abonnement Unibet Coolblue
pi_188323896
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 23:30 schreef Godshand het volgende:
20 posts omdat Yasmin een date niet rond krijgt :')

Ik zat trouwens net mijn berichten geschiedenis met mijn date te bekijken. Ik ga tegen alle hier opgestelde wetten in, geregeld 5 dagen achter elkaar een berichtje naar elkaar. Was na een irl ontmoeting. Maar het berichten gebeurt wel steeds vaker naarmate we elkaar vaker in het echt (date) hadden gezien.

Maar als je oprecht iemand leuk vindt (als in potentiėle partner) en het klikt echt, is dagelijks berichten sturen helemaal niet erg. En je hebt toch geen tijd om uren achtereen te communiceren. Studie/werk/hobbies etc vragen ook tijd.
Als het wederzijds klikt is het alleen maar leuk en de ander kan heel goed aan geven geen tijd te hebben of reageert simpelweg niet als ze niet het bericht meteen leest.

Klikt het niet meteen, of vond je haar alleen leuk toen ze dronken was maar je wil toch nog van bil, ja dan moet je de spelletjes van DaggerOne en Black-Soldier uit de kast halen.
Je hebt het zelf over bepaalde wetten en je beticht anderen van spelletjes. :') (!)

Wat ik post is het directe tegenovergestelde van spelletjes spelen. Maar dat begrijpen is helaas niet voor iedereen weggelegd.

Maargoed, zozo. 5 dagen achter elkaar een berichtje. Jij zit vast tijdelijk goed in je vel van al die validatie die je van haar krijgt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')