abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_188438076
Kaptein en ik weten ook niet wat we gaan doen vandaag :{ tis n beetje kansloos weer. Ik wilde op de fiets op pad maar met dat grijze weer heb ik er geen zin in :')
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_188442310
Hier is het heerlijk weer vandaag! Het zonnetje schijnt lekker; de was hangt buiten te drogen.
En wel met N afgesproken na haar slaapje te gaan fietsen. O+

Gisteren was het slechter en zijn we naar Ikea geweest. Ze zat gewoon al prima op zo’n junior stoel in het restaurant. Dat bracht me op de vraag wat een gemiddelde leeftijd is om de babyset van de triptrap te halen. Waar ze overigens ook nog prima in zit hoor, maar regelmatig in gaat staan..als ze vindt dat ze klaar is met eten.
Voor een volgende grijze dag heb ik koekjes bakken nog achter de hand. Afgelopen dagen o.a. Nog geweest zwemmen.
pi_188442353
Leuke foto van V! O+

En fijn dat je beter in je vel zit rena! :)

LDG _O-

Wat zonde! Hier schijnt de zon de hele dag al (volgens mij straks niet meer), we hebben een nachtje op de camping geslapen zelfs. Maar zijn middagdut doet hij nu in eigen bed, dat is in de caravan nog nooit gelukt :')
pi_188442744
Wij hebben zelfs nog lekker buiten kunnen eten, warm genoeg en een zonnetje. :) Gisteren was wel dramatisch, 's ochtends een rondje supermarkt waar ik rennend door de regen van terugkwam. Eind van de middag zijn we nog even de speeltuin in geweest met als hoogtepunt de diepe regenplas aan de overkant. De eerste keer vond hij het spannend en wou hij hand in hand. Op de terugweg kreeg ik hem bijna niet meer te pakken omdat hij steeds middenin de plas stond. Zijn laarsjes klotsten toen ze uitgingen. :D

Lol LDG. _O-

Wij zijn redelijk tevreden met onze Roomba robotstofzuiger. Al vind ik ook wel dat je veel moet opruimen voordat ze kan rijden. Anders ligt alles onder de kast. Of ze rijdt zich vast op iets kleins. Sowieso is het een prestatie hoe snel ze zich soms klem rijdt. Op een dag als vandaag is ze wel echt een uitkomst, kon ze mooi alle gemorste kruiden opzuigen.

Rena wat fijn toch dat je weer goed in je vel zit. :s)

Klinkt als een heerlijke vakantie Exode. Jammer van de herrie. Moeite met slapen verpest toch al gauw een deel van je vakantie.

Banaan en ik hebben wat onenigheid de laatste dagen. Hij trekt alle kastbeveiliging los in de keuken en wil dan allerlei potjes pakken en neerzetten, ook glazen potjes. Uit de lade waar geen slotje op zit pakt hij kruiden om open/dicht te doen, houdt het zoutvat ondersteboven en hij controleert of in al die bouillonpapiertjes een zelfde soort blokje zit.
Hij is er slecht vanaf te houden en het lijkt zo steeds meer op dat spelletje whack a mole om alles weer dicht te doen. Afleiden werkt maar zodra ik wat wil opruimen wil hij weer rommel maken. 8)7

Wel leuk, wij spuiten aan de tuintafel altijd wespen nat zodat ze weggaan. Aangezien wespen steeds bij Banaan zitten spuit ik hem ook nat. Banaan zei daarna telkens "mooi (is) dat, (spuit)bus". O+
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_188444773
Als ik deze fase trouwens zou moeten omschrijven dan zou het dit zijn :')

pi_188445362
Flav, alvast gefeliciteerd met je peuter! Die laarsjes O+

Exode, welkom terug, klinkt als een topvakantie op de rumoerige camping na -O- En wat is jullie dame groot aan het worden zeg :)

Nolita, het sporten gaat nog steeds goed! Ben nu bijna 12 kilo lichter :)

Aure, we gaan maandag een weekje naar Limburg :) Blijven dit jaar nog in Nl en hopelijk volgend jaar weer de grens over.
Hoe gaat het met Jip na zijn smakkerd? Was het weer zo slecht bij jullie vandaag? Hier was het droog en zonnig.

PKM, wat een boef die banaan :D Geeft je wel lichaamsbeweging :P

Fleur die meme is zo herkenbaar :D _O- Van de week stond haar luier echt zo gespannen en maar nee zeggen als ik vraag of ze gepoept heeft, soms bekent ze wel maar dan in de vorm van een langgerekt “BBBBAHHHHH”

Ze ging net in de speeltuin voor het eerst bijna zelfstandig van de glijbaan, ik hoefde maar een klein beetje te helpen, zo knap!

