abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 21 augustus 2019 @ 09:30:07 #26
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_188551981
Nog wat momenten van gistermiddag na de brief ....... ;)


Passen ze gewoon niet bij elkaar - 20 augustus 2019.
x7guwsn


Shownieuws op bezoek deel 1 - 20 augustus 2019.
x7gte4r


Shownieuws op bezoek deel 2 - 20 augustus 2019.
x7gwbfy


Merel wil iets vragen - 20 augustus 2019.
x7gwgda


De doelen van Jessie - 20 augustus 2019.
x7gtbqj


Katie en Keesje - 20 augustus 2019.
x7gwe9c
.
pi_188565284
Dagsluiting. De titel voor vandaag: En hoe nu verder.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Na de zwarte enveloppe is alles anders en nog steeds op stream.

FreshFruit postte de volgende:


Einde bericht.


Een uur. Op het gras eten Jens, Adriaan, Mylene, Andrea en Jordy. Adriaan wil volgende week de eerste wietplant gaan drogen. Ondertussen praten Jessie, Merel en Gerrit de verkoop van alles wat los en vast zit. Boven zitten Shelley, Maris en Lexy achter de computers.

Twee dames door de poort. Blijkbaar voor Shelley en de kapsalon.

Harrison schreef het volgende:

Adje ziet zijn kans schoon om Jessie, Merel en Gerrit nog even lekker te dwarsbomen. Eerst de sterksten eruit stemmen, zegt hij. Hij zal dus wel blijven. Benieuwd of hij Brandon als nummer 1 dan ook als een van de eersten eruit gaat werken.

Het lijkt me echt heel grappig als Jens dit uiteindelijk gaat winnen, omdat de anderen het alleen op elkaar gemunt hebben. })

Einde bericht.


Kwart over een. Jens en Mylene zitten te zoenen op het verder uitgestorven grasveld. Die twee gaan echt goed samen.

Half twee. Het zoenen is afgelopen en Mylene ruimt de yoga matjes op.

Twee uur. Conflict tussen Lexy en Jessie. Jessie wil nu muziek opnemen in het huisje van Lexy en Jordy omdat de tattoo studio door Dylan wordt gebruikt. Jessie weigert zijn schoenen uit te trekken in het huisje. Maar Lexy staat er op dat ze hun schoenen moeten uittrekken. Jessie en Gerrit zitten samen te zeiken over Lexy en Dylan in de tent. Ze besluiten om dan maar in de tent te gaan opnemen.

Half drie. De twee party organisers zijn binnen en hebben Bram de producer bij zich. Ze stellen op in de tent. WiFi doet het niet. Producers heeft zichzelf email gestuurd met beats er aan. Daar kan hij nu niet bij zonder WiFi. Maar goed zo gauw als de producer begint te producen gaat Jessie zich er mee bemoeien. Het typische Jessie gezeik zal ook wel weer deze produktie verzieken.

Kwart over drie. Franny heeft ook twee klanten voor een nagelbehandeling. De dames, uit Houten, gaan morgen op vakantie naar Spanje en willen mooie nagels.

Dylan z'n klant is tevreden met zijn tattoo terwijl Dyl de tattoo verder afmaakt.

Half vier. In de silo snijdt men groente onder leiding van Hiske. Mylene vertelt dat ze thuis studeerde en als model werkte. Maar ook dat als ze terug kwam in Groningen ze vaak ook nog in de kroeg werkte tot twee uur 's nachts. De studie pedagogie voor de kinderopvang kwam in het gedrang en ze haakte af.

Kwart voor vier. De producers pakken hun spullen in en nemen afscheid. Gerrit en Jessie gaan gelijk door naar de rookcel. Gerrit moet op het bankje wachten tot Jessie klaar is.

Vier uur. Adriaan, Jens en Mylene zitten boven in de silo. Ze hebben het over hotelbedden in een hostel in New York. Lexy komt er bij ze wil ook wat opzoeken op de computer.

Kwart over vier. Ik zit me af te vragen waarom de brievenbus in het afgelopen uur twee keer prominent in beeld is geweest. Ik was niet de enige zoals blijkt uit onderstaand bericht van:

ANTPQ-36 beschreef het als volgt:

Giebelmeisje met zwarte haar ( de aanstaande ex van en vriend) is klaar met nageltjes.
Blonde nagelmeisje is nu aan de beurt.
Muziek studio is naar buiten.
Tatoo studio is leeg.
Lexc is klaar met persenoll training.
Waarom het afgelopen? uur? 2 keer camera op de brievenbus?
Wachten we tot de knipklantjes van Shel en de nagel klantjes weg zijn?

Einde bericht.


Half vijf. Adriaan zijn planten zijn pleite. Ze zijn opgehaald door de kit en Adriaan is verontwaardigd. De krant zegt het volgende:




Kwart over vijf. Merel staat in de keuken te koken. Ze maakt een groente lasagna. Merel pleurt er nog een pan gehakt bij. Het geheel gaat met lasagna deeg ertussen in een bakvorm. Volgens de keukenprinsessen hier in de Cos wordt het een soep. Ik wacht nog even af om het eindproduct te zien. En SL.

Zes uur. Het eten is zo'n beetje klaar. De lasagna lijkt me soepig op de bodem vanwege teveel vocht in de groenten. Maar het schijnt goed te smaken volgens Jens.

Kwart over zeven. Franny krijgt een tattoo van Dylan. Iets op haar been/enkel/voet.


Lexy krijgt een kleding styliste aangeboden. Een vrouw met vijfentwintig jaar ervaring in retail biedt aan haar te helpen. Zo zie je maar dat jengelen daar zin heeft.

Kwart voor acht. Jessie zit Shelley op te naaien. Dat als er snel gestemd wordt zij naar huis gaat voor de filmpremiere. Shelley gelijk weer in de verdediging. Maar ze vindt de aandacht ook wel prettig.

Negen uur. Lexy zit iedereen bij haar thuis uit te nodigen voor parties en zo. Die zit nu al zo aan te hikken tegen de eenzaamheid thuis. Ben bang dat het haar flink gaat tegenvallen in haar huisje in Noordwijk.

Hiske en Gerrit zitten buiten in het donker de komende tijd te bespreken. Hiske is bang dat Gerrit voor Jessie gaat stemmen bij een positieve stemming en daarmee zijn eigen kans om zeep helpt. Maris ligt al sinds zeven uur op bed, zegt Gerrit. Als het zo doorgaat mag ze van Hiske naar huis.

Merel zit al in bed, in de boot, haar make up te verwijderen. Boven zitten Dyl, Brandon en Mylene achter de computers.

Kwart voor tien. Jens en Mylene samen onder de douche. Gerrit ook in het badhuis om zijn tanden te poetsen. En daar is Franny. Jordy en Lexy liggen al in bed te praten.

Tien uur. Shelley en Jessie zitten boven in de silo. Gerrit en Franny hebben commentaar op Jessie. Die zit elke keer weer aandacht te zoeken bij Shelley. Franny weet niet wat dat is met die twee. Gerrit vraagt wat Merel hiervan vindt. Volgens Franny vindt Merel het beslist niet leuk.

Half elf. Jessie is net in de boot gearriveerd. Hij roept Merel maakt haar wakker. Hij wil nog even een boek lezen met het licht aan. Merel wordt er niet blij van.

Gerrit vindt Lexie, Franny en Adriaan echte Utopianen. Mylene, Mariska en Andrea niet

Met grote dank aan DGK voor de filmpjes en de Cossers die ontopic verslag doen.

Nieuwe filmpjes UTO / Streamverslagen UTO2 #2.

Agenda.

Elke Vrijdag: Pizza eten bij Mama Mia Pizzapaleis met vrije toegang. (aanname).
24 Augustus: Feestje in Utopia. Toegang ¤7,50.

31 Augustus: krijgt Franny bezoek. Dank je FF.
1 September: Mariska heeft ook haar bezoek. Dank je DGK.
1 September: om 18:00 t/m 21:00 de Filmavond Premiere Lorenzo Starring Shelley.
2 September: Adriaan gaat naar huis. Dank je Maria.
29 September: Familiebezoek Jordy.
29 September: Happy Kids Familiemarkt. Dank je FF.
5 Oktober: Bezoek Brandon. Dank je FF.

Heb jij data die op de agenda kunnen. Stuur me dan een DM.

Iedereen kan en mag meedoen aan het liefste, leukste of meest humoristiese bericht van de morgen, middag, avond of nacht. Ik lees elke Cos en kijk voor de leukste, liefste of meest humoristiese bericht. Deze berichten neem ik op in de dagsluiting.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  donderdag 22 augustus 2019 @ 00:36:51 #28
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_188566463


[ Bericht 100% gewijzigd door DGK_Tegengas op 23-08-2019 22:11:03 ]
.
pi_188580833
Dagsluiting. De titel voor vandaag: Wat denk jij dat er gaat gebeuren? Keer duizend.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Kwart over elf de dagsluiting is er uit en ik ga even wat anders kijken. Daar ligt iedereen in bed.

------

Donderdagmiddag.

Kwart over twaalf. Maris heeft post. Eerst gaat ze het hele terrein over. Ze eindigt bij Hiske aan de picnictafel. Een van haar beste vriendin uit België. En een brief van haar ouders.

Een uur. De telefoon is nog steeds zoek. Shelley had de bel geluid om iedereen aan het zoeken te krijgen. DE meeste hebben geen interesse of geen belang bij het terug vinden. Shelley moet nog van alles regelen voor haar film premiere. Er zijn nog geen zitzakken gevonden en ook de limousine is nog niet geregeld.

Kwart over een. Astrid de styliste die Lexy gaat helpen is binnen gekomen. Lexy is blij met alle hulp die ze krijgt. Want zelfstandig dingen doen is ze niet goed in.

Kwart voor drie. De middag kabbelt gewoon door. Er gebeurd werkelijk niks op de streams. Het is een dooie boel daar.

Astrid de styliste neemt afscheid.

Drie uur. Maikel maakt het spannend.



Kwart over drie.

mazaru maakte mijn middag met het volgende:
Oh happy day!

Aan de andere kant groeten Fransen je weer heel vriendelijk als je ze boshoer noemt O+

Einde bericht.


Kwart voor vijf. Maris zit Lexy te bewerken. Jessie begint met Merel een huisje te bouwen. Ze gebruiken stukken van wat de Panterstore had moeten worden. Brandon mag geen gym bouwen maar Jessie bouwt een zomerhuisje met veranda als extra verblijf voor hem en Merel. Lexy en Jordy krijgen dus overburen.

Half zes. De Leeuwarder Courant had het volgende artikel:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kwart voor zeven. Jessie, Merel en Franny zijn nog steeds aan het bouwen. Een zomerhuis zonder ramen een soort tent zonder ramen. Er moet kleding opslag in komen voor Merel.

Zeven uur. Fittopia loopt ook weer. Tijden lang niks van gezien en nu een groep van vier en Dylan. Wyatt komt tegenwoordig op maandag want hij wil liever niet met een groep trainen.

Half acht. Lexy zegt tegen Maris dat ze tactisch gaat spelen.

Kwart voor acht. Mylene schildert nog steeds aan haar bord. "Don't Grow Up It's a Trap" staat er op en allerlei cartoon karakters. Ze doet dat leuk en ziet er ook goed uit als ze zo bezig is. Aan de picnictafel zitten Maris, Gerrit en Hiske post naar huis te schrijven.

