FOK!forum / Tour de France 2019 / [Etappe 13] Pau - Pau #4
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:12
SPOILER
Etappe 13: Niet voor niets het ongeluksgetal

De twaalfde rit kende een megasnelle start. Het leek op papier een ideale rit voor de vluchters en dus wilde iedereen in de kopgroep belanden. 40 kilometer lang werd er slag om slinger gedemarreerd, zonder succes. Het duurde een eeuwigheid, maar uiteindelijk zagen we een bijzonder grote groep van liefst 40 renners wegrijden. Het was bijna onmogelijk om die groep te missen, maar een nochtans ervaren jongen als Taaramae slaagde er alsnog in. Hij kwam in de chasse patatte terecht en werd later weer ingerekend door het peloton, altijd lachen. De groep van 40, met enkele grote namen, kreeg al snel een fatsoenlijke voorsprong. Na een uur fietsen aan 50 gemiddeld bedroeg de voorsprong een minuut of vier. Quick Step controleerde, maar ondernam geen pogingen om de groep enorm kort te houden. Dat was ook niet nodig, want een gevaar voor Alaphilippe was er vooraan niet te vinden.

Een van de vroege aanvallers was Rohan Dennis. Nogal verrassend, aangezien hij zich beter een beetje kon sparen voor de tijdrit. Nog verrassender was dat hij uiteindelijk niet in de kopgroep zat, bijna een kunst om zo'n grote groep te missen. Even later kwam er een bericht dat helemaal verbazingwekkend was, hij stapte plotseling uit de koers. Een van de grote favorieten voor de tijdrit die er plotseling mee stopt, vlak voor die tijdrit begint. Zelden vertoond, maar wel erg vermakelijk. Vaste volgers weten dat de altijd grijze Australiaan Dennis een ontzettend domme keuze heeft gemaakt vorig seizoen. Hij stapte namelijk over van BMC naar Bahrein-Merida en het was vooraf meteen duidelijk dat dit een keuze puur voor het geld was. Als erkend hardrijder had hij beter op een BMC rond kunnen blijven rijden, of op een Giant. Merida staat niet goed bekend en dat blijkt nu wel. Meneer is niet tevreden over zijn materiaal en stopt er daarom maar gewoon mee, omdat hij bang is een modderfiguur te slaan tijdens de tijdrit. Had je vooraf kunnen weten, Rohans. Jammer joh. Het is nu alleen nog even de vraag hoe snel ze hem gaan ontslaan en welke ploeg zo gek is om dit niet bijzonder heldere licht op te pikken. Wat een beunhaas, ongekend. It's not about me, it's about us. Humor om te gniffelen. Dennis kan samen met Kittel een praatclubje voor geestelijk gerimpelden beginnen.

De koers ging ondertussen gewoon verder, want de Tour wacht op niemand. Tevens is Parijs nog ver. We reden richting de tussensprint en tegen die tijd bedroeg de voorsprong van het koppeloton een minuut of vijf. In de grote groep vooraan zaten veel sprinters, zoals Sagan, Colbrelli, Groenewegen en Matthews. Sagan kon dus weer wat punten rapen voor de groene trui, iets wat gezien zijn ruime voorsprong in dat klassement tamelijk overbodig is. Na de tussensprint reden een aantal jongens weg van de kopgroep, in aanloop naar de Peyresourde. Op de Peyresourde zelf zagen we uit het niets ineens Calmejane op kop rijden, de man met de slechte benen wilde toch nog een keer in beeld rijden. Hij leek even een mooie voorsprong bij elkaar te rijden, maar op de top van de klim werd hij weer bijgehaald door de rest. Tim Wellens was ook mee en hij kwam als eerste boven. Weer wat punten erbij voor de bollentrui, wat eigenlijk ook vrij nutteloos is allemaal. Op de volgende klim moest hij als een baksteen lossen en het gaat vast ook nog warm worden, doe uit dat licht. In de afdaling van de Peyresourde zagen we dan weer de jarige Simon Clarke in de aanval gaan. Niemand reageerde en dus kon hij een mooie voorsprong bij elkaar rijden. Na een tijd had hij bijna anderhalve minuut voorsprong, terwijl hij zich in de vallei bevond in aanloop naar de volgende klim. Trentin ging veel later achter hem aan, maar Clarke mocht toch met een dikke minuut voorsprong aan de Hourquette d'Ancizan beginnen. Op deze klim kwam Trentin steeds dichter, terwijl we in de groep daarachter steeds meer schermutselingen zagen.

Vooral Mühlberger en Mathias Frank waren vrij actief, deze heren konden zichzelf niet beheersen. Simon Yates pakte het iets rustiger aan, hij ging pas later in de achtervolging. Team Sunweb reed in de tussentijd lang op kop en dat bleek in dienst van Roche te zijn. Roche moest dus wel mee met Yates, anders was al het werk voor niets geweest. Ook Gallopin ging mee en even later zagen we Bilbao vanuit de achtergrond opschuiven. Op het moment dat Trentin aan wist te sluiten bij Clarke aan de kop van de koers zagen we in de groep daarachter dat ook Bilbao en Schachmann de oversteek hadden gemaakt. Vier kilometer van de top van de klim ging Trentin solo verder, hij had zijn klimmersbenen duidelijk meegenomen. In de achtervolgende groep viel het wat stil, waardoor ook Serge Pauwels weer kon aansluiten. Het signaal voor Pello Bilbao om in de aanval te gaan. Dat liet Yates niet zomaar gebeuren, hij ging nog eens in de aanval. Hij kreeg een ijzersterke Gregor Mühlberger met zich mee. Deze twee reden weer voorbij Bilbao en gingen op zoek naar Trentin. Zodra ze hem gevonden hadden lieten ze hem ook meteen weer achter, Yates gokte duidelijk niet op de snelle benen van Trentin. Bilbao hing lange tijd op een klein gaatje, maar wist op een kilometer of twee van de top toch weer aan te sluiten. Dat vond Yates niet zo leuk, dus ging hij nog maar eens in de aanval. Weer ging Mühlberger mee en met z'n tweeën reden ze over de top van de Hourquette d'Ancizan. Het lukte ze niet om Bilbao definitief te lossen, de Bask kwam op een seconde of vijf boven. De rest werd wel definitief gelost, de eerste achtervolgende groep kwam op een kleine minuut boven. In het peloton gebeurde er ondertussen niets, op de klim liep de voorsprong op naar zeven minuten. Geen enkele aanval, iedereen in het peloton had vrede met de situatie. De benen werden gespaard voor de opdracht van vandaag.

