratis taart in ruil voor reclame is altijd leuk meegenomen :Y)
Ha, die hoeft niet geharst, die is al gelaserd :D
Gelazerd zou ook kunnen, gevallen vrouw immers :')
IriYezaterdag 24 augustus 2019 @ 14:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 14:17 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ha, die hoeft niet geharst, die is al gelaserd :D
Gelazerd zou ook kunnen, gevallen vrouw immers :')
Toe maar, wat een luxe. Een pruim op stand. ;)
mailyzaterdag 24 augustus 2019 @ 14:29
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 14:27 schreef IriYe het volgende:

[..]

Toe maar, wat een luxe. Een pruim op stand. ;)
Koffie overal hier _O- _O- _O-
IriYezaterdag 24 augustus 2019 @ 14:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 14:29 schreef maily het volgende:

[..]

Koffie overal hier _O- _O- _O-
Sorry. :+
mailyzaterdag 24 augustus 2019 @ 14:31
quote:
7s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 14:30 schreef IriYe het volgende:

[..]

Sorry. :+
Het was het lachen waard :D
praadjezaterdag 24 augustus 2019 @ 14:31
quote:
11s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 14:14 schreef IriYe het volgende:

[..]

Ik dacht even serieus dat je dit van Samant's Insta had gepakt en geplakt. :')
Maar A; foutloos geschreven en B; dan zou er staan 'me kut late harsuh'.
Paarsparelmoer is een kleur dat alleen in haar nachtkastje te vinden is en dan mis ik nog de hashtag bij Hema, want een gratis taart in ruil voor reclame is altijd leuk meegenomen :Y)
:D
Leandrazaterdag 24 augustus 2019 @ 14:40
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 14:27 schreef IriYe het volgende:

[..]

Toe maar, wat een luxe. Een pruim op stand. ;)
:D :') _O-
Ticootjezaterdag 24 augustus 2019 @ 15:08
#designerkutje
Pippizaterdag 24 augustus 2019 @ 15:16
20190824-151210.png
20190824-151302.png
Hoe gaat Samantha hier op reageren?
Ticootjezaterdag 24 augustus 2019 @ 15:17
Wat moeten die nu met elkaar en wie kijkt dat?
soapiezaterdag 24 augustus 2019 @ 15:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 15:17 schreef Ticootje het volgende:
... en wie kijkt dat?
Ik niet in ieder geval, wat een treurnis!!
Doedezemaarzaterdag 24 augustus 2019 @ 15:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 15:16 schreef Pippi het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hoe gaat Samantha hier op reageren?
Oh my, ze proberen zichzelf echt helemaal beroemd en interessant te laten lijken he?

Na afloop hoeft in elk geval niemand het licht uit te doen, want dat is helemaal nooit aan geweest
IriYezaterdag 24 augustus 2019 @ 17:33
Oh, wat enig. Allebei het handje op een been, allebei een dierenprintje.
Samant en Kimberley 2.0; BFF's 4ever, samen naar de flop!
UitStralingzaterdag 24 augustus 2019 @ 17:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 15:16 schreef Pippi het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hoe gaat Samantha hier op reageren?
Tering die foto ruikt gewoon naar natte bloemkool door mijn scherm heen :')
Doedezemaarzaterdag 24 augustus 2019 @ 17:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 17:47 schreef UitStraling het volgende:

[..]

Tering die foto ruikt gewoon naar natte bloemkool door mijn scherm heen :')
Er ontbreken nog een paar dingen op de foto: een half vergaan lek opblaasbadje, een achteloos neergegooid roze kinderfietsje en een of ander keffertje (oh en een schutting die op instorten staat)
UitStralingzaterdag 24 augustus 2019 @ 17:58
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 17:55 schreef Doedezemaar het volgende:

[..]

Er ontbreken nog een paar dingen op de foto: een half vergaan lek opblaasbadje, een achteloos neergegooid roze kinderfietsje en een of ander keffertje (oh en een schutting die op instorten staat)
En een stofzuiger, simpelen van geest spenderen een vierde van de dag aan stofzuigen.
saparmurat_niyazovzaterdag 24 augustus 2019 @ 18:05
quote:
14s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 17:58 schreef UitStraling het volgende:

[..]

En een stofzuiger, simpelen van geest spenderen een vierde van de dag aan stofzuigen.
DependableFalseIndianskimmer-small.gif
Pippizaterdag 24 augustus 2019 @ 20:16
Vriendin van Jeffrey denkt vast dat zij het gaat maken met haar webwinkel :')
UitStralingzaterdag 24 augustus 2019 @ 20:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 20:16 schreef Pippi het volgende:
Vriendin van Jeffrey denkt vast dat zij het gaat maken met haar webwinkel :')
:') _!
mailyzaterdag 24 augustus 2019 @ 21:08
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 17:55 schreef Doedezemaar het volgende:

[..]

Er ontbreken nog een paar dingen op de foto: een half vergaan lek opblaasbadje, een achteloos neergegooid roze kinderfietsje en een of ander keffertje (oh en een schutting die op instorten staat)
Keffertje? Nee man, gewoon pit_bulls.jpeg?quality=80&strip=all&w=620
UitStralingzaterdag 24 augustus 2019 @ 21:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 21:08 schreef maily het volgende:

[..]

Keffertje? Nee man, gewoon [ afbeelding ]
Die mond van deze hond lijkt op haar vagina denk ik na alle vieze mannen.
mailyzaterdag 24 augustus 2019 @ 21:14
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 21:12 schreef UitStraling het volgende:

[..]

Die mond van deze hond lijkt op haar vagina denk ik na alle vieze mannen.
:X

Hoewel, het is gewoon een kuthond. ^O^
UitStralingzaterdag 24 augustus 2019 @ 21:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 21:14 schreef maily het volgende:

[..]

:X

Hoewel, het is gewoon een kuthond. ^O^
:D
Jojansmazaterdag 24 augustus 2019 @ 22:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 15:16 schreef Pippi het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hoe gaat Samantha hier op reageren?
Zoveel domheid op één foto is gewoon treurig.
atozondag 25 augustus 2019 @ 00:16
De soap wordt alleen maar erger _O-
Fokkie83zondag 25 augustus 2019 @ 00:23
.

[ Bericht 99% gewijzigd door Fokkie83 op 25-08-2019 00:24:15 ]
Fokkie83zondag 25 augustus 2019 @ 00:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 15:36 schreef soapie het volgende:

[..]

Ik niet in ieder geval, wat een treurnis!!
Ik ook niet.
Ik kan Naomi haar irritante, aanstelligere, zeikerige stemmetje niet goed verdragen .Ik lees het hier wel, mocht er wat " leedvermaak " zijn.
Zal wel een gigantische flop worden.
Fokkie83zondag 25 augustus 2019 @ 00:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 21:08 schreef maily het volgende:

[..]

Keffertje? Nee man, gewoon [ afbeelding ]
Arme hond.
Ze hadden toch een hond in Spanje? Zo n zelfde als Samantha.Die ze bij haar tante heeft gedumpt nu.
Die andere van Sam waren ook ineens verdwenen.
Noekzondag 25 augustus 2019 @ 13:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 15:17 schreef Ticootje het volgende:
Wat moeten die nu met elkaar en wie kijkt dat?
Ik ga het zeker proberen! Over het algemeen zijn Nederlandse vloggers echt niet te doen want ze zijn altijd enorm excited wanneer ze een Hello Fresh maaltijd bereiden of je moet van de poep- en plashumor van Nienke van de Plas houden. Ook zo'n draak. :')
Vaak haak ik gewoon na 2 minuten af en dat zijn vaak de 2 zwaarste minuten van mijn week.
Andromachezondag 25 augustus 2019 @ 18:20
Ben vreselijk benieuwd hoe/of Mèèk en Sjef het bijgelegd hebben. Mèèk was volgens dat interview in de Privé niet bepaald blij met Sjefs bemoeienis met de kinderen.
Fokkie83zondag 25 augustus 2019 @ 18:59
quote:
1s.gif Op zondag 25 augustus 2019 18:20 schreef Andromache het volgende:
Ben vreselijk benieuwd hoe/of Mèèk en Sjef het bijgelegd hebben.
Onder dwang van Naomi waarschijnlijk.
Vickyzondag 25 augustus 2019 @ 23:31
quote:
10s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 22:13 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B1ehiMvFaVf/
[..]

Gelukkig maar. Een bedrijf dat niet bij de kvk staat ingeschreven, regelmatig van naam wisselt, een instagram vol met "geleende" foto's heeft en enkel te bereiken is via Whatsapp heeft misschien een beetje de schijn tegen, maar als Samant het zegt zal het wel goed zitten. ^O^
Die tas uit het filmpje op haar Insta heb ik van de week in Turkije zien liggen voor 8/10 euro..
tesssssssssmaandag 26 augustus 2019 @ 07:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 15:16 schreef Pippi het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hoe gaat Samantha hier op reageren?
Deel 1 "Jeffrey zoekt een andere kapper."

[ Bericht 0% gewijzigd door tesssssssss op 26-08-2019 07:54:57 ]
mailymaandag 26 augustus 2019 @ 08:13
quote:
0s.gif Op maandag 26 augustus 2019 07:48 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Deel 1 "Jeffrey zoekt een andere kapper."
Hij schrijft telkens "Jefrey" _O-
Cevichemaandag 26 augustus 2019 @ 09:08
quote:
1s.gif Op maandag 26 augustus 2019 08:13 schreef maily het volgende:

[..]

Hij schrijft telkens "Jefrey" _O-
Het staat er nu niet meer, maar eerst stond er ook 'Micheal'. En niet per ongeluk een keer, het stond steeds verkeerd :')
Fokkie83maandag 26 augustus 2019 @ 09:24
quote:
1s.gif Op maandag 26 augustus 2019 08:13 schreef maily het volgende:

[..]

Hij schrijft telkens "Jefrey" _O-
Heb je ze als vriend toegevoegd op insta? :D
mailymaandag 26 augustus 2019 @ 09:36
quote:
1s.gif Op maandag 26 augustus 2019 09:24 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Heb je ze als vriend toegevoegd op insta? :D
Nee, heb niet eens insta. Waarom?
Fokkie83maandag 26 augustus 2019 @ 10:27
quote:
1s.gif Op maandag 26 augustus 2019 09:36 schreef maily het volgende:

[..]

Nee, heb niet eens insta. Waarom?
Oh omdat je schreef " Hij schrijft telkens Jefrey " :)
mailymaandag 26 augustus 2019 @ 10:57
quote:
1s.gif Op maandag 26 augustus 2019 10:27 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Oh omdat je schreef " Hij schrijft telkens Jefrey " :)
Oh. Geen bijbedoeling hoor ;)
mascara-klodderwoensdag 28 augustus 2019 @ 18:47
Geen “nieuws”? Het is zo stil hier :P
saparmurat_niyazovwoensdag 28 augustus 2019 @ 19:00
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 18:47 schreef mascara-klodder het volgende:
Geen “nieuws”? Het is zo stil hier :P
Wel een onschatbare levenswijsheid: https://www.instagram.com/p/B1tZmrWIbhN/

quote:
samantha_de_jong29
Soms moet je keuzes maken in het leven ook al zijn ze niet altijd makkelijk maar probeer wel positief te blijven
mailywoensdag 28 augustus 2019 @ 19:04
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 19:00 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Wel een onschatbare levenswijsheid: https://www.instagram.com/p/B1tZmrWIbhN/
[..]

Wow .... nou kan ik vannacht rustig slapen ^O^
mascara-klodderwoensdag 28 augustus 2019 @ 19:06
:D
UitStralingwoensdag 28 augustus 2019 @ 19:28
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 19:00 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Wel een onschatbare levenswijsheid: https://www.instagram.com/p/B1tZmrWIbhN/
[..]

Gaat waarschijnlijk over bakboter uit een fles of een pakje.
Ticootjewoensdag 28 augustus 2019 @ 21:05
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 19:28 schreef UitStraling het volgende:

[..]

Gaat waarschijnlijk over bakboter uit een fles of een pakje.
Of welke kleur nagellak.
UitStralingwoensdag 28 augustus 2019 @ 21:08
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 21:05 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Of welke kleur nagellak.
Staan wij even voor lul als blijkt dat ze morgen de fermiparadox heeft opgelost.
mailywoensdag 28 augustus 2019 @ 21:16
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 21:08 schreef UitStraling het volgende:

[..]

Staan wij even voor lul als blijkt dat ze morgen de fermiparadox heeft opgelost.
Dan krijgt ze vast een lintje :D
UitStralingwoensdag 28 augustus 2019 @ 21:19
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 21:16 schreef maily het volgende:

[..]

Dan krijgt ze vast een lijntje :D
Ticootjewoensdag 28 augustus 2019 @ 21:23
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 21:16 schreef maily het volgende:

[..]

Dan krijgt ze vast een lintje :D
En springt ze vast een gat in de lucht.
Fokkie83donderdag 29 augustus 2019 @ 09:17
Die lelijke pruik heeft ze dus nog steeds niet bij het vuil gegooid, hippie was weer in the house.

Bedoelt ze nu dat die gast waar ze mee op de foto staat , een fan van haar is? Zo staat het er wel maar het lijkt eerder andersom. Geen idee wie het is ook.
Mijn Instagram weigert nu echt te swipen met haar foto's :')
Claudia_xdonderdag 29 augustus 2019 @ 09:21
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 09:17 schreef Fokkie83 het volgende:
Bedoelt ze nu dat die gast waar ze mee op de foto staat , een fan van haar is? Zo staat het er wel maar het lijkt eerder andersom. Geen idee wie het is ook.
Mijn Instagram weigert nu echt te swipen met haar foto's :')
Ik denk dat ze 'idool' bedoelt maar tegen de grenzen van haar vocabulaire aanloopt.
Fokkie83donderdag 29 augustus 2019 @ 09:24
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 09:21 schreef Claudia_x het volgende:

[..]

Ik denk dat ze 'idool' bedoelt maar tegen de grenzen van haar vocabulaire aanloopt.
Dat dacht ik dus ook :s)
Annaghdonderdag 29 augustus 2019 @ 12:09
Barbie boos op Jeugdzorg

Dat vooral haar kinderen, Angelina en Milano de dupe van Barbie’s ellende zijn, moge duidelijk zijn. Maar Barbie is clean en strijdlustige. En ze is boos op Jeugdzorg en de gezinsvoogd.

,,Ik heb het gevoel dat ik aan alle kanten wordt tegengewerkt. Ik heb zoveel stress gehad het kan niet anders dan dat stress mijn (recente) miskraam heeft veroorzaakt.”

,,Michael en ik hadden afgesproken niet over elkaar te praten. Dat is met Bureau Jeugdzorg overlegd. En ineens praat’ ie met anderen openlijk over mijn zelfmoordpogingen,” aldus een gefrustreerde Barbie tegenover Story.

Waarschuwing
,,Daarop heb ik met Jeugdzorg gebeld en gevraagd hoe dat zat. Ze zouden hem een waarschuwing geven. Laten ze mij ook maar een waarschuwing geven voor dit interview. Ik pik het niet langer. Iedereen mag weten hoe alles in elkaar steekt.”

,,Momenteel zie ik Angelina en Milano in bijzijn van een begeleider, twee uur per week. Altijd moeten mijn schatjes huilen bij het afscheid. Ze zeggen elke keer dat ze bij mij willen blijven.”

Klacht
Ze gaat een officiële klacht in te dienen over Bureau Jeugdzorg Haaglanden, het bureau dat verantwoordelijk is Barbie’s gezin. ,,We worden allemaal in de gaten gehouden, onze hele familie, maar niemand die naar Michael kijkt.”

Barbie ziet de toekomst ondanks de klap van de miskraam wel rooskleurig tegemoet. Ook als moeder voor haar twee kinderen. ,,Ik ben negen maanden clean en van alle medicatie af.”

,,Ik blijf voor ze vechten. Ik heb een goede advocaat en en zal aan de rechter bewijzen dat ik er voor ze ben!”

Privacy
Bureau Jeugdzorg Haaglanden laat in een reactie weten dat ze nooit in gaat op zaken, in welke casus ook. ,,Omwille van de privacy doen wij er geen mededelingen over.”

