FOK!forum / Soaps, Showbizz & Sterren / [Barbiegate #31] Het houdt niet op, niet vanzelf
Leandradonderdag 25 juli 2019 @ 12:11
Na het legendarische OH OH CHERSO was haar naam voorgoed gevestigd en maakte Haagse realityster BARBIE samen met haar MICHAEL een tv-carrière op eigen benen. Jarenlang volgden honderdduizenden RTL-kijkers hun bizarre leven, dat door hun scheiding nu compleet op zijn kop staat…

Samantha+Michael+uit+elkaar.JPG
o
’Tot de dood ons scheidt’ lijkt iets korter uit te pakken voor realitysterren SAMANTHA DE JONG (27) en MICHAEL VAN DER PLAS (35). Van hun prille geluk mocht in 2012 heel Nederland meegenieten, geluk dat nog oplaaide na de geboorte van hun twee kinderen ANGELINA (5) en de pas éénjarige MILANO.

Maar nu is alles over en uit, zo bevestigt manager JAKE HAMPEL gisteren een bericht daarover in Weekblad Privé .

,,De bom is gebarsten’’, zegt Jake en Barbie staat op het punt daar zelf haar verhaal over te gaan doen.

http://www.telegraaf.nl/p(...)hael_voorbij___.html

hqdefault.jpg

Het Laatste nieuws (April 2019): Barbie is van 1 hoog gesprongen:
https://www.gids.tv/video(...)ns-haar-ex-vriendjes

SPOILER
[q]Barbie: ’RTL behandelde me als hoer’

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen

Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake

Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand

Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
[/q]
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz
26.07.2018
SPOILER
Barbie Update: Het Laatste Nieuws
Sterren Woensdag 22:53

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet écht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''
===================================================================

De diverse instagrams:

Samantha: https://www.instagram.com/samantha_de_jong29/
Michael: https://www.instagram.com/michaelvanderplas/

Michaels vriendin Naomi: https://www.instagram.com/naomicollinda/
Samantha's Vriendje van dienst
Maron Hill: https://instagram.com/maronhillofficial/
Jeffrey: https://www.instagram.com/jeffreylake/?hl=nl

https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

Update laatste nieuws. 19 April 2019
Samantha de Jong (29), beter bekend als de Haagse realityster Barbie, blijkt afgelopen woensdag haar bekken en pols te hebben gebroken. Ze is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De Jong schreef op Instagram dat het weer wat beter met haar gaat.


Eerder probeerde de realityster er een einde aan te maken door van 1 hoog te springen.
Al eerder is Barbie op de grond terecht gekomen, toen zou er sprake zijn geweest van een valpartij.

V-kini update: https://www.instagram.com/p/Bypa75do18-/

En halve top: https://www.instagram.com/p/ByawDr3otde/

En weer zwanger: https://www.instagram.com/p/B0RAkzToOqi/

[ Bericht 0% gewijzigd door Leandra op 25-07-2019 12:53:13 ]
Leandradonderdag 25 juli 2019 @ 12:12
Deze is al van 3 weken geleden....
https://www.instagram.com/p/BzdKEJdIoOp/

Ze zal dus wel een hoop moeite hebben gehad het voor zich te houden al die tijd :')
mailydonderdag 25 juli 2019 @ 12:36
Mooie TT @Leandra
praadjedonderdag 25 juli 2019 @ 12:42
Leandra ^O^
Cevichedonderdag 25 juli 2019 @ 12:48
Volgens de op is ze uit het ziekenhuis geslagen :+
praadjedonderdag 25 juli 2019 @ 12:53
Niet meer van toepassing.

[ Bericht 55% gewijzigd door praadje op 25-07-2019 13:22:40 ]
Leandradonderdag 25 juli 2019 @ 12:54
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juli 2019 12:48 schreef Ceviche het volgende:
Volgens de op is ze uit het ziekenhuis geslagen :+
Ik sluit niet uit dat dat klopt, maar heb het wel aangepast, thnx.

Ook de diverse instgram accounts aangepast.
Ticootjedonderdag 25 juli 2019 @ 12:56
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 12:12 schreef Leandra het volgende:
Deze is al van 3 weken geleden....
https://www.instagram.com/p/BzdKEJdIoOp/

Ze zal dus wel een hoop moeite hebben gehad het voor zich te houden al die tijd :')
Ze is nu 5 weken?

3 weken terug lekte de drap nog uit dr doos zeg maar.
Leandradonderdag 25 juli 2019 @ 12:57
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 12:56 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Ze is nu 5 weken?

3 weken terug lekte de drap nog uit dr doos zeg maar.
Nee joh, toen wist ze het vast al.
AgnesGrudonderdag 25 juli 2019 @ 13:01
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 12:57 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nee joh, toen wist ze het vast al.
Denk ik ook, die post is niet zonder reden geplaatst.
mailydonderdag 25 juli 2019 @ 13:02
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juli 2019 12:48 schreef Ceviche het volgende:
Volgens de op is ze uit het ziekenhuis geslagen :+
Wat slecht .... die had ik in het vorige topic ook niet gezien ... :@
praadjedonderdag 25 juli 2019 @ 13:04
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 13:02 schreef maily het volgende:

[..]

Wat slecht .... die had ik in het vorige topic ook niet gezien ... :@
Ik snap hem nog steeds niet. Wat was dan de originele TT?
mailydonderdag 25 juli 2019 @ 13:18
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 13:04 schreef praadje het volgende:

[..]

Ik snap hem nog steeds niet. Wat was dan de originele TT?
De OP, ze was uit het ziekenhuis geslagen. Dat moest natuurlijk ONTslagen zijn :s)
praadjedonderdag 25 juli 2019 @ 13:22
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juli 2019 13:18 schreef maily het volgende:

[..]

De OP, ze was uit het ziekenhuis geslagen. Dat moest natuurlijk ONTslagen zijn :s)
Ohh haha. Gemist, maar wel een grappige verhaspeling.
IriYedonderdag 25 juli 2019 @ 13:26
Nu maar hopen dat ze niet met een ander het bed gedeeld heeft toen het even uit was met Marijn.
Oeps... :X
praadjedonderdag 25 juli 2019 @ 13:42
quote:
3s.gif Op donderdag 25 juli 2019 13:26 schreef IriYe het volgende:
Nu maar hopen dat ze niet met een ander het bed gedeeld heeft toen het even uit was met Marijn.
Oeps... :X
Ohh ja, dat kan ook en is best mogelijk in deze soap. Tangel een scheve schaats gereden misschien? Die is de laatste tijd opvallend positief over Samant ~O>
Leandradonderdag 25 juli 2019 @ 13:48
Wel humor ook; ze heeft een zwangerschapstest met 3+ erop, en gewoon stellen dat ze 5 weken zwanger is.
Nee.... als je 3+ hebt dan ben je meer dan 5 weken zwanger.

Ik denk dat ze bij die babykleertjespost van 3 juli al een positieve test had (ongeacht hoelang ze toen zwanger was).
En als het werkelijk onverwacht is zou je denken dat ze toen dus al overtijd moet zijn geweest, want ik neem aan dat je niet zomaar in het wilde weg gedurende een normale cyclus gaat testen of je zwanger bent.
Leandradonderdag 25 juli 2019 @ 13:51
Ik mag overigens hopen dat ze het hier op 30 juni nog niet wist:
https://www.instagram.com/p/BzWN4JeIKh0/

Tenzij er Dubbelfrisss in dat wijnglas zit, dan maakt het weer niet uit :+
Ticootjedonderdag 25 juli 2019 @ 13:51
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 13:48 schreef Leandra het volgende:
Wel humor ook; ze heeft een zwangerschapstest met 3+ erop, en gewoon stellen dat ze 5 weken zwanger is.
Nee.... als je 3+ hebt dan ben je meer dan 5 weken zwanger.

Ik denk dat ze bij die babykleertjespost van 3 juli al een positieve test had (ongeacht hoelang ze toen zwanger was).
En als het werkelijk onverwacht is zou je denken dat ze toen dus al overtijd moet zijn geweest, want ik neem aan dat je niet zomaar in het wilde weg gedurende een normale cyclus gaat testen of je zwanger bent.
Ik hou het erop dat ze gewoon de avond ervoor in plaats van in dr kont per ongeluk het andere gat heeft gebruikt.

Onverwacht...
mascara-klodderdonderdag 25 juli 2019 @ 13:54
Zou ze wel een normale cyclus hebben. Ze zit toch ook aan de anti-depressiva?
amarantadonderdag 25 juli 2019 @ 14:06
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 13:51 schreef Leandra het volgende:
Ik mag overigens hopen dat ze het hier op 30 juni nog niet wist:
https://www.instagram.com/p/BzWN4JeIKh0/

Tenzij er Dubbelfrisss in dat wijnglas zit, dan maakt het weer niet uit :+
Die zonnebril is écht héél lelijk. Maar echt!
soapiedonderdag 25 juli 2019 @ 14:07
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juli 2019 14:06 schreef amaranta het volgende:

[..]

Die zonnebril is écht héél lelijk. Maar echt!
Ik vind die outfit erger!
Messinadonderdag 25 juli 2019 @ 14:09
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juli 2019 14:06 schreef amaranta het volgende:

[..]

Die zonnebril is écht héél lelijk. Maar echt!
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 11:18 schreef amaranta het volgende:
Die zonnebril is écht foeilelijk
Echt heel lelijk? :P
amarantadonderdag 25 juli 2019 @ 14:10
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 14:09 schreef Messina het volgende:

[..]


[..]

Echt heel lelijk? :P
Ja, echt ontzettend.
Leandradonderdag 25 juli 2019 @ 14:10
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juli 2019 14:06 schreef amaranta het volgende:

[..]

Die zonnebril is écht héél lelijk. Maar echt!
Ik vind vooral die Yolanthe-haarlijn zo lelijk, maar goed, misschien was ze al zo dronken dat ze niet doorhad dat haar pruik raar zat.
amarantadonderdag 25 juli 2019 @ 14:11
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 14:07 schreef soapie het volgende:

[..]

Ik vind die outfit erger!
Tja, lingerie. En ze kan het hebben. Heb vandaag pijnlijkere dingen gezien aan het zwembad. Maar die bril.
Messinadonderdag 25 juli 2019 @ 14:11
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juli 2019 14:10 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ja, echt ontzettend.
Afschuwelijk lelijk.
Past bij d'r baasje. (Alleen die doet 't zichzelf aan....)
Leandradonderdag 25 juli 2019 @ 14:11
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 14:07 schreef soapie het volgende:

[..]

Ik vind die outfit erger!
Ze staat gewoon in haar ondergoed, de tweede foto in die post is nog lelijker.
amarantadonderdag 25 juli 2019 @ 14:12
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 14:10 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik vind vooral die Yolanthe-haarlijn zo lelijk, maar goed, misschien was ze al zo dronken dat ze niet doorhad dat haar pruik raar zat.
Nu je het zegt. Dr haar zit indd schots en scheef
Cevichedonderdag 25 juli 2019 @ 14:13
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 14:07 schreef soapie het volgende:

[..]

Ik vind die outfit erger!
Ook behoorlijk overdressed/underdressed vergeleken bij die andere twee :P
amarantadonderdag 25 juli 2019 @ 14:13
Hoe oud is die Jean eigenlijk?
saparmurat_niyazovdonderdag 25 juli 2019 @ 14:24
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juli 2019 14:13 schreef amaranta het volgende:
Hoe oud is die Jean eigenlijk?
51. Ik vind m een hoog "how do you do, fellow kids"-gehalte hebben.
amarantadonderdag 25 juli 2019 @ 14:28
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 14:24 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

51. Ik vind m een hoog "how do you do, fellow kids"-gehalte hebben.
Dat dus
Ticootjedonderdag 25 juli 2019 @ 17:02
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 14:24 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

51. Ik vind m een hoog "how do you do, fellow kids"-gehalte hebben.
Ik vind m nogal een drugskop hebben.
JaneDoedonderdag 25 juli 2019 @ 19:37
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 17:02 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Ik vind m nogal een drugskop hebben.
Zou het misschien komen daardoor hij meer dan 2000 vrouwen geneukt heeft? Kan me voorstellen dat dat je op een gegeven moment ook gaat opbreken.
Sunshine1982donderdag 25 juli 2019 @ 19:46
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juli 2019 19:37 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Zou het misschien komen daardoor hij meer dan 2000 vrouwen geneukt heeft? Kan me voorstellen dat dat je op een gegeven moment ook gaat opbreken.
Zou dat niet gewoon grootspraak zijn.
mailydonderdag 25 juli 2019 @ 20:12
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juli 2019 19:37 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Zou het misschien komen daardoor hij meer dan 2000 vrouwen geneukt heeft? Kan me voorstellen dat dat je op een gegeven moment ook gaat opbreken.
Ben je niet in de war met Tangel?
mascara-klodderdonderdag 25 juli 2019 @ 20:16
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 20:12 schreef maily het volgende:

[..]

Ben je niet in de war met Tangel?
Nope. Jan staat er ook bekend om.
Ticootjedonderdag 25 juli 2019 @ 22:59
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juli 2019 19:37 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Zou het misschien komen daardoor hij meer dan 2000 vrouwen geneukt heeft? Kan me voorstellen dat dat je op een gegeven moment ook gaat opbreken.
Ik heb het over zn andere kop.
tesssssssssdonderdag 25 juli 2019 @ 23:26
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 17:02 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Ik vind m nogal een drugskop hebben.
JaneDoevrijdag 26 juli 2019 @ 02:15
quote:
Het zou zo een sketch uit Koefnoen kunnen zijn
JaneDoevrijdag 26 juli 2019 @ 02:20
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 20:12 schreef maily het volgende:

[..]

