abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:00:11 #1
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188216453


Welkom in het Commentaar op Streams topic.

De beelden zijn te zien op: http://www.utopiatv.nl/live

Offtopic geklets mag in de Slow Chat
Caps van blote borsten mogen alleen in de daarvoor bestemde topicreeks
Voor meer info over Utopia 2 op FOK!: zie UTO / [EEN NIEUWE START] Welkom in Utopia 2 !!!

Inwoners:

Tijdelijke inwoner voor onbepaalde tijd:
Ikbal



Maandag 19 augustus 2019 - Paspoorthouders kunnen stemmen
Dinsdag 20 augustus 2019 - Nominatie inwoners
Woensdag 21 augustus 2019 - 2 visumhouders komen binnen
Zondag 25 augustus 2019 - 1 Nieuwe visumhouder gaat weg
Maandag 26 augustus 2019 - 1 Genomineerde inwoner naar huis
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:00:30 #2
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188216454
Dagsluiting. De titel voor vandaag: Goede intenties.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Twaalf uur. Er komen vrachtwagens met straatstenen binnen. Er liggen gigantische bergen bij de silo. Ben benieuwd wie ze gaat leggen.

Half een. Maris wil Jessie om haar heen als ze in de kuil aan het werk is. Zeker bang voor het ordinaire werkvolk.

Kwart voor een. Jessie hoort de brievenbus. Hij haalt er twee setjes enveloppen uit. Een voor hemzelf en een voor Dyl. Dyl leest post van zijn ouders. Hij leest emotieloos zo lijkt het. Maar dat is Dyl. Altijd een strakke kop. Er staat nieuws in de brief van Dyl. Tim heeft verkering met een griet, Lisanne heet ze, die al twee keer op het terrein is geweest staat te lezen in de brief van Kay. Ze was een klant van de tattooshop.

Een uur. Jordy is blij met de complimenten die Kay stuurt over hem. Iedereen wil met Kay op de foto. Ze zal wel de heldin van het dorp zijn. Kay gaat met Maikel, Sas en Max naar een festival. Ze heeft ook kontakt met Mike en Manon gehad.

Jessies vader moet weer naar het ziekenhuis voor zijn hart. Hij zal waarschijnlijk weer gedotterd moeten worden.

Half twee. Brandon, Jordy en Franny zijn bezig met straten. Ze hebben nog maar 1 werkende kruiwagen. Het wachten is dus op Rob de koerier om een extra kruiwagen en een extra wiel voor de andere kruiwagen langs te brengen. En we zijn weer in SL city.

Kwart voor twee. Maris prikt thuis sateh om te ontspannen. Vroeger toen ze in een snackbar werkte heeft ze onder de knie gekregen.

Ze werken aan een plan voor een rommelmarkt. Maris zegt of een kofferbakverkoop. Kunnen ze ook al hun eigen rommel verkopen. Alles behalve de jurkjes van Maris. Gerrit wil op vakantie na zijn vertrek uit Utopia.

Andrea heeft kontakt met een bedrijf in micro blading. Het vraagt een investering van ¤700. Nou is natuurlijk de vraag of Jessie daar mee akkoord gaat.

Half drie. Gerrit staat in de vijver en zoals gebruikelijk doet hij niks nuttigs. Het hitteprotocol lijkt voor de rest vergeten.

Volgens Sjel heeft Frennie gezegd dat de enige manier om Sjel kapot te maken is om met Ger te gaan. Ze gaat nu Frennie aanspreken, maar vertelde het eerst aan Lex, confwruttweren schreeuwt Lex. Wie heeft Shelley deze roddel aangepraat.

Franny is trots dat ze Ger haar nest heeft uitgebonjourd. Ik ben ook trots op haar. Niet omdat ik haar de sex niet gun maar vooral omdat ze een gevoel van eigenwaarde begint te ontwikkelen. Gisteravond, onder weg naar de rookcel, liep ze in zichzelf te oefenen hoe ze het ging zeggen. Maar ik ben blij dat de Febo ingreep om haar te steunen. Ger droop af terug naar de tent. Maar die gluiperd zal het toch blijven proberen heb ik zo'n donkerbruin vermoeden.

Humoristisch bericht van de middag.

ANTPQ-36 schreef het volgende in een antwoord op Chea49:

Nooit gehoord van een hartspecialist die oordruppels uitdeelt. Dokter Hiske is allround? _O-
Yep, die rooie ken alles, hebt ze van naariska.
Van teen tot kruin.
Van kruis tot huig.
Het kruiden vrouwtje van utoop.
Hoe heete dat andere bekende kruiden vrouwtje ook al weer, die van:
"Met een takje dille tussen de bille moet het wel weer wille"
Klazien?
Uit?
Balk?
Ben het ff kwijt maar Sheldel zal het ff voor mij googelen.

Einde bericht.


Drie uur. Shelley en Jordy praten over turks eten. Jordy houdt niet van Cigköfte. Cigköfte is een gerecht uit Turkije dat wordt gemaakt van rauw vlees, bulgur en pittige kruiden. Doorgaans wordt rundvlees of lamsvlees gebruikt dat geen enkel vet of aderen bevat. Er bestaat tevens een variant zonder vlees. Bij Jordy thuis koken zijn ouders allebei.

Ger komt nog even Shelley afzeiken. Maar zij heeft schijt aan hem. Hij is nu wel echt over Shelley heen gezien zijn gedrag tegen haar.

Half vier. Hiske wordt schoonmakster als ze uit Utopia is. Een eerzaam beroep. Eerzamer dan wat ze nu loopt te kloten met de zielen van mensen. We gaan weer van SL naar SL.

Vier uur. Mylene en Andra zijn weer lekker aan het schilderen. Ze hebben een goed gesprek. Jordy komt erbij hij heeft een bloedende teen.

BloesBloes schrijft het volgende:

@Paco55
Kom maar weer tevoorschijn hoor Paco, jij kijkt nu eenmaal graag naar spelende mensen en Franny speelt wat af, maar pas op het is ook een manipulatief meiske dat een vreemd spelletje speelt;

Malle Franny kom
Malle Franny kom hier
Lekker stuk, malle meid
Lekker dier van plezier
Een zoen op je vulva
Malle Franny, lellebel van Utopia! *O*

Einde bericht.


Half vijf. Shelley en Merel zitten nog steeds te vissen. Ze willen dat er een paar hunks binnen komen. Ik hou niet van vis TV.

Kwart over vijf. Merel wil weer een groot evenement organiseren. Met Dré Hazes en de release van de Jessie en Gerrit songs. Ger wil een podium van pallets bouwen. Merel gelijk schateren om de suggestie dat Ger gaat werken. Er moet een green screen komen achter het podium zodat er later ander spul achter de clip gemonteerd kan worden.

Kwart voor zes. Andrea en Mylene schilderen nog steeds. Adriaan tegen Jens als ik over vier jaar nog geen vrouw en kinderen dan is het over. Hij wil geen oude vader zijn. En ook de technologie zoals mobiele telefoons staat hem ook tegen vooral bij kinderen. Een beetje vrije school achtige gedachten.

Zes uur. Dyl kookt en de rijst is aangebrand. De portabello's schijnen lekker te zijn. Maris gaat vandaag vroeg naar haar nest. Merel trots omdat er negen bestellingen zijn binnengekomen voor haar nieuwe kollektie. Ger ligt ook al op zijn nest.

Half zeven. Andra en Shelley hebben bonje bij het atelier. Ze willen weten hoe het zit met het verjaardagsgeld. Jessie wordt woedend en dreigt weer dat zij dan maar de finance gaan doen. En weer SL.

Maris, Hiske en Gerrit in de tent over Kay en Maikel roddelen. Hiske heeft honger. Ze gaan nu eten. Allemaal aan de grote tafel in de keuken. De rijst is twee keer aangebrand dus Dyl verontschuldigd zich dat er zo weinig te eten is.

Kwart over zeven. Zakgeld gate loopt nog steeds. Jessie heeft de boekhouding creatief aangepakt en heeft nu weer ¤41 zakgeld. Knap als je bedenkt dat hij vorige week nog hengels en zooi kocht van zijn zakgeld. Hij is een echte zwarteband oplichter eerste klas.

Gerrit heeft van Shelley gehoord dat Franny haar had gevraagd om hulp om van Gerrit af te komen. Hij vroeg het aan haar. Zij kon het niet ontkennen en hij was beledigd. Zij wilde het verder uitleggen, maar het hoefde niet van hem. Toen had zij met Shelley (vragen hoe het zat)gesproken. Toen ging ze naar Gerrit om het uit te leggen/praten, want Gerrit was boos weggelopen.

Acht uur. Er worden plenty foto's geschoten van Mylene,Shelley en Franny. Ze zijn voor de panties waar Mylene model voor is. Jordy schiet en Lexy geeft aanwijzingen. De mevrouw van de pantys wil foto's met en zonder kleren. Foto's met zonder kleren zijn vast populair met deze modellen er op. En weer eindeloze bomenpracht.

Kwart voor negen. Op het plateau zitten Lexy, Shelley en Hiske te praten over een mogelijke komende verhuizing onder de dames. Franny komt er bij. Jordy komt er ook bij. Alleen Merel is er niet bij.

Negen uur. Ik heb visite. Ze kijken geen Utopia dus streams uit. En dus geen dagsluiting schrijven. Maar zo gauw ze weg zijn ben ik terug.

Kwart over elf.

BloesBloes schrijft aan SpaPaars het leukste bericht van de avond:
Ja maar ...!

Je moet voorzichtig zijn, vooral hier.
Zeker, kijk naar Paco vanmiddag, één verkeerde opmerking en hij werd meteen opgejaagd als een konijn. Die man zit nu nog schichtig en happend naar adem om zich heen te kijken -O-

Einde bericht.


Half twaalf. Adriaan en Brandon vullen kruiwagens met stenen. Jens nog steeds aan het straten. Maris ligt natuurlijk allang in haar nest te rotten.

Dylan achter de PC. Mylene in bed. Hiske ook al slapen. Maris in bed. Gerrit ook. Andrea en Shelley ook onder zeil. Captain Snorkel leest in bed. Merel en Franny in Franterpalace.

Twaalf uur. Brandon en Dylan zitten ieder achter een PC. Dyl beweegt zelfs. Dit zijn unieke beelden want normaal zit hij er bij als een levend standbeeld. Jens is inmiddels in bed beland. Die zal ook wel moe zijn na een avond straten. Brandon was ook nog laat aktief. Ik zag hem in het badhuis zijn tandenpoetsen en gaan douchen. Denk dat Dyl nog achter de computer zit. Zo brengt hij zijn avonden/nachten door denkend aan zijn meissie.

Twee uur. Dylan komt het badhuis uit. En zoekt de caravan op. Zo te zien kruipt hijzo zijn bed in.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:05:06 #3
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188216462
Dank je wel Wildstar voor je lapo.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  † In Memoriam † woensdag 31 juli 2019 @ 03:05:40 #4
425473 Straatverlichting
pi_188216463
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 02:53 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Ja de gefrustreerden springen er altijd weer uit. Ik ben slecht een beetje infantiel omdat ik een dagsluiting wil brengen voor iedereen. Maar ik weet wat er gebeurd als ik hem plaats. Dan valt de Cos stil. Gisteravond was er zo een. Ik post en vervolgens schrijft er hier niemand meer voor uren. Ik wil de Cos levendig houden. Dat is mijn enig streven..
Wanneer dat je je enige streven is... dan graag verder in dm. (Niet nu). Mensen lezen je sluiting met plezier....(Ow en intussen staat ie er weer :D ) en misschien is t dan ook een sluiting.. van de dag. Duveltje staat klaar. Cos is slechts een uitingsvorm. Geen .................

Grtz SV
* Contra principia negantem disputari non potest *
* Men kan niet redeneren met iemand die beginselen ontkent*
pi_188216465
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:05 schreef Paco55 het volgende:
Dank je wel Wildstar voor je lapo.
Jij ook bedankt Paco voor het openen ;) ^O^
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:08:49 #6
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188216469
Goede intenties mijn reet!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_188216471
Gaat een lange saaie nacht worden.
Uurtje of 06:00 de eerste sporters?
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216472
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:09 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Gaat een lange saaie nacht worden.
Uurtje of 06:00 de eerste sporters?
Ja Adriaan en Andrea.
  † In Memoriam † woensdag 31 juli 2019 @ 03:10:33 #9
425473 Straatverlichting
pi_188216473
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:08 schreef snetje het volgende:
Goede intenties mijn reet!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
wat is er met je bibs? huh....
* Contra principia negantem disputari non potest *
* Men kan niet redeneren met iemand die beginselen ontkent*
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:10:54 #10
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188216474
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:05 schreef Straatverlichting het volgende:

[..]

Wanneer dat je je enige streven is... dan graag verder in dm. (Niet nu). Mensen lezen je sluiting met plezier....(Ow en intussen staat ie er weer :D ) en misschien is t dan ook een sluiting.. van de dag. Duveltje staat klaar. Cos is slechts een uitingsvorm. Geen .................

