Dit leest alsof je in je kookpannen een anti-aanbak laag wil, waarom?quote:Op donderdag 4 juli 2019 08:10 schreef bonke het volgende:
Wat zijn tegenwoordig de beste pannen waar je een heel leven mee kan doen
Dus een goede anti-aanbaklaag, handgrepen die niet heet worden, diverse maten, goed af kunnen gieten
Pannen om in the koken? Ga naar een horeca groothandel en koop prof pannen van het huismerk met handvatten die gelast zijn en uit staal en stalen deksels.quote:Op donderdag 4 juli 2019 08:10 schreef bonke het volgende:
Wat zijn tegenwoordig de beste pannen waar je een heel leven mee kan doen
Dus een goede anti-aanbaklaag, handgrepen die niet heet worden, diverse maten, goed af kunnen gieten
zit ff bij inoxibar te kijken, is dat wat ?:)quote:Op donderdag 4 juli 2019 17:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Pannen om in the koken? Ga naar een horeca groothandel en koop prof pannen van het huismerk met handvatten die gelast zijn en uit staal en stalen deksels.
Gaan je achterkleinkinderen nog plezier van hebben.
Designmerk, zit eerder aan Hendi te denkenquote:Op donderdag 4 juli 2019 18:08 schreef bonke het volgende:
[..]
zit ff bij inoxibar te kijken, is dat wat ?:)
Die heb ik ook. Even wennen aan de hoge massa, want naast de handling is het ook anders stoken. In begin kan hij best hoog, maar zodra hij op temperatuur is moet je wel temperen.quote:Op donderdag 4 juli 2019 12:48 schreef n0a het volgende:
Ik ben heel blij met m'n Creuset les forgees koekenpan. Zwaar en sterke antiaanbak laag. Heb hem nu anderhalf jaar en de pan is nog mooi en antiaanbak.
Nadelen: duur en zwaar.
Ben erg blij met mijn de buyer koekenpannenquote:Op donderdag 4 juli 2019 19:10 schreef Posergoth6667 het volgende:
Voor bakken en braden:
Als je goede pannen wilt die een leven mee gaan: Gietijzer, plaatstaal en als je voorzichtig bent, emaille
Als je pannen wilt met een goede anti aanbaklaag, maar wel bereid bent om er wat voor te doen: Gietijzer, plaatstaal
Als je pannen wilt met een goede anti aanbaklaag, maar je wilt er niets voor doen: emaille
Als je de anti aanbaklaag je niets uit maakt: rvs
Als je rotzooi wilt dat je om het jaar moet vervangen (als je het goed doet): tefal/teflon/ptfe/pfoa/etc/etc/etc
Als je plaatstaal wilt, zoek dan op debuyer, als je gietijzer wilt, zoek naar stargazer en solidteknics. Als je emaille wilt, zoek dan naar le creuset.
koken:
Wat belangrijk is, is een goede dikke bodem van meerdere lagen materiaal die hun warmte goed geleidelijk doorgeven. je kunt wel naar ikea gaan, daar doe je ook je hele leven mee, maar dat zijn geen goede pannen. Ik hoorde dat Fissler wel goed is, maar ik heb daar nooit mee gekookt.
Hier nog een.quote:Op donderdag 4 juli 2019 19:22 schreef Friday12 het volgende:
[..]
Ben erg blij met mijn de buyer koekenpannen
Ik heb ook pannen van deze lijn, super pannen. Qua gewicht valt het mij alles mee, tenzij de hapjespan tot de rand toe gevuld is natuurlijk.quote:Op donderdag 4 juli 2019 12:48 schreef n0a het volgende:
Ik ben heel blij met m'n Creuset les forgees koekenpan. Zwaar en sterke antiaanbak laag. Heb hem nu anderhalf jaar en de pan is nog mooi en antiaanbak.
Nadelen: duur en zwaar.
ik heb zo'n 2 set gekocht op iboodquote:Op donderdag 4 juli 2019 19:22 schreef Posergoth6667 het volgende:
[..]
Hier nog een.
Ik heb echt een probleem... Ik heb er veels te veel.
Kan de link niet openen, is naar een spam site?quote:
Precies ja, nooit die doorzichtige deksels kopen met geschroefde handvatten. Gaat allemaal vocht en troep tussen zitten.quote:Op donderdag 4 juli 2019 17:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Pannen om in the koken? Ga naar een horeca groothandel en koop prof pannen van het huismerk met handvatten die gelast zijn en uit staal en stalen deksels.
Gaan je achterkleinkinderen nog plezier van hebben.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |