abonnement Unibet Coolblue
pi_188205729
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 15:45 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Fictieve neerslagtekorten? :')

Ja fictief/verzonnen terminologie ja, dat je over periode A gemiddeld X neerslag hebt wil niet zeggen dat als dat een aantal som van de deler een paar jaren tegenvalt je dus automatisch een tekort hebt aan neerslag. Je zit alleen onder het gemiddelde. iets waar vooral de landbouw last van heeft. Stel nu dat het structureel is, gaan we dan elk jaar herhalen dat er een neerslagtekort is? Of wordt de nieuwe situatie (met minder neerslag) simpelweg de nieuwe realiteit en gaan we de standaarden aanpassen?

quote:
En inderdaad wat @:Greys zegt: dit zijn financiële aanpassingen die niet zo maar bekostigd of geïmplementeerd kunnen worden.
Met name niet willen, omdat als je het grondwaterpeil hoger zou houden kostbare landbouwgrond zou komen te vervallen. Aan de andere kant zijn er ook gigantische kosten aan verbonden als je dat niet doet.
https://www.trouw.nl/opin(...)F%2Fwww.google.nl%2F

Ik vind dat men nogal makkelijk naar het veranderende klimaat wijst als oorzaak, en zich beroept op zaken en feiten uit voorgaande jaren in plaats van de hand concreet in eigen boezem te steken. Terwijl daar feitelijk de enige winst ligt die te behalen valt.
blablablabla
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')