abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_188085063
registreer om deze reclame te verbergen
ed39018df56fb7a4e56755dd4928b3a0.jpg

Welkom in het Commentaar op Streams topic.

De beelden zijn te zien op: http://www.utopiatv.nl/live

Offtopic geklets mag in de Slow Chat
Caps van blote borsten mogen alleen in de daarvoor bestemde topicreeks
Voor meer info over Utopia 2 op FOK!: zie UTO / [EEN NIEUWE START] Welkom in Utopia 2 !!!

Inwoners:
2vdlnac.gif
Tijdelijke inwoner voor onbepaalde tijd:
Ikbal

8b23781dedd6a1d99dcfec9df4233a09.png

Maandag 19 augustus 2019 - Paspoorthouders kunnen stemmen
Dinsdag 20 augustus 2019 - Nominatie inwoners
Woensdag 21 augustus 2019 - 2 visumhouders komen binnen
Zondag 25 augustus 2019 - 1 Nieuwe visumhouder gaat weg
Maandag 26 augustus 2019 - 1 Genomineerde inwoner naar huis
all katys are equal but some katys are more equal than others
  dinsdag 23 juli 2019 @ 23:37:33 #2
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188085070
Dagsluiting.
In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Inmiddels over twee. Utopia slaapt en ik ben er ook aan toe. Ik ben zo blij dat ik Maris in diepe slaap zie. Maar ook rugslapers Lexy en Jordy zijn onder zeil. Snorkelaar ligt in de boot en Merel is terug in haar huisje. Daar slaapt Hiske ook in het bed van Franny. Franny daarintegen slaapt weer in het bed van en met Adriaan. Andrea en Shelley liggen ook samen in een huisje en hadden ook lol samen. De DGK film laat het goed zien. Waar zijn Mylene en Jens vraag ik me af. Ik neem aan in het Dyl en Kay huisje. Maar op stream niet te zien.
In de ochtend ben ik er niet dus ik hoop dat ze vergaderen of iets dergelijks langdradigs.

Half drie. Nu echt mijn nest in.

In de nacht was de COS Mariska Nachtwacht in aktie. Een grote groep Cossers houdt het nachtelijk welzijn van Maris in de gaten. Ze willen zeker weten dat Maris wel goed slaapt en op tijd opstaat. Nou dat eerste gaat heel goed want ze slaapt de hele nacht als een os. Het opstaan schuift steeds verder op de ochtend in. Niks 6 uur opstaan elke dag. Nu slaapt ze uit tot 7 uur. Valt me tegen van Maris. Haar werk ethos begint te slijten lijkt het wel.

Kwart over elf. Mevrouw van de haar extensies is binnen en geeft Shelley les in het plaatsen van deze harige aanhangsels. Lexy het, het slachtoffer in deze, ondergaat het gerotzooi aan haar hoofd zonder klagen. Deze extensies blijven 3 tot 4 maanden goed. Ze worden na gebruik niet gerecycled. Shelley pikt het goed op. Goed het kost dan wel 500 euro in plaats van tegen reiskosten maar dat komt alleen Jessie niet uit. Shelley heeft er maling aan.

Kwart over twaalf. Faktuurgate. Iemand heeft de factuur van de laser machine gelezen en als gelezen opgeborgen. Deze faktuur moet voor 3 augustus betaald worden. Jessie praat er over met His en Ger. Deze aktie is het werk van Shelley en Dylan. Dyl had gehoopt om Jessie te confronteren in de vergadering ofzo. Maris in een valse beschuldigdiging benoemd onmiddelijk Jens. Wat een low life is dat wijf.

Half een. Jens en Adriaan over de slaaprelatie van Adriaan en Franny. Adriaan heeft besloten geen sex te hebben met Franny. Als ze sex heeft met Ger mag ze nog steeds bij hem in de caravan slapen als ze maar fris gedouched heeft na de daad.

Kwart voor een. His en Ger in de tent. Het gaat over de mislukte Maris aktie met de wekkers. Ook de bedrijfsblindheid van Maris komt aan bod.

Een uur. Jessie en Maris staan aan de kuil te scheppen in de bloedhitte. Wat een dwazen zijn het toch. Laat ze maar een zonnesteek krijgen denk ik dan.

Kwart over een. Ze moeten 8600 BTW betalen ipv de schatting van 3000. Jens zegt dat de nieuwe structuur zou ingaan als we in het groen stonden. Het is nu nog verder weg dan ooit. Ook nog een factuur van de beveiliging 3892 euro, van Trouble in Paradise. Ger weet niet of deze verwerkt is in de administratie.

Mylene is onder de indruk van Jens zijn kennis van Excel. Het lijkt wel tovenarij in haar ogen. Jens had het op school geleerd zegt hij.

Half twee. His, Ger en Merel over Andrea. Ze doet niks de hele dag is de consensus. Maris schijnt daar heel anders over te denken. His sluit zich aan bij Gerrits Sok BV. Ze willen nu kleine parties gaan organiseren waar Ger plaatjes draait.

Ger vraagt Maris of ze de zakgeld sheet op de koelkast kan hangen. Dat wil ze later doen. Nu heeft Maris weer blaren op haar voeten. Ook haar evenwichtstoornis is weer terug en ze wil alleen in een academische ziekenhuis behandeld worden. Ook wil ze foto's laten maken bij de kaakchirurg. Wat is Maris toch interessant zie je haar denken.

Ze heeft ook een uiterst negatieve klank in haar stem als ze tegen of over Jordy praat. Is ze homofoob of heeft ze problemen met zijn uitgesproken mening.

Kwart voor twee. Franny haar vlechtwerk is verwijderd en nu blijken er allemaal korsten en schilfers op haar kop te zitten. Zal ik het kaal scheren vraagt ze. Maar Merel vindt dat zonde dus Franny doet het niet.

De ventilators zijn binnen. Tien stuks. Merel vindt het het leukste cadeau ooit kraait ze. Samen met Jordy gaan ze voetjes monteren. Gelijk alweer spijt dat ze hebben geroepen dat ze ze overal gaan installeren.

Na twee uur. De trainer voor Lexy is binnen. Deze Stefano Seedorf heeft ook gevoetbald maar nu na cursussen en dergelijke trainer. Lexy heeft een stok achter de deur nodig. Ze wil in oktober haar eerste boek onder de knie hebben.

Half drie. Ik heb de airco maar aangezet. Was 25 graden in huis en dat is me een paar graden te warm.De temperatuur begint gelukkig al te dalen. Want om met een zweetzak te gaan zitten Cossen heb ik geen zin in.

Ook daar wordt het Utopia Hitteplan gepresenteerd. Iedereen zonnebrandmiddelen inleveren en verplicht smeerschema.

Vier uur. Er worden weer enorme puisten uitgeknepen. Merel komt haast klaar zo lekker vind ze dat uitknijpen. Gefascineerd kijken ze naar het pus. Franny is de producent van dit pus.
Gelukkig had ik al gegeten.

Katie weigert voor Gerrit te gaan zitten. Mag lijen dat ze hem ook een flinke knauw geeft.

Dwazen Jessie en Maris nog steeds aan het graven in de bloedhitte. Ze blijven vragen om een zonnesteek.

Kwart voor vijf. Jens en Adriaan zijn niet te vertrouwen volgens Jessie en Maris.

Jordy wil een was draaien met Lexy want hij heeft maar een schone handdoek. Hij heeft ook een zeiknat tshirt op haar bed laten liggen en haar bed was nat geworden.

Gerrit en Franny spelen lekker in de vijver. Dat lijken op dit moment de slimsten daar.

Andrea heeft artistieke kwaliteiten. Ze schildert een wereld van eten en dat is niet onverdienstelijk.

Half zes. Shelley is nog steeds aan het werk op het hoofd van Lexy. De extensies zien er tot nu toe goed uit. Nog een paar strengetjes en het kan geknipt worden.

