abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  Moderator woensdag 21 augustus 2019 @ 19:15:19 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188560605


Een topic speciaal voor de slechtste ploeg van het peloton, ons nieuwe subforum is niet compleet zonder.

2019: Team Dimension Data, het altijd onderpresterende Africa's Team
Hoofdrolspelers:

Douglas "Doug" Ryder is de grote baas achter deze ongeorganiseerde portie bagger. Hij is de eindverantwoordelijke voor de oneindige stroom slechte beslissingen die men de afgelopen jaren heeft genomen. Al was het dan wel weer een goede beslissing om Cavendish thuis te laten, maar toen werd de rest juist weer boos. Zo kom je er als ploeg nooit natuurlijk.


Rolf "Dolf" Aldag. Niemand weet wat Rolf doet, behalve boos worden als Cavendish niet wordt meegenomen naar de Tour. Of Rolf nu veel of weinig doet, het lijkt niets uit te maken. Gepresteerd wordt er toch niet.

Verder hebben we nog Alex Sans Vega, Bingen Fernandez, Jean-Pierre Heynderickx, Gino van Oudenhove en Hendrik Redant. Dat is een goed stel hoor!

De selectie van Africa's Team Retirement Home bestaat vooral uit duurbetaalde en onderpresterende bejaarden.BAK Lars Ytting 39
BOASSON HAGEN Edvald 32
CAVENDISH Mark 34
CUMMINGS Steve 38
DAVIES Scott 24
DE BOD Stefan 22
DLAMINI Nic 24
EISEL Bernhard 38
GASPAROTTO Enrico 37
GHEBREIGZABHIER Amanuel 25
GIBBONS Ryan 25
JANSE VAN RENSBURG Jacques 31
JANSE VAN RENSBURG Reinardt 30
KING Ben 30
KONYCHEV Alexander Trainee since 2019-08-01 21
KREUZIGER Roman 33
MÄDER Gino 22
MEINTJES Louis 27
NIZZOLO Giacomo 30
O'CONNOR Ben 23
RENSHAW Mark 36
SLAGTER Tom-Jelte 30
THOMSON Jay Robert 33
TILLER Rasmus 23
VALGREN Michael 27
VENTER Jaco 32
VERMOTE Julien 30
WYSS Danilo 33

Een gemiddelde leeftijd van 50, je lokale toerclub komt er niet aan. Volgend jaar lijkt de gemiddelde leeftijd alleen wel een beetje omlaag te gaan, aangezien enkele bejaarden verplicht van de rollator over moeten stappen naar de scootmobiel. Daardoor komen ze niet meer in aanmerking voor een contract. Enkele jongere renners hebben daarom alvast een contract aangeboden gekregen.

Voorlopig zijn dit de nieuwe "aanwinsten" Africa's Team:
CAMPENAERTS Victor Lotto Soudal
BATTISTELLA Samuele Dimension Data for Qhubeka
SOBRERO Matteo Dimension Data for Qhubeka

De altijd onsympathieke Vocsnor komt naar wat volgend jaar Team NTT gaat heten om in alle rust zijn wedstrijdjes uit te kunnen zoeken. Met een BMC onder zijn reet hoopt hij de nodige tijdritten te kunnen winnen. Dat lijkt verder ook het enige wat hij gaat doen, voor de rest gaat hij tegen een riante vergoeding zo min mogelijk presteren. Battistella en Sobrero zijn twee talenten uit de opleidingsploeg. Twee Italianen, want aan het opleiden van Afrikanen doet men zo min mogelijk. Pigment is verboden. Sobrero is vooral een hardrijder, waarvan ik nu al kan garanderen dat hij gaat floppen. Battistella heeft iets meer talent, hij komt ook nog wel aardig over een heuvel en kan redelijk klimmen. Beetje snelheid aan het eind, dat kan eventueel wel wat worden. Oh nee, hij rijdt voor Team NTT. Dan wordt het niets.

De volgende jongens zitten nog op de schopstoel en moeten maar afwachten of ze volgend jaar nog voor deze waardeloze ploeg mogen rijden:

BOASSON HAGEN Edvald ?
CAVENDISH Mark ?
GASPAROTTO Enrico ?
EISEL Bernhard ?
BAK Lars Ytting Retired
RENSHAW Mark Retired
CUMMINGS Steve ?
SLAGTER Tom-Jelte ?
MEINTJES Louis ?
VERMOTE Julien ?
KING Ben ?
GIBBONS Ryan ?
THOMSON Jay Robert ?
JANSE VAN RENSBURG Jacques ?
GHEBREIGZABHIER Amanuel ?
VENTER Jaco ?
DAVIES Scott ?
DLAMINI Nic ?

Praktisch iedereen dus, haha. Renshaw gaat een paar jaar te laat met pensioen. Bij Bak staat ook dat hij met pensioen gaat, maar bij hem bestaat nog wel de mogelijkheid dat hij een extra jaar gaat toevoegen aan zijn toch al lange loopbaan. Moet hij niet doen, maar dan weet je het meestal wel. Eisel heeft al te horen gekregen dat hij moet opdonderen. Met Cavendish komt het niet meer goed, die is ook weg. Boasson Hagen zal wel blijven. Gasparotto geen idee. Cummings komt nu langzaam weer in vorm, na een paar waardeloze jaren heeft hij blijkbaar toch nog interesse in een extra jaartje. Trap er niet in, Doug. (Doug trapt er wel in.) Slagter gaat in Canada een nieuw contract bij elkaar fietsen, parodie op een coureur. Louis Meintjes is een essentieel onderdeel van Vision 2020, maar ik denk dat het er niet helemaal meer van gaat komen. De Tour winnen met een Afrikaan, dat zal eerder een Vision 2050 worden. De zichzelf altijd overschattende Vermote is ontevreden en wil weg. Ben King heeft gewoon nog een contract, broddelwerk van Steef. Gibbons is een topper, die mag blijven. JR Thomson is ondertussen ook wel leuk geweest, misschien dat hij op vlaggetjesbasis mag blijven. Zelfde verhaal voor Jacques. Amanuel moeten ze 100% behouden, maar als Amanuel slim is kiest hij snel een andere ploeg uit. De beste van het stel, zonder enige twijfel. Venter zit in hetzelfde hoekje als Thomson en Janse van Rensburg, die fietsen er alleen nog rond op basis van het vlaggetje. Scott Davies schijnt de alleraardigste jongen van het peloton te zijn, maar hij kan er geen reet van. Nic Dlamini gaat blijven, hoewel hij nooit aansprekende resultaten boekt. Hij komt dan wel weer uit een township en zijn levensverhaal wordt uitgemolken om aan de Zuid-Afrikanen te laten zien dat iedereen alles wat hij wil kan bereiken. Je hoeft niet de criminaliteit in te gaan, kijk maar naar Nic! Dlamini steelt dan weer een inkomen, ik betwijfel of dat helemaal legaal is.

