abonnement Unibet Coolblue
pi_187771981






Huidige cast:


SPOILER: En dan hebben we dit nog:
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat vooraf ging, in de GTST-topicreeks:

quote:
0s.gif Op donderdag 4 juli 2019 23:08 schreef Claude_Viole het volgende:
Net op RTL Lounge de cliffhanger gezien! Echt wat een waardeloze meuk bij elkaar.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoelang heeft GTST nog bestaansrecht 8)7

Dit had echt anders gekund:

- Ludo die op slinkse wijze Billy te grazen neemt, en alles afneemt
- Daan die wakker wordt en een blik heeft van: "Wat doe ik hier, waar ben ik"
- Die ontvoeringszaak van Janine en Aysen door Toontjelekker skippen, ik vrees dat dit zo'n langdradig verhaal wordt wat nergens op slaat.
- Die grapjassen ook skippen. Hoeveel vlog-verhalen hebben we in Meerdijk al gehad?
- De verhaallijn van die trien in die rolstoel had wel in wat spannend kunnen uitmonden, heb ik niet echt gevolgd. Maar had wel wat anders doen Loes gemogen, leek er in mijn ogen behoorlijk op.
- Valentijn op een andere manier laten terugkomen, heeft niet echt veel meerwaarde op deze manier. Desnoods via Nick _O_

quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2019 16:34 schreef Mr.Pomtip het volgende:
Het begint nogal sneu te worden nu. Heeft die Rohan en dat 'geweldige schrijversteam' van hem nu echt niet door, dat niet DIE vorm van realisme wordt bedoeld? In een soap gaat het er niet om of je het zelf kun meemaken of niet. In een soap kunnen zelfs de meest onmogelijke dingen realistisch worden, zolang het maar goed gebracht wordt via opbouw en een logisch verloop. Dat is juist een probleem nu: onderwerpen zijn SAAI. Er is geen spanning aanwezig of binding met de nogal onstabiele cast, dus waarom kijken? Zij zien in missend realisme dat het herkenbaar moet zijn. Volgens mij moet het herkenbaar zijn, omdat de kijker meegaat in het verhaal. Niet omdat hij het 'van thuis kent'.

Het missende realisme zit erin hoe personages tegenover elkaar staan. Voorbeeld: Nina en Daan kennen elkaar amper, hij ligt in coma en ineens lijken ze goede vrienden. Nina en Bing krijgen ruzie, waarna het blijkbaar logisch is dat ze gaan zoenen. Dingen gebeuren ineens, zonder aanleiding, opbouw of reden. Dingen gebeuren, omdat ze in een script staan. Komen uit de lucht vallen. Dat is al langer zo, maar nu wordt ALLES achter elkaar afgevuurd. Misschien wrijven de schrijvers dan in hun klamme handjes, met het idee van: 'dat verwachten de kijkers NOOIT! Wat zijn we goed bezig! Wat een verrassing!' Het is geen verrassing. Het is kortzichtig, dom en gemakzuchtig.

De kijker heeft geen tijd om aan de nieuwe situatie te wennen en de personages te leren kennen. Het is NIET realistisch dat mensen met ruzie elkaar meteen gaan zoenen. Het is NIET realistisch hoe personages die elkaar amper kennen ineens bij elkaar worden gedumpt als vrienden. Het is NIET realistisch hoe dingen gebeuren zonder reden. Steeds dingen aan het toeval toeschrijven, is een schrijffout. Toeval mag in een goed verhaal GEEN reden zijn.

Dan is er nog de pay-off. Het resultaat. Het wordt voorspelbaar: cliffhanger, DUS er zal wel iemand dood gaan of een ongeluk krijgen. Ook hier mist de opbouw. Nog snel even een aanloopje in de laatste week, om na de zomer terug te kunnen keren naar hetzelfde suffe niveau. Voorspelbaarheid ten top. Voorbeeld: de spannendste verhaallijn van dit seizoen was de terugkeer van De Beer. Prima vertolkt door de acteur en redelijk spannend. Zodra Hein in beeld kwam, was de spanning weg. Jos verdween, het verslaan van Hein was slechts tijd rekken en uitzitten. PAF! Dood. Neergeschoten door een tijdelijke rol, waarvan je kon verwachten dat die er na Marieke ook uit zou gaan. Weg spanning.

