abonnement Unibet Coolblue
  zondag 8 december 2019 @ 17:18:51 #226
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_190330234
Fragmenten van zaterdag 7 december 2019 ....... ;)


Merel en Gerrit botsen deel 1 - 7 december 2019.
x7owx32


Merel en Gerrit botsen deel 2 - 7 december 2019.
x7owxy0


Merel en Gerrit botsen deel 3 - 7 december 2019.
x7owyb2


Merel en Gerrit botsen deel 4 - 7 december 2019.
x7ox0zd


Merel doet haar verhaal aan Jessie - 7 december 2019.
x7ox35t


Gesprek in de silo - 7 december 2019.
x7ox1vn
.
  zondag 8 december 2019 @ 19:46:23 #227
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_190332709
Dagsluiting.

Werktitel: Dag zevenenveertig zonder Jens.

In geen geval accuraat en beslist subjectief, vaak gekleurd en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Nog 23 dagen.



Laatst bekende actuele kasstand: ¤59.265,29.

Hier staan de nieuwste DGK filmpjes: UTO / Streamverslagen UTO2 #2

-------

De hele dagsluiting staat in de spoiler. Dit om mobiele gebruikers en tablet users tegemoet te komen. Reacties en commentaar welkom in: UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nieuwste filmpjes altijd in: UTO / Streamverslagen UTO2 #2.
Dank je DGK je bent onmisbaar.



Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  Moderator maandag 9 december 2019 @ 09:59:41 #228
388664 crew  Dotteke
pi_190339832
Er is een zwarte enveloppe binnengekomen
Zenuwachtig en klappertandend van de kou verzamelen de Utopianen zich buiten.
Jessie heeft de zwarte envelop in zijn hand en wacht geduldig tot iedereen zich verzameld heeft.
Het wachten is op Merel en op Gerrit.

Best inwoners
Over 1 uur beginnen de volgende nominaties
Succes met het maken van u keuzes
Om 11 uur stemmen dus.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator maandag 9 december 2019 @ 13:01:02 #229
388664 crew  Dotteke
pi_190342669
De Utopianen hebben gestemd


Gerrit is als eerste aan de beurt.


Hij heeft voor het eerst een blaadje zegt hij en die gaat hij voorlezen.
Er is afgelopen tijd veel gebeurd, en niet iets positiefs.
Hikse je bent een topper en een powervrouw, ik heb je echt heel hoog zitten. En Fran, afgelopen tijd zijn we dichter naar elkaar toe gegroeid en ik heb je lief. Hoe we dat allemaal buiten gaan doen, ja, dat gaan we zien zegt hij. Gerrit zegt dat hij een heel gesprek met Franny hier over heeft gehad en dat het tussen hun heel duidelijk is.

Merel wat ben ik van jou geschrokken zeg. We waren maatjes, maar wat er de afgelopen tijd is gebeurd. Ik denk dat we elkaar totaal uit het oog zijn verloren.

Je weet wat het dat met me heeft gedaan de afgelopen weken. We hebben er gesprek gevoerd, je weet hoeveel het mij heeft gedaan en hoeveel emotie er in zat. En toch flik je het de volgende dag om samen met je vriendje naar me toe te komen. De meest rare dingen te zeggen, briefjes naar voren te halen, je bemoeien met mij en Fran. Ik vind het te ziek en te walgelijk voor woorden.
Gerrit geeft aan dat hij zich nog kan herinneren dat hij ooit Jessie gevraagd heeft of hij verliefd was op een vrijwilliger. Nou, toen was de silo te klein, toen had mevrouw een mening, fucking hypocriet.

Jessie, ik dacht dat we maatjes waren man, ik dacht het echt. Maar wat is het veranderd en wat ben ik ook geschrokken van jou. Na alles wat er gebeurd is, de bemoeienissen, de man die altijd zei ik doe niets met de briefjes van bezoekers want er staat geen informatie op. Wauw, je hebt je zelf laten kennen man en niet een beetje ook. Elke dag weer, een briefje hier, een briefje daar en maar proberen te stoken. Echt te ziek voor woorden. En dan zitten we in de finale, en dan gaan we de finale zo spelen, zo op deze manier. Jullie hebben allebei (jessie en merel) gezegd we gaan nooit op jou stemmen. Ik heb dat ook gezegd, en die belofte heb ik ook gemaakt, maar als je dan toch ondanks dat je niet op mij wil gaan stemmen de groep tegen mij keert. Korte SL Gerrit snapt het niet, hij kan er geen touw aan vastknopen, waarom?
Gerrit is een week kapot geweest van alles, hij slaapt er nog slecht van. Nu kan je wel lachen, zegt Gerrit tegen lachen. Zoveel bullshit over mij gaan rondstrooien zodat je zelf een grotere kans hebt om de finale te winnen.
Jessie ik zit bijna 18 maanden ik hou van Utuopia en ik wil ook graag winnen. Je hebt altijd gezegd dat ik geen partij ben en niks voorstelt en dat jij de man hier bent die wel gaat winnen en gaat rocken. Volgens mij moeten maten het elkaar gunnen. Ik heb het jullie altijd gegund, maar niet meer. Jessie ik laat me niet onder sneeuwen door jou en volg me intuïtie, 3 stemmen op jou.