Oja, ze fietsen nog steeds voor Qhubeka. Daar hoor je steeds minder van, maar dat kan te maken hebben met de uitblijvende resultaten. Qhubeka is een organisatie die z'n best doet om Afrikaanse kindjes op de fiets te krijgen. Een heel nobel doel, want met een fiets onder je reet ben je sneller op school en educatie is alles! In dat kader hebben ze al hun plannen bij Dimension Data omgegooid. Eerst was het de bedoeling om Afrikanen op te leiden, maar uiteindelijk werd donaties binnenharken belangrijker. En hoe hark je donaties binnen? Blijkbaar kwam het meeste geld binnen als er gewonnen werd. Dus verdwenen bijna alle Afrikanen de laatste jaren, want die waren allemaal lui volgens Doug en ze wonnen ook nog eens helemaal niets. In plaats daarvan betalen ze nu een paar miljoen aan iemand als Valgren die dit jaar nog amper een koers heeft uitgereden, hahaha. Wat een wanbeleid, schandelijk. Ondertussen zie je KUDUS z'n beste jaar ooit beleven bij Astana. Zou het in plaats van de renners dan toch misschien aan Dimension Data liggen? Aan Doug, aan Rolf? Zou het? Nee toch? Kan het me haast niet voorstellen.

Goed, we gaan dus in dit topic het verdere gebrek aan resultaten op de voet volgen. :) Tevens zijn we erg benieuwd naar de nieuwe aankopen van Team NTT. Gaat het ze dit jaar lukken om nóg oudere renners te halen? Gaan ze nog een grote vis binnenhalen voor een paar miljoen? Hoeveel Afrikanen houden we volgend jaar nog over? Spannend!

Tevens volgen we in dit topic natuurlijk ook de prestaties van het continentale team van Dimension Data. De opleidingsploeg, waar al het nodige talent uit is voortgekomen. Wat te denken van vriend van het forum Stefan de God, Amanuel Gebre-endannogwat en Ryan Gibbons! Momenteel fietsen er vier Italianen, een Sloveen die dankzij het altijd onsympathieke Zwift is binnengekomen en een paar verdwaalde Afrikanen. Wij van WLR staan volledig achter Mulu Hailemichael, de kleine Ethiopiër die als je even niet oplet zo door het kattenluikje naar binnen komt.2020: NTT Pro Cycling, niet langer Africa's Team
Niet meer Africa's Team, wel nog steeds onderpresterend. Nemen we aan tenminste. Onder de bezielende begeleiding van Doug en Lars Michaelsen duiken we het nieuwe jaar in.

De oppercharlatan met zijn nieuwe favoriete excuusrenner:


De nieuwe viesdikke directeur sportif:


Aanvulling volgt.

[ Bericht 2% gewijzigd door Rellende_Rotscholier op 20-11-2019 23:31:19 ]
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 21 augustus 2019 @ 22:10:13 #2
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188563769
Waardeloos tyfusteam dat z’n roots heeft verloochend. Oprotten gaarne.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_188564237
Prima OP ^O^
pi_188565131
Heerlijk OP, door dit soort topic´s is WLR alleen al een meerwaarde.
  Moderator maandag 2 september 2019 @ 11:42:31 #5
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188751986
quote:
Rolf Aldag and Team Dimension Data for Qhubeka have announced that he will depart the team at the conclusion of the season.

This will bring an end to a four-year period, in which he has played a key role within the team, and is an entirely amicable step, mutually decided on with a sense of gratitude for the past and heart-felt wishes of good luck for the respective futures.

In addition, Rolf´s belief in the team’s continued campaign to change lives through bicycles as it rides for a higher purpose, has underpinned the value that he has offered during his time with the team.

Team Principal, Doug Ryder said: “Rolf’s wide knowledge of the sport, which he was always willing to share, his skilled engagement with our partners and the implementation of systems and structures together with his belief in the core ideal of the team – in that we are changing lives through bicycles – sees him depart as a valued member of our team’s story.

“We wish Rolf and his family all the very best in the future.”

Team Head of Performance, Rolf Aldag said: “After working productively for four years with the team, for me the bike handovers to South African kids at trainings camps in Cape Town will forever be one of the most emotional and memorable moments in my career. And so I will continue to deeply root for the team’s success in what it hopes to achieve, on and off the bike.”
Ach, ga weg.

Zo.

Zo, laat die maar stoppen.

Notoire drinker De Weert schijnt hem te gaan vervangen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188752021
Ze draaien ook weer een fan-tas-tische Vuelta, met Meintjes op een respectabele 28e plek tot dusver als hoogtepunt.
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 2 september 2019 @ 11:46:00 #7
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_188752024
Entirely amicable!
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  maandag 2 september 2019 @ 12:01:41 #8
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_188752249
quote:
0s.gif Op maandag 2 september 2019 11:45 schreef VoMy het volgende:
Ze draaien ook weer een fan-tas-tische Vuelta, met Meintjes op een respectabele 28e plek tot dusver als hoogtepunt.
Ook hoogtepunterig: het optreden van Dit Talent gisteren:
quote:
23 Ben O'Connor 1995 Team Dimension Data + 04:25
pi_188752880
quote:
0s.gif Op maandag 2 september 2019 11:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ach, ga weg.

Zo.

Zo, laat die maar stoppen.

Notoire drinker De Weert schijnt hem te gaan vervangen.
Dan kunnen we ook de charismatische Bart Leysen gaan verwelkomen. Wellicht dat ze na uitgebreid scoutingswerk ook uit gaan komen bij Senne Leysen!
  Moderator maandag 2 september 2019 @ 15:48:10 #10
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188755317
quote:
0s.gif Op maandag 2 september 2019 12:49 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dan kunnen we ook de charismatische Bart Leysen gaan verwelkomen. Wellicht dat ze na uitgebreid scoutingswerk ook uit gaan komen bij Senne Leysen!
De Weert, Leysen, Heynderickx, Van Oudenhove en Redant, wat een imposante verzameling Belgen zonder charisma. Kan niet anders dan dat de ommekeer snel volgt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188755440
quote:
0s.gif Op maandag 2 september 2019 15:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De Weert, Leysen, Heynderickx, Van Oudenhove en Redant, wat een imposante verzameling Belgen zonder charisma. Kan niet anders dan dat de ommekeer snel volgt.
Vermote kan vast bijtekenen tot 2025 dan.
pi_188755571
quote:
0s.gif Op maandag 2 september 2019 15:58 schreef VoMy het volgende:

[..]

Vermote kan vast bijtekenen tot 2025 dan.
Misschien nog Jürgen Roelandts oppikken, en Jenthe Biermans of zo
pi_188755577
.

[ Bericht 99% gewijzigd door The_Undertone op 02-09-2019 16:09:22 ]
  Moderator maandag 2 september 2019 @ 16:09:47 #14
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188755600
Ik zet in op Bakelmans. @showtimer
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188758248
quote:
0s.gif Op maandag 2 september 2019 16:09 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik zet in op Bakelmans. @:showtimer
Dit moet ik even laten bezinken.
pi_188758739
quote:
0s.gif Op maandag 2 september 2019 15:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De Weert, Leysen, Heynderickx, Van Oudenhove en Redant, wat een imposante verzameling Belgen zonder charisma. Kan niet anders dan dat de ommekeer snel volgt.
De Weert heb ik best vertrouwen in. De rest nou ja, niet. Al moet een ploegleider vooral zorgen dat hij op tijd daar is met koele bidonnen en niet een potje aan het schijten is als de kopman pech heeft.
  Moderator maandag 9 september 2019 @ 13:13:58 #17
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188860205
Wat een kutploeg, wat een kutploeg, wat een kutploeg. Wat hebben wij toch een kutploeg. Godverdomme, wat hebben wij een kutploeg. Verschrikkelijk, wat een kutploeg hebben wij zeg.

quote:
In a very exciting move, we are delighted to announce that Carlos Barbero has signed as part of our rebrand to Team NTT from 1, January 2020.

The 28-year-old Spaniard will join us after three years at Movistar and brings a huge amount of racing experience to our team, having ridden with some of the best riders in the world.

Barbero has spent all of his professional career at Spanish teams; first riding with Orbea Continental and then Euskadi before stepping up a level to join Caja Rural.

He moved to Movistar in 2017 and made an immediate impression taking stage victories at Comunidad de Madrid, Vuelta a Burgos, Hammer Limburg, Castilla y Leon – all performances that he followed up in 2018 too.

While in 2019 he won the opening stage of the the Tour of Austria as well as delivering strong performances at Kuurne-Bruxelles-Kuurne and Gent-Wevelgem.

Carlos Barbero

I am very happy and excited to be part of the team since I have been in Spanish teams for all my career, so it’s a new challenge for me to be part of a foreign team. This motivates me a lot and I think that my riding style suits the team.

I intend to bring stage wins for the team when I have the opportunity, and also to help my colleagues to achieve victory. The important thing is that the team adds stage wins.

My ambitions are to show consistency during the whole year, and I am very motivated to focus on the classics calendar, but above everything, that the team is happy with my work at the end of the year.

Douglas Ryder, Team Principal

Carlos joining us is really exciting; he’ll not only bring a different set of skills to our team but also bolster what we already have in our current Classics environment.

His experience speaks for itself and his versatility will be of huge benefit. He’s been with Spanish teams his whole career so to have him bring that experience into our group is also going to be of great benefit.
Africa's Team haalt weer een uitgerangeerde Europeaan. Niet eens een goede Europeaan, nee, Carlos Barbero. De renner die in drie jaar tijd bij Movistar geen enkel fatsoenlijk resultaat in een WT-wedstrijd bij elkaar heeft gereden en alleen goed is voor een jaarlijkse overwinning in de Ronde van Castilië en Leon en die van Burgos. En vooruit, dit jaar won hij een ritje in Oostenrijk. Wat is nou precies het plan van deze ploeg? Op welke manier maak je als ploeg een stap vooruit door Carlos Barbero te halen? Is er geen enkele Afrikaan op deze planeet met een klein beetje snelheid die dezelfde resultaten als Barbero zou kunnen halen? Ik denk dat Reguigui niet veel onder doet voor Barbero, bijvoorbeeld. Nou is dat ook een kutrenner, maar dan heb je in ieder geval een Afrikaanse kutrenner.

Het erge is nog het verhaal dat ze je door je strot proberen te duwen. Dat Carlos zo'n geweldige renner is voor de klassiekers. Nouja, nee. In Kuurne-Brussel-Kuurne en Gent-Wevelgem kan hij redelijk ver van voren rijden, verder heeft hij moeite om de andere klassiekers überhaupt uit te rijden. En hij brengt zoveel ervaring met zich mee, welke ervaring dan? De ervaring van de Ronde van Madrid? Namens Movistar heeft hij amper WT-koersen mogen rijden, hij was vooral het speerpunt in het Spaanse circuit. En daar liet hij verdomd weinig zien. Carlos is altijd een beetje op het niveau van Caja Rural blijven hangen. Perfecte renner voor die ploeg, als WT-ploeg heb je er vrij weinig aan. Zeker een WT-ploeg die nog steeds probeert de indruk te wekken dat het allemaal om Afrika draait. Niet dus, het zoveelste bewijs is geleverd.

Really exciting.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188861266
quote:
0s.gif Op maandag 9 september 2019 13:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wat een kutploeg, wat een kutploeg, wat een kutploeg. Wat hebben wij toch een kutploeg. Godverdomme, wat hebben wij een kutploeg. Verschrikkelijk, wat een kutploeg hebben wij zeg.
TeamDiData twitterde op maandag 09-09-2019 om 14:00:38 📢Announcement📢 @MichaelGogl will be joining us next year! Welcome to the team, Michael! 🗣️ "I simply want to race my bike as fast as I can, bring my experience to the team and at the same time support @Qhubeka." Details: https://t.co/x3fEcw9Y86 https://t.co/Ir1DrDyeVS reageer retweet
quote:
Douglas Ryder, Team Principal

We are delighted to have Michael join us from next season as we transition into Team NTT. It’s a very exciting time for us, and the wealth of experience he adds makes this an important time for us.

He comes from a very competitive environment where he worked with one of our current riders, Giacomo Nizzolo, and so we’ll be leaning on that experience in order for us to assist him in taking the next step up in his career.
  Moderator maandag 9 september 2019 @ 14:12:58 #19
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188861369
quote:
0s.gif Op maandag 9 september 2019 14:07 schreef showtimer het volgende:

[..]

TeamDiData twitterde op maandag 09-09-2019 om 14:00:38 📢Announcement📢@:MichaelGogl will be joining us next year! Welcome to the team, Michael! 🗣️ "I simply want to race my bike as fast as I can, bring my experience to the team and at the same time support @:Qhubeka." Details: https://t.co/x3fEcw9Y86 https://t.co/Ir1DrDyeVS reageer retweet
[..]

Dit kan toch niet Johan? Waar gáát dit over.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188861481
quote:
0s.gif Op maandag 9 september 2019 14:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dit kan toch niet Johan? Waar gáát dit over.
Om verdrietig van te worden.
  Moderator maandag 9 september 2019 @ 14:21:45 #21
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188861528
quote:
0s.gif Op maandag 9 september 2019 14:19 schreef showtimer het volgende:

[..]

Om verdrietig van te worden.
Je verwacht niets, en toch weten ze je nog in negatieve zin te verbazen. Het is knap, eigenlijk.

Ik word ook vrij stil van de aankondiging.

quote:
The 25-year-old Austrian is currently in his third season with Trek-Segafredo and brings a wealth of experience to our outfit, after having first ridden on the WorldTour in 2015. That was as part of the Tinkoff team and followed four years at Continental level.

Gogl’s ridden four Grand Tours, including the Tour de France twice and secured a fourth-place stage finish on his debut at the Vuelta a Espana in 2016.

In 2019 he rode the Giro d’Italia in the service of Bauke Mollema, who finished 5th overall, and he was also the runner-up at the Austrian road race championships in Mondsee.
Hij werd ooit vierde in een rit in een grote ronde en hij reed dit jaar in dienst van een andere renner. Wauw.

Wealth of experience, inhoudslozer wordt het niet. Het hele stuk leest alsof degene die het heeft geschreven ook geen idee heeft wat ze met deze gozer moeten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188862915
quote:
0s.gif Op maandag 9 september 2019 13:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Is er geen enkele Afrikaan op deze planeet met een klein beetje snelheid die dezelfde resultaten als Barbero zou kunnen halen?
https://streamable.com/y4ydp
  Moderator dinsdag 10 september 2019 @ 14:57:38 #23
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188880158
quote:
Nee, je hebt gelijk, dan kan je maar beter gewoon Walscheid halen!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188880662
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 september 2019 14:57 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee, je hebt gelijk, dan kan je maar beter gewoon Walscheid halen!
Dat is dan weer het andere uiterste.
  dinsdag 10 september 2019 @ 18:27:42 #25
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_188882926
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 september 2019 14:57 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee, je hebt gelijk, dan kan je maar beter gewoon Walscheid halen!
Girmay _O_
  Moderator dinsdag 10 september 2019 @ 18:50:00 #26
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188883217
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 september 2019 18:27 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Girmay _O_
Die schijnt wel al ergens een contract te hebben getekend, voorlopig nog onduidelijk waar. Kans lijkt me alleen enorm klein dat het om Dimension Data gaat, hooguit de opleidingsploeg.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188883359
Er moet heel snel een promotie/degradatiesysteem komen in het wielrennen dan zijn we heel snel af van Doug Ryder
pi_188883394
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 september 2019 18:59 schreef Frozen-assassin het volgende:
Er moet heel snel een promotie/degradatiesysteem komen in het wielrennen dan zijn we heel snel af van Doug Ryder
Dat zou er dus al zijn. RiderValues!
  Moderator woensdag 11 september 2019 @ 11:53:24 #29
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188892840
TeamDiData twitterde op woensdag 11-09-2019 om 10:21:55 💥Announcement💥We are excited to announce that the following riders have renewed with us for 2020, as we transition to Team NTT: 🇮🇹 @enrigasparotto 🇿🇦 @RyanGibbons23 🇿🇦 @nich_dlamini 🇿🇦 @JayRThomson 🇺🇸 @BenKing89 🇪🇷 @AmanuelGerezgh1📝Details: https://t.co/ormVnja6fq https://t.co/ZALjWru78c reageer retweet
Zes renners maken nog een jaar langer onderdeel uit van de strontpot.

