quote:Op maandag 8 juli 2019 13:14 schreef UitStraling het volgende:
[..]
Is gewoon een erg populair gerechtje uit vervlogen tijden, Hete Bliksem.
Klinkt heeeeeerlijk .quote:Op maandag 8 juli 2019 13:27 schreef Doedezemaar het volgende:
Een sandwich maken van twee volkoren boterhammen met pindakaas, hagelslag, kokosrasp, plakjes banaan en een plak jonge kaas
Bij pasta bolognese ken ik t niet. Bij macaroni, nasi, bami en Hollandse pot welquote:Op maandag 8 juli 2019 10:51 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Das niet impopulair.. Bij pasta bolognese hoort een augurk..
En bij boerenkoolstamppot iets zuurs..
Veel hollandser als pasta bolognese ga je niet krijgen..quote:Op dinsdag 9 juli 2019 20:23 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Bij pasta bolognese ken ik t niet. Bij macaroni, nasi, bami en Hollandse pot wel
Hoe kom je daar nou bij?quote:
Geen idee, de vraag is hoe kom je er weer vanaf.quote:
Bij mijn opa en oma kreeg ik altijd de vla gewoon op het bord waar ik net van had gegeten...quote:Op maandag 1 juli 2019 23:07 schreef Harvest89 het volgende:
Restjes van avondeten zoals aardappelen, bloemkool, gehakt en jus in de vanille of chocoladepudding gooien en opeten. Ik ken iemand die dit doet.
Broodje kaassouflee met pindasaus.....quote:Op zaterdag 6 juli 2019 17:45 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Ik at vroeger altijd een broodje pindakaas met kaas.. vult als een malle trouwens
Ik moet hier serieus van nekken bijnaquote:Op maandag 15 juli 2019 08:38 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Bij mijn opa en oma kreeg ik altijd de vla gewoon op het bord waar ik net van had gegeten...
Ik at daar vaak zuurkool en daarna door oma gemaakte vla. Goeie combi
Ik heb in ieder geval nooit geklaagd of het vies gevonden.
Volgens mij was dat vroeger in nederland heel normaalquote:Op maandag 15 juli 2019 08:43 schreef UitStraling het volgende:
[..]
Ik moet hier serieus van nekken bijna
Alsof je pindakaas van een toiletbril aflikt.
Dan hoef je minder af te wassen .quote:Op maandag 15 juli 2019 08:38 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Bij mijn opa en oma kreeg ik altijd de vla gewoon op het bord waar ik net van had gegeten...
Ik at daar vaak zuurkool en daarna door oma gemaakte vla. Goeie combi
Ik heb in ieder geval nooit geklaagd of het vies gevonden.
Klopt, ik spreek ook uit ervaringquote:Op maandag 15 juli 2019 08:50 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Volgens mij was dat vroeger in nederland heel normaal
Met azijn en mosterd.quote:
Yum!quote:Op maandag 15 juli 2019 10:11 schreef DrDarwin het volgende:
[..]
Met azijn en mosterd.
Niks speciaals aan.
De rest van de boerenkool de volgende dag opbakken en op een met mosterd bestreken boterham doen.
Probeer het eens, niet een hele scheut, maar een paar druppels en dan goed er doorheen werken.quote:Op maandag 15 juli 2019 12:38 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Yum!
Althans... behalve de azijn dan...
dat heb ik nooit gedaan.
Ik hou hem in gedachten inderdaadquote:Op maandag 15 juli 2019 13:42 schreef DrDarwin het volgende:
[..]
Probeer het eens, niet een hele scheut, maar een paar druppels en dan goed er doorheen werken.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |