abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_187871457
Ik heb ook, meerdere :7 , fokkers intern. Niet eens specifieke teksten, maar wel een bepaalde instelling die me soms helpt. Fok _O_
pi_187871503
quote:
1s.gif Op donderdag 11 juli 2019 22:01 schreef Jentin het volgende:
Ik heb ook, meerdere :7 , fokkers intern. Niet eens specifieke teksten, maar wel een bepaalde instelling die me soms helpt. Fok _O_
dat heb ik ook ja _O- wat van de lassiez faire van minilot, wat van de doordachte acties van lemijn en zo zijn er nog wel meer :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  donderdag 11 juli 2019 @ 22:21:53 #278
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_187871797
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juli 2019 21:56 schreef Lemijn het volgende:

[..]

Ik laat zelf die redenen weg. Omdat Jacob dat toch niet begrijpt. Ik vertel alleen maar precies wat we gaan doen, met als slot dat hij gaat liggen en proberen te slapen en dat ik dan weg ga. Ik heb ook gemerkt dat dingen benoemen over morgen hem soms juist in de war maakt, hij roept dan juist actief nee of hij wil leuke dingen nu.
Maar Mie is een ander kind dus het is logisch dat je op een andere aanpak uitkomt :). Succes, het is gezeik.
Oh nou, dan heb ik alleen het gedeelte "uitleg" onthouden, haha :P
Ik riep overigens ook nog zoiets als: nee, je gaat nu echt in je eigen bed slapen, dus nu je slaapzak aan, enz"
Wel liet ik hem overdag zijn kamer en zijn bed zien. Erin klimmen is leuk, erin blijven niet }:|


Minilot zit bij mij ook geregeld intern idd :D haha
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_187872200
Haha grappig om te lezen. Zo maken we er toch maar allemaal wat van hè met die dreumessen. Fijn dat hij nu slaapt ladys.
N speelt nu overdag vaker dat ze slaapt (een paar seconden, maar toch), maar echt slapen blijft stom volgens haar.

Over dat haar opknapt van een knipbeurt heb ik nagevraagd bij mijn kapper die aangaf dat dit niet per definitie zo zou zijn en mij de tip gaf het gewoon te laten groeien en desnoods zelf wat puntjes eraf te knippen als het erg ongelijk was. Maar zelf knippen begin ik dus echt niet aan.
Denk voor haar 2de toch maar eens te gaan, maar er hoeft echt niet veel af wat mij betreft!

N slaapt nu in de rode jurk die ze vandaag aan had, want haar knuffel schanulleke ( ‘nulle’ ) heeft ook een rode jurk aan. O+

Boterham hier net als de meesten, ze mag zelf bepalen hoe ze de boterham eet, maar ze krijgt pas een volgende als alles op is. Wat eigenlijk nooit aan de orde is hier, ze eet altijd maar 1 boterham of minder in 1 eetmoment.