Dan volgt Jessie


De drie stemmen had hij aan zien komen. Jessie wil er niet ver over uitwijden.
Voor dat dit allemaal zo uit de hand was gelopen zijn er meerdere maal dingen uitgesproken als van ik wil winnen dan zal ik jullie naar huis moeten stemmen. Maandenlang met frustratie rondgelopen, ze niet uitgesproken. Is er dan wel een bedoeling om het goed te krijgen. Of komt het allemaal wel lekker uit om boos te zijn? Want boos en gefrustreerd zijn en jezelf gedupeerd voelen is natuurlijk een hele makkelijk manier om je stemmen te verantwoorden. Ik heb al die tijd gezegd dat ik niet zelf de trekker ga overhalen, niet als eerste. Doe ik dus ook niet.

Mylene, je hebt heel vaak gezegd dat je naar huis wil. De laatste tijd ook regelmatig gehoord dat je niet naar huis wil. De laatste keer stond de poort open en toen heb je aangegeven ik wil nog wel naar huis, maar ik wil niet als een opgever overkomen. Jij krijgt 3 stemmen van mij.

Mylene is de volgende die haar stemmen gaat uitbrengen.
Mylene is super zenuwachtig en staat helemaal te trillen zegt ze.
Daar staan we dan, de laatste 8. Hoe heb ik het gehaald, ongelooflijk. Nooit kon ik doen wat ik nu gaan doen omdat het geen zin had. Jessie jij bent de eerste en ik hoop dat jij (merel )de volgende bent. Jessie drie op jou
https://gyazo.com/ddb59e1851020cf7d8aff760070645bc.gif

Franny verdeeld haar stemmen.
Franny geeft aan dat ze het moeilijk vindt. Zijn heel veel ruzies geweest. Gerrit, Jessie en Merel jullie zijn alle drie hartstikke dicht bij me. Ik wil duidelijk maken dat ik geen keuze in deze ruzie ga maken. Ik ga geen kant kiezen. Sommige mensen zullen denken na de boot online zetten denken dat ik een keuze heb gemaakt door voor Gerrit te kiezen, dit is helemaal mijn intentie niet geweest. Ze biedt Jessie en Merel haar excuus aan want ze wilden hun niet kwetsen.
Franny geeft aan dat ze heel dicht bij haar zelf wil blijven en gaat haar stemmen verdelen.
Ze gaat haar 3 stemmen verdelen over 2 mensen die haar duidelijk hebben gemaakt dat ze Utopia niet hoefde te winnen. Zij willen niet voor de titel gaan
Ze geeft 2 stemmen aan Mylene en 1 stem aan Mariska.


Dan gaat Brandon zijn stem uitbrengen.
Ja, 8 mensen. Bijna 18,5 maanden geleden kwam ik hier binnen met nog 4 mensen. Hij dacht dit wordt echt een te gekke gave tijd. En dat was het ook, is het ook. Ik heb steeds gezegd, tot de laatste dag wil ik hier blijven me best blijven doen voor Utopia. Het is hier een super mooi platvorm wat we echt moeten gebruiken en mooi moeten achterlaten.

Maar de laatste paar weken, ik weet niet waar we naar toe gaan maar Utopia begint een soort van slangenkuil te worden en heel negatief. Brandon zegt dat hij de 8 mensen die er nog zijn eigenlijk blindelings moet kunnen vertrouwen. Er wordt gezegd Brandon je hoort bij de finale, maar we kunnen wel op je stemmen. Dan is het weer, nee Brandon op jou stemmen gaan we niet doen. En dan is het ineens, we gaan wel op Brandon stemmen, maar niet tegen hem zeggen. Ik ga der slecht op, zegt Brandon.
Ik heb verdomme met jou een gesprek gehad Jess omdat mensen mijn woorden verdraaide. Brandon verteld over wat hij heeft gehoord en dat dit steeds veranderde. Dan hoorde hij bij de finale en dan weer niet. Dan is er een nieuwsitem en zeg je dat ik bij de finale hoor, Dan hoor ik weer, he Jessie heeft dat helemaal niet gezegd, hij zei heel wat anders. Waar ben je dan mee bezig he? Hoe moet ik je dan vertrouwen?
Franny, komen 60 mensen naar me toe op de markt, ze is een slang is een slang. Maar ze gaat wel het gesprek met me aan. Gerrit weet donders goed dat hij mij niet in de finale wil hebben, maar hij is wel eerlijk en transparant.

Het liefst, oprecht. Merel ik heb superveel respect ik zou nooit op je kunnen stemmen. Ger je had zo mijn stemmen kunnen krijgen. Op jullie alle drie ( jessie, merel en Gerrit) want jullie zijn alle drie begonnen met stemmen op Mylene we zetten haar op de bank. Mijn maten zijn ook weg. Tactisch tactisch tactisch, zegt Brandon boos, want dat is fucking Utopia niks eerlijk. Helemaal niks. Ik ben er klaar mee, Jessie 3 op jou. Ik ben er helemaal klaar mee. En Mylene, je zit weer op die fucking bank. IK ben echt woest.

Mariska,
Ze heeft het opgeschreven.
God o god wat voor finale ben ik beland in Utopia. Is het winnen zo belangrijk, zegt ze met een snik in haar stem. Dat we elkaar het licht niet eens in de ogen gunnen? Het maakt me woest. Ik begrijp het niet, wij zijn de laatste 8 Utopianen we moeten genieten van dit moment en het hier zijn nu. Dat we met mekaar zijn. Maar zwart maken, ruzies maken, verdrietig zijn elke dag weer. Om er zelf beter van te worden? Is niet mijn leven, zeker niet mijn Utopia.
Jessie, ik heb gezegd dat ik nooit op je zou stemmen maar wat hier gebeurd is de afgelopen weken gaat niet door de beugel. Buiten niet en ook hier niet. Je krijgt er 3 van mij.


Hiske

Wat een stemming tot nu toe. De afgelopen 2 weken heb ik mij niet fijn in mijn vel gevoeld. Ik heb me onbetrouwbaar gevoeld, ik heb het idee dat mensen niet eerlijk naar mij toe waren. Ik heb tussen ruzies ingestaan, wat mijn battels niet zijn. En die batttels ga ik ook niet voeren. Maar o wee als iemand mij vertrouwen beschaamd en ik er achter kom dat het niet zo is krijg je de wind van voren. Als je me recht in mijn gezicht zegt dat het niet zo is vertrouw ik daar op.

Mylene het spijt me lieverd, je hebt me niet Bedrogen je hebt me niks gedaan. Maar de vorige stemming heb ik gezegd het is klaar. Zo zie ik dat ook nog steeds. Ik ga geen finale tactisch voeren over battels of wat dan ook en andere naar huis toe stemmen, daar wil ik buiten staan. Mijn stemmen gaan naar iemand die niet in de finale wil staan, en die eigenlijk thuis hoort te zitten eigenlijk hoor je al een hele tijd thuis. Je hebt je herpakt, maar voor Utopia was je te laat om die titel te pakken. Ook al zou ik het hylarisch vinden dat je hem had gewonnen. Van mij hoef je net weg, maar dit is de finale waarin we afscheid moeten nemen van mensen. En als ik een finale mag kiezen dan kies ik voor mensen die willen strijden op hun manier voor de titel.
3 stemmen voor Mylena, ze had verwacht dat Mariska op de bank was gekomen.


Merel
Jemig wat een frustraties jongens. En wat ik daar zo jammer aan vindt we hebben 2 weken geleden gestemd. Waar zijn de gesprekken geweest. De frustratie gesprekken? Dat we het erg vinden, dat we het kut vinden, dat we er mee zitten. Maar twee weken later hebben we hier een podium tussen de mooie stemmingsborden en dan is het tats tats tats.
Gerrit ik hoop dat dat je vanaf nu lekker slaapt. Want slapen in utopia is onwijs belangrijk. Maris, gedrag wat hier wordt gedaan kan niet door de beugel. Ben ik het mee eens, zegt Merel.
Maar kijk ook eens naar jezelf, liegen recht in mijn gezicht. Je beste vriendin der gezicht. Confrontatie niet aan durven te gaan terwijl je zegt dat je het wel durft. Waarje ook mee geconfronteerd wordt. Dingen die cruciaal zijn hier in het Utopia leven dar loop je voor weg. Je bent 37 kom je fouten eens onder ogen. Het is niet erg om fouten te maken. Je bent een mens, ik ben ook een mens, we maken allemaal fouten. Ik denk dat iedereen hier wel 10 x op zijn bek is gegaan. Maar we zijn ook allemaal weer opgestaan. We zijn allemaal gegroeid, en waarom? Omdat we onze fouten onder ogen komen. Je doet dat niet, hoe wil je dan groeien? Dat gaat niet. Dus alstublieft doe daar wat mee, vooral voor jezelf.
Mylene de vorige week stond de poort open voor vrijwillig vertrek. Na een kleine 10 sec ben jij degene geweest die hem dicht trok omdat vrijwillig de poort verlaten met je kist is opgeven.
Ben ik het zeker mee eens, tot op een bepaalde hoogte. Want opgeven heb je natuurlijk al maanden lang gedaan en het is eigenlijk door onze tactiek, onze fout. Wat Brandon zegt terecht, dat jij hier nog zit. Ik denk dat ik vanuit mijn Utopia hart kan spreken dat we nu in een fase in Utopia zijn aangekomen die moet doorlopen met Utopia waardige mensen. We hebben misschien nog dagen uren, misschien weken.
En daar moeten we wat van maken, deze tijd komt nooit meer terug. We moeten genieten, elke dag. Maar dat doe je niet door om 11 uur uit je bed te komen en iedere dag met zo muil rond te lopen. Je krijgt drie stemmen van mij.
En ik hoop dan ook dat je eindelijk naar huis kan en niet uit jezelf.



