abonnement Unibet Coolblue
pi_188120903
Och, mini, wat een leukerd, hij heeft het goed naar zijn zin O+
En wat lijkt ie al groot op die foto :o
pi_188121041
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 20:47 schreef TolstoiFan het volgende:
Och, mini, wat een leukerd, hij heeft het goed naar zijn zin O+
En wat lijkt ie al groot op die foto :o
Dit! Gunther is toch pas net in dit topic! :o
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_188121255
Na een beroerde nacht van alle4 de bewoners van dit oude huis kamperen we vannacht beneden.
Moi en vrouwlief op ons matras in de woonkamer, B en Juul in de speelkamer. Het scheelt 3 graden met boven, net genoeg om wel te slapen hoop ik.

Juul at niet zoveel nadat ze van het KDV kwam maar soepstengels en een ijsje vond ze wel prima. Gelukkig drinkt ze goed water.

En mevrouw krijgt nu 2 kiezen erbij en een snijtand. Nog even en haar melkgebit is compleet. Net als bij haar broer komen de snijtanden als laatste.

Wat een fijne foto Mini,grote knul zo!
Wow SC, hij eet meer dan ik momenteel doe op een dag.

En verder zijn we aan het kiezen tussen 2 slechten momenteel:
Morgen in de bloedhitte de vouwwagen inpakken of zaterdag/zondag in de regen. Hij moet deels uitgeklapt worden om in te pakken dus regen is eigenlijk geen optie. Maar met 37 graden sjouwen en in de vouwwagen hangen is ook geen feestje.
Op zich zijn we zo klaar, 4 kratten erin schuiven, wat los spul ertussen proppen en ons bed opmaken. (Ik zeg dit zo nochalant omdat ik geen chef inpak ben).
  donderdag 25 juli 2019 @ 21:09:25 #204
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_188121464
Helpt het om in de ochtend te gaan als het nog niet snikheet is?

Heerlijke foto minilot. Günther ziet eruit alsof het hem niks doet inderdaad.

Eten ach ja. Dat gaat wisselend. Het weinige drinken vind ik matiger. Het enige dat hij goed doordrinkt is sinaasappelsap, dus daar mag hij nu elke dag een glas van. En borstvoeding maar dat is niet veel. Gisteren toen hij niet kon slapen dronk hij opeens nog een beker water dus wederom regelt hij het zelf weer.

Arm kind slaapt voor geen meter, dat is wel jammer. In die zin zal ik wel blij zijn als het ooit weer afkoelt.

[ Bericht 59% gewijzigd door Lemijn op 25-07-2019 21:16:27 ]
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_188121923
Het gaat alleen om het inpakken zelf. We vertrekken zondagnacht :) vouwwagen wordt morgen rond 09:30 gehaald en de 4 kratten staan nog niet klaar. Oepsie. 1 krat komt vol met boodschappen die morgen binnenkomen en 1 krat is speelgoed die met name B nog moet uitkiezen. Dat wilden we allemaal zaterdag op ons gemak doen maar met regen kan dat dus niet.

En we zijn morgen benieuwd naar het gezicht van de bezorger van AH. Wij slapen in de woonkamer en de bezorger komt tussen 08:00 en 14:00 :)
pi_188122983
Gaat het bij jullie zaterdag/zondag de hele dag regenen dan? Anders de weersverwachtingen bijhouden en een droog moment opzoeken. als ik de weersverwachtingen voor hier zie gaat het enkel zondagavond regenen en bij de andere site woensdag pas.

Ik heb L net weer naar beneden gehaald. Hij was wakker geworden en terug in slaap voeden resulteerde in een compleet bezweet jochie dus nu even beneden afkoelen en hopen dat hij zo zelf weer in slaap kan vallen want het is veel te warm om in slaap te voeden.
pi_188123447
Ooh mini wat een blij hoofd O+

Hier gaat het eten wisselend. Soms verbaasd ze me omdat ze meer eet dan haar broer en soms gaat er maar weinig in.
Wat ik spannender vond was van het weekend dat ze niet aan de borst wilde. Ze heeft toen bijna 48 uur niet gedronken. Dramaaaa. Oorzaak hoogstwaarschijnlijk hand voet mond ziekte. (die doorkroop tot aan knieën dus ook nog even twijfel of het geen waterpokken waren)
Gelukkig zag ze zondagmiddag het licht (lees: had ze geen pijn meer in mond) en kon ze weer lekker lurken.
Plekjes zijn nu allemaal droog en zo goed als weg gelukkig.