Harrison schreef het volgende: Ik voel me inmiddels ook wel een beetje imbeciel. Het is maar goed dat dit ophoudt. Ik heb me een jaar lang zo lopen ergeren aan dat domme gelul van Sjellie, dat ik het vandaag tegen een collega had over iemand in een zwart daglicht plaatsen 8)7
Ik schaamde me dood :@ :@ :@ :@

Einde bericht.


Acht uur. Gerrit zit met Hiske en Maris nog steeds aan de picnictafel. De dames schrijven nog steeds aan post. Lexy komt erbij met een advokaatje.

Half negen. De trailer van Lorenzo is binnen. Het is Shelley hier en Shelley daar. Maar Hiske wordt niet vermeld in de aftiteling. Typisch Shelley dat ze daar niks aan doet terwijl Hiske eigenlijk het meeste werk heeft verzet. Wat een arrogante trut is het ook.

Kwart over negen. Hiske wil waardering van Shelley. Ze is niet boos maar ze praat wel op boze toon.

Half tien. De telefoon is nog steeds zoek. Hiske gaat naar de tent. Gerrit zit daar een boek te lezen. Maar hij heeft het haast uit en Hiske mag het boek als volgende lezen.

Kwart voor tien. Kon er niet veel van maken deze dag. Ik raak verveeld door de eindeloze praatjes over hoe het nu verder moet. Dus ik nok er mee voor vandaag.

Ik maakte gisteren een grap over kampers toen het over campers ging. Deze grap viel niet bij iedereen even goed. Mijn excuses hier voor. Het was niet mijn bedoeling om kampers te beledigen. Nogmaals mijn verontschuldiging.

Met grote dank aan DGK voor de filmpjes en de Cossers die ontopic verslag doen.

Nieuwe filmpjes UTO / Streamverslagen UTO2 #2.

Agenda.

Elke Vrijdag: Pizza eten bij Mama Mia Pizzapaleis met vrije toegang. (aanname).
24 Augustus: Feestje in Utopia. Toegang ¤7,50.

26 Augustus: Andrea jarig.
31 Augustus: krijgt Franny bezoek. Dank je FF.
1 September: Mariska heeft ook haar bezoek. Dank je DGK.
1 September: om 18:00 t/m 21:00 de Filmavond Premiere Lorenzo Starring Shelley.
2 September: Adriaan gaat naar huis. Dank je Maria.
29 September: Familiebezoek Jordy.
29 September: Happy Kids Familiemarkt. Dank je FF.
5 Oktober: Bezoek Brandon. Dank je FF.

Heb jij data die op de agenda kunnen. Stuur me dan een DM.

Iedereen kan en mag meedoen aan het liefste, leukste of meest humoristiese bericht van de morgen, middag, avond of nacht. Ik lees elke Cos en kijk voor de leukste, liefste of meest humoristiese bericht. Deze berichten neem ik op in de dagsluiting.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188580952
Dank je wel Paco ^O^ ^O^
  vrijdag 23 augustus 2019 @ 09:16:56 #31
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_188584870


[ Bericht 100% gewijzigd door DGK_Tegengas op 23-08-2019 22:10:48 ]
.
pi_188596549
Dagsluiting. De titel voor vandaag: Lost and found. The telephone story.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Kwart over tien de dagsluiting is er uit en ik ga even wat anders kijken.

------

Kwart voor een. De telefoon is teruggevonden. Jessie vondt hem bij een groepsspeurtocht in het gras tussen de bomen.

Boven in de silo. Mylene en Jessie zoeken naar oude examens voor Fitvak. Dit is om Lexy te helpen. Zodat ze kan leren van die examens. Shelley zat de trailer van Lorenzo opnieuw te bekijken.

Een uur. Adriaan, Hiske, Merel en Jens zitten beneden op de bank te praten. Adriaan zegt dat hij misschien toch blijft. Jens zit lekker te stoken. Hiske zit weer alle vragen te ontwijken. Jens heeft weer allerlei ideeen over hoe er gespeeld moet worden.

Verida omschreef het als volgt:

Ik denk dat Jens heel wat slimmer is dan de rest. Hij laat het achterste van zijn tong niet zien, laat zich niet manipuleren door Jessie of Merel. Doet gewoon zijn ding, kan er niet op aangesproken worden dat hij niets doet.

Ik ben nog steeds team Jens *O*

Einde bericht.


Kwart over een. Angel is binnen voor een dansles met Franny. De twee dansen gezellig samen. Angel pikt het ook goed op.

Twee uur. Merel, Jessie en Hiske zitten boven. Merel gaat vanmiddag een kinderboek schrijven.

Kwart voor drie. Lexy het terrein rond om iedereen te vertellen dat ze een zeven heeft voor twee examens door elkaar. Ze is zo trots als een aap.

Half vier. Maris schenkt wijn in voor Hiske en Lexy. Ze zitten aan een picnictafel. De ouderen nemen afstand van de jeugd en bespreken nog even de toestand gisteren met de trailer van Lorenzo.

Kwart voor vier. Mylene schildert rustig door aan het bord bij de bar.

Kwart over vier. Andrea oefent het draaien op de DJ-Set. Shelley knipt het haar van Jens.

Vijf uur. Jordy zit de wenkbrauwen van Jens te epileren. In de keuken Merel en Hiske samen aan het koken.

Kwart over vijf. De dame die zich van een tattoo op de onderarm liet voorzien rekent ¤ 300 af.

Zes uur. Er wordt buiten gegeten. Ik weet niet wat het is maar het ziet er smakelijk uit. Dertien man aan tafel. Jens en Adriaan, de vegans, zijn nog in de keuken bezig.

Poezewoes schreef de volgende analyse:
Feyenoord mijn cluppie!!!

Vind eigenlijk niemand Utopiaan van het jaar waardig, ook Brandon de beunhaas niet,die bouwt krotten, garantie tot aan de poort! En A3 die heeft zijn reputatie weken geleden al naar de kloten geholpen, en door hem zal ik nooit vegan worden, sterker nog, heb er een hekel aan gekregen.
Jessie van de mislukte plannetjes, Merel die alles bij elkaar rooft, Hiske die ook draait en liegt.
Mariska die helemaal matteklap is. Shelley met haar misplaatste arrogantie, Andrea die een Shelley wil zijn, roddelsmurf. Gerrit die nooit moe wordt die doet ook geen werk waar hij moe van wordt.
Jens rare knul die wel werkt maar niks laat zien.
Jordy die er als de kippen bij is met zijn grote mond, als hij maar denkt dat hij in beeld komt.
Lex de overjarige Barbie in de grondverf, die als ze het niet meer weet om de eendjes roept, Franny ach Franny gek op piemels,Mylaine, vreemd kind, is net een spin met die lange armen en benen.
Dylan zaffeltje eerste klas, dus denk ik toch dat de dieren favoriet zijn voor de titel *O* *O* *O*

Einde bericht.


Kwart voor zeven. De eters zijn klaar met de maaltijd.

Zeven uur. De mannen verzamelen zich op de loungeset. Adriaan heeft speciaal biertjes besteld. Brandon, Dyl, Adriaan, Jens en Jordy drinken een biertje. Lexy zit er ook bij maar drinkt geen bier. Alleen Jessie en Gerrit zijn niet uitgenodigd.

Jessie en Gerrit zitten in de kuil bij de picnictafel. Merel, Hiske en Franny zitten daar ook. Jessie en Gerrit lopen weg. Merel gaat nog even een kouwe fles wijn pakken want lauw is die wijn niet te zuipen. Jessie wil bitcoins gaan verkopen om één hectare ergens te kunnen kopen zodat hij op zondag daar dingen te gaan bouwen. Dat vindt hij het leukste aan Utopia dat hij spontaan dingen kan gaan bouwen. Voor het feest van morgen zijn al 84 kaarten verkocht. Andrea heeft genoeg materiaal om een uur te kunnen vullen. En Gerrit heeft sticks waarmee hij op zijn schermpje kan zien welke knop in te drukken volgens Andrea.

Acht uur. Brandon heeft post. John schrijft dat hij trots is op Brandon voor het opknappen van het Martelhokje.

Kwart over acht. Maris ligt ziek op bed. Teveel wijn gezopen is het vermoeden. Eigen schuld dikke bult.

Half negen. Er zijn al 74 kaarten verkocht voor Lorenzo, Shelleys masterpiece, dat wordt dus een drukke avond. Shelley heeft het Ijsmanneke gevraagd voor deze premiere. Er is wel een conflict over hoe de bezoekers moeten zitten. Zitzakken of klapstoeltjes dat is de grote vraag en waar de poen vandaan komt. Kijk als ze mij daar op een zitzak zetten kunnen ze wel gelijk een takelwagen bestellen om me te helpen daar weer uit te komen. Want op eigen kracht lukt beslist niet.

sjampoeh schreef de volgende observatie:

Volgens Merel heeft Mariska een eigen kinderboek opgeofferd.

Hiske, Merel en Jessie zitten buiten. Merel vertelt aan hen het raar te vinden dat zij het zelf over een kinderboek heeft en Mariska het vandaag heeft opgeofferd. Volgens Hiske en Jessie hebben zij dit soort situaties in het leven erg vaak. Merel zegt: "Ik vind het zo jammer dat niemand kan zeggen, oh leuk waar gaat het over? Nee dan moet er eerst weer gezegd worden dat idee had ik ook." Even later zit Merel alleen buiten met Hiske. Ze vertelt dat ze denkt dat Mariska jaloers op haar is. Hiske vraagt "waar zal ze dan jaloers op zijn?" Merel reageert "ik sta haar in de weg in Utopia, schijnt." Volgens Merel keek Mariska de hele tijd naar haar toen Mariska voor het eerst binnenkwam in het beloofde land, en dat is volgens haar nooit meer gestopt. Hiske kan het zich niet voorstellen dat Mariska jaloers op Merel is, maar ze weet dat de moeder van Merel haar op een afstand bekijkt.

Zal Mariska jaloers zijn op Merel?

Einde bericht.


Half tien. Jordy, Lexy en Jessie in het badhuis. Jens en Mylene in hun huisje aan het lezen. In de silo Hiske, Andrea, Dylan en Merel. Hiske wil het huishoudbudget omhoog. Ze wil donderdag luxe hamburgers eten met veldsla, wasabimayonaise en aardappeltjes uit de oven.

Tien uur. Andrea en Dyl gaan naar de studio. Andrea wil nog even draaien. Die pakt echt haar tijd om er iets van te maken. Ze heeft nu een set van een uur. Het is weer druk in het badhuis. Vrijwel iedereen poetst de tanden om naar bed te gaan. Het is vrijdagavond ze gaan vroeg naar bed. Dat Maris al in bed ligt snap ik helemaal. Die had al vroeg meer gezopen dan goed voor haar was en die ligt nu ziek in haar nest.

Kwart voor elf.

Maria44 ving het volgende op in de tent bij Hiske en Gerrit:

Hiske vertelt over hoe zij denkt dat het zal gaan, positief stemmen zoals in 1 en diegenen met de minste stemmen moeten voor een bord staan en dan krijgen mensen een amulet en die moeten ze geven aan diegene die ze willen laten blijven.

Positief stemmen dus.

Einde bericht.


Kwart over elf. Het ergste aan Jessie vind ik de manier waarop hij de andere bewoners heeft gefrustreerd in hun ambities en dromen. Die poen is toch maar monopoly geld daar binnen. Fictieve getallen en fantasie begrotingen. Mij gaat het om de andere bewoners en hun dromen.

