Haha nee!quote:Op donderdag 8 augustus 2019 14:40 schreef JayHovah het volgende:
[..]
3-2-1 methode? Aftellen en dan bunkeren totdat de saus achter je oren zit...? Sounds like a plan!
OT: Hier zometeen kibbeling in zoet-zure saus uit de oven, bistro krieltjes (ook uit de oven) en ijsbergmelange.
Als toetje: frambozenvla!
Oeh, jaloers!quote:Op donderdag 8 augustus 2019 14:48 schreef anndb het volgende:
Morgen middag lunch word een warme fruits de mer schotel bij van der valk (nog nooit op daar), kreeft, krab, scheermessen, kokkels, mosselen, langoustine. Ik ben benieuwd.
Alleen maar dubbelzoute drop of geen dropquote:Op donderdag 8 augustus 2019 13:42 schreef Uhmmpie het volgende:
Dubbelzoute dropjes met dank aan collega die echt heel vies keek toen ie dacht een lekker dropje te nemen.
Ik heb deze zomer in de US mezelf verheerlijkt met de spare-ribs daar maar ik kan net zo goed een keertje bij jou langs zo te horen!quote:Op donderdag 8 augustus 2019 14:42 schreef dezomervoorbij het volgende:
[..]
Haha nee!
3 uur op de barbecue in zilverfolie
Insmeren met marinade
2 uur op de barbecue in zilverfolie (hogere temperatuur)
insmeren met marinade
1 uur op de barbecue zonder zilverfolie
Magische malse ribjes als gevolg!
Pierogi!quote:Op donderdag 8 augustus 2019 12:12 schreef Kaneelstokje het volgende:
Ben even restje van gisteren aan het opbakken.
Pierogi en wat worst.
RIP.quote:Op vrijdag 9 augustus 2019 15:14 schreef Muck het volgende:
[ afbeelding ]
Ik ben zojuist overleden door een suikeroverdosis
quote:Op vrijdag 9 augustus 2019 16:53 schreef uniekhoorn het volgende:
Net een verse grote, vette gerookte paling
Dat is lang geleden, heerlijk
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |