abonnement Unibet Coolblue
pi_188486239
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 23:54 schreef Doedelzak77 het volgende:

[..]

De mens zoekt God maar wil niet de God van de bijbel dienen,want laat zien dat we niet zo goed zijn vergeleken met een Heilige God zonder zonde. En dat we een redder nodig hebben vanwege de zonde maar de meeste hebben liever de duisternis. En zoeken het dan ergens anders en dan is er geen waarheid meer en alleen maar valse dingen,want de enige juiste waarheid is de bijbel en achter al het andere zit de satan die de hele wereld misleidt.
Je zus, ben je ene troll of zo?

Je hebt het over God zonder zonde. Weleens het OT gelezen? De God waarin jij gelooft heeft daar dingen gedaan die wij, met onze hoge standaard, als zonde zouden bezien. Genocide laten plegen, mensen die hem niet geloofden kapot gemaakt, heel de Aarde onder water laten lopen. Vervolgens wil die God dat wij zondeloos zijn, anders maakt hij ons kapot. Schijnheil.

Jij bent veel te zielig ook om op te reageren. De realiteit van de wereld helemaal aan het kwijtraken, veel te "mijn geloof is de enige juiste, de rest is van satan".. Dus of je bent een troll, of je bent zielig.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')