Shiitake schreef het volgende:

Ja inderdaad. Tegelijk vind ik het ook fascinerend hoe zoiets werkt in een groep. Je hebt altijd mensen die het hardst roepen en de leiding nemen en je hebt volgers. Maar als je als 'leider' zoveel mislukte projecten neerzet, dan zou ik het logisch hebben gevonden dat de volgers daar toch wel door in opstand zouden komen en meer van zich af zouden bijten. Maar misschien angstig doordat ze dan misschien weggestemd zouden kunnen worden.

Einde bericht.


Begin eigenlijk een beetje genoeg te krijgen van dit Utopia. Pathetisch gedoe allemaal. Merel en Jessie nog steeds dezelfde assholes. Niemand die z'n hoofd echt boven het maaiveld durft uit te steken. Laffe hap bij elkaar. Dit afgewisseld met eindeloze hoeveelheden SL's maakt het vrijwel onmogelijk de verhalen te volgen en er een behoorlijke dagsluiting van te fabriceren.

FreshFruit72 verraste ons met:

[spoiler][/spoiler]

Einde bericht.


Agenda.

Elke vrijdag vanaf volgende week: Mariska's Pizzaparadijs. Vrij entree.
24 Augustus: Feestje in Utopia. Toegang ¤7,50.

26 Augustus: Andrea jarig.
31 Augustus: krijgt Franny bezoek. Dank je FF.
1 September: Mariska heeft ook haar bezoek. Dank je DGK.
1 September: om 18:00 t/m 21:00 de Filmavond Premiere Lorenzo Starring Shelley.
2 September: Adriaan gaat naar huis. (aanname) Dank je Maria.
29 September: Familiebezoek Jordy.
29 September: Happy Kids Familiemarkt. Dank je FF.
5 Oktober: Bezoek Brandon. Dank je FF.

Heb jij data die op de agenda kunnen. Stuur me dan een DM.

Iedereen kan en mag meedoen aan het liefste, leukste of meest humoristiese bericht van de morgen, middag, avond of nacht. Ik lees elke Cos en kijk voor de leukste, liefste of meest humoristiese bericht. Deze berichten neem ik op in de dagsluiting.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188609759
Dagsluiting. De titel voor vandaag: A party to forget..

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Kwart over twaalf de dagsluiting is er uit en ik ga even wat anders kijken.

------

Amphorapotje gaf me een goed gevoel door het volgende bericht:
I will be following the moon

Helemaal mee eens, Jens is echt intelligent, heeft schijt aan alle regels, doet wat hij zelf wilt, legt vaak en goed onderbouwd de vinger op de zere plek, terwijl de anderen niet eens weten wat Jens bedoeld. Hij is echt zichzelf, en geeft er geen reet om om uit te slapen zoals hij dat goed dunkt. De scharrel met Mylene is voor hem een bijkomstigheid, want hij is niet verliefd. Dit Utopia verdient geen winnaar, maar ALS ik kan kiezen, kies ik voor Jens. Mijn bescheiden mening. Slaap ze !

Einde bericht.


Twaalf uur zaterdagmiddag. Val er in met een SL. Keuken stream. Brandon en Shelley zijn bezig met iets te eten te maken. Shelley heeft een soort doorkijk geel fluor rompertje aan. Op het grasveld zitten Adriaan en Jens te eten.

Kwart voor een. Na een kort overleg in de silo gaan ze aan het werk. Dyl en Merel maken het terras bij de bar in orde. Gerrit en Jessie roken.

Kwart over een. In de studio draait Gerrit en het lijkt er op dat hij Andrea's repertoire gaat draaien op het feest. Franny en Andrea zijn daar ook. Boven in de silo zijn Dyl en Mylene achter de computer.

Kwart voor twee. Shelley in de rookcel. Maris en Lexy zitten op het rokers wachtbankje. Beneden wordt er nog geplotterd door Andrea, Jordy en Merel.

Kwart voor drie. Ze zitten beneden in de silo weer te eten. Ze eten stokbroodjes met kaassouflees en kroketten. Lexy wil ook. Lexy wil ook. Lexy wil ook.

Half vier. In de studio draait Jens van alles en nog wat. Hij staat te swingen met Andrea. Gelijk kruipt Maris, met krultang nog in heur haar, erbij om effe de toffe chick uit te hangen bij Andrea.

Kwart voor vier. Rob de koerier is binnen. Hij maakte een grapje dat er geen olie voor de frituur meer was. Jessie zijn grapje terug dat er geen geld meer is. Jessie heeft vandaag wel weer een opvallende interesse in Shelley. Hij loopt de hele tijd naar haar te loeren en grapjes met haar te maken.

Vijf uur. Merel en Franny zijn beslist niet blij met de dans vanavond door Shelley. Zij willen ook dansen.

Half zes. Lexy heeft zich verkleed. Een kanten topje en een super strakke broek/legging. Dyl informeert of ze naar de Kama Sutra beurs gaat.

Zes uur. Dyl en Mylene druk met de voorbereiding voor de snackverkoop van vanavond. Brandon komt er ook nog bij.

Half zeven. Weer eindeloos gezeik over hoe het nu verder moet. Wat een gelul allemaal. Open de poort en laat de party beginnen. Maar eerst gaan ze weer allemaal veel gefrituurde zooi zitten eten. Lekker vet en vadsig de avond in.

Kwart over zeven. FOKoffieleut had een goeie over Mariska's bochel: Ze leek op een dromemaris.

Kwart voor acht. Shelley heeft het druk met het haar van iedereen te verzorgen en in model te krijgen. De enige die er niet uitziet is Maris in haar Zak van Max polyester jurkjes. Ze ziet er 15 jaar ouder uit. En niemand maar dan ook niemand die haar vertelt hoe ze voor lul loopt.

Acht uur. Gerrit als enige bij de poort om de gasten te ontvangen. Ik vermoed een charme offensief of wachten op een informer. Leuk ik zie Wyatt ook binnen komen. Adriaan ook aan de poort om de popie jopie uit te hangen met zijn gezeik over dromen en doelen.

Andrea draaide lekkere muziek. Maar er zijn niet veel dansers aanwezig. Na een half uur neemt Jens het over met een andere sound.

Kwart voor negen. Gerrit is begonnen aan de rondleiding over het terrein. Hij doet het zelfde praatje als altijd.

Negen uur. Een verrassing voor Brandon. Die rotterdamse chick die kwam om hem te daten is er ook weer. Ze hoort er nu bij want ze draagt een zender.

Kwart voor tien. Jens draait nog steeds en veel verschillende muziek. Een beetje iets voor iedereen. Shelley danst een beetje half. Opeens komt Franny er bij en het begint op echt dansen te lijken.

Tien uur. Ik nok af. Eventuele fitties in de editie van morgen.

Agenda.

Elke vrijdag vanaf komende week: Mariska's Pizzaparadijs. Vrij entree.
26 Augustus: Andrea jarig.
26 Augustus: Opnames van de nazomerhit. Dank je Chufi.
31 Augustus: Franny krijgt bezoek. Dank je FF.
1 September: Mariska heeft ook haar bezoek. Dank je DGK.
1 September: Van 18:00 t/m 21:00 de Filmavond Premiere Lorenzo Starring Shelley.
2 September: Adriaan gaat naar huis. (aanname) Dank je Maria.
5 September: Scootmobiel race. En lasagna van merel. 16:00. Dank je ANTPQ-36.
29 September: Familiebezoek Jordy.
29 September: Happy Kids Familiemarkt. Dank je FF.
5 Oktober: Bezoek Brandon. Dank je FF.

Heb jij data die op de agenda kunnen. Stuur me dan een DM.

Iedereen kan en mag meedoen aan het liefste, leukste of meest humoristiese bericht van de morgen, middag, avond of nacht. Ik lees elke Cos en kijk voor de leukste, liefste of meest humoristiese bericht. Deze berichten neem ik op in de dagsluiting.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  zondag 25 augustus 2019 @ 21:57:12 #34
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188624735
Het 24-08-2019 feest

De opening



x7hm4sb

Hoelahoepen was geen succes



x7hm4u8

[ Bericht 19% gewijzigd door 5thencounter op 25-08-2019 22:02:17 ]
  zondag 25 augustus 2019 @ 22:12:45 #35
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188625033
Het 24-08-2019 feest

Het Meisje Met Zender blijkt de Ex-Date van Brandon, hierna continue gevolgd door Achter…



x7hm7g8

De 3 vriendinnen zijn al 2 uur bezig om met Brandon in contact te komen ..



x7hm8z1
  zondag 25 augustus 2019 @ 22:20:26 #36
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188625164
Endsong, iedereen moet weg, het MMZ, ( Brandons Ex-Date) wil toch nog snel een pollie met Brandon



x7hm9xq
pi_188627736
a

Dagsluiting. De titel voor vandaag: The day after.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Kwart over tien de dagsluiting is er uit.

Half elf. Zit nu te wachten wat er met MMZ uit Rotterdam en Brandon gaat gebeuren. Het bezoek uit Rotterdam neemt zwaar teleurgesteld snel afscheid. En kijken of er of een inwoners after party zal zijn met eventuele fitties.

Kwart over elf zaterdagavond.

ThunderBitch inspireerde me met het volgende:
"You know I Can"

Oeh.... heb ineens trek, even een kroketje in de airfryer, lekker makkelijk.
Niet meer over tobbe Dobbe Dobbe Dobbe doe. :P

Einde bericht.


Half twaalf. Ze zitten nog steeds snacks te vreten. Veel zinnigs komt er daar niet uit. En hier bij mij ook niet.

Kwart voor een. Jens en Adriaan lopen al schoon te maken. De rest vreet snacks of staat in het badhuis hun tanden te poetsen. De echte helden liggen al lang in bed een boek te lezen of te schrijven.

Kwart over een. Franny loopt over het terrein en eindigt in de tent. Ze kruipt bij Gerrit in bed. Ze doen niks. Even later komt Maris ook de tent in. Ze staat voorover gebukt bij haar bed en ik denk wat heeft dat mens ouwe vrouwen benen. Brr moet er niet aan denken.

------

Zondagmiddag. Kwart over twaalf. Het beloofde land is gehuld in stream locks.

Half een. De winst van het feestje van gisteravond is bekend. Circa ¤ 2.000,-- is de netto opbrengst. De Katey knuffel komt eind volgende week binnen.

Een uur. Shelley is een email aan het schrijven aan RTL Boulevard. Het onderwerp is een uitnodiging voor de premiere van haar filmisch meesterwerk Lorenzo. Ze vraagt Jens erbij te komen om het te corrigeren. Jessie is er doodziek van dat Shelley nu Jens om hulp vraagt en niet hem de grote alleskunner.

Drie uur. Terwijl iedereen daar bijna neer gaat van de hitte loopt Hiske nog steeds in haar lange wollen onderbroek in de keuken te rommelen. Shelley maakt een planning voor de filmavond. Gerrit ligt lamlendig op zijn nest omdat hij naar eigen zeggen slecht geslapen heeft. Mylene daait de DJ set in de studio. Daar buiten zitten Jens, Adriaan, Andrea en Jordy een beetje te praten. Op de loungeset hangen Lexy en Maris. In de tent liggen Hiske en Gerrit.

Zes uur. Ik was er even een paar uur tussen uit omdat ik dit trage niet trek.

mazaru vatte de toestand van afgelopen middag kort en bondig samen:
Oh happy day!

Man man man wat een levenloos zootje is het toch

Einde bericht.


Zeven uur. Ze eten buiten en net als gisteren staat frituur op het menu.