Gasparotto: Waanzinnig om hem een nieuw contract te geven. Heeft echt niets laten zien dit jaar, zelfs tijdens zijn koersen deed hij niets. 7e in de Brabantse Pijl en 10e in de Waalse Pijl, dat was het voor dit jaar. Maarja, heeft wel veel ERVARING.
Gibbons: Geheel terecht, een van de betere renners van de ploeg. Al liet hij dat vooral aan het begin van het jaar zien, de tweede helft van het jaar is hij wat weggedeemsterd. Desalniettemin, een Afrikaans talent. Koesteren. Alleen raar dat ze een Barbero hebben gehaald, die qua karakteristieken nogal op hem lijkt. Maar oké.
Dlamini: Mag alleen blijven vanwege het verhaal. Jongen uit een township die niet voor de criminaliteit koos maar dankzij de fiets een weg uit de ellende wist te vinden. Inspirerend, je zou er bijna emotioneel van worden. Enige nadeel is dan weer dat Nic niet zo goed is. Maarja, je kan hem niet dumpen want dan verlies je meteen het hele verhaal. Nog een jaar langer aanmodderen en hopen dat de prestaties wat verbeteren, anders weer terug naar je township.
Thomson: ERVARING. Kan er geen kut van, maar is wel oud.
Ben King: :'). Sinds zijn overwinningen in de Vuelta niets meer laten zien, een totaal anoniem jaar. Maar hij ligt wel goed in de groep en heeft ook veel ERVARING.
Amanuel: _O_. Al had ik stiekem gehoopt dat een betere ploeg hem zou oppikken, dat zou hem net als KUDUS goed hebben gedaan.

Wel opvallend dat ze allemaal maar een contractverlenging van een jaar hebben gekregen. Dat wekt bij mij de indruk dat de toekomst van de ploeg niet verzekerd is. Voor volgend jaar wel, maar voor de jaren daarna is er vermoedelijk een hoop onduidelijk. Met een beetje mazzel zijn we dus over iets meer dan een jaar van deze ellende af.

Overigens begin ik een patroon te ontdekken:
quote:
SIX EXCITING RENEWALS FOR TEAM NTT IN 2020
quote:
Exciting and in-demand South African sprinter Ryan Gibbons, who continues to progress at the very highest level, will be looking to even greater success in 2020.
quote:
Max is a very exciting addition to our team for the future.
quote:
Michael Gogl is the latest name to be confirmed to have signed for next season as part of our very exciting rebrand as Team NTT in 2020.
quote:
In a very exciting move, we are delighted to announce that Carlos Barbero has signed as part of our rebrand to Team NTT from 1, January 2020.
Exciting.

quote:
We are delighted to confirm six contract renewals that will underpin the next phase of our team’s journey as we rebrand as Team NTT in 2020.
quote:
We are delighted to announce that German sprinter Max Walscheid will join our team in 2020 as we transition into Team NTT.
quote:
We are delighted to have Michael join us from next season as we transition into Team NTT.
quote:
we are delighted to announce that Carlos Barbero has signed as part of our rebrand to Team NTT from 1, January 2020.
Delighted.

quote:
The hugely experienced Italian Enrico Gasparotto has also agreed to another year with the team.
quote:
Walscheid, 26, brings a wealth of experience to our set-up and will be looking at taking the next step in his career as a member of Team NTT.
quote:
The 25-year-old Austrian is currently in his third season with Trek-Segafredo and brings a wealth of experience to our outfit, after having first ridden on the WorldTour in 2015.
quote:
The 28-year-old Spaniard will join us after three years at Movistar and brings a huge amount of racing experience to our team, having ridden with some of the best riders in the world.
Experience.

quote:
I’m so thrilled to be able to confirm that this talented group have committed their immediate futures to our team, and the hugely exciting next step on our journey.
quote:
I’m extremely thrilled about the opportunity to join team NTT. The team offers me exactly the opportunity I was looking for at this point my career.
Thrilled.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188893104
quote:
0s.gif Op woensdag 11 september 2019 11:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
[tweet="1171700383124795392","77161650","TeamDiData","http://pbs.twimg.com/profile_images/816904202333077504/xs5o4TgL_normal.jpg","Wed Sep 11 08:21:55 +0000 2019"]💥Announcement💥
Wel opvallend dat ze allemaal maar een contractverlenging van een jaar hebben gekregen. Dat wekt bij mij de indruk dat de toekomst van de ploeg niet verzekerd is. Voor volgend jaar wel, maar voor de jaren daarna is er vermoedelijk een hoop onduidelijk. Met een beetje mazzel zijn we dus over iets meer dan een jaar van deze ellende af.

Campenaerts heeft wel een contract tot 2022.
  Moderator woensdag 11 september 2019 @ 12:13:01 #31
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188893225
quote:
0s.gif Op woensdag 11 september 2019 12:05 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Campenaerts heeft wel een contract tot 2022.
Daar heb jij dan weer een punt. En ze hebben ook een paar neo's aangetrokken die logischerwijs een tweejarig contract hebben gekregen. Toch vind ik het vreemd dat jongens als Gibbons en Amanuel blijkbaar alleen voor 2020 zijn vastgelegd. Bij nieuwe jongens als Gogl, Walscheid en Barbero staat niet voor hoeveel jaar ze hebben getekend, iets wat normaal wel werd gedaan volgens mij. Vandaar het idee dat ze misschien niet zeker weten of er na 2020 nog wel een Team NTT is. Al geef ik meteen toe dat de wens hier de vader van de gedachte is. Nog meer jaren Doug Ryder overleef ik niet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_189005659
quote:
0s.gif Op woensdag 11 september 2019 11:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Overigens begin ik een patroon te ontdekken:
Je mag weer.
  Moderator woensdag 18 september 2019 @ 14:53:24 #33
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189007329
quote:
9s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:56 schreef showtimer het volgende:

[..]

Je mag weer.
Onvoorstelbaar.

TeamDiData twitterde op woensdag 18-09-2019 om 12:10:30 💥Announcement💥We'd like to extend a warm welcome to @DyballB, @DylanSunderlan2 and @AStokbro.They join our team thanks to a game-changing approach to recruitment, developed together with our partners at @GlobalNTT. Find out more here: https://t.co/2QqWkh2XNI https://t.co/mvLSsUtlLU reageer retweet
quote:
“EXCITING” TRIO CONFIRMED FOR TEAM NTT IN GAME-CHANGING APPROACH
Exciting is vast tussen haakjes gezet, alsof ze het zelf ook in de gaten hebben ondertussen.

quote:
We are delighted to announce a trio of exciting signings confirmed to join Team NTT in 2020.
Delighted, ja, jawel!

quote:
All three take the significant step up from Continental and Pro-Continental level, respectively, to the WorldTour following an exhaustive, industry-leading approach in identifying them specifically as talents required for our team.
Exhaustive, industry-leading approach! Gezien de onbekendheid van deze renners wil dat waarschijnlijk zeggen dat ze voor het opzoeken van de uitslagen firstcycling hebben gebruikt in plaats van procyclingstats. Ja, daarmee pak je wel een riante voorsprong op de concurrentie.

Goed, nu is het tijd om deze aankopen volledig af te branden. Bij NTT hebben ze maandenlang alle statistieken uitgeplozen om tot deze aankopen te komen, ik zal even in vijf minuten aantonen waarom het complete bullshit is.
quote:
Dyball, 30, currently rides for Team Sapura and has had an excellent 2019 season. The highlight being his overall victory at the Tour de Langkawi which included a win on the stage four summit finish at Genting Highlands. It was the type of finish perfectly suited to him and he brings an additional weapon to our line-up as we look toward furthering our team’s GC ambitions. He has been competing at continental level since 2011, gaining significant experience racing for the likes of Avanti Racing, St. George Continental and also as a trainee with Delko Marseille Provence.
Benjamin Dyball, Ben voor vrienden. Al eeuwen een begrip in het Aziatische circuit. Jarenlang reed hij voor kleine Australische ploegjes, zonder veel uitslagen. Tot hij in 2013 ineens goed begon te presteren, samen met Nathan Earle. Earle kon naar Sky, omdat hij goed bevriend was met Richie Porte. Dyball had minder goede connecties, dus bleef hij in Australië achter. Dat was blijkbaar niet zo goed voor zijn motivatie, hij verdween een paar jaar behoorlijk van de radar. Pas in 2017 liet hij weer wat tekenen van leven zien, wat hem inderdaad een plaats als stagiair bij Delko opleverde. Met die kans deed hij niets, maar dat was wel het startsignaal om nog een keer alles uit de kast te halen. Dat deed hij vorig jaar, toen hij plotseling als een malle begon te schroeien. Op 28-jarige leeftijd won hij ineens iedere wedstrijd waaraan hij meedeed, zo ongeveer. De Tour of Thailand en de Tour de Banyuwangi Ijen, daarmee maak je wel de blits. Of juist niet, want nog steeds zat niemand op Dyball te wachten. Op dat moment heeft Ben iets heel slims gedaan, hij heeft de mensen van SEG zo gek gekregen om hem te vertegenwoordigen. Dit jaar is Ben op dezelfde manier blijven presteren, met het verschil dat hij nu een goede manager heeft. Dyball is natuurlijk niet maandenlang gescout, SEG is Dyball overal gaan aanbieden en NTT heeft toegehapt. Het is een redelijke klimmer, redelijke tijdrijder en hij zal niet al te duur zijn. Een gokje, weinig game-changing aan.

quote:
Sunderland, 23, will join us from Team Bridgelane where in 2019 he had an excellent Le Tour Savoie Mont Blanc as he finished fourth on GC. He was 5th in the Australian National Championships in the road race and also had a strong Tour of Utah.
Dit is waar het pas echt triest wordt. Sunderland kan er echt he-le-maal niets van. Hij was heel erg strong in de Tour of Utah, zo sterk dat hij 56e werd. Ja, zijn prestatie in de Savoie was goed, maar hij werd op een kleine zeven minuten gereden door ploeggenoot Chris Harper. De andere podiumplaatsen waren voor Jeremy Bellicaud (die gaat naar Wanty) en Pierpaolo Ficara (die mag de rest van z'n leven voor de paus fietsen). Was dat dan zo'n uitzonderlijke prestatie? Nee, echt niet. In alle andere koersen heeft Sunderland eveneens weinig laten zien. 26e in de Tour of Japan, het is wat. Ik snap er echt helemaal niets van, hoe is het mogelijk dat iemand die minder dan middelmatig getalenteerd is zo'n enorme kans krijgt? Waarom geef je nou een anti-getalenteerde Australiaan een contract? Als ik de uitslagen van deze jongen bekijk dan was Metkel Eyob zonder enige twijfel een betere optie geweest, als je toch wil shoppen in Azië. Of is dit ook weer connectiewerk, omdat Dylan Sunderland het neefje is van Scott Sunderland? Zoiets zal het wel zijn, er is in ieder geval geen maandenlange scouting aan vooraf gegaan. Op basis van statistieken die niemand anders heeft is deze jongen gehaald, je wordt dan toch wel razend benieuwd om welke statistieken het gaat.