Ook stopt ze dingen in de prullenbak en net toen ik vroeg of ze het bakje waar haar snoeptomaatjes in zaten op het aanrecht wilde zetten ging ze het doen, ze zette hem neer bij het bakje van de tomaten en wilde er duidelijk nog meer, zo handig dat ze dingen duidelijk kan maken nu!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_188446056
Ik had vanmiddag n voorproefje op de peuterbui. De kapitein zat stukjes worst te eten en besloot halverwege dat hij ook een cracker wilde en mikte zn worst op de grond. Ik uit gelegd dat ie eerst even zn worst moet opeten en dat hij daarna best een cracker mag.. Nou dat vond ie nou net even geen goed idee... Gillen gillen gillen, met alles gooien, stampen, snot.. Ruim n kwartier lang en niet bij me willen zitten en steeds boos de kamer uit stampen. Hij was echt heel boos :o. Ik heb hem maar even laten begaan en af en toe gevraagd of hij bij me wilde komen zitten, uiteindelijk stopte hij met huilen en kwam ie na-snikkend naast me op de bank zitten "samen zitten mama" en toen hebben we even zn lievelings liedje gezongen en toen was ie wel weer ok. Als dat elke keer zo gaat :o poeh haha.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_188446978
Dat vind ik nog best een logische aanleiding, ldg! Wij hadden vanochtend zo'n bui omdat hij een stukje cracker per ongeluk op de grond gooide en ik het opraapte omdat hij er half snikkend naar bleef wijzen. Maar blijkbaar was dat oprapen dus toch niet de bedoeling. :P O+
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_188448227
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 18:38 schreef Nanuke het volgende:
Dat vind ik nog best een logische aanleiding, ldg! Wij hadden vanochtend zo'n bui omdat hij een stukje cracker per ongeluk op de grond gooide en ik het opraapte omdat hij er half snikkend naar bleef wijzen. Maar blijkbaar was dat oprapen dus toch niet de bedoeling. :P O+
Hoe durf je! :P

Mag ik even mededelen dat mijn beide kinderen nu al slapen? :o Dat gebeurt al zeker sinds eind juni niet meer zo vroeg.
Tijd voor een boek en muziek en chocola! *O*
En vrij tot volgende week woensdagavond! *O*
pi_188448233
Ik heb zojuist voor de laatste keer een dreumes in bed gelegd, morgenvroeg haal ik er een peuter uit O+
Zo raar weer dit gevoel.

Dit jaar is voorbij gevlogen!
Zo veel leuke ontwikkelingen, verheug me op wat er nog meer gaat komen O+

Voor wie het wilt weten, V zijn gele laarsjes zijn van de Welkoop.
Lijken erg op de Bergstein laarsjes maar dan een stuk goedkoper :+
pi_188455296
Gefeliciteerd Flav met je peuter!! *O*

Venco, hoe was je avond?

LDG, hoe durf je ook...? ;)

BelleFleur, die afbeelding. Hahaha!

Rena, leuk is dat hè. Ze begrijpen al zoveel maar kunnen ook steeds meer duidelijk maken. Heerlijk!

Hier geen robotstofzuiger. En geen raamwasapparaat. Wij hebben *Wilma. Onze hulp. GOUD waard. Zeker nu ze vier weken vakantie had, weet ik weer hoe blij we met haar zijn. Voor ¤25,- per week is mijn huis altijd schoon. Of ja, één dag in de week in ieder geval. Tot mijn kinderen weer thuis zijn. :P Één dag in de week was mijn huis schoon, dat idee.

Oh en dan Mars. Die huilde veel en had koorts sinds zondag en won met glans de mister wet t-shirt verkiezing.
Ik voelde wat bulten in zijn mond, hij krijgt 87 tanden en 36 kiezen tegelijk. In een maand van niks naar 6 en nog een hoop onderweg. Dus we susten en troostten en gaven zetpillen. Hij at niks maar dronk goed. Maar toen hij in mijn gezicht ademde, viel ik steil achterover dus toch een rondje naar de huisarts. Keelontsteking. Arm schaap.

En hij heeft een tasje. Of nee, een tv. Met een handvat. Waar de dreumes gaat, gaat de tv. Hij weet het knopje zelf te bedienen en met een luid: “die die die die” komt hij iedere drie minuten vragen of we het ding opwinden. Om dan vervolgens weer met zijn tvtas aan de wandel te gaan.
pi_188455727
Malteser, Juul heeft exact dezelfde :D Zij geeft hem steeds aan B zodat hij hem aan kan doen voor haar.
pi_188458131
Lekker hoor Rena. Met Jip gaat het goed! Hij had er maar even last van. En het weer was hier gister in eerste instantie erg grijs en grauw, maar in de middag toch nog wat zon.

Gefeliciteerd Flav!

Schattig zeg Malteser, ik zie al helemaal voor me hoe zo'n hummel met dat ding rondsjouwt :D

Ik ging gisteren met Jip koffie drinken en een ijsje eten bij de ijssalon om de hoek. Ik had rozijntjes voor hem bij me, maar hij krijgt sinds kort wel eens een ijswafeltje van de mevrouw van de ijssalon :D Hij is dan zoooooo blij (en zij ook trouwens :D ), echt heel leuk om te zien. Ze zei gisteren tegen mij dat ze hem altijd zo vrolijk en blij vindt en dat ze hoopt dat hij nooit zal veranderen *; Ze weten wel hoe ze hun klanten moeten behouden :P O+
pi_188459019
Rena, wat goed zeg, 12 kg al! Wat is je doel?
Hier ook inmiddels 2 maanden aan het sporten en de stand is 0 kg. :') Dat valt me wel tegen, maar vorige week het schema aangepast en wat tips erbij en goede hoop voor de komende weken. Mijn doel is sowieso 6 kg eraf; 8 zou fantastisch zijn, maar niet perse nodig. We willen volgende maand voor een tweede gaan en ben wel benieuwd hoe dat dan verder gaat mocht ik snel zwanger zijn, we gaan het zien.
Heel fijn dat ze plots zoveel duidelijk kunnen maken ja!

Fijne vrije week venco!

Flav gefeliciteerd met V en tot snel bij de peuters!!

Gezellig hè Aure samen ijsje eten. Gistermiddag gaan fietsen en kwamen een ijscowagen tegen bij de sluis. Ijsje gegeten en ondertussen bootjes gekeken samen. Daarna nog een heel eind gefietst, heerlijk. Ze moest wel duidelijk haar energie nog even kwijt toen we na ruim 2 uur (incl ijsje) onderweg te zijn geweest weer thuis waren.

Sinds N luierbroekjes heeft ontdekt wil ze geen gewone luiers meer aan -O-
Pas toen ze op waren accepteert ze de gewone weer. Maar voor op vakantie vind ik de luierbroekjes wel erg handig. Staand aandoen na het douchen op de camping bijvoorbeeld. Dus ze was net helemaal blij en in de wolken nadat we nieuwe luierbroekjes hadden gekocht.
Als ik nu zeg kom we gaan een schone luier doen is het antwoord: ‘nee, luierbroek.’ }:|
pi_188459220
Jullie dreumesen zijn voor mijn gevoel al zoveel verder dan Sofie! Soms wat lastig aansluiten. Maar het is zo leuk om jullie verhalen te lezen! O+

Mars met zn tasje! O+ Maar zo’n ding is dus nu ook nog leuk? Ik had ‘m eigenlijk al opgeruimd samen met wat ander baby-speelgoed.

Sofie moest gister weer naar het cb. Gisteravond goed ziek geweest van de entingen, 39.7gr, dus flink koorts. Maar na een nacht slapen alleen nog verhoging. En ze ligt nu pas, sinds vanochtend 9 uur, voor het eerst weer op bed.
Ze blijft wel echt een ukkie, 70.5cm nu. Als ze zo langzaam doorgroeit kan ze met kerst haar takkie-kersttrui van afgelopen jaar nog een keer aan :D

We zijn net een stukje buiten wezen lopen. Haar blije bekkie! O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_188459557
Wij komen uitzwaaien :W
Vandaag viert V zijn 2e verjaardag en hebben we dus echt een peuter in huis!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Tot snel bij de peuters!
pi_188459730
Gefeliciteerd Flav! Lekkere eigenwijze peuterfoto, met zn schaaltje, pollepel en blokjes O+
pi_188460218
Aure en Nolita met hun dreumesen aan het ijs. Meteen mijn vraag deels beantwoord want krijgen jullie dreumesen ook echt al ijs? Of alleen het koekje? Mars krijgt het koekje, ging bij Twix ook prima tot vorige zomer (als in: waren ze dik tevreden mee). Maar Mars ziet nu dat Twix wel echt ijs op zijn hoorntje heeft en wil ook. Dus liet ik hem twee hapjes van mijn ijsje proeven (yoghurt/amarene). Dat vond hij een feestje.