Bron: ditjesendatjes.nl
Doedezemaardonderdag 29 augustus 2019 @ 12:20
Waahaah, voorspelbaar weer
Annaghdonderdag 29 augustus 2019 @ 12:21
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 12:20 schreef Doedezemaar het volgende:
Waahaah, voorspelbaar weer
Ja, zoals gewoonlijk ligt het weer aan anderen en niet aan haar.
Basp1donderdag 29 augustus 2019 @ 12:22
Mag de hele maatschappij ook boos zijn op haar dat ze door haar eigen labiel gedrag ons bakken vol met gemeenschapsgeld kost. :P
girlnextdoor.donderdag 29 augustus 2019 @ 12:22
Tuurlijk Samantha
Annaghdonderdag 29 augustus 2019 @ 12:24
Toch vreemd dat ze nog geen week geleden iets neerplempte op haar Insta dat het zo goed met haar ging, wat al vreemd was gezien de recente miskraam, en nu ineens heeft ze last van stress.
Die is door de eerste leugen ook niet gebarsten.
Doedezemaardonderdag 29 augustus 2019 @ 12:29
Het gaat haar bij Jeugdzorg geen punten opleveren zullen we maar zeggen en dat is voor de stabiliteit van haar kinderen dan weer prima, eigenlijk (hoe triest het ook allemaal is voor ze).

En ik had het wel goed ingeschat dat ze die kinderen alleen kort en onder begeleiding mag zien
Annaghdonderdag 29 augustus 2019 @ 12:31
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 12:29 schreef Doedezemaar het volgende:
Het gaat haar bij Jeugdzorg geen punten opleveren zullen we maar zeggen en dat is voor de stabiliteit van haar kinderen dan weer prima, eigenlijk (hoe triest het ook allemaal is voor ze).
Dat ben ik helemaal met je eens.
hierissieweerdonderdag 29 augustus 2019 @ 13:45
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 09:17 schreef Fokkie83 het volgende:
Die lelijke pruik heeft ze dus nog steeds niet bij het vuil gegooid, hippie was weer in the house.

Bedoelt ze nu dat die gast waar ze mee op de foto staat , een fan van haar is? Zo staat het er wel maar het lijkt eerder andersom. Geen idee wie het is ook.
Mijn Instagram weigert nu echt te swipen met haar foto's :')
Gek he? Dat heb ik ook vaak op haar account....
Pippidonderdag 29 augustus 2019 @ 16:30
Liefde O+ is... samen een boottochtje maken en vriendlief die je pruik vasthoudt *;
20190829-161643.png
vencodarkdonderdag 29 augustus 2019 @ 16:38
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 16:30 schreef Pippi het volgende:
Liefde O+ is... samen een boottochtje maken en vriendlief die je pruik vasthoudt *;
[ afbeelding ]
Aan de roze nagels te zien, houdt ze gewoon zelf die pruik vast. :+
Is qua houding sowieso logischer.
saparmurat_niyazovdonderdag 29 augustus 2019 @ 16:54
Ja, ze is het zelf: https://www.instagram.com/p/B1vf1liFhSO/
saparmurat_niyazovdonderdag 29 augustus 2019 @ 16:55
Ze doet me daardoor aan die vent met z'n Viper denken trouwens.

Annaghdonderdag 29 augustus 2019 @ 16:57
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 16:30 schreef Pippi het volgende:
Liefde O+ is... samen een boottochtje maken en vriendlief die je pruik vasthoudt *;
[ afbeelding ]
quote:
10s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 16:55 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
:o
Ze doet me daardoor aan die vent met z'n Viper denken trouwens.

Andromachedonderdag 29 augustus 2019 @ 16:58
Haar klacht over Michael doet volstrekt niet ter zake. Richt je op jezelf. Moddergooien is haar probleem, dit gaat haar alleen maar tegenwerken.
Leandradonderdag 29 augustus 2019 @ 17:00
Wel heel gods triest als je je pruik moet vasthouden op een boot, omdat hij anders wegwaait....
Ik kan er echt niet bij.
Vlinderdonderdag 29 augustus 2019 @ 17:12
Waarom heeft ze eigenlijk een pruik? :?
Pippidonderdag 29 augustus 2019 @ 17:17
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 16:38 schreef vencodark het volgende:
Aan de roze nagels te zien, houdt ze gewoon zelf die pruik vast. :+
Is qua houding sowieso logischer.
:|W :Y ^O^

[ Bericht 5% gewijzigd door Pippi op 29-08-2019 22:00:37 ]
Leandradonderdag 29 augustus 2019 @ 17:20
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 17:12 schreef Vlindur het volgende:
Waarom heeft ze eigenlijk een pruik? :?
Inmiddels waarschijnlijk omdat er van haar eigen haar niets meer over is door alle extensions.
Fokkie83donderdag 29 augustus 2019 @ 17:31
Doelt ze nu op dat YouTube filmpje met Diana Gabriëls waarin Michael in bijzijn van Milano over haar zelfmoordpogingen praat?
Dan had ze iets eerder moeten komen want dat is een oud filmpje.