Na de top van de klim was het nog 30 kilometer fietsen tot de finish, vooral in dalende lijn. Bilbao wist in de afdaling al snel de aansluiting te vinden met de twee heren vooraan, waarna ze met z'n drieën verder reden naar de finish. Niemand probeerde meer te demarreren, iedereen had blijkbaar vertrouwen in z'n sprint. Doordat ze netjes rond bleven draaien kwamen de achtervolgers nooit meer in de buurt, hun achterstand liep zelfs op naar anderhalve minuut. Tot in de straten van Bagnères-de-Bigorre werkten de drie heren goed samen. Pas toen begonnen ze een beetje naar elkaar te lonken. Ze wisten het eigenlijk niet. Allemaal zijn ze vrij rap, maar tegen elkaar sprinten doen ze nooit. Parcourskennis bleek uiteindelijk de doorslag te geven. Er lag een bocht op 200 meter van het eind en in die bocht wil je graag op kop zetten. Je zou zeggen dat iedereen wel even in het roadbook kijkt, maar dat is dus niet gebruikelijk. Simon Yates kreeg het te horen van zijn ploegleider, zelf wist hij dat dus blijkbaar niet. Bilbao wist helemaal van niets, maar dat is geen verrassing aangezien ze bij Astana ook niet wisten dat het voor de rustdag hard zou gaan waaien. Simon Yates, die de afgelopen anderhalve week alleen in allerlaatste positie had rondgereden, reed Bilbao aan de binnenkant voorbij op 200 meter van het eind. Vlak voor de bocht reed hij naar de kop, wat makkelijk lukte omdat Bilbao vooral naar de andere kant aan het kijken was. Bilbao was meer bezig met Mühlberger, achteraf een fout. Na de bocht ging Yates meteen aan en de rest kwam nooit meer uit zijn wiel. Een overwinning voor de Brit die na een teleurstellende Giro tot nu toe ook bezig was aan een vrij nutteloze Tour. Het grote doel is het ondersteunen van zijn broer Adam, maar dat is tot nu toe nog niet echt nodig geweest. Voor het echte werk begint kreeg hij nog een laatste kans om zelf voor een ritzege te gaan en dat is meteen gelukt. Hij maakt zijn trilogie compleet, een overwinning in iedere grote ronde. Bilbao werd verwezen naar de tweede plaats, de bijzonder nerveuze Mühlberger mocht het doen met een derde plaats. De achtervolgende groep kwam anderhalve minuut later aan. Benoot reed nog weg uit die groep en wist vierde te worden, voor Felline en Trentin. Het peloton deed het nog wat rustiger aan en kwam pas negen minuten later binnen. Een geschiedenisloze dag voor het klassement, vooral vanwege de dagen die nog gaan komen. Opnieuw een teleurstellende dag voor mij. Bijna kwam mijn vorige voorspelling uit, bijna won een Bask. Bijna is alleen helemaal niets.

Het zit me de laatste dagen niet mee, en dan moet het ergste nog komen. Mijn zwarte beest. We gaan wéér naar Pau. Opnieuw wordt er een giertank vol kots over ons uitgestort. Houdt het dan nooit op?

5d1a6e2934776-kantoorklerken.gif

Ieder jaar heb ik steeds minder zin om iets te schrijven over Pau. Ik weiger eigenlijk nog woorden te besteden aan deze strontstad. Aan deze kloteplaats, aan dit hol waar de duivel nog niet dood gevonden wil worden. Ik ben er helemaal klaar mee, ik wil er niets meer mee te maken hebben. Gelukkig heb ik een aantal lokale notabelen bereid gevonden om hun mening te ventileren over het altijd ebolaverwekkende Pau. Maar voor we beginnen zetten we eerst even een vet goed nummer op. Deze is echt gruwelijk. De ideale muzikale omlijsting om goed in de stemming te komen. Tevens een dringend en eigenlijk ook gewoon bindend advies aan iedereen die bij deze hoerenbagger betrokken is.


Laten we beginnen met het bekijken van het profiel van de volgende rit. Ik deed m'n best, maar van zoveel ellende begon m'n hoofd gelijk te tollen.

QgnbHaG.png

Wel heb ik eindelijk de reden achterhaald waarom de boeren vorig jaar aan het staken waren. Weet u nog, de affaire met het traangas waardoor alle renners onwel werden? De boeren gingen ver, maar wel voor een goed doel.

cAqBhJp.png

Ook heb ik eindelijk achterhaald waarom Carlos Barredo en Rui Costa elkaar een paar jaar geleden op de bek wilden slaan.

0pyxaLf.png

Tevens heb ik vanuit het hiernamaals een veelzeggende boodschap ontvangen:

f35K2es.png

Bovendien weet ik nu waarom Bernard Hinault niet meer pontificaal in beeld komt. 100 keer Pau werd hem teveel.