Ben je niet in de war met Tangel?
DJ Jean kreeg 2000 vrouwen het bed in, Gerard Joling nog veel meer mannen
tesssssssssvrijdag 26 juli 2019 @ 06:12
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 02:15 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Het zou zo een sketch uit Koefnoen kunnen zijn
Ik moest ook even drie keer checken of het wel echt DJ Jean was.

Ik geloofde het eerst niet.
IriYevrijdag 26 juli 2019 @ 12:18
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 17:02 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Ik vind m nogal een drugskop hebben.
Klopt. Drank en drugs. Dan krijg je zo'n verlepte kop.
saparmurat_niyazovvrijdag 26 juli 2019 @ 17:34
https://www.instagram.com/p/B0YMlA7I5iv/

Ome Jean mag in ieder geval ook mee naar het strand.
Leandravrijdag 26 juli 2019 @ 17:41
quote:
Dat is 5,5 jaar iedere dag een ander..
Iedere dag, geen hoofdpijn, geen kater, iedere dag.

Nou zullen het er sommige dagen ook wel meer dan 1 zijn geweest, maar ze zullen toch ook wel eens hoofdpijn en/of een kater gehad hebben.
Zelfs als je er 6 keer zo lang over mag doen (33 jaar), betekent dat gemiddeld iedere 6 dagen een ander.

Geen wonder dat ze niet in staat zijn een vaste relatie te hebben.
JaneDoevrijdag 26 juli 2019 @ 17:49
quote:
10s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 17:34 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B0YMlA7I5iv/

Ome Jean mag in ieder geval ook mee naar het strand.
"Onderweg na strand"... Verschrikkelijk, zie steeds meer mensen zo schrijven
Ticootjevrijdag 26 juli 2019 @ 18:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 17:49 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

"Onderweg na strand"... Verschrikkelijk, zie steeds meer mensen zo schrijven
Vooral bepaalde mensen.
Leandravrijdag 26 juli 2019 @ 18:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 17:49 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

"Onderweg na strand"... Verschrikkelijk, zie steeds meer mensen zo schrijven
Oh, ze zijn nog niet op het strand geweest? :D
mascara-kloddervrijdag 26 juli 2019 @ 18:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 18:38 schreef Leandra het volgende:

[..]

Oh, ze zijn nog niet op het strand geweest? :D
_O-
Taigavrijdag 26 juli 2019 @ 20:24
https://www.instagram.com/p/B0Y7pO5oZaG/?igshid=4jgpaqnmga8

Zo te zien is ze al aardig onderweg in de zwangerschap?
amarantavrijdag 26 juli 2019 @ 20:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 20:24 schreef Taiga het volgende:
https://www.instagram.com/p/B0Y7pO5oZaG/?igshid=4jgpaqnmga8

Zo te zien is ze al aardig onderweg in de zwangerschap?
Dat lijkt mij een oude foto.
Tallyvrijdag 26 juli 2019 @ 20:49
De bikini op de leuning van de bank is wel degene die ze aan had vandaag naar het strand.
praadjevrijdag 26 juli 2019 @ 20:50
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 20:36 schreef amaranta het volgende:

[..]

Dat lijkt mij een oude foto.
Mij ook. Of ze moet een drieling verwachten. Maar ik sta er niet van te kijken als het in scene is gezet en ze straks een zogenaamde miskraam krijgt. Want waarom wist haar moeder niet dat ze zwanger was? En met dit al verre buikje is het straks nog erger als ze een 'miskraam' krijgt.

Op de foto's bij Jan was ze trouwens nog strak.

Ik vermoed zomaar een opzetje om straks haar verhaal weer aan de bladen te kunnen verkopen.
praadjevrijdag 26 juli 2019 @ 20:52
En waarom ligt die bikini pontificaal in beeld? Ze kan manipuleren ten top, ik geloof er niets van in ieder geval.
amarantavrijdag 26 juli 2019 @ 20:54
Oh dat is een bikini :X
Ik dacht een decoratief opgespeld bosje nep bloemen op de bank. Vond het al een raar ding
praadjevrijdag 26 juli 2019 @ 20:58
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 20:54 schreef amaranta het volgende:
Oh dat is een bikini :X
Ik dacht een decoratief opgespeld bosje nep bloemen op de bank. Vond het al een raar ding
Ik moest het ook hier lezen hoor :D
Leandravrijdag 26 juli 2019 @ 21:19
Woensdag: Ik ben 5 weken zwanger!
Vrijdag: Hallo babybuik!!!
Ticootjevrijdag 26 juli 2019 @ 21:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 21:19 schreef Leandra het volgende:
Woensdag: Ik ben 5 weken zwanger!
Vrijdag: Hallo babybuik!!!
Whahahahahahahahahaha.

Echt?
Leandravrijdag 26 juli 2019 @ 21:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 21:20 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Whahahahahahahahahaha.

Echt?
Ze zei het niet letterlijk bij de foto, maar daar houdt het ook mee op.
Leandravrijdag 26 juli 2019 @ 21:25
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 20:36 schreef amaranta het volgende:

[..]

Dat lijkt mij een oude foto.
Denk het niet: nieuwe bikini.
Sunshine1982vrijdag 26 juli 2019 @ 21:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 21:25 schreef Leandra het volgende:

[..]

Denk het niet: nieuwe bikini.
Yes, die bikini had ze ook 'aan' een paar foto's terug waar ze opstaat met Maron.
Leandravrijdag 26 juli 2019 @ 21:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 21:30 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Yes, die bikini had ze ook 'aan' een paar foto's terug waar ze opstaat met Maron.
Ze heeft m deze week al 2 dagen aan, lijkt me niet iets wat ze met een oude bikini doet.
tesssssssssvrijdag 26 juli 2019 @ 21:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 20:24 schreef Taiga het volgende:
https://www.instagram.com/p/B0Y7pO5oZaG/?igshid=4jgpaqnmga8

Zo te zien is ze al aardig onderweg in de zwangerschap?
Ik snap er ook niks meer van, als je vijf weken zwanger bent, zie je nog niks.

Echt raar, allemaal.
Hilzillahvrijdag 26 juli 2019 @ 21:45
Deze baby gaat minstens 6 weken ‘te vroeg’ geboren worden...
Messinavrijdag 26 juli 2019 @ 21:46
Mooie shoarmabuik. :)
mailyvrijdag 26 juli 2019 @ 21:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 20:50 schreef praadje het volgende:

[..]

Mij ook. Of ze moet een drieling verwachten. Maar ik sta er niet van te kijken als het in scene is gezet en ze straks een zogenaamde miskraam krijgt. Want waarom wist haar moeder niet dat ze zwanger was? En met dit al verre buikje is het straks nog erger als ze een 'miskraam' krijgt.

Op de foto's bij Jan was ze trouwens nog strak.

Ik vermoed zomaar een opzetje om straks haar verhaal weer aan de bladen te kunnen verkopen.
Er stond toch het cijfer "3" op die zwangerschapstest? :D

Het zou mij eigenlijk niks verbazen als het één grote grap is .....
Sunshine1982vrijdag 26 juli 2019 @ 21:46
Ze haalt de weken met de maanden door elkaar. Dat zou betekenen dat Maron heul niet de vader is! *nog meer sensatie*
mailyvrijdag 26 juli 2019 @ 21:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 20:24 schreef Taiga het volgende:
https://www.instagram.com/p/B0Y7pO5oZaG/?igshid=4jgpaqnmga8

Zo te zien is ze al aardig onderweg in de zwangerschap?
Rijsttafel doet wonderen.
Ticootjevrijdag 26 juli 2019 @ 21:47
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 20:36 schreef amaranta het volgende:

[..]

Dat lijkt mij een oude foto.
Dat moet wel. Mijn buik is net zo dik, met 30 weken en een tweeling.
saparmurat_niyazovvrijdag 26 juli 2019 @ 21:49
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 21:46 schreef Sunshine1982 het volgende:
Dat zou betekenen dat Maron heul niet de vader is! *nog meer sensatie*
Dj Jean! :o Of toch nog een afscheidscadeau van Jeff?
Sunshine1982vrijdag 26 juli 2019 @ 21:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 21:49 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Dj Jean! :o Of toch nog een afscheidscadeau van Jeff?
Waar is die Jeffrey trouwens opeens gebleven?
saparmurat_niyazovvrijdag 26 juli 2019 @ 21:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 21:51 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Waar is die Jeffrey trouwens opeens gebleven?
Die timmert nog aan de weg in de bouw en met een nieuwe single. De vriendin die hij in het clipje liet opdraven is inmiddels ook een ex: https://www.shownieuws.nl(...)y-verbreken-relatie/
mailyvrijdag 26 juli 2019 @ 21:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 21:54 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Die timmert nog aan de weg in de bouw en met een nieuwe single. De vriendin die hij in het clipje liet opdraven is inmiddels ook een ex: https://www.shownieuws.nl(...)y-verbreken-relatie/
Die drol op zijn hoofd nog steeds _O-
Sunshine1982vrijdag 26 juli 2019 @ 21:56
Die kerel is gay. No doubt.
quirinavrijdag 26 juli 2019 @ 22:02
Het zijn allemaal ranzige typetjes.
saparmurat_niyazovvrijdag 26 juli 2019 @ 22:07
O, ze wilden dus ook samen gaan vloggen maar het is bij 1 video gebleven.

tesssssssssvrijdag 26 juli 2019 @ 22:12
quote:
9s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 22:07 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
O, ze wilden dus ook samen gaan vloggen maar het is bij 1 video gebleven.

Goh, dat is echt heel erg dat het bij 1 vlog is gebleven.

Ik had ze wel het hele jaar willen volgen. -O-
mailyvrijdag 26 juli 2019 @ 22:15
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 22:02 schreef quirina het volgende:
Het zijn allemaal ranzige typetjes.
Mooie toekomstige TT _O_
Andromachevrijdag 26 juli 2019 @ 23:07
Is dit nou normaal, in Haaglandse volkswijken?
#ANONIEMvrijdag 26 juli 2019 @ 23:14
:O

https://www.instagram.com/p/B0ZOQIFIyw5/?igshid=vl2zpex8m570
Cynix ®vrijdag 26 juli 2019 @ 23:14
Mwoa, had ook Eindhoven kunnen zijn, hoor. Deze onderlaag kom je overal tegen.
saparmurat_niyazovvrijdag 26 juli 2019 @ 23:23
quote:
ik word weer de gene die ik hier voor was
Is dat wel zo'n goed idee?
Sunshine1982vrijdag 26 juli 2019 @ 23:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:23 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Is dat wel zo'n goed idee?
Misschien bedoeld ze wel de gêne?
hierissieweervrijdag 26 juli 2019 @ 23:30
Oe! Ze gaat voor de 3de kans...
mailyvrijdag 26 juli 2019 @ 23:54
https://www.instagram.com/p/B0ZIfkZlFoK/

morge avond me b day viere gezellig uiteete
Leandrazaterdag 27 juli 2019 @ 00:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:54 schreef maily het volgende:
https://www.instagram.com/p/B0ZIfkZlFoK/

morge avond me b day viere gezellig uiteete
Maar nu lekker relaxe.

Ook echt hè, dat "b day" :r
IriYezaterdag 27 juli 2019 @ 00:03
Foto met d'r bolle buik is net zo nep als zij zelf. :')

Die bikini had ze vorig jaar ook al. Hier ligt ie op het aanrecht. Schermafbeelding%202018-05-14%20om%2011.38.35.png?itok=knIPCAXr
mailyzaterdag 27 juli 2019 @ 00:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 00:01 schreef Leandra het volgende:

[..]

Maar nu lekker relaxe.

Ook echt hè, dat "b day" :r
Ja :D
Maar dan wordt ze 30? Of dat viert ze dan.
Leandrazaterdag 27 juli 2019 @ 00:48
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 00:03 schreef maily het volgende:

[..]

Ja :D
Maar dan wordt ze 30? Of dat viert ze dan.
Ja, ze wordt 30.
Ik ben benieuwd of ze nou een instagram gaat nemen met 30 in de accountnaam.

Zet dan gewoon je geboortejaar er in, maar je leeftijd is zo stupide.
Leandrazaterdag 27 juli 2019 @ 00:49
quote:
6s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 00:03 schreef IriYe het volgende:
Foto met d'r bolle buik is net zo nep als zij zelf. :')

Die bikini had ze vorig jaar ook al. Hier ligt ie op het aanrecht. [ afbeelding ]
:D
tessssssssszaterdag 27 juli 2019 @ 07:45
https://www.telegraaf.nl/(...)-jong-showt-babybuik

Dat kan ook niet kloppen als ze zo een grote buik heeft, dat haar moeder het niet weet, terwijl die 1 straat verder woont.

Dus geef mijn portie maar aan Fikkie.
mailyzaterdag 27 juli 2019 @ 09:02
Nogmaals; het is één grote grap. En wij zijn er ingetuind.
tessssssssszaterdag 27 juli 2019 @ 09:30
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 09:02 schreef maily het volgende:
Nogmaals; het is één grote grap. En wij zijn er ingetuind.
Het is ook best een zieke grap.

Ik heb er eigenlijk geen woorden meer voor.

Behalve dan dat ze echt intensieve psychiatrische hulp nodig heeft.
saparmurat_niyazovzaterdag 27 juli 2019 @ 09:36
quote:
Opvallend is dat Barbie al best wel een grote babybuik heeft, terwijl ze claimt nog maar vijf weken zwanger te zijn.
Opvallend? Eerder onwaarschijnlijk.

Edit: dit was tien dagen geleden en daar is nog niets te zien. Ik ben geen zwangerschapexpert, maar het is toch niet ineens "ploep" en dan is je dikke buik er?
Maracazaterdag 27 juli 2019 @ 09:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 09:02 schreef maily het volgende:
Nogmaals; het is één grote grap. En wij zijn er ingetuind.
Hoop/denk dat je gelijk hebt :)
Ticootjezaterdag 27 juli 2019 @ 10:14
quote:
10s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 09:36 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Opvallend? Eerder onwaarschijnlijk.

Edit: dit was tien dagen geleden en daar is nog niets te zien. Ik ben geen zwangerschapexpert, maar het is toch niet ineens "ploep" en dan is je dikke buik er?
Je hebt in het begin soms wat last van opgezette darmen.
amarantazaterdag 27 juli 2019 @ 10:27
Buik is Weer weg
https://www.instagram.com/p/B0ac9B4oT5s/
mailyzaterdag 27 juli 2019 @ 10:34
quote:
Ze draagt hoog en krijgt een tweeling _O-
amarantazaterdag 27 juli 2019 @ 10:39
Wat zou ze vóór strand doen?
Leandrazaterdag 27 juli 2019 @ 10:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 10:39 schreef amaranta het volgende:
Wat zou ze vóór strand doen?
:D
Sunshine1982zaterdag 27 juli 2019 @ 11:02
Wat zou Michael hier nou van vinden... Elke dag insta's lange leve de lol terwijl hij elke dag de kids heeft. Ik vraag me af of ze ze nog wel eens ziet..
IriYezaterdag 27 juli 2019 @ 11:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:02 schreef Sunshine1982 het volgende:
Wat zou Michael hier nou van vinden... Elke dag insta's lange leve de lol terwijl hij elke dag de kids heeft. Ik vraag me af of ze ze nog wel eens ziet..
Die ziet in de toekomst wel weer een baby verschijnen. https://www.shownieuws.nl(...)or-michael-en-naomi/
mailyzaterdag 27 juli 2019 @ 11:20
quote:
7s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:10 schreef IriYe het volgende:

[..]

Die ziet in de toekomst wel weer een baby verschijnen. https://www.shownieuws.nl(...)or-michael-en-naomi/
Ik vraag me steeds af welke smiley hier het beste bij past: :9 :6 of :P
IriYezaterdag 27 juli 2019 @ 11:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:20 schreef maily het volgende:

[..]

Ik vraag me steeds af welke smiley hier het beste bij past: :9 :6 of :P
De kots-smiley is wmb het meest van toepassing.
mailyzaterdag 27 juli 2019 @ 11:26
quote:
7s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:23 schreef IriYe het volgende:

[..]

De kots-smiley is wmb het meest van toepassing.
Ook, maar omdat ze overal hun tong uitsteken :D
IriYezaterdag 27 juli 2019 @ 12:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:26 schreef maily het volgende:

[..]

Ook, maar omdat ze overal hun tong uitsteken :D
Als in lekker puh? Ja, we zien wat die houding ze oplevert. :') :P
praadjezaterdag 27 juli 2019 @ 12:02
quote:
_O-
Eightyonezaterdag 27 juli 2019 @ 13:03
quote:
Net een realdoll, zo.
quirinazaterdag 27 juli 2019 @ 13:05
Met vijf weken zwangerschap zie je nog niks.
Mariposaszaterdag 27 juli 2019 @ 13:06
Volgens mij denkt zij oprecht dat ze het gewoon weer opnieuw kan proberen met een nieuwe baby. Zal nog even vies tegenvallen. Daar komt zware toezicht van Jeugdzorg bij kijken, en vrijwel zeker al tijdens de zwangerschap.
IriYezaterdag 27 juli 2019 @ 13:24
Waar blijft de echo-foto? De echo van de baby van Rolf was óók al gestolen na de abortus. Tis allemaal wat.
Marsenalzaterdag 27 juli 2019 @ 13:32
Dit is allemaal een grapje denk ik nu. :)
tessssssssszaterdag 27 juli 2019 @ 14:04
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:05 schreef quirina het volgende:
Met vijf weken zwangerschap zie je nog niks.
Nee, maar gisteren was er deze https://www.instagram.com/p/B0Y7pO5oZaG/

...en de bloemetjes bikini komt ook overal op mysterieuze wijze weer terug.
Ticootjezaterdag 27 juli 2019 @ 14:08
Met 5 weken is er nog niks te zien op een echo.
JaneDoezaterdag 27 juli 2019 @ 14:24
quote:
#proudmommy
Marsenalzaterdag 27 juli 2019 @ 14:52
Wat een toeters :')
amarantazaterdag 27 juli 2019 @ 16:18
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 14:52 schreef Marsenal het volgende:
Wat een toeters :')
Vinden mannen geil. Denkt ze
Ticootjezaterdag 27 juli 2019 @ 17:05
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 16:18 schreef amaranta het volgende:

[..]

Vinden mannen geil. Denkt ze
Nou ja, er zijn mannen die zijn gek op grote borsten. Echt of nep ...

Die van mij heeft weer even geluk.
amarantazaterdag 27 juli 2019 @ 18:26
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 17:05 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Nou ja, er zijn mannen die zijn gek op grote borsten. Echt of nep ...

Die van mij heeft weer even geluk.
Bofkont!
IriYemaandag 29 juli 2019 @ 11:32
Video: Maron Hill helemaal klaar voor komst kindje met Barbie.
https://www.shownieuws.nl(...)t-kindje-met-barbie/

Michael van der Plas zag 'zwangerschap' Barbie niet aankomen.

Voor Michael van der Plas, met wie Samantha twee kinderen heeft, kwam dit babynieuws plotseling uit de lucht vallen. Hij moest op Instagram lezen dat zijn ex ‘zwanger’ is. In De Telegraaf doet hij zijn verhaal. “Ik zag ineens een bericht op sociale media dat ze zwanger is. Dat heb ik een paar keer opnieuw gelezen, omdat ik het eerst niet kon geloven. Samantha hoeft mij officieel niet op de hoogte te brengen, want het is mijn ex. Maar het is misschien wel zo netjes. We hebben toch twee kinderen samen…”

Ook was hij heel verbaasd over deze plotselinge zwangerschap. “Of het slim is? Ach, wat zal ik zeggen. Als zij denkt dat dit het geschikte moment is om een gezin te gaan vormen met een jongen die ze nog maar net kent, dan zet ik daar mijn vraagtekens bij. Het is haar leven, dus ze moet het zelf weten, maar ik zou het nooit gedaan hebben”, vertelt hij aan de krant. Bovendien twijfelt hij of zij het wel aan kan. “Ik kan best begrijpen dat ze een gezin wil stichten, maar ik heb mijn twijfels of dit nu de geschikte tijd is. Het is belangrijker dat ze eerst zorgt dat ze haar leven weer op de rit krijgt. Dat ze weer de goede moeder voor haar eigen kinderen kan zijn, die ze voor de problemen en haar zelfmoordpogingen altijd is geweest. Aan de andere kant vind ik het wel een juiste keuze dat ze het kindje wil houden. Ik ben namelijk tegen abortus.”
https://www.shownieuws.nl(...)arbie-niet-aankomen/
amarantamaandag 29 juli 2019 @ 11:53
Merron? Ik dacht dat het Ma (korte klank) Ron was.
Ronaldmaandag 29 juli 2019 @ 12:06
quote:
1s.gif Op maandag 29 juli 2019 11:53 schreef amaranta het volgende:
Merron? Ik dacht dat het Ma (korte klank) Ron was.
Nou ja het maakt op zich niet uit, want de echte naam van deze droeftoeter is Marijn
Leandramaandag 29 juli 2019 @ 12:09
quote:
7s.gif Op maandag 29 juli 2019 11:32 schreef IriYe het volgende:
Video: Maron Hill helemaal klaar voor komst kindje met Barbie.
https://www.shownieuws.nl(...)t-kindje-met-barbie/

Michael van der Plas zag 'zwangerschap' Barbie niet aankomen.

Voor Michael van der Plas, met wie Samantha twee kinderen heeft, kwam dit babynieuws plotseling uit de lucht vallen. Hij moest op Instagram lezen dat zijn ex ‘zwanger’ is. In De Telegraaf doet hij zijn verhaal. “Ik zag ineens een bericht op sociale media dat ze zwanger is. Dat heb ik een paar keer opnieuw gelezen, omdat ik het eerst niet kon geloven. Samantha hoeft mij officieel niet op de hoogte te brengen, want het is mijn ex. Maar het is misschien wel zo netjes. We hebben toch twee kinderen samen…”

Ook was hij heel verbaasd over deze plotselinge zwangerschap. “Of het slim is? Ach, wat zal ik zeggen. Als zij denkt dat dit het geschikte moment is om een gezin te gaan vormen met een jongen die ze nog maar net kent, dan zet ik daar mijn vraagtekens bij. Het is haar leven, dus ze moet het zelf weten, maar ik zou het nooit gedaan hebben”, vertelt hij aan de krant. Bovendien twijfelt hij of zij het wel aan kan. “Ik kan best begrijpen dat ze een gezin wil stichten, maar ik heb mijn twijfels of dit nu de geschikte tijd is. Het is belangrijker dat ze eerst zorgt dat ze haar leven weer op de rit krijgt. Dat ze weer de goede moeder voor haar eigen kinderen kan zijn, die ze voor de problemen en haar zelfmoordpogingen altijd is geweest. Aan de andere kant vind ik het wel een juiste keuze dat ze het kindje wil houden. Ik ben namelijk tegen abortus.”
https://www.shownieuws.nl(...)arbie-niet-aankomen/
Ha ha, zijn vriendin brengt een schijtnummer uit om Samantha af te zeiken en Michael is verbaasd dat hij niet op de hoogte is gebracht van een zwangerschap? :') joh....
Fokkie83maandag 29 juli 2019 @ 15:43
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 12:09 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ha ha, zijn vriendin brengt een schijtnummer uit om Samantha af te zeiken en Michael is verbaasd dat hij niet op de hoogte is gebracht van een zwangerschap? :') joh....
Aan de andere kant vind Michael het wel de juiste keuze dat ze het kindje wilt houden, hij is namelijk tegen abortus.
Mijn hemel, wat een simpele zielen.
Ik wil niet heel hard zijn maar wat er tot nu toe allemaal naar buiten is gekomen, vind ik dit niet het meest geschikte moment ( om het netjes te schrijven ) Ik vond haar in de series wel als een leuke/ goede moeder overkomen.( Behalve dat gekanker en ordinair gedoe waar de kinderen bij waren, Michael deed niet zo heel veel met de kinderen, zij was er continu mee in de weer .

En ouders die nog van niks wisten? Wel echt een Samantha actie.Of het was gepland, had het in een impulsieve bui al geroepen dat ze ermee bezig was en ouders hebben daar kritiek op geuit.

Ik geloof er werkelijk helemaal niks van dat het niet gepland is.Had nog gehoopt op een slechte grap maar als ook Maron het bevestigd...( niet dat ik hem hoog in schat )

Had ze laatst niet in de Story haar verhaal gedaan dat haar hondje bij haar tante was omdat ze nog niet eens voor zichzelf kon zorgen?

En wat is dat? De ene dag een aardige buik die de andere dag weer weg is.

2 keer eerder een abortus en dan toch zogenaamd weer onverwachts zwanger, een normaal iemand zou er alles aan doen zodat het niet weer gebeurd.En relatie is nu 4 maanden? ( volgens mij wisten ze zelf niet eens precies hoelang ze wat hadden ) Verleden keer ging het al slecht met de relatie. Lekker hoor , die zwangerschapshormoontjes erbij.
Fokkie83maandag 29 juli 2019 @ 15:47
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 14:52 schreef Marsenal het volgende:
Wat een toeters :')
Nep borsten kunnen soms best mooi zijn in sommige gevallen maar ik vind ze bij haar veels te groot en niet mooi.
Fokkie83maandag 29 juli 2019 @ 15:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 21:54 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Die timmert nog aan de weg in de bouw en met een nieuwe single. De vriendin die hij in het clipje liet opdraven is inmiddels ook een ex: https://www.shownieuws.nl(...)y-verbreken-relatie/
Doordat Jeffrey met Samantha is gegaan, kennen mensen hem.Daar was hij op uit, anders had bijna niemand geweten wie hij was, die gast moet eens gewoon uit de kast komen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Fokkie83 op 29-07-2019 17:21:21 ]
tesssssssssmaandag 29 juli 2019 @ 17:17
quote:
7s.gif Op maandag 29 juli 2019 11:32 schreef IriYe het volgende:
Video: Maron Hill helemaal klaar voor komst kindje met Barbie.
https://www.shownieuws.nl(...)t-kindje-met-barbie/

Michael van der Plas zag 'zwangerschap' Barbie niet aankomen.