Half acht. Fitties.

humpty hoorde het volgende:

Ik hoef niet met je te praten zegt Shelly
Vind je het normaal dat je helemaal niks zegt vraagt Gerrit
Ja zegt Shelly ....heb jij een andere opvoeding dan ik zegt Gerrit
Waarom haal je dat er steeds bij vraagt ze ...ook Jordie bemoeit zich er mee

Het gaat Gerrit erom als hij iets vraagt hij helemaal geen antwoord krijgt
hij wil dat ze normaal doet en zij zegt als je domme vragen stelt
of vragen waar je het antwoord al van weet zeg ik niks

Na de brief had Gerrit gevraagd om de laatste maanden gewoon te doen
maar Shelly vind dat flauwekul
Deal er maar mee zegt ze je komt err wel weer bovenop

Jessie tegen het schuimpje Shelly was vergeten dat je kwam
Je hebt niks gezegd Jessie en ik ben er nu toch

Jessie moet mensen even een steek onder water geven
weer niet netjes omdat tegen een schuimpje te zeggen

Merel zit er bij als een ouwe moeke
snap wel dat Jessie zijn ogen niet van Shelly af kan houden

Aaa en nu tegen het schuimpje even lullen over Dylan
dat die van de week boos werd .... :X

Jessie is al druk bezig de schuimpjes te bespelen zodat ze straks op hem kunnen stemmen

Te triest voor woorden....dat krijg je met een nobody die zelf denkt dat hij heel wat is
Jessie op zondag krijgen we straks
Arjen Lubach knijpt hem al :{

Einde samengevatte humpty berichten.


Half negen. Jessie neemt afscheid van een laser peeling klant. Ik dacht eerst dat Merel op de stoel lag. Maar het was een stevig gebouwde panterdame die door Jessie werd behandeld. De klant is 21 september terug voor nog een behandeling. Hij krijgt nog een paar zoenen aan de poort en loopt weg naar de rook wachtstoel.

Kwart voor negen. Shelley en Lexy willen een stripper voor Andreas verjaardag regelen. Ze hebben net gebeld en nu sturen ze een email om Flex in te huren. Ze willen Flex morgenavond tussen zeven en acht.

Half tien. Mylene en Jens zitten op de loungeset lekker te chillen. Jessie, die net de studio nog dweilde, komt er bij zitten de sfeerverzieker. Even later hoor ik ook Franny.

Terwijl Hiske, Gerrit en Maris in de tent zitten te overwegen wie ze naar huis willen. Gerrit stelt voor Lexy zodat ze thuis kan revalideren. Hij wil dus duidelijk de zwakste eerst weg hebben.

Tien uur. Op de loungeset zitten Jordy, Mylene en Jens. Jordy de hulp van Jens of hij morgen even wil kijken naar zijn column voor de Gaykrant en zo helpt Jens zoals altijd iedereen die zijn hulp vraagt. Ook Jessie en Merel zijn erbij komen zitten en doen populair. Jordy vertelt over zijn dates en hoe dat gaat bij hem. Maar hij vertelt niks wat ik nog niet wist. En SL.

Half elf.

humpty beschreef het volgende:

Mylene heeft het echt heel fijn met Jens en is verdrietig
omdat ze niet weet hoe het straks met hun zal gaan

Jens probeert haar wat op te vrolijken maar
ze is bang

We gaan hoe dan ook samen naar Belgie zegt Jens

Hij beantwoord wel zijn apps maar niet binnen 5 minuten zegt hij lachend

Geloof je in het lot vraagt Jens ja dat doet ze
dat is geruststellend zegt Jens

Einde samengesteld bericht.


Kwart voor elf. Ik ga nu nog even wat anders kijken want zoveel verveling op een dag is teveel voor me.

Nieuwe filmpjes over de party van gisteren nu in de SV. Dank je 5th.

Agenda.

Elke vrijdag vanaf komende week: Mariska's Pizzaparadijs. Vrij entree.
26 Augustus: Andrea jarig.
26 Augustus: Opnames van de nazomerhit. Dank je Chufi.
31 Augustus: Franny krijgt bezoek. Dank je FF.
1 September: Mariska heeft ook haar bezoek. Dank je DGK.
1 September: Van 18:00 t/m 21:00 de Filmavond Premiere Lorenzo Starring Shelley en Hske.
2 September: Adriaan gaat naar huis. (aanname) Dank je Maria.
5 September: Scootmobiel race. En lasagna van Merel. 16:00. Dank je ANTPQ-36.
13 September: Vrijdag de 13e. Strandfeest.
29 September: Familiebezoek Jordy.
29 September: Happy Kids Familiemarkt. Dank je FF.
5 Oktober: Bezoek Brandon. Dank je FF.

Heb jij data die op de agenda kunnen. Stuur me dan een DM.

Iedereen kan en mag meedoen aan het liefste, leukste of meest humoristiese bericht van de morgen, middag, avond of nacht. Ik lees elke Cos en kijk voor de leukste, liefste of meest humoristiese bericht. Deze berichten neem ik op in de dagsluiting.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188640046
Dagsluiting. De titel voor vandaag: Alweer een niks dag.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Elf uur de dagsluiting is er uit. Ben blij dat deze dag voorbij is. Wat een waardeloos weekend er viel werkelijk niets van te maken. Dank zij de diverse Cossers die nog iets inhoudsvol te schrijven is het nog iets geworden. Mijn dank is groot aan deze schrijvers.

--------

Maandagmorgen. Kwart over twee. Dyl is endelijk uit de silo. Daar is hij weer. Waar denk je. Hij is in de rookcel. Als dit het rokertje is na sex dan is hij zonder zijn handen te gebruiken klaar gekomen achter de computer. Voor iemand die gestopt is met roken is hij wel lang in de rookcel. Hij rookt dus nog steeds. Maar gaat wel direct zijn tanden poetsen in het badhuis. Een goed idee dat navolging verdient. Ik ga ook mijn tanden poetsen en naar bed. Dat Dyl zo'n inspiratie kan zijn had ik niet verwacht.

Half drie. Dyl is in de caravan en doet zachtjes aan. Hij maakt geen onnodige geluiden zodat zijn maatjes in de caravan niet wakker worden. Beschaafd gedrag.
Hij kruipt in beden gelijk is alle geluid weg. Hier ook. Lekker rustig.

Inmiddels is het maandagmiddag.

Half twee. Shelley, Maris en Lexy liggen op de loungeset te zonnen. Boven zitten Jens, Jessie en Merel een evenement te plannen.

Twee uur. Franny meet de maten van Mylene op. Jordy maakte al eerder veel foto's van haar. Zal wel voor haar modellen carriere zijn.

Men maakt kistjes. Maar Shelley geeft geen krimp en blijft lekker liggen zonnen. Typisch iets voor haar. Merel is misselijk van de spanning. Gerrit zegt dat er snel duidelijkheid zal komen over de spelregels enzo. Hiske zit comfortabel op een van de banken in de silo. Lexy komt er bij zitten en ze eet nog wat. Ook Adriaan en Jens eten wat.

Shelly gaat de bewoners langs om te vragen of ze tien euro wilen meebetalen aan een kadootje voor Andrea's verjaardag. Hiske, Jens, Adriaan, Jessie en Merel doen hier niet aan mee. Vreemd dit en echt een rare vraag van Shelley die nooit iets doet voor een ander. Maar Andrea is natuurlijk wel de enige die Shelley door dik en dun steunt. De verrassing kost ¤ 130 en ze haalt het benodigde bedrag niet.

Drie uur. Vanaf vrijdag is het Pizza eten in Utopia. Vier mini pizza's voor ¤ 15. Maximaal 15 bezoekers per keer. Kan Maris weer schreeuwen dat ze ¤ 225 heeft verdiend voor de BV.

Half vier. De bel wordt geluid. Alle sukkels verzamelen. Jessie en Gerrit kondigen hun Single Release Party aan. 4 oktober is dat hun evement.

Vier uur.

Sambalbaai schreef het volgende over het front:

Adriaan: de 1 mag meer dan de ander.
Jens: ja het is net de buitenwereld, die is niet eerlijk en hier ook niet. Het boeit mij helemaal niet. Het is wel duidelijk dat Jessie met de eindpot naar huis gaat. Prima toch?
Adriaan: Jessie gaat voor 90% winnen.
Franny: o echt?
Adriaan: ja, ik denk niet dat hij naar huis gaat of gestemd wordt.
Jens: het gaat alleen niet door, als er een front gevormd wordt. Ik denk dat 90% nog aan de lage kant is.
Franny: maar er zijn toch meer mensen die willen winnen of ben ik voorgelogen?

Adriaan: je moet niet te snel een front vormen. Dan gaat het tegen je keren.
Franny: maar we kunnen toch samengaan?
Jens: je krijgt nog mensen over de vloer en die gaan dat doorgeven.

Jammer, Franny. :P

Jens: ik kan me geen einde voorstellen zonder Jessie.
Franny: hij is hier voor gekomen, he?

Einde samengesteld bericht.


Op de loungeset zitten Merel, Hiske, Lexy en Maris te werken aan kistjes. Er naast zit Dyl lekker uit te rusten in de zon hij doet niks. In de studio is Jens aan het mixen en Adriaan en Franny kijken toe.

Half vijf.

Verida schreef het volgende wijze bericht:

Ik denk dat de Cossen weer vol zouden stromen met users die weer terugkomen omdat Jessie weg is en omdat dan ook het halleluja gedoe rondom die galbak weer weg is.

Dit ontzettende ophemelen, goedpraten, verwijzen naar "humor"enz. heeft er voor mij voor gezorgd dat de lol er helemaal af is.

Einde bericht.


Kwart over acht. Daar ben ik weer. Er is een feestje op het grasveld. Andrea's verjaardag wordt gevierd. Jens draait een swingend setje. Er wordt gedanst. Dit leent zich meer voor een filmpje.

Kwart voor negen. Flex (Steve)is binnen en begint een halfgaar showtje. Hij danst wat rond in panterpakje. Andrea doet wel mee maar niet van harte. Ik zeg weggegooid geld.

Kwart over negen. Ze maken nog even wat pollies. Steve is eenendertig. Op de vraag van Lexy of hij Jordie haar zoon kent zegt hij nee nadat Lexy een foto heeft laten zien.

Mensen sorry maar dit is de miezerigste dagsluiting tot nu toe. Ik kan geen inspiratie putten uit de activiteiten in Utopia. Er gebeurd werkelijk niks wat de moeite van het schrijven waard is. Dus een uiterst dunne editie vandaag. Morgen weer een dag. Tot dan.



SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Filmpjes in de SV. Dank je 5th.

Agenda.

Elke vrijdag: Mariska's Pizzaparadijs. ¤ 15 voor 4 mini pizza's.

31 Augustus: Franny krijgt bezoek. Dank je FF.
1 September: Mariska heeft ook haar bezoek. Dank je DGK.
1 September: Van 18:00 t/m 21:00 de Filmavond Premiere Lorenzo Starring Shelley en Hske.
2 September: Adriaan gaat naar huis. (aanname) Dank je Maria.
5 September: Scootmobiel race. En lasagna van Merel. 16:00. Dank je ANTPQ-36.
13 September: Vrijdag de 13e. Strandfeest.
29 September: Familiebezoek Jordy.
29 September: Happy Kids Familiemarkt. Dank je FF.
4 Oktober: Single release party.
5 Oktober: Bezoek Brandon. Dank je FF.

Heb jij data die op de agenda kunnen. Stuur me dan een DM.