Gerrit geeft zijn 3 stemmen aan Jessie
Jessie geeft zijn 3 stemmen aan Mylene
Mylene geeft haar 3 stemmen aan Jessie
Franny verdeeld haar stemmen. 2 op Mylene en 1 op Mariska
Brandon geeft zijn 3 stemmen aan Jessie
Mariska geeft haar 3 stemmen een Jessie
Hiske geeft haar 3 stemmen aan Mylene
Merel geeft haar 3 stemmen aan Mylene

Jessie zit met 12 stemmen op de bank
Mylene zit met 11 stemmen op de bank

[ Bericht 46% gewijzigd door Dotteke op 09-12-2019 15:18:30 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator maandag 9 december 2019 @ 15:20:44 #230
388664 crew  Dotteke
pi_190345299


[ Bericht 100% gewijzigd door Dotteke op 09-12-2019 15:20:55 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator maandag 9 december 2019 @ 16:39:20 #231
388664 crew  Dotteke
pi_190347190
De Utopianen hebben gestemd

Jessie naar huis gestemd
Brandon, Mariska, Gerrit en franny gaven hun positieve stem aan Jessie
Merel en Hiske aan Jessie
Jessie kan de poorten van Utopia gaan verlaten.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator maandag 9 december 2019 @ 17:08:29 #232
388664 crew  Dotteke
pi_190347852
Jessie had niet verwacht vandaag te gaan. Hij wil er niet al te veel woorden aan vuil maken.
Jessie zegt dat hij niet altijd goed heeft gehandeld, had het anders kunnen doen.
Maar hij heeft altijd goed gehandeld voor zijn gevoel
27 maanden, Utopia
Hij is verder gegaan waar hij 14 jaar geleden mee gestopt is, muziek
En hij is blij dat hij Merel heeft laten kennen.
Dan volgt een knuffel voor ieder die dat wil. Gerrit en Franny zijn nog met Jessie op de foto gegaan.
Franny zegt sorry, Jessie zegt dat ze geen sorry hoeft te zeggen, ze heeft gedaan wat ze doen wilde


Succes met zijn alle, zegt Jessie en h ij loopt door de poort van Utopia
Merel loopt alleen weg.
Jessie krijgt een applaus als hij Utopia verlaat

Er komt gelijk een nieuwe zwarte envelop binnen
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_190347908
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 17:08 schreef Dotteke het volgende:
Jessie had niet verwacht vandaag te gaan. Hij wil er niet al te veel woorden aan vuil maken.
Jessie zegt dat hij niet altijd goed heeft gehandeld, had het anders kunnen doen.
Maar hij heeft altijd goed gehandeld voor zijn gevoel
27 maanden, Utopia
Hij is verder gegaan waar hij 14 jaar geleden mee gestopt is, muziek
En hij is blij dat hij Merel heeft laten kennen.
Dan volgt een knuffel voor ieder die dat wil. Gerrit en Franny zijn nog met Jessie op de foto gegaan.
Franny zegt sorry, Jessie zegt dat ze geen sorry hoeft te zeggen, ze heeft gedaan wat ze doen wilde

[ afbeelding ]
Succes met zijn alle, zegt Jessie en h ij loopt door de poort van Utopia
Merel loopt alleen weg.
Jessie krijgt een applaus als hij Utopia verlaat

Er komt gelijk een nieuwe zwarte envelop binnen
  Moderator maandag 9 december 2019 @ 17:10:53 #234
388664 crew  Dotteke
pi_190347952
Mylene leest de zwarte envelop
Over een uur volgen nieuw stemmingen, succes met jullie keuze
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  maandag 9 december 2019 @ 17:33:19 #235
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_190348415
Het begin van een fijne streamdag, de rest staat onder de spoiler ...... ;)


Een zwarte brief - 9 december 2019.
x7oy44r
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
.
  Moderator maandag 9 december 2019 @ 17:50:19 #236
388664 crew  Dotteke
pi_190348767
Er gaat weer gestemd worden.
Als eerste is Mylene,
Merel krijgt 3 stemmen van Mylene, het hele incident met de deur is helemaal uit de hand gelopen en daar is ze van geschrokken. En ook het gedrag van Merel staat haar niet aan.

Franny
Voor haar was de keuze niet zo moeilijk, 2 op Mylene en 1 op Mariska
Hiske vindt het spannend, in een korte tijd een beslissing maken, gebeurd veel in haar hoofd.
Met welke 5 mensen wil ze overblijven, we zijn met 7 man dus haar stemmen blijven op Mylene staan, 3 stemmen voor Mylene dus.