Lezen hoe Rohan het vervolgens weer allemaal geweldig vond dit seizoen, is een verschrikking. Getuigd van geen enkele kijk op het schrijven van een geslaagd verhaal of hoe de kijker dit ziet. Die introductie van Valentijn bijvoorbeeld: volg je geen Instagram, dan heb je de intro gemist. Vervolgens weer zo'n jongere, terwijl ze al niet weten wat ze met het bestaande groepje jongeren moeten aanvangen. Eerst is hij mysterieus, maar na een week gaat hij vloggen. Niemand die zit te wachten op De Grapjassen. Complete mislukking. Doe er wat aan? Welee, Rohan is er trots op...

Ik ben al wat langer gestopt met kijken. Normaal kijk ik de cliffhanger wel, maar die klinkt ook nogal inspiratieloos deze keer. Weet niet of ik volgens seizoen nog zin heb in Rohan's realisme, zeker als ze het dan weer in hun hoofd halen het seizoen te starten met 'drie maanden later'. Dat was meteen een mislukte binnenkomer, voor seizoen 29: weer de opgebouwde spanning weg, vanwege laks schrijfwerk. Het zit niet in situaties die in het echt niet zouden kunnen. Het missende realisme zit in hoe de personages tegenover elkaar staan en hoe het verhaal is opgebouwd. DAT is het voornaamste wat mist. Deze schrijfsels kun je GEEN verhaal noemen! :( :( :(
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2019 20:42 schreef James1988 het volgende:
Maar goed, dit was dus de cliffhanger.

Ludo trouwt ineens uit het niets met het frietkraamvrouwtje. Een boze automobilist heeft toevallig een honkbalknuppel bij zich en slaat Amir neer. Jojo valt om. En Daan is wakker en heeft ineens een zwak voor Nina.

Al met al best een paar verhaallijnen met potentie. Maar nu wordt het ineens als een voldongen feit gepresenteerd zonder introductie of opbouw. Ik weet gewoon niet wat ik, als kijker, hiermee aan moet.


quote:
Poll: Hoe kijken jullie gtst?
Tv reguliere uitzending
Online reguliere uitzending
Vooruit op videoland
Ik volg alleen dit topic
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
Handige links:
De officiële GTST site
GTST tunes/themes
Bol.com
GTST Courant

[ Bericht 48% gewijzigd door PeterKelder op 05-07-2019 22:25:30 ]
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  vrijdag 5 juli 2019 @ 22:27:17 #2
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_187772095
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2019 22:18 schreef PeterKelder het volgende:

Ik zit dus serieus met één hele grote vraag nu: was er een cliffhanger? :?
"Overleeft Amir dit?" lijkt de cliffhanger te zijn.

Maar eigenlijk boeit het me niet _O-
pi_187772148
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2019 22:27 schreef James1988 het volgende:

[..]

"Overleeft Amir dit?" lijkt de cliffhanger te zijn.

Maar eigenlijk boeit het me niet _O-
Het doet mij ook niet in spanning afwachten tot september :')

Hell, zelfs een gemiddelde weekcliff in de jaren '90 en '00 was spannender dan deze bijeen gegooide rommel _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_187772206
quote:
Bartho Braat over de cliffhanger van GTST: 'Dood is dood'

Vrijdagavond wordt het 29e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden afgesloten met de traditionele zomercliffhanger. Bartho Braat, die in de soap jarenlang het personage Jef Alberts speelde, keek voor NU.nl naar de slotaflevering. "Hoeveel begraafplaatsen hebben wij wel niet bezocht?"

De 68-jarige Braat speelde 23 jaar in de langstlopende soapserie van Nederland en heeft minstens evenveel zomercliffhangers meegemaakt. Maar waar moet een ideale ontknoping aan voldoen?

Braat: "Over een goede cliffhanger praten de mensen de hele zomer en die zorgt ervoor dat acteurs continu worden lastiggevallen met vragen. De cliffhanger waarin Bowien Galema (Tanja Jess, in 2000, red.) aan een rots hing en kwam te overlijden, omdat Ludo haar al dan niet geduwd zou hebben, intrigeerde mensen enorm. Ik kan me dat nog goed herinneren. Je kon bij wijze van spreken geen winkel of benzinepomp betreden of mensen vroegen je het hemd van het lijf."

Hoe werden cliffhangers in jouw tijd onderling besproken?

"Dat viel wel mee, omdat het meestal om een individuele verhaallijn gaat. De desbetreffende acteur vertelde er vaak wel wat over, maar het was niet zo dat het direct ging rondzingen. Toen mijn laatste seizoen er bijna opzat, liep ik naar producent Rohan Gottschalk en zei: 'Ik heb nog nooit in een zomercliffhanger gezeten.' Hij reageerde vol ongeloof en zei: 'Dit jaar zit je er wel in. Maar je hebt pech, want je moet hem delen met andere acteurs.' Er liepen namelijk meerdere verhaallijnen door elkaar heen. Ik heb dus nooit een exclusieve zomercliffhanger gekregen."

Wat is daar de reden voor denk je?

"Met Jef is het eigenlijk raar gelopen. In de eerste seizoenen was hij een rechtse, lompe zakenman. Zijn vrouw mocht niet werken, hij was tegen homo's en 'kleurlingen'. Toen zijn vrouw Karin per se wilde werken, mocht dat alleen bij hem op kantoor. Nadat zij het wijselijk besluit had genomen hem te verlaten, trouwde Jef met Sylvia. Toen is hij een beetje moderner geworden. Hij ging over gevoelens praten en langzaam maar zeker werd hij een stabiele factor in de serie; 'het geweten van Meerdijk'. Vanaf toen zat hij niet meer in de spannende verhaallijnen. Ja oké, hij is failliet gegaan en werd zwerver. Maar hij viel nooit in een ravijn, dat kwam gewoon net niet uit. Ik ben weleens uit een raam gevallen, geloof ik."

Dit seizoen wordt afgesloten door drie verschillende verhaallijnen die op hun eigen cliffhanger afstevenen. Is dat slim?

"Door die veelheid aan verhalen vertraagt de aflevering enigszins. Je kunt je het beste focussen op één, hooguit twee verhaallijnen die dan het liefst nog met elkaar worden verbonden. De kijker moet nu tijdens de zomer drie verhalen onthouden. Ik denk dat één verhaal spannender is. 'Bowien valt van een rots', 'Pang! De kogels vliegen in het rond, wie is er dood?', of: 'Een jongerencentrum brandt af, wie heeft het overleefd?' Wat ik wel heel slim vind, is dat ze tegenwoordig gebruikmaken van schaduwprogramma's en -apps om naderhand een tipje van de sluier te lichten."

Een cliffhanger in combinatie met de dood werkt, maar zijn amoureuze cliffhangers net zo sterk?

"Dood en liefde roepen de sterkste emoties op. 'Hebben ze het nou met elkaar gedaan en wat is daar dan de consequentie van?' Als dat wat voor eeuwig lijkt vast te liggen wordt doorbroken, ontstaat een emotionele betrokkenheid. Vaak zie je het als kijker al aankomen en roep je: 'Doe dat niet, doe dat niet!' Dat is een eeuwenoude wisselwerking, die Aristoteles al in zijn werk Poetica (circa 335 voor Christus, red.) heeft beschreven."

In een oudere cliffhanger van GTST zitten minstens tien castleden vast in een brandend gebouw. Is dat een goed recept of te makkelijk?

"Dat vind ik wel een goede, dat is een ongelofelijke ramp! Stel dat ze alle tien dood gaan. Je weet dat de producent dat niet laat gebeuren, maar dat er één of twee aan zullen gaan, verminkt raken of in een rolstoel belanden is zeker. Het is interessant om te zien wat er steeds weer uit de kast wordt getrokken om die kijkcijfers hoog te houden."

Die staan op dit moment enigszins onder druk.

"RTL begint daar altijd in april en begin mei over. Dat is ieder jaar zo. Het wordt dan langer licht, mensen kijken minder televisie of een cliffhanger moet concurreren met een wedstrijd tijdens het WK voetbal. En het is ook helemaal niet meer te vergelijken met de tijd waarin we begonnen. Je hebt nu zo veel zenders, streamingdiensten en andere media."

Amir is een van de personages die bij de cliffhanger van dit seizoen betrokken is. Terwijl hij voor zijn leven vecht, bidt zijn vriendin Sjors hardop. Dat religieuze element is toch best uniek in GTST?

"Ja, dat is zeldzaam. Ik wilde een keer een toepasselijk Bijbelvers door mijn tekst weven, maar dat kon niet. De serie moest altijd een soort waardevrijheid hebben. Aan Sinterklaas wilden ze vroeger ook niet beginnen. Dat geldt ook voor Kerstmis, dat in de serie zorgvuldig is ontdaan van iedere verwijzing naar het kindeke Jezus. Nou weten de meeste mensen in de huidige maatschappij ook niet meer precies waar het kerstfeest over gaat."

Dode personages zijn vaak teruggekomen in de serie, dat doet in mijn optiek een beetje afbreuk aan de cliffhangers. Heeft jou dat nooit verbaasd?

"Hé, hallo! Hoeveel begraafplaatsen hebben wij wel niet bezocht in de serie? Ik denk dat ik zeker wel twintig begrafenissen heb meegemaakt en die personages bleven allemaal hartstikke dood. De zus van Janine is weleens teruggekomen en we hebben een keer een personage gehad dat een tijd als geest in de serie rondwaarde. Persoonlijk vind ik dat een beetje onwaarschijnlijk: dood is dood."
Bartho is zeker zijn aandeel in de seizoensfinale van seizoen 4 vergeten, waarin hij in paniek om een dokter roept als Helen een schaal met hapjes van de tafel laat vallen een flauwte krijgt? _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  vrijdag 5 juli 2019 @ 22:46:38 #5
403253 Meke
after all this time? always.
pi_187772360
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2019 22:18 schreef PeterKelder het volgende:



Hoe geniaal zouden ze zichzelf vinden dat ze ontzettend hebben geteased met deze foto en dat iedereen dacht dat daar een hoofdrolspeler lag :') En dat dat dan een figurante was -O-
Op woensdag 9 september 2020 20:31 schreef Fred_B het volgende:
Meke is de Hans Wiegel van FOK.
De beste mod die we nooit hebben gehad.
pi_187772561
quote:
2s.gif Op vrijdag 5 juli 2019 20:36 schreef Meke het volgende: [..]

Samen met Alex :7
En Barry :P
  vrijdag 5 juli 2019 @ 23:49:49 #7
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_187773392
quote:
2s.gif Op vrijdag 5 juli 2019 22:46 schreef Meke het volgende:

[..]

Hoe geniaal zouden ze zichzelf vinden dat ze ontzettend hebben geteased met deze foto en dat iedereen dacht dat daar een hoofdrolspeler lag :') En dat dat dan een figurante was -O-
[/quote]

Heel geniaal waarschijnlijk.

Ze vinden zichzelf vast superdebuberfantastisch omdat ze wat “realistische” zaken erin hebben verwerkt 🙄
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_187774967
quote:
2s.gif Op vrijdag 5 juli 2019 22:46 schreef Meke het volgende:

[..]

Hoe geniaal zouden ze zichzelf vinden dat ze ontzettend hebben geteased met deze foto en dat iedereen dacht dat daar een hoofdrolspeler lag :') En dat dat dan een figurante was -O-
[/quote]
LOL.
Ligt daar gewoon een figurant?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_187775933
quote:
2s.gif Op vrijdag 5 juli 2019 22:46 schreef Meke het volgende:

[..]

quote:
Hoe geniaal zouden ze zichzelf vinden dat ze ontzettend hebben geteased met deze foto en dat iedereen dacht dat daar een hoofdrolspeler lag :') En dat dat dan een figurante was -O-
Best een belediging naar de kijkers toe :').

Ik begrijp sowieso niet hoe ze daar terecht is gekomen. Als ze bij die man hoort neem ik aan dat ze in de auto zat. Hoe komt de dan zo'n end van die auto terecht? Ze lag er er een paar meter achter aan de andere kant van de weg :?.
  zaterdag 6 juli 2019 @ 10:02:35 #10
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_187776219
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2019 22:27 schreef James1988 het volgende:

[..]

