abonnement Unibet Coolblue
pi_189459796
Ik deed eindexamen rond 1990. Elke tijd heeft denk ik wel zo zijn charmes en zijn mindere dingen.

Destijds werd er gesproken over een consumptiemaatschappij en in zekere zin was dat ook wel zo, maar ik vind dat nu erger eigenlijk. Als ik bij een tekst van 2 alinea's de reactie zie staan "ik heb geen zin om die tekstmuur te lezen", krijg ik het gevoel dat alles maar "fastfood" moet zijn. In elk geval is al aangetoond dat jongeren van nu slechter kunnen lezen en schrijven (en gezien het aantal keren dat je ergens "hij/zij wilt" ziet staan verbaast me dat niet) dan hun voorgangers, vind ik dat wel iets om van te schrikken.

Tegelijkertijd denk ik van jongere kinderen vaak: ze moeten zoveel, mogen ze ook nog kind zijn?

Wat ik ook bijzonder vind om te zien bij veel gezinnen, is hoe de kinderen de lakens uitdelen ipv de ouders. Hoe elk kind dat niet zo goed mee kan komen, hoogbegaafd, hoogsensitief, autisme, etc moet hebben, om vooral maar niet te laten blijken, dat het betreffende kind zijn capaciteiten niet op het intellectuele vlak heeft liggen.

Wat is er mis met "gewoon" handwerk?

Ik denk wel dat sociale media zowel een zegen als een vloek zijn. Ik vind het geweldig om zo makkelijker contact te houden met mijn familie in het buitenland, maar hoe sommige mensen alleen maar perfecte levens lijken te hebben....lijkt me vermoeiend om vooral niet te laten merken dat je dag of je leven ook weleens gewoon kut is.

Bovendien vind ik de gemiddelde Nederlander een stuk hufteriger en onbeschofte geworden
pi_189459978
Ik wordt ook moe van alle kinderen die opeens een allergie of ergens intolerant voor zijn. Vroeger was je gewoon een kind met veel energie of vond je iets niet lekker, tegenwoordig moet alles geanalyseerd worden. Laatst haalde ik de kinderen van m’n zus op van school, had ze een vriendinnetje te spelen. Kreeg ik een hele lijst mee wat ze allemaal wel en niet mocht eten en drinken...
pi_189460326
Pff erg is dat he? Onze neefjes mogen geen frisdranken drinken, ze mogen thee van muntblaadjes, groene thee en water en hooguit wat dubbelfris. Nu ben ik ook kind geweest, dus ik "vergeet" dat gewoon elke verjaardag en heb "toevallig" alleen maar cola en 7 up in huis ( wel weer light dan).. gezond eten is natuurlijk prima, maar die 2 x per jaar een bakje chips en een glas cola...een groter plezier kan ik ze echt niet doen...happy to oblige
  woensdag 16 oktober 2019 @ 16:33:39 #104
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_189467090
quote:
17s.gif Op dinsdag 15 oktober 2019 07:00 schreef FANN het volgende:


:Y

zondagmiddag Disco toen was ik 16 jaar, ik kreeg een Colaatje aangeboden van een jongen
en daar ben ik nu nog steeds mee getrouwd :+
Nog steeds met de Griek, Fan😀.
  Redactie Frontpage woensdag 16 oktober 2019 @ 16:38:50 #105
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_189467201
Alles moet tegenwoordig politiek correct. Zo mag er op school niet op snoep worden getrakteerd, uitnodigingen voor een verjaardagsfeestje (gebeurt steeds minder, een feestje) mogen niet in de klas of op school worden uitgedeeld, en aparte traktaties voor gluten/moslims etc.

Zelf ben ik zwaar allergisch voor pinda's en noten. Nou, vroeger had ik gewoon pech en kreeg ik niks. En ik was een vervelend kind, altijd op de gang of in de hoek staan. Kreeg gewoon een klap of schop onder mijn kont van juf of meester. En tsja, nu weet ik dat ik ADHD heb.

Mijn kinderen doen de hele dag niets liever dan op de tablet of XBOX. Buitenspelen willen ze liever niet, zeker niet als het koud is. Vroeger zat ik alle dagen in de hut tot het donker werd. Zelfs als het regende, was ik er te vinden.

Vreselijk, de moderne tijd. Iedereen maar op de smartphone. Wij hadden niet eens een computer vroeger
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
  woensdag 16 oktober 2019 @ 17:41:41 #106
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_189468274
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 16:38 schreef Djeez het volgende:

Vreselijk, de moderne tijd. Iedereen maar op de smartphone. Wij hadden niet eens een computer vroeger
De computer kwam bij ons ook pas heel laat (we verschillen niet zo veel in leeftijd, zie ik). Ik kom uit een nest dat de digitale wereld niet erg omarmt.

Ik vind het wel jammer, zou er op jonge leeftijd zo veel aan gehad hebben. Goed, internet was er tot ergens in m'n puberjaren nog niet, en daarna een aantal jaren vooral in inbel-vorm. Maar andere dingen had ik dan heel vroeg aan kunnen leren.

Voorgenoemde 'digitale wereld' is tegenwoordig alleen nogal doorgeslagen. Eind jaren 00 was de balans goed. Eigenlijk was zo'n beetje alles er (wifi was inmiddels opkomend), maar niet zo hysterisch als nu.
  maandag 28 oktober 2019 @ 15:19:52 #107
330150 CountingCrow
Waarom worden woorden waardig?
pi_189667986
Achtergrond: middelbare school in 93 verlaten, studie in 97 verlaten

Globalisering is mijn verschil met de wereld van toen; Internet heeft de wereld kleiner gemaakt. In veel zaken verbeterd maar er lopen nog net iets te veel randdebielen rond (werelwijd) die wel goed opgeleid zijn maar er dan niets of iets moreels verkeerds mee doen.

De werled verandert er je kunt er alleen iets aan doen in je eigen kader; dus blijf of wees positief om de je verandering (als je dat nodig acht) door te voeren door het voorbeeld te geven; coll hoe de zusjes het nu doe; op elke reactie komt een reactie; wees Zen:)
There are 10 groups of people on the Web: Those who understand binary and those who don't
  maandag 9 december 2019 @ 22:45:54 #108
430 Hallahan
...tot je er groen van ziet...
pi_190354814
Oh Jezus, wat een flashbacks. Ik ben zelf van '65, dus lagere school begin jaren '70. Om 3 uur naar huis, later kwart voor 4, kopje thee bij mams en hop naar buiten. 6 uur naar huis, eten en hop, weer naar buiten. Met je vrienden de hele buurt afstropen. Kattenkwaad uithalen, een schop onder de kont van de wijkagent en gaan maar weer. Thuis niet vertellen want dan kreeg je nog een schop.

Wat me vooral bij staat waren de eindeloze zomervakanties; met je vrienden lekker niksen, vuurtje stoken, je eerste peuk roken. Eind jaren 70, begin jaren 80 kreeg ik interesse in de meisjes, de eerste voorzichtige kusjes, beetje voelen, Jezus wat is het leven mooi als je 15, 16 bent.

Tienertour, later Interrail, ik was 14 en ging samen met 2 vrienden eerst 8 dagen toeren met de trein door Nederland, het jaar erop een maand met de trein door Europa met volgens mij Interrail. In Spanje mijn eerste echte vakantieliefde ontmoet.

De muziek was in de jaren 80 een begin 90 fantastisch, films iconisch en uitgaan was 1 groot feest, je hoefde niet bang te zijn voor een mes in je rug of een pistool tegen je kop. Mocht je een keer toch in een gevecht belanden dan waren je vuisten het enige wat je gebruikte.

Begin jaren 90 een huis kopen en deze qua prijs 4 keer over de kop zien gaan.

De opmars van de pc van het begin tot nu meemaken en meebeleven.

Als ik nu mijn kinderen zie en hoor (bijna 20) heb ik zwaar medelijden met ze...
Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig!
pi_190394555
Oma en opa topic gespot :')
  donderdag 19 december 2019 @ 12:21:53 #110
293776 Steppenpferd
Dont tread on me
pi_190535533
Ik ben van 1980, zeer warme herrineringen aan de jaren 80 en 90.
Als kind ben je sowieso onbezorgder. Alles kan en niks moet, er was tot eind 90 geen internet.
Dus veel voetballen en ongein trappen met vrienden. Oorlogje spelen in de buurt halverwege de jaren 80.