Het valt op dat Jessie en Merel niet zo veel meer samen zijn. Is liefde bekoeld of zijn er andere problemen. Ik zou het wel leuk vinden als ze allebei een ander kregen of niemand. Lijkt me effektiever en leuker dan het continue verhuisgedoe om te kijken.

Rob de koerier is ook weer gearriveerd. Merel staat nu ook te scheppen in de volle zon. His en Merel praten over relaties. De roze wolk is voorbij. Merels klacht is dat ze niet zoveel samen kunnen doen om het spannend te houden. Merel zit met haar verjaardag ook het liefst in het buitenland. En nu moet ze het doen met Utopia. Merel vraagt aan Hiske of ze denkt dat de verhouding met Jessie stand zal houden buiten Utopia.

Kwart voor zes. Rob is weer weg. Franny en Gerrit spelen samen Utopia memory. Ze hebben de grootste lol samen. Ik zie dat graag. Spelende mensen is een kick voor mij. Of ze nou dansen, zwemmen, hula hoepen of een potje memory spelen voor mij is dat genot.

Kwart over zes. Ze zitten met z'n allen lekker te eten. Jens heeft cous cous gekookt. Het lijkt iedereen goed te smaken. Morgen komt er een kok om syrisch te koken. Klinkt verdomd aantrekkelijk. Jordy gaat ook een weekje vegan eten.

Jessie vraagt om morgenvroeg te gaan straten. Jens zegt pas om 10 uur op te staan. Hij heeft bloed laten prikken om te kijken waarom hij zo moe is. IJzer tekort, vitaminen, drank, Maikel, de maan geeft hij op humoristische wijze als mogelijke redenen.

Kwart voor zeven. Ger en Fran zitten nog steeds flirtige gedrag te vertonen. Dat wordt weer neuken binnenkort.

Nog zo'n zeikding van Maris iedere keer weer ouwehoeren hoe ze aan het sparen is voor een hottub, kunnen ze dat wijf niet afvoeren naar een kookpot bij de kannibalen, hebben die een vette bek en zijn wij van het gezeik af.

Gerrit en His hebben 6 wekkers verstopt in de huisjes. Kon niet zien waar. Ik lees morgenochtend wel of de nachtwacht het heeft zien gebeuren.

Half acht. Jordy helpt Lexy met leren. En verdomd hij krijgt het er in bij haar. Ze is zo trots als een aap met zeven lullen die glimmen in de manenschijn. Jordy doet dat echt goed.

Maris is gebroken zegt ze zittend in stoel voor de tent. Het is pas half acht. Waar denkt die trut waar ze zit. Dit is Utopia niet Luilekkerland. Die gaat vast bijtijds naar bed om daar weer een nacht slecht te slapen. Maak je geen zorgen Mariska de COS Nachtwacht houdt een oogje op je.

Kwart voor acht. Sjel wil iets met meer uitdaging. Knippen en extensies zijn geen hogere wiskunde. Ze wil nu iets met d'r kop doen, iets leren. Ze heeft niet veel op school gedaan omdat ze er geen zin in had. Nu wel spijt van. Actrice of stewardess, dat lijkt haar wel wat. Stewardess, daar moet je wel 4 jaar voor studeren, zo lang duurt de toerisme-opleiding. Wel aan de opleiding begonnen, maar niets afgemaakt.

Jens is al met het straten begonnen. Adriaan rijdt de eerste kruiwagens met stenen die kuil in.

Kwart over acht. Maris haar voeten zijn helemaal opgezet en er zitten ook allemaal blaren op. Ach dat meisje heeft het zo zwaar. Ze is ziek of beschadigd aan alle kanten. Niemand wil haar helpen of buiten spelen en Jessie aanklatsen lukt ook nog niet. Wat heeft ze toch een pleuris leven. Terwijl ze zoveel te geven heeft aan de wereld en Utopia. Oppleuren Maris lijkt me het beste voor je gezondheid.

Half negen. De syrische kok heeft door gegeven dat het eten van morgen 660 euro gaat kosten terwijl er 150 tot 200 euro is afgesproken volgens Merel. Er komen ook 7 eters. Merel lijkt een foutje hebben gemaakt of misschien was het His met haar gebrekkige engels. His gaat er over bellen. Ik vind 150 euro wel een heel klein budget om 22 personen van een gecaterde maaltijd te voorzien.

Tegen negenen. Shelley wordt opgepakt door Brandon en met haar over zijn schouders duiken ze de vijver in. Vervolgens achter Andrea aan die wordt gevangen maar weet aan het lot te ontkomen. Shelley vond het niet zo leuk want ze is vies van de vijver.

Negen uur. Merel gaat de kok bellen. Gerrit doet leuk met het steenkolen engels van Merel. Iemand heeft een goedkeuring gegeven. Hiske loopt kwaad weg en komt terug en SL.

Half tien. De leiding zit gezellig te ouwehoeren maar de werkers straten snel door. Adriaan doet het echt zware werk. Hij rijdt met een kruiwagen stenen en Jens verwerkt ze snel. Maris is uiteraard in geen velden of wegen te bekennen. Kan ze morgen weer beweren dat Jens en Adriaan lui zijn en de hele dag niks doen.

Kwart voor elf. Een grote groep zit op de loungeset te babbelen. Merel zegt tegen Jordy ken jij Roze Maandag. Roze maandag is de grootste kermis in Tilburg en op maandag speciaal voor de gays. Nee zegt Jordy. Merel zegt wat ben jij voor een flikker.

Half twaalf. Op de loungeset Brandon, Dyl, Mylene en Jordy. Ze praten nog effe samen. Goeie setting en wel prettige mensen die goed met elkaar kunnen opschieten.

Mariska, Franny en Adriaan ook in bed. Gerrit nog in de keuken. Lexy in het sanitair gebouw.

Voor het betere kijkwerk en mooie montages verwijs ik naar DGK de filmmaker.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

PS: Bedankjes, complimenten etc. mogen wel maar daarbij mag men niet de gehele inhoud van de dagafsluiting quoten, maar dan wel in het daarvoor bestemde topic, dus niet in de Cos: UTO / Vragen/opmerkingen over Utopia, streamverslag, updates en bedankjes..
Bedankjes zijn niet nodig want vervuiling.
Op en of aanmerkingen OP DE INHOUD mogen wel.
>>>ZEKER GEEN BEDANKJES IN DE COS!<<<
Degene die hem tegenkomt en ziet dat het gaat om de dagsluiting kan naar het origineel gaan door te klikken op de datum.
>>>Quote de Dagsluiting helemaal niet.<<<
Dat houdt het voor iedereen overzichtelijk. BVD!
Russian trolls can be surprisingly subtle, and often fun to read.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 23:44:16 #3
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188085187
Bedtijd w/

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
6bd2897d1db31f05497bc07306480d4f.gif
  dinsdag 23 juli 2019 @ 23:44:54 #4
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188085200
registreer om deze reclame te verbergen
Merel gaat in de boot slapen
  dinsdag 23 juli 2019 @ 23:46:59 #5
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188085282
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 22:48 schreef Hznootje het volgende:

[..]

Is toch geen pan dat oranje gezicht bij die witte schouders?
Echt heel lelijk inderdaad. Het staat haar niet, dit blousje met zo'n blote schouder. Het accentueert haar (dikkere) hoofd en nek juist. Afgelopen week vielen haar witte benen ook op. Niks mis met witte benen, maar wel zo'n contrast met het oranje hoofd.
pi_188085297
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 23:46 schreef Flow3r het volgende:
Volle maan :Y)

[ afbeelding ]
bloodmoon _O_ _O-
all katys are equal but some katys are more equal than others
pi_188085324
Zo verliefd, met je snufferd achter een boek.
pi_188085508
Het vervolg van de belasting aanslag ..... ;)