Ze ligt nu nog beneden op de bank te slapen, we verhuizen zo maar naar boven.
pi_188123811
Oh mini. Dat koppie. Ik word er helemaal blij van!

Jeetje mabawa. Ik vind die hnd voet mond ziekte al zo vervelend en dan helemaal nu. Fijn dat ze nu aan de betere hand is!

Vandaag was niet de beste dag hier. Mijn mini heeft nergens last van gelukkig. Midi en maxi hadden het warm en waren chagrijnig. Ze hadden dus continue ruzie ook. Na een ochtend fietstochtje en strijkkraalsessie was het dus onbeperkt ipad en tv. Heel slecht maar het ging redelijk. Middag zijn we naar mijn moeder gegaan. Daar heb ik ze allemaal in de jacuzzi gegooid. Dat hielp enigszins. En mochten we mee eten dus dat was heeeel fijn O+
pi_188125019
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juli 2019 14:39 schreef minilot het volgende:
Monkeyplatters vind ik een sympathiek concept, maar random gesnaai door de dag heen is niet iets dat ik onderschrijf, onder meer inzake invloed op tandbederf.. Maar op dagen als vandaag zie ik de voordelen er wel van :)

:D ik doe regelmatig een monkeyplatter, maar het is niet bepaald zo dat daar de hele dag van gegeten wordt. Geef het 5 minuten en alles is opgegeten. Moet ook wel, want anders doet de hond dat :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_188125234
Mini, wat een heeeeerlijke foto O+

Songeur, hier een ochtendje tv, ik moest spullen inpakken voor vakantie. Een keer is allemaal niet zo erg, toch?
Wij mochten ook bij mijn ouders eten. Fijn is dat!

Mijm wordt zo’n wijs ding. Hij zegt zomaar spontaan tegen ons: ‘ik hou van jou.’ en wil de hele dag ‘tus’ (kus). Vanmorgen kwamen we thuis van de boodschappen en hij had dorst. Hij liep naar de kast, zei ‘dorst, drinken’ en dronk een volle beker water leeg.

Lievelings is op dit moment om in het zwembadje te springen en dan op zijn kont neerkomen :X het lijkt me verschrikkelijk pijnlijk, maar meneer schatert zich een ongeluk :D
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  vrijdag 26 juli 2019 @ 10:24:37 #211
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_188129734
Ik ben al vanaf 6 uur wakker :') het is echt niet te hachelen binnen.
Daarom snap ik niet waarom mijn gekke dreumesbaby nog steeds slaapt, vanaf gister half 10.
Ik ben jaloers op zijn slaapskills. /moe
pi_188130052
Pfff het was beneden minder warm, maar nog steeds redelijk belabberd geslapen. Meerdere keren eruit voor Juul. We zijn allebei gebroken inmiddels. B sliep pas om 21:00 en was om 07:00 alweer wakker dus die is bloedsjago en Juul vond 06:00 een supermooie tijd om de dag te starten. Ze is om 08:30 omgevallen en ligt nog steeds te slapen.
Hopelijk is de hitte vanaf morgen zo het huis uit, dan kunnen we nog 1 goede nacht maken voordat we vertrekken.

Elleska, volgens de voorspellingen gaat het inderdaad de hele zaterdag en zondag regenen. Heerlijk! Maar dat is nu dus even een inpakissue. Normaal is het niet erg om de vouwwagen wat vochtig in te klappen maar hij wordt donderdag pas weer opengeklapt.
Alle spullen voor de vouwwagen staan inmiddels klaar in de voortuin dus we gaan zo bikkelen.
Wat een volksverhuizing wordt het weer, hele lijsten liggen klaar met spullen die we echt niet mogen vergeten. :@
pi_188132046
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 10:24 schreef SacreCoeur het volgende:

Ik ben jaloers op zijn slaapskills. /moe
Ik ben ook jaloers op zijn slaapskills, mijn lieve dreumes sliep tegen 22 om tussen 23.30 en 2.30 wakker weer te zijn. En vanochtend om 7.15 weer wakker. Ik snap niet hoe hij het volhoud op die uren. :P
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_188132557
Gunther O+

