abonnement Unibet Coolblue
pi_188512365
Ik ga ook eens zoeken naar een oppas. Had ik me al voorgenomen, maar ik doe het steeds niet. Misschien ooit ook wel voor een avond samen weg, maar in ieder geval voor af en toe een uurtje als onze afspraken overlappen.

Veel plezier voor de kleuters die voor het eerst naar school mogen! Ik kon niet zo goed peilen of J er weer zin in heeft.
  zondag 18 augustus 2019 @ 21:56:03 #252
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_188512481
Kuiken kwam net nog even z'n bed uit omdat hij het toch wel een beetje spannend vindt. En hij realiseerde zich nu pas dat de kinderen uit groep 3 (waaronder zijn grote liefde) nu naar groep 4 gaan. En daar was hij een beetje verdrietig over. Moppie. O+.
KuikenGuppy
  zondag 18 augustus 2019 @ 22:03:47 #253
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_188512630
Hier wonen de opa’s en oma’s niet om de hoek, maar die vinden het heerlijk als de meiden komen logeren. En de meiden vinden het leuk om bij opa en oma te zijn.
Gisteren zijn ze naar schoonmoeder gegaan en daar blijven slapen. J en ik hebben lekker even tijd samen gehad. Doordat de ouders van J gescheiden zijn, hebben we 3 oppas adressen. Ik vind het nog te ‘spannend’ om een vreemde op te laten passen. Waarom weet ik eigenlijk niet.
Sparen doen we ook. J verdiend op dit moment best lekker, dus wordt er veel gespaard. Hij is zzp-er, dus altijd handig wel wat achter de hand te hebben als het slecht gaat. We zouden best meer kunnen sparen, maar houden ook gewoon van leuke dingen doen en lekker eten.
pi_188512796
Frits zou het liefst twee weken geleden weer naar school gegaan zijn. Hij moet nog twee weken wachten. :D

Frits gaat graag uit logeren, voor de komst van Fred gingen we regelmatig een avondje weg. Nu met Fred is het weer even anders. Ik heb geen zin om te moeten kolven als het niet nodig is. Over een paar maanden komt dat wel weer.
pi_188512842
Hier hebben we opa en oma (mijn ouders) en mijn nichtje (van 22) als vaste oppas (en één keer CassElliot O+ ). Maar mijn moeder werkt onregelmatige diensten in de zorg en nichtje heeft ook een druk studentenleven, dus die kunnen niet altijd. En mijn baby geef ik nog niet aan een vreemde af. :P
pi_188513136
Wij hebben twee vaste oppasmeisjes, gevonden via een oppasapp waar je om contact te leggen een maandje lid moet worden voor 9,99.

Superfijn, eentje komt nu (sept-juli) elke dinsdagavond oppassen zodat wij samen naar koor kunnen. We doen daarnaast nog een project met een ander koor en soms een avondje uit. Oma past ook regelmatig op of hij logeert.

Weer samen muziek maken is zo fijn O+
Kwak
pi_188513698
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 21:18 schreef pinquit het volgende:
@:Selvaria adresje van de jacuzzicamping aub? O+
http://www.booking.com/Share-gOWa4g
Die met Jacuzzi is de Deluxe variant, inclusief heul veul privacy vergeleken met de andere standaard stacaravans. Per week scheelde het maar 100 euro ook. :D
pi_188514743
Ik heb het heel lang niet aangedurfd met een oppas, maar nu beide kinderen inmiddels goed kunnen praten (en het dus aan de oppas kunnen vertellen als er iets aan de hand is, én aan ons kunnen vertellen hoe de avond met de oppas is geweest) schakelen we soms een buurmeisje in. Maar voor onze relatie blijkt het helemaal niets uit te maken: als het een periode niet lekker loopt, dan brengt een date daar geen verbetering in :') En als we juist in een hele fijne flow zitten, dan is een avondje uit best fijn, maar komen we eigenlijk altijd tot de conclusie dat we een avond samen op de bank hangen net zo leuk vinden :D

Wat ik wel lastig vind, zijn logeeruitjes zodat we een keer een heel weekend alleen zouden zijn. M'n schoonouders wonen niet in NL, dus dat is geen optie. Mijn ouders zijn gescheiden (en beiden single), en ik vind twee kinderen onderbrengen bij één grootouder wel heel veel gevraagd. M'n ouders gaan goed met elkaar om en willen best eens samen zo'n weekend met de kleinkinderen doen, maar daarover voel ik me dus wel bezwaard. Kortom: losse avondjes weg gaan hier inmiddels vrij makkelijk, maar beide kinderen een hele nacht uitbesteden doen we (nog) niet.
pi_188516081
Met B hadden wij vrij snel avondjes samen weg. We hadden meerdere oppasmeisjes via het KDV en kinderloze vrienden die graag op wilden passen. Daarnaast waren beide oma's toen nog een stukje mobieler. Ook logeren was altijd een eitje, mijnheer slaapt overal en altijd.
2 kinderen is toch wat lastiger. Beide oma's kunnen niet op 2 kinderen passen. En we hadden geen oppasmeisjes met baby ervaring. Nu hebben we een nieuw oppasmeisje via via en die heeft wel ervaring met baby's/dreumessen.

Mijn schoonzus en zwager wonen dichtbij en zijn van het type 'hoe meer kinderen hoe beter' dus die helpen ons uit de brand als we kort oppas nodig hebben en daar hebben ze net voor onze vakantie een nachtje samen gelogeerd.

Maar sinds Juul hebben we 3 avonden en 1 dag voor onszelf (als in samen het huis uit) gehad. Dat gaat de komende maanden wel oplopen denk ik. Maar net als SQ vinden wij samen thuis zijn ook gewoon heel fijn. Om 19:00 is de avond voor ons. Natuurlijk hangen we ook vaak op de bank, maar samen aan tafel spelletjes doen met een lekker drankje proberen we ook elke week wel te doen.
En B was nooit een makkelijke om mee te nemen naar een restaurant, die jongen kan nog geen 10 seconden stilzitten nu hij wat ouder wordt, gaat dat steeds beter. En Juul is wel een makkelijke stilzitter, die kijkt gerust een uur rond vanuit haar hoge stoel. Dus uit eten doen we nu ook sneller met kinderen, geen oppas nodig.

We hebben wel de regel dat als we met zijn 2tjes uit eten gaan dat het wel bijzonder moet zijn. Wij zijn best wel van het koken. Ik eet dan liever uitgebreid thuis dan met zijn 2en in een eetcafe zitten.
  maandag 19 augustus 2019 @ 09:04:01 #260
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_188516316
Wij hebben om de week een oppasmeisje. De jongens zijn helemaal weg van haar en vinden het geweldig als zij komt. Wij gaan dan lekker uit eten, naar de sauna of iets anders leuks doen.

Nou, mijn Kuiken zit in groep 3 hoor. Hij was er klaarder voor dan ik, ik heb mijn tranen staan bedwingen. Wat worden ze snel groot O+.
KuikenGuppy
pi_188516390
Ik ben dus heel makkelijk met oppassen. Ik herken wel dat je je bezwaard voelt om bekenden/familie te laten oppassen op twee kleine kinderen. Wij vragen af en toe nichtjes van ons, maar die betalen we daar gewoon voor.

Maar wij maken vooral gebruik van zo'n oppas-app en hebben het afgelopen jaar denk ik al drie nieuwe/onbekende meisjes laten oppassen. Veel van die oppassen zitten vaak al vol en dan gaan we toch maar weer in zee met iemand die nog niet eerder is geweest. Onze oudste vindt dat alleen maar leuk en gezellig, die gaat zelfs juichen als we vertellen dat er een oppas komt. :D . Zij kan ook altijd goed zeggen wat ze van de oppas vond. De jongste vindt het wat minder leuk, maar ook dat gaat altijd wel goed verder. Ik vind het echt heel fijn om geregeld samen de deur uit de gaan. Voor ik kinderen kreeg, was ik daar ook erg van. Restaurants, een gezellige kroeg op zoeken, andere mensen om je heen, filmhuis, beetje rondlopen door de stad, naar het theater etc etc. En als er een feestje is, vind ik het ook leuk als we daar samen naar toe kunnen. Het lag bij ons ook een tijdje stil, maar ik krijg daar dan wel last van. We hoeven ook niet per se goede gesprekken te hebben op die avonden, maar vooral ook lol/plezier/genieten/inspiratie op doen etc. O+.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  maandag 19 augustus 2019 @ 09:14:37 #262
149959 SQ
snelle trees
pi_188516441
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 09:04 schreef Burdie het volgende:
Wij hebben om de week een oppasmeisje. De jongens zijn helemaal weg van haar en vinden het geweldig als zij komt. Wij gaan dan lekker uit eten, naar de sauna of iets anders leuks doen.