Voor Michael van der Plas, met wie Samantha twee kinderen heeft, kwam dit babynieuws plotseling uit de lucht vallen. Hij moest op Instagram lezen dat zijn ex ‘zwanger’ is. In De Telegraaf doet hij zijn verhaal. “Ik zag ineens een bericht op sociale media dat ze zwanger is. Dat heb ik een paar keer opnieuw gelezen, omdat ik het eerst niet kon geloven. Samantha hoeft mij officieel niet op de hoogte te brengen, want het is mijn ex. Maar het is misschien wel zo netjes. We hebben toch twee kinderen samen…”

Ook was hij heel verbaasd over deze plotselinge zwangerschap. “Of het slim is? Ach, wat zal ik zeggen. Als zij denkt dat dit het geschikte moment is om een gezin te gaan vormen met een jongen die ze nog maar net kent, dan zet ik daar mijn vraagtekens bij. Het is haar leven, dus ze moet het zelf weten, maar ik zou het nooit gedaan hebben”, vertelt hij aan de krant. Bovendien twijfelt hij of zij het wel aan kan. “Ik kan best begrijpen dat ze een gezin wil stichten, maar ik heb mijn twijfels of dit nu de geschikte tijd is. Het is belangrijker dat ze eerst zorgt dat ze haar leven weer op de rit krijgt. Dat ze weer de goede moeder voor haar eigen kinderen kan zijn, die ze voor de problemen en haar zelfmoordpogingen altijd is geweest. Aan de andere kant vind ik het wel een juiste keuze dat ze het kindje wil houden. Ik ben namelijk tegen abortus.”
https://www.shownieuws.nl(...)arbie-niet-aankomen/
Die Moron heeft volgens mij geen idee wat hem te wachten staat.
Fokkie83maandag 29 juli 2019 @ 17:22
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 17:17 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Die Moron heeft volgens mij geen idee wat hem te wachten staat.
Welnee, dat zie je ook aan zijn naïeve houding in dat filmpje.
tesssssssssmaandag 29 juli 2019 @ 17:26
quote:
1s.gif Op maandag 29 juli 2019 17:22 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Welnee, dat zie je ook aan zijn naïeve houding in dat filmpje.
Nee, en aan het eind zegt hij "Samantha vind het leuk dus"

Owh jah, nou dan is het goed.

Dan kunnen jullie tot zijn 21e voor hem zorgen. Of 18e. Maar in ieder geval best lang.
hierissieweermaandag 29 juli 2019 @ 17:27
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 17:17 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Die Moron heeft volgens mij geen idee wat hem te wachten staat.
Die Maron kijkt ook wel heel verdoofd in de camera!
Fokkie83maandag 29 juli 2019 @ 17:29
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 17:26 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Nee, en aan het eind zegt hij "Samantha vind het leuk dus"


Ja dat hoorde ik idd ook.Dacht is dit nou geplakt en geknipt / is er een zin weggelaten of meent hij dit nou serieus?
Wat een irritante rot stem heeft diegene die hem interviewde :X
IriYemaandag 29 juli 2019 @ 17:30
Zijn 'baan' als MC :') kan hij verder ook wel vergeten. Samant zal niet toestaan dat hij in z'n eentje gaat feesten. >:)
Fokkie83maandag 29 juli 2019 @ 17:33
Dacht trouwens eerder ook dat ze op het 2e filmpje van 12 juli onder invloed was.
Kan de link niet plakken, geen idee hoe dat moet.
Maar ze praat daar ineens met een raar, dom stemmetje.
hierissieweermaandag 29 juli 2019 @ 19:47
quote:
7s.gif Op maandag 29 juli 2019 17:30 schreef IriYe het volgende:
Zijn 'baan' als MC :') kan hij verder ook wel vergeten. Samant zal niet toestaan dat hij in z'n eentje gaat feesten. >:)
Die feest gewoon mee hoor...
#ANONIEMdinsdag 30 juli 2019 @ 03:15
quote:
6s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 00:03 schreef IriYe het volgende:
Foto met d'r bolle buik is net zo nep als zij zelf. :')

Die bikini had ze vorig jaar ook al. Hier ligt ie op het aanrecht. [ afbeelding ]
Mooie jaren 90 keuken...
zoeperzazkedinsdag 30 juli 2019 @ 06:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 03:15 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Mooie jaren 90 keuken...
Hij is tenminste niet zuurstokroze.... :+
Messinadinsdag 30 juli 2019 @ 07:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 03:15 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Mooie jaren 90 woningbouwkeuken...
:D
#ANONIEMdinsdag 30 juli 2019 @ 08:19
quote:
1s.gif Op maandag 29 juli 2019 17:33 schreef Fokkie83 het volgende:
Dacht trouwens eerder ook dat ze op het 2e filmpje van 12 juli onder invloed was.
Kan de link niet plakken, geen idee hoe dat moet.
Maar ze praat daar ineens met een raar, dom stemmetje.
https://www.instagram.com/p/Bz0vsgllLSl/?igshid=59v0heayaqi8
Tinkepinkdinsdag 30 juli 2019 @ 09:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 03:15 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Mooie jaren 90 keuken...
Boeien. Als het maar functioneert toch?
Tinkepinkdinsdag 30 juli 2019 @ 09:54
quote:
Instacrime :’)
Ronalddinsdag 30 juli 2019 @ 10:10
quote:
7s.gif Op maandag 29 juli 2019 17:30 schreef IriYe het volgende:
Zijn 'baan' als MC :') kan hij verder ook wel vergeten.
En dan ook nog mc bij fucking Dj Jean. Die uitgerangeerde coke snuiver die alleen nog op schuurfeesten optreedt voor een fooi.

Ik vraag me toch of hoe Maron Hill dat voor zich ziet als hij straks 40 is.
Slacentrifugedinsdag 30 juli 2019 @ 10:16
Misschien doet Samantha wel een Sabia’tje... (tenminste, die had toch ook een zwangerschap gefaked in de hoop dat het haar iets op zou leveren?)
Fokkie83dinsdag 30 juli 2019 @ 11:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 10:16 schreef Slacentrifuge het volgende:
Misschien doet Samantha wel een Sabia’tje...
Ik dacht precies hetzelfde.
Al twijfel ik nog steeds of Sabia toen echt niet zwanger was.Kan me ook niet voorstellen dat je zoiets verzint.Samantha heeft wel degelijk echt zware psychische problemen.
Ze verzint en roept wel meer.
Op Ibiza is ze toen ook niet geweest.Kwam één foto van haar achterkant, nou Samantha kennende zou ze een foto van voor willen.
Als je zulke dingen al verzint 8)7

Wat doet Maron nog meer voor werk? Lijkt mij dat hij niet alleen van dit kan leven?
Fokkie83dinsdag 30 juli 2019 @ 11:29
quote:
Dankje!
Fokkie83dinsdag 30 juli 2019 @ 12:38
Zelfde trouwens als met die gebroken bekken.Wel achterop een scooter zitten en naar het strand gaan.
Dan nog foto s neerzetten van je gebroken pols en de wondjes in je gezicht.Er grappen over maken met foto's.
Ik vond het alles behalve grappig.

Zo heb mijn zegje weer gedaan :@ :X
mailydinsdag 30 juli 2019 @ 12:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 12:38 schreef Fokkie83 het volgende:
Zelfde trouwens als met die dat gebroken bekken.Wel achterop een scooter zitten en naar het strand gaan.
Dan nog foto s neerzetten van je gebroken pols en de wondjes in je gezicht.Er grappen over maken met foto's.
Ik vond het alles behalve grappig.

Zo heb mijn zegje weer gedaan :@ :X
Verder wel met je eens, hoewel, het is één grote grap.
amarantadinsdag 30 juli 2019 @ 12:53
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 12:38 schreef Fokkie83 het volgende:
Zelfde trouwens als met die gebroken bekken.Wel achterop een scooter zitten en naar het strand gaan.
Dan nog foto s neerzetten van je gebroken pols en de wondjes in je gezicht.Er grappen over maken met foto's.
Ik vond het alles behalve grappig.

Zo heb mijn zegje weer gedaan :@ :X
Zij gaat helemaal niet naar het strand. Zij gaat na het strand .
letmehearyouscreamdinsdag 30 juli 2019 @ 14:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 11:28 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Ik dacht precies hetzelfde.
Al twijfel ik nog steeds of Sabia toen echt niet zwanger was.Kan me ook niet voorstellen dat je zoiets verzint.Samantha heeft wel degelijk echt zware psychische problemen.
Ze verzint en roept wel meer.
Op Ibiza is ze toen ook niet geweest.Kwam één foto van haar achterkant, nou Samantha kennende zou ze een foto van voor willen.
Als je zulke dingen al verzint 8)7

Wat doet Maron nog meer voor werk? Lijkt mij dat hij niet alleen van dit kan leven?
Bij Sabia is het wat minder evident dan bij Barbie maar die mist ook een paar letters hoor. Over een ander zeggen dat ze kanker heeft verzonnen, aiai. En zij had wat (terug) te winnen: Rafael.

Wat zou Barbie te winnen hebben?

Ik denk dat Maron er best van kan rondkomen hoor. Jean is vergane glorie maar draait nog op redelijke grote festivals dus hij zou die Maron best wel goed kunnen betalen. Ik vraag me ook wel af waar Barbie van rondkomt; een wajong?
Ticootjedinsdag 30 juli 2019 @ 15:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 14:50 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Bij Sabia is het wat minder evident dan bij Barbie maar die mist ook een paar letters hoor. Over een ander zeggen dat ze kanker heeft verzonnen, aiai. En zij had wat (terug) te winnen: Rafael.

Wat zou Barbie te winnen hebben?

Ik denk dat Maron er best van kan rondkomen hoor. Jean is vergane glorie maar draait nog op redelijke grote festivals dus hij zou die Maron best wel goed kunnen betalen. Ik vraag me ook wel af waar Barbie van rondkomt; een wajong?
Handje ophouden / influencer.
saparmurat_niyazovdinsdag 30 juli 2019 @ 15:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 14:50 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ik vraag me ook wel af waar Barbie van rondkomt; een wajong?
Een wat ouder artikel, maar ik geloof niet dat ze tegenwoordig al weer werkt: https://www.ad.nl/show/ba(...)suitkering~a8368a72/

Edit: sowieso, heeft Samant ooit "normaal" werk gedaan? Dus niet op de tv of in de bladen, maar iets gewoons buiten het (pulp)mediawereldje?
amarantadinsdag 30 juli 2019 @ 15:42
Ik vind MCs meestal vrij weinig bijdragen aan een set. Eerder storend zelfs.
#ANONIEMdinsdag 30 juli 2019 @ 16:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 07:59 schreef Messina het volgende:

[..]

:D
Ja haha dat zal het zijn, helemaal niet aan gedacht dat er nog mensen zijn die huren.
Wel zonde Nu gooit ze elke maand geld weg door te huren.
amarantadinsdag 30 juli 2019 @ 17:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 16:43 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ja haha dat zal het zijn, helemaal niet aan gedacht dat er nog mensen zijn die huren.
Wel zonde Nu gooit ze elke maand geld weg door te huren.
Op grond waarvan moet een bank haar een hypotheek verstrekken?
Klaploperdinsdag 30 juli 2019 @ 17:20
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 17:16 schreef amaranta het volgende:

[..]

Op grond waarvan moet een bank haar een hypotheek verstrekken?
In ruil voor een post op Instagram, duh.

:T
#ANONIEMdinsdag 30 juli 2019 @ 17:26
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 17:16 schreef amaranta het volgende:

[..]

Op grond waarvan moet een bank haar een hypotheek verstrekken?
Na al dat televisie geweld moet er toch een aardige partij geld zijn binnen gekomen.
saparmurat_niyazovdinsdag 30 juli 2019 @ 17:27
quote:
2s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 17:20 schreef Klaploper het volgende:

[..]

In ruil voor een post op Instagram, duh.

:T
Samen met me schatje na de @hypotheekboer geweest voor roze flatje met nieuwe voorgevel en rubber tegels op de straat 😍 #blijmee #scheveningen #babykamer
Sunshine1982dinsdag 30 juli 2019 @ 17:50
quote:
14s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 17:27 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Samen met me schatje na de @:hypotheekboer geweest voor roze flatje met nieuwe voorgevel en rubber tegels op de straat 😍 #blijmee #scheveningen #babykamer
Zou ze dat wel doen? Een flat?
mailydinsdag 30 juli 2019 @ 17:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 17:50 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Zou ze dat wel doen? Een flat?
Alleen als de ramen op slot kunnen.
amarantadinsdag 30 juli 2019 @ 17:52
quote:
14s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 17:27 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Samen met me schatje na de @:hypotheekboer geweest voor roze flatje met nieuwe voorgevel en rubber tegels op de straat 😍 #blijmee #scheveningen #babykamer
:P :o
girlnextdoor.dinsdag 30 juli 2019 @ 17:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 17:26 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Na al dat televisie geweld moet er toch een aardige partij geld zijn binnen gekomen.
Vast, maar zij had vast niet de tegenwoordigheid van geest om dat geld te sparen. Sterker nog, ik geloof dat dat geld nu in dr lichaam zit in de zin van plastische chirurgie, borstvergrotingen, etc.
mailydinsdag 30 juli 2019 @ 17:54
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 17:53 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Vast, maar zij had vast niet de tegenwoordigheid van geest om dat geld te sparen. Sterker nog, ik geloof dat dat geld nu in dr lichaam zit in de zin van plastische chirurgie, borstvergrotingen, etc.
Pruiken, uiteete, na het strand.
Sunshine1982dinsdag 30 juli 2019 @ 17:55
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 17:53 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Vast, maar zij had vast niet de tegenwoordigheid van geest om dat geld te sparen. Sterker nog, ik geloof dat dat geld nu in dr lichaam zit in de zin van plastische chirurgie, borstvergrotingen, etc.
Plus met een uitkering mag je maximaal aantal euro's op je rekening hebben. De rest mag je inleveren.
Ronalddinsdag 30 juli 2019 @ 18:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 17:26 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Na al dat televisie geweld moet er toch een aardige partij geld zijn binnen gekomen.
Ze is al jaren platzak, RTL betaalde relatief weinig en ze zijn al jaren niet meer op TV.
letmehearyouscreamdinsdag 30 juli 2019 @ 18:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 17:26 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Na al dat televisie geweld moet er toch een aardige partij geld zijn binnen gekomen.
Mwah denk dat het meevalt. Ze zei destijds dat ze nogal uitgemolken was door RTL en ze moest het natuurlijk delen met Michael en Jake. Ze lijkt me verder nogal impulsief (neigend naar borderline) dus het zal wel een zijn.
IriYedinsdag 30 juli 2019 @ 18:35
Gewoon omdat het kan. *O*