Verder niet bijgelezen, mijn dreumes en ik hebben even wat lastigere dagen achter de rug, we hebben beide last van de hitte en slechter slapen, ik ben vandaag eindelijk aan het opknappen van mijn mini-griep, maar bij C lijkt ineens de peuterpubertijd al deels begonnen of zo. Vreselijk ongeduldig, alles doen wat niet mag en dan probeer ik echt zo min mogelijk nee te zeggen maar het anders te verwoorden omdat dat zo uitgekauwd raakt als je het zo vaak moet zeggen. Hysterisch boze huilbuien bij het avondeten of als iets niet gaat zoals ze wil, gisteren had ik het er zo mee gehad dat ik keihard mee heb zitten huilen :') Vandaag probeer ik wat meer mee te veren en lijkt het iets relaxter te gaan. Hopelijk kan ik er beter mee omgaan als ik me weer fit voel, want ik ben zo blij dat manlief vanavond weekend heeft en ik morgen mag gaan werken :@ :@
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_188133460
Aw Rena. :*
Gelukkig is de hitte bijna weer voorbij. Banaan heeft zich de afgelopen dagen redelijk gehouden maar hij en ik hebben ook echt genoeg van in zijn badje zitten. }:|

Wat een tijden Nanuke. :o

Wij waren vannacht voor het eerst in maanden ook weer eens 's nachts wakker, een uurtje ofzo. Naast de hitte heeft hij volgens mij weer last van doorkomende kiezen. Dat, en anders heb ik geen idee waarom hij de kast en het rieten bankje zou willen opeten.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  vrijdag 26 juli 2019 @ 14:37:02 #216
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_188134422
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 12:26 schreef Nanuke het volgende:

[..]

Ik ben ook jaloers op zijn slaapskills, mijn lieve dreumes sliep tegen 22 om tussen 23.30 en 2.30 wakker weer te zijn. En vanochtend om 7.15 weer wakker. Ik snap niet hoe hij het volhoud op die uren. :P
Ik sliep zelf ook zoiets.
Viel in slaap rond 23.00 van ellende :P om half 2 of 3 (weet ik niet meer :') ) wakker en toen om 6 uur weer.

Meneer ligt nu weer gewoon op zijn kamer te dutten, waar VOL de zon staat van 12.00 tot in de avond.
Hij heeft wel een ven staan, maar die blaast alleen warme lucht volgens mij :')

O ja en hij ligt gewoon IN een slaapzak he :D, wel een zomer variant natuurlijk en alleen luier aan, maar echt hoor.
  vrijdag 26 juli 2019 @ 15:18:30 #217
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_188135549
Hier wordt ook al bijna drie uur geslapen in een bloedhete kamer, hij slaapt altijd goed en lang als het warmer is, geen idee waarom :?
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_188135687
Bijzonder kind heb jij gemaakt sacre :D

Rena :* nog even volhouden... Gelukkig koelt het weer een beetje af vanaf morgen.

Ik slaap zelf ook slecht, maar Jip slaapt heel goed op de hitte 8)7 lag gister om acht uur in bed en werd vanochtend rond zeven wakker. Maar ik vind de dagen samen wel een beetje lang en kan hem dan niet altijd goed naar zijn zin entertainen en hij kan ook niet altijd goed zichzelf entertainen. Dus hoewel ik nu al de hele middag thuis ben is Jip toch op de opvang :@ ik wilde ook wel erg graag zelf bijslapen :D (is niet te doen met die hitte natuurlijk :') )
pi_188139519
Hier is ook geslapen van 20:00-06:15 en vandaag van 08:45-12:00 en 15:00-16:30 in een bloedhete kamer 8)7

Rena :* Geen tips, wel herkenning..