Nou, mijn Kuiken zit in groep 3 hoor. Hij was er klaarder voor dan ik, ik heb mijn tranen staan bedwingen. Wat worden ze snel groot O+.
Kuiken wordt toch pas in maart 6? :o
disclaimer
  maandag 19 augustus 2019 @ 09:18:46 #263
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_188516487
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 09:14 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

Kuiken wordt toch pas in maart 6? :o
Klopt, hij neemt de versnelde route :').
KuikenGuppy
pi_188517291
Zo, nu heb ik ook een kleuter. Hij moet alleen nog even vier worden volgende maand.

Vanochtend thuis wilde hij niet naar school, wilde hij voor aaaaaaltijd bij mama blijven. Toen het tijd was om te gaan, sprong hij op en schoot in zijn jas. Ging fluitend mee.
Eenmaal op school vol enthousiasme zijn stoeltje gezocht. Maar toen ik weg wilde gaan, zei hij:
“Je laat me toch niet alleen mama, ik ken hier niemand.”

Slik.

Maar hij heeft niet gehuild en ik pas in de auto.

Oppas, we hebben familie die wel eens oppast maar het immer knagende schuldgevoel waar SQ en Krijgertje het over hadden, laat me niet los op zo’n dag/avond. Dus meestal maken we er thuis gewoon een fijne avond van, de jongens liggen toch uiterlijk om 19.30 uur allebei te slapen.

@Burdie, wow, gaat rap!
  maandag 19 augustus 2019 @ 10:28:05 #265
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_188517315
Herkenbaar Malteser, komt goed ;) :*.
KuikenGuppy
pi_188517420
Wow, al naar groep 3 Burd! Snelle kuiken :D

Ah spannende dag Malteser! Gaat hij meteen de hele dag of begint hij met halve dagen?

Nog 2 weken vakantie te gaan hier, we gaan komende week pas op vakantie dus voorlopig zitten we nog midden in het vakantiegevoel :+

Verder hou ik van O+ sparen O+ , zonder doel. Ik word heel blij van een gevulde bankrekening en maak graag excelfiles met berekeningen voor extra hypotheekaflos of beleggen :D O+

En verder gaan we over 2 maanden verhuizen *O* Straks moeten we wel 10 min fietsen naar school ipv 30 seconden. Dat wordt vast wennen. Onderweg passeren we 6 andere scholen geloof ik, maar F heeft het hier zo naar z'n zin; heeft leuke vriendjes en wijzelf zijn ook erg gecharmeerd van de school. Dus fietsen we maar wat langer :7
pi_188517446
Spannend Malteser! Het komt vast goed, grote Twix. O+ Ik ben ook zo benieuwd hoe Ketel het over 2 weken gaat vinden.
pi_188517562
quote:
7s.gif Op maandag 19 augustus 2019 10:35 schreef Fazzoletti het volgende:
Wow, al naar groep 3 Burd! Snelle kuiken :D

Ah spannende dag Malteser! Gaat hij meteen de hele dag of begint hij met halve dagen?

Nog 2 weken vakantie te gaan hier, we gaan komende week pas op vakantie dus voorlopig zitten we nog midden in het vakantiegevoel :+

Verder hou ik van O+ sparen O+ , zonder doel. Ik word heel blij van een gevulde bankrekening en maak graag excelfiles met berekeningen voor extra hypotheekaflos of beleggen :D O+

En verder gaan we over 2 maanden verhuizen *O* Straks moeten we wel 10 min fietsen naar school ipv 30 seconden. Dat wordt vast wennen. Onderweg passeren we 6 andere scholen geloof ik, maar F heeft het hier zo naar z'n zin; heeft leuke vriendjes en wijzelf zijn ook erg gecharmeerd van de school. Dus fietsen we maar wat langer :7
In principe gewoon meteen hele dagen (de hele school is woensdag- en vrijdagmiddag vrij). Maar ik kijk even hoe het gaat. Hij moet natuurlijk nog vier worden maar ergens is het ook goed voor hem dat hij gewoon meteen weet waar hij aan toe is. Er is geen continurooster dus ik ga hem straks wel ophalen voor de lunch.
pi_188517832
Misschien is het juist ook wel fijn om zo aan het begin van het schooljaar met de hele groep op te starten :) Hij zal nu ook vast niet de enige beginnende kleuter zijn.
pi_188518247
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 10:25 schreef Malteser het volgende:
Zo, nu heb ik ook een kleuter. Hij moet alleen nog even vier worden volgende maand.

Vanochtend thuis wilde hij niet naar school, wilde hij voor aaaaaaltijd bij mama blijven. Toen het tijd was om te gaan, sprong hij op en schoot in zijn jas. Ging fluitend mee.
Eenmaal op school vol enthousiasme zijn stoeltje gezocht. Maar toen ik weg wilde gaan, zei hij:
“Je laat me toch niet alleen mama, ik ken hier niemand.”

Slik.

Maar hij heeft niet gehuild en ik pas in de auto.

Oppas, we hebben familie die wel eens oppast maar het immer knagende schuldgevoel waar SQ en Krijgertje het over hadden, laat me niet los op zo’n dag/avond. Dus meestal maken we er thuis gewoon een fijne avond van, de jongens liggen toch uiterlijk om 19.30 uur allebei te slapen.

@:Burdie, wow, gaat rap!
Sac is van eind september maar startte ook bij het begin. Ik vond het erg fijn. Ze starten rustig op en ze kennen dan de routine snel en horen er meteen bij.
  maandag 19 augustus 2019 @ 12:14:15 #271
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_188518735
F is vandaag ook gestart als verse kleuter. Hij heeft papa nog net niet de klas uitgeduwd met de boodschap “je moet nu gáán”. Ben benieuwd hoe het morgen gaat als ik m naar de klas breng.

J heb ik naar groep 3 gebracht. Hij heeft zelf tegen de juf gezegd hoe spannend hij het vond, en zit naast een van zn vriendinnetjes. Ik ben benieuwd naar de verhalen straks. Intussen geniet ik van m’n kinderloze ochtend (heb nog vakantie), en ben ik gaan sporten en drink ik nu op mn gemakje koffie O+
pi_188518824
Ja is van 4 oktober en mocht vorig jaar dus niet meteen beginnen. Zijn vriendje is van 29 september en die wel ;)
Ik denk dat zijn start gemakkelijker was gegaan als hij ook meteen had mogen starten.

Benieuwd hoe de kleuters het vandaag doen die weer naar school gaan :)
pi_188518873
A. is vandaag ook in groep 3 begonnen. Hij had er veel zin in en het was ook wel weer een beetje tijd. Leuke vakantie gehad maar die jongen gaat zich op den duur toch vervelen.
Dus spannend en thuis is het weer wat rustiger met alleen mijn dreumesje. O+
  maandag 19 augustus 2019 @ 12:24:27 #274
149959 SQ
snelle trees
pi_188518891
Henka had van te voren flink praatjes maar zat toch behoorlijk bleek en overweldigd in de klas net.
Dan mag ze qua formaat 1 van de grootsten zijn, het is eigenlijk nog gewoon mijn baby :')
Ik ga vanmiddag eerder naar huis van mijn werk zodat ze niet óók nog naar de nieuwe bso hoeft vandaag, dat proberen we donderdag wel ;)
disclaimer
pi_188518932
Ik haalde een stralende Twix van school. “Het was echt heel leuk mama, ik heb heel veel gespeeld. Mag ik dadelijk nog een keer?”

Nu gauw een boterham en dan weer terug.
  maandag 19 augustus 2019 @ 12:29:19 #276
149959 SQ
snelle trees
pi_188518950
Wat fijn!
Ga je straks wel gebruik maken van overblijf oid?
disclaimer
pi_188519001
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 12:29 schreef Stormqueen het volgende:
Wat fijn!
Ga je straks wel gebruik maken van overblijf oid?
Ja. Maar heb deze week vrij, zodat hij niet meteen ook naar de tso en bso hoeft. Tso starten we volgende week mee, bso pas na zijn verjaardag.
  maandag 19 augustus 2019 @ 12:35:01 #278
149959 SQ
snelle trees
pi_188519030
' t is toch maar goed dat ik de schooltijden nog even checkte, want deze school heeft écht een continurooster, alle dagen eindigen om 14:15 _O-
Op de vorige school was woensdag een korte dag :P
disclaimer
pi_188519093
Wat fijn dat het zo goed ging, Malteser! *O*
pi_188519365
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 12:27 schreef Malteser het volgende:
Ik haalde een stralende Twix van school. “Het was echt heel leuk mama, ik heb heel veel gespeeld. Mag ik dadelijk nog een keer?”

Nu gauw een boterham en dan weer terug.
Wat fijn zeg O+
pi_188519387
Goed dat je keek sq
Wat fijn dat twix het naar zijn zin had.
Mm komt helemaal goed zo te lezen

Sac had er niet zoveel zin in om naar groep 3 te gaan. Ik ben wezen hardlopen, opruimen wel fijn zo even zonder kinderen.
pi_188519502
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 12:35 schreef Stormqueen het volgende:
' t is toch maar goed dat ik de schooltijden nog even checkte, want deze school heeft écht een continurooster, alle dagen eindigen om 14:15 _O-
Op de vorige school was woensdag een korte dag :P
Het blijft toch bijzonder dat elke school weer z'n eigen tijden bepaald...
Bij ons is het continuerooster van 0830 - 1445 behalve op woensdag & donderdag. En die 2 dagen verschillen dan ook weer qua eindtijd :+
  maandag 19 augustus 2019 @ 13:14:07 #283
149959 SQ
snelle trees
pi_188519571
quote:
7s.gif Op maandag 19 augustus 2019 13:09 schreef Fazzoletti het volgende:

[..]

Het blijft toch bijzonder dat elke school weer z'n eigen tijden bepaald...
Bij ons is het continuerooster van 0830 - 1445 behalve op woensdag & donderdag. En die 2 dagen verschillen dan ook weer qua eindtijd :+
Wtf echt :')
disclaimer
pi_188519737
quote:
7s.gif Op maandag 19 augustus 2019 13:09 schreef Fazzoletti het volgende:

[..]

Het blijft toch bijzonder dat elke school weer z'n eigen tijden bepaald...
Bij ons is het continuerooster van 0830 - 1445 behalve op woensdag & donderdag. En die 2 dagen verschillen dan ook weer qua eindtijd :+
Lekker overzichtelijk. :')
pi_188519788
Hier 08:30-14:45 muv van woensdag dan tot 12:00. Dat is zeldzaam de meeste scholen hebben tot 12:30 op woensdag.
pi_188519867
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 13:27 schreef vencodark het volgende:

[..]

Lekker overzichtelijk. :')
Ja he? De eerste weken stonden we op woensdag/donderdag nog wel eens op de verkeerde tijd op school :')
  maandag 19 augustus 2019 @ 14:03:31 #287
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_188520157
Wij hadden op de oude school elke dag 8.30-14.00 en vrijdag tot 12 uur. Nu gewoon weer een ouderwets rooster met lunchpauze thuis.
KuikenGuppy
pi_188521553
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 12:24 schreef Stormqueen het volgende:
Henka had van te voren flink praatjes maar zat toch behoorlijk bleek en overweldigd in de klas net.
Dan mag ze qua formaat 1 van de grootsten zijn, het is eigenlijk nog gewoon mijn baby :')
Ik ga vanmiddag eerder naar huis van mijn werk zodat ze niet óók nog naar de nieuwe bso hoeft vandaag, dat proberen we donderdag wel ;)
Spannend, al die veranderingen. Hopelijk heeft ze het snel naar haar zin!
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_188525615
B heeft ook een 'ouderwets' rooster met lunchpauze ertussen en woensdagmiddag en vrijdagmiddag vrij. Volgend schooljaar waarschijnlijk wel een continurooster.

Bij mijn vrouw op school gaan ze dit schooljaar over naar een continurooster, ze hebben alleen een pauzeprobleem. Er is nog steeds niets geregeld mbt de lunch. Dus de noodoplossing is nu dat een aantal leerkrachten de lunch met de leerlingen regelen, in toerbeurt zeg maar. Dus mijn vrouw heeft keer per week geen pauze. Tenzij je tientallen leerlingen in het gareel houden terwijl je een boterham naar binnen duwt pauze noemt :P
Elke andere oplossing was steeds gezeur met ouderraad of het bestuur.

We zijn vandaag naar Nemo geweest met B. Het veiligheidsmuseum was dicht...gelukkig zagen we het nog net voordat we weg wilden gaan.
Nemo was echt leuk, ik ben er jaren geleden wel eens met mijn neefje geweest. B vond het ook leuk.
Hij had alleen toen we weggingen een complete meltdown. Zodanig dat hij heel hard tegen een mevrouw botste en daarbij weer door zijn voet heenging. We hebben nog steeds geen idee waar die meltdown nou vandaan kwam. Daarvoor was ie happy de peppie en we gingen eerst naar Starbucks om een taartje te eten. Een echte kleuterbui dus...Maar wel weer een dikke voet.

Hoe ging het bij iedereen op school vandaag?
  maandag 19 augustus 2019 @ 20:21:00 #290
101840 Rijstebuiltje
Du Hast.. Du Hast mich
pi_188525701
Ik herken E. in de omschrijving van B. Exode.. Ik had zoiets een week of 4 geleden in de AH en wist niet wat me overkwam. Ik heb uiteindelijk mijn schouders omhoog gegooid en heb haar genegeerd. Ik voelde de ogen van mensen in mijn rug duwen maar ben stug doorgelopen. Op de 'kom doorlopen, we gaan naar huis' heb ik haar niets gezegd. Volgens mij is ze er zelf ook van geschrokken, want sindsdien wel een bui meegemaakt, maar niet meer in deze mate... :?
Wir müssen leben, bis wir sterben!
pi_188525795
Wat jammer van zijn voet. Kleuters ontwikkelen zich zo snel dat kunnen ze niet altijd bijbenen

Mbt je vrouw ik weet niet beter. Hier vaak geen pauze soms 15 min. Arbotechnisch mag het niet volgens mij.
pi_188526462
@exode, bij Caesar op school ook een continurooster, vijf gelijke dagen van 8.30 tot 14.00 De leerkrachten pauzeren daar allemaal vanaf 14.05 tot 14.45 geloof ik. Die lunchen dus "gewoon" laat. De leerlingen lunchen allemaal gewoon in hun eigen klas met hun eigen docent. Het lijkt me niet ideaal als docent, maar 100% van de leerkrachten heeft voor gestemd.

Sneu van B's voet, zeg.

Caesar begon vandaag in groep 2. Hij vond het vooraf wel spannend, maar eenmaal thuis zei hij: 'Groep 2 was helemaal niet zo eng als ik dacht, mam.' En hij had, jawel, wolventrainer gespeeld. Dat staat kennelijk gelijk aan ultiem kleutergeluk :P
pi_188527626
Jentin, bij mijn vrouw wordt het van 08:30 tot 14:30 dus erna lunchen is niet echt mogelijk. De leerkrachten zijn het niet eens met deze opzet maar het bestuur heeft doorgedrukt en de ouderraad wilde geen ouderbijdrage voor betaalde opvang.

Rijst, B heeft wel eens een uitbarsting maar gelukkig niet heel vaak en zelden in het openbaar. Deze was zo onverwachts en heftig. In een kleine ruimte met veel mensen, we hebben hem opgepakt en naar een rustige plek gedragen. Ik denk ook de frustratie van al dagen amper iets kunnen doen. Hij is zo energiek en fysiek en kan dus al sinds donderdag amper lopen laat staan echt spelen, rennen, springen etc.