Brandon beloofd niet meer te schreeuwen. Hij had er niet op gerekend hij wil het wel onderbouwd doen.
Brandon geeft zijn drie stemmen aan Mariska.

Gerrit, heleboel emoties zegt hij. Hij heeft getwijfeld, hij wist het niet. Merel ik heb niet zo beste band met je en dat is nog zacht uitgedrukt. Of Mylene?

Merel heb veel met je meegemaakt, ik neem je heel veel dingen kwalijk. Gerrit kijkt nu wel wie finale waardig is. Hij kan nu heel makkelijjk voor Merel gaan kiezen ondanks dat hij haar niet mag. Zijn drie stemmen gaan naar Mylene. Niet dat hij haar verschrikkelijk vindt maar hij wil repressieve mensen in de finale. 3 stemmen op Mylene.

Merel, jezus net afscheid genomen van mijn vriendje
Merel kan wederom vanuit haar Utopia hart gaan spreken, liegen vindt ik heftig ook bij je beste vriendin en ook je wurglijst. Merel vergeet geen een woord wat hier gezegd is. Als je echt zakenvrouw wil zijn geef dan ook eens je fouten toe. 3 stemmen voor Mariska van Merel.

Mariska haar verhaaltje van vanmorgen telt ook voor Merel, drie stemmen voor Merel
De stand is Merel 6 , Mariska 7 en Mylene 8

Mariska en Mylene zitten op de bank, wanneer er positief gestemd moet worden weten ze niet

[ Bericht 1% gewijzigd door Dotteke op 09-12-2019 17:56:05 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_190349212
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 17:50 schreef Dotteke het volgende:
Er gaat weer gestemd worden.
Als eerste is Mylene,
Merel krijgt 3 stemmen van Mylene, het hele incident met de deur is helemaal uit de hand gelopen en daar is ze van geschrokken. En ook het gedrag van Merel staat haar niet aan.

Franny
Voor haar was de keuze niet zo moeilijk, 2 op Mylene en 1 op Mariska
Hiske vindt het spannend, in een korte tijd een beslissing maken, gebeurd veel in haar hoofd.
Met welke 5 mensen wil ze overblijven, we zijn met 7 man dus haar stemmen blijven op Mylene staan, 3 stemmen voor Mylene dus.

Brandon beloofd niet meer te schreeuwen. Hij had er niet op gerekend hij wil het wel onderbouwd doen.
Brandon geeft zijn drie stemmen aan Mariska.

Gerrit, heleboel emoties zegt hij. Hij heeft getwijfeld, hij wist het niet. Merel ik heb niet zo beste band met je en dat is nog zacht uitgedrukt. Of Mylene?

Merel heb veel met je meegemaakt, ik neem je heel veel dingen kwalijk. Gerrit kijkt nu wel wie finale waardig is. Hij kan nu heel makkelijjk voor Merel gaan kiezen ondanks dat hij haar niet mag. Zijn drie stemmen gaan naar Mylene. Niet dat hij haar verschrikkelijk vindt maar hij wil repressieve mensen in de finale. 3 stemmen op Mylene.

Merel, jezus net afscheid genomen van mijn vriendje
Merel kan wederom vanuit haar Utopia hart gaan spreken, liegen vindt ik heftig ook bij je beste vriendin en ook je wurglijst. Merel vergeet geen een woord wat hier gezegd is. Als je echt zakenvrouw wil zijn geef dan ook eens je fouten toe. 3 stemmen voor Mariska van Merel.

Mariska haar verhaaltje van vanmorgen telt ook voor Merel, drie stemmen voor Merel
De stand is Merel 6 , Mariska 7 en Mylene 8

Mariska en Mylene zitten op de bank, wanneer er positief gestemd moet worden weten ze niet
_O_

Stemming 1



Stemming 2

  maandag 9 december 2019 @ 20:49:07 #238
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_190352360
Dagsluiting.

Werktitel: Dag achtenveertig zonder Jens.

In geen geval accuraat en beslist subjectief, vaak gekleurd en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Nog 22 dagen.



Laatst bekende actuele kasstand: ¤59.265,29.

Hier staan de nieuwste DGK filmpjes: UTO / Streamverslagen UTO2 #2

-------

De hele dagsluiting staat in de spoiler. Dit om mobiele gebruikers en tablet users tegemoet te komen. Reacties en commentaar welkom in: UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nieuwste filmpjes altijd in: UTO / Streamverslagen UTO2 #2.
Dank je DGK je bent onmisbaar.



Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_190353582
Dotje, complimenten, ben weer bij , mooi verslag(en) ^O^
Make trouble not war
  Moderator dinsdag 10 december 2019 @ 11:51:11 #240
388664 crew  Dotteke
pi_190360583
Dan is het tijd voor de stemming, Mylene en Mariska zitten op de bank.
Ze zijn nu nog met 7 man, vijf mogen stemmen.
Er moet positief gestemd worden.

Brandon mag als eerste. De Finale, er staan twee mensen voor me die niet eens in de finala willen staan. Brandon ziet het liefst mensen die willen strijden.
Hij moet nu harde keuzes maken. Brandon was gisteren boos. Ze hebben haar 8x op de bank gezeten en hij heeft nu het idee dat ze haar willen gaan.
Hij heeft respect voor Mylene. Omdat hij respect voor haar heeft mag ze van hem naar huis en krijgt Mariksa zijn positieve stem

Ook voor Gerrit wordt het steeds moeilijker zegt hij. Twee personen die hij lief heeft. Mylene we hebben gisteren een sprek gehad. Mooie plek, mooie omgeven, mooie plek en mooi sociaal espect. Twee mensen die niet in de finale willlen blijven, wie laat je dan blijven. Mariska heeft aangegeven het diner te willen bijwonen. Gerrit geeft zijn positieve stem een Mariska, het is eindelijk tijd om naar huis te gaan, zegt hij tegen Mylene.

Franny heeft gisteren de moeilijkst keuze gemaakt. Mylene heeft gisteren gewonnen van Jessie.
Franny heeft een lijstje gemaakt, en daar wil ze zich aan houden. Ze geeft haar positieve stem aan Mylene

Merel geeft ook haar positieve stem aan Mylene.

Het is 2-2
Hiske geeft haar positieve stem aan Mariska, ze had niet gedacht dat Mylene het zover zou schoppen. Ze wil Mylene een compliment geven en is meer van haar gaan houden.
Het is 3-2 Mylene mag naar huis.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 10 december 2019 @ 12:24:21 #241
388664 crew  Dotteke
pi_190360925
En dan is het eindelijk zo ver. Mylene mag Utopia verlaten.
Veel verdriet en heimwee heeft ze gehad en was niet echt gelukkig in Utopia.
8 keer is ze op de bank gezet en vandaag mag ze dan eindelijk de poort verlaten.


Ze had haar kist al gepakt. Ook gaat ze nog even bij die diertjes langs om afscheid te nemen.
Gerrit en Brandon brengen alvast haar kist naar de poort.

En onder tussen gaat Mylene de eendjes nog even gedag zeggen. Ze gaat ze opzoeken bij Hiske
Zullen we nog 1 kalender ding opmaken, gewoon met zijn tweeën zegt Franny

“Ik heb wel een beetje honger”, zegt Mylene. “Ik pak wel een rijstwafel”.
Mylene is zover, ze verzamelen zich bij de poort. Ze is iedereen super dankbaar. Ze gaat iedereen missen en ziet iedereen weer buiten.
Dan nog een knuffel voor iedereen.
Een applaus voor Mylene en daar gaat ze, de poort van Utopia door naar de gewone wereld


Er zitten nu nog 6 Utopianen in
Brandon, Gerrit,
Hiske, Mariska, Franny en Merel.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  dinsdag 10 december 2019 @ 13:58:01 #242
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_190362187
De tweede nominaties van maandag 9 december:


De derde zwarte brief - 9 december 2019.
x7oys6j


Nominaties op stream 1 - 9 december 2019.
x7ozdrz


Nominaties op stream 2 - 9 december 2019.
x7oyk03

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
.
  Moderator dinsdag 10 december 2019 @ 14:21:46 #243
388664 crew  Dotteke
pi_190362493
Dan horen de bewoners iets, snel naar de brievenbus. Ja hoor, een zwarte envelop.
Wederom Hiske die hem voorleest.
Beste inwoners
Over 1 uur beginnen de nieuwe nominaties, veel succes
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 10 december 2019 @ 15:14:41 #244
388664 crew  Dotteke
pi_190363323
Het is weer zover er moet wederom gestemd worden.
Mariska mag als eerste

Jeetje man weer stemmen begint Mariska de stemming.
Er is afgelopen week veel gebeurd. Merel krijgt drie stemmen van Mariska, wat je gedaan hebt kan echt niet en dat weet je zelf, je hebt er ook spijt van.
Gerrit zegt dat het bijna voor bij is, wat een rollercoaster aan emoties. Mijn top 5 is bekend. Ik vind het zonde om te zeggen maar Mariska je zit er het kortst
Ik vind het moeilijk ik kan met je gieren. Maar he tis waarschijnlijk nog een week. Er moeten twee mensen op de bank zitten. Daarom geeft hij Merel er 1 en Mariska 2 .

Franny heeft het duidelijk wier er in haar top 5 staan, mensen die er altijd voor me zijn. Gerrit, ik mag wel zeggen dat ik verliefd op je aan het worden bent.
Merel is haar beste vriendin. Mariska je bent een topwijf maar drie op jou.