Iedereen kan en mag meedoen aan het liefste, leukste of meest humoristiese bericht van de morgen, middag, avond of nacht. Ik lees elke Cos en kijk voor de leukste, liefste of meest humoristiese bericht. Deze berichten neem ik op in de dagsluiting.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  dinsdag 27 augustus 2019 @ 08:46:52 #39
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188645390
(een impressie, opnemen ging niet helemaal goed gisteren. en mogelijk speelt DM weer op ivm de stripper) )

Dree's verjaardag


x7hwz4x

Stripper voor Dree


x7hwzis

Fruts&Gerrie in bed, Jessie en Merel in bed ruzie maken


x7hwzwf

Lexie bezopen naar bed


x7hx0j9

In de afterparty is flink doorgezopen in iedergeval



[ Bericht 6% gewijzigd door 5thencounter op 27-08-2019 08:54:59 ]
pi_188648924
Zwarte enveloppe.

Ze krijgen 30 minuten om 5 teams van 3 inwoners te kiezen, de teams mogen niet veranderd worden, als de teams zijn bepaald zijn mag er niet meer gewijzigd worden en mogen ze de 2de enveloppe openen.

Ze moeten met saamhorigheid geld gaan verdienen.
2de enveloppe.

Hopelijk is de samenstellen van de 5 teams zonder al teveel gedoe gelukt.

In de enveloppe zit 2500 euro cash die kan je alleen met jou team kan winnen.
Jullie hebben 1 uur de tijd om met je team een echt utopiaans idee te bedenken om dit bedrag te realiseren.
Na een uur gaan jullie de ideeen presenteren en dan gaat iedere inwoner individueel stemmen op het beste idee.
Daarna word de uitslag voorgelezen en het team met de meeste stemmen wint de 2500 euro.

[ Bericht 20% gewijzigd door Gizmogirl28 op 27-08-2019 13:40:00 ]
pi_188657906
Dagsluiting. De titel voor vandaag: Alweer een niks dag.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Half tien. De dagsluiting is er uit. Ik kon geen inspiratie putten uit de activiteiten in Utopia. Er gebeurde werkelijk niks wat de moeite van het schrijven waard is. Morgen weer een dag proberen.

--------

Kwart voor elf gisteravond. Het spijt Gerrit dat hij haar heeft nat gemaakt en hij hoopt dat ze nog vriendjes zijn. Dat schrijft hij in een briefje aan Hiske.


--------

Dinsdagmiddag.

Kwart overeen. Er is een brief binnen gekomen. Ze moeten 5 teams van 3 inwoners vormen binnen 30 minuten. Deze teams moeten bij elkaar blijven na hun keuze. Ze moeten met saamhorigheid geld gaan verdienen.

Paniek in de tent. Sommigen gaan met vrienden en anderen willen het takties spelen. Adriaan, Jens en Mylene gaan gewoon verder kistjes maken. Ze moeten lachen om de paniek bij de andere bewoners.

De Teams.

Adriaan - Jens - Mylène
Brandon - Jordy - Dylan
Jessie - Mariska - Alexandra
Merel - Gerrit - Andrea
Shelley - Hiske - Franny

Gizmogirl28 beschreef de inhoud van de twee enveloppen als volgt:
Team 15 nieuwe inwoners.

Zwarte enveloppe.

Ze krijgen 30 minuten om 5 teams van 3 inwoners te kiezen, de teams mogen niet veranderd worden, als de teams zijn bepaald zijn mag er niet meer gewijzigd worden en mogen ze de 2de enveloppe openen.

Ze moeten met saamhorigheid geld gaan verdienen.
2de enveloppe.

Hopelijk is de samenstellen van de 5 teams zonder al teveel gedoe gelukt.

In de enveloppe zit 2500 euro cash die kan je alleen met jou team kan winnen.
Jullie hebben 1 uur de tijd om met je team een echt utopiaans idee te bedenken om dit bedrag te realiseren.
Na een uur gaan jullie de ideeen presenteren en dan gaat iedere inwoner individueel stemmen op het beste idee.
Daarna word de uitslag voorgelezen en het team met de meeste stemmen wint de 2500 euro.

Einde bericht.


Jessie gaat gelijk bellen met de knuffel leverancier. Testen duurt nog deze week. Met het vliegtuig zijn de knuffels er eind volgende week. Hij informeert hoeveel sokken met ingeweven cartoonfiguurtjes van de inwoners gaat kosten. Hij wil eventueel 500 of 1000 paar bestellen. Een prijs kon mevrouw niet geven. Maar bij 180.000 paar was het ¤ 0,85 per paar. De verwachte inkoop van de sokken tussen de twee en drie euro.

Jessie gaat ook de andere groepjes even af om zijn input te droppen en ideeen te jatten of de grond in te boren.

Brandon schrijft het totaal aantal stemmen op:

Puzzel: 3

Trein: 7

Idee: 2

Sok: 1

Mooie dag: 2

Het team van Hiske, Shelley en Franny heeft duidelijk gewonnen. De trein wint! Dit ondanks het gekonkel en stemafspraken.

Jessie begint een offensief tegen het treintjes plan. De rest van de middag is het een bichfight tussen alles en iedereen.

Kwart voor zes. Er wordt alweer gegeten. En na het eten gaat de grote strijd nog steeds door.

Zes uur.

Dotteke liet mij lachen met deze:

De volgende keer gaat Jessie een onderbroek pitchen met zijn gezicht erop, hij is er dan zeker van dat hij wint zegt hij

Ja, dan gaan de mensen hem kopen en achterstevoren aan doen en je bek vol schijten :P

Einde bericht.


Zeven uur. Hiske gaat rond met de vraag aan individuen hoe ze ¤ 2.500,-- zouden uitgeven.

Half acht. Franny, Hiske, Brandon,Lexy, Maris en Andrea praten over van alles en nog wat.

Kwart over acht. Er is onweer gesignaleerd dus alle bewoners komen de silo binnen. Boven zitten Adriaan en Jens achter de computers. Ik zie Jessie met een pak speelkaarten dus zal er zo wel gekaart worden.

Negen uur. Ze hangen nog steeds in de silo op de banken een beetje te chillen. En dan komt de stem. Het onweer is voorbij. Veel mensen stormen direkt de silo uit. Jens is nog steeds aan het werk boven achter de computer. En ook Merelis die kant opgekomen.

Nieuwe filmpjes in de SV. Dank je 5th.

Agenda.

Elke vrijdag: Mariska's Pizzaparadijs. ¤ 15 voor 4 mini pizza's.

31 Augustus: Franny krijgt bezoek. Dank je FF.
1 September: Mariska heeft ook haar bezoek. Dank je DGK.
1 September: Van 18:00 t/m 21:00 de Filmavond Premiere Lorenzo Starring Shelley en Hske.
2 September: Adriaan gaat naar huis. (aanname) Dank je Maria.
5 September: Scootmobiel race. En lasagna van Merel. 16:00. Dank je ANTPQ-36.
13 September: Vrijdag de 13e. Strandfeest.
29 September: Familiebezoek Jordy.
29 September: Happy Kids Familiemarkt. Dank je FF.
4 Oktober: Single release party.
5 Oktober: Bezoek Brandon. Dank je FF.
27 Oktober: Utopia Markt.

Heb jij data die op de agenda kunnen. Stuur me dan een DM.

Iedereen kan en mag meedoen aan het liefste, leukste of meest humoristiese bericht van de morgen, middag, avond of nacht. Ik lees elke Cos en kijk voor de leukste, liefste of meest humoristiese bericht. Deze berichten neem ik op in de dagsluiting.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  woensdag 28 augustus 2019 @ 08:56:57 #42
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188663440
De Zwarte Brief, ¤2500 te verdienen met een idee verzinnen


x7i74tf

Groepjes van 3 vormen om een idee uit te werken


x7i75p6

Ideeën pitchen, iedeen mag zijn idee verdedigen


x7i76oc

De uitslag van de ideeën stemming


x7i783u
pi_188681677
Dagsluiting. De titel voor vandaag: Oh baby you're such a drag.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Kwart over negen. De dagsluiting is er uit. Ik kon geen inspiratie putten uit de activiteiten in Utopia. Er gebeurde werkelijk niks wat de moeite van het schrijven waard is. Morgen weer een dag proberen.

--------

Half drie. Ik val er in en zie Jordy en Mylene bijde poort. Jordy helemaal geknipt en geschoren. Mylene ziet er ook mooi uit in haar lange zwart witte gestreepte jurk. Staat haar goed. En SL. Terug. Jordy is op van de zenuwen hij weet van gekkigheid niet hoe hij moet staan, lopen of bewegen. Jordy ziet er stukken jonger uit zonder baard.

Er is iemand binnen gekomen met statieven enzo. Het lijkt de karaoke meneer te zijn. Die gaat opstellen op het grasveld.

Op de loungeset zitten Lexy, Hiske, Maris en Brandon te schuren voor de kistjes. Ze bespreken aanstaande zaterdag. Utopia, Adriaan en Brandon vieren de vijftien maanden. Er komt eten en drinken. Maris heeft het alweer over carpaccio maar dat is volgens Merel te duur.

Drie uur. Galore is binnen. Terwijl Jordy aan Galore een rondleiding geeft onthult Jessie het nieuwe kistje.

Kwart over drie. Franny wacht bij de poort op haar dansles juffouw. De dansjuf was daar al eerder. Ze vertrekt naar Londen binnenkort om daar te gaan werken. Maar lange SL.

Vier uur. Galore is nog steeds bezig bij Jordy in de stuudio. Mylene kijkt toe want die wil immers toch al visagie leen. Merel staat buiten om de hoek mee te luisteren. Die wil vast trucjes leren om haar eigen kop vorm te geven. En SL.

Kwart over. Hiske en Adriaan op een bankje praten over van alles. Over wat voor groepsmens hij is en hoe vaak hij de vaatwasser uitruimt. Dus het gebruikelijke Adriaan riedeltje.

Half vijf. Franny doet haar dansshowtje. Een groot applaus is haar deel. Nu nog even filmpje maken zodat ze nog zelf kan oefenen als de juf er niet is. Gerrit haalt de camera en maakt direct het filmpje.

Kwart voor vijf. De dansjuf neemt afscheid. Het duurt wel effe voor het hek van het slot gaat.

Kwart over vijf. Jordy transformeert mooi naar dragqueen. Er zit een ton make up op en z'n gezicht verandert snel. Nu nog wimpers er op en een oranje jurkje met ingenaaide borsten passen. En weer een SL.

Half zes. Make up zit er op.Oranje jurk aan. Pruik op. Jordy is klaar op oorbellen na. Maar heeft geen gaatjes dus moeten de oorbellen in zijn haar. Dat ziet er niet en gaan er weer uit.

Half zeven. Dyl en Lexy boven achter de computer. Dyl legt uit hoe Lexy dingen moet bestellen. Dyl vertrekt weer naar beneden.

Kwart voor zeven. Jordy loopt nog steeds met Galore over het terrein. Ze kijken naar de eenden en het zwijntje. De jurk moet terug maar de pruik mag achterblijven.

Eten op woensdag is ook weer goed bezet vandaag. Jens en Dylan vullen de afwasmachine.

Zeven uur. Jessie aan de telefoon met de single producer. Dit te kort en dat te lang. Het typische Jessie weet alles beter omdat hij overal verstand van heeft gezeik begint weer. Als hij zo doorgaat komt die single er, geheel terecht, helemaal nooit.

Jordy heeft zich weer verkleed. Hij draagt nu een jurkje van Merel en het staat hem beter dan het bij Merel doet. Hij doet zijn hoge hakken uit en zijn gympen aan. Zijn make up en jurkje houdt hij aan voor de karaoke vanavond.

Half acht. Dylan heeft post van Kaylee. Hij is blij want er wacht zo veel op hem als hij naar buiten komt schrijft ze. Kylee heeft een pandje gevonden en heeft zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnenkort komt de GGD langs om te testen.