87505e73610a47be32d308b1d9a97742.png
De belasting aanslag is binnen - deel 2.
x7e2s6o
.
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:04:34 #10
464488 Maria.
life is life
pi_188085540
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 23:50 schreef shiitake het volgende:
Zo verliefd, met je snufferd achter een boek.
_O- ...tja...ik verwacht al niks anders meer...
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:06:47 #11
429367 DKUp
The one and only
pi_188085589
f4c0738b0fff4f079851db3d896ca913.png
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_188085616
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 23:46 schreef Flow3r het volgende:
Volle maan :Y)

[ afbeelding ]
goffer _O- _O-
Twinning = boring
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:07:58 #13
464488 Maria.
life is life
pi_188085618
quote:
1s.gif Op woensdag 24 juli 2019 00:06 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
tja...duidelijk trouble in paradise.... :+
die conversatie..
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:13:41 #14
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188085708
Werken en slapen , thats life w/

181b762f49716ae8aaedd8a96954ca3c.png
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:14:48 #15
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188085724
Mylene, Dylan en Brandon nog buiten

05cd20e6801fa260531ce08ba3993228.gif
pi_188085776
Aanrader, Adriaan dicht tegen een error aan, de SL voorkwam dat .... :Y

126521f3265cf0d2299507c8d57897de.png
Adriaan spreekt Jessie aan - 23 juli 2019.
x7e3081
.
pi_188086000
Dylan wil eigenlijk liever buiten staan met de markt, maar ja hij moet tatoeren
pi_188086028
Dylan en Brandon hebben grootste plannen voor de markt
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:30:43 #19
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188086038
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juli 2019 00:28 schreef formule het volgende:
Dylan wil eigenlijk liever buiten staan met de markt, maar ja hij moet tatoeren
En 800 euro mislopen voor de BV. Dylan zal een prima knecht zijn maar een baas wordt hij nooit.
Russian trolls can be surprisingly subtle, and often fun to read.
pi_188086049
Plakjes komkommer en plakjes tomaat, misschien een augurkje :Y)
pi_188086068
Streamers zijn best benieuwd wat er op het broodje van Adriaan zat denk Dylan :7
pi_188086088
Brandon wil samen met Andrea een gezonde bar opzetten
pi_188086111
Afbak broodjes worden vaak taai zegt Brandon
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:36:11 #24
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188086127
b0911a91d838296af2825b4b89f9db6a.png

Deze dames slapen.
Russian trolls can be surprisingly subtle, and often fun to read.
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:37:35 #25
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188086144
5cab2903f55f4fa47f0dea3d733081eb.png

Adriaan en Franny ook onder zeil.
Russian trolls can be surprisingly subtle, and often fun to read.
pi_188086146
quote:
3s.gif Op woensdag 24 juli 2019 00:36 schreef Paco55 het volgende:
[ afbeelding ]

Deze dames slapen.
Wacht maar tot de wekkers afgaan ~O>
Twinning = boring
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:39:39 #27
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188086193
4f1f22a3ddb9f72a5955ed5058aac4d0.png

Deze witte walvis en een oude snorkelaar rusten ook.
Russian trolls can be surprisingly subtle, and often fun to read.
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:39:39 #28
464488 Maria.
life is life
pi_188086194
quote:
14s.gif Op woensdag 24 juli 2019 00:02 schreef DGK_Tegengas het volgende:
Het vervolg van de belasting aanslag ..... ;)

[ afbeelding ]
De belasting aanslag is binnen - deel 2.
x7e2s6o
mooi fimpje.....ze staan dus gewoon weer op -13.000.....of zo iets.( ALLEMAAL nep utopia euro's.)......maris is vast blij....dan kan ze later claimen utopia MEDE gered te hebben.....
pi_188086200
Brandon wil pindarotsjes gaan verkopen
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:41:25 #30
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188086215
fc2ae0c27f59ac6c396d0e315ce159b9.png

Lexy snurkt lekker door.
Russian trolls can be surprisingly subtle, and often fun to read.
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:41:35 #31
464488 Maria.
life is life
pi_188086219
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juli 2019 00:37 schreef Inca het volgende:

[..]

Wacht maar tot de wekkers afgaan ~O>
ja dat snap ik dus niet...his slaapt slecht en dan gaat ze ger pesten met wekkers..... 8)7
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:43:04 #32
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188086236
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juli 2019 00:41 schreef Maria. het volgende:

[..]

ja dat snap ik dus niet...his slaapt slecht en dan gaat ze ger pesten met wekkers..... 8)7
Ze wordt zelf ook slachtoffer heb ik begrepen
Russian trolls can be surprisingly subtle, and often fun to read.
pi_188086273
quote:
3s.gif Op woensdag 24 juli 2019 00:39 schreef Paco55 het volgende:
[ afbeelding ]

Deze witte walvis en een oude snorkelaar rusten ook.
En alle slanke cossers gaan zo ook onderzeil?
Niets mis met het figuur van Merel, maar ja, altijd als er een wat gezette bewoner in een RLS komt gaan we los :7
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:48:47 #34
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier
pi_188086350
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juli 2019 00:44 schreef formule het volgende:

[..]

En alle slanke cossers gaan zo ook onderzeil?
Niets mis met het figuur van Merel, maar ja, altijd als er een wat gezette bewoner in een RLS komt gaan we los :7
Neehoor ook met, arrogante wapperhomo's, droortrapte depri's , fake borderijntjes, leugenachtige bochelwijven, blunderende megalomane Ex-Utopianen, we pakken ze allemaal...
  woensdag 24 juli 2019 @ 00:48:57 #35
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188086354
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juli 2019 00:44 schreef formule het volgende:

[..]

En alle slanke cossers gaan zo ook onderzeil?
Niets mis met het figuur van Merel, maar ja, altijd als er een wat gezette bewoner in een RLS komt gaan we los :7
Ongetwijfeld. Er is van alles mis met het lichaam van Merel zeker gezien haar ambitie als presentatrice, curvy model etc. Zij is daar niet geschikt voor. Voor de rest ben ik zelf ook 20 tot 25 kilo te zwaar en vind het OK als mensen daar wat van zeggen. Maar ik heb dan ook geen pretenties op dat gebied.
Russian trolls can be surprisingly subtle, and often fun to read.
pi_188086544
Hiksel in een lange broek :X

8fef37d301cfbca5d0547658dedc3bbd.png
Leipe shit ouwe
  woensdag 24 juli 2019 @ 01:04:59 #37
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188086576
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juli 2019 01:02 schreef Geenfrietmaarpatat het volgende:
Hiksel in een lange broek :X

[ afbeelding ]
Dat is omdat ze zo oogverblindend wit is dat je beeldscherm in de brand zou vliegen als ze al dat vlees zou tonen.
Russian trolls can be surprisingly subtle, and often fun to read.
  woensdag 24 juli 2019 @ 01:09:47 #38
464488 Maria.
life is life
pi_188086636
quote:
3s.gif Op woensdag 24 juli 2019 00:48 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Ongetwijfeld. Er is van alles mis met het lichaam van Merel zeker gezien haar ambitie als presentatrice, curvy model etc. Zij is daar niet geschikt voor. Voor de rest ben ik zelf ook 20 tot 25 kilo te zwaar en vind het OK als mensen daar wat van zeggen. Maar ik heb dan ook geen pretenties op dat gebied.
nou... ik ben geen merel fan...maar ik zou merel toch echt veeel liever zien bij show nieuws als patty....want daar ben ik wel op uitgekeken....mja...patty wil niet komen naar utopia...ook al een bummer voor merel...
pi_188086638
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juli 2019 00:48 schreef 5thencounter het volgende:

[..]