Nolita, ik moest wel gniffelen om de luierbroekjes.

quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 14:18 schreef Takkie88 het volgende:
Jullie dreumesen zijn voor mijn gevoel al zoveel verder dan Sofie! Soms wat lastig aansluiten. Maar het is zo leuk om jullie verhalen te lezen! O+

Mars met zn tasje! O+ Maar zo’n ding is dus nu ook nog leuk? Ik had ‘m eigenlijk al opgeruimd samen met wat ander baby-speelgoed.

Sofie moest gister weer naar het cb. Gisteravond goed ziek geweest van de entingen, 39.7gr, dus flink koorts. Maar na een nacht slapen alleen nog verhoging. En ze ligt nu pas, sinds vanochtend 9 uur, voor het eerst weer op bed.
Ze blijft wel echt een ukkie, 70.5cm nu. Als ze zo langzaam doorgroeit kan ze met kerst haar takkie-kersttrui van afgelopen jaar nog een keer aan :D

We zijn net een stukje buiten wezen lopen. Haar blije bekkie! O+
Jep, hier vindt hij dat ding nog steeds leuk. Maar dan dus om er mee rond te sjouwen om waar nodig ook even tot stilstand te komen om zijn dansmoves te showen.
Wat sneu van de koorts! Kreeg ze de BMR?

Flav, wat leuk zo met dat bord erbij! Dat doe jij wel trouw hè? Gave serie!
pi_188460321
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 15:44 schreef Malteser het volgende:
Aure en Nolita met hun dreumesen aan het ijs. Meteen mijn vraag deels beantwoord want krijgen jullie dreumesen ook echt al ijs? Of alleen het koekje? Mars krijgt het koekje, ging bij Twix ook prima tot vorige zomer (als in: waren ze dik tevreden mee). Maar Mars ziet nu dat Twix wel echt ijs op zijn hoorntje heeft en wil ook. Dus liet ik hem twee hapjes van mijn ijsje proeven (yoghurt/amarene). Dat vond hij een feestje.

Jep, hier vindt hij dat ding nog steeds leuk. Maar dan dus om er mee rond te sjouwen om waar nodig ook even tot stilstand te komen om zijn dansmoves te showen.
Wat sneu van de koorts! Kreeg ze de BMR?
Sofie is dol op ijs :@ ondanks alle goede voornemens heeft ze al best wat ijs op.

Dit was nog de dktp en de pneu. Een maandje “te laat”. De enting daarvoor had ze ook wat later gehad vandaar dat deze ook wat opschoof. Ze slaapt nu nog steeds trouwens, al bijna 2 uur! Ben ik niet gewend van haar! Toch ook wel eens lekker ;)
  donderdag 15 augustus 2019 @ 16:01:01 #220
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_188460501
Mijne krijgt ijs sinds paar weken, eerst vond hij het te koud.
Afgelopen dinsdag at hij nog een softijsje na het zwemmen.
pi_188460671
Jip krijgt alleen het koekje en heel soms een paar hapjes ijs, maar nooit een heel ijsje (van de ijssalon). Ik maak wel zelf ijs voor hem, van fruit en yoghurt, soms een beetje gezoet met honing. Dat doe ik dan in deze ijsvorm van nuby:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Edit: even een leukere foto :P

[ Bericht 37% gewijzigd door Aure op 15-08-2019 16:21:02 ]
pi_188462682
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 16:13 schreef Aure het volgende:
Jip krijgt alleen het koekje en heel soms een paar hapjes ijs, maar nooit een heel ijsje (van de ijssalon). Ik maak wel zelf ijs voor hem, van fruit en yoghurt, soms een beetje gezoet met honing. Dat doe ik dan in deze ijsvorm van nuby:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Edit: even een leukere foto :P
Ohjaaa die vormpjes heb ik ook nog ergens!! Ik ga de kast eens uitspitten :@
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_188463323
Ik vind dat lopen toch zo schattig eigenwijs O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_188465175
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 18:55 schreef Aure het volgende:
Ik vind dat lopen toch zo schattig eigenwijs O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Filmpje doet het hier niet... ;(
pi_188466003
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 20:07 schreef Malteser het volgende:

[..]

Filmpje doet het hier niet... ;(
En de link los?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')