Kwart over acht. Brandon, Lexy, Jordy, Franny en Mylene nemen de karaoke nummers door op de loungeset.

Half negen. Mylene leidt de karaoke avond. Maar er is een twist, iedereen kiest een liedje voor iemand anders. Het is een beetje een genante vertoning. Ik krijg er een beetje plaatsvervangende schaamte van. Jens en Brandon doen Vrrooommm tot algemene hilariteit.

Negen uur. Het gaat daar regenen. Ze moeten naar binnen met de hele set. De boel is opgesteld en de ellende loopt weer door. Maar ik haak af dit is te rommelig en niet zo leuk.

Kwart voor tien. Hiske staat in de keuken Dylan op te stoken tegen Jessie's laser gebeuren. Ze wil Dyl er over laten beginnen in de vergadering. Dyl wijs geworden door de vorige keer doet het niet.

Verderop zitten Gerrit en Jessy weer over bitcoin te ouwehoeren.

Tien uur. Jordy haalt de makeup van zijn gezicht in het badhuis.

Half elf. Gerrit, Hiske en Maris zijn in de tent. Jessie is daar ook en Hiske begint over de laser.

Sambalbaai beschreef het volgende:

Over het laserapparaat: wel duur, moet nu vooraf betaald worden, over een paar dagen weer. Jessie gaat contact opnemen met de leverancier. Het ding wordt niet veel gebruikt, dus afschrijving valt wel mee. Jessie denkt er wel uit te komen met de man. Hij gaat morgen bellen en vraagt of Hiske wil helpen onthouden.

Einde bericht.


Kwart voor elf. Shelley heeft het aantal toegangskaarten voor de premiere van Lorenzo verhoogt naar 200. Er zijn tot nu toe haast 150 kaarten verkocht.

Elf uur. Slaapstreams. Merel en Jessie in de boot en in bed. Andrea ook in bed. Jordy en Lexy ook al onder zeil. Franny ook naar bed.In de silo Adriaan, Dyl, Brandon en Jens die een biertje drinken en de toestand in de wereld bespreken. Adriaan begint tekeer te gaan over de amerikanen en Amerika. Maar ook het basisinkomen waar Jens goed over kan praten.

Twaalf uur. Middernacht in de silo gaan alle lichten uit. Mylene en Dyl zitten nog boven achter de computer. Mylene gaat naar bed. Dyl blijft mailen. Die is ook graag alleen in de nacht.

Kwart voor een. Dyl is in het badhuis. Tanden poetsen enzo. Dyl nu nog even roken dus naar de rookcel.

Een uur. Dyl is terug boven achter de computer.

Nieuwe filmpjes in de SV. Dank je 5th.

Agenda.

Elke vrijdag: Mariska's Pizzaparadijs. ¤ 15 voor 4 mini pizza's.

31 Augustus: Franny krijgt bezoek. Dank je FF.
1 September: Mariska heeft ook haar bezoek. Dank je DGK.
1 September: Van 18:00 t/m 21:00 de Filmavond Premiere Lorenzo Starring Shelley en Hske.
2 September: Adriaan gaat naar huis. (aanname) Dank je Maria.
5 September: Scootmobiel race. En lasagna van Merel. 16:00. Dank je ANTPQ-36.
13 September: Vrijdag de 13e. Strandfeest.
29 September: Familiebezoek Jordy.
29 September: Happy Kids Familiemarkt. Dank je FF.
4 Oktober: Single release party.
5 Oktober: Bezoek Brandon. Dank je FF.
27 Oktober: Utopia Markt.

Heb jij data die op de agenda kunnen. Stuur me dan een DM.

Iedereen kan en mag meedoen aan het liefste, leukste of meest humoristiese bericht van de morgen, middag, avond of nacht. Ik lees elke Cos en kijk voor de leukste, liefste of meest humoristiese bericht. Deze berichten neem ik op in de dagsluiting.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  donderdag 29 augustus 2019 @ 09:02:17 #44
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188683229
Lady Galore in huis, om Jordie om te bouwen tot Drag Queen


x7ij0pl

Het resultaat, (sorry geen filmpje)



Karaoke buiten


x7ij0e5

Karaoke verder binnen want het ging regenen


x7iizvf
pi_188698561
Dagsluiting. De titel voor vandaag: Nieuwe ervaringen of oude shit.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Kwart over elf. De dagsluiting is er uit.

Kwart over twee. Dyl nog steeds in de silo achter de computer.Ik ga naar mijn nest.

-------

Harrison schreef het volgende over het 15 maanden feestje van zaterdag:

Hiske had het er vanmorgen over. Ze zouden eerst alleen een feestje voor Brandon doen, want Adriaan wilde het zelf alleen met Jens vieren. Maar Hiske zei we moeten het ook voor Adje doen, anders is het een beetje raar

Einde bericht.


Kwart over twaalf. Adriaan gaat morgen zijn 24 uur aanvragen.

Kwart voor een. Andrea zet de massagetafel op in het huisje van Lexy en Jordy. Ze gaat wimpers zetten. Het eerste slachtoffer is Mariska.

Kwart over een. Jessie en Gerrit roddelen over Jens. Ze vinden dat Jens is veranderd de afgelopen tijd. Ze vinden dat hij maar een beetje rond hangt. Zeker sinds Jordy de webshop doet. Ik vind het kwaadsprekerij en tv momentjes pakken.

Half twee. Brandon en Franny bouwen door aan de gym.

In de salon wordt gewerkt aan de nieuwe nazomer hit. Die spierballen gozer en de producer zijn binnen.

Kwart voor drie. Gerrit staat er op. Nu is Jessie aan de beurt. Maar ja het blijft Jessie dus zoals gebruikelijk overal wijsneuzerig commentaar op.

Drie uur. Drie streams op Jessie en Gerrit ellende. En eentje op de gym waar Brandon en Franny nog steeds aan het bouwen zijn. Om de haverklap SL's.

Half vier. In de salon is de presentatie van de single van Jessie en Gerrit. Dus alle bewoners verzamelen binnen in de bloedhete salon. Adriaan had het beste commentaar. De beat was het beste zo zei hij.

Vier uur. Mylene ligt alweer op bed. En de rest van Utopia zou dat ook kunnen doen. Want de streams zijn weer waardeloos. Geen behoorlijk gesprek te bekennen.

Kwart over vier.

BloesBloes maakte mij aan het lachen met deze:
Ja maar ...!

159 aanmeldingen voor die "film"??? Gaat de Vincent Bijlo fanclub een avondje uit of zo? _O-

Einde bericht.


Half vijf. Jordy en Merel praten over zijn gayfeest. Merel hoopt op duizend man publiek. Jordy wil een regenboog feest voor iedereen. Dus LGBTQ van alle soorten en smaken maar ook hetero's. Merel wil lekker meeliften op Jordy's idee en zijn populariteit. Ik heb het gevoel dat ze ambities heeft om een soort "Moeder van de gays" te worden.

Jessie komt erbij en stuurt Jordy weg want Jessie heeft veel behoefte om met Merel te zijn. Jordy verdwijnt en het gebruikelijke Jessie/Merel geslijm begint. Ik ga hier niet langer naar kijken want het is boring.

Vijf uur. Hiske staat hamburgers te bakken voor iedereen. Die worden zometeen geserveerd met patat. Maar zelfs hamburger met patat streams worden ons niet gegund want SL's. Andrea helpt ook mee. Die bakt de ovenfrites.

Half zes. Het feestmaal is haast klaar. Shelley gaat de bel rinkelen. Iedereen komt aangerend Dyl is te laat voor krulpatat. De grootste groep zit op de loungeset te smikkelen. Jessie en Merel zitten apart samen op het plateau.

Kwart voor zes. Het is weer file bij de rookcel. Jessie, Merel, Franny, Maris en Shelley.

Zes uur. Dyl heeft tattooklant. Hij gaat een arm vullen met wolken enzo. Dus tussen andere tattoos stukken invullen.

Kwart over zes. Shelley en Hiske bespreken ideeen om wat ze kunnen doen met het treintje. Het moet ieder geval hilarisch worden. Jens als conducteur.

Half zeven. Andrea is nog steeds bezig met de wimpers van Maris. Gerrit heeft post. Zou gauw dat Hiske dat hoort vliegt zij op Gerrit af als rooie emo-vampier die ze is om de ziel er uit te zuigen. Gelijk begint ze Gerrit's post te lezen. Maar zo gauw ze stukjes begint voor te lezen schakelt de regie weg en horen we niets dan eenden gekwaak.

Zeven uur. Gerrit is moe. Vooral moe van Jessie's dominante gedrag.

Er komt een grote groep sporters voor Brandon binnen. Eerste oefening op en neer over het grasveld rennen. Ze doen veel verschillende oefeningen en ze hebben allemaal lol.

Kwart over acht. Jessie heeft cadeaus voor Lexy. Anatomische kaarten enzo. Ze is er als een kind zo blij mee.

Kwart over negen. Jessie gaat frituren. Frikandellen, kroketten en kaassouflees voor de goegemeente. Jessie gelijk ouwehoeren over de bouwers bij het gym. Allemaal voor de show schampert hij. Iemand moet in de pindasaus roeren. Merel moet roeren.

Kwart voor tien. Jessie tegen Franny over dat ze wijn drinkt.Je moet bij ons komen zitten we zijn je vrienden. Franny lijkt het in twijfel te trekken.

Tien uur. De frituur liefhebbers beginnen aan de tweede ronde. Meer frikandellen, kroketten en kaassouflees en nog een pannetje pindasaus erbij. Het lijkt meer een recruiting drive voor kamp Jessie dan een feestje.

Kwart over tien. De dagsluiting gaat er zo uit. Ik ga wat anders kijken.

Nieuwe filmpjes in de SV. Dank je 5th.

Agenda.

Elke vrijdag: Mariska's Pizzaparadijs. ¤ 15 voor 4 mini pizza's.

31 Augustus: Franny krijgt bezoek. Dank je FF.
31 Augustus: 15 maanden feestje Brandon en Adriaan. Dank je Harrison.
1 September: Mariska heeft ook haar bezoek. Dank je DGK.
1 September: Van 18:00 t/m 21:00 de Filmavond Premiere Lorenzo Starring Shelley en Hiske.
2 September: Adriaan gaat naar huis. (aanname) Dank je Maria.
5 September: Scootmobiel race. En lasagna van Merel. 16:00. Dank je ANTPQ-36.
10 September: Mari van de Ven komt langs.
13 September: Vrijdag de 13e. Strandfeest.
29 September: Familiebezoek Jordy.
29 September: Happy Kids Familiemarkt. Dank je FF.
4 Oktober: Single release party.
5 Oktober: Bezoek Brandon. Dank je FF.
27 Oktober: Utopia Markt.

Heb jij data die op de agenda kunnen. Stuur me dan een DM.

Iedereen kan en mag meedoen aan het liefste, leukste of meest humoristiese bericht van de morgen, middag, avond of nacht. Ik lees elke Cos en kijk voor de leukste, liefste of meest humoristiese bericht. Deze berichten neem ik op in de dagsluiting.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188716830
Dagsluiting. De titel voor vandaag: Nieuwe ervaringen of oude shit.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Kwart over tien gisteravond. De dagsluiting is er uit.

-------

Kwart over een.

Verida reageerde op het volgende van snetje over Mylene:

Op donderdag 29 augustus 2019 23:56 schreef snetje het volgende:

[..]

Zij heeft als enige bijna alles op een presenteerblaadje gekregen maar niks en dan ook niks mee gedaan...