Of hebben jullie liever de klassieker van Jeffrey Lake? _O-
letmehearyouscreamdinsdag 30 juli 2019 @ 18:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 15:35 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Een wat ouder artikel, maar ik geloof niet dat ze tegenwoordig al weer werkt: https://www.ad.nl/show/ba(...)suitkering~a8368a72/

Edit: sowieso, heeft Samant ooit "normaal" werk gedaan? Dus niet op de tv of in de bladen, maar iets gewoons buiten het (pulp)mediawereldje?
Denk het niet. Terwijl ik haar zo achter de kassa zie.
letmehearyouscreamdinsdag 30 juli 2019 @ 18:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 16:43 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ja haha dat zal het zijn, helemaal niet aan gedacht dat er nog mensen zijn die huren.
Wel zonde Nu gooit ze elke maand geld weg door te huren.
Leef jij in een Gooische enclave ofzo?
Cevichedinsdag 30 juli 2019 @ 18:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 18:33 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Mwah denk dat het meevalt. Ze zei destijds dat ze nogal uitgemolken was door RTL en ze moest het natuurlijk delen met Michael en Jake. Ze lijkt me verder nogal impulsief (neigend naar borderline) dus het zal wel een zijn.
Ze heeft borderline. Verklaart een hoop. Vraag me nu wel af in hoeverre mensen met borderline hun gedrag kunnen beïnvloeden.
Ticootjedinsdag 30 juli 2019 @ 18:41
quote:
10s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 18:35 schreef IriYe het volgende:
Gewoon omdat het kan. *O*

Of hebben jullie liever de klassieker van Jeffrey Lake? _O-
Wat een aids.
IriYedinsdag 30 juli 2019 @ 18:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 18:41 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Wat een aids.
En dan is de muziek ook nog eens van de man van Doutzen, Sunnery James. ;)

Hier het 'echte'werk. Maar duurt te lang en kutkwaliteit. Aids én oorkanker. :Y)
Ticootjedinsdag 30 juli 2019 @ 18:47
Het is mijn ding niet.

Maar zo te zien genoeg mensen die het wel pruimen.
praadjedinsdag 30 juli 2019 @ 19:45
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 15:42 schreef amaranta het volgende:
Ik vind MCs meestal vrij weinig bijdragen aan een set. Eerder storend zelfs.
Wat doet een MC dan eigenlijk?
Ticootjedinsdag 30 juli 2019 @ 19:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 19:45 schreef praadje het volgende:

[..]

Wat doet een MC dan eigenlijk?
Door de track heen lullen.
praadjedinsdag 30 juli 2019 @ 19:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 19:49 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Door de track heen lullen.
Ah oke, thanks.
quirinadinsdag 30 juli 2019 @ 19:54
“PUT YO HANDS UP YO!”
Dat soort dingen roepen ze.
Krijgen ze ook nog geld voor.
Doedezemaardinsdag 30 juli 2019 @ 20:03
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 19:54 schreef quirina het volgende:
“PUT YO HANDS UP YO!”
Dat soort dingen roepen ze.
Krijgen ze ook nog geld voor.
En de afdankertjes van Jean worden doorgeschoven... en ach, een paar lijntjes ritsel je ook wel, je bent MC Yo
Fokkie83dinsdag 30 juli 2019 @ 20:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 18:40 schreef Ceviche het volgende:

[..]

Ze heeft borderline. Verklaart een hoop. Vraag me nu wel af in hoeverre mensen met borderline hun gedrag kunnen beïnvloeden.
Dat kunnen mensen met borderline wel.Borderline heb je in verschillende gradaties.
Als je daarbovenop ook nog aan de drank
en drugs zit...
Ik wil haar niet helemaal afbreken want denk dat het best een lieve meid is maar ze is natuurlijk ook niet een van de slimste.
Wie weet wat voor diagnoses ze nog meer heeft.
Fokkie83dinsdag 30 juli 2019 @ 20:25
quote:
10s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 18:35 schreef IriYe het volgende:
Gewoon omdat het kan. *O*

Of hebben jullie liever de klassieker van Jeffrey Lake? _O-
Deze muziek is inderdaad beter te pruimen dan de muziek van onze in de kast zittende homo.
Had weleens van Dj Jean gehoord maar geen idee wie het verder was.
Fokkie83dinsdag 30 juli 2019 @ 20:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 19:54 schreef quirina het volgende:
“PUT YO HANDS UP YO!”
Dat soort dingen roepen ze.
Krijgen ze ook nog geld voor.
Daar krijg je toch niet zoveel voor betaald dat je alle vaste lasten kan betalen en extra dingen? Of schat ik dat verkeerd in?
Sunshine1982dinsdag 30 juli 2019 @ 20:32
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 20:25 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Deze muziek is inderdaad beter te pruimen dan de muziek van onze in de kast zittende homo.
Had weleens van Dj Jean gehoord maar geen idee wie het verder was.
Smaken verschillen. Wat een herrie.
IriYedinsdag 30 juli 2019 @ 20:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 20:22 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Dat kunnen mensen met borderline wel.Borderline heb je in verschillende gradaties.
Als je daarbovenop ook nog aan de drank
en drugs zit...
Ik wil haar niet helemaal afbreken want denk dat het best een lieve meid is maar ze is natuurlijk ook niet een van de slimste.
Wie weet wat voor diagnoses ze nog meer heeft.
Narcisme.

Maar verder eens met je post. Verschillende gradaties en het gebruik van harddrugs en drank is dubbelop dat ze zichzelf aandoen. Dat vergeten veel mensen. Zonder die troep sta je sowieso al heel anders in het leven, dus ook als je ''borderline'' hebt.
Dan moet iemand ook echt willen om te leren wat je vooral moet vermijden om enigzins een stabiel leven te kunnen hebben.
En, wanneer je ouder wordt vervaagt de ''borderline''.

Het ligt aan de persoon zelf. Zoals met alles eigenlijk. :)
Borderline is gewoon een verzamelnaam voor iets waar ze geen antwoord op hebben.
praadjedinsdag 30 juli 2019 @ 20:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 19:54 schreef quirina het volgende:
“PUT YO HANDS UP YO!”
Dat soort dingen roepen ze.
Krijgen ze ook nog geld voor.
Oh, weer wat geleerd op mijn oude dag. ;)
opgebaardedinsdag 30 juli 2019 @ 20:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 20:30 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Daar krijg je toch niet zoveel voor betaald dat je alle vaste lasten kan betalen en extra dingen? Of schat ik dat verkeerd in?
Je hebt geen idee.

Kom jij uit 83? Want dan zou je DJ Jean moeilijk gemist kunnen hebben
Messinadinsdag 30 juli 2019 @ 20:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 20:39 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Je hebt geen idee.

Kom jij uit 83? Want dan zou je DJ Jean moeilijk gemist kunnen hebben
Nou, inderdaad.

amarantadinsdag 30 juli 2019 @ 20:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 19:45 schreef praadje het volgende:

[..]

Wat doet een MC dan eigenlijk?
Die houden een praatje ;-)
IriYedinsdag 30 juli 2019 @ 21:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 20:50 schreef Messina het volgende:

[..]

Nou, inderdaad.

*O*

Dat waren nog eens tijden. Niet zozeer met Jean, dat was commerciele troep. :') Nu nog steeds. Het feit dattie een MC nodig heeft om het publiek wakker te maken zegt genoeg. _O-
amarantadinsdag 30 juli 2019 @ 21:08
quote:
10s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 21:04 schreef IriYe het volgende:

[..]

*O*

Dat waren nog eens tijden. Niet zozeer met Jean, dat was commerciele troep. :') Nu nog steeds. Het feit dattie een MC nodig heeft om het publiek wakker te maken zegt genoeg. _O-
Ik weet niet of hij er een nodig heeft. Op elk festival staat tegenwoordig bij elke dj een of andere zeverzak (mc) doorheen te lullen.
Hij moet er wel bijhoren natuurlijk.
IriYedinsdag 30 juli 2019 @ 21:16
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 21:08 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ik weet niet of hij er een nodig heeft. Op elk festival staat tegenwoordig bij elke dj een of andere zeverzak (mc) doorheen te lullen.
Hij moet er wel bijhoren natuurlijk.
Dat doet hij al heel lang niet meer. Maar goed, bij gebrek aan beter..zal er wel gedacht worden om een avond om te krijgen. :')
F_rdinsdag 30 juli 2019 @ 21:17
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 20:39 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Je hebt geen idee.

Kom jij uit 83? Want dan zou je DJ Jean moeilijk gemist kunnen hebben
Dat dacht ik idd ook.
Fokkie83dinsdag 30 juli 2019 @ 21:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 20:50 schreef Messina het volgende:

[..]

Nou, inderdaad.

Is hij dat...Dat nummer ken ik natuurlijk wel!
Heb er dan denk ik nooit een hoofd bij gezien :X
Alleen zijn naam kwam me bekend voor, zijn gezicht absoluut niet.
IriYedinsdag 30 juli 2019 @ 22:37
Cynix ®dinsdag 30 juli 2019 @ 22:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 20:50 schreef Messina het volgende:

[..]

Nou, inderdaad.

Die ken ik ook! :o
hierissieweerdinsdag 30 juli 2019 @ 22:57
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 20:25 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Deze muziek is inderdaad beter te pruimen dan de muziek van onze in de kast zittende homo.
Had weleens van Dj Jean gehoord maar geen idee wie het verder was.
Heb hem wel eens zien draaien in Bollee in Rhenen(schijnt hij te wonen)
hierissieweerdinsdag 30 juli 2019 @ 23:01
Dank voor de kreeg wat een MC is. Maar wat is de toegevoegde waarde van een MC?
mailydinsdag 30 juli 2019 @ 23:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 23:01 schreef hierissieweer het volgende:
Dank voor de kreeg wat een MC is. Maar wat is de toegevoegde waarde van een MC?
Ben ook nieuwsgierig :@
IriYedinsdag 30 juli 2019 @ 23:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 23:01 schreef hierissieweer het volgende:
Dank voor de kreeg wat een MC is. Maar wat is de toegevoegde waarde van een MC?
Niks. Maar in het geval van Marijn weet hij wél leven in de brouwerij te scheppen. :D
praadjedinsdag 30 juli 2019 @ 23:16
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 20:58 schreef amaranta het volgende:

[..]

Die houden een praatje ;-)
:D
Taigadinsdag 30 juli 2019 @ 23:18
https://www.instagram.com/p/B0jLzXJIYmN/?igshid=1dn36e6boa0cq

Zal de zwangerschap dan toch een grap zijn??
mailydinsdag 30 juli 2019 @ 23:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 23:18 schreef Taiga het volgende:
https://www.instagram.com/p/B0jLzXJIYmN/?igshid=1dn36e6boa0cq

Zal de zwangerschap dan toch een grap zijn??
Da zee ik vleeje week al :D
IriYedinsdag 30 juli 2019 @ 23:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 23:18 schreef Taiga het volgende:
https://www.instagram.com/p/B0jLzXJIYmN/?igshid=1dn36e6boa0cq

Zal de zwangerschap dan toch een grap zijn??
De grap is dat ze zich allemaal een breuk lachen en overmorgen een nieuwe muil hebben.

Maar wie het laatst lacht lacht het best. En dat zijn niet deze figuren. :') _O-
Taigadinsdag 30 juli 2019 @ 23:46
Het zal mij niet verbazen als het een grap is inderdaad...
Magicadinsdag 30 juli 2019 @ 23:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 23:01 schreef hierissieweer het volgende:
Dank voor de kreeg wat een MC is. Maar wat is de toegevoegde waarde van een MC?
Ze moeten het publiek een beetje oppeppen/enthousiast maken
Fokkie83woensdag 31 juli 2019 @ 01:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 23:18 schreef Taiga het volgende:
https://www.instagram.com/p/B0jLzXJIYmN/?igshid=1dn36e6boa0cq

Zal de zwangerschap dan toch een grap zijn??
Ik denk en hoop het.
Als laatst weer zo n zielig plaatje.

.
Wat voor soort type Maron is weten we dan ook weer.
Ze vind deze aandacht fantastisch.
Als ze het echt hebben verzonnen is ze weer een paar dagen in het " nieuws " .

[ Bericht 5% gewijzigd door Fokkie83 op 31-07-2019 01:22:18 ]
#ANONIEMwoensdag 31 juli 2019 @ 03:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 18:06 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Ze is al jaren platzak, RTL betaalde relatief weinig en ze zijn al jaren niet meer op TV.
O hoe weinig dan?
amarantawoensdag 31 juli 2019 @ 08:30
Echt suuuuuuu-per grappig. Ga gelijk een foto op me feesboek zetten van een zwangerschapstest.
Hilarisch! Dijenkletser
Fokkie83woensdag 31 juli 2019 @ 12:35
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:30 schreef amaranta het volgende:
Echt suuuuuuu-per grappig. Ga gelijk een foto op me feesboek zetten van een zwangerschapstest.
Hilarisch! Dijenkletser
Vind het eerder beschamend tegenover ongewild kinderloze mensen.Eerst een paar abortussen en dan nu een verzonnen zwangerschap? Of zal er " ineens " een miskraam komen?
Ze zal zich niet populair maken, mocht blijken dat het een grap is.