Michael heeft toch geen interviews meer gegeven daarover ofzo de laatste tijd?
mailydonderdag 29 augustus 2019 @ 17:43
Volop mogelijkheden weer voor de TT van het volgende topic.
Ja ik ben er op tijd bij, maar het kan ineens hard gaan.
Ennnn doorrrrr ^O^
Fokkie83donderdag 29 augustus 2019 @ 17:50
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 12:09 schreef Annagh het volgende:
Barbie boos op Jeugdzorg

Dat vooral haar kinderen, Angelina en Milano de dupe van Barbie’s ellende zijn, moge duidelijk zijn. Maar Barbie is clean en strijdlustige. En ze is boos op Jeugdzorg en de gezinsvoogd.

,,Ik heb het gevoel dat ik aan alle kanten wordt tegengewerkt. Ik heb zoveel stress gehad het kan niet anders dan dat stress mijn (recente) miskraam heeft veroorzaakt.”

,,Michael en ik hadden afgesproken niet over elkaar te praten. Dat is met Bureau Jeugdzorg overlegd. En ineens praat’ ie met anderen openlijk over mijn zelfmoordpogingen,” aldus een gefrustreerde Barbie tegenover Story.

Waarschuwing
,,Daarop heb ik met Jeugdzorg gebeld en gevraagd hoe dat zat. Ze zouden hem een waarschuwing geven. Laten ze mij ook maar een waarschuwing geven voor dit interview. Ik pik het niet langer. Iedereen mag weten hoe alles in elkaar steekt.”


Klacht
Ze gaat een officiële klacht in te dienen over Bureau Jeugdzorg Haaglanden, het bureau dat verantwoordelijk is Barbie’s gezin. ,,We worden allemaal in de gaten gehouden, onze hele familie, maar niemand die naar Michael kijkt.”

Barbie ziet de toekomst ondanks de klap van de miskraam wel rooskleurig tegemoet. Ook als moeder voor haar twee kinderen. ,,Ik ben negen maanden clean en van alle medicatie af.”


Als ze nou slim was geweest, had ze alleen die klacht ingediend en verder haar mond gehouden. Wilt ze de kinderen eigenlijk niet terug ofzo? Ze beseft echt niet dat alles in haar nadeel is wat ze doet :N

En waarom wordt haar hele familie in de gaten gehouden?
Misschien moet je je mond eens houden Sam en niet alles met heel Nederland delen.
Fokkie83donderdag 29 augustus 2019 @ 17:56
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 17:20 schreef Leandra het volgende:

[..]

Inmiddels waarschijnlijk omdat er van haar eigen haar niets meer over is door alle extensions.
In de laatste soap begon haar eigen haar weer langer te worden. Weet nog wel dat ze iets zei dat ze bij Rolf lekker zo kon rondlopen ofzo.
Maar pruiken zijn toch helemaal in?
Alleen krijgt Samantha slechte kwaliteit pruiken :')
Fokkie83donderdag 29 augustus 2019 @ 19:08
Dat nieuwe filmpje op haar insta _O- |:(
Is ze echt wel helemaal clean? :')
Die super opgespoten lippen ook :X
mailydonderdag 29 augustus 2019 @ 19:28
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 19:08 schreef Fokkie83 het volgende:
Dat nieuwe filmpje op haar insta _O- |:(
Is ze echt wel helemaal clean? :')
Die super opgespoten lippen ook :X
Sja, wat moeten we er verder nog van zeggen?

:X
Ticootjedonderdag 29 augustus 2019 @ 19:53
Die lippen :’)
Annaghdonderdag 29 augustus 2019 @ 20:04
[quote]0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 19:53 schreef Ticootje het volgende:
Die lippen :’)

Het lijkt net een bek van een algeneter.
tesssssssssdonderdag 29 augustus 2019 @ 20:48
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 19:08 schreef Fokkie83 het volgende:
Dat nieuwe filmpje op haar insta _O- |:(
Is ze echt wel helemaal clean? :')
Die super opgespoten lippen ook :X
https://www.instagram.com/p/B1wSnc8Fz0m/

Ik betwijfel na het zien van dit filmpje ook of ze clean is, ja.

Owh. Ja, sprakeloos.
UitStralingdonderdag 29 augustus 2019 @ 20:52
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 20:04 schreef Annagh het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op donderdag 29 augustus 2019 19:53 schreef Ticootje het volgende:
Die lippen :’)

Het lijkt net een bek van een algeneter.
:')
Messinadonderdag 29 augustus 2019 @ 20:53
MaaAAaaaAAhhhAAn en trug.
girlnextdoor.donderdag 29 augustus 2019 @ 21:10
Die heeft geen wimpers meer, maar gewoon een oerwoud. Zó lelijk.
saparmurat_niyazovdonderdag 29 augustus 2019 @ 21:46
https://www.instagram.com/p/B1oBg0jImfK/

quote:
jeffreylake
Let op let op let op !!!!!
Nu Mike ,naomi Jeffrey en Lisa samen met de camera man bij jou in de zaak,onderneming,thuis whatsapp voor de mogelijkheden +31638347428

Vanaf 13 sep te zien op het YouTube kanaal van Micheal en Naomi van der plas. 🔥De nieuwe reality reeks genaamd michael en Jeffrey volgen de instagram bitches. 🤦🏻‍♂mis niks en ( abonneer ) je nu op het kanaal op YouTube . Michael en Naomi van der plas , lisa Sace en Jeffrey lake , Jeffrey lake 🔥🙏
Liefs michael, naomi, Jeffrey en Lisa ❤
Je moet toch wel in een bedenkelijke markt zitten als je denkt dat dat je onderneming een boost geeft...
tesssssssssdonderdag 29 augustus 2019 @ 21:57
quote:
10s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 21:46 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B1oBg0jImfK/
[..]

Je moet toch wel in een bedenkelijke markt zitten als je denkt dat dat je onderneming een boost geeft...
https://www.instagram.com/p/BwKLsN4B6eV/

Misschien voor bij een kapper " kom naar ons als je niet wilt dat je haar zo zit"
IriYedonderdag 29 augustus 2019 @ 22:06
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 12:09 schreef Annagh het volgende:
Barbie boos op Jeugdzorg

Bron: ditjesendatjes.nl
:') Goede zet weer van Barb.
Marijn kan de ramen en deuren maar beter sluiten.

image001_2.jpg?itok=I1bwGWlv
mailydonderdag 29 augustus 2019 @ 22:27
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 17:50 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Als ze nou slim was geweest, had ze alleen die klacht ingediend en verder haar mond gehouden. Wilt ze de kinderen eigenlijk niet terug ofzo? Ze beseft echt niet dat alles in haar nadeel is wat ze doet :N

En waarom wordt haar hele familie in de gaten gehouden?
Misschien moet je je mond eens houden Sam en niet alles met heel Nederland delen.
Als ze nou slim was geweest had ze inmiddels haar instagram op slot gegooid.

Maarja ... iedereen moet zien hoe zij Hollandse pot kookt, haar fans (?) ontmoet, haar nagels laat doen, haar wimpers, haar lippen, hoe zij heur haar vasthoudt op de boot ......

Was ik nog wat vergeten?
mailydonderdag 29 augustus 2019 @ 22:29
quote:
7s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 22:06 schreef IriYe het volgende:

[..]

:') Goede zet weer van Barb.
Marijn kan de ramen en deuren maar beter sluiten.

[ afbeelding ]
Wat een slechte foto :X
Fokkie83donderdag 29 augustus 2019 @ 22:39
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 22:29 schreef maily het volgende:

[..]

Wat een slechte foto :X
Waarschijnlijk een foto zónder allemaal filters.
Is even wennen he :s)

Zo voorspelbaar dat ze haar verhaal weer doet!
De story betaalde toch niet voor interviews of was dat de privé ?
IriYedonderdag 29 augustus 2019 @ 22:41
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 22:29 schreef maily het volgende:

[..]

Wat een slechte foto :X
Had je wat anders verwacht?
Over 10 jaar ziet ze eruit als Christina. :P
Fokkie83donderdag 29 augustus 2019 @ 22:43
quote:
10s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 21:46 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B1oBg0jImfK/
[..]

Je moet toch wel in een bedenkelijke markt zitten als je denkt dat dat je onderneming een boost geeft...
Ik kan me werkelijk niet voorstellen dat een bedrijf etc etc. met hun in zee wilt gaan, tenzij je er vanaf wilt.
mailydonderdag 29 augustus 2019 @ 22:49
quote:
10s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 21:46 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B1oBg0jImfK/
[..]

Je moet toch wel in een bedenkelijke markt zitten als je denkt dat dat je onderneming een boost geeft...
Is dat reclame voor de Josti-band?
Eh nee, dat is geen reclame voor de Josti-band.
tesssssssssdonderdag 29 augustus 2019 @ 22:50
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 22:27 schreef maily het volgende:

[..]

Als ze nou slim was geweest had ze inmiddels haar instagram op slot gegooid.

Maarja ... iedereen moet zien hoe zij Hollandse pot kookt, haar fans (?) ontmoet, haar nagels laat doen, haar wimpers, haar lippen, hoe zij heur haar vasthoudt op de boot ......

Was ik nog wat vergeten?
Hoe ze uit eten gaat bij McDonald's.
Fokkie83donderdag 29 augustus 2019 @ 22:53
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 22:50 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Hoe ze uit eten gaat bij McDonald's.
Hoe ze op de tafel schoon staat te maken, hoe ze de ramen van Maron aan het zemen is , hoe ze precies gehaktballen maakt. ( Of stonden die eerste 2 op insta van Maron? Geen zin om nu te kijken )
TaksiZonderSuikerdonderdag 29 augustus 2019 @ 23:20
Het stomme is, is dat ik bij Barbie altijd nog wel iets van medelijden heb, dat ik het soms zelfs oprecht sneu vind voor haar, dat ik hoop dat ze er bovenop komt en opknapt, ook al heeft ze de situatie grotendeels aan zichzelf te danken.

Dat gevoel heb ik nou absoluut niet met Michael en Naomi en die Jeffrey en Lisa.

Barbie is nep maar ik vind hen nog 10 keer nepper en over de rug van iemand die psychisch niet in orde is, volgers proberen te strikken. Zonder Barbie waren Michael en Jeffrey en Naomi nog steeds onbekend.

Ik heb soms het gevoel dat het twee kampen zijn, waarbij Naomi en Michael dolgraag willen laten zien hoe perfect alles is, bij Barbie zie ik nog enigszins emotie, ook al is dat een beetje gestoord :p
atodonderdag 29 augustus 2019 @ 23:46
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 22:49 schreef maily het volgende:

[..]

Is dat reclame voor de Josti-band?
Eh nee, dat is geen reclame voor de Josti-band.
Dit is toch echt zielig.
mailydonderdag 29 augustus 2019 @ 23:56
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 23:46 schreef ato het volgende:

[..]

Dit is toch echt zielig.
Zielig? Meh ....
tesssssssssvrijdag 30 augustus 2019 @ 00:00
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 22:49 schreef maily het volgende:

[..]

Is dat reclame voor de Josti-band?
Eh nee, dat is geen reclame voor de Josti-band.
Die mensen van de Josti-band zien er beter uit.
Leandravrijdag 30 augustus 2019 @ 00:06
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 22:29 schreef maily het volgende:

[..]

Wat een slechte foto :X
En dat is alleen maar zonder filters.

Ik ben benieuwd hoe ze er zonder filters en zonder make-up uitziet...
atovrijdag 30 augustus 2019 @ 00:11
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 23:56 schreef maily het volgende:

[..]

Zielig? Meh ....
Ach je weet wel wat ik bedoel.
mailyvrijdag 30 augustus 2019 @ 00:15
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 00:11 schreef ato het volgende:

[..]

Ach je weet wel wat ik bedoel.
Ik had een heel verhaal getypt ....
atovrijdag 30 augustus 2019 @ 00:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 00:15 schreef maily het volgende:

[..]

Ik had een heel verhaal getypt ....
Ik had het ook over die figuren Michael, Jeffrey etc.
mailyvrijdag 30 augustus 2019 @ 00:27
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 00:18 schreef ato het volgende:

[..]

Ik had het ook over die figuren Michael, Jeffrey etc.
Ja. Te triest voor woorden dat zootje. Niveautje kleuterschool.
atovrijdag 30 augustus 2019 @ 00:31
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 00:27 schreef maily het volgende:

[..]

Ja. Te triest voor woorden dat zootje. Niveautje kleuterschool.
Helaas worden dit soort figuren beloond door Story, telegraaf etc.
Fokkie83vrijdag 30 augustus 2019 @ 08:41
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 00:31 schreef ato het volgende:

[..]

Helaas worden dit soort figuren beloond door Story, telegraaf etc.
En daarna nog een keer door ons :D
Negatieve aandacht is ook aandacht.
praadjevrijdag 30 augustus 2019 @ 10:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 00:06 schreef Leandra het volgende:

[..]

En dat is alleen maar zonder filters.

Ik ben benieuwd hoe ze er zonder filters en zonder make-up uitziet...
Ik denk dat Maron zich iedere ochtend de pleuris schrikt. Of ze staat twee uur eerder op om alles op te plakken/bij te werken.
Fokkie83vrijdag 30 augustus 2019 @ 11:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 10:16 schreef praadje het volgende:

[..]

Ik denk dat Maron zich iedere ochtend de pleuris schrikt. Of ze staat twee uur eerder op om alles op te plakken/bij te werken.
Nou Maron is zelf ook niet moeders mooiste, hij zal wel gelijk naar haar borsten kijken.Als hij haar filmt , zijn die volop in beeld en haar gezicht voor de helft. De mensen die haar in het echt kennen zien haar natuurlijk altijd zonder al die filters. Voor ons is het even " wennen " :s)
En misschien, als alle troep er s morgens af is, ziet het er wellicht beter uit.Maar goed, die vreselijke lippen blijven.
amarantavrijdag 30 augustus 2019 @ 11:41
quote:
10s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 21:46 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B1oBg0jImfK/
[..]

Je moet toch wel in een bedenkelijke markt zitten als je denkt dat dat je onderneming een boost geeft...
JC die kont van Naomi :-(
tesssssssssvrijdag 30 augustus 2019 @ 19:08
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 11:41 schreef amaranta het volgende:

[..]

JC die kont van Naomi :-(
Ze heeft nu ook een eigen kleding-lijn.

https://www.instagram.com/p/B0ZRIxlozeK/
Hilzillahvrijdag 30 augustus 2019 @ 19:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 19:08 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ze heeft nu ook een eigen kleding-lijn.

https://www.instagram.com/p/B0ZRIxlozeK/
Lord wat een spuuglilleke kleding zeg 🙈
Annaghvrijdag 30 augustus 2019 @ 19:43
Ze ziet er al net zo goedkoop uit als Samantha.
mailyvrijdag 30 augustus 2019 @ 20:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 19:08 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ze heeft nu ook een eigen kleding-lijn.

https://www.instagram.com/p/B0ZRIxlozeK/
Webcamkleding _O-
Leandravrijdag 30 augustus 2019 @ 20:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 10:16 schreef praadje het volgende:

[..]

Ik denk dat Maron zich iedere ochtend de pleuris schrikt. Of ze staat twee uur eerder op om alles op te plakken/bij te werken.
Echt hè, ik voel me zo goed over mijn eigen bijna 53-jarige kop (en veel te dikke lijf) als ik haar zie, hoewel ik dat lijf nog wel zou willen ruilen tegen dat van haar, maar wel met mijn eigen ouwe kop graag :D
Ticootjevrijdag 30 augustus 2019 @ 20:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 19:08 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ze heeft nu ook een eigen kleding-lijn.

https://www.instagram.com/p/B0ZRIxlozeK/
Wtf?
Leandravrijdag 30 augustus 2019 @ 20:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 20:39 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Wtf?
Hoerigekledingvoorweinig.nl
mascara-kloddervrijdag 30 augustus 2019 @ 20:45
quote:
:D

Ook echt steeds badslippers dragen.
Leandravrijdag 30 augustus 2019 @ 20:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 20:45 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

:D

Ook echt steeds badslippers dragen.
Ja god, zo lelijk.
Draag dan teenslippers, maar niet deze zwembadgevallen.
Maar ik zag daar wel meer mensen op lopen in Den Haag de afgelopen week.
mailyvrijdag 30 augustus 2019 @ 20:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 20:45 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