Mp7lmDl.png

Ook heb ik uit betrouwbare bron vernomen waarom Tom Dumoulin er niet bij is.

P0r2xiE.png

Aad de Mos is dan wel geen Louis van Gaal, maar ook hij heeft een scherpe mening over Pau.

49oARKj.png

Wie zijn er verantwoordelijk voor deze hemeltergende mensonterendheid? De zadellikkers van de ASO.

rFxaybX.png

Met name deze twee heren spelen een niet te onderschatten rol. Prudhomme en Gouvenou, levensvreugdverkrachters van beroep.

puDACcN.png

Weet je hoe ze zichzelf noemen in Pau? Capitale Humaine. Echt, serieus. Ik neem jullie niet in de maling. Het blijkt alleen dat ze ook ergens anders de hoofdstad van zijn.

AmVqeD9.png

Het lijkt me dat er genoeg reden is om een hetze te voeren tegen deze stad, sterker nog, ik vind dat het tijd is voor een regelrechte boycot.

SWnqylg.png

Gewoon boycotten die hele tyfuszooi.

uw50C5B.png

Ik heb al een aantal medestanders gevonden, dat schiet lekker op.

5IVlQ6a.png
PHscuP2.png
MNURkSs.png

In Pau schijnen ze een straat te hebben waar ze alle namen van de winnaars in deze dichtbevolkte misdaad tegen de menselijkheid op de weg hebben gekalkt. Moet wel een lange straat zijn. Een lange straat die ik vakkundig gemolesteerd heb. Pak aan, kutpau.

a4QGCTY.png

Overigens heb ik niet alleen een hekel aan Pau. Ik heb een hekel aan alles wat ook maar een klein beetje in de buurt komt.

QYplxqG.png

Ook de ouderwetse po kan er absoluut niet mee door. Walgelijke dingen. Stinken, een uur in de wind. Gewoon je kinderen uit het raam gooien, weg met die zooi.

mnX77eD.png

Nog meer dingen die enigszins op Pau lijken en derhalve bij wet verboden zouden moeten worden:

V92mRBD.gif
TBatXsR.gif
LVdEfR8.gif

Als bonus heb ik nog enkele bewegende beelden voor jullie. Zo weet ik bijvoorbeeld waarom Miguel Angel Lopez nooit de Tour rijdt, en waarom hij zo ziedendkwaad werd tijdens de Giro.

guOQqGm.gif

Mijn bronnen hebben me ook verteld waarom het met Kittel niet zo goed gaat. Als hij opnieuw begint met fietsen doet hij er goed aan de Tour te vermijden.

5VDO2mM.gif

De altijd irritante Toms Skujins gaf een paar jaar geleden dan weer een mooie impressie van de schokkende en verstrekkende gevolgen van het Syndroom van Pau. Vandaar dat hij later zo vreemd is gaan juichen, dit gaat je allemaal niet in je koude kleren zitten.

68vXer4.gif

En weten jullie waarom het helemaal misging met de verzorger van Bora? Die zat met z'n hoofd al bij de rit van vandaag.

6j3pFYo.gif

In een poging een eind te maken aan de wanstaltige toestanden die de renners en ook de volgers jaarlijks moeten doorstaan heb ik wat hulp ingeschakeld. Als jullie het morgen in Keulen kunnen horen donderen weten jullie waarom. We gaan dat hele Pau een kopje kleiner maken, klootviool. Bakkie pleur voor je harses. Village People 360 kick. Met je schaamhaar op je achterhoofd.

VPGRUIn.gif
O1RDMYT.gif

Aan het eind, als we Pau in een hoekje hebben gedreven, delen we nog een paar keer stevig uit. Het is nu echt klaar. We gaan nooit meer naar Pau. Nooit meer. Of nouja, wel nog in de Vuelta dit jaar. Maar daarna nooit meer. Hoerenpau, stik in een komkommer.

UCKrWeY.gif

Ik ga morgen gezellig zelf een rondje fietsen. De tv gaat niet aan. De tering, de tyfus en de hoerenkots voor iedereen die bij deze ellende betrokken is.

y872GVZ.gif

[spoiler]
1. Van Aert
2. Thomas
3. Alaphilippe
4. Politt
5. KRAK Andersen
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:12
Porte levert in. +7.
supernigervrijdag 19 juli 2019 @ 17:12
w/
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:12
Pinot +3
Aguerovrijdag 19 juli 2019 @ 17:12
Pinot +3
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:12
Pinot +3
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:13
Louis heeft gisteren Wouter van Aert vervloekt
supernigervrijdag 19 juli 2019 @ 17:13
Kruijswijk w/
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:13
laflammerouge16 twitterde op vrijdag 19-07-2019 om 17:00:37 #TdF2019 - Sporza reports no broken bones for Van Aert, however he does have deep wounds which need to be examined in Pau' hospital. reageer retweet
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:13
w/ w/
Dale__Coopervrijdag 19 juli 2019 @ 17:14
Thibo :)
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:13 schreef Momo... het volgende:
laflammerouge16 twitterde op vrijdag 19-07-2019 om 17:00:37 #TdF2019 - Sporza reports no broken bones for Van Aert, however he does have deep wounds which need to be examined in Pau' hospital. reageer retweet
Wij kijken ook
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:15
Ojee jongens, kruisjestijd.
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:15
Valse start Bernal
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:15
Lekker hoor Bauke
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:15 schreef Koffieplanter het volgende:
Ojee jongens, kruisjestijd.
Bernal gaat in de Wouterbocht liggen.
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:16
Stop hiermee Romain
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:16
Bardet gaat nooit de tour winnen met deze tijdrit skills
supernigervrijdag 19 juli 2019 @ 17:16
Lol
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:16
Ik stel voor dat we weer richting 2 lange tijdritten gaan. Romain gaat de Tour toch nooit winnen.
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:16
_O- :')
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
Dré Meganck had deze blunder niet gemaakt.
Pino112vrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
:')
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
Ohoh wat een gepruts
Aesthetics_vrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
Lol
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
Nairo +25
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
Pijnlijk.
TargaFloriovrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
Accu op?
TheArtvrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
Geplande wissel mensen.
-XOR-vrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
:') bardet
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:16 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik stel voor dat we weer richting 2 lange tijdritten gaan. Romain gaat de Tour toch nooit winnen.
Oneens, dan winnen de Skybots weer alles.
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
:r
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
Wat een extreem lachwekkende wissel is dit
showtimervrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:17 schreef wimderon het volgende:
Dré Meganck had deze blunder niet gemaakt.
Eens
alpekovrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
Bardet :D De ASO moet onderhand een Tour met 0 tijdritkm’s uittekenen.
FlyingEaglevrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
Dat ging erg soepel :')
naatje_1vrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
Bardet :')
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
Piti _O_
Felagundvrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:17 schreef TargaFlorio het volgende:
Accu op?
Accu vergeten? Bardet gaat nu schroeien.
Aguerovrijdag 19 juli 2019 @ 17:17
Nairo valt me wat tegen.
Madhouse11vrijdag 19 juli 2019 @ 17:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:17 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Oneens, dan winnen de Skybots weer alles.
Dat scenario zit er nu al in. Hopen dat het niet zo'n tour wordt.
Dale__Coopervrijdag 19 juli 2019 @ 17:18
Prima tijdrit van Landa
Montovvrijdag 19 juli 2019 @ 17:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:17 schreef TheArt het volgende:
Geplande wissel mensen.
Dat wisten ze goed te maskeren.
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:18
Bad luck Landa
SaintOfKillersvrijdag 19 juli 2019 @ 17:18
Porte gaat het niet halen.
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:18
Porte :O
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:18 schreef Montov het volgende:

[..]

Dat wisten ze goed te maskeren.
Veel anders dan dit is niet toegestaan.
Van_Poppelvrijdag 19 juli 2019 @ 17:18
Thomas gaat de tijdrit winnen.
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:18
Edum +14
FlyingEaglevrijdag 19 juli 2019 @ 17:19
Netjes gereden van Porte
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:19
Julian gaat top 3 rijden
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:19
Had wel gedacht aan Porte meenemen. Jammer dat het daar bij bleef :{
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:19
Geen Kleerhanger in beeld :(
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:19
Strak hoor van Richie
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:19
Uran +1
Immerdebestebobvrijdag 19 juli 2019 @ 17:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:18 schreef Van_Poppel het volgende:
Thomas gaat de tijdrit winnen.
Ha.
Slobeendvrijdag 19 juli 2019 @ 17:19
Yates mwa.
Aguerovrijdag 19 juli 2019 @ 17:19
Rigo Rigo Uran is goed bezig.
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:20
Uran op 1 seconde toch? "Hij gaat veel verliezen"
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:20
Voor het eerst in lange tijd dat ik nog eens spanning voel tijdens zo'n tijdrit.
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:18 schreef Van_Poppel het volgende:
Thomas gaat de tijdrit winnen.
:{
Max23vrijdag 19 juli 2019 @ 17:20
Uran verliest heel veel zegt de NOS valt ze niet mee

Die dachten dat er 1 minuut 25 stond
-XOR-vrijdag 19 juli 2019 @ 17:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:20 schreef Mexicanobakker het volgende:
Uran op 1 seconde toch? "Hij gaat veel verliezen"
Diekstra, niet op letten.
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:20 schreef Koffieplanter het volgende:
Voor het eerst in lange tijd dat ik nog eens spanning voel tijdens zo'n tijdrit.
Ik gun De Gendt wel een overwinning.
vaarsuviusvrijdag 19 juli 2019 @ 17:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:16 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik stel voor dat we weer richting 2 lange tijdritten gaan. Romain gaat de Tour toch nooit winnen.
1 klimtijdrit + 1 lange tijdrit. Dan hebben meer renners een kans
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:20
Pinjo _O_
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:20
Enric +9
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:20 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

1 klimtijdrit + 1 lange tijdrit. Dan hebben meer renners een kans
Kolfje naar hand van Egan
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:20 schreef Max23 het volgende:
Uran verliest heel veel zegt de NOS valt ze niet mee

Die dachten dat er 1 minuut 25 stond
Lol
Faraday01vrijdag 19 juli 2019 @ 17:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:20 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Diekstra, niet op letten.
Sporza kijken
capuchon_jongenvrijdag 19 juli 2019 @ 17:21
Ik zeg het toch er zal een Thomas winnen vandaag
-XOR-vrijdag 19 juli 2019 @ 17:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:21 schreef capuchon_jongen het volgende:
Ik zeg het toch er zal een Thomas winnen vandaag
De Gendt, Thomas of Geraint, Thomas?
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:22
Bauke zit zelfs scheef op zijn uitrijfiets.
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:22 schreef -XOR- het volgende:

[..]

De Gendt, Thomas of Geraint, Thomas?
Benjamin Thomas.
capuchon_jongenvrijdag 19 juli 2019 @ 17:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:22 schreef -XOR- het volgende:

[..]