Het verhaal dat ze gebruikt is door RTL enzo is ook bullsjit.
Ze doet geen soaps meer maar blijft in het nieuws komen door haar eigen gedrag. |:(
girlnextdoor.woensdag 31 juli 2019 @ 12:39
Het zal toch niet...
mailywoensdag 31 juli 2019 @ 12:41
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:30 schreef amaranta het volgende:
Echt suuuuuuu-per grappig. Ga gelijk een foto op me feesboek zetten van een zwangerschapstest.
Hilarisch! Dijenkletser
Nja, is weer eens iets anders dan uit het raam vallen, toch?
Fokkie83woensdag 31 juli 2019 @ 12:42
Samantha de Jong (30) is in de nieuwe Story openhartig over haar ongeplande zwangerschap. De blondine maakte eind juli bekend al vijf weken zwanger te zijn, maar dat terwijl ze gewoon anticonceptie gebruikt en al drie abortussen heeft ondergaan…

Samantha en haar vriend Maron Hill kunnen hun geluk niet op: “Ik wist meteen: dit kindje wil ik houden. Maron en ik hadden al eerder over kinderen gesproken. Niet dat we dat op korte termijn wilden, maar we spraken meer over of de wens er is.” Maar zó snel had ze ook weer niet verwacht zwanger te worden. “Ik slik trouw mijn anticonceptie. Maar die heeft kennelijk niet gewerkt. Dat is eerder ook al gebeurd.”

Haar eigen kinderen Angelina (6) en Milano (4) heeft ze nog niet verteld over hun toekomstige broertje of zusje: “Dat doe ik pas wanneer de eerste drie maanden achter de rug zijn.” Op dit moment staan haar twee kinderen onder toezicht en heeft ze maar af en toe contact met hen. Ook haar eigen familie ziet ze op dit moment niet: “Dat heeft alles te maken met mijn broer die ziek is. Ik hou heel veel van hem en ik merk dat ik er slecht tegen kan om hem zo ziek te zien. Voor mijn eigen bestwil kom ik er dus niet. Gelukkig begrijpen mijn ouders en broer dat.”

Afgelopen weekend vierde Samantha en Maron haar 30ste verjaardag. Dit heuglijke moment liet ze natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan!

Het hele interview met Samantha is te lezen in de nieuwe Story.

( shownieuws )

De kinderen weten nog van niks maar de rest van Nederland wel.
En haar broer is ziek maar ze kan er niet tegen hem zo te zien, dus gaat ze maar niet. Egoïst!! :{w
amarantawoensdag 31 juli 2019 @ 13:03
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 12:41 schreef maily het volgende:

[..]

Nja, is weer eens iets anders dan uit het raam vallen, toch?
Ja als ik moet kiezen tussen uit het raam vallen of een zwangerschap faken op mijn social media account ....,
IriYewoensdag 31 juli 2019 @ 13:19
story_31_2019.jpg?361SCx5ENAT8Qj_EnYaJvA9L4kMzE2H6&itok=dMd_XLyj

samantha_de_jong_2707198609_2.jpg?NH8MEU3b4wZ.yU1VCwNl4gjlZ3zEefLj&itok=1w81P6Y1
:')

'Eigenlijk wist ik al voor de uitslag van de zwangerschapstest dat ik in verwachting ben,’ vertelt Samantha de Jong (30) aan Story. ‘Ik ben zo vaak zwanger geweest dat ik precies weet hoe dat voelt.’ Na de geboortes van haar kinderen Angelina (6) en Milano (4) raakte Samantha nog drie keer in verwachting. Eerder vertelde haar ex-vriend Rolf Tangel dat ze twee keer zijn kindje had gedragen, en het derde zou van hem of Jordi Ossel zijn geweest. Maar alle keren besloot Samantha tot een abortus. ‘Dat is dit keer geen moment in me opgekomen. Ik wist meteen: dit kindje wil ik houden. Maron en ik hadden al eerder over kinderen gesproken. Niet dat we dat op korte termijn wilden, maar we spraken meer over of de wens er is. Maron had al gezegd dat hij graag met mij een kindje wil. Niet wetende dat ik zo snel in verwachting zou raken...’ Voor Samantha en Maron (29) was de zwangerschap een grote verrassing. ‘Ik slik trouw mijn anticonceptie. Maar die heeft kennelijk niet gewerkt. Dat is eerder ook al gebeurd.'

:')
Ticootjewoensdag 31 juli 2019 @ 13:58
Nou ja, laatste keer hoefde ik ook niet te testen om precies te weten hoe laat het was.

Dat stukje kan nog.

Dat anticonceptie keer op keer niet werkt is bullshit.
Leandrawoensdag 31 juli 2019 @ 14:15
Je vertelt het je kinderen pas als je een paar maanden verder bent, maar gooit het wel op insta en gaat met je verhaal op de voorpagina van de Story staan.
Wat denkt ze? Dat haar kinderen nog dommer zijn dan zij?

En tring zeg, geen contact met he familie hebben omdat je er niet tegen kunt dat je broer er ziek uitziet.
Het is vooral te hopen dat het een gezond kind is, anders zal z'n moeder dat ook wel niet trekken.
Pleun2011woensdag 31 juli 2019 @ 14:30
quote:
14s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 23:29 schreef IriYe het volgende:

[..]

De grap is dat ze zich allemaal een breuk lachen en overmorgen een nieuwe muil hebben.

Maar wie het laatst lacht lacht het best. En dat zijn niet deze figuren. :') _O-
Als ik dat intens domme en verbouwde hoofd zie van Barbie krijg ik nooit eens positieve emoties. En dan dat muizige mannetje ernaast.. het past niet echt.
Leandrawoensdag 31 juli 2019 @ 14:34
Ik ben iedere keer weer verbaasd over die foto's en video's op insta.
Wat doet een filter een hoop.

Dan zie je een ongefilterde foto en dan lijkt het een totaal ander mens.
Deisyywoensdag 31 juli 2019 @ 14:52
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 14:15 schreef Leandra het volgende:
Je vertelt het je kinderen pas als je een paar maanden verder bent, maar gooit het wel op insta en gaat met je verhaal op de voorpagina van de Story staan.
Wat denkt ze? Dat haar kinderen nog dommer zijn dan zij?

En tring zeg, geen contact met he familie hebben omdat je er niet tegen kunt dat je broer er ziek uitziet.
Het is vooral te hopen dat het een gezond kind is, anders zal z'n moeder dat ook wel niet trekken.
Moeders trekt het sowieso niet.

Maar wat een triestheid weer zeg, ik blijf me erover verbazen.
mailywoensdag 31 juli 2019 @ 14:54
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 13:58 schreef Ticootje het volgende:
Nou ja, laatste keer hoefde ik ook niet te testen om precies te weten hoe laat het was.

Dat stukje kan nog.

Dat anticonceptie keer op keer niet werkt is bullshit.
Als (ALS he) dat zo zou zijn gebruik je toch extra bescherming?
Leandrawoensdag 31 juli 2019 @ 15:37
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 14:52 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Moeders trekt het sowieso niet.

Maar wat een triestheid weer zeg, ik blijf me erover verbazen.
Nee ook dat, maar een kindje waar echt wat mis mee is zeker niet.
Leandrawoensdag 31 juli 2019 @ 15:39
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 14:54 schreef maily het volgende:

[..]

Als (ALS he) dat zo zou zijn gebruik je toch extra bescherming?
Tuurlijk, als dat je al een paar keer overkomen is dat ga je overleggen met je huisarts, want de pil die je dan kennelijk trouw inneemt werkt voor jou niet.
Leandrawoensdag 31 juli 2019 @ 15:42
Ik vraag me ook af wat een huisarts zelf oppert als je al 3 keer in goed een jaar tijd een abortus hebt gehad.

Dit is het type dat je een prikpil zou moeten geven als ze voor een recept voor de pil komt.
En voor de zekerheid een koperspiraaltje erbij :')
Ticootjewoensdag 31 juli 2019 @ 15:44
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 15:42 schreef Leandra het volgende:
Ik vraag me ook af wat een huisarts zelf oppert als je al 3 keer in goed een jaar tijd een abortus hebt gehad.

Dit is het type dat je een prikpil zou moeten geven als ze voor een recept voor de pil komt.
En voor de zekerheid een koperspiraaltje erbij :')
Klemmen bedoel je?
Deisyywoensdag 31 juli 2019 @ 15:45
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 15:42 schreef Leandra het volgende:
Ik vraag me ook af wat een huisarts zelf oppert als je al 3 keer in goed een jaar tijd een abortus hebt gehad.

Dit is het type dat je een prikpil zou moeten geven als ze voor een recept voor de pil komt.
En voor de zekerheid een koperspiraaltje erbij :')
Doet me denken aan de sig van Cat-astrophe :D
Leandrawoensdag 31 juli 2019 @ 15:53
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 15:44 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Klemmen bedoel je?
Dat zou ook kunnen, maar dat is nogal definitief, wat in dit geval niet zo'n probleem zou zijn.
saparmurat_niyazovwoensdag 31 juli 2019 @ 15:54
quote:
7s.gif Op woensdag 31 juli 2019 13:19 schreef IriYe het volgende:

[ afbeelding ]

Weinig flatteuze foto. Zo ziet ze er meer uit als een verklede en verbouwde vent van middelbare leeftijd die op een bootje gaat staan dansen.
mailywoensdag 31 juli 2019 @ 15:57
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 15:45 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Doet me denken aan de sig van Cat-astrophe :D
:D :Y
Harvest89woensdag 31 juli 2019 @ 16:16
Is wel weer tijd voor een nieuwe sextape niet?
Wat wordt het deze keer? Barbie gangbang? Barbie in de sexbioscoop? Barbie goes black?
quirinawoensdag 31 juli 2019 @ 16:49
Ah dr instagram is weer op slot.
:')
mailywoensdag 31 juli 2019 @ 16:52
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 16:49 schreef quirina het volgende:
Ah dr instagram is weer op slot.
:')
En dat van Mike, en van Naomi.
Fokkie83woensdag 31 juli 2019 @ 17:04
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 16:52 schreef maily het volgende:

[..]

En dat van Mike, en van Naomi.
Volgens mij doet ze dat om meer volgers te krijgen.
Mensen zijn nieuwsgierig naar wat ze erop kwakt.
Maar op en top egoïsme..Wist niet dat ze daarin zo erg was.( broer )
Zal het verhaal niet gewoon anders zijn? Dat ouders zich een beetje afzijdig houden?
Klaploperwoensdag 31 juli 2019 @ 17:47
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 17:04 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Volgens mij doet ze dat om meer volgers te krijgen.
Mensen zijn nieuwsgierig naar wat ze erop kwakt.
Maar op en top egoïsme..Wist niet dat ze daarin zo erg was.( broer )
Zal het verhaal niet gewoon anders zijn? Dat ouders zich een beetje afzijdig houden?
Tsja, of gewoon borderline.
Fokkie83woensdag 31 juli 2019 @ 18:42
quote:
2s.gif Op woensdag 31 juli 2019 17:47 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Tsja, of gewoon borderline.
Onzin.
" Gewoon borderline " .Niet iedereen die is gedagnotiseerd met borderline is hetzelfde.
Ik vind mensen die zo reageren altijd zooo kort door de bocht.
Ik vraag me dan af of je precies weet wat een borderline persoonlijkheidsstoornis nou precies is?
#ANONIEMwoensdag 31 juli 2019 @ 18:43
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 18:42 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Onzin.
" Gewoon borderline " .Niet iedereen die is gedagnotiseerd met borderline is hetzelfde.
Ik vind mensen die zo reageren altijd zooo kort door de bocht.
Ik vraag me dan af of je precies weet wat een borderline persoonlijkheidsstoornis nou precies is?
Borderliner gespot :Y
Fokkie83woensdag 31 juli 2019 @ 18:44
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 18:43 schreef J.Caesar het volgende:

[..]

Borderliner gespot :Y
Nee hoor.Maar wel van dichtbij meegemaakt ;)
Ticootjewoensdag 31 juli 2019 @ 18:54
Maar als het allemaal een grap is he, waar leen je je als vent dan voor? Waarom zou je daarin meegaan?
quirinawoensdag 31 juli 2019 @ 18:54
Ik ken ook iemand met borderline die een zwangerschap gefaked had.
Het zal me niet verbazen dat ze straks met het verhaal “miskraam” komt.
mailywoensdag 31 juli 2019 @ 18:55
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 18:54 schreef Ticootje het volgende:
Maar als het allemaal een grap is he, waar leen je je als vent dan voor? Waarom zou je daarin meegaan?
Net als al die andere vrijers van haar: AANDACHT
Fokkie83woensdag 31 juli 2019 @ 19:00
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 18:55 schreef maily het volgende:

[..]