Make up lijn ... :N
Modellen werk ... :N
Kinderboeken ... :N
FHM500 ... :N
Zangles ... :N
Kleding promoten ... :N
Panty promoten met moeite ... na bemoeienis van Merel ... :')
Nagels ... :N
Miss nog wat ... :N

Verida reageert als volgt:

Ik vergeet vast wat ...
ze heeft net als iedereen van alles aangeboden gekregen
make up lijn is net als bij alle anderen, niet van de grond gekomen Het opzetten van een volledig nieuwe make-up lijn is natuurlijk ook onzin, iets dergelijks pak je niet aan vanuit Utopia.
modellenwerk wilde ze eigenlijk niet doen in Utopia, pakt ze weer op als ze er uit is.
Kinderboek is ze samen met Jens aan bezig geweest, maar ik denk dat ze zich gerealiseerd hebben dat het schrijven van een kinderboek niet iets is wat je even achteloos doet.
FHM heeft ze voor geposeerd, net als shel, en ze zijn vlak na elkaar geeindigd.
panty promoten, is nooit binnengekomen. En de bemoeienis van Merel was natuurlijk ook miniem. was weer zo'n promotie dealtje van Merel.
Nagels doet ze inderdaad niets meer mee, net zoals de anderen ook geen klanten krijgen voor het doen van nagels.
kinderfeestjes worden niet echt gehouden in de zomervakantieperiode.

Ik vergeet vast nog wat.

Ze heeft het niet slechter gedaan dan de rest wat betreft de aangereikte dingen.

of we moeten de lijst van mislukkingen van de anderen (jessie o.a.) er ook nog even bij gaan halen. :)

Einde bericht.


Vrijdagmiddag.

Half twee. Gelukkig de vergadering gemist. Onder Merel's bed liggen een hoop kippen eieren. Merel hoopt op kuikentjes die haar zien als moeder en haar dus de hele dag kunnen volgen.
Op de loungeset zit Lexy sjablonen te spuiten op hout voor kistjes. Jessie staat er zich weer mee te bemoeien.

Kwart voor twee. Brandon, Adriaan, Dyl en Jordy in de caravan. Brandon heeft zijn haar helemaal wild.

In de keuken hangen Maris, Hiske en Mylene. Ze zijn spul aan het voorbereiden voor de pizza party van vanavond.

Op de loungeset wordt driftig doorgewerkt aan de speciale exclusieve kistjes.

Kwart over twee. Jessie en Adriaan zitten te praten bij de vreetkuil. Ze praten over wat Adriaan gaat doen. Adriaan gaat vloggen. Ook gaat hij verre reizen ondernemen. Filmpjes schieten als hij over de Amazone vliegt en de mensen wijzen waar de soja vandaan komt.

Kwart over drie. Brandon heeft bezoek. Die dame, ze heet Naomi, heeft Kay gezien op een festival vertelt ze aan Dyl.

Beneden in de silo worden er kistjes van handtekeningen voorzien.

Shelley doet een handwasje in het badhuis.

Boven in de silo zitten Hiske, Shelley en Dyl achter de computers. En uiteraard is het weer SL na SL deze middag.

Op een bankje bij het water zitten Brandon met meisje Naomi te praten. Zij is op vakantie geweest in Berlijn en ook in Dresden. Maar er was te weinig hollandse kost voor haar smaak. Pizza en pasta was het touristische menu. Nergens aardappels met groenten en vlees. Misschien een leuk meisje voor Brandon. Voor mijn smaak is ze te burgerlijk.

Kwart voor vier. Merel en Franny schroeven een waarschuwings bord over een broedende kip Maria op het Franterpalace.

In de studio staat Jens te oefenen met de DJ set. Brandon en z'n date zitten nog steeds op het bankje bij het water. Boven in de silo zijn Dyl, Andrea en Shelley nog steeds druk bezig met het een of ander.

Vier uur. Accuwissel. Brandon maakt gebruik van de accuwissel om van het bakje te verdwijnen. Hij maakt er een soort rondleiding van. In het badhuis vindt het bezoek de kleur van de deuren mooi.

Kwart over vier. Brandon en blond meisje uit Hoorn al pratend weer terug bij het bankje. En weer SL. Blondje is ouder dan Mylene maar ze vindt dat Mylene er ouder uitziet dan ze er zelf uitziet. Ze krijgen lekkere, door Jordy gebakken, crepes.

Vijf uur. Op de loungeset is de kistjes productie in full swing. Ze schuren en spuiten er op los. In het badhuis staat Jordy te strijken.

Kwart over vijf. Brandon en Hoorns meisje nog steeds samen op het bankje. Wat een boring stel is het samen. Ze is wel op de hoogte van figuranten castings. Dus ik denk dat zij een figurant uit de Talpa stal is. Ze wil nog wel even een polly ter herinnering. Ze wacht nu op het openen der poort. Meisje verbaasd zich over hoe klein het station van Hilversum is. Amsterdam CS is veel groter. Ze deed haar best maar het sloeg niet erg aan bij Brandon. Dan gaat het hek open en mag ze weg. Met de bus en de trein naar Hoorn.

Kwart voor zes. Naomi de deur uit en gelijk komt Lexy de boel uithoren. Met typisch Lexy gelul wurmt ze zich in het liefdesleven van Brandon. Als Brandon er uit komt dan staan de meiden in de rij voor hem zegt ze.

>>>Gelukkig komt mijn dochter zo eten dus valt er een gat in de dagsluiting voor een paar uur. Mijn excuses voor die onderbreking.

Tien uur. Mijn dochter is vertrokken en ik ben weer terug hier. Ik zie Franny op een bankje. Ze ziet er bedonderd uit. Ik kan niet zien wat er fout zit. Maar iets zit niet helemaal lekker. Franny heeft pijn in haar rug. Ze ziet er nerveus en gespannen uit.

Half elf. In de keuken worden indiese hapjes bereid voor morgen voor het familiebezoek van Franny. En er wordt weer wijn gezopen alsof het niks kost.

Maris zit met een glas wijn en Gerrit op een bankje. En in die volgorde ook. En SL.

Elf uur. Merel en Franny zijn nog steeds met de hapjes voor morgen bezig. File in het badhuis. Ik geloof dat ze weer vroeg naar bed moeten.En SL. Beeld. En weer SL.

Kwart over elf. Ik zie net Merel een pan olie, waar ze net die indo hapjes hebben gebakken, leeg gooien in het toilet. Wat een asociaal wezen is die Merel toch. Vraag me af of dat wel mag.

Merel zit boven achter de computer. Jessie komt boven en zegt: Naar bed, naar bed en SL. Ze praten over Gerrit die een mening heeft over de verhouding van Jessie en Merel. Gerrit vindt het een poppenkast.

Sambalbaai ving het volgende op over de verhouding Gerrit/Franny:

Owwww de aap komt uit de mouw. Franny voelt zich al stront behandeld door Gerrit. _O- _O-
Ze snapt het niet, was toch gewoon chill, beetje knuffelen. We zijn alleen vrienden.

Merel: het is altijd wat Ger wil, nooit wat Franny wil.
Franny: nou Franny wil ff niets van Gerrit.

Einde bericht.


Kwart voor twaalf. Wat een lol hebben ze in het huisje van Lexy en Jordy. De logees Dyl en Brandon maken sfeer met zingen enzo. En SL.

Twaalf uur. De kampeerders hebben zoveel zooi in hun tent dat ze er zelf moeilijk bij kunnen. Dus gaan ze eerst maar eens in het badhuis hun tanden poetsen. En Sl. Kampeermeneer staat een beetje verwilderd rond te kijken in het badhuis. Hij neemt elk detail op. Kampeerstel gaat naar hun tent. Ze vragen zich af hoe ze ruimte kunnen maken in de tent. Veel spullen kunneen in tassen die buiten de tent staan. Meneer heeft hippe sokken aan met wietbladeren er op. Deze mensen hebben nog nooit eerder een tent van binnen gezien of gekampeerd. Ze slapen met de deur open. De deur kan niet dicht zeggen ze tegen Andrea en Dyl die even spontaan langs komen wandelen. En SL.

Kwart over twaalf. Zwaar gesprek in de boot tussen Jessie en Merel.

Sambalbaai maakte de volgende samenvatting:

Owwww Merel piekert omdat Jessie net zei dat Merel hem niet onvoorwaardelijk steunt. Waarom zeggen mensen dat. Is er iets gezegd of gebeurd? Ze zal Jessie nooit afvallen, nooit slecht over hem praten. Nou ja, alleen als ze ruzie hebben. _O- _O-

Merel: en Jessie steun jij me onvoorwaardelijk?
Jessie: ja eigenlijk wel. Net zoals jij het net uitlegt. _O- _O-

Einde bericht.


Half een.

puzziepie regeerde op KeesAnders met het volgende:

Heb wel het idee dat Merel veel meer haar best doet en veel eerder en meer toegeeft dan hem.
Ze lijkt me echt wel de volwassenere van de 2.
Ik denk dat vrouwen vaak de fout maken door te gaan redderen voor een man
en al zie ik dat bij Merel een stuk minder , ze doet het wel : zijn natje droogje
Merel mee naar bed als Jessie wil slapen, ze geeft veel toe ...teveel
Ze wil zekerheid maar die moet ze zoeken in zichzelf ...

(ehm mijn leven is goddank geweldig ,of heb ik het nu tegen mezelf :') :@ _O-
Ze begint claimend over te komen , al snap ik wel wat ze bedoelt,
Misschien toch ook wel een vrouwending of zo

Einde bericht.


Sambalbaai kwam met het volgende:

Merel: volgens mij vertel jij niet zoveel.
Jessie: volgens mij heb je me nog nooit iets gevraagd, buiten mijn werk om. :D

Jessie wil naar buiten gaan.

Merel: en dan reageer je weer zo.
Jessie: ik kan wel zeggen dat ik er verdrietig over ben maar pffff.
Merel: ik heb het idee dat je er liever niet over praat. Je reageert kort als ik vraag naar je vrienden en zo en wat je met hen deed.....

Einde bericht.


Kwart voor een. Merel en Jessie bij de rookcel. Iedereen anders lijkt naar bed.

Sambalbaai reageerde op mijn bericht met het volgende:

Op zaterdag 31 augustus 2019 00:51 schreef Paco55 het volgende:

Hij wil liever 10 tenten. Snap ik wel. Want ¤ 750 per nacht omzet zou lekker zijn voor de kas.
:Y

Sambalbaai's reaktie:

Merel: eigenlijk zijn we allebei geen makkelijke praters.
Jessie: nee en als ik van alles niet weet wordt het nog moeilijker.
Merel: dat is niet goed.
Jessie: wat niet.
Merel: dat we allebei niet makkelijk praten.
Jessie: dat is ook iets van deze situatie.
Merel: maar hoe kunnen we dan met elkaar gaan?
Jessie: dat is niet makkelijk hier. Maar de vorige keer dat het uit was toen.....SL :X

Einde bericht.


Een uur. Ik ben klaar voor de volgende Cos en mijn nest. Morgen weer een dag. Iedereen in zicht slaapt.

Half twee. De Cos is bijna vol zodat de dagsluiting er uit kan.

Nieuwe filmpjes in de SV. Dank je 5th.

Agenda.

Elke vrijdag: Mariska's Pizzaparadijs. ¤ 15 voor 4 mini pizza's.