Het weer was minder extreem, je had in december gewoon sneeuw en ijs!
Zomers waren gewoon lekker en niet kneiter heet.

Vooral muzikaal een heel diverse periode, jaren 80 met de pop en supersterren zoals Jackson/Prince Madonna etc. Halverwege de jaren 90 kreeg je Rap/Grunge/Metal/R&B/Dance/Techno voor de kiezen.Die waren er eerder ook al maar kregen toen mede door MTV/TMF ook airplay.

Als ik die muziek hoor merk ik pas echt hoe oud ik ben...

Qua electronica ging alles snel in een kleine periode
Van zwart wit tv met alleen 1,2,3 naar kleuren tv's met afstandsbediening en RTL4. Vrijdagavond Tros ervoor met de tv show en daarvoor Allo Allo.

Van cassettebandjes naar CD
Van Commodore/Amiga naar DOS vervolgens naar Windows

Je had van de staat een zorgverzekering, prijzen waren voor alle producten fair, er was meer sociale interactie maar ook controle. Uitzinnige meningen hield je voor jezelf er was toch geen medium die dat wilde verspreiden als men dach dat het onzin was.

Vroeger was het anders, ik wil het perse niet beter noemen. Maar het voelt wel warmer aan voor mij dan de 2000's
pi_190541751
Allemaal nostalgische verhalen, verlang zelf ook terug naar een onbezorgde tijd zonder druk of al dat internet overal.

Maar vergeet niet de HIV- of heroinecrisis, iedereen rookte nog in het openbaar en discriminatie en seksuele intimidatie waren veel normaler. Er vielen veel meer doden in het verkeer, de lucht was veel meer vervuild.
pi_190543948
Ook hier heel veel nostalgische gevoelens weer...

Wat me ook de laatste tijd heel erg opvalt dat er om het minste geringste geklaagd / afgebrand word op allerlei mogelijke manieren. Vroeger accepteerde we gewoon dat iets zo was. Kocht je iets in de winkel en ging het eerder stuk dan verwacht? Ow, pech gehad, nieuwe kopen. Nu meteen moord en brand schreeuwen op social media e.d., vooral nieuwe eisen, minstens met een bos bloemen als compensatie.
Politieke Partijen pleiten niet waar ze goed in zijn maar ze schreeuwen nu hoe slecht de andere partijen zijn....

Wat ik ook niet meer vergeet hoe onveilig (of misschien wel overdreven veilig nu) het verkeer was met regels. Klasgenootje van de basisschool had een vader die schilder was, die had in zijn bus met een paar planken hout een bankje in de laadruimte gemaakt waar de kinderen in konden zitten. Dat er nog een matje in zat was luxe. Gordels? Dat waren je bretels als je zo’n broek zonder riem had. En als de politie het zag, geen probleem hoor!
pi_190544216
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2019 11:28 schreef C.L.Werner het volgende:
Oma en opa topic gespot :')
The smell of piss is so strong it smells like decent bacon
pi_191084811
Bouwjaar 1986 hier. Het gebeurt wel dagelijks dat ik terug verlang naar mijn kindjaren, de jaren 90 dus. Wat ik onder andere mooi vond was de videotheek wat nog echt een soort uitje was, gezellig samen een film uitzoeken en toen ik later ontdekte dat er ook Nintendo 64 games (7 gulden 50 voor 1 dag) te huur waren ging ik er ook af en toe alleen heen. Winkels die gewoon nog om 18.00 uur dicht gingen zonder zelf scan kassa`s. Geen vrees hebben als kassière, chauffeur, bankier, etc. dat je baan overgenomen zou kunnen worden door een computer. Ja ik weet dat er vroeger ook beroepen zijn uitgestorven door voortschrijdende techniek maar of het ook zo erg is als hedendaags? Wat me het meest stoort van deze tijd is dat je eigenlijk nooit meer echt samen bent. De telefoon ligt altijd binnen handbereik van je (gespreks)partner waarop hij of zei vaak nog tientallen potentiële andere gesprekspartners heeft. Vroeger had je kranten/tijdschriften of andere bezigheden als je niet met elkaar "bezig" was maar je was wel gewoon echt bij elkaar.