Hiske Jeetje, de finale en ik denk dat 5 gaan vertrekken, het is een pak van mijn hart. Iemand die ze niet in de finale zit, ze hebben ruzie, maar ze hebben ook lol. We zijn totaal anders maar je ebt een hart van goud. Je hebt ook onwijs laten zien hoe je mensen kunt verzorgen. Je hebt je hard gewerkt, en je kan ook lang in bed liggen. Ik hou van je, maar je krijgt mijn drie stemmen

Hiske geeft iedereen een compliment.

Merel weet niet of ze moet plassen of moet overgeven van de zenuwen
Ze barst in snikken uit, ze is zo trots dat ze met de andere 5 Utopianen daar mag staan.
Al huilend geeft ze iedereen een compliment en geeft haar 3 stemmen aan Mariska

Brandon is als laatste van de eerste 5 binnen gekomen en mag als laatste van de laatste vijf stemmen. Hij is blij dat het geen slangenkuil is geworden. Ook Brandon geeft iedere Utopiaan een compliment
Ze gaan er allemaal van uit dat de vijf die nu over blijven de finale gaan spelen.
Brandon geeft zijn 3 stemmen aan Mariska. Het is tijd voor jou om te gaan. Ik moet met de andere toppers de strijd in.
Mariska heeft 14 stemmen
Merel heeft 4 stemmen
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_190363345
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 15:14 schreef Dotteke het volgende:
Het is weer zover er moet wederom gestemd worden.
Mariska mag als eerste

Jeetje man weer stemmen begint Mariska de stemming.
Er is afgelopen week veel gebeurd. Merel krijgt drie stemmen van Mariska, wat je gedaan hebt kan echt niet en dat weet je zelf, je hebt er ook spijt van.
Gerrit zegt dat het bijna voor bij is, wat een rollercoaster aan emoties. Mijn top 5 is bekend. Ik vind het zonde om te zeggen maar Mariska je zit er het kortst
Ik vind het moeilijk ik kan met je gieren. Maar he tis waarschijnlijk nog een week. Er moeten twee mensen op de bank zitten. Daarom geeft hij Merel er 1 en Mariska 2 .

Franny heeft het duidelijk wier er in haar top 5 staan, mensen die er altijd voor me zijn. Gerrit, ik mag wel zeggen dat ik verliefd op je aan het worden bent.
Merel is haar beste vriendin. Mariska je bent een topwijf maar drie op jou.

Hiske Jeetje, de finale en ik denk dat 5 gaan vertrekken, het is een pak van mijn hart. Iemand die ze niet in de finale zit, ze hebben ruzie, maar ze hebben ook lol. We zijn totaal anders maar je ebt een hart van goud. Je hebt ook onwijs laten zien hoe je mensen kunt verzorgen. Je hebt je hard gewerkt, en je kan ook lang in bed liggen. Ik hou van je, maar je krijgt mijn drie stemmen

Hiske geeft iedereen een compliment.

Merel weet niet of ze moet plassen of moet overgeven van de zenuwen
Ze barst in snikken uit, ze is zo trots dat ze met de andere 5 Utopianen daar mag staan.
Al huilend geeft ze iedereen een compliment en geeft haar 3 stemmen aan Mariska

Brandon is als laatste van de eerste 5 binnen gekomen en mag als laatste van de laatste vijf stemmen. Hij is blij dat het geen slangenkuil is geworden. Ook Brandon geeft iedere Utopiaan een compliment
Ze gaan er allemaal van uit dat de vijf die nu over blijven de finale gaan spelen.
Brandon geeft zijn 3 stemmen aan Mariska. Het is tijd voor jou om te gaan. Ik moet met de andere toppers de strijd in.
Mariska heeft 14 stemmen
Merel heeft 4 stemmen
  dinsdag 10 december 2019 @ 15:52:39 #246
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_190363800
Dinsdag 10 december 2019:


Stemming op stream 1 - 10 december 2019.
x7ozj5j


Stemming op stream 2 - 10 december 2019.
x7ozkea

En het vertrek staat onder de spoiler .... ;)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
.
  dinsdag 10 december 2019 @ 20:03:43 #247
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_190367316
Dagsluiting.

Werktitel: Dag negenenveertig zonder Jens.

In geen geval accuraat en beslist subjectief, vaak gekleurd en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Nog 21 dagen.



Laatst bekende actuele kasstand: ¤59.265,29.

Hier staan de nieuwste DGK filmpjes: UTO / Streamverslagen UTO2 #2

-------

De hele dagsluiting staat in de spoiler. Dit om mobiele gebruikers en tablet users tegemoet te komen. Reacties en commentaar welkom in: UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
-------------------------------------

Nieuwste filmpjes altijd in: UTO / Streamverslagen UTO2 #2.
Dank je DGK je bent onmisbaar.



Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  Moderator woensdag 11 december 2019 @ 10:42:16 #248
388664 crew  Dotteke
pi_190376333
De inwoners van Utopia zijn druk doende het diner wat gepland staat voor vanavond voor te bereiden.
Hiske blijft maar roepen om een chef kok omdat ze voor zoveel mensen moeten koken. 14 gasten en dan 5 Utopianen.

Merel is aan de diarree omdat ze zo zenuwachtig is. Hiske voelt zich ook niet lekker.
Dan krijgen ze een seintje dat er positief gestemd moet gaan worden.

Iedereen verzameld zich buiten, volgens Merel klopt er geen reet van het diner, met zijn 5en, zegt ze vragend.

Franny doet de presentatie
Brandon mag beginnen, maar we krijgen gelijk een SL.
Ja, maak hem nog spannender, zegt Merel?

Als ze weer terug zijn van de SL beginnen ze op nieuw

Daar was ik weer, zegt Brandon, wat ik al zei. Misschien al wel de laatste keer stemmen in Utopia
Mariska ik heb je er gisteren 3 geven, je hoort niet bij mij laatste 5 in Utopia. Merel krijgt zijn positieve stem

Franny vindt het steeds moeilijker worden, ze hoopt dat dit de laatste stemming is
Ze wil over blijven met de laatste 5 Utopianen, 4 hebben haar opgevangen toen ze binnen kwam, daar was Mariska niet bij. Haar positieve stem gaat naar Merel

Ook Gerrit vindt het steeds moeilijker worden. Hij heeft nooit mensen weg moeten stemmen op mensen die waarde voor hem hebben.
Nu is dat wel, hij heeft een lijstje gemaakt hoe hij het moet gaan wegen. Hij is gaan kijken wie heeft het meeste in Utopia gebracht de afgelopen 18 maanden. Mariska je bent hier een stuk korten, jee wat ben je een mooie mens, en wat ben ik van je gaan houden. Terwijl ik je in het begin niet mocht. Maar sinds je bij ons in de tent ben gaan slapen ben ik je meer gaan kennen. Merel het gaat de laatste tijd niet goed, maar je hebt veel betekend voor mij en Utopia, ook zijn positieve stem gaat naar Merel.

Hiske vindt het een rare finale, Merel weet dat ze blijft, Mariska weet dat ze gaat. Hiske gaat huilen, ze heeft het moeilijk. Ze geeft haar positieve stem aan Merel. Ze heeft nog nooit gestemd op iemand waar ze om geeft, maar zo zegt ze wie de straatstenen van Utopia hebben neergezet mogen in de finale staan.

Merel heeft 4 positieve stemmen en mag blijven.
Mariska mag haar kist gaan pakken en Utopia verlaten.

Over zijn nu nog 5 Utopianen
Brandon, Gerrit, Hiske, Franny en Merel.
Of deze vijf gaan strijden in het finale spel zullen we gaan zien de komende dagen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 11 december 2019 @ 10:56:49 #249
388664 crew  Dotteke
pi_190376557
Mariska had haar tas al gepakt, dus het afscheid volgt al snel.
Ze had haar spullen al gepakt en ze staan nu met zijn allen bij de poort.
Even wat foto’s en dan het laatste woord van Mariska.
Het is vroeg, zegt ze. Jullie hebben echt veel te doen vanavond met het diner.
Ze heeft Hiske voorbereid met wat ze moet doen

26 juni kwam ik binnen bijna een half jaar, ze gaat huilen en dat wil ze niet.
Dank zij Merel en Hiske heeft ze geleerd van zichzelf te horen
Ze heeft 114 opgehaald voor de hersenstichting, wel over maken aub zegt ze
Veel gebouwd in een korte tijd.

Ik ben heel veel van jullie gaanhouden, ik ga jullie missen
Voer de battle niet te hard zegt ze.

Nog even een knuffel van iedereen en Mariska verlaat de poorten van Utopia
Ze had eigenlijk met een glaasje wijn bij de poort wilden staan en proosten, maar ze vindt 11 uur te vroeg.
Geen applaus voor Mariska

Dit is het, de laatste 5, zegt Merel.

Merel geeft aan dat ze heel trots is dat ze bij de laatste 5 Utopianen for ever zit
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 11 december 2019 @ 12:23:12 #250
388664 crew  Dotteke
pi_190377906
Als alle Utopianen druk bezig zijn met de voorbereiding voor het diner vanavond komt er weer een zwarte envelop binnen

De brief feliciteert de laatste 5 inwoners, ze zitten in de finale.

Hoe de finale er uit gaan zien zullen ze de komende dagen stap voor stap gaan zien
Wat we alvast kunnen verklappen is dat er vanaf vandaag gestemd kan worden via de Utopia site
Via een SMS of bellen, de lijnen gaan om 14 uur open

De Utopianen moeten een finalisten oproep doen er zit een usb stick in de envelop.

Ze moeten zich mooi aan kleden, Shownieuws, Trouw en een persfotograaf komen zo langs..
De poort is vanaf nu gesloten. Alleen het diner mag nog doorgaan. De boodschappen en het ophalen van de dieren mag nog wel
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')