De Gendt, Thomas of Geraint, Thomas?
Dat mag je zelf uitmaken
Max23vrijdag 19 juli 2019 @ 17:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:22 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Benjamin Thomas.
Annemarie
supernigervrijdag 19 juli 2019 @ 17:22
Walgelijk publiek.
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:22
Boegman +8
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:23
Bauke wil het niet laten lopen
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:23
Piño geeft twaalf tellen toe halverwege.
Aguerovrijdag 19 juli 2019 @ 17:24
Ik ben benieuwd naar Stevo.
Ascorbinezuurvrijdag 19 juli 2019 @ 17:24
Thibaut zit als een wildeman op de fiets
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:24
Bardet verliest nu maar 9 seconden tussen punt 2 en 3.
Dale__Coopervrijdag 19 juli 2019 @ 17:24
Prima
Felagundvrijdag 19 juli 2019 @ 17:24
Pinot rijdt een keurige tijdrit.
noodgangvrijdag 19 juli 2019 @ 17:24
_O_
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:24
Kruijswijk snelste.
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:24
Krachtwijk *O*
ijs_beervrijdag 19 juli 2019 @ 17:24
Kleerhanger *O*
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:24
KRUISGOD
Aguerovrijdag 19 juli 2019 @ 17:24
SCHROEIEN _O_ w/ w/
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:24
6 seconden.
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:25
Lekker bezig Krachthonk.
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:25
JUMBOGODEN
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:24 schreef Koffieplanter het volgende:
Kruijswijk snelste.
Stond op 101 op Unibet :P
-XOR-vrijdag 19 juli 2019 @ 17:25
*O*
Piperidinevrijdag 19 juli 2019 @ 17:25
Thomas knalt er makkelijk onder.
Slobeendvrijdag 19 juli 2019 @ 17:25
Stevie ^O^
capuchon_jongenvrijdag 19 juli 2019 @ 17:25
Straks organiseren ze een TDF zonder (ploegen)Tijdrit
Zorrovrijdag 19 juli 2019 @ 17:25
Kruijswijckx _O_
vaarsuviusvrijdag 19 juli 2019 @ 17:25
Lazer op, Kruijswijk komt eraan
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:25
Nu komt het jongens. Nerveus, nerveus, nerveus.
Mani89vrijdag 19 juli 2019 @ 17:25
KRACHTVELD
Van_Poppelvrijdag 19 juli 2019 @ 17:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:25 schreef Piperidine het volgende:
Thomas knalt er makkelijk onder.
Die duikt er minimaal 20 seconde onder.
Faraday01vrijdag 19 juli 2019 @ 17:26
Steven ^O^
RedFever007vrijdag 19 juli 2019 @ 17:26
Jumbo heeft lekker zitten snoepen :') dopeurs, allemaal dopeurs :)
-XOR-vrijdag 19 juli 2019 @ 17:26
ketoontjes bij Thomas zitten er ook weer lekker in.
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:26
Uran nog steeds +1
Aguerovrijdag 19 juli 2019 @ 17:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:25 schreef Piperidine het volgende:
Thomas knalt er makkelijk onder.
En Julian duikt daar weer onder?
Slobeendvrijdag 19 juli 2019 @ 17:26
Jammer Denjel.
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:26
Egan +12
El-Stinhovrijdag 19 juli 2019 @ 17:26
Kruijswijk gaat Wuyts mentaal breken.
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:26
Jody +12
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:27
Leo verliest toch een half minuutje tot een minuutje dus vandaag.
capuchon_jongenvrijdag 19 juli 2019 @ 17:27
speeksel
Dagoduckvrijdag 19 juli 2019 @ 17:27
Lekker kwijltje hoor.
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:28
Quintana is stiekem 35 jaar
Madhouse11vrijdag 19 juli 2019 @ 17:28
Pino, Bernal, Uran, Stevo dus allemaal dik in orde. Ik vrees echter voor een buitenaardse tijd van Thomas.
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:28
Uran Uran Uran veroorzaakt dadelijk een meltdown in het Sporza-hok
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:28
Geraint +1
naatje_1vrijdag 19 juli 2019 @ 17:29
Krachtgod w/
showtimervrijdag 19 juli 2019 @ 17:29
So far so good
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:29
Pleuris Tissot heeft weer kuren.
ijs_beervrijdag 19 juli 2019 @ 17:29
Thomas achter Kruijswijk voorlopig :o
Aguerovrijdag 19 juli 2019 @ 17:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:28 schreef Koffieplanter het volgende:
Geraint +1
Onze Steven wint de Tour.
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:28 schreef Koffieplanter het volgende:
Geraint +1
Ik zou het mooie jongen Steven wel gunnen.
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:29
Afvlaggen maar
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:29
Ik verwacht stiekem een schroeitijd van Juul.
Dale__Coopervrijdag 19 juli 2019 @ 17:29
Kleine verschillen zeg.
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:29
Wie gooit er punaises na de kleerhanger?
Faraday01vrijdag 19 juli 2019 @ 17:29
Geraint en Jody blijft zo dicht bij elkaar
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:29 schreef Szura het volgende:
Afvlaggen maar
^O^
heywooduvrijdag 19 juli 2019 @ 17:30
Adam op z'n oude meuk.
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:29 schreef Koffieplanter het volgende:
Ik verwacht stiekem een schroeitijd van Juul.
Jij niet alleen
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:30
Juul -5
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:30
Jammer Romain, probeer het volgend jaar nog eens
naatje_1vrijdag 19 juli 2019 @ 17:30
Zou toch wat zijn zeg, Van Aert die valt en dan Krachtgod die vervolgens wint :D
Ascorbinezuurvrijdag 19 juli 2019 @ 17:30
Adam Yates:
23807.jpg