quote:
Stokbro, 23, joins us from Riwal Readynez where he most recently competed at the Tour of Britain. A crash early in the race saw his chances scuppered of making the impression that he’d hoped but the Dane has already had an impressive 2019 season. A superb sprint victory at the u23 Ronde van Vlaanderen has been the crowning moment of his season with 5th at the Grote Prijs Marcel Kint & 4th at the Danish national championships also being highlights.
Stokbrood is een re-de-lij-ke renner. Redelijk. Paar mooie uitslagen dit jaar, maar hij is wel laatstejaars belofte. Zo'n overwinning in de Ronde van Vlaanderen U23 moet je dus met een klein korreltje zout nemen, vooral ook omdat ze daar in de laatste bocht met z'n allen onderuit gingen. Een Deen en laatstejaarsbelofte, de kans dat deze jongen nog enorme stappen gaat zetten is niet levensgroot. Zeker niet bij deze ploeg. Al kan je in dit geval nog wel begrijpen dat hij ergens op een lijstje is verschenen. Wat ik dan weer niet snap is dat men eerder al Walscheid en Barbero heeft gehaald. Met Nizzolo en Gibbons erbij heb je wel veel van hetzelfde. Walscheid als pure sprinter (nouja...) en de rest als semi-sprinter voor het iets lastigere werk. Nizzolo staat iets boven de rest, verder zit je wel heel erg met de jongens voor de 8e, 9e en 10e plaats aan te rommelen. Maar misschien is dat wel het hele idee, puntjes proberen te sprokkelen op die manier. Vrij armoedig.

Kortom, drie waardeloze transfers weer. We staan op negen nieuwelingen, nul Afrikanen. Een paar aardige talenten en voor de rest opvulling, alleen maar opvulling.

quote:
“Our ability to leverage the industry-leading technology at our disposal from our partners at NTT is a game changer. We have employed a rider dashboard analysis system that takes all riders points per race days and their win ratio over a time period across the whole UCI calendar which resulted in Benjamin, Dylan and Andreas being identified. We believe this approach will result in performances that greatly strengthens our team, and ultimately give us a competitive edge in one of the world’s toughest sporting environments.


Denk dat ze dit systeem niet hebben gebruikt toen ze Walscheid en Barbero aantrokken. _O-
Mijn hemel. Sunderland heeft nog nooit iets gewonnen behalve een amateurwedstrijd in Australië dus hoe dit überhaupt uitgesproken kan worden gaat mijn verstand te boven. Het is echt ongelofelijk.

quote:
“These riders have the chance now to prove themselves at the highest level and we look forward to walking this journey with them as we take a leading role in what the future of the sport looks like.”


quote:
Peter Gray (NTT: Senior Vice President – Advanced Technology Group: Sport)

“Top performing organisations recognise that intelligent use of data and analytics provides a competitive advantage and can transform performance. Our team at NTT has been working closely with Team Dimension Data to develop advanced new analytical models to identify and target developing talent, and equip the management team with the information they need allow them to make informed decisions as they recruit riders for Team NTT in 2020.

“This brings a new level of data driven innovation to the sport of professional cycling, and has the potential to transform the process of list management within cycling teams.”

Africa's Team is dood. Lang leve the future of the sport.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_189007525
Geheel gratis DATA DRIVEN INNOVATION that takes all riders points per race days

https://cqranking.com/men/asp/gen/StatsRaceDays.asp

Geen dank Doug.

Wat een lachwekkend verhaal weer
pi_189007596
:D

Dit topic wordt beter en beter.
  woensdag 18 september 2019 @ 15:33:14 #36
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_189007778
Dan voorspel ik de komst van Ryan Cavanagh.
  Moderator woensdag 18 september 2019 @ 15:41:01 #37
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189007861
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 15:11 schreef Frozen-assassin het volgende:
Geheel gratis DATA DRIVEN INNOVATION that takes all riders points per race days

https://cqranking.com/men/asp/gen/StatsRaceDays.asp

Geen dank Doug.

Wat een lachwekkend verhaal weer
Wel leuk om de aankopen van DiData met behulp van deze game-changing tool onder de loep te nemen.

Minimaal 20 koersdagen om een klein beetje te filteren, dan komen we op het volgende uit:
48. AUS DYBALL Ben TSC 33 416 12,61
94. BEL CAMPENAERTS Victor LTS 40 363 9,08
168. ESP BARBERO CUESTA Carlos MOV 53 319 6,02
298. GER WALSCHEID Maximilian SUN 69 273 3,96
341. DEN STOKBRO Andreas Nielsen RIW 34 119 3,50
419. AUS SUNDERLAND Dylan BLN 31 86 2,77
536. AUT GOGL Michael TFS 60 128 2,13

Je zou kunnen zeggen dat ze deze statistiek op een bijzondere manier hebben weten te interpreteren. Op Dyball na springt de rest er niet echt uit, vooral Sunderland en Stokbro scoren niet bijzonder veel punten per koersdag.

Buiten het feit dat natuurlijk dat het volkomen belachelijk, bespottelijk en ridicuul is om mensen te scouten op het aantal punten dat ze scoren. Wielrennen is enorm complex, dat laat zich niet vangen in zo'n simpele statistiek. Een jongen die de ganse dag in de aanval rijdt, in de laatste kilometer wordt ingelopen en buiten de punten valt komt niet op het lijstje van NTT. De knecht die de koers 150 kilometer controleert komt niet op het lijstje van NTT. De 30-jarige Australiaan die presteert in Langkawi, Thailand en Japan komt wel weer op het lijstje. Bijzonder, buitengewoon bijzonder. Dit is niet scouten, dit is waanzin. Zeker als je op die manier uitkomt bij Sunderland, hahaha. Rot op.