Maar morgen hebben we een verrassing voor hem. De Wii komt van zolder. De komende dagen zal zijn voet nog pijnlijk zijn. Dus even wat entertainment voor hem.
  maandag 19 augustus 2019 @ 21:36:30 #294
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_188527656
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 20:16 schreef exode het volgende:

Hoe ging het bij iedereen op school vandaag?
Ik kreeg een dolenthousiast jongetje mee terug naar huis, ze hadden al een letter geleerd en het was super leuk zei hij :D O+. Hij was wel kapotmoe na afloop en zijn broertje ook de hele dag al, dus het was een uitdaging om het gezellig te houden vanmiddag :').
KuikenGuppy
pi_188527936
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 21:36 schreef Burdie het volgende:

[..]

Ik kreeg een dolenthousiast jongetje mee terug naar huis, ze hadden al een letter geleerd en het was super leuk zei hij :D O+. Hij was wel kapotmoe na afloop en zijn broertje ook de hele dag al, dus het was een uitdaging om het gezellig te houden vanmiddag :').
Wat leuk dat ie zo enthousiast was! Je bent dus blij dat hij op bed ligt ;)
pi_188527937
Volgens mij ging het goed met mijn kleuter. Ik heb hem alleen bij het ontbijt en na de BSO gezien, toen vielen zijn ogen al bijna dicht. En daarnet werd hij wakker van een droom. Veel indrukken dus, denk ik.
pi_188528107
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 20:48 schreef Jentin het volgende:
@:exode, bij Caesar op school ook een continurooster, vijf gelijke dagen van 8.30 tot 14.00 De leerkrachten pauzeren daar allemaal vanaf 14.05 tot 14.45 geloof ik. Die lunchen dus "gewoon" laat. De leerlingen lunchen allemaal gewoon in hun eigen klas met hun eigen docent. Het lijkt me niet ideaal als docent, maar 100% van de leerkrachten heeft voor gestemd.
Wow bizar! Volgens de CAO (en arbowet?) moet je minimaal 30 min pauze hebben tussen 10.00 en 14.00 uur. Wij hebben op school ook 'water bij de wijn' gedaan, maar ik zou echt omvallen bij zo'n rooster. En de laatste twee uur zou ik echt niet op mijn best zijn zonder rustmomentje tussendoor.

(Wij hebben pauze tussen 12.20 en 12.40 uur. 20 minuten dus. De kinderen zijn om 14.05 uur uit en wij hebben daarna nog pauze van 15 min. Prima wat mij betreft :) )
pi_188545922
Nu het hier over school en continurooster ja/nee gaat mag ik even inbreken en daarop inhaken? :+ Mama's die ervaring hebben met beide, wat vind je fijner? (of wat is fijn voor de kids en voor jezelf? :P). Is vast al vaker besproken maar ik lees nog niet heel frequent mee hier sorriee, nog een paar maandjes wachten ;).
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
  dinsdag 20 augustus 2019 @ 21:37:10 #299
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_188545969
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 21:35 schreef Feyre het volgende:
Nu het hier over school en continurooster ja/nee gaat mag ik even inbreken en daarop inhaken? :+ Mama's die ervaring hebben met beide, wat vind je fijner? (of wat is fijn voor de kids en voor jezelf? :P). Is vast al vaker besproken maar ik lees nog niet heel frequent mee hier sorriee, nog een paar maandjes wachten ;).
Ik vind voor beide wat te zeggen :D. Mijn voorkeur heeft het continurooster, dan hebben de kinderen ook nog echt wat aan de middag.
KuikenGuppy
  dinsdag 20 augustus 2019 @ 21:41:41 #300
149959 SQ
snelle trees
pi_188546068
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 21:35 schreef Feyre het volgende:
Nu het hier over school en continurooster ja/nee gaat mag ik even inbreken en daarop inhaken? :+ Mama's die ervaring hebben met beide, wat vind je fijner? (of wat is fijn voor de kids en voor jezelf? :P). Is vast al vaker besproken maar ik lees nog niet heel frequent mee hier sorriee, nog een paar maandjes wachten ;).
Dat ligt er aan denk ik. Ik werk 4 dagen, dus hier zou het geen reet uitmaken. Als je altijd thuis bent moet je dus elke dag je kinderen halverwege halen en weer brengen.
Ik geloof niet zo in dat ouderwetse systeem, ik vind het echt hopeloos achterhaald en omslachtig :P
disclaimer
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')