Thnx nog voor de input over cyclussen; Ik werd 10 weken na de bevalling alweer ongesteld dus ben inmiddels alweer aan cyclus 24 bezig. :X
Ik lees iig dat 21 dagen nog net oke is dus dan zit het nog goed met 24 dagen. Maar vond het wel opvallend. On the bright side: zo komt het moment dat we voor de tweede gaan ook weer wat sneller in zicht. :D
pi_187872275
Jahoi, ik zat in mijn uppie in de bios (kijken of ik Günther kon spotten bij registratie van het jubileumconcert van The Cure vorig jaar :)) en moest daarna naar de tram hollen terwijl ik met een schuin oog door dit topic scrollde en ik dacht eeeeven: 'oef, ze hebben door hoe vunzig ik ben!' - maar het viel mee: mijn opvoedinsteek zit in jullie. :7 Aha. Likewise, met een aantal van jullie :Y ^O^
Let me see you stripped down to the bone
pi_187872391
Schanullekeknuffel! _O_
Let me see you stripped down to the bone
pi_187873108
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juli 2019 21:47 schreef Lemijn het volgende:
Ik merk wel dat ik een stuk makkelijker dan een half jaar geleden tussendoortjes kan skippen. Dan zit er dus een keer niks tussen de hoofdmaaltijden in. Ik plak ook best vaak het fruit achter ontbijt of lunch aan. En als een maaltijd is afgelopen ruim ik de boel op en is er dus niet een half uur later weer een boterham. Ten eerste zijn er muizen hier in het huizenblok dus het eten moet tussendoor gewoon weggeruimd , en ten tweede is het voor zijn (en mijn) tanden beter om niet tig keer per dag te eten. Waar tegenover staat dat hij wel de hele dag water mag en nogal vaak vraagt om bv weer de laatste tijd.... en dat meestal ook wel krijgt dan.
Dat wordt dus beter? Hier last van een cranky dreumes wanneer hij honger heeft. Ik neem dan ook altijd eten mee als ik met hem de deur uit ga.
Vandaag was dat ook weer mijn redding. Midden in de winkel had L het ineens helemaal gehad. Even met hem naar buiten. Sinds kort 'gebaart' hij om eten. Hij voert het gebaar bij mijn mond uit ipv zijn eigen maar oke het was duidelijk, hij had HONGER!! We hadden net buiten de deur gegeten maar toen was hij te druk met iedereen om hem heen dus niet zo gek dat hij nog honger had.
  donderdag 11 juli 2019 @ 23:33:39 #283
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_187873402
@Elleska:
Iets beter ja. Alhoewel hij vandaag na het boodschappen doen aanhoudend brood gebaarde, wat synoniem staat voor eten maar toen heeft hij op de fiets maar vast een droge :7 boterham gekregen. Toen was het wel al half 12. Ik vergeet het gewoon soms of hij vraagt een appel bij het ontbijt en dan vind ik het wel mooi. En na het slapen wil hij vaak niks behalve bv natuurlijk.

@inner forumleden: nooit last van O-) . Wel gezellig te weten dat ik soms in jullie hoofden mag zijn.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_187873405
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juli 2019 21:47 schreef Lemijn het volgende:

[..]

Dit boeit me. Eten jullie soms maar 2x per dag? Op wat voor tijden dan? Het scheelt dat jullie niet in een opvang-/werkritme zitten natuurlijk.
Soms slaapt Günther nogal uit tot, zeg, een uur of half tien 's morgens. Dan eten we laat in de ochtend een flink ontbijt (eieren, brood, kazen, vlees, yoghurt, fruit, vaak wat doperwtjes of bonen of kikkererwten). Voorheen at -ie in de wagen nog wel vaak een boterham bij het naar buiten gaan, maar sinds we alles lopend doen komt dat er niet meer zo van.. Zo rond de middagdut (tussen twee en vijf uur 's middags) wil -ie graag bij me drinken. Na afloop van de dut helpt -ie me in de keuken bij de dinervoorbereidingen en dan gaat er soms al wel een tomaatje of wat anders in bij het aanrecht. Dan meestal ergens tussen zeven en acht 's avonds beginnen met het avondeten + fruit en dan nog borstvoeding bij het slapen en meestal 's nachts ook wel wat slokjes.
Als -ie 's morgens eerder wakker is dan ontbijten we wat minder uitgebreid en eten we tussen de middag ook iets :)

[ Bericht 1% gewijzigd door minilot op 11-07-2019 23:44:29 ]
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 11 juli 2019 @ 23:45:01 #285
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_187873609
Mijne eet wel echt de hele dag door (ook soms tijdens het spelen). Hij vraagt er ook echt om en wordt huilerig bij honger. Maar hij krijgt natuurlijk geen bv, alleen nog maar 2 flessen halfvolle melk (180). We hebben gebruikelijk 2 maaltijdmomenten, onbijt en avondeten :D daartussen doe ik maar wat. Hij slaapt sowieso rond lunchtijd en krijgt meestal als hij wakker is mijn leftovers of we gaan naar buiten en eten ergens iets kleins, daarna (en voor zijn middagslaap) is het een ratjetoe van vanalles en nog wat tot het avondeten.
  donderdag 11 juli 2019 @ 23:48:33 #286
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_187873702
Ik heb gemerkt dat er bij lunch en avondeten veel beter wordt gegeten als hij de paar uur daarvoor niet heeft gesnackt. Dat is niet perse beter misschien maar ik neem dat wel mee in of/hoeveel ik tussendoor aanbied.

@minilot tnx. Logisch gevolg van jullie ritme dus.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_187873710
Tijdens het spelen in de tuin at Günther de afgelopen weken wel geregeld rode besjes, maar inmiddels is de struik leeg. Geen luiers vol pitjes meer! :')
Let me see you stripped down to the bone
pi_187873731
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juli 2019 23:33 schreef Lemijn het volgende:
@:elleska:
Iets beter ja. Alhoewel hij vandaag na het boodschappen doen aanhoudend brood gebaarde, wat synoniem staat voor eten maar toen heeft hij op de fiets maar vast een droge :7 boterham gekregen. Toen was het wel al half 12. Ik vergeet het gewoon soms of hij vraagt een appel bij het ontbijt en dan vind ik het wel mooi. En na het slapen wil hij vaak niks behalve bv natuurlijk.

@:inner forumleden: nooit last van O-) . Wel gezellig te weten dat ik soms in jullie hoofden mag zijn.
Dat plakje droog brood komt mij ook héél bekend voor.
En eten op de fiets ook. Iets wat we standaard doen na een speelochtend. Mooi alvast op de fiets lunchen. Dat voorkomt dat hij op de fiets in slaap valt en dan kan hij bij thuiskomst direct door naar bed.
Nog een voordeel is dat ik daarna in alle rust kan eten, op de bank, met netflix en hete thee. Heerlijk!
pi_187873749
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juli 2019 23:48 schreef Lemijn het volgende:

@:minilot tnx. Logisch gevolg van jullie ritme dus.
Jup, en gewoontes van ons als ouders. Wij aten al nooit tussendoortjes, wel graag lang tafelen met een hoop verschillende dingen bij de maaltijden. Zoiets draag je automatisch over, denk ik. En inderdaad wel een stuk beter voor de tanden om, zeg, een banaan meteen met je ontbijt op te eten dan twee uur later los.
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 11 juli 2019 @ 23:54:13 #290
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_187873795
Een boterham op de fiets of in de auto gaat altijd zo lekker probleemloos met korstjes en al 8-) en zonder gooien of gedoe. Heeft wel wat he? Ik gebruik dat vooral in de auto tegen in slaap vallen of zodat er iets in zit als hij in slaap valt en het werkt ook goed tegen huilen-want-saai. Maar ik doe het niet standaard want wil niet dat hij autorijden met eten associeert.
En alleen eten is best relaxed af en toe inderdaad. Kan de geheime voorraad hagelslag weer eens worden gebruikt :Y) .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_187873870
quote:
1s.gif Op donderdag 11 juli 2019 23:54 schreef Lemijn het volgende:
En alleen eten is best relaxed af en toe inderdaad. Kan de geheime voorraad hagelslag weer eens worden gebruikt :Y) .
:D *boks*
Let me see you stripped down to the bone
pi_187874099
Haha, ik kom nog weg met 3 stukjes hagelslag op een boterham strooien. Die worden dan wel met uiterste precisie eerst opgegeten en daarna pas boterham met boter :Y) om maar even terug te komen op het vraagstuk over het beleg als eerste opeten.

En ja het verbaasde mij ook dat eten op de fiets zo netjes ging. Ik doe alles lopend of op de fiets (geen rijbewijs) dus er zijn genoeg fietsritjes zonder eten.
Eten in de auto vindt mijn man vast geen goed plan. Maar in de auto vind ik het dan weer niet erg dat hij slaapt. Op de fiets vind ik dat nog steeds eng al weet ik wel dat zijn nek inmiddels sterk genoeg is. En in bed slaapt hij na een speelochtend zo 2 a 3 uur, zo lang ga ik geen rondjes fietsen met een slapend kind.
pi_187876204
Interessant dit. :) Ik heb voor hem geen diksap, snoep of koekjes in huis, daardoor vind ik het sporadisch buiten de deur of bij opa en oma of een keer een snoepbanaantje van de cassière niet zo erg. Korstjes moeten wel op voor ie een nieuwe boterham krijgt.