Neehoor ook met, arrogante wapperhomo's, droortrapte depri's , fake borderijntjes, leugenachtige bochelwijven, blunderende megalomane Ex-Utopianen, we pakken ze allemaal...
Dat is dan wel weer een goed om te horen :)
  woensdag 24 juli 2019 @ 01:12:16 #40
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188086656
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juli 2019 01:09 schreef Maria. het volgende:

[..]

nou... ik ben geen merel fan...maar ik zou merel toch echt veeel liever zien bij show nieuws als patty....want daar ben ik wel op uitgekeken....mja...aptty wil niet komen naar utopia...ook al een bummer voor merel...
Van de ene fake naar de volgende fake. Laat ze maar jonge frisse talenten op Show niieuws zetten niet iemand van de DSB.
Russian trolls can be surprisingly subtle, and often fun to read.
  woensdag 24 juli 2019 @ 01:12:34 #41
464488 Maria.
life is life
pi_188086662
quote:
3s.gif Op woensdag 24 juli 2019 00:43 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Ze wordt zelf ook slachtoffer heb ik begrepen
ja...en hiske gaat ook weer in de tent slapen...terwijl het panter huisje helemaal leeg staat.... 8)7
  woensdag 24 juli 2019 @ 01:13:49 #42
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188086680
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juli 2019 01:12 schreef Maria. het volgende:

[..]

ja...en hiske gaat ook weer in de tent slapen...terwijl het panter huisje helemaal leeg staat.... 8)7
Ze ligt er goed te slapen tot die wekkers afgaan tussen half vier en half vijf.
Russian trolls can be surprisingly subtle, and often fun to read.
  woensdag 24 juli 2019 @ 01:14:23 #43
464488 Maria.
life is life
pi_188086686
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juli 2019 01:02 schreef Geenfrietmaarpatat het volgende:
Hiksel in een lange broek :X

[ afbeelding ]
ze heeft vast goed gekeken hier....op fok... :+ ...voor mij heeft ze gelijk.. ;)
  woensdag 24 juli 2019 @ 01:16:03 #44
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188086703
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juli 2019 01:14 schreef Maria. het volgende:

[..]

ze heeft vast goed gekeken hier....op fok... :+ ...voor mij heeft ze gelijk.. ;)
Ze mag er van mij gaan liggen in bontmantel. Als ze hier heeft gekeken dan weet ze ieder geval wat er gebeurd hier.
Russian trolls can be surprisingly subtle, and often fun to read.
  woensdag 24 juli 2019 @ 01:16:24 #45
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188086705
quote:
3s.gif Op woensdag 24 juli 2019 01:13 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Ze ligt er goed te slapen tot die wekkers afgaan tussen half vier en half vijf.
4 5 en 6 las ik ergens...wel bij de feiten blijven ...anders zit men hier voor niks te apegapen voor hun scherm..
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
  woensdag 24 juli 2019 @ 01:22:18 #46
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188086760
quote:
3s.gif Op woensdag 24 juli 2019 01:12 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Van de ene fake naar de volgende fake. Laat ze maar jonge frisse talenten op Show niieuws zetten niet iemand van de DSB.
Wat is DSB?...
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_188086761
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juli 2019 01:16 schreef snetje het volgende:

[..]

4 5 en 6 las ik ergens...wel bij de feiten blijven ...anders zit men hier voor niks te apegapen voor hun scherm..
Die van 6 uur is een beetje jammer, want dan staat Mariska op
Leipe shit ouwe
  woensdag 24 juli 2019 @ 01:27:29 #48
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188086814
Die ventilatoren slaan goed aan ..iedereen slaapt rustig door ..dat mag ook wel voor die 400 euro...
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
  woensdag 24 juli 2019 @ 01:27:58 #49
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier
pi_188086816
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juli 2019 01:16 schreef snetje het volgende:

[..]

4 5 en 6 las ik ergens...wel bij de feiten blijven ...anders zit men hier voor niks te apegapen voor hun scherm..
En wat word die spectaculaire WekkerShow waar we allemaal voor aan de streams gekluisterd moeten zitten

Trrrinngggg… klap er op en klaar, doorslapen tot 10h
pi_188086831
Ik wacht nog steeds op de binnenkomst van Linda uit Utopia 1
Vastberaden, aanpakken, bedden kasten maken geen probleem, lekker koken, en ze kon het loopje van Billy heel goed nadoen *O*
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')