FOK!forum / Utopia / [COS-UTO2#4035] Goede intenties.
Paco55woensdag 31 juli 2019 @ 03:00
ed39018df56fb7a4e56755dd4928b3a0.jpg

Welkom in het Commentaar op Streams topic.

De beelden zijn te zien op: http://www.utopiatv.nl/live

Offtopic geklets mag in de Slow Chat
Caps van blote borsten mogen alleen in de daarvoor bestemde topicreeks
Voor meer info over Utopia 2 op FOK!: zie UTO / [EEN NIEUWE START] Welkom in Utopia 2 !!!

Inwoners:
2vdlnac.gif
Tijdelijke inwoner voor onbepaalde tijd:
Ikbal

8b23781dedd6a1d99dcfec9df4233a09.png

Maandag 19 augustus 2019 - Paspoorthouders kunnen stemmen
Dinsdag 20 augustus 2019 - Nominatie inwoners
Woensdag 21 augustus 2019 - 2 visumhouders komen binnen
Zondag 25 augustus 2019 - 1 Nieuwe visumhouder gaat weg
Maandag 26 augustus 2019 - 1 Genomineerde inwoner naar huis
Paco55woensdag 31 juli 2019 @ 03:00
Dagsluiting. De titel voor vandaag: Goede intenties.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Twaalf uur. Er komen vrachtwagens met straatstenen binnen. Er liggen gigantische bergen bij de silo. Ben benieuwd wie ze gaat leggen.

Half een. Maris wil Jessie om haar heen als ze in de kuil aan het werk is. Zeker bang voor het ordinaire werkvolk.

Kwart voor een. Jessie hoort de brievenbus. Hij haalt er twee setjes enveloppen uit. Een voor hemzelf en een voor Dyl. Dyl leest post van zijn ouders. Hij leest emotieloos zo lijkt het. Maar dat is Dyl. Altijd een strakke kop. Er staat nieuws in de brief van Dyl. Tim heeft verkering met een griet, Lisanne heet ze, die al twee keer op het terrein is geweest staat te lezen in de brief van Kay. Ze was een klant van de tattooshop.

Een uur. Jordy is blij met de complimenten die Kay stuurt over hem. Iedereen wil met Kay op de foto. Ze zal wel de heldin van het dorp zijn. Kay gaat met Maikel, Sas en Max naar een festival. Ze heeft ook kontakt met Mike en Manon gehad.

Jessies vader moet weer naar het ziekenhuis voor zijn hart. Hij zal waarschijnlijk weer gedotterd moeten worden.

Half twee. Brandon, Jordy en Franny zijn bezig met straten. Ze hebben nog maar 1 werkende kruiwagen. Het wachten is dus op Rob de koerier om een extra kruiwagen en een extra wiel voor de andere kruiwagen langs te brengen. En we zijn weer in SL city.

Kwart voor twee. Maris prikt thuis sateh om te ontspannen. Vroeger toen ze in een snackbar werkte heeft ze onder de knie gekregen.

Ze werken aan een plan voor een rommelmarkt. Maris zegt of een kofferbakverkoop. Kunnen ze ook al hun eigen rommel verkopen. Alles behalve de jurkjes van Maris. Gerrit wil op vakantie na zijn vertrek uit Utopia.

Andrea heeft kontakt met een bedrijf in micro blading. Het vraagt een investering van ¤700. Nou is natuurlijk de vraag of Jessie daar mee akkoord gaat.

Half drie. Gerrit staat in de vijver en zoals gebruikelijk doet hij niks nuttigs. Het hitteprotocol lijkt voor de rest vergeten.

Volgens Sjel heeft Frennie gezegd dat de enige manier om Sjel kapot te maken is om met Ger te gaan. Ze gaat nu Frennie aanspreken, maar vertelde het eerst aan Lex, confwruttweren schreeuwt Lex. Wie heeft Shelley deze roddel aangepraat.

Franny is trots dat ze Ger haar nest heeft uitgebonjourd. Ik ben ook trots op haar. Niet omdat ik haar de sex niet gun maar vooral omdat ze een gevoel van eigenwaarde begint te ontwikkelen. Gisteravond, onder weg naar de rookcel, liep ze in zichzelf te oefenen hoe ze het ging zeggen. Maar ik ben blij dat de Febo ingreep om haar te steunen. Ger droop af terug naar de tent. Maar die gluiperd zal het toch blijven proberen heb ik zo'n donkerbruin vermoeden.

Humoristisch bericht van de middag.

ANTPQ-36 schreef het volgende in een antwoord op Chea49:

Nooit gehoord van een hartspecialist die oordruppels uitdeelt. Dokter Hiske is allround? _O-
Yep, die rooie ken alles, hebt ze van naariska.
Van teen tot kruin.
Van kruis tot huig.
Het kruiden vrouwtje van utoop.
Hoe heete dat andere bekende kruiden vrouwtje ook al weer, die van:
"Met een takje dille tussen de bille moet het wel weer wille"
Klazien?
Uit?
Balk?
Ben het ff kwijt maar Sheldel zal het ff voor mij googelen.

Einde bericht.


Drie uur. Shelley en Jordy praten over turks eten. Jordy houdt niet van Cigköfte. Cigköfte is een gerecht uit Turkije dat wordt gemaakt van rauw vlees, bulgur en pittige kruiden. Doorgaans wordt rundvlees of lamsvlees gebruikt dat geen enkel vet of aderen bevat. Er bestaat tevens een variant zonder vlees. Bij Jordy thuis koken zijn ouders allebei.

Ger komt nog even Shelley afzeiken. Maar zij heeft schijt aan hem. Hij is nu wel echt over Shelley heen gezien zijn gedrag tegen haar.

Half vier. Hiske wordt schoonmakster als ze uit Utopia is. Een eerzaam beroep. Eerzamer dan wat ze nu loopt te kloten met de zielen van mensen. We gaan weer van SL naar SL.

Vier uur. Mylene en Andra zijn weer lekker aan het schilderen. Ze hebben een goed gesprek. Jordy komt erbij hij heeft een bloedende teen.

BloesBloes schrijft het volgende:

@Paco55
Kom maar weer tevoorschijn hoor Paco, jij kijkt nu eenmaal graag naar spelende mensen en Franny speelt wat af, maar pas op het is ook een manipulatief meiske dat een vreemd spelletje speelt;

Malle Franny kom
Malle Franny kom hier
Lekker stuk, malle meid
Lekker dier van plezier
Een zoen op je vulva
Malle Franny, lellebel van Utopia! *O*

Einde bericht.


Half vijf. Shelley en Merel zitten nog steeds te vissen. Ze willen dat er een paar hunks binnen komen. Ik hou niet van vis TV.

Kwart over vijf. Merel wil weer een groot evenement organiseren. Met Dré Hazes en de release van de Jessie en Gerrit songs. Ger wil een podium van pallets bouwen. Merel gelijk schateren om de suggestie dat Ger gaat werken. Er moet een green screen komen achter het podium zodat er later ander spul achter de clip gemonteerd kan worden.

Kwart voor zes. Andrea en Mylene schilderen nog steeds. Adriaan tegen Jens als ik over vier jaar nog geen vrouw en kinderen dan is het over. Hij wil geen oude vader zijn. En ook de technologie zoals mobiele telefoons staat hem ook tegen vooral bij kinderen. Een beetje vrije school achtige gedachten.

Zes uur. Dyl kookt en de rijst is aangebrand. De portabello's schijnen lekker te zijn. Maris gaat vandaag vroeg naar haar nest. Merel trots omdat er negen bestellingen zijn binnengekomen voor haar nieuwe kollektie. Ger ligt ook al op zijn nest.

Half zeven. Andra en Shelley hebben bonje bij het atelier. Ze willen weten hoe het zit met het verjaardagsgeld. Jessie wordt woedend en dreigt weer dat zij dan maar de finance gaan doen. En weer SL.

Maris, Hiske en Gerrit in de tent over Kay en Maikel roddelen. Hiske heeft honger. Ze gaan nu eten. Allemaal aan de grote tafel in de keuken. De rijst is twee keer aangebrand dus Dyl verontschuldigd zich dat er zo weinig te eten is.

Kwart over zeven. Zakgeld gate loopt nog steeds. Jessie heeft de boekhouding creatief aangepakt en heeft nu weer ¤41 zakgeld. Knap als je bedenkt dat hij vorige week nog hengels en zooi kocht van zijn zakgeld. Hij is een echte zwarteband oplichter eerste klas.

Gerrit heeft van Shelley gehoord dat Franny haar had gevraagd om hulp om van Gerrit af te komen. Hij vroeg het aan haar. Zij kon het niet ontkennen en hij was beledigd. Zij wilde het verder uitleggen, maar het hoefde niet van hem. Toen had zij met Shelley (vragen hoe het zat)gesproken. Toen ging ze naar Gerrit om het uit te leggen/praten, want Gerrit was boos weggelopen.

Acht uur. Er worden plenty foto's geschoten van Mylene,Shelley en Franny. Ze zijn voor de panties waar Mylene model voor is. Jordy schiet en Lexy geeft aanwijzingen. De mevrouw van de pantys wil foto's met en zonder kleren. Foto's met zonder kleren zijn vast populair met deze modellen er op. En weer eindeloze bomenpracht.

Kwart voor negen. Op het plateau zitten Lexy, Shelley en Hiske te praten over een mogelijke komende verhuizing onder de dames. Franny komt er bij. Jordy komt er ook bij. Alleen Merel is er niet bij.

Negen uur. Ik heb visite. Ze kijken geen Utopia dus streams uit. En dus geen dagsluiting schrijven. Maar zo gauw ze weg zijn ben ik terug.

Kwart over elf.

BloesBloes schrijft aan SpaPaars het leukste bericht van de avond:
Ja maar ...!

Je moet voorzichtig zijn, vooral hier.
Zeker, kijk naar Paco vanmiddag, één verkeerde opmerking en hij werd meteen opgejaagd als een konijn. Die man zit nu nog schichtig en happend naar adem om zich heen te kijken -O-

Einde bericht.


Half twaalf. Adriaan en Brandon vullen kruiwagens met stenen. Jens nog steeds aan het straten. Maris ligt natuurlijk allang in haar nest te rotten.

Dylan achter de PC. Mylene in bed. Hiske ook al slapen. Maris in bed. Gerrit ook. Andrea en Shelley ook onder zeil. Captain Snorkel leest in bed. Merel en Franny in Franterpalace.

Twaalf uur. Brandon en Dylan zitten ieder achter een PC. Dyl beweegt zelfs. Dit zijn unieke beelden want normaal zit hij er bij als een levend standbeeld. Jens is inmiddels in bed beland. Die zal ook wel moe zijn na een avond straten. Brandon was ook nog laat aktief. Ik zag hem in het badhuis zijn tandenpoetsen en gaan douchen. Denk dat Dyl nog achter de computer zit. Zo brengt hij zijn avonden/nachten door denkend aan zijn meissie.

Twee uur. Dylan komt het badhuis uit. En zoekt de caravan op. Zo te zien kruipt hijzo zijn bed in.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Paco55woensdag 31 juli 2019 @ 03:05
Dank je wel Wildstar voor je lapo.
Straatverlichtingwoensdag 31 juli 2019 @ 03:05
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 02:53 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Ja de gefrustreerden springen er altijd weer uit. Ik ben slecht een beetje infantiel omdat ik een dagsluiting wil brengen voor iedereen. Maar ik weet wat er gebeurd als ik hem plaats. Dan valt de Cos stil. Gisteravond was er zo een. Ik post en vervolgens schrijft er hier niemand meer voor uren. Ik wil de Cos levendig houden. Dat is mijn enig streven..
Wanneer dat je je enige streven is... dan graag verder in dm. (Niet nu). Mensen lezen je sluiting met plezier....(Ow en intussen staat ie er weer :D ) en misschien is t dan ook een sluiting.. van de dag. Duveltje staat klaar. Cos is slechts een uitingsvorm. Geen .................

Grtz SV
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 03:06
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:05 schreef Paco55 het volgende:
Dank je wel Wildstar voor je lapo.
Jij ook bedankt Paco voor het openen ;) ^O^
snetjewoensdag 31 juli 2019 @ 03:08
Goede intenties mijn reet!
SPOILER
4c76710ca5e17c77257febe6474cb25f.png
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 03:09
Gaat een lange saaie nacht worden.
Uurtje of 06:00 de eerste sporters?
Maria44woensdag 31 juli 2019 @ 03:10
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:09 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Gaat een lange saaie nacht worden.
Uurtje of 06:00 de eerste sporters?
Ja Adriaan en Andrea.
Straatverlichtingwoensdag 31 juli 2019 @ 03:10
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:08 schreef snetje het volgende:
Goede intenties mijn reet!
SPOILER
wat is er met je bibs? huh....
Paco55woensdag 31 juli 2019 @ 03:10
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:05 schreef Straatverlichting het volgende:

[..]

Wanneer dat je je enige streven is... dan graag verder in dm. (Niet nu). Mensen lezen je sluiting met plezier....(Ow en intussen staat ie er weer :D ) en misschien is t dan ook een sluiting.. van de dag. Duveltje staat klaar. Cos is slechts een uitingsvorm. Geen .................

Grtz SV
De volgende Duvel Cashmere staat hie alweer te bruisen.Zij die wachten op de dagsluiting zijn uitermate welkom. Ik wil best wachten met plaatsen tot een Cos vol is. Toch weer 150 late night berichten gescored.
Straatverlichtingwoensdag 31 juli 2019 @ 03:12
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:10 schreef Paco55 het volgende:

[..]

De volgende Duvel Cashmere staat hie alweer te bruisen.Zij die wachten op de dagsluiting zijn uitermate welkom. Ik wil best wachten met plaatsen tot een Cos vol is. Toch weer 150 late night berichten gescored.
Ik vind die 301 soms al vermoeiend genoeg... maar goed. Trust.
Paco55woensdag 31 juli 2019 @ 03:14
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:12 schreef Straatverlichting het volgende:

[..]

Ik vind die 301 soms al vermoeiend genoeg... maar goed. Trust.
Het bleef toch totruim drie uur levendig in de Cos. Daar heb ik een kick van.Welterusten allemaal.
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 03:16
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:14 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Het bleef toch totruim drie uur levendig in de Cos. Daar heb ik een kick van.Welterusten allemaal.
Welterusten Paco.
Paco55woensdag 31 juli 2019 @ 03:16
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:16 schreef wildstar het volgende:

[..]

Welterusten Paco.
Welterusten Wildstar.
Straatverlichtingwoensdag 31 juli 2019 @ 03:19
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:10 schreef Paco55 het volgende:

[..]

De volgende Duvel Cashmere staat hie alweer te bruisen.Zij die wachten op de dagsluiting zijn uitermate welkom. Ik wil best wachten met plaatsen tot een Cos vol is. Toch weer 150 late night berichten gescored.
Cheers, ach waarom niet .... ^O^
M'n buurvrouw vindt t vast minder leuk
SPOILER
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 03:19
Mariska staat op :D

SPOILER
geintje :P
Braindead2000woensdag 31 juli 2019 @ 03:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 22:20 schreef puzziepie het volgende:
[ afbeelding ]
WTF is dit? Waarom steekt het zelffbenoemde diva'tje haar gigantische uitgelubberde reet uit de deur? Zit ze te schijten? Ruften? Of hoopt ze op iets anders?
snetjewoensdag 31 juli 2019 @ 03:26
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:10 schreef Straatverlichting het volgende:

[..]

wat is er met je bibs? huh....
De dag afsluiting had gewoon in de SV gekund .. en hier in de COS netjes om 24.00 zodat iedereen op tijd naar bed had gekund en er 's morgens weer mee kan opstarten ...

Maar nee het moet ook nog eens in het begin van een topic staan! Dat wordt alvast gemeld bij post 136
4c76710ca5e17c77257febe6474cb25f.png

Nog 165 posten te gaan....met onzin...gewauwel ..alleen maar om dit topic vol te krijgen...
Paco55woensdag 31 juli 2019 @ 03:30
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:25 schreef Braindead2000 het volgende:

[..]

WTF is dit? Waarom steekt het zelffbenoemde diva'tje haar gigantische uitgelubberde reet uit de deur? Zit ze te schijten? Ruften? Of hoopt ze op iets anders?
Als het een vent was zou ik denken dat hij wacht op een rukwind. In haar geval denk ik aan het drogen of luchten van de rosbief.
Straatverlichtingwoensdag 31 juli 2019 @ 03:37
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:26 schreef snetje het volgende:

[..]

De dag afsluiting had gewoon in de SV gekund .. en hier in de COS netjes om 24.00 zodat iedereen op tijd naar bed had gekund en er 's morgens weer mee kan opstarten ...

Maar nee het moet ook nog eens in het begin van een topic staan! Dat wordt alvast gemeld bij post 136
[ afbeelding ]

Nog 165 posten te gaan....met onzin...gewauwel ..alleen maar om dit topic vol te krijgen...
Sorry? :? :?
Weet je wat, ik koop een nieuw scroll wieltje voor je muis... moet ik ook met al die onzin hiero. Trusten schatje :*
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 03:50
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:09 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Gaat een lange saaie nacht worden.
Uurtje of 06:00 de eerste sporters?
dinsdag 05.15 ..was.. a3 wakker....en sporten met andrea en fran... :+

[ Bericht 0% gewijzigd door Maria. op 31-07-2019 03:58:47 ]
Straatverlichtingwoensdag 31 juli 2019 @ 03:52
Ow ja.. ontopic. Alles slaapt daaro.
Goed verhaal.
Goed plan.
Dag.

(huh @Maria ... 5:15 uur??)
off
Braindead2000woensdag 31 juli 2019 @ 03:59
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:30 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Als het een vent was zou ik denken dat hij wacht op een rukwind. In haar geval denk ik aan het drogen of luchten van de rosbief.
Ranzig gezicht iig, wat de reden ook is, of Merel nou aan het schijten is, aan het ruften is of haar punani aan het luchten is: Dat doe je toch niet met twee voeten in je huis en je reet net buiten het huis? :r
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 04:01
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:59 schreef Braindead2000 het volgende:

[..]

Ranzig gezicht iig, wat de reden ook is, of Merel nou aan het schijten is, aan het ruften is of haar punani aan het luchten is: Dat doe je toch niet met twee voeten in je huis en je reet net buiten het huis? :r
_O-
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 04:02
Ze ligt nu lief te slapen

280fa5e96b4b700c0fe54df604642208.png
snetjewoensdag 31 juli 2019 @ 04:03
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:37 schreef Straatverlichting het volgende:

[..]

Sorry? :? :?
Weet je wat, ik koop een nieuw scroll wieltje voor je muis... moet ik ook met al die onzin hiero. Trusten schatje :*
In de SC mag je me een schatje noemen :') Niet hier.....
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 05:08
Geluidsman ook wakker bij de febo.
Tering herrie in ene keer.
3 min later gaat het wekkertje van A3 en hij komt z'n bed uit.
De haan kraait als hij de caravan uitstapt.
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 05:15
Goffer, staat ie z'n eerste bak voer klaar te maken staat ie der ff een scheet uit te persen.
'T laatste stukje klonk alsof er een klein beetje vocht mee kwam.
Daarna ff en boer en A3 is weer ff van z'n overtollige gas af.
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 05:17
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 05:15 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Goffer, staat ie z'n eerste bak voer klaar te maken staat ie der ff een scheet uit te persen.
'T laatste stukje klonk alsof er een klein beetje vocht mee kwam.
Daarna ff en boer en A3 is weer ff van z'n overtollige gas af.
_O- _O-
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 05:27
?
We mogen niet meer verder genieten van dit ochtend ritueel van A3?
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 05:34
Nee, alleen slapers in beeld :Z
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 05:35
Maris mag wel opstaan nu, die heeft er ongeveer 10 uur slaap op zitten >:)
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 05:37
Ach, straks de meisjes wakker.
Maar ben wel benieuwd waarom we diegene die wakker zijn niet mogen zien en horen, te veel werk?
Of mag de buitenwereld nie weten dat A3 al wakker is?
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 05:45
En er is weer levend beeld.
A3 klaar achter de computer en de eerste bak voer op.
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 05:49
Dré maakt niet echt aanstalten om der nest uit te komen nadat A3 haar heeft gepord (porren= marine term voor wakker maken!!)
Geluid van toilet bezoek blijft ons gelukkig bespaart, volgen mij gaat A3 ff grootte bha doen.
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 05:55
:P
b937591cc60c2394020a230b6a8049e4.gif
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 05:56
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 05:55 schreef Flow3r het volgende:
:P
[ afbeelding ]
Ja, het beweegt.
Eg wakker is ze nog niet.
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 05:56
:7
60512565f12560d8a9340d8771ebf902.gif
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 05:57
8-)

93a3d3607d748ee5722659d673598e1e.gif
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 05:58
*O*

dd2a420e647f2419e0d1c6409015856d.gif
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 05:58
Da gekloot elke keer van die meiden met het aantrekken van die kwarktas houders.
Ondertussen nog geen beeld vanA3 , we weten dus niet of ie klaar is met de grootte bha.
Well geluid bij Dré
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:01
Mariska mag weer buiten beeld uitslapen van de regie
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:03
Binnenpretje van A3 mogen we niet horen
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:04
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 05:35 schreef Flow3r het volgende:
Maris mag wel opstaan nu, die heeft er ongeveer 10 uur slaap op zitten >:)
tja...anders gaat ze door liggen....mja...als MARIS opstaat heeft ze natuurlijk WEER :+ bar slecht geslapen.... :+
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:04
cff7ae572c9b0727e2bae79827f3ddd1.png
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:04
A3 mompelen. Zal wel man man man wat een ellende zijn
Cargamelkwoensdag 31 juli 2019 @ 06:04
A3 weer een error "brain not found"
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:06
Lex schijnt ook al wakker te wezen
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:07
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:04 schreef wildstar het volgende:
A3 mompelen. Zal wel man man man wat een ellende zijn
Tijd is tijd bij a3....zo ben ik ook wel... ;) andrea is te laat...lol...aanname
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:07
Adje en Adrea zijn er op tijd bij deze morgen
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:07
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:07 schreef Maria. het volgende:

[..]

Tijd is tijd bij a3....zo ben ik ook wel... ;) andrea is te laat...lol...aanname
Maar ze is er wel uit
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:08
Tot gisteren avond heeft Adje laat gewerkt, maar hij is er even goed weer vroeg bij
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:08
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:06 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Lex schijnt ook al wakker te wezen
zonder te porren.... :+ ....
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:08
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:07 schreef Dotteke het volgende:
Adje en Adrea zijn er op tijd bij deze morgen
Jij ook Dotteke :)
Cargamelkwoensdag 31 juli 2019 @ 06:09
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:07 schreef Dotteke het volgende:
Adje en Adrea zijn er op tijd bij deze morgen
Ja die wel
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:09
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:08 schreef wildstar het volgende:

[..]

Jij ook Dotteke :)
Ja, helaas wel, heb de hele boel beneden al klaar
cfa44eb5be88effe1ef4b5d11f3e6c8c.gif
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:10
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:09 schreef Cargamelk het volgende:

[..]

Ja die wel
Geen Maris he om 6 uur
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:10
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:09 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Ja, helaas wel, heb de hele boel beneden al klaar
[ afbeelding ]
^O^ c_/
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:11
A3 en Jens die niks doen hebben gister avond de Kuil afgestraat
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:11
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:10 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Geen Maris he om 6 uur
En ze lag al om half 8 in bed :')
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:11
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:11 schreef wildstar het volgende:
A3 en Jens die niks doen hebben gister avond de Kuil afgestraat
Ja, ze zijn echt tot laat doorgegaan.
Maar dat wordt niet gezien door team J, M, G, M
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:12
76ddf053f2b530947856fb91a232b038.gif
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:12
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:11 schreef Flow3r het volgende:

[..]

En ze lag al om half 8 in bed :')
Ja, die valt meer en meer door de mand, met der hard werken

Andrea spreekt Adje aan op het feit dat als er wat is hij de hele dag boos kan blijven
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:12
fb27dd57446fbc98f12357bc775a247e.gif
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:13
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:11 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Ja, ze zijn echt tot laat doorgegaan.
Maar dat wordt niet gezien door team J, M, G, M
Echt niet :N
Cargamelkwoensdag 31 juli 2019 @ 06:13
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:11 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Ja, ze zijn echt tot laat doorgegaan.
Maar dat wordt niet gezien door team J, M, G, M
Kwestie van wie in een ander zijn tuintje wied ziet zijn eigen onkruid niet.
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:13
Adje, die nooit wat doet heeft van de week het terrein opgeruimd in zijn eentje, een hele container vol
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:14
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:13 schreef Cargamelk het volgende:

[..]

Kwestie van wie in een ander zijn tuintje wied ziet zijn eigen onkruid niet.
Ja, zo jammer

Ook over Jens, dat die altijd maar in bed ligt
Hij werkt ook best veel en tot laat, maar volgens die 4 doet hij nooit iets
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:14
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:13 schreef Dotteke het volgende:
Adje, die nooit wat doet heeft van de week het terrein opgeruimd in zijn eentje, een hele container vol
Ja en snotkoker heeft het zakgeld weer kloppend gemaakt :(
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:15
779fcae3457e913c7ed53d28906edeb9.gif
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:15
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:14 schreef wildstar het volgende:

[..]

Ja en snotkoker heeft het zakgeld weer kloppend gemaakt :(
Ja, ik las het. Hopelijk is er nu een keer volk op de markt die deze dingen verteld.
Doet die zogenaamd onschuldig dat die de boel niet oplicht maar te vertrouwen is
Die man heeft een onuitputtelijke bron met zakgeld
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:15
Maar wat doen "Die 4" dan eigenlijk feitelijk zelf?
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:16
fee00a547d4c8c84b9fd6e0281a90be4.gif
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:16
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:15 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Maar wat doen "Die 4" dan eigenlijk feitelijk zelf?
De boel oplichten
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:18
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:16 schreef wildstar het volgende:

[..]

De boel oplichten
Oh ja, en dat noemen ze dan financiele malversatie, dan klinkt het duur.
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:19
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:18 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Oh ja, en dat noemen ze dan financiele malversatie, dan klinkt het duur.
:Y
Cargamelkwoensdag 31 juli 2019 @ 06:19
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:15 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Maar wat doen "Die 4" dan eigenlijk feitelijk zelf?
Klagen over dat de rest niet genoeg geld binnenbrengt zodat zij dat dan niet kunnen uitgeven.
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:19
Adje staat met sommige dingen niet graag in de schoen van Jessie
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:20
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:18 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Oh ja, en dat noemen ze dan[img] financiele malversatie[/img], dan klinkt het duur.
_O-
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:21
Het is trouwens al weer een tijdje geleden dat ik Adje in de vroege ochtend heb zien hardlopen.
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:22
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:21 schreef Dotteke het volgende:
Het is trouwens al weer een tijdje geleden dat ik Adje in de vroege ochtend heb zien hardlopen.
Is al weer de 3e dag Dot (goeie morgen trouwens ;) )
En lekker zonder de neus. Weer lekker ouderwets, voordat de berenboot binnen kwam.
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:22
Ik ben benieuwd of met de vergadering straks de kosten van het verjaardags feest nog ter sprake komen?
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:23
Adje denkt als hij zo gezond blijft leven als nu hij wel 110 wordt
Hoop je dat, vraagt Andrea
Nee, ik hoop dat met een jaar of 80 85 me hartje stopt
En als ik een mooi leven heb met het ook wel eerder.
Ik leef niet om te leven, zegt Adje
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:23
Ze gaan binnen kort beginnen met de vloer van de gym, zegt Adje
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:25
b8de34c731ba3898d45b1bf6e8fe2378.gif
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:26
Sedonia ook nog in diepe slaap
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:26
Oh, naartje is wakker
Cargamelkwoensdag 31 juli 2019 @ 06:26
Jaaaaaa het is wakker (maris) -O-
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:27
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:21 schreef Dotteke het volgende:
Het is trouwens al weer een tijdje geleden dat ik Adje in de vroege ochtend heb zien hardlopen.
klopt..... sinds de berg deed hij het niet meer....nu de laaste 3 dagen weer wel....
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:27
*O*

259baf061a85f08fe39adc2d354733d8.gif
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:27
Adje gaat straks eerst naar Spanje en dan naar Portugal
Adje gaat liften, als Andrea vraagt of hij altijd op gepikt wordt zegt Adje "Ja, ik heb al rare dingen meergemaakt joh".
Adje is een keer opgehaald met een dikke auto, vroeg die persoon of ik een hapje mee wilde eten.
Kwam ze bij dat huis was het een joekel van een huis. Die man zei binnen ik heb een rare man in me auto zitten, die eet een hapje mee. Ik kon er blijven slapen en alles zegt adje. Maar dat heeft hij niet gedaan
Adje had nog nooit zo lekker gegeten
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:27
Super manager is wakker
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:27
Die komp de joert uitzetten alsof ze heb leggen gangbangen met 7 negerts.
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:28
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:27 schreef wildstar het volgende:
Super manager is wakker
d5e50e1032bad7785c57824f7deb5686.gif
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:28
9337ebbe1c7b357d13b48212470105d1.gif
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:28
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:28 schreef Dotteke het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O- _O-
Cargamelkwoensdag 31 juli 2019 @ 06:28
HET heeft ff instructies gehaald bij de febo
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:29
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:27 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Die komp de joert uitzetten alsof ze heb leggen gangbangen met 7 negerts.
Zou ze wel willen
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:29
Goffer, ken die muil nog verder los.
Volgens mij zag ik der poepgaatje
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:29
34c025a6f21be54ec5625659fce898e3.gif
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:30
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:27 schreef wildstar het volgende:
Super manager is wakker
onze verleidster... *O* *O*
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:30
Nou, kom op met die sport streams FEBO!!
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:30
Jammer dat de beelden van Adje en Andrea naar Maris gegaan zijn
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:30
The sleeping beauty's
9d94896d66254523535b676bab50cb91.gif
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:30
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:30 schreef Maria. het volgende:

[..]

onze verleidster... *O* *O*
:Y)
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:31
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:29 schreef Dotteke het volgende:
[ afbeelding ]
Zou de pinpas er nog in zitten?
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:31
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:30 schreef Maria. het volgende:

[..]

onze verleidster... *O* *O*
Hoezo verleidster? Heb ik iets gemist :P
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:32
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:30 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Nou, kom op met die sport streams FEBO!!
Ja, hufters bij die streams,
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:32
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:31 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Hoezo verleidster? Heb ik iets gemist :P
ze zei dat ze gevraagd was ...als verleidster.... in temptation island.... :+ ....maar ze koos voor utopia 2.... :+
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:32
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:31 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Hoezo verleidster? Heb ik iets gemist :P
Ze zou Jessie wel willen doen
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:33
Gaat ze weer : beetje makeup, haar met stijltang, deo en klaar, komt geen water aan te pas

d2202a6b2aae788eb39f7143b468866d.gif
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:33
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:32 schreef Maria. het volgende:

[..]

ze zei dat ze gevraagd was ...als verleidster.... in temptation island.... :+ ....maar ze koos voor utopia 2.... :+
_O- right _O-
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:33
5339c7b9913740fb9c14a649ec461019.gif
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:33
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:32 schreef wildstar het volgende:

[..]

Ze zou Jessie wel willen doen
Dat geloof ik graag, die kwijlt op hem
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:34
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:33 schreef Dotteke het volgende:

[..]

_O- right _O-
kheb het op gevraagd bij DGK...... *O*
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:34
Met die zweetnachten, dat werken overdag, zou je toch sochtends én savonds willen douchen?
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:34
8e36c522d34b7ff25720e4b73d6b5197.gif
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:35
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:33 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Dat geloof ik graag, die kwijlt op hem
nou...ik moet zeggen.....jessie zei....maris lijkt op Billy....ik dacht ....whut ??... :+
Cargamelkwoensdag 31 juli 2019 @ 06:35
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:31 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Hoezo verleidster? Heb ik iets gemist :P
Ze zou gevraagd zijn bij Temptation island maar vergat erbij te vermelden als schoonmaakster.
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:35
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:34 schreef Flow3r het volgende:
Met die zweetnachten, dat werken overdag, zou je toch sochtends én savonds willen douchen?
Altijd, ik ben geen flikker waard als ik 's morgens niet douche.
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:35
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:33 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Dat geloof ik graag, die kwijlt op hem
Ik hoop dat Merel een error door haar krijgt *O* *O*
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:36
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:34 schreef Dotteke het volgende:
[ afbeelding ]
Weet je wel is ook wakker
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:36
Wat deed ze nou? Beetje tandpasta uit de tube oplikken? Niet poetsen ? 8)7
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:36
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:35 schreef Maria. het volgende:

[..]

nou...ik moet zeggen.....jessie zei....maris lijkt op Billy....ik dacht ....whut ??... :+
Dan wordt het echt tijd dat hij lang Hans Anders gaat, voor oog en oor
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:36
maris deelt wel graag wijntjes uit......dat deed billy ook altijd.... :+
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:36
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:36 schreef Flow3r het volgende:
Wat deed ze nou? Beetje tandpasta uit de tube oplikken? Niet poetsen ? 8)7
_O- _O-
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:37
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:35 schreef Cargamelk het volgende:

[..]

Ze zou gevraagd zijn bij Temptation island maar vergat erbij te vermelden als schoonmaakster.
_O-
Fritsie1960woensdag 31 juli 2019 @ 06:37
Miss Befbek zal wel weer blijven liggen tot 9 uur

2r25aav.jpg

Goedemorgen Cos c_/
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:37
64f7fae6779523500b5e0c3819886ca6.gif
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:37
Kijk, Lexi gaat lekker baderren zo te zien.
Gelijk der was mee
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:37
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:37 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Kijk, Lexi gaat lekker baderren zo te zien.
Gelijk der was mee
Ja lex doucht wel :Y
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:38
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:37 schreef Fritsie1960 het volgende:
Miss Befbek zal wel weer blijven liggen tot 9 uur

[ afbeelding ]

Goedemorgen Cos c_/
Gm Fritsie
_O-
Dat niemand over haar zegt dat ze lang in de nest ligt en eigenlijk de hele dag niets doet snap ik niet
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:38
ewwww, vette spin
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:39
Wat een rust als de persoon in de boot en die iets wat vollere dame in het panter huisje nog slapen

3c6ede960c164455f207596f5225c24b.gif
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:39
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:38 schreef Flow3r het volgende:
ewwww, vette spin
lol.... _O- ...de zat er 1 op een camera buiten ook... :+
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:40
Die strijkplank in die natte cel :) ;)
Nog steeds niet uitgepakt
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:40


[ Bericht 100% gewijzigd door ANTPQ-36 op 31-07-2019 06:41:02 (dubbel) ]
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:40
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:39 schreef Maria. het volgende:

[..]

lol.... _O- ...de zat er 1 op een camera buiten ook... :+
jah, liep zo over het scherm :D
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:41
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:40 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Dioe strijkplank in die natte cel :) ;)
Nog steeds niet uitgepakt
_O- ...lol al weken heh.... :+
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:41
Godsamme waarom steeds op die slapers }:|
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:41
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:37 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Kijk, Lexi gaat lekker baderren zo te zien.
Gelijk der was mee
Zo te zien gaat ze zich in de toilet omkleden
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:41
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:41 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Zo te zien gaat ze zich in de toilet omkleden
Of ze mot poepen :P
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:42
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:41 schreef Flow3r het volgende:
Godsamme waarom steeds op die slapers }:|
Ja irritant he
Adje en ANdrea was wel leuk samen, gooien ze de streams er af
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:42
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:41 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Zo te zien gaat ze zich in de toilet omkleden
gelijk heeft ze....vast hier even gekeken,,,,voor utopia.. :+
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:42
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:41 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Of ze mot poepen :P
Ze neemt haar schonen kleren mee de toilet in
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:42
Zeker weer te veel werk om 2 lopende mensen te volgen.
Wor je voor betaald febo kneus!!
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:43
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:42 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Ja irritant he
Adje en ANdrea was wel leuk samen, gooien ze de streams er af
best goed van andrea dat sporten....ze kwam echt wel aan in utopia...
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:44
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:43 schreef Maria. het volgende:

[..]

best goed van andrea dat sporten....ze kwam echt wel aan in utopia...
Ja, ze kreeg een ronde kop.
Benieuwd hoelang ze met dat sporten door gaat.
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:44
Lexi dus nie douchen nie
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:46
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:44 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Lexi dus nie douchen nie
Zal wel eerst weer motte spogte
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:47
_O- ...maris moest even aan lexc laten weten dat ze wakker was.....3x mogge zeggen... :+
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:47
Mariska voor de PC ff kijken naar de wijnlijn
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:48
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:47 schreef wildstar het volgende:
Mariska voor de PC ff kijken naar de wijnlijn
nou...ze beantwoord mijn mail niet eens....dus ze zal wel wat anders kijken... :+
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:48
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:47 schreef Maria. het volgende:
_O- ...maris moest even aan lexc laten weten dat ze wakker was.....3x mogge zeggen... :+
_O_ _O_
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:48
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:48 schreef Maria. het volgende:

[..]

nou...ze beantwoord mijn mail niet eens....dus ze zal wel wat anders kijken... :+
Stuur nog ff een herinnering ;)
Fritsie1960woensdag 31 juli 2019 @ 06:50
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:40 schreef Flow3r het volgende:

[..]

jah, liep zo over het scherm :D
Ja de spinnen en wespen tijd komt er weer aan *O*
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:51
Je zou bijna die ¤2,50 terug gaan vragen.
Deze beelden terwijl je weet dat A&A buiten bezig zijn.
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:52
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:43 schreef Maria. het volgende:

[..]

best goed van andrea dat sporten....ze kwam echt wel aan in utopia...
Ja zeker, nu nog zien of ze het volhoudt, helemaal als Adje weg is
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:53
a47464cddd1189eb5349471f9e923e50.gif
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:55
Lex druk bezig om der gezicht een beetje in de plooi te krijgen
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:56
Merel had jeuk aan der reet, maar voor Gyazo zover was was het gekrab gestopt
34ce276bbfa1992aa3f50422406440ae.gif
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 06:56
Lex zal wel weer midden op de dag gaan douchen of in de avond, net als Merel
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:57
Lijkt wel of ze een pofbroekje aan heeft _O-
9f2be7f99988a531b8b4389c4fd5953f.gif
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 06:58
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:48 schreef wildstar het volgende:

[..]

Stuur nog ff een herinnering ;)
mmmm...ben geen bedelaar....( kga dr over denken ).........ze mot handel halen !!! ... zegt ze altijd....ze komt uit de keiharde sales _O- _O-
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:58
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:58 schreef Maria. het volgende:

[..]

mmmm...ben geen bedelaar....( kga dr over denken ).........ze mot handel halen !!! ... zegt ze altijd....ze komt uit de keiharde sales _O- _O-
^O^ :{w
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 06:59
Zo te zien heeft Merel haar luier nog aan

bf85f3fed500fc900275a5c2595d0da4.gif
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 06:59
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:57 schreef Dotteke het volgende:
Lijkt wel of ze een pofbroekje aan heeft _O-
[ afbeelding ]
Lijk wel een vetschort :r
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 06:59
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:57 schreef Dotteke het volgende:
Lijkt wel of ze een pofbroekje aan heeft _O-
[ afbeelding ]
_O- _O-
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:57 schreef Dotteke het volgende:
Lijkt wel of ze een pofbroekje aan heeft _O-
[ afbeelding ]
_O- _O-
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 07:00
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:59 schreef Dotteke het volgende:
Zo te zien heeft Merel haar luier nog aan

[ afbeelding ]
omg..Dot....das er wel 1 voor haar eigen topic.... :+
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 07:01
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:59 schreef Dotteke het volgende:
Zo te zien heeft Merel haar luier nog aan

[ afbeelding ]
Haar tieten hangen op haar pens :X
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 07:03
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:01 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Haar tieten hangen op haar pens :X
_O- _O-
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:03
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:00 schreef Maria. het volgende:

[..]

omg..Dot....das er wel 1 voor haar eigen topic.... :+
:P ik zal er voor een keer heen gaan, kom daar eigenlijk nooit
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 07:04
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:03 schreef Dotteke het volgende:

[..]

:P ik zal er voor een keer heen gaan, kom daar eigenlijk nooit
Oh, is al gedaan Dotteke!!!
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:04
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:04 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Oh, is al gedaan Dotteke!!!
Zag het thnx :D
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:06
Adje verteld dat hij altijd moet lachen wat mensen mee op reis nemen
O.a veel medicijnen, hij zegt en daar kom ik aan, 1 onder broek, 1 paar sokken.
Savonds wast hij het en hangt hij het aan het voeteinde van zijn bed te drogen. De volgens morgen pak pak en op weg, onderweg ergens voor ¤5,00 euro ontbijten
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:07
Katie houdt wel van mij zegt Adje.
Ja, die kan niet terug praten, zegt Andrea lachend
Ik hoop dat de moeder van je kinderen ook niet kan praten zegt ze
En horen, zegt Adje lachend, beter doof stom _O-
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 07:08
A3 wil wel een dove vrouw :|W
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:09
Als je thuis komt krijg je een draai om je oren, zou adje dan tegen zijn dove vrouw in de winkel vinden.
Maar zo denkt Adje zal hij nooit de moeder van zijn kinderen tegen komt
Andrea denkt het ook niet, ze ziet het somber in. Of je moet net zo gekkie tegen komen als jij
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:11
Zijn we klaar, vraagt Andrea doelend op sporten
Ja, ik ben er al 14 maanden klaar mee, zegt Adje lachend

IK moet nog zoveel doen vandaag zucht Adje

Dank je wel, zegt Adje tegen Andrea, JIj ook dank je wel zegt Andrea

Lex wil de lounge set van het plateau af. Dat moet er ook af, zegt Maris

Ja, ik wil daar met me familie gaan zitten, zegt Lex
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 07:11
So, einde sportles.
Straks om 09:00 vergadering?
Lekker als die ongewassen lichaams-holtes van 15 mensen in de siloods
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:12
Maris vraagt wat de broeken kosten ¤45,00 wat die inkoop kost
MOet je basicwear kijken, zegt ze tegen Maris
Maar jij had hem goedkoper toch, vraagt Maris
Ja, zegt Lexc
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 07:14
So, 2e trog voer gaat naar binnen bij A3, de vorige was tussen 05:15 en 05:45
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:15
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:14 schreef ANTPQ-36 het volgende:
So, 2e trog voer gaat naar binnen bij A3, de vorige was tussen 05:15 en 05:45
58decfeea1bf02d8e0aff5666078891e.gif
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 07:16
Goffer A3 alweer met de 2e trog voer bezig
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 07:17
Geen idee wat hij eet, maar het vult niet echt, havermout met fruit ?
KeesAnderswoensdag 31 juli 2019 @ 07:17
In dat tempo is die schatting van 6 troggen per dag dus aan de lage kant.
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:18
2823505eb0f87128acdf4300021088be.gif d245a32a938ba114725a54b5b7a83922.gif
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 07:21
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:17 schreef Flow3r het volgende:
Geen idee wat hij eet, maar het vult niet echt, havermout met fruit ?
:Y
Maria.woensdag 31 juli 2019 @ 07:23
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:16 schreef wildstar het volgende:
Goffer A3 alweer met de 2e trog voer bezig
ach... hij kan het hebben....en hij eet altijd zijn bordje...bord...leeg... :+
5thencounterwoensdag 31 juli 2019 @ 07:25
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:18 schreef Dotteke het volgende:
[ afbeelding ] [ afbeelding ]
Genieten is er niet meer bij, lekker ontbijten.. zo snel mogelijk de trog leegscheppen het is gewoon geen gezicht
Charmianwoensdag 31 juli 2019 @ 07:25
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:57 schreef Dotteke het volgende:
Lijkt wel of ze een pofbroekje aan heeft _O-
[ afbeelding ]
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:59 schreef Dotteke het volgende:
Zo te zien heeft Merel haar luier nog aan

[ afbeelding ]
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:59 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Lijk wel een vetschort :r
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:01 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Haar tieten hangen op haar pens :X
:')
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:27
Merel k omt boven en geeft een briefje aan Maris

be965bf3bc2975a1688f5c72b95ba6a9.gif
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 07:29
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:27 schreef Dotteke het volgende:
Merel k omt boven en geeft een briefje aan Maris

[ afbeelding ]
Inkoops prijzen kleding?
Daar begint het gesjoemel al natuurlijk.
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:29
Lex denkt dat iedereen van haar bezoek zenuwachtig is
Natuurlijk schat, ze willen je allemaal graag zien, zegt Maris
Ik zit te denken aan een spijkerbroek en me bruine hakjes, daar voel ik me comfortabel in zegt Lex
Ja schat, je moet doen wat je wil, zegt Maris

Maris zegt ondertussen tijgerleggings vraag me af wat ze zit te doen op de pc ook omdat ze Maris vraagt wat de spijker kosten en wat kwa inkoop
Zit zij nu de financiën of de webshop te doen?
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 07:29
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:23 schreef Maria. het volgende:

[..]

ach... hij kan het hebben....en hij eet altijd zijn bordje...bord...leeg... :+
Dat dan weer wel :Y
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:29
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:29 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Inkoops prijzen kleding?
Daar begint het gesjoemel al natuurlijk.
Was net ff kijken bij basicwear, wat de broek inkoop was
Maar moet je je inloggen met je KVK nummer en je BTW nummer
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 07:30
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:29 schreef Dotteke het volgende:
Lex denkt dat iedereen van haar bezoek zenuwachtig is
Natuurlijk schat, ze willen je allemaal graag zien, zegt Maris
Ik zit te denken aan een spijkerbroek en me bruine hakjes, daar voel ik me comfortabel in zegt Lex
Ja schat, je moet doen wat je wil, zegt Maris

Maris zegt ondertussen tijgerleggings vraag me af wat ze zit te doen op de pc ook omdat ze Maris vraagt wat de spijker kosten en wat kwa inkoop
Zit zij nu de financiën of de webshop te doen?
Zo te zien een exel-sheet.
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:31
3088bba3f25a85edc15f3785625fc773.gif
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:32
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:30 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Zo te zien een exel-sheet.
Volgens mij doet ze iets wat niet haar taak is
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 07:33
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:32 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Volgens mij doet ze iets wat niet haar taak is
Jawel, ze zou die 15% regeling bij gaan bij houden.
Maar als je gewoon maar met briefjes de cijfertjes in kunt leveren is dit natuurlijk weer een bron van vals geld.
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:38
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:33 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Jawel, ze zou die 15% regeling bij gaan bij houden.
Maar als je gewoon maar met briefjes de cijfertjes in kunt leveren is dit natuurlijk weer een bron van vals geld.
O ja, die was ik helemaal vergeten domme ik :o
Ze kan toch zien wat er ingekocht is en wat er nog voorradig is lijkt mij?
KeesAnderswoensdag 31 juli 2019 @ 07:39
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:29 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Was net ff kijken bij basicwear, wat de broek inkoop was
Maar moet je je inloggen met je KVK nummer en je BTW nummer
Volgens prijslijst 15,95 maar ze kreeg beetje korting en werd 15,50.
Koos1958woensdag 31 juli 2019 @ 07:41
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:59 schreef Braindead2000 het volgende:

[..]

Ranzig gezicht iig, wat de reden ook is, of Merel nou aan het schijten is, aan het ruften is of haar punani aan het luchten is: Dat doe je toch niet met twee voeten in je huis en je reet net buiten het huis? :r
Ze staat volgens mij zich af te koelen voor dat ding. Maar inderdaad het ziet er voor geen meter uit.
humptywoensdag 31 juli 2019 @ 07:45
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:36 schreef Maria. het volgende:
maris deelt wel graag wijntjes uit......dat deed billy ook altijd.... :+
en liegen dat kon billy ook als de beste
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 07:47
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:45 schreef humpty het volgende:

[..]

en liegen dat kon billy ook als de beste
Ze heb net zo'n slabek als Bil.
Zou het dan.........???? :? :? :X
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:49
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:39 schreef KeesAnders het volgende:

[..]

Volgens prijslijst 15,95 maar ze kreeg beetje korting en werd 15,50.
_O- wat een geweldige afspraak, en dan voor 45 verkopen, en het schuim trapt er nog in ook.
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:50
Kunnen ze nu niets anders laten zien dan een maris achter de pc ppffff
Ze snapt niet dat er een schilderij nog niet verkocht is
Misschien moeten ze dat straks in de vergadering gooien, of mag dat niet vraagt ze
Koos1958woensdag 31 juli 2019 @ 07:51
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:25 schreef Charmian het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

:')
en allemaal zelf er natuurlijk heel straks in het vel uitzien.
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:51
Zoveel mensen al wakker, krijgen we dit te zien

f33d3bb870bcbc24f755d2e92b568146.gif
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 07:52
De regie volgt het liefst mensen achter de pc, slapers of mensen die alleen iets aan het doen zijn zodat ze niet op de streamlockknop hoeven te drukken :')

:O
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 07:52
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:49 schreef Dotteke het volgende:

[..]

_O- wat een geweldige afspraak, en dan voor 45 verkopen, en het schuim trapt er nog in ook.
Da's nog niet zo erg.
Maar ze vergeten dat als ze der 50 willen verkopen er al 55 zijn ingekocht!! Ze lopen er namelijk zelf ook in "Ter promotie". Vooral dat dikke nijlpaard hebt daar een handje van
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:52
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:51 schreef Koos1958 het volgende:

[..]

en allemaal zelf er natuurlijk heel straks in het vel uitzien.
Gelukkig gaat het hier in de cos over de mensen die op de streams te zien zijn en mogen we daar commentaar op geven.
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 07:53
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:51 schreef Koos1958 het volgende:

[..]

en allemaal zelf er natuurlijk heel straks in het vel uitzien.
Wat doet dat er toch toe, we beschijven wat we op de streams zien, zou je ook eens kunnen doen :')
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:53
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:52 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Da's nog niet zo erg.
Maar ze vergeten dat als ze der 50 willen verkopen er al 55 zijn ingekocht!! Ze lopen er namelijk zelf ook in "Ter promotie". Vooral dat dikke nijlpaard hebt daar een handje van
Ja, Merel staat vooraan bij het uitdelen van kleding
Die heeft zoveel dat ze verdrietig wordt omdat ze het niet kan opbergen
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 07:54
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:53 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Ja, Merel staat vooraan bij het uitdelen van kleding
Die heeft zoveel dat ze verdrietig wordt omdat ze het niet kan opbergen
Ja, goor wijf "Ik heb ik niks om aan te trekken, maar ik kan het ook nergens kwijt" :r
Koos1958woensdag 31 juli 2019 @ 07:55
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:52 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Gelukkig gaat het hier in de cos over de mensen die op de streams te zien zijn en mogen we daar commentaar op geven.
Dat klopt maar ik blijf het raar vinden dat volwassen mensen afgeven op mensen op overgewicht. Dat het op haar karakter gebeurt kan ik begrijpen maar doorlopend haar wegzetten terwijl 50% van de vrouwen in nederland zo een figuur hebben vind ik doorslaan.
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:56
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:54 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Ja, goor wijf "Ik heb ik niks om aan te trekken, maar ik kan het ook nergens kwijt" :r
Ja, het is een triest geval, nooit tevreden, kopen kopen en kopen en zeggen dat je doodongelukkig wordt als je niets kan kopen. Maar gelukkig weet Jessie dat en mag ze van zijn zakgeld kopen. Wat ze ook ruim over het budget doet, en dan nog heeft Jessie zakgeld over _O-
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 07:58
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:55 schreef Koos1958 het volgende:

[..]

Dat klopt maar ik blijf het raar vinden dat volwassen mensen afgeven op mensen op overgewicht. Dat het op haar karakter gebeurt kan ik begrijpen maar doorlopend haar wegzetten terwijl 50% van de vrouwen in nederland zo een figuur hebben vind ik doorslaan.
Dan nog is het commentaar op de streams. Ze zit er toch ook bij of ze een pofbroekje of luier aan heeft>
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 07:58
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:55 schreef Koos1958 het volgende:

[..]

Dat klopt maar ik blijf het raar vinden dat volwassen mensen afgeven op mensen op overgewicht. Dat het op haar karakter gebeurt kan ik begrijpen maar doorlopend haar wegzetten terwijl 50% van de vrouwen in nederland zo een figuur hebben vind ik doorslaan.
We geven ook af op mensen met siliconen tieten, plakplaatjes, vette haren, dooie haren, extenties geen kont, wel een kont, kromme rug , grote voeten, x-benen etc :W

welkom in de Cos *O*
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:00
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:58 schreef Flow3r het volgende:

[..]

We geven ook af op mensen met siliconen tieten, plakplaatjes, vette haren, dooie haren, extenties geen kont, wel een kont, kromme rug , grote voeten, x-benen etc :W
Zuipers, luilakken, roddelaars, meelopers, kontenlikkers, tampons
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 08:00
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:00 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Zuipers, luilakken, roddelaars, meelopers, kontenlikkers, tampons
_O-

Melkfles benen, paardenbek :P

203f19cdd94126bdf38698abad6c2c57.png
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:01
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:58 schreef Flow3r het volgende:

[..]

We geven ook af op mensen met siliconen tieten, plakplaatjes, vette haren, dooie haren, extenties geen kont, wel een kont, kromme rug , grote voeten, x-benen etc :W

welkom in de Cos *O*
Vergeet de neuzen, witte TL benen, voouit geschoven kin en verschrompelde scrotum's niet.!
Alles gaat hier over de tong.
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:01
Ah, indekken straks voor de vergadering.
cobain1994woensdag 31 juli 2019 @ 08:01
c93c746d0bc9b4320016bad1f39bf599.gif
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 08:02
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:01 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Vergeet de neuzen, witte TL benen, voouit geschoven kin en verschrompelde scrotum's niet.!
Alles gaat hier over de tong.
Centenbak, blubberbillen *O*

4382e01654b4e6b24d8c99b5c975b208.png
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:02
Jongens, Rob is betaald met geld uit de boot.
¤50,- !!!!!
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:02
Maris weet dat Merel alles via promo geregeld alleen de sushi moest betaald worden
Jessie verteld wat hij allemaal betaald heeft
De doppers nog niet los of het gaat al weer over anderen
cd750089a628c32092cb465fdd118566.gif
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:02
Snotkoker schijt pullen
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 08:03
Ouwe kop :B

e25921456419df173e78cb92c90749e4.gif
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:03
"Äls ze normaal geen flikker uitvoeren"
Zak in de stront en stik in je eige leugens eikel!
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:04
Maris was gisteren pistoff,
Adje zou gezegd hebben dat hun in een avond meer kunnen straten in een avond.
O wat ging ze er slecht op gisteren, ze was lekker met Jessie in de kuil maar hij kreeg post
En ze ging juist wel lekker op Jessie

cd750089a628c32092cb465fdd118566.gif
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:05
De hele wereld ziet dat ze normaal niets doen, zegt Jessie
Nou Jessie, dat is niet waar, Jessie en Adje helpen altijd mee, en zijn niet zo als jou de hele dag mensen naar beneden halen, kwetsen en lullen en lullen. Oke je werkt af en toe 5 minuten voor het beeld.
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:06
Vals loeder ging net zo lekker op Jessie in de kuil, toen ging hij weg omdat hij post had

c5372d47df86eb55313992a7c32aa623.gif
Rhosynwoensdag 31 juli 2019 @ 08:06
Om 7.34 keek ze op haar wekkertje en draaide zich weer om. Ze keek 2x zelfs alsof ze niet kon geloven dat het half acht was geweest.
Nu nog lekker slapen.
Schijt een de rest. ^O^
7eede9185501dec79554b077ee062eb6.png
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:06
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:05 schreef Dotteke het volgende:
De hele wereld ziet dat ze normaal niets doen, zegt Jessie
Nou Jessie, dat is niet waar, Jessie en Adje helpen altijd mee, en zijn niet zo als jou de hele dag mensen naar beneden halen, kwetsen en lullen en lullen. Oke je werkt af en toe 5 minuten voor het beeld.
:N :N Nu doe je die penningmeester te kort. Afgelopen vrijdag was ie maar liefst 8 minuten bezig
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:07
Jessie bij Adje wat voor intentie er achter zat toen hij ging straten.
Adje zegt het was mooi weer niet te warm
Er zat niet een bepaalde gedachte een intentie achter vraagt hij
Adje zegt dat er niets achter zat
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 08:07
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:06 schreef Rhosyn het volgende:
Om 7.34 keek ze op haar wekkertje en draaide zich weer om. Ze keek 2x zelfs alsof ze niet kon geloven dat het half acht was geweest.
Nu nog lekker slapen.
Schijt een de rest. ^O^
[ afbeelding ]
Verstandig :P
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:07
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:06 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

:N :N Nu doe je die penningmeester te kort. Afgelopen vrijdag was ie maar liefst 8 minuten bezig
Oke mijn nederige excuses dat ik Jessie verkeerd neer heb gezet :D
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:09
Maris zegt dat Adje gezegd zou hebben dat ze s' avonds gingen straten om te laten zien dat ze meer konden dan Maris en Jessie

Jessie hoort van Adje dat hij gewoon ging straten niet dat er iets achter zit
Wie moet je nu geloven
Ik weet het wel Adje, want hoe raar hij kan zijn hij zegt altijd wel wat hij zheeft gezegd of wat zijn bedoelingen zijn
En maris, 9 van de 10 woorden zijn gelogen
KeesAnderswoensdag 31 juli 2019 @ 08:09
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:06 schreef Rhosyn het volgende:
Om 7.34 keek ze op haar wekkertje en draaide zich weer om. Ze keek 2x zelfs alsof ze niet kon geloven dat het half acht was geweest.
Nu nog lekker slapen.
Schijt een de rest. ^O^
[ afbeelding ]
Denk eerder dat ze 2x moest kijken om goed uit te kunnen rekenen hoe laat het nu precies was.
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 08:10
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:07 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Oke mijn nederige excuses dat ik Jessie verkeerd neer heb gezet :D
_O- _O-
KeesAnderswoensdag 31 juli 2019 @ 08:12
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:09 schreef Dotteke het volgende:
Maris zegt dat Adje gezegd zou hebben dat ze s' avonds gingen straten om te laten zien dat ze meer konden dan Maris en Jessie

Jessie hoort van Adje dat hij gewoon ging straten niet dat er iets achter zit
Wie moet je nu geloven
Ik weet het wel Adje, want hoe raar hij kan zijn hij zegt altijd wel wat hij zheeft gezegd of wat zijn bedoelingen zijn
En maris, 9 van de 10 woorden zijn gelogen
Aangezien Adje gisteravond wel minimaal 10x zei dat ze meer in de avond gedaan hadden dan de rest overdag lijken me de bedoelingen van Adje duidelijk. Prikken en pesten.
Rhosynwoensdag 31 juli 2019 @ 08:13
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:09 schreef KeesAnders het volgende:

[..]

Denk eerder dat ze 2x moest kijken om goed uit te kunnen rekenen hoe laat het nu precies was.
o|O
Rhosynwoensdag 31 juli 2019 @ 08:15
Spanning tussen Adriaan en Franny?

Adriaan zegt dat hij Franny niet gelooft en Franny zegt dat de hele silo het niet hoeft te weten.

????

d68c13bccfca71da4854bba71849921c.gif
cobain1994woensdag 31 juli 2019 @ 08:15
d491c21878f1bd5c55fad21455006335.gif
cobain1994woensdag 31 juli 2019 @ 08:19
:r
659454f40c546403a2a8952bde589c79.gif
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:19
Adje zingt voor Katie
Je hebt mooie billen
dat zouden die vrouwen wel willen _O-

53c517a996b101e88f556951e1c66a30.gif
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:20
Katie je bent een mooi zwijn
Bij jou zijn vind ik fijn
Je hebt een hele mooie snuit
en je blaast het verhaaltje ook uit uit uit
O Katie je wil niet weetie wat je met me doet
Maar het voelt zo goed
Het is zo fijn om bij je te zijn en dat............. SL
Koos1958woensdag 31 juli 2019 @ 08:21
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:12 schreef KeesAnders het volgende:

[..]

Aangezien Adje gisteravond wel minimaal 10x zei dat ze meer in de avond gedaan hadden dan de rest overdag lijken me de bedoelingen van Adje duidelijk. Prikken en pesten.
Klopt dat heeft adriaan inderdaad gezegd. Ook tegen mariska
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:22
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:12 schreef KeesAnders het volgende:

[..]

Aangezien Adje gisteravond wel minimaal 10x zei dat ze meer in de avond gedaan hadden dan de rest overdag lijken me de bedoelingen van Adje duidelijk. Prikken en pesten.
Zo zie ik het net
Kan me wel voorstellen dat hij dat zegt, als de 4 sekte leden van het de Snotsnuiver sekte altijd zeggen dat hun niets doen en ze leggen meer dan de andere overdag is dat best iets wat hij zeggen mag
Rhosynwoensdag 31 juli 2019 @ 08:25
Hiske weer van alles doorlullen aan Gerrit...ze kreeg een zendercheck. Een stille.
85b2949a9b42f7205253f5960eb741c8.gif
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:28
Wanneer krijgt LEx bezoek, ze heeft het over niets anders vanmorgen
Ze heeft nutela gekocht voor Jordy ( haar zoon)
Mjellekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:28
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:15 schreef Rhosyn het volgende:
Spanning tussen Adriaan en Franny?

Adriaan zegt dat hij Franny niet gelooft en Franny zegt dat de hele silo het niet hoeft te weten.

????

[ afbeelding ]
Waar ging dit dan over?
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:29
949c46578beb81101c6cafbd75b50e51.gif
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:29
Vanmiddag om 15 uur de longarts
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:30
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:28 schreef Dotteke het volgende:
Wanneer krijgt LEx bezoek, ze heeft het over niets anders vanmorgen
Ze heeft nutela gekocht voor Jordy ( haar zoon)
Zaterdag of zondag.
Koos1958woensdag 31 juli 2019 @ 08:32
zie adriaan in de badkamer tegen iemand praten maar is niets te horen. Zijn haar is trouwens lang geworden in dat jaar daar.
maryo55woensdag 31 juli 2019 @ 08:33
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:16 schreef wildstar het volgende:
Goffer A3 alweer met de 2e trog voer bezig
Hij eet hier wat hij om 6 uur gemaakt heeft. Hij maakt het neemt een paar happen vervolgens zet hij het weg tot na het sporten. Dus niet zijn 2 e schaal maar wel zijn 2e x dat hij ervan eet.
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 08:35
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:33 schreef maryo55 het volgende:

[..]