Helaas ben ik als kind altijd getreiterd, zowel op school als in de buurt. Dat heeft me echt gemaakt tot wie ik ben vandaag in negatieve zin. Als er geen internet was zou ik denk ik nooit een relatie gehad kunnen hebben omdat een vrouw me dan meteen had kunnen afschieten op mijn onzekere voorkomen. Wat dat betreft was vroeger niet alles beter.
  zaterdag 18 januari 2020 @ 11:00:58 #115
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_191084947
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 10:46 schreef Onderdeurtje het volgende:

Helaas ben ik als kind altijd getreiterd, zowel op school als in de buurt. Dat heeft me echt gemaakt tot wie ik ben vandaag in negatieve zin. Als er geen internet was zou ik denk ik nooit een relatie gehad kunnen hebben omdat een vrouw me dan meteen had kunnen afschieten op mijn onzekere voorkomen. Wat dat betreft was vroeger niet alles beter.
;(
pi_191111040
Ik ben van 1949 dus was in die tijd al aanstaande moeder en genoot van de vrijheid die we toen hadden. Boerderijtje op het platteland en beiden een part-time baan. Feesten tot in de vroege uurtjes en heel veel vrienden en blijven-slapers. Zou nu niet jong meer willen zijn omdat deze tijd wordt beheerst door de social media en mensen hele dagen met een anderhalf-liter waterfles en mobieltje in hun handen lopen. Elkaar nog amper spreken in levende lijve en in het uitgaansleven je je leven niet meer zeker bent en wordt afgemaakt op social media omdat het zo lekker bekt op een schermpje. In mijn tijd kon je, als je geen zin meer had in een vervelende baas, gewoon ontslag nemen en binnen 1 week bij een nieuwe baas terecht kon. Heerlijke tijd was dat. ^O^
  dinsdag 21 januari 2020 @ 13:21:57 #117
204244 Klavots
AKA Willem met z'n 300E
pi_191129695
Ik ben van 1985 dus de jaren 90 heb ik als kind volop meegemaakt.

Als ik de kinderen van vrienden van ons zie (die wat ouder zijn dan de onze) heb ik het met ze te doen: toen ik op de HAVO zat fietste ik 's morgens om 07:00 van huis en hadden mijn ouders geen flauw idee wat ik allemaal uitspookte totdat ik om 16:00 weer thuis was. Heerlijk! geen telefoons, social media en mensen die zich overal mee bemoeide. (zolang mijn cijfers voldoende waren kon het mijn ouders volgens mij ook niet veel schelen wat ik allemaal deed) Echt een puur gevoel van vrijheid!

Heerlijke schooltijd ook gehad, de hele klas was een grote vriendenclub die elkaar door de schooltijd heeft gesleept. Pluspunt van social media is dan wel weer dat ik een aantal klasgenoten af en toe spreek op LinkedIn.

Ook in je vrije tijd was het allemaal lekker rechtdoorzee: spontaan bij mensen thuis langsgaan en geluk hebben dat ze thuis waren. Zo niet, door naar de volgende. Als ik tegenwoordig ergens zomaar binnenkom krijg je af en toe van die vragende blikken van 'wat doe jij hier?'. zonde

Eigenlijk zie ik een hoop nog terug bij mijn zoontje van 5: die zit daar lekker met z'n kleutermatties plezier te maken, geheel ongedwongen, geen prestatiedruk, geen zorgen over zijn 'image'. Eigenlijk het leven zoals ik heb gehad tot eind HAVO. Ik voorspel dat het voor hem wat minder lang gaat duren voordat 'ie in het gekkenhuis van tegenwoordig terecht komt.
In Africa after every 60 seconds a minute passes...
  dinsdag 21 januari 2020 @ 14:14:31 #118
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_191130195
Een bepaalde mate van gezeik om imago was er bij ons toch wel (ik ben vier jaar ouder). Het zal lang niet zo erg geweest zijn als wanneer er rond 1990 al social media zou zijn geweest, maar ook in die plattelands-omgeving maakten mensen zich druk om de merkjes die er op je kleding stonden. En of je wel op de hoogte was van wat er in de Top 40 stond. En: "Dat kan je echt niet meer luisteren hoor, dat is hartstikke uit." Dat soort gezeur.