alpekovrijdag 19 juli 2019 @ 17:30
Adam en Simon moeten gewoon als één renner verder gaan
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:30
Bardet knakworst
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:30
Adam gaat inleveren
Aguerovrijdag 19 juli 2019 @ 17:30
Alaphilippe _O_
Mani89vrijdag 19 juli 2019 @ 17:30
Arme Ollie Naesen, elke Tour weer slaven voor deze non-valeur.
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:30
Julian <3
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:31
Flip _O-
capuchon_jongenvrijdag 19 juli 2019 @ 17:31
Lollerflipje wint de tijdrit dus
Zorrovrijdag 19 juli 2019 @ 17:31
Flip _O_
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:31
Juul mag wel 2e worden achter Stevo.
El-Stinhovrijdag 19 juli 2019 @ 17:31
Jala _O_.
Slobeendvrijdag 19 juli 2019 @ 17:31
FlipGod
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:31
Lollerflip
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:30 schreef Frozen-assassin het volgende:
Adam gaat inleveren
Wij genieten
ijs_beervrijdag 19 juli 2019 @ 17:31
Flipke de tijdrijder _O-
vaarsuviusvrijdag 19 juli 2019 @ 17:31
Ik ben blij dat de Yates bros weer terug op hun vertrouwde middelmaat zijn, sommige dingen moeten gewoon altijd hetzelfde blijven
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:31
Loller is weer bezig
Van_Poppelvrijdag 19 juli 2019 @ 17:31
Flip gaat de Tour winnen *O*
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:31
Enric heeft geschroeid in deel 2.
alpekovrijdag 19 juli 2019 @ 17:31
Loller
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
Stelling: Flip gaat top 5 eindigen in de tour
Mani89vrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:31 schreef Slobeend het volgende:
FlipGod
19,6%.
Faraday01vrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
Wat hebben ze Flip voor cocktail gegeven
JopJuhvrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
LOL
vaarsuviusvrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:29 schreef Koffieplanter het volgende:
Ik verwacht stiekem een schroeitijd van Juul.
netjes!
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
Uran Uran Uran
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
Dat gaat Mick niet redden.
WheeledWarriorvrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
Haha :D
naatje_1vrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
Flip gaat toch gewoon ontploffen...
-XOR-vrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
_O_ Flip
Felagundvrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:32 schreef Faraday01 het volgende:
Wat hebben ze Flip voor cocktail gegeven
Ketonen?
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:31 schreef vaarsuvius het volgende:
Ik ben blij dat de Yates bros weer terug op hun vertrouwde middelmaat zijn, sommige dingen moeten gewoon altijd hetzelfde blijven
Schijnt dat er gisteren nog eentje gewonnen heeft.
Max23vrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
Oh het was een "foute tussentijd van uran"
supernigervrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
Oei
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:32
Degand ontsnapt.
El-Stinhovrijdag 19 juli 2019 @ 17:33
28 honderdste lol.
Slobeendvrijdag 19 juli 2019 @ 17:33
:D
Zorrovrijdag 19 juli 2019 @ 17:33
Uran :D
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:32 schreef Max23 het volgende:
Oh het was een "foute tussentijd van uran"
Hepie en Hepie genot.
Dale__Coopervrijdag 19 juli 2019 @ 17:33
Wuyts blijft nog leven.
naatje_1vrijdag 19 juli 2019 @ 17:33
WOW _O-
Felagundvrijdag 19 juli 2019 @ 17:33
Als Uran Uran dit al kan.
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:33
Wat een genottelijke tijdrit.
heywooduvrijdag 19 juli 2019 @ 17:33
"Als het groene balkje rood wordt betekent het dat hij langzamer is."
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:33 schreef Felagund het volgende:
Als Uran Uran dit al kan.
Die kan sowieso prima tijdrijden.
JopJuhvrijdag 19 juli 2019 @ 17:33
Groen en Rood uitleggen ...
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:34
Gepland of geen geplande wissel, lekker boeiend, het leek nergens op bij de altijd meelijwekkende Bardet
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:34
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:33 schreef heywoodu het volgende:
"Als het groene balkje rood wordt betekent het dat hij langzamer is."
Zodat Mevrouw van Zetten uit Tiel dat ook even weet ;(
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:34
Tommus nu sneller dan Sjuul.
Felagundvrijdag 19 juli 2019 @ 17:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:33 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Die kan sowieso prima tijdrijden.
Ja, maar dan verwacht je dat Thomas en co er nog wel redelijk ondergaan.
Slobeendvrijdag 19 juli 2019 @ 17:34
Thomas is nu aan het schroeien.
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:34
Nu al benieuwd naar Alaphilippe op de Tourmalet
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:35
Kleerhanger kom op!
ijs_beervrijdag 19 juli 2019 @ 17:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:34 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Zodat Mevrouw van Zetten uit Tiel dat ook even weet ;(
Nooit geweten dat zij bij de sociale werkplaats werkt.
noodgangvrijdag 19 juli 2019 @ 17:35
Lekker steven
vaarsuviusvrijdag 19 juli 2019 @ 17:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:32 schreef wimderon het volgende:

[..]

Schijnt dat er gisteren nog eentje gewonnen heeft.
Dat mag, die ging niet voor de 10de plek in het algemeen klassement. Dat moet een matige klassementsrenner kunnen, een dagzege pakken.
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:35
HET BALKJE IS NOG GROEN
ijs_beervrijdag 19 juli 2019 @ 17:35
Lekker. *O*
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:35
Kruijswijk ingeleverd.
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:35
Stevo verliest wat terrein.
El-Stinhovrijdag 19 juli 2019 @ 17:35
Kruijsgod.
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:35
Dit is wel een prima tijdrit hoor

Pau _O_ _O_
FlyingEaglevrijdag 19 juli 2019 @ 17:35
Steven rijdt mooi gecontroleerd
naatje_1vrijdag 19 juli 2019 @ 17:36
Krachtgod stort in... De Gendt wint
Van_Poppelvrijdag 19 juli 2019 @ 17:36
Pinot rijdt een prima tijdrit
ijs_beervrijdag 19 juli 2019 @ 17:36
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:36 schreef naatje_1 het volgende:
Krachtgod stort in... De Gendt wint
Oké Jomanda.

Hij verliest 1 seconde net. :D
Felagundvrijdag 19 juli 2019 @ 17:36
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:36 schreef naatje_1 het volgende:
Krachtgod stort in... De Gendt wint
Nee, je vergeet Thomas (en Lollerphillipe).
Dale__Coopervrijdag 19 juli 2019 @ 17:36
Doodzonde van die waaierrit.
Aguerovrijdag 19 juli 2019 @ 17:36
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:36 schreef naatje_1 het volgende:
Krachtgod stort in... De Gendt wint
Verliest iets tussen 0,3 en 1,3 seconde, het is wat.
TheArtvrijdag 19 juli 2019 @ 17:36
Enric gaat als een malle.
Pino112vrijdag 19 juli 2019 @ 17:36
PIENJOOOOOO
Slobeendvrijdag 19 juli 2019 @ 17:37
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:36 schreef naatje_1 het volgende:
Krachtgod stort in... De Gendt wint
:')
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:37
De Gendt zal op de valreep z’n hotseat mogen verlaten
naatje_1vrijdag 19 juli 2019 @ 17:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:36 schreef Felagund het volgende:

[..]

Nee, je vergeet Thomas (en Lollerphillipe).
Lollerflip stort sowieso in, Thomas zou ook wel kunnen winnen
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:37
Prima tijdrit van Pienjoo.
Max23vrijdag 19 juli 2019 @ 17:37
Ai balen, net sneller dan Asgreen
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:37
Jody is ontploft.
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:37
Dit gaat niet rap genoeg @Koffieplanter
Van_Poppelvrijdag 19 juli 2019 @ 17:37
Jody stort in :o
TheArtvrijdag 19 juli 2019 @ 17:37
Heel matig van Jody.
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:37 schreef Max23 het volgende:
Ai balen, net sneller dan Asgreen
We hadden 'gewoon' de klassementsrenners moeten nemen, altijd dat gezeik met tijdritten
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:37
Einde verhaal.
Slobeendvrijdag 19 juli 2019 @ 17:37
Niet geweldig dit van Jody.
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:37
Het ziet er niet uit bij Egan
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:38
Qui non
Aguerovrijdag 19 juli 2019 @ 17:38
+20 extra, ai.
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:38
Dit wordt slaaf Wout en luxeslaaf Bernal vanaf morgen
Max23vrijdag 19 juli 2019 @ 17:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

We hadden 'gewoon' de klassementsrenners moeten nemen, altijd dat gezeik met tijdritten
Oh mijn cm is toch al verpest. Dit gaat om Premier cyling league
Felagundvrijdag 19 juli 2019 @ 17:38
Einde tijdperk Bernal.
TargaFloriovrijdag 19 juli 2019 @ 17:38
Jody mag de rest van de Tour gaan knechten.
Aguerovrijdag 19 juli 2019 @ 17:38
Hopelijk is dit een INEOS-brede trend.
Meridiaanvrijdag 19 juli 2019 @ 17:38
Que No voor Bernal
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:38 schreef Szura het volgende:
Dit wordt slaaf Wout en luxeslaaf Bernal vanaf morgen
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:35 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