Groot gelijk Aure! Ik wil ook ooit een keer een vrije dag plannen wanneer Casper naar de opvang is :s)
  Moderator vrijdag 26 juli 2019 @ 20:36:01 #220
382129 crew  Donna
pi_188142227
Heb regelmatig een vrije middag terwijl G naar de opvang is. Heerlijk!
pi_188142364
Ik vind het toch wel lastig om zomaar een dag vrij te nemen. Is een ellende wat betreft patiëntenplanning zo’n dag vrij en ik krijg niet betaald (vrij normaal in de fysiotherapie). Met name door het lastig patiënten plannen neem ik helaas vrij minimaal vakantiedagen op in het jaar (2 weken in de zomer, rosenmontag en een paar losse dagen in het jaar waneer ik iets heb waardoor ik niet kan werken, helaas niet zomaar even). Ik probeer eraan te werken. Al een jaar of 6 :')

[ Bericht 7% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 26-07-2019 20:54:17 ]
pi_188142649
Duimen julle dat vannacht beter gaat? Juul slaapt sinds 19:30 maar was ook al sinds 12:00 wakker....
B slaapt pas net. Ze slapen weer samen in de speelkamer en wij zo wederom in de woonkamer. Hopelijk morgen weer allemaal boven.
Juul vindt het matras middenin de woonkamer geweldig, ze is er tig op en af geklommen, laat zich er net als grote broer steeds met open armen op vallen en stoeit wat af met dezelfde broer.

Oh en project vouwwagen inpakken is toch verschoven naar morgen. Het lijkt droog te zijn tot 12:00. Dus mijn vrouw mag meteen vol aan de bak 's ochtends :P Vouwwagen deels openklappen en dus inpakken, bedden in vouwwagen opmaken en vervolgens dakrailsen en dakkoffer op de auto. Wat betreft inpakken zijn we al bijna klaar, we zijn vast de helft vergeten, want zo snel hebben we nog nooit ingepakt.

Haha SC, ik krijg het al bloedheet als ik het hoor....
pi_188142782
Wat een vreemde regeling binnen de fysiotherapie zeg fleur. Kan me voorstellen dat je daardoor weinig verlof opneemt, maar ik zou er niet blij van worden.
Ik geniet enorm van verlof!

N slaapt ook bijzonder goed in 30 graden op haar kamer. Ik kan me de laatste nacht dat ze bij ons in bed kroop niet meer herinneren! :o
Inslapen zijn we vandaag wel alweer een uur mee bezig, ze slaapt nu net.
Ze is wel lek geprikt door de muggen zeg, flinke rode bulten maar ze lijkt er gelukkig geen last van te hebben.

Zweten jullie dreumessen ook zo enorm? Ze heeft hier continu haar hele haren doorweekt van het zweet (of water als we in het badje zitten); dat het maar snel morgen is!

Vanaf nu heb ik om de week een paar vrije uurtjes, maar daarin ga ik dus achterstallig huishouden doen en sporten en de tijd vliegt voorbij.

Gunther zelfs al in de rups geweest op de kermis, wow! N zou dat niet durven denk ik, ik ben benieuwd of ze in de carrousel durft als hier straks kermis in t dorp is. :D

Vandaag een oud magnetisch tekenbord gevonden en N vindt het gewéldig. Voor haar verjaardag gaat dus een nieuwe op het lijstje.

Exode haha ik duim voor een goede nacht en droog weer morgenochtend! Alvast een hele goede reis en vakantie vanaf zondag!
Ik ben wel benieuwd wat jullie met de vouwwagen doen als jullie bij Disney zijn? Kun je die daar gewoon parkeren?
  vrijdag 26 juli 2019 @ 21:17:05 #224
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_188142850
Ik denk dar Fleur bedoelt dat ze eigen baas is en dus niet verdient als ze niet werkt. Wat ik zelf overigens geen reden vind om niet af en toe vrij te nemen trouwens! Doe er wat aan joh. Gewoon weken wegstrepen en eromheen plannen. Het kan echt :Y.

Continu nat van het zweet: check. Alleen maar goed, daar koelen ze van af.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_188143225
Die parkeren we Nolita, dat mag lang niet overal, dus de mogelijkheden voor hotels waren beperkt. Als het niet aangekoppeld past, halen we hem van de auto en zetten hem op een parkeerplek met disselslot. Maar in ieder geval wel op het beveiligde parkeerterrein van het hotel.

Juul zweet ook als een dolle, ze vond het vanavond wel hilarisch dat ik de tuinslang op haar handen voeten richtte. :P En daarna een waterijsje waardoor ze supersmerig was :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')