Wat een nadeel is als je uit een nest komt dat nogal weinig geïnteresseerd is in mode, digitale fratsen en hedendaagse popcultuur. Het werd niet bepaald met de paplepel erin gegoten.

In dat opzicht was het hebben van internet handig geweest. En eigenlijk voor velen die op een manier opgevoed zijn waarbij dingen waar veel ánderen zich bezig hielden wat op afstand bleven. Minus het hysterische en druk verhogende social media-gedoe dan, maar wel met fora. Niet om erin te posten, maar wel om te lezen over de interesses van anderen.

Hebben meer eind jaren 70 t/m midden jaren 80 geboren mensen (deze generatie bevond zich qua jonge jaren in het vage niemandsland tussen geen internet of slechts primitief inbelinternet, en een al best wel ontwikkeld internet) het idee dat ze - een al best geavanceerde vorm van - internet in hun jeugd gemist hebben?

[ Bericht 4% gewijzigd door Eightyone op 21-01-2020 14:58:45 ]
pi_191130844
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 14:14 schreef Eightyone het volgende:
Hebben meer eind jaren 70 t/m midden jaren 80 geboren mensen (deze generatie bevond zich qua jonge jaren in het vage niemandsland tussen geen internet of slechts primitief inbelinternet, en een al best wel ontwikkeld internet) het idee dat ze - een al best geavanceerde vorm van - internet in hun jeugd gemist hebben?
Volgens mij is dat net zoiets als aan een oudere generatie vragen of ze een auto in hun jeugd gemist hebben.
- deels ja, want het was wel verrekte handig geweest als je meer vervoersopties had gehad, en je had meer van de wereld kunnen zien
- deels nee, want in een wereld met auto's heb je ook meer vervuiling, ongelukken, haast, herrie etc
- en achteraf bezien is het een onzinnige vraag, want je wist niet of nauwelijks beter.

Wat als ze over 30 jaar vragen of wij in 2020 de gnorkatropter niet enorm gemist hebben?
pi_191132844
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 14:14 schreef Eightyone het volgende:

Hebben meer eind jaren 70 t/m midden jaren 80 geboren mensen (deze generatie bevond zich qua jonge jaren in het vage niemandsland tussen geen internet of slechts primitief inbelinternet, en een al best wel ontwikkeld internet) het idee dat ze - een al best geavanceerde vorm van - internet in hun jeugd gemist hebben?
Ik ben een jonger iemand die pas relatief laat internet kreeg, (2005, geloof ik) maar ik zou het achteraf gezien niet perse eerder gehad willen hebben.

Wat aan de opkomst van het www zijdelings wel imo zo is, is dat het opzoeken van info uitdagender en exclusiever was. Je was aangewezen op de boekenkast, de bilbiotheek, eventueel nog de tv-programma's. Ik was als kind erg gecharmeerd van een obscure Duitse supercar. Jarenlang had ik daar niet meer over dan een artikeltje met een paar foto's in een tijdschrift. Toen vond ik een foldertje, en dat vond ik helemaal te gek. Nu echter kan ik met wat zoektermen alle mogelijke feiten vinden, filmpjes, de mening van een of andere vlogger, etc. Je kunt zoveel sneller veel meer weten, maar waarderen we dat wel hetzelfde?
  dinsdag 21 januari 2020 @ 22:20:37 #121
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_191137543
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 14:14 schreef Eightyone het volgende:
Hebben meer eind jaren 70 t/m midden jaren 80 geboren mensen (deze generatie bevond zich qua jonge jaren in het vage niemandsland tussen geen internet of slechts primitief inbelinternet, en een al best wel ontwikkeld internet) het idee dat ze - een al best geavanceerde vorm van - internet in hun jeugd gemist hebben?
Ben van 1970 en heb het idee dat internet met mij opgegroeid is. 1969 ARPA-net, 1983 WarGames, 1992 voor het eerst op www. Tussendoor veel Wondere Wereld over de ontwikkelingen. 1993-1999 enorm veel info over wat er allemaal zou kunnen (sf en documentaires), 1996 in de ict gaan werken, 1999 eigen inbelverbinding en experimenteren/pionieren met websites, ook via xs4all bèta functies, o.a. met video.
De content heeft me enorm veel vrienden opgeleverd, een publicatie en een pagina werd in het onderwijs gebruikt. Echt tijd van mijn leven, komt niet meer terug.
Juist het zelf opgroeien en de ontwikkelingen volgen maakte dat je er min of meer inrolde en zo zelf kon gaan ontwikkelen. Zonder dat internet zou ik niet zijn wie ik nu ben.
  dinsdag 21 januari 2020 @ 22:23:19 #122
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_191137606
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 17:57 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Ik ben een jonger iemand die pas relatief laat internet kreeg, (2005, geloof ik) maar ik zou het achteraf gezien niet perse eerder gehad willen hebben.