Dat mag, die ging niet voor de 10de plek in het algemeen klassement. Dat moet een matige klassementsrenner kunnen, een dagzege pakken.
Adam was dit jaar tweede in de Tirreno, tweede in Catalonië, vijfde in Baskenland, vierde in Luik. Maar hij is verder wel vertrouwde middelmaat ja.
Mani89vrijdag 19 juli 2019 @ 17:38
Mijn hemel wat SLECHT van BERNAL.
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:38
Gewoon netjes aanschuiven in treintje.
TheArtvrijdag 19 juli 2019 @ 17:38
Thomas vermorzelt Stevie.
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
Godverdomme Ggggg
Ascorbinezuurvrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
Alaphilipe moet oppassen voor een WvA'tje als hij zo stuurt.
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
-13
ijs_beervrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
Thomas 13 eronder. :s)
El-Stinhovrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
Mijn hemel.
Aguerovrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
De altijd vervelende Thomas Geraint.
Dale__Coopervrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
Hup Flip
Slobeendvrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
Nee he.
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
De strontvervelende De Gendt kan inpakken
Zorrovrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
Thomas :r
WAvanBurenvrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
Koekoek
Max23vrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
Oh ja, Thomas heb ik ook in mijn premier cycling team
ijs_beervrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:39 schreef Aguero het volgende:
De altijd vervelende Britten.
-XOR-vrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
quote:
6s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:39 schreef Zorro het volgende:
Thomas :r
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
Meh. Zal Kruijs dus wel tweede worden achter de altijd saaie G.
Felagundvrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
Flip was nog sneller leek het?
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
Sjeerent Thomas :(
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:39
Maar virtueel Flip nog sneller, het zal toch niet? _O-
wimderonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:39 schreef El-Stinho het volgende:
Mijn hemel.
Dit valt toch reuze mee, zo'n verschilletje?
Ascorbinezuurvrijdag 19 juli 2019 @ 17:40
Michel Wuyts wordt redelijk opgewonden van kleine voorvlakken.
TheArtvrijdag 19 juli 2019 @ 17:40
Jezus dit is echt bizar _O-
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:40
Weer Britse aids vandaag
Madhouse11vrijdag 19 juli 2019 @ 17:40
Het was een leuke tour. Laatste week gaat gecontroleerd uitgereden worden is te vrezen.
Felagundvrijdag 19 juli 2019 @ 17:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:39 schreef Szura het volgende:
Maar virtueel Flip nog sneller, het zal toch niet? _O-
Lijkt het wel, secondje of 5.
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:40
Julian Rasmussen.
TargaFloriovrijdag 19 juli 2019 @ 17:40
Ala _O-
El-Stinhovrijdag 19 juli 2019 @ 17:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:40 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dit valt toch reuze mee, zo'n verschilletje?
Sorry, ik sloeg door ;(.
GotenSSJvrijdag 19 juli 2019 @ 17:40
Altijd lachen in de tour, altijd wel minimaal 1 die licht geeft.
Zorrovrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
Fliep *O* _O_
El-Stinhovrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
Ik sta op de banken voor Julian. Wat een fenomeen.
ijs_beervrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
:') oké.
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
Jaa flip is nog steeds sneller
Mexicanobakkervrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:40 schreef GotenSSJ het volgende:
Altijd lachen in de tour, altijd wel minimaal 1 die licht geeft.
Dat krijg je met zo'n gele trui.
WAvanBurenvrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
Hahaha Lollerflip :D
Maver24vrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
Wow, alaphilipe, wow
Columbiafanvrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
Emoe stort in
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
The hell, ik zei top 3 maar hij gaat misschien nog winnen ook _O-
heywooduvrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
Hey, Quintana doet mee.
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
Taus en Vanmol hebben goed werk geleverd
alpekovrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
Rip Capibara
Max23vrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
Hij verliest helemaal niet. Nog precies hetzelfde verschil met Thomas als bij de 1e meting
Pino112vrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
Kientana kan nog steeds niet zo goed tijdrijden.
-XOR-vrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
AlaphilippeGod
Van_Poppelvrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
Na-iero valt ook vies tegen
Madhouse11vrijdag 19 juli 2019 @ 17:41
Dit wordt een zege voor de Franse Motoren ^O^
Lucyintheafternoonvrijdag 19 juli 2019 @ 17:42
Flip _O-
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:42
De Capibara gaat lekker scheppen bij die Fransozen volgend jaar
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:42
Kruijswijk +2 tegenover De Gendt.
Aguerovrijdag 19 juli 2019 @ 17:42
Kruijswijk +2 bij punt 3.
alpekovrijdag 19 juli 2019 @ 17:42
LollerFlip loopt uit _O-
Madhouse11vrijdag 19 juli 2019 @ 17:42
Movistar faalt en moet dan maar Ineos stuk gaan rijden.
En Kruijswijk _O_
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:42
-O-
Montovvrijdag 19 juli 2019 @ 17:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:41 schreef Max23 het volgende:
Hij verliest helemaal niet. Nog precies hetzelfde verschil met Thomas als bij de 1e meting
Maar dat past niet in het verhaal dat Dijkstra al in zijn hoofd had zitten, dus je mag wat artistieke vrijheid nemen op die cijfers.
SaintOfKillersvrijdag 19 juli 2019 @ 17:43
Hopelijk gaan ze Mas niet opofferen om Alaphilippe zo lang mogelijk te laten tegenspartelen tegen Thomas en de rest de komende dagen.
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:43
100x liever Alaphilippe dan die Britse robotellende
vaarsuviusvrijdag 19 juli 2019 @ 17:43
Ze moeten die gele trui op de dopinglijst zetten
Zorrovrijdag 19 juli 2019 @ 17:43
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:41 schreef heywoodu het volgende:
Hey, Quintana doet mee.
Nauwelijks
Momovrijdag 19 juli 2019 @ 17:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:43 schreef Szura het volgende:
100x liever Alaphilippe dan die Britse robotellende
TheArtvrijdag 19 juli 2019 @ 17:44
Adam compleet door het ijs.
El-Stinhovrijdag 19 juli 2019 @ 17:44
Het is dat er nog twee dagen zijn tot maandag, anders had Pat ondersteboven bij VLV gezeten.
Felagundvrijdag 19 juli 2019 @ 17:44
quote:
99s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:43 schreef SaintOfKillers het volgende:
Hopelijk gaan ze Mas niet opofferen om Alaphilippe zo lang mogelijk te laten tegenspartelen tegen Thomas en de rest de komende dagen.
Als ze slim zijn kunnen ze Mas als vooruitgeschoven pion gebruiken.
Szuravrijdag 19 juli 2019 @ 17:44
Yaids nog slechter dan kientana _O-
ijs_beervrijdag 19 juli 2019 @ 17:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juli 2019 17:43 schreef Szura het volgende:
100x liever Alaphilippe dan die Britse robotellende
Dat wel.
Frozen-assassinvrijdag 19 juli 2019 @ 17:44
INEOS kan er maar beter morgen al aan beginnen. Wattagemeter afstellen en Tourmalet op knallen
JohnDDDvrijdag 19 juli 2019 @ 17:44
Die Fliep kan misschien wel de tour winnen als hij dit kan
Koffieplantervrijdag 19 juli 2019 @ 17:45
Egan 6 tellen ingelopen.
ijs_beervrijdag 19 juli 2019 @ 17:45
Mas goed.
heywooduvrijdag 19 juli 2019 @ 17:45
Mas ^O^