:D

Ook echt steeds badslippers dragen.
Ik zag er gisteren een blonde mevrouw mee lopen. Badslippers met roze bont. En een boodschappentashond. Named Goetsjie.
In 's-Hertogenbosch.
mascara-kloddervrijdag 30 augustus 2019 @ 20:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 20:48 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja god, zo lelijk.
Draag dan teenslippers, maar niet deze zwembadgevallen.
Maar ik zag daar wel meer mensen op lopen in Den Haag de afgelopen week.
Zie het bij de vrienden van oudste stiefelkind ook hoor. Ik begrijp het gewoonweg niet. Laatst had hij Louboutin sneakers gekocht, echt afzichtelijk zijn die dingen :X

Ohhh dit soort dus....rillllll
30dko78.jpg

[ Bericht 7% gewijzigd door mascara-klodder op 30-08-2019 20:57:42 ]
mailyvrijdag 30 augustus 2019 @ 20:52
Nog 15 posts in dit topic .... wat wordt de nieuwe TT?
Leandravrijdag 30 augustus 2019 @ 21:00
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 20:52 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Zie het bij de vrienden van oudste stiefelkind ook hoor. Ik begrijp het gewoonweg niet. Laatst had hij Louboutin sneakers gekocht, echt afzichtelijk zijn die dingen :X

Ohhh dit soort dus....rillllll
[ afbeelding ]
OMG :X
mailyvrijdag 30 augustus 2019 @ 21:06
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 20:52 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Zie het bij de vrienden van oudste stiefelkind ook hoor. Ik begrijp het gewoonweg niet. Laatst had hij Louboutin sneakers gekocht, echt afzichtelijk zijn die dingen :X

Ohhh dit soort dus....rillllll
[ afbeelding ]
Kan je niet mee voetballen; schop je de ballen lek.

OT wat wordt de volgende TT?
amarantavrijdag 30 augustus 2019 @ 21:08
quote:
Worldwide shipping ook. Ik zou haast iets bestellen en het laten bezorgen op Paaseiland
Leandravrijdag 30 augustus 2019 @ 21:13
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 21:08 schreef amaranta het volgende:

[..]

Worldwide shipping ook. Ik zou haast iets bestellen en het laten bezorgen op Paaseiland
Kost waarschijnlijk meer dan de hele collectie.
amarantavrijdag 30 augustus 2019 @ 21:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 21:13 schreef Leandra het volgende:

[..]

Kost waarschijnlijk meer dan de hele collectie.
6,95 staat er bij sommige foto’s. En worldwide verzenden in de bio.
Dus ja
amarantavrijdag 30 augustus 2019 @ 21:17
Sterker nog, bij sommige foto’s staat incl verzendkosten.
Leandravrijdag 30 augustus 2019 @ 21:21
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 21:16 schreef amaranta het volgende:

[..]

6,95 staat er bij sommige foto’s. En worldwide verzenden in de bio.
Dus ja
Gewoon naar een willekeurig adres in de VS laten verzenden dan :')
TaksiZonderSuikervrijdag 30 augustus 2019 @ 21:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 19:08 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ze heeft nu ook een eigen kleding-lijn.

https://www.instagram.com/p/B0ZRIxlozeK/
Dat is geen eigen kleding, komt van AliExpress. Dat topje kun je daar kopen vanaf 4 euro haha. Weet niet hoe een foto te plaatsen.

Is dat niet gewoon strafbaar? En dan nog het lef hebben 7 euro verzendkosten te vragen!
Ticootjevrijdag 30 augustus 2019 @ 21:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 21:45 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:

[..]

Dat is geen eigen kleding, komt van AliExpress. Dat topje kun je daar kopen vanaf 4 euro haha. Weet niet hoe een foto te plaatsen.

Is dat niet gewoon strafbaar? En dan nog het lef hebben 7 euro verzendkosten te vragen!
Ach marktplaats staat ook vol met dat soort aanbieders.
Pippivrijdag 30 augustus 2019 @ 22:20
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 11:41 schreef amaranta het volgende:
JC die kont van Naomi :-(
20190830-220811.png
Ik weet niet wat de bedoeling is van die foto maar deze vind ik leuker:20190830-221811.png
ChipsZak.vrijdag 30 augustus 2019 @ 22:34
barbie_samantha_de_jong_250419076.jpg?itok=fbx5I7Sw

:{. Ziet er nog steeds ongelukkig uit, overigens.
Annaghvrijdag 30 augustus 2019 @ 22:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 22:20 schreef Pippi het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik weet niet wat de bedoeling is van die foto maar deze vind ik leuker:[ afbeelding ]
_O- _O- _O- :D
amarantavrijdag 30 augustus 2019 @ 22:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 21:45 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:

[..]

Dat is geen eigen kleding, komt van AliExpress. Dat topje kun je daar kopen vanaf 4 euro haha. Weet niet hoe een foto te plaatsen.

Is dat niet gewoon strafbaar? En dan nog het lef hebben 7 euro verzendkosten te vragen!
Welke zoekterm heb je gehanteerd
letmehearyouscreamvrijdag 30 augustus 2019 @ 22:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 20:36 schreef Leandra het volgende:

[..]

Echt hè, ik voel me zo goed over mijn eigen bijna 53-jarige kop (en veel te dikke lijf) als ik haar zie, hoewel ik dat lijf nog wel zou willen ruilen tegen dat van haar, maar wel met mijn eigen ouwe kop graag :D
Het meest opvallende aan deze post vind ik dat jij 52 bent! Wow did had ik niet verwacht, dame.