Wat aan de opkomst van het www zijdelings wel imo zo is, is dat het opzoeken van info uitdagender en exclusiever was. Je was aangewezen op de boekenkast, de bilbiotheek, eventueel nog de tv-programma's. Ik was als kind erg gecharmeerd van een obscure Duitse supercar. Jarenlang had ik daar niet meer over dan een artikeltje met een paar foto's in een tijdschrift. Toen vond ik een foldertje, en dat vond ik helemaal te gek. Nu echter kan ik met wat zoektermen alle mogelijke feiten vinden, filmpjes, de mening van een of andere vlogger, etc. Je kunt zoveel sneller veel meer weten, maar waarderen we dat wel hetzelfde?
In het begin was zoeken op internet uitdagender dan zoeken in de bieb. Primitieve zoekmachines (Yahoo, Lycos, AltaVista), geen Google, geen Wikipedia, sowieso weinig toegankelijke content.
pi_191137733
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 22:23 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

In het begin was zoeken op internet uitdagender dan zoeken in de bieb. Primitieve zoekmachines (Yahoo, Lycos, AltaVista), geen Google, geen Wikipedia, sowieso weinig toegankelijke content.
Die begintijd ken ik heel vaag van een paar thema-schooldagen zo rond 2000 waarop we aan de gang gingen met een computer. Startpagina, Ilse...
pi_191147577
Heerlijk nostalgisch topic dit weer _O_

Ik heb al een paar keer gepost met mijn ervaringen (bouwjaar 1982) maar wat ik laatst nog herinnerde was toen ik ooit van een klasgenootje een video kreeg van een film die nog in de bioscoop was in Nederland. Je was echt zo trots als een aap met twee staarten dan je die nu al thuis kon zien! Ja ok, het was een cam, er liep wel eens iemand door het beeld en niet alles was goed te zien maar toch!
Welke film dat toen was?
Godzilla (1998) - IMDb

Verders weet ik ook wel dat rond het millennium iedereen langzamerhand Napster ontdekte en naast muziek ook films downloadden. En je kon altijd wel iemand die de nieuwste Men in Black had binnengehaald...om er vervolgens achter te komen dat het de gay-porn versie was met een hoop negers. -O-
  woensdag 22 januari 2020 @ 19:13:07 #125
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_191147961
quote:
1s.gif Op woensdag 22 januari 2020 18:47 schreef JayHovah het volgende:
Heerlijk nostalgisch topic dit weer _O_

Ik heb al een paar keer gepost met mijn ervaringen (bouwjaar 1982) maar wat ik laatst nog herinnerde was toen ik ooit van een klasgenootje een video kreeg van een film die nog in de bioscoop was in Nederland. Je was echt zo trots als een aap met twee staarten dan je die nu al thuis kon zien! Ja ok, het was een cam, er liep wel eens iemand door het beeld en niet alles was goed te zien maar toch!
Welke film dat toen was?
Godzilla (1998) - IMDb
Die film heb ik in 1998 in de bios gezien wegens nostalgie - Matthew Broderick uit WarGames speelt erin.
Ik heb overigens nooit een film op internet gezien die nog in de bios liep, nooit de behoefte gehad en ken ook niemand die dat deed.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')