Net als al die andere vrijers van haar: AANDACHT
Dit.
Ze doen allemaal elke keer mee.
Doen alsof ze het beste met haar voor hebben maar rennen als eerste naar een roddelblad of shownieuws om een verklaring te geven.
Als ze normale vrienden had gehad, had niemand bijna iets geweten van de zelfmoordpogingen, 3 ( ! ) abortussen.
Leandrawoensdag 31 juli 2019 @ 19:14
Waar komt nou ineens vandaan dat die zwangerschap fake zou zijn?
Of hebben we dat hier bedacht en theoretiseren we dat tot werkelijkheid, en gaan we een eventuele miskraam straks als "bewijs" zien?
amarantawoensdag 31 juli 2019 @ 19:19
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 19:14 schreef Leandra het volgende:
Waar komt nou ineens vandaan dat die zwangerschap fake zou zijn?
Of hebben we dat hier bedacht en theoretiseren we dat tot werkelijkheid, en gaan we een eventuele miskraam straks als "bewijs" zien?
ze had een plaatje op haar instagram gezet met:
een geintje is leuk maar te ver gaan is nog leuker
Leandrawoensdag 31 juli 2019 @ 19:22
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 19:19 schreef amaranta het volgende:

[..]

ze had een plaatje op haar instagram gezet met:
een geintje is leuk maar te ver gaan is nog leuker
Tsja... dat kan over alles gaan natuurlijk, zeker als je Barbie bent.
letmehearyouscreamwoensdag 31 juli 2019 @ 19:24
quote:
7s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 20:36 schreef IriYe het volgende:

[..]

Narcisme.

Maar verder eens met je post. Verschillende gradaties en het gebruik van harddrugs en drank is dubbelop dat ze zichzelf aandoen. Dat vergeten veel mensen. Zonder die troep sta je sowieso al heel anders in het leven, dus ook als je ''borderline'' hebt.
Dan moet iemand ook echt willen om te leren wat je vooral moet vermijden om enigzins een stabiel leven te kunnen hebben.
En, wanneer je ouder wordt vervaagt de ''borderline''.

Het ligt aan de persoon zelf. Zoals met alles eigenlijk. :)
Borderline is gewoon een verzamelnaam voor iets waar ze geen antwoord op hebben.
Het enige kenmerk bij Barbie dat ik aan narcisme zou koppelen, is hang naar aandacht.

Kenmerken van borderline lijken me meer op de voorgrond: impulsief, korte en heftige relaties, middelengebruik, zwart-wit denken...
praadjewoensdag 31 juli 2019 @ 19:44
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 17:04 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Volgens mij doet ze dat om meer volgers te krijgen.
Mensen zijn nieuwsgierig naar wat ze erop kwakt.
Maar op en top egoïsme..Wist niet dat ze daarin zo erg was.( broer )
Zal het verhaal niet gewoon anders zijn? Dat ouders zich een beetje afzijdig houden?
Dat is wat ik ook denk. Want er zijn zoveel andere manieren om af te spreken met je ouders zonder dat je je broer hoeft te zien. Wat een k*t trouwens dat ZIJ het niet aankan om haar zieke broer te zien. Ook dat zal wel in de lijn liggen dat de hele familie geen behoefte meer heeft aan haar drama.

En voor de derde keer ongepland zwanger. Lekker veel zuipen en slikken en dan alles weer uitkotsen werkt ook niet echt mee aan de betrouwbaarheid van de pil. Als het al ongepland is natuurlijk. God, ik krijg steeds meer een hekel aan dat wijf.
Cynix ®woensdag 31 juli 2019 @ 19:47
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 18:44 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Nee hoor.Maar wel van dichtbij meegemaakt ;)
Ik ook en Barbie voldoet aan vrijwel alle symptomen.
Klaploperwoensdag 31 juli 2019 @ 19:50
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 18:42 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Onzin.
" Gewoon borderline " .Niet iedereen die is gedagnotiseerd met borderline is hetzelfde.
Ik vind mensen die zo reageren altijd zooo kort door de bocht.
Ik vraag me dan af of je precies weet wat een borderline persoonlijkheidsstoornis nou precies is?
"Instagram is geweldig!"
Een dag later: "Instagram is kut!"
Nog een dag later: "Ik houd van Instagram!"

Dat is toch echt iets wat typisch bij borderline past. En nee, dan ik bedoel niet per se Instagram. Ik weet wat borderline is, en die wisselvalligheid past daar precies bij.
hierissieweerwoensdag 31 juli 2019 @ 20:15
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 15:45 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Doet me denken aan de sig van Cat-astrophe :D
Wat?
Fokkie83woensdag 31 juli 2019 @ 20:24
quote:
2s.gif Op woensdag 31 juli 2019 19:50 schreef Klaploper het volgende:

[..]

"Instagram is geweldig!"
Een dag later: "Instagram is kut!"
Nog een dag later: "Ik houd van Instagram!"

Dat is toch echt iets wat typisch bij borderline past. En nee, dan ik bedoel niet per se Instagram. Ik weet wat borderline is, en die wisselvalligheid past daar precies bij.
Wisselvalligheid heb je inderdaad gelijk in.Zo is ze toch altijd geweest? Met als grootste / ergste blunder de emigratie naar Spanje |:(
Fokkie83woensdag 31 juli 2019 @ 20:29
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 19:24 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Het enige kenmerk bij Barbie dat ik aan narcisme zou koppelen, is hang naar aandacht.

Kenmerken van borderline lijken me meer op de voorgrond: impulsief, korte en heftige relaties, middelengebruik, zwart-wit denken...
Van middelengebruik veranderd je karakter ook .Ik heb werkelijk geen idee of ze het nog doet.Maar ik heb vroeger meerdere keren afstand genomen van mensen die ineens zwaar aan de drugs gingen en er echt een zwaar verrot, kut karakter door kregen.Die lui kregen die symptomen ook die jij noemt, alleen kwam daar nog agressie bij.
tessssssssswoensdag 31 juli 2019 @ 21:43
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 19:19 schreef amaranta het volgende:

[..]

ze had een plaatje op haar instagram gezet met:
een geintje is leuk maar te ver gaan is nog leuker
Nou, ik zal dan wel een heel ander gevoel voor humor hebben. Ik vind het echt een kut-streek. Iedereen weer in de stress voor niks.
#ANONIEMwoensdag 31 juli 2019 @ 21:46
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 18:54 schreef quirina het volgende:
Ik ken ook iemand met borderline die een zwangerschap gefaked had.
Het zal me niet verbazen dat ze straks met het verhaal “miskraam” komt.
@Mahra
ChilllayDwoensdag 31 juli 2019 @ 23:15
Waarom denken 'jullie' dat de zwangerschap een grap is?
tessssssssswoensdag 31 juli 2019 @ 23:53
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 23:15 schreef ChilllayD het volgende:
Waarom denken 'jullie' dat de zwangerschap een grap is?
Ik weet het niet, mischien ben ik wel gewoon in ontkenning :)
mailydonderdag 1 augustus 2019 @ 00:10
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 23:53 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ik weet het niet, mischien ben ik wel gewoon in ontkenning :)
Ik ook.
Leandradonderdag 1 augustus 2019 @ 03:27
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 21:43 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Nou, ik zal dan wel een heel ander gevoel voor humor hebben. Ik vind het echt een kut-streek. Iedereen weer in de stress voor niks.
In de stress? Wie dan, en waarom in godsnaam?
tesssssssssdonderdag 1 augustus 2019 @ 07:44
quote:
0s.gif Op donderdag 1 augustus 2019 03:27 schreef Leandra het volgende:

[..]

In de stress? Wie dan, en waarom in godsnaam?
Die ouders, (misschien de rest van de familie)waarschijnlijk Michael en Naomi, want die kinderen die daar zijn krijgen een half-broertje of zusje, terwijl ze zelf nauwelijks bij hun eigen moeder zijn.

Voor die ouders zal het ook wel heel moeilijk zijn om te zien dat hun kleinkinderen door jeugdzorg aan Michael en Naomi zijn toegewezen. Ik weet niet of die hun kleinkinderen nog vaak zien.

Als het een grap van hun is bedoel ik. van Samantha en Maron.

Dan heel blij op instagram zetten dat je weer zwanger bent, terwijl het niet zo is.
Cynix ®donderdag 1 augustus 2019 @ 08:52
Dat hele randgebeuren zit intellectueel in hetzelfde schuitje. Overal brandt licht, maar nergens is iemand thuis. Maak je niet teveel zorgen, hoor, dat doen zij waarschijnlijk ook niet.
Fokkie83donderdag 1 augustus 2019 @ 10:30
quote:
0s.gif Op donderdag 1 augustus 2019 07:44 schreef tesssssssss het volgende:

[..]


Voor die ouders zal het ook wel heel moeilijk zijn om te zien dat hun kleinkinderen door jeugdzorg aan Michael en Naomi zijn toegewezen. Ik weet niet of die hun kleinkinderen nog vaak zien.


Ik moet hierbij gelijk weer denken aan die stukjes in hun laatste real life soap, dat Ron, Michael zo af zat te zeiken wat betreft de kinderen.
( Bijna ) elke vader komt voor zijn eigen kind op maar het was wel zijn eigen dochter die er toen al een puinhoop van maakte.
Wel vraag ik mezelf nog steeds af of Michael dit ook allemaal zo had gedaan als hij Naomi niet had gehad.
Fokkie83donderdag 1 augustus 2019 @ 10:33
quote:
0s.gif Op donderdag 1 augustus 2019 07:44 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Die ouders, (misschien de rest van de familie)waarschijnlijk Michael en Naomi, want die kinderen die daar zijn krijgen een half-broertje of zusje, terwijl ze zelf nauwelijks bij hun eigen moeder zijn.


Volgens mij denken hun niet zo ver door.Het Zijn vrij simpele mensen.
Naomi zal er hoogstens van balen dat ze zelf nog niet zwanger is, had haar eigenlijk allang zwanger verwacht.
Ticootjedonderdag 1 augustus 2019 @ 11:02
quote:
1s.gif Op donderdag 1 augustus 2019 10:30 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Ik moet hierbij gelijk weer denken aan die stukjes in hun laatste real life soap, dat Ron, Michael zo af zat te zeiken wat betreft de kinderen.
( Bijna ) elke vader komt voor zijn eigen kind op maar het was wel zijn eigen dochter die er toen al een puinhoop van maakte.
Wel vraag ik mezelf nog steeds af of Michael dit ook allemaal zo had gedaan als hij Naomi niet had gehad.
Naomi is denk ik de drijvende kracht achter het goed opvangen van de 2 kinderen. Hoe betrokken was michael nu helemaal tijdens die soaps?
girlnextdoor.donderdag 1 augustus 2019 @ 11:36
Ik vond dat toen nog best onterecht. Samantha naaide zich lekker tussen haar verantwoordelijkheden uit en Michael kreeg het over zich heen, terwijl toch íemand de kost moest verdienen daar.
Fokkie83donderdag 1 augustus 2019 @ 16:16
quote:
0s.gif Op donderdag 1 augustus 2019 11:02 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Hoe betrokken was michael nu helemaal tijdens die soaps?
Ik weet niet of het in scène was gezet maar bijna niet.
Fokkie83donderdag 1 augustus 2019 @ 16:27
quote:
1s.gif Op donderdag 1 augustus 2019 11:36 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ik vond dat toen nog best onterecht. Samantha naaide zich lekker tussen haar verantwoordelijkheden uit en Michael kreeg het over zich heen, terwijl toch íemand de kost moest verdienen daar.
Dat was zeker onterecht.Samantha lag al met Rolf, de kinderen waren al gelijk aan hem voorgesteld. Michael zat vast aan het café, terwijl het ook haar " droom " was om daar te gaan wonen en een café ( bar ) te beginnen .
Heb die laatste serie ook met heel veel verbazing zitten te kijken, met de nodige irritaties erbij.
Fokkie83donderdag 1 augustus 2019 @ 16:28
Foutje
Fokkie83donderdag 1 augustus 2019 @ 16:29
Foutje
Oledonderdag 1 augustus 2019 @ 16:41
Gaat lekker :D
Leandradonderdag 1 augustus 2019 @ 16:42
quote:
0s.gif Op donderdag 1 augustus 2019 11:02 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Naomi is denk ik de drijvende kracht achter het goed opvangen van de 2 kinderen. Hoe betrokken was michael nu helemaal tijdens die soaps?
Dat denk ik ook, Michael lijkt me zo'n man die, als hij beroepsmatig veel in de horeca verblijft, verwacht dat het huis overdag stil genoeg is dat hij kan slapen.
Leandradonderdag 1 augustus 2019 @ 16:42
quote:
0s.gif Op donderdag 1 augustus 2019 16:41 schreef Ole het volgende:
Gaat lekker :D
Gebruik je gummetje! :D
Fokkie83donderdag 1 augustus 2019 @ 16:53
quote:
0s.gif Op donderdag 1 augustus 2019 16:42 schreef Leandra het volgende:

[..]

Gebruik je gummetje! :D
Sorry, sorry :s)
Wou wat aanpassen in mijn vorige bericht.
Ben nog niet zo n hele ervaren, doorgewinterde fokker, dus weet nog niet hoe alles precies werkt :D
Leandradonderdag 1 augustus 2019 @ 17:03
:D
soapiedonderdag 1 augustus 2019 @ 18:38
quote:
0s.gif Op donderdag 1 augustus 2019 11:02 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Naomi is denk ik de drijvende kracht achter het goed opvangen van de 2 kinderen. Hoe betrokken was michael nu helemaal tijdens die soaps?
Volgens mij zijn die kinderen merendeel bij ouders van Michael.
Ticootjedonderdag 1 augustus 2019 @ 20:21
quote:
0s.gif Op donderdag 1 augustus 2019 18:38 schreef soapie het volgende:

[..]

Volgens mij zijn die kinderen merendeel bij ouders van Michael.
Woont Angelina niet gewoon permanent daar?
Fokkie83donderdag 1 augustus 2019 @ 20:36
quote:
0s.gif Op donderdag 1 augustus 2019 20:21 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Woont Angelina niet gewoon permanent daar?
Volgens mij zorgen Michael en Naomi voor ze, Michael zijn zus en zijn ouders en komen ze ook bij Samantha.

Kinderen worden eindelijk ( al een tijdje ) uit de media gehouden, en dat is maar goed ook.
Fokkie83vrijdag 2 augustus 2019 @ 15:45
Michael: ‘Derde kind Samantha sneu voor Milano en Angelina’Angelina en Milano krijgen er een halfzusje- of broertje bij. Samantha de Jong is namelijk zwanger van haar derde kind en de vader is haar huidige vriend Maron Hill. Terwijl Barbie en haar vriend dolgelukkig zien, ziet de ex-man van Barbie en de vader van Angelina en Milano het met lede ogen aan.

Peinzen

In Privé vertelt Michael van der Plas dat hij het besluit van zijn ex-vrouw om het kindje te houden goed vindt, aangezien hij tegen abortus is. Maar liever had hij gezien dat ze niet zwanger was. ,,Ik vind het heel erg sneu voor Angelina en Milano. Door alles wat er is gebeurd is er een bezoekregeling”, vertelt Michael. ,,Ze zien hun moeder een paar uurtjes en komen weer naar mij. Als het kindje van Samantha is geboren, komen broer en zus bij haar op visite. Zij moeten dan weer naar huis, maar zien dat het andere kindje wel bij hun moeder mag blijven.” Michael denkt dat het lastig is om dat uit te leggen aan twee jonge kinderen. ,,Ik peins er nu al over hoe we dit het beste kunnen oplossen.”

Jeugdzorg

Als Samantha nu haar kinderen ziet, is er altijd iemand van Jeugdzorg bij. Ze heeft namelijk verplicht toezicht en is dus nooit met hen alleen. Het contact tussen Michael en Samantha loopt allemaal via Jeugdzorg, ondanks dat ze bij elkaar om de hoek wonen. Sinds de voormalig realityster begin vorig jaar een zelfmoordpoging deed, is de band tussen het voormalige koppel gespannen. Ook de nieuwe relatie van Samantha met Maron, die werkt in het uitgaanscircuit, keurt Michael niet goed. Ze hebben pas een aantal maanden een relatie en Michael vindt dat ze veel te snel gaan door nu al een kindje te krijgen. Zelf pakt hij dat namelijk heel anders aan met zijn vriendin Naomi, met wie hij bijna twee jaar samen is. ,,Ik en mijn vriendin Naomi willen ook een gezins stichten. We denken goed na over een geschikt moment. Het is belangrijk om elkaar nog beter te leren kennen. Nog belangrijker is dat je leven stabiel is. Dat is de basis waarop je een kind kunt opvoeden.”

( bron ditjes&datjes )
Pleun2011vrijdag 2 augustus 2019 @ 16:25
Van alle mongolen bij elkaar heeft Michael nog de meeste chromosomen lijkt het.
saparmurat_niyazovvrijdag 2 augustus 2019 @ 17:04
quote:
,Ze zien hun moeder een paar uurtjes en komen weer naar mij. Als het kindje van Samantha is geboren, komen broer en zus bij haar op visite. Zij moeten dan weer naar huis, maar zien dat het andere kindje wel bij hun moeder mag blijven.”
Ja, tenzij deze ook niet bij zijn/haar moeder mag blijven wonen, natuurlijk...
mailyvrijdag 2 augustus 2019 @ 17:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 augustus 2019 17:04 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Ja, tenzij deze ook niet bij zijn/haar moeder mag blijven wonen, natuurlijk...
Eh ja, maar ook niet bij Michael natuurlijk ......

Te triest deze situatie.
saparmurat_niyazovvrijdag 2 augustus 2019 @ 17:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 augustus 2019 17:06 schreef maily het volgende:

[..]

Eh ja, maar ook niet bij Michael natuurlijk ......

Te triest deze situatie.
Nee, inderdaad. Dat derde kind zou dan naar een pleeggezin gaan lijkt me?
mailyvrijdag 2 augustus 2019 @ 17:07
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 augustus 2019 15:45 schreef Fokkie83 het volgende:
Michael: ‘Derde kind Samantha sneu voor Milano en Angelina’Angelina en Milano krijgen er een halfzusje- of broertje bij. Samantha de Jong is namelijk zwanger van haar derde kind en de vader is haar huidige vriend Maron Hill. Terwijl Barbie en haar vriend dolgelukkig zien, ziet de ex-man van Barbie en de vader van Angelina en Milano het met lede ogen aan.

Peinzen

In Privé vertelt Michael van der Plas dat hij het besluit van zijn ex-vrouw om het kindje te houden goed vindt, aangezien hij tegen abortus is. Maar liever had hij gezien dat ze niet zwanger was. ,,Ik vind het heel erg sneu voor Angelina en Milano. Door alles wat er is gebeurd is er een bezoekregeling”, vertelt Michael. ,,Ze zien hun moeder een paar uurtjes en komen weer naar mij. Als het kindje van Samantha is geboren, komen broer en zus bij haar op visite. Zij moeten dan weer naar huis, maar zien dat het andere kindje wel bij hun moeder mag blijven.” Michael denkt dat het lastig is om dat uit te leggen aan twee jonge kinderen. ,,Ik peins er nu al over hoe we dit het beste kunnen oplossen.”

Jeugdzorg

Als Samantha nu haar kinderen ziet, is er altijd iemand van Jeugdzorg bij. Ze heeft namelijk verplicht toezicht en is dus nooit met hen alleen. Het contact tussen Michael en Samantha loopt allemaal via Jeugdzorg, ondanks dat ze bij elkaar om de hoek wonen. Sinds de voormalig realityster begin vorig jaar een zelfmoordpoging deed, is de band tussen het voormalige koppel gespannen. Ook de nieuwe relatie van Samantha met Maron, die werkt in het uitgaanscircuit, keurt Michael niet goed. Ze hebben pas een aantal maanden een relatie en Michael vindt dat ze veel te snel gaan door nu al een kindje te krijgen. Zelf pakt hij dat namelijk heel anders aan met zijn vriendin Naomi, met wie hij bijna twee jaar samen is. ,,Ik en mijn vriendin Naomi willen ook een gezin stichten. We denken goed na over een geschikt moment. Het is belangrijk om elkaar nog beter te leren kennen. Nog belangrijker is dat je leven stabiel is. Dat is de basis waarop je een kind kunt opvoeden.”

( bron ditjes&datjes )
Ik dacht dat Naomi wel kinderen wou en Michael niet meer. Nja, ze denken er zo te lezen wel (goed) over na .......
Andromachevrijdag 2 augustus 2019 @ 20:39
Wie weet wil Michaël dat kindje wel opvangen mocht die situatie zich aandienen. Kleine kans, maar toch.
mailyvrijdag 2 augustus 2019 @ 20:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 augustus 2019 20:39 schreef Andromache het volgende:
Wie weet wil Michaël dat kindje wel opvangen mocht die situatie zich aandienen. Kleine kans, maar toch.
In het kader van "ik ben tegen abortus" ? En dan zouden de kindjes nog een beetje bij elkaar blijven? Maarja, Naomie ......
Fokkie83vrijdag 2 augustus 2019 @ 21:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 augustus 2019 20:39 schreef Andromache het volgende:
Wie weet wil Michaël dat kindje wel opvangen mocht die situatie zich aandienen. Kleine kans, maar toch.
Dat zie ik niet gebeuren, en waarom zou hij ook?
Hij gaat natuurlijk niet opdraaien voor problemen die niet van hem zijn.
Zielig voor het kind maar ze laat zichzelf keer op keer zwanger maken.Dan heeft hij straks een heel weeshuis vol, omdat zijn ex vrouw haar anti conceptie niet ( goed ) gebruikt.

Daarbij heeft hij nu al 3 kinderen van zichzelf en wilt Naomi ook kinderen.

[ Bericht 4% gewijzigd door Fokkie83 op 02-08-2019 21:48:25 ]
Andromachevrijdag 2 augustus 2019 @ 22:54
Mja Michael is geen Denise Richards, nee...
Klaploperzaterdag 3 augustus 2019 @ 09:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 augustus 2019 16:25 schreef Pleun2011 het volgende:
Van alle mongolen bij elkaar heeft Michael nog de meeste chromosomen lijkt het.
Mongooltjes hebben juist een chromosoompje te veel.

:T
amarantazaterdag 3 augustus 2019 @ 09:40
Ik dacht ook dat Michael geen kinderen meer wilde.
Maar ja. Alst vrouwtje wil O-)
Fokkie83zaterdag 3 augustus 2019 @ 11:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 augustus 2019 09:40 schreef amaranta het volgende:
Ik dacht ook dat Michael geen kinderen meer wilde.
Maar ja. Alst vrouwtje wil O-)
Dat heeft hij eerder ook gezegd.Hij wilde met Samantha toch ook al geen tweede?
Maar geen ruggengraat waarschijnlijk.
amarantazaterdag 3 augustus 2019 @ 11:14
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 augustus 2019 11:13 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Dat heeft hij eerder ook gezegd.Hij wilde met Samantha toch ook al geen tweede?
Maar geen ruggengraat waarschijnlijk.
Een vrij korte in ieder geval
Basp1zaterdag 3 augustus 2019 @ 12:25
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 augustus 2019 11:13 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Dat heeft hij eerder ook gezegd.Hij wilde met Samantha toch ook al geen tweede?
Maar geen ruggengraat waarschijnlijk.
Hij vertrouwde op het verantwoordelijkheidsgevoel van samanthaaa dat ze dagelijks wel haar anticonceptie zou innemen. :D

En wil geen abortus.
girlnextdoor.zaterdag 3 augustus 2019 @ 13:33
#TeamMichael
Tinkepinkmaandag 5 augustus 2019 @ 21:07
https://www.telegraaf.nl/(...)aat-goed-met-de-baby

Een echo met zes weken..... Geloof je het zelf?
Marsenalmaandag 5 augustus 2019 @ 21:10
quote:
0s.gif Op maandag 5 augustus 2019 21:07 schreef Tinkepink het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)aat-goed-met-de-baby

Een echo met zes weken..... Geloof je het zelf?
Dat kan toch?
Andromachemaandag 5 augustus 2019 @ 21:11
Als ze 8 vs. 6 weken door elkaar haalt is het helemaal aannemelijk.
Olemaandag 5 augustus 2019 @ 21:20
Die toko in Spanje was toch in Torremolinos?
renamaandag 5 augustus 2019 @ 21:31
quote:
1s.gif Op maandag 5 augustus 2019 21:11 schreef Andromache het volgende:
Als ze 8 vs. 6 weken door elkaar haalt is het helemaal aannemelijk.
Met 6 weken kan wel hoor, bij mij was er ook al een knipperend hartje te zien met 6 weken. Maar goed, van Samantha moet je het maar afvragen of het waar is.
Deisyymaandag 5 augustus 2019 @ 21:34
quote:
0s.gif Op maandag 5 augustus 2019 21:20 schreef Ole het volgende:
Die toko in Spanje was toch in Torremolinos?
:Y
Olemaandag 5 augustus 2019 @ 21:38
quote:
0s.gif Op maandag 5 augustus 2019 21:34 schreef Deisyy het volgende:

[..]

:Y
Kwam vandaag zanger/ entertainer François uit Den Haag tegen. Hij treedt over paar weken op in Torremolinos. Van de week eens vragen of hij Michael kent 8-)
Deisyymaandag 5 augustus 2019 @ 21:42
quote:
0s.gif Op maandag 5 augustus 2019 21:38 schreef Ole het volgende:

[..]

Kwam vandaag zanger/ entertainer François uit Den Haag tegen. Hij treedt over paar weken op in Torremolinos. Van de week eens vragen of hij Michael kent 8-)
En Naoom natuurijk, al weet ik niet of je met die twee geassocieerd wil worden ;)
Fokkie83maandag 5 augustus 2019 @ 22:28
quote:
0s.gif Op maandag 5 augustus 2019 21:07 schreef Tinkepink het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)aat-goed-met-de-baby

Een echo met zes weken..... Geloof je het zelf?
Kan gewoon hoor.
Het Valt mij mee ( op ) dat de foto van de echo niet gedeeld is.
Of ze heeft geen echo foto gehad of het is teveel moeite om er een na te maken. :D
Leandramaandag 5 augustus 2019 @ 23:15
Oh, nieuwe functieomschrijving op insta:
quote:
REALITY STER & MC
Oscar.maandag 5 augustus 2019 @ 23:23
quote:
0s.gif Op maandag 5 augustus 2019 21:07 schreef Tinkepink het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)aat-goed-met-de-baby

Een echo met zes weken..... Geloof je het zelf?
kreeg een vriendin van mij ook. Maar die had een verleden van een verstopte eileider, buitenbaarmoedelijke zwangerschap en miskramen.
amarantamaandag 5 augustus 2019 @ 23:25
quote:
0s.gif Op maandag 5 augustus 2019 23:15 schreef Leandra het volgende:
Oh, nieuwe functieomschrijving op insta:
[..]

Ik denk dat het mc op Marijn doelt.
Samantha en Maron
Realityster en mc
IriYedinsdag 6 augustus 2019 @ 10:40
quote:
1s.gif Op maandag 5 augustus 2019 22:28 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Kan gewoon hoor.
Het Valt mij mee ( op ) dat de foto van de echo niet gedeeld is.
Of ze heeft geen echo foto gehad of het is teveel moeite om er een na te maken. :D
ALS ze die al heeft zal ze gaan voor de hoogste bieder, Story waarschijnlijk.