Hij eet hier wat hij om 6 uur gemaakt heeft. Hij maakt het neemt een paar happen vervolgens zet hij het weg tot na het sporten. Dus niet zijn 2 e schaal maar wel zijn 2e x dat hij ervan eet.
Ow sorry :Y
Koos1958woensdag 31 juli 2019 @ 08:36
Oh Hiske heeft tegen mariska verteld dat Adriaan haar had gezegd van wat hun in een week doen doen wij in een avond straten. Jessie zegt dat Adriaan het keihard heeft ontkent dat het niet zijn intentie was zegt Jessie. Ik heb Adriaan het wel horen zeggen.
Rhosynwoensdag 31 juli 2019 @ 08:36
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:28 schreef Mjelleke het volgende:

[..]

Waar ging dit dan over?
Geen idee.
Poezewoeswoensdag 31 juli 2019 @ 08:37
In plaats dat ze blij zijn dat er een stuk is gestraat, lijkt mij best rot werk.
Gaan ze zeiken.
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:37
Snotkoker, wees en kerel en zeg in de vergadering wat je net tegen naariska zei.
Dan ben je een kerel en een held.
Nu ben je ridder te voet met je slippertjes en sokken :r
Koos1958woensdag 31 juli 2019 @ 08:37
Adriaan is nu al zeker 10 minuten zijn haar aan het borstelen.
Koos1958woensdag 31 juli 2019 @ 08:37
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:37 schreef Poezewoes het volgende:
In plaats dat ze blij zijn dat er een stuk is gestraat, lijkt mij best rot werk.
Gaan ze zeiken.
Ja daar snap ik ook niets van.
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 08:37
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:36 schreef Koos1958 het volgende:
Oh Hiske heeft tegen mariska verteld dat Adriaan haar had gezegd van wat hun in een week doen doen wij in een avond straten. Jessie zegt dat Adriaan het keihard heeft ontkent dat het niet zijn intentie was zegt Jessie. Ik heb Adriaan het wel horen zeggen.
Heeft ie nog gelijk ook
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 08:38
Adriaan heeft tot laat doorgewerkt en was er al om 6 uur uit in tegenstelling tot EEN Mariska die 10 uur geslapen heeft :B

Al heeft Adriaan willen prikken, heeft ie dat toch mooi aangetoond >:)
Rhosynwoensdag 31 juli 2019 @ 08:39
_O-

65bd3832b243c89ec048b732b7335bb9.gif
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:40
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:38 schreef Flow3r het volgende:
Adriaan heeft tot laat doorgewerkt en was er al om 6 uur uit in tegenstelling tot EEN Mariska die 10 uur geslapen heeft :B

Al heeft Adriaan willen prikken, heeft ie dat toch mooi aangetoond >:)
:N :N A3 stond om 05:05 al op!!
Lees maar terug.
Eerlijk over de penningmeester, eerlijk zijn over terror A3
(en ja klopt, om 06:00 was ie er uit maar al dik 50 minuten)
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 08:40
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:40 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

:N :N A3 stond om 05:05 al op!!
Lees maar terug.
Eerlijk over de penningmeester, eerlijk zijn over terror A3
:Y Klopt
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 08:41
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:40 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

:N :N A3 stond om 05:05 al op!!
Lees maar terug.
Eerlijk over de penningmeester, eerlijk zijn over terror A3
Nou dan was ie er toch om 6 uur uit ? :6

:B
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:41
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:41 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Nou dan was ie er toch om 6 uur uit ? :6

:B
Ja, aangepast ;) :Y
Rhosynwoensdag 31 juli 2019 @ 08:41
529492eee0be76465ea0759554b142a2.gif
Poezewoeswoensdag 31 juli 2019 @ 08:42
Ben vast nog niet wakker, dacht wat doet A3 raar met zijn haar, zit ik naar een gifje te kijken, in plaats van de streams 8)7
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 08:42
Goffer, Mariska gaat Adriaan confronteren, krijgen we een streamlock :(
Rhosynwoensdag 31 juli 2019 @ 08:42
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:42 schreef Poezewoes het volgende:
Ben vast nog niet wakker, dacht wat doet A3 raar met zijn haar, zit ik naar een gifje te kijken, in plaats van de streams 8)7
_O-
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:43
Maris vraagt of Adje gezegd heeft dat hun meer hebben gelegd dan....... ppff fwat een kinderachtig gezeik zeg
Wij krijgen SL mogen het niet verder horen
Poezewoeswoensdag 31 juli 2019 @ 08:43
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:42 schreef Flow3r het volgende:
Goffer, Mariska gaat Adriaan confronteren, krijgen we een streamlock :(
Wat een drama om niks
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:43
Ah, de bily lookalike nu naar A3 met straat verhaal.
Ook voor jou geld. Zeg het hardop in de vergadering laffe kut!
Koos1958woensdag 31 juli 2019 @ 08:43
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:42 schreef Flow3r het volgende:
Goffer, Mariska gaat Adriaan confronteren, krijgen we een streamlock :(
Wat heeft dat voor zin, heeft jessie toch al besproken en tegen die zei ze dat het dan geen nut meer had om te doen.
Rhosynwoensdag 31 juli 2019 @ 08:43
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:42 schreef Flow3r het volgende:
Goffer, Mariska gaat Adriaan confronteren, krijgen we een streamlock :(
Adriaan zat al vast in een error....grote kans dat hij Mariska een stomp op haar neus geeft.

:7
danaquiwoensdag 31 juli 2019 @ 08:43
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:42 schreef Poezewoes het volgende:
Ben vast nog niet wakker, dacht wat doet A3 raar met zijn haar, zit ik naar een gifje te kijken, in plaats van de streams 8)7
_O- _O- GM Hier c_/ c_/ ff wakker worden
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:44
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:42 schreef Flow3r het volgende:
Goffer, Mariska gaat Adriaan confronteren, krijgen we een streamlock :(
Het gaat ook weer nergens over
Zelf de hele dat pochen dat ze zoveel doet en andere niets
ALs iemand dan gezegd zou hebben dat ze in een avond meer hebben gelegd dan haar gaat ze verantwoording halen
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:44
Hé, vaste kampstaf! En er waren meer mensen aan het straten!!
Poezewoeswoensdag 31 juli 2019 @ 08:44
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:43 schreef danaqui het volgende:

[..]

_O- _O- GM Hier c_/ c_/ ff wakker worden
Dank je
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:45
Spreek de waarheid loeder!!!!!
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:45
Maris wil niet zeggen wie het niet gezegd heef

Ach die goeie lieve Maris zegt het niet waar andere bij zijn, ze komt dan gelijk naar hem toe _O-
Ondertussen heeft ze er al een paar over gesproken weet je
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 08:46
Marika heeft geen kracht voor dat bouwen
Dacht dat ze alles kon maken ?
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 08:46
Pfff...die Adriaan, zo vermoeiend :X
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:46
De kruiwagen is te zwaar, dat trekt ze niet
Stenen leggen trekt ze met haar hand niet
Palen zetten trekt ze ook niet, zegt Maris
De harde werkster die alles kan kan verdomde weinig zo te horen
Poezewoeswoensdag 31 juli 2019 @ 08:46
Dat zijn mensen die volwassen zijn voor de wet _O- _O- _O- *O*
An_0_Niemwoensdag 31 juli 2019 @ 08:49
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:57 schreef Dotteke het volgende:
Lijkt wel of ze een pofbroekje aan heeft _O-
9f2be7f99988a531b8b4389c4fd5953f.gif
3gurwbwmyv.gif
Flow3rwoensdag 31 juli 2019 @ 08:49
Adriaan _O-

"wat een rotgroep, om te spugen, bah, bahhhhh "
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:49
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:46 schreef Poezewoes het volgende:
Dat zijn mensen die volwassen zijn voor de wet _O- _O- _O- *O*
Ja, als ze kunnen mogen ze hun rijbewijs halen en af en toe hun stem uitbrengen.
We gaan naar de vaantjes
wildstarwoensdag 31 juli 2019 @ 08:50
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:49 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Lijkt precies *O* *O*
Rhosynwoensdag 31 juli 2019 @ 08:50
7b6c91655abf15abe5166715306fecf7.gif
formulewoensdag 31 juli 2019 @ 08:51
Wat is er met Adriaan?
Dottekewoensdag 31 juli 2019 @ 08:52
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:49 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

_O-
ANTPQ-36woensdag 31 juli 2019 @ 08:53
Alle straaters ff koppen bij elkaar:
"He, gestapo!!! gezien? 1 avondje buffellen"
En dan alles er uit janken en zeggen:"Zo nu de kampstaf"
Koos1958woensdag 31 juli 2019 @ 08:53
Jessie is nu aan het bepraten met Gerrit dat hij dat apparaat wil houden want kost 500 per maand en dan kan hij inwoners behandelen en na 10 maanden is dat ding afbetaald en kunnen ze het verkopen voor 10000,=. Wat lult die knul nu. Gerrit is sceptisch erover en terecht.
Rhosynwoensdag 31 juli 2019 @ 08:53
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:57 schreef Dotteke het volgende:
Lijkt wel of ze een pofbroekje aan heeft _O-
[ afbeelding ]
Ik weet niet hoor. 26 jaar en dan zo'n lijf.