"Overleeft Amir dit?" lijkt de cliffhanger te zijn.

Maar eigenlijk boeit het me niet _O-
Maar als hij echt dood gaat, heeft GTST volgens mij geen getinte acteurs meer uit het buitenland? Aysen is er ook uit (op zeer beroerde wijze).
pi_187776280
775.000 kijkers gisteren :X
Ter vergelijking: vorig jaar trok de seizoensfinale 780.000 kijkers, maar dat was tijdens een hittegolf en een WK-wedstrijd België-Brazilië wat 3,1 miljoen kijkers trok.

Maar gelukkig denken de makers dat ze nog altijd aan twee miljoen kijkers zitten:

quote:
Erik de Vogel: ‘GTST trekt nog steeds 2 miljoen kijkers’

Erik de Vogel denkt dat Goede Tijden Slechte Tijden nog steeds 2 miljoen kijkers trekt, als je de lineaire scores en de Videoland-scores bij elkaar optelt. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in RTL Boulevard. GTST trekt op televisie nog maar zo’n 600 à 700 duizend kijkers per avond. Dat móet hoger als de soapserie wil overleven op het hoofdpodium van RTL. Volgens De Vogel valt het allemaal wel mee. Hij beweert dat er op Videoland meer mensen naar GTST kijken dan op de lineaire televisie.

De Vogel herkent zich niet in het beeld van ingestorte kijkcijfers. “Een hot item is nu de kijkcijfers, maar men kijkt tegenwoordig op zo veel diverse platformen. Elke kijker neemt elke dag nog wel zijn shot Goede Tijden Slechte Tijden, maar dan op het moment dat het hem uitkomt.”

Er kijken nog steeds evenveel mensen als vroeger, denkt hij. “Ik vraag me ook af als je het lineair kijken optelt bij alle andere platforms, dat je dan nog wel op dezelfde 2 miljoen komt als er een paar jaar geleden lineair keken.”

Het is volstrekt ongeloofwaardig dat er op Videoland meer mensen zouden kijken dan op de lineaire televisie. De kijkcijfers van Videoland worden ook niet meegenomen in de publieke kijkcijfermeting en zijn alleen bij RTL bekend.

Bovendien is er een hoop kritiek op GTST, omdat de verhaallijnen volstrekt ongeloofwaardig zouden zijn. “We doen al een aantal jaartjes mee natuurlijk en om de aantal jaar komt er zoiets. Dat wordt dan door iedereen nagesproken.”

“Er zal ongetwijfeld wel een iets mindere periode zijn, maar wat nu ook altijd al is gebeurd is dat men bij de productie keihard werkt om daarop in te spelen.”
Nu lijkt Erik mij toch geen domme kerel, dus waar hij deze nonsens vandaan haalt... :') :N
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  zaterdag 6 juli 2019 @ 10:12:49 #12
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_187776343
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2019 10:07 schreef PeterKelder het volgende:
775.000 kijkers gisteren :X
Ter vergelijking: vorig jaar trok de seizoensfinale 780.000 kijkers, maar dat was tijdens een hittegolf en een WK-wedstrijd België-Brazilië wat 3,1 miljoen kijkers trok.

Maar gelukkig denken de makers dat ze nog altijd aan twee miljoen kijkers zitten:
[..]

Nu lijkt Erik mij toch geen domme kerel, dus waar hij deze nonsens vandaan haalt... :') :N
Ze tellen nu per week ipv per aflevering?🤣
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  zaterdag 6 juli 2019 @ 10:50:44 #13
308538 Piebe
Van alle markten thuis.
pi_187776847
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2019 10:07 schreef PeterKelder het volgende:
775.000 kijkers gisteren :X
Ter vergelijking: vorig jaar trok de seizoensfinale 780.000 kijkers, maar dat was tijdens een hittegolf en een WK-wedstrijd België-Brazilië wat 3,1 miljoen kijkers trok.

Maar gelukkig denken de makers dat ze nog altijd aan twee miljoen kijkers zitten:
[..]

