abonnement Unibet Coolblue
pi_188663922
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 09:28 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Beste mevrouw Puff, mijn reactie op het eerste deel van uw reactie (onafhankelijker / verzorgd) denk ik dat vrouwen graag onafhankelijk willen zijn EN !! daarbij ook nog graag verzorgd willen worden. Denk dat dat wel blijkt uit alles om ons heen.

Nav het tweede deel, tuurlijk hou je rekening met elkaar. Bestaat er liefde. Maar het een sluit het ander niet uit. Liefde en graag verzorgd willen worden gaat heel goed samen, voor de meeste mensen graag zelfs.
En het is inderdaad niet altijd de vrouw die minder verdient. Klopt! De relaties waar de vrouw meer verdient, zijn de uitzondering die de regel bevestigen.
En waardoor komt dat? Denk je nu echt dat mannen niet graag een rijke vrouw hebben en zich graag laten verzorgen door die rijke vrouw. Wij mannen zijn niet achterlijk, wij zeggen niet nee tegen een leuke en aardige vrouw omdat ze meer verdient dan ons.
Neen, de vrouwen zeggen vaker neen tegen een leuke aardige vent die NIET meer verdient dan haar. Dat is de reden dat er véél meer relaties zijn waar de mannen meer verdienen dan de vrouwen.

Ongelooflijk hoe sommigen proberen het te verdraaien.
Uit onderzoek blijkt dat veel mannen zich niet mannelijk genoeg voelen wanneer ze een brouw hebben die meer verdient. Derhalve komt de relatie onder druk te staan en loopt het vaak mis. Veel mannen willen zeker niet een vrouw die meer verdient dan zij zelf.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')