Ik pas juist in huis heel erg op met zoetigheid etc, bij hem dan :Y) 1x iets aanbieden is levenslange wetenschap dat er meer bestaat en vaak weet ie ook waar het staat :') Tussendoortjes krijgt hij wel, hij is gek op cracottes, die krijgt hij en heb ik ook standaard in mijn tas indien nodig. Ook een cranky dreumes bij honger. Af en toe een keer rozijntjes.

En nog een *O* voor de stappende dreumes van rena!

Hoe is het met Jip Aure?

Wij zijn weer opweg naar huis na ons kleine eurotripje (Oostenrijk-Italië-Kroatië-Zuid-Duitsland). Wie nog gaat, geniet ervan! Vakantie met een dreumes is zo leuk O+

[ Bericht 6% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 12-07-2019 07:41:55 ]
pi_187876261
Gaat goed hoor Fleur, ben alleen een beetje te moe om hier uitgebreid te reageren :P maar het lijkt er op dat we de ergste dagen hebben gehad en hij het zelf heeft opgelost. Het hoesten is een stuk minder en hij slaapt ook weer beter. Dus meer dan een flinke verkoudheid lijkt het niet te zijn gelukkig *O*

Goede reis terug!
pi_187876329
Fijn! *O*
pi_187876602
Wat betreft het eten van korstjes heb ik hier ook wel een bijzonder exemplaar. Ik snij zijn brood nog in stukjes en als hij een stukje met korst heeft spuugt hij het meteen uit. Zonder korst eet ie het meteen op. Maar als ik dan de korstjes plat knijp tussen mijn vingers :') eet hij het wel op 8)7
pi_187876655
Tja, dan wordt bij ons het lot van een tweede wel snel duidelijk :D
Peuter weet inmiddels natuurlijk van het bestaan van appelsap, hagelslag en ijsjes. Dus onze dreumes ook. Ik geef hem vaak wel de gezondste opties, maar soms heb ik geen zin in strijd en wil hij hetzelfde eten als peuter, dan vind ik het wel prima.

Boterhammen onderweg na de boodschappen doe ik ook vaak. Dan kunnen ze bij thuiskomst meteen door naar boven. En alleen lunchen inderdaad O+

Wij gaan over 2 weken op vakantie en ben nu alweer zenuwachtig over de reis. Of de jongens zich 1200 km kunnen vermaken (deels ‘s nachts, dus hopelijk slapend) en of de nieuwe auto er al is of dat we in het Foxje van mijn schoonmoeder gaan proppen :')

Fijn dat het beter gaat met Jip, Aure! En de wegen van dreumessen zijn ooit ondoorgrondelijk _O- :Y)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_187876864
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 08:16 schreef Aure het volgende:
Wat betreft het eten van korstjes heb ik hier ook wel een bijzonder exemplaar. Ik snij zijn brood nog in stukjes en als hij een stukje met korst heeft spuugt hij het meteen uit. Zonder korst eet ie het meteen op. Maar als ik dan de korstjes plat knijp tussen mijn vingers :') eet hij het wel op 8)7
Hier gaat het ook een beetje zo, hoewel ze ze soms ook zonder problemen eet. Als ik ze wat zachter maak eet ze ze wel.

Goede terugreis Fleur!

Ik heb ook wel een paar inner fokkers haha, vooral op het gebied van geduld hebben en haar zelf dingen laten ontdekken zonder te veel er boven op te zitten :@
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_187877581
oh, alleen eten O+ ...

dreumes is duidelijk een tweede kind, die weet ondertussen van het bestaan van jam, pannenkoeken, taart, koekjes en chips. Hij wil echt alles wat wij ook hebben, en omdat peuter het ook krijgt is het niet te doen nee te zeggen. Het enige wat nog wel lukt is hem water te laten drinken. Peuter drinkt eigenlijk ook altijd water, maar soms water met appelsap. Tot nu toe is dreumes tevreden met water.....

Jongens, hij slaapt hier standaard tot 6.15! *O*
  Moderator vrijdag 12 juli 2019 @ 09:57:28 #300
382129 crew  Donna
pi_187877646
G krijgt eigenlijk alles wel te eten. Niet zo vaak korstjes, dat duurt me te lang.

:9 :')
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')