abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 15 augustus 2019 @ 00:16:01 #1
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188453888
Welkom allen, we mogen weer een weekje genieten van wielrennen met het bord op schoot. Uiteraard met dank aan het zeer sympathieke Home of Cycling, Eurosport, dat dit spektakel op uw tv en uw player brengt.



We gaan op zoek naar een opvolger voor niemand minder dan Sepp Kuss. Sepp koerste hier vorig jaar niet, hij gaf een voorstelling. Net als vorig jaar beginnen we met een proloog, gevolgd door een etappe in lijn met een aardig pukkeltje in de lokale ronde. Op woensdag volgt een ________/ etappe, maar niet zomaar eentje. We eindigen namelijk met een kilometer of 11 aan 9,5%. Hierna is het nog steeds niet de beurt aan de snelle mannen; weer een circuit met flink wat heuvelwerk. Op vrijdag komen ze wel aan hun trekken. Een korte etappe in Salt Lake City. Waar de eerdere etappes rond een uur of 23:00-24:00 eindigen start deze etappe pas rond 2:00 Nederlandse tijd. We sluiten in het weekend af met twee etappes waar de klimmers weer aan hun trekken komen.

De etappes:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Geen Sepp Kuss aan de start dit jaar, sowieso geen Jumbo-Visma. Op papier lijken de troepen van Vaughters met afstand het beste wat er hier aan de start staat. Buiten EF is Trek de enige andere ploeg uit de World Tour die hier aan het vertrek komt, maar die lijken dit niet heel serieus te nemen. We mogen uitkijken naar de talenten van Axel Merckx, de pocketklimmers van Neri Sottoli - Selle Italia - KTM, de mannen van Floyd, de onvermijdelijke Rob Britton, Taylor Eisenhart, Gavin Mannion, Keegan Swirbul en James Piccoli. Natuurlijk ook Israël Cycling Academy, want die starten overal. En we mogen een eerste blik werpen op Chris Harper, de nieuwe wonderklimmer van Jumbo-Visma.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')