En als je het dan toch doet, doe het dan goed.
247. ERI EYOB Metkel TSG 40 186 4,65

#FreeMetkel

Met als kanttekening dat Eyob veel hoger in deze lijst had gestaan als hij niet was uitgevallen in de Ronde van Japan. Tweede geworden op Mt. Fuji, hij stond vervolgens op de derde plaats in het klassement. Blijft hij op de fiets zitten krijgt hij er twee dagen later 66 punten bij, hoppakee. Die punten heeft hij nu dus niet, om maar weer eens aan te tonen hoe bizar het is om dit als maatstaf te hanteren.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 18 september 2019 @ 15:44:14 #38
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_189007895
Maar hoop jij dan niet dat Dyball hard gaat lolleren? En in principe is zo'n aankoop veel meer geschikt voor een PCT club. Low risk, high gain.
  Moderator woensdag 18 september 2019 @ 15:47:10 #39
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189007927
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 15:44 schreef Immerdebestebob het volgende:
Maar hoop jij dan niet dat Dyball hard gaat lolleren? En in principe is zo'n aankoop veel meer geschikt voor een PCT club. Low risk, high gain.
Dyball kan ik eigenlijk nog wel begrip voor opbrengen. Een goedkoop gokje ter opvulling. Werd ook al een tijd gelinkt aan de ploeg, geen enorme verrassing dus.

Het gaat me meer om het grotere geheel. Als je alles op een rijtje zet slaat het bij elkaar opgeteld allemaal nergens op, zeker niet met het verhaal dat ze door je strot proberen te duwen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 19 september 2019 @ 09:53:53 #40
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_189018276
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 15:44 schreef Immerdebestebob het volgende:
Maar hoop jij dan niet dat Dyball hard gaat lolleren? En in principe is zo'n aankoop veel meer geschikt voor een PCT club. Low risk, high gain.
Ik ben stiekem wel nieuwsgierig naar Dyball, wie weet kan hij ook een niveautje hoger ineens aardig fietsen.
  dinsdag 24 september 2019 @ 17:37:57 #41
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_189101477
Heeft RR zich al uitgesproken over de recente ontwikkeling?
  Moderator dinsdag 24 september 2019 @ 18:55:55 #42
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189102725
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 september 2019 17:37 schreef Immerdebestebob het volgende:
Heeft RR zich al uitgesproken over de recente ontwikkeling?
TeamDelko_MP_ twitterde op dinsdag 24-09-2019 om 14:58:47 🚨 Recrues 2020 👇Le Team #DelkoMarseilleProvence accueillera dans ses rangs en 2020 le jeune espoir Éthiopien, voire Africain, Mulu Hailemichael ! 😀🇪🇹🔗 Plus d'informations ➡️ https://t.co/MhK94GdYU9 https://t.co/6FrWaBu4bQ reageer retweet
Dit bedoel je?

Je zou kunnen stellen dat het opvallend is dat Africa's Team het grootste Afrikaanse talent uit de opleidingsploeg laat lopen, je zou ook kunnen stellen dat het perfect in het patroon past.

Ik baal er vooral van dat Mulu uitgerekend naar Delko gaat, een van de slechtste ploegen van het peloton. Bijna net zo slecht als Dimension Data zelf.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 27 september 2019 @ 12:38:28 #43
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189142793
TeamDiData twitterde op vrijdag 27-09-2019 om 09:07:02 We are excited to announce that Lars Michaelsen will joins us in the capacity of Head Sports Director from 1 January 2020, as we rebrand to Team NTT.Welcome Lars! Details: https://t.co/y1OjYel3RM https://t.co/PYzBs374Vx reageer retweet
Lars Michaelsen is de nieuwe Rolf Aldag.

Excited
Delighted
Experienced

Inhoudelijk kan ik er weinig over kwijt, behalve dat dit natuurlijk weer een enorme mislukking gaat worden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 28 september 2019 @ 09:55:22 #44
362868 crew  Slobeend
of all places
  zaterdag 28 september 2019 @ 10:15:11 #45
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_189156253
Fake world champion
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 28 september 2019 @ 10:24:09 #46
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_189156343
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2019 10:15 schreef Szura het volgende:
Fake world champion
Ik snap niet dat je daar zo op het podium kan staan. Houd je gewoon in.
pi_189156705
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 10:24 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ik snap niet dat je daar zo op het podium kan staan. Houd je gewoon in.
Wat is het probleem?
  Moderator woensdag 2 oktober 2019 @ 11:48:57 #48
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189224445
Gerucht van de dag: Bjarne Riis zou de boel willen overnemen.

In principe geen spannend gerucht, want Riis probeert al een jaar of vier zichzelf omhoog te werken, zonder succes. Recentelijk werd hij ook nog in verbrand gebracht met Katusha, maar daar bleek niets van te kloppen. Dit hoeft dus ook niet waar te zijn, toch staat er in het nieuwsbericht iets waar ik wel van opkeek.

Namelijk: Doug Ryder heeft niet verborgen gehouden dat het team te koop is. Geen idee waar het op gebaseerd is, maar het zou wel een hoop verklaren. Het einde van Africa's Team komt iedere dag weer een stukje dichterbij.

https://www.bt.dk/cykling(...)et-her-riis-nye-hold
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 8 oktober 2019 @ 14:00:53 #49
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189330312
Steef is iets op het spoor.

ProCyclingStats twitterde op dinsdag 08-10-2019 om 13:48:04 Amount of African riders in @TeamDiData team2016: 13 (= 3 trainees)2017: 13 (= 3 trainees)2018: 13 (= 1 trainee)2019: 9 (no African trainees)2020: 7 (as far as known)https://t.co/suqXyZV7L3 reageer retweet
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 9 oktober 2019 @ 12:28:19 #50
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189344615


RIP, daar gaat weer een Afrikaan. Jacques moet er op 32-jarige leeftijd al mee stoppen, omdat niemand een fuck om Afrika geeft.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')