Grtz SV
De volgende Duvel Cashmere staat hie alweer te bruisen.Zij die wachten op de dagsluiting zijn uitermate welkom. Ik wil best wachten met plaatsen tot een Cos vol is. Toch weer 150 late night berichten gescored.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  † In Memoriam † woensdag 31 juli 2019 @ 03:12:53 #11
425473 Straatverlichting
pi_188216475
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:10 schreef Paco55 het volgende:

[..]

De volgende Duvel Cashmere staat hie alweer te bruisen.Zij die wachten op de dagsluiting zijn uitermate welkom. Ik wil best wachten met plaatsen tot een Cos vol is. Toch weer 150 late night berichten gescored.
Ik vind die 301 soms al vermoeiend genoeg... maar goed. Trust.
* Contra principia negantem disputari non potest *
* Men kan niet redeneren met iemand die beginselen ontkent*
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:14:50 #12
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188216477
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:12 schreef Straatverlichting het volgende:

[..]

Ik vind die 301 soms al vermoeiend genoeg... maar goed. Trust.
Het bleef toch totruim drie uur levendig in de Cos. Daar heb ik een kick van.Welterusten allemaal.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188216480
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:14 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Het bleef toch totruim drie uur levendig in de Cos. Daar heb ik een kick van.Welterusten allemaal.
Welterusten Paco.
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:16:46 #14
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188216481
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:16 schreef wildstar het volgende:

[..]

Welterusten Paco.
Welterusten Wildstar.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  † In Memoriam † woensdag 31 juli 2019 @ 03:19:44 #15
425473 Straatverlichting
pi_188216487
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:10 schreef Paco55 het volgende:

[..]

De volgende Duvel Cashmere staat hie alweer te bruisen.Zij die wachten op de dagsluiting zijn uitermate welkom. Ik wil best wachten met plaatsen tot een Cos vol is. Toch weer 150 late night berichten gescored.
Cheers, ach waarom niet .... ^O^
M'n buurvrouw vindt t vast minder leuk
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
* Contra principia negantem disputari non potest *
* Men kan niet redeneren met iemand die beginselen ontkent*
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:19:52 #16
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216488
Mariska staat op :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:25:22 #17
215090 Braindead2000
DO NOT FEED!!!
pi_188216490
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 22:20 schreef puzziepie het volgende:
[ afbeelding ]
WTF is dit? Waarom steekt het zelffbenoemde diva'tje haar gigantische uitgelubberde reet uit de deur? Zit ze te schijten? Ruften? Of hoopt ze op iets anders?
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:26:12 #18
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188216491
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:10 schreef Straatverlichting het volgende:

[..]

wat is er met je bibs? huh....
De dag afsluiting had gewoon in de SV gekund .. en hier in de COS netjes om 24.00 zodat iedereen op tijd naar bed had gekund en er 's morgens weer mee kan opstarten ...

Maar nee het moet ook nog eens in het begin van een topic staan! Dat wordt alvast gemeld bij post 136


Nog 165 posten te gaan....met onzin...gewauwel ..alleen maar om dit topic vol te krijgen...
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:30:33 #19
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188216499
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:25 schreef Braindead2000 het volgende:

[..]

WTF is dit? Waarom steekt het zelffbenoemde diva'tje haar gigantische uitgelubberde reet uit de deur? Zit ze te schijten? Ruften? Of hoopt ze op iets anders?
Als het een vent was zou ik denken dat hij wacht op een rukwind. In haar geval denk ik aan het drogen of luchten van de rosbief.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  † In Memoriam † woensdag 31 juli 2019 @ 03:37:04 #20
425473 Straatverlichting
pi_188216510
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:26 schreef snetje het volgende:

[..]

De dag afsluiting had gewoon in de SV gekund .. en hier in de COS netjes om 24.00 zodat iedereen op tijd naar bed had gekund en er 's morgens weer mee kan opstarten ...

Maar nee het moet ook nog eens in het begin van een topic staan! Dat wordt alvast gemeld bij post 136
[ afbeelding ]

Nog 165 posten te gaan....met onzin...gewauwel ..alleen maar om dit topic vol te krijgen...
Sorry? :? :?
Weet je wat, ik koop een nieuw scroll wieltje voor je muis... moet ik ook met al die onzin hiero. Trusten schatje :*
* Contra principia negantem disputari non potest *
* Men kan niet redeneren met iemand die beginselen ontkent*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')