Nu lijkt Erik mij toch geen domme kerel, dus waar hij deze nonsens vandaan haalt... :') :N
Misschien krijgen de acteurs net als voetballers cursussen?
Ja ja
  zaterdag 6 juli 2019 @ 10:51:12 #14
147457 Devil010
Dance with the Devil
pi_187776855
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2019 10:02 schreef Claude_Viole het volgende:

[..]

Maar als hij echt dood gaat, heeft GTST volgens mij geen getinte acteurs meer uit het buitenland? Aysen is er ook uit (op zeer beroerde wijze).
Bing.
Niets is sterker dan dat ene woord: Feyenoord.
pi_187777117
Kan me niet voorstellen dat minstens 1 miljoen mensen videoland hebben en dat ze ook nog allemaal GTST daarop kijken.
  zaterdag 6 juli 2019 @ 11:16:25 #16
403253 Meke
after all this time? always.
pi_187777126
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 juli 2019 04:37 schreef superniger het volgende:
LOL.
Ligt daar gewoon een figurant?
Jep :P
Op woensdag 9 september 2020 20:31 schreef Fred_B het volgende:
Meke is de Hans Wiegel van FOK.
De beste mod die we nooit hebben gehad.
  zaterdag 6 juli 2019 @ 11:40:47 #17
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_187777380
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2019 10:51 schreef Devil010 het volgende:

[..]

Bing.
Komt wel uit Curacao...
pi_187782983
Wat mij opviel toen die gast zo tegen Amir begon te schreeuwen was dat als alleen Amir reageerde, dat andere personeel had toch ook kunnen reageren en zeggen dat hij rustig moest doen? :?
India, ga er na toe!
  zaterdag 6 juli 2019 @ 19:30:00 #19
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_187783718
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2019 18:31 schreef Miss_Paraplu85 het volgende:
Wat mij opviel toen die gast zo tegen Amir begon te schreeuwen was dat als alleen Amir reageerde, dat andere personeel had toch ook kunnen reageren en zeggen dat hij rustig moest doen? :?
Maar echt :')
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
  zaterdag 6 juli 2019 @ 22:46:03 #20
308538 Piebe
Van alle markten thuis.
pi_187786957
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2019 19:30 schreef LetsGame het volgende:

[..]

Maar echt :')
Ook niemand die iets riep van Hé joh. GEK!
Ja ja
pi_187787921
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 juli 2019 09:40 schreef miaeak het volgende:

[..]


[..]

Best een belediging naar de kijkers toe :').

Ik begrijp sowieso niet hoe ze daar terecht is gekomen. Als ze bij die man hoort neem ik aan dat ze in de auto zat. Hoe komt de dan zo'n end van die auto terecht? Ze lag er er een paar meter achter aan de andere kant van de weg :?.
Die vent zei volgens mij dat ze haar riem niet aan had en uit de auto geslingerd was. Dan zou het logisch zijn dat ze zo’n stuk van de auto vandaan lag. Wat niet logisch is, is dat iemand rond rijd met een honkbalknuppel op de achterbank :P
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 6 juli 2019 @ 23:36:12 #22
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_187788017
is de cliffhanger scene ergens online te vinden?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  zaterdag 6 juli 2019 @ 23:39:57 #23
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_187788085

Erik zegt dat de 'oude Ludo' weer terug komt.
Zou het :o?

quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2019 23:36 schreef Dr.Mikey het volgende:
is de cliffhanger scene ergens online te vinden?
Niet alles, maar we weten wat RTL doet met scenes op YT
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 6 juli 2019 @ 23:44:26 #24
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_187788161
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2019 23:39 schreef Claude_Viole het volgende:

Erik zegt dat de 'oude Ludo' weer terug komt.
Zou het :o?
[..]

Niet alles, maar we weten wat RTL doet met scenes op YT
bedankt
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_187791116
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2019 23:39 schreef Claude_Viole het volgende:

Erik zegt dat de 'oude Ludo' weer terug komt.
Zou het :o?
Erik zegt ook dat er gemakkelijk nog twee miljoen mensen naar GTST kijken.
Ik neem het maar met een flinke korrel zout :P
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')