31 Augustus: Franny krijgt familie bezoek.(9 Uur). Dank je FF.
31 Augustus: 15 maanden feestje Brandon en Adriaan. Dank je Harrison.
1 September: Mariska heeft ook haar bezoek. Dank je DGK.
1 September: Van 18:00 t/m 21:00 de Filmavond Premiere Lorenzo Starring Shelley en Hiske.
2 September: Adriaan gaat naar huis. Dank je Maria.
2 September: 2 uur. Begrafenis gedoe Jessie.
2 September: 3 uur. Proefrit treintje. Dank je Maria.
5 September: Scootmobiel race. En lasagna van Merel. 16:00. Dank je ANTPQ-36.
10 September: Mari van de Ven komt langs.
13 September: Vrijdag de 13e. Strandfeest.
29 September: Familiebezoek Jordy.
29 September: Happy Kids Familiemarkt. Dank je FF.
5 Oktober: Familie bezoek Brandon. Dank je FF.
5 Oktober: Single release party. Dank je Maria.
27 Oktober: Utopia Markt.
9 November: Jordy's Gay feest. Dank je Maria.
24 November: Utopia Uitverkoop. Dank je Maria.

Heb jij data die op de agenda kunnen. Stuur me dan een DM.

Iedereen kan en mag meedoen aan het liefste, leukste of meest humoristiese bericht van de morgen, middag, avond of nacht. Ik lees elke Cos en kijk voor de leukste, liefste of meest humoristiese bericht. Deze berichten neem ik op in de dagsluiting.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188717618

Gifje van @Flow3r
.
Het mooiste van gisteren vond ik de bijdrage van @mazaru over Brandon de lege batterij à la Dikke Dik stijl:**klik hier**

Het hoogtepunt van de dag aangezien Utopia op sterven na dood is.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 31-08-2019 07:47:18 ]
  zaterdag 31 augustus 2019 @ 08:14:03 #48
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188717657
Logistiek voor de Filmavond


x7j24jv

Er zijn ook weer B&B gasten


x7j251y

Brandon heeft ook weer een Date


x7j242r

En de eerste camping gasten weer sinds lange tijd


x7j22yr
  zaterdag 31 augustus 2019 @ 14:19:45 #49
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188721147
Frutsels familiebezoek


x7j4xtm
pi_188727698
Dagsluiting. De titel voor vandaag: Zieleroerselen en valse schaamte.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Een uur. Ik ben klaar voor de volgende Cos en mijn nest. Morgen weer een dag. Iedereen in zicht slaapt.

Half twee. De Cos is bijna vol zodat de dagsluiting er uit kan. Pfff gelukt.

------

Half een. Ik zie dat het bezoek van Franny is afgelopen. Franny ziet er tevreden uit. Beter dan gisteren toen ze nogal nerveus overkwam. Merel zit haar nagels te vijlen. Haar nagels moeten opnieuw gezet worden. Ze eten om vier uur vandaag want Merel heeft iets speciaals geregeld. Vanavond is er feest van 8 tot half 10.

Kwart voor een. Jordy en Brandon over wat ze de komende 4 maanden gaan doen.

Een uur. In de keuken zijn Maris en Mylene bezig de lunch voor morgenmiddag te bereiden. Gerrit mag de mixer schoonmaken. En Jessie zegt dat hij nooit rommel maakt in de keuken.

Kwart over een. In de studio is Shelley nog steeds bezig met het haar van een vrouw uit Hoek dat is bij Terneuzen in Zeeland. De afstand is ruim twee uur met de auto. Dat is een kolere eind rijden om je haar te laten doen in Utopia. Mevrouw is een echte fan. Ze kijkt al vanaf Utopia 1.

Kwart voor twee. Hiske is beneden in de silo aan het schoonmaken voor morgen.

Kwart over twee.

ANTPQ-36 reageerde op Flow3r met het volgende:

Op zaterdag 31 augustus 2019 14:12 schreef Flow3r het volgende:

Jessie kan ook niet echt lachen, hij zegt gewoon een paar keer HA HA HA achter elkaar :')

ANTPQ-36 schreef als reactie:

Behalve om z'n eigen grapjes.
Dan is 't net een astma patiënt.
Piepend op en gierend weer neer.
Ijgenpijperij is 'm nie vreemd nie.

Einde bericht.


Mensen bedankt voor het meedenken met de dagsluiting. Dat stel ik heel erg op prijs omdat het de kwaliteit bevordert. Zonder jullie input is het een eenzaam bestaan als dagsluiter.

Half drie. Er wordt nog steeds druk gezaagd, geschuurd en geschroeft. Het lijkt wel fabriekswerk of het is een strafwerk opdracht van achter.

Half vier. Shelley worstelt met het verkrijgen van een rode loper. Die was besteld en binnengekomen. Maar na het uitpakken leek het te gaan om een loper voor een kersttafel ofzo. Daar kon de vedette niet om lachen dus zit ze nog steeds aan de telefoon om het toch voor elkaar te krijgen.

Vier uur. De broer van Franny heeft verkering met Manon! Via Insta kontakt gemaakt nu wekelijks in Zoeterwoude.

Vijf uur. In de keuken Hiske en Merel ze koken. Vlees wat twee weken over datum is en een aubergine voor de vegans. Er is werkelijk niks anders te eten in huis. Wat een armoe. Dat ze geen hulp krijgen van de voedselbank.

Kwart over vijf. Shelley hangt het reclame achtergrond bord aan de caravan. Voor de foto opportunity met de sterren.

Zeven uur. Ze zitten op de fundering te eten. Jessie bakt er patat. Zes spiezen kip per persoon en twee broodjes döner. Voor de vegans is er nauwelijks iets.

Kwart over zeven. Foto's en videoboodschappen maken die als bestelling zijn binnengekomen. Een Een patient heeft voor ¤ 80 aan videoboodschappen besteld.

Kwart voor acht. Nog steeds videoboodschappen opnemen. Eindelijk klaar. Ik word gek van dat hysterische geschreeuw.

Franny vindt een paar nieuwe schoenen op haar bed en zegt een paar keer ik wist niet dat ik die had.

Opvallend dat Jens als enige nog aan het werk is. Hij staat stapels kistje in verzendzakken te stoppen.

Acht uur. Merel wordt doodziek van hoe Jessie doet met Shelley. Het geflirt moet afgelopen zijn. En ze zijn weer terug bij de discussie van gisteravond en vannacht.

Gerrit gelijk weer knuffelen met Franny. Gerrit nam het initiatief. Eerlijk gezegd gaf Franny ook weinig weerstand. Zal wel weer wippen worden vannacht. Het is immers een feestje vanavond en daar hoort toch meestal sex bij.

Kwart over acht. Merel zit hard te janken in de rookcel. Waarschijnlijk over de dood van die vermiste bekende van haar uit Dordt. Merel lijkt fragile de afgelopen dagen. De situatie met Jessie is niet erg stabiel en de eindstrijd om de poen zal ook wel meespelen.

Kwart voor negen. Gerrit draait of hij op een schuurfeest staat ergens ver in de provincie. Ik hou niet van die sound. Maris en Lexy hangen rond de DJ alsof ze 15 zijn. Ik hoor liever Andrea draaien. Hiske komt iets schreeuwen over een quiz of iets dergelijks. Gerrit draait nog een nummertje tot dat begint. En SL.

De quiz gaat van start. Wat een stel waardeloze vragen hebben de quizmasters verzonnen. Dit is een typische waarde- en kansloze Hiske actie.

Negen uur.

Crabapple beschreef de laatste vraag:

Even 4 Utopianen op de tast herkennen

Shel, Jordy, Lexy en Mylene

Einde bericht.


Om onbegrijpelijke redenen is er weer een SL.

Kwart over negen. Shelley en Jessie boven in de silo. Shelley pakt survivorjacks in voor verzending. Daar zou deze vedette toch een personal assistant voor moeten hebben. Eenvoudig handwerk is toch niets voor een actrice van haar kaliber. Ik durf te wedden als er een Wereldtitel was van: Meest chagrijnige kop dat zij een goede kans zou maken om te winnen. Ze zou hooguit haar moeder voor zich moeten dulden.

Terwijl Jens even vertrekt om te gaan poepen praten Jordy en Adriaan over het vertrek. Adriaan wil om 10 uur de poort uit zodat hij tegen half twaalf naar Appelscha kan vertrekken. Hij wil wel afscheid nemen van iedereen want ze zijn allemaal Utopianen in zijn ogen. Ik weet wel dat ik er geen wekker voor ga zetten.

Half tien. Wat ik me afvraag is wat het effekt op Jens zal zijn. Want hij is wel een echte maat van Adriaan en zijn altijd samen bezig. Of het nou eten, werken is of spelen.

De muziek is gestopt tijdens de SL.

Tien uur. Shelley en Andrea. Andrea probeert Shelley een beetje te coachen.

Sambalbaai omschreef het als volgt:

Andrea: jij en Jessie spreken allebei nederlands, maar jullie spreken elkaars taal niet. Dat is meer mensen hier zo. Je hebt een muur om je heen en bent soms moeilijk te benaderen.
Shelly: ik vind juist wel dat die muur meer gezakt is.
Andrea: vind ik niet. Je krijgt mensen dan niet mee.
Shelly: mensen zijn tegen me.
Andrea: nee, niet tegen je, maar je krijgt ze niet mee.
Shelly: dat is toch hetzelfde?
Andrea: nee

Bij het minste of geringste voelt ze zich aangevallen of tekort gedaan en gaat dan in de aanval.
Ze kan niet naar zichzelf kijken, maar wijst al snel naar anderen.

Andrea: je bent ook niet makkelijk, he?
Shelly: dat valt wel mee.
Andrea: nee hahaha, ik vind je tof maar niet makkelijk. Probeer iets langer na te denken.
Shelly: misschien ga ik 4 oktober wel weg. Dan zijn de 15 maanden om. Dan ben ik voor dat feest weg. Ik heb ook geen zin in die complotten
Andrea: dat hebben wij ervan gemaakt. We weten niet wat er gaat gebeuren.

Einde samengesteld bericht.


Tien uur. De Cos gaat super langzaam en daar is het SL's aan de lopende band. Ik post de dagsluiting vroeg vandaag want ik heb geen zin om te wachten tot diep in de nacht. Morgen weer een dag.

Nieuwe filmpjes in de SV. Dank je 5th.

Agenda.

Elke vrijdag: Mariska's Pizzaparadijs Mama Mia. ¤ 15 voor 4 mini pizza's.

1 September: Mariska heeft ook haar bezoek. Dank je DGK.
1 September: Van 18:00 t/m 21:00 de Filmavond Premiere Lorenzo Starring Shelley en Hiske.
2 September: Adriaan gaat naar huis. Dank je Maria.
2 September: 2 uur. Begrafenis gedoe Jessie.
2 September: 3 uur. Proefrit treintje. Dank je Maria.
5 September: Scootmobiel race. En lasagna van Merel. 16:00. Dank je ANTPQ-36.
10 September: Mari van de Ven komt langs.
13 September: Vrijdag de 13e. Strandfeest.
29 September: Familiebezoek Jordy.
29 September: Happy Kids Familiemarkt. Dank je FF.
4 Oktober: Single release party. 18 tot 23 Uur.Dank je Maria.
5 Oktober: Familie bezoek Brandon. Dank je FF.
27 Oktober: Utopia Markt.
9 November: Jordy's Gay feest. Dank je Maria.
24 November: Utopia Uitverkoop. Dank je Maria.

Heb jij data die op de agenda kunnen. Stuur me dan een DM.

Iedereen kan en mag meedoen aan het liefste, leukste of meest humoristiese bericht van de morgen, middag, avond of nacht. Ik lees elke Cos en kijk voor de leukste, liefste of meest humoristiese bericht. Deze berichten neem ik op in de dagsluiting.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')