abonnement Unibet Coolblue
pi_187540712
Haha ja een stoffen bank. Wel met zo'n beschermlaag, dus het lijkt alsof we het er aardig uit hebben kunnen krijgen. Even afwachten hoe het is als het droog is. Heb helaas geen foto, maar het was echt afschuwelijk veel paars op onze lichte bank :D :')
pi_187541423
Jip kreeg net zijn papfles en op een gegeven moment klom hij uit de armen van zijn vader, zo de bank af, dus wij een beetje verbaasd vragen wat ie ging doen. Normaal gesproken drinkt ie namelijk zijn fles wel leeg en er zat nu best nog wat in. En terwijl mijn vriend hem weer wil oppakken, kotst ie zo vol over hem heen :o maar het leek dus wel alsof hij heel bewust weg ging van de bank om even over te geven :P buiten al deze overgeefsessies om is ie wel goed gehumeurd, dus geen idee wat er precies mis is. Hopelijk is het snel weer voorbij.
pi_187542405
Oeps Aure :X arme papa. En beterschap voor Jip.
  Moderator vrijdag 21 juni 2019 @ 23:00:26 #154
382129 crew  Donna
pi_187543524
Oeps Aure! G heeft dus gisteren 3 (en een half) keer gespuugd en vandaag niks meer aan de hand.
Heel apart, maar gelukkig maar.
pi_187544376
Heb je daar wel een foto van gemaakt Aure? Ik zou daar heel hard om gelachen moeten hebben... wat minder toen we gisteren een nachtelijke spuger hadden (oudste peuter) en de volgende ochtend bleek dat we er nog twee hadden gehad s nachts. Lasagne is ook lastig uit slaapzakken te krijgen blijkt. Net als de algehele zure lucht die ondanks alles wassen, schoonmaken en zelfs alles twee keer dweilen er nog hangt.

Hier overigens wel goede ervaringen met braam icm dasty in kleding. Paprika-kwijl in kleding daarentegen...
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_187544908
Ik zou wellicht (oh, wat vals) wel kunnen lachen om het feit dat er over mijn man wordt gekotst (en dan het gezicht van man erbij :X :@ ) dan om het kotsen over de bank.
Die geur kan heel lang blijven hangen. :X }:|
pi_187546791
Beterschap voor de spugers. :*

Banaan sliep uiteindelijk om twaalf uur, in de draagzak met Imagine Dragons. Neergelegd heeft hij nog twee uur geslapen en toen weer krijsen en niet aan de borst willen.

Aangezien hij ontroostbaar was wou ik toch naar de huisartsenpost, beetje ruzie gemaakt daarover met mijn man. Kereltje heeft een lichte oorontsteking en stevige keelontsteking. Nou hebben we extra pijnstilling want hij zat al aan de max.

Nou slaapt hij weer in de draagzak en durf ik niet meer zo goed naar bed. :X
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_187547493
Oh Aure :o

Wat sneu pkm! Goed dat je met hem naar de hap bent geweest! Uiteindelijk nog geslapen?
  zaterdag 22 juni 2019 @ 09:17:11 #159
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_187547558
Die spuugverhalen }:| .

Ik hoop ook dat je nog wat geslapen hebt PKM. En dat Banaan zich vandaag beter voelt. En Jip ook trouwens.

Zo, Jacob heeft inmiddels een uur als een kleine baby liggen slapen op mijn schoot, ik heb mijn thee op en de halve krant uit dus tijd om in actie te komen. Ik houd me altijd een stuk beter dan hij na een slechte nacht. Zo jammer. Als hij gewoon energiek en vrolijk zo zijn was er weinig aan de hand maar dit wordt een dag zonder lontje, vermoed ik.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_187547573
Ach banaantje, hoe ging de nacht verder?

Jip heeft denk ik een buikgriep te pakken. Hij produceert namelijk ook ranzige dunne en enorm stinkende poepluiers :X dus de wasmachine draait ook overuren inmiddels :D Toen ik ging checken of hij niet in zijn eigen kots lag te slapen rook ik dat hij dus zo'n smeriger luier had, dus moest ik hem verschonen en helemaal omkleden, want doorgelekt. Toen was het wel even drama met weer in slaap komen, maar daarna goed geslapen. Nu is ie wel stikchagrijnig helaas...
pi_187547639
Sterkte met de zieke kindjes!

Vanmorgen werd O natuurlijk om 5.15 wakker, maar hij ging redelijk makkelijk slapen. Totdat peuter om 5.30 wakker werd en de duutser als een olifant uit bed stapte. Tien was het gedaan. Om 8 ging hij weer naar bed, zo moe was hij....
pi_187548895
Oh, arme Banaan en Jip en FF ook met je nachtelijke spugers :*

Vanochtend allerlei boekjes aan Simon voorgelezen. Daarna ging hij boekjes aan zijn beer voorlezen. Hij weet bij zoveel boekjes het verhaaltje uit zijn hoofd :o Ik sta daar echt versteld van. Soms zet hij bij precies de goeie bladzijde zo 2 zinnen letterlijk uit zijn hoofd. En dat ie dan tegen beer zegt: "kijk beer, Dikkie Dik splingt op kooi" en dan het boekje aan beer laat zien.
Of dat Dikkie Dik was gevallen in het boek en dat beer dan een kusje moet geven aan Dikkie Dik, dan duwt ie beer tegen de bladzijde en maakt een kusgeluid.
Wat een genot om naar te kijken O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+
pi_187549099
Beterschap ook voor de andere kindjes. :*

Banaan sliep nog tussen uur of vier en half negen. Ik kon niet meer slapen sinds de laatste voeding. ;(

Vanmorgen at hij wel weer een beetje en er kon zelfs een lachje af. Drinken wou hij niet echt, zelfs limonade bleef staan. Melk ging in bed uiteindelijk gelukkig wel goed. Ik probeer hem wel echt met rust te laten en zelf te laten komen voor melk. Bij aandringen trappelt hij als een boze rups door het bed.

Knap van Simon, Tolstoi. Banaan vat boekjes vaak samen, als het boek eindigt met "ha ha" dan zegt hij dat een bladzijde eerder. Dat schuift steeds verder terug totdat hij het al aan het begin zegt. :D

Hij vindt het nog steeds fantastisch om mee te mogen vertellen en gebaren. Ik sta ook altijd versteld van hoeveel hij ervan onthoudt. O+

Ken je het van Dale woordenboek voor kinderen? Die vindt Simon vast ook heel leuk. :)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_187549179
Dat klinkt wel sneu, al kon er een klein lachje af. Fijn dat melk in bed uiteindelijk wel goed ging, drinken is natuurlijk belangrijk, zeker als het zo warm gaat worden de komende dagen.
Dikke knuffel voor Banaan en jou :* :*

Nee, die Van Dale ken ik niet, zal eens kijken :)
pi_187549258
Beterschap voor alle zieke kindjes :* het zou verboden moeten worden.

N. kan niet zelf in slaap vallen, ze moet echt naast mij liggen. Nu wilde ik slaap training gaan doen maar wat ben ik een zacht gekookt eitje zeg! Gister was de eerste keer dat ik het probeerde en ze huilde nog geen 2 minuten... toen pakte ik haar alweer op. :{ ik vond het zo zielig en kreeg zo een erge schuld gevoel. Hoe pakken jullie dit aan? :?
pi_187550167
Bella, hier hetzelfde hoor!
Op dit moment weer slaapissues, ik geef maar gewoon makkelijk toe en kijk als het weer beter gaat wel weer hoe we het erbij blijven zitten en melk drinken gaan afleren. Heb geen energie om de strijd aan te gaan.
Kan je man hier niet wat meer in betekenen? Wat voor slaaptraining wil je doen, mbv een coach of zelf? Hoe oud is N nu?
pi_187560469
Ik doe niet aan laten huilen en vind melk een prima oplossing. Ik bedenk me altijd maar dat als hij geen melk zou drinken, dat niet noodzakelijk betekent dat hij die momenten zou slapen. En ik dus ook niet per se.

Wij zijn gewoon pas net wakker na een goede nacht :) . En nog fijner, hij is vrolijk. *O*
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_187560590
Wij laten max 10 minuten huilen, omdat hij vaak na 5 min toch (weer) in slaap valt. Alleen bij hysteriehuil ga ik er meteen naar toe. Maar meestal is het klaaghuil en slaapt ie dus snel weer in en soms is het normaal huilen en dan wisselt het nogal eens. Als ik met klaaghuil toch ga kijken, maak ik het meestal alleen maar erger :')
pi_187560597
Fijn dat banaan weer beter gehumeurd is!
pi_187560646
Hoe is jouw of Jacob’s dag gisteren alsnog verlopen Lemijn?

Hopelijk voelt Jip zich weer wat beter! :*

Oh Jagar dat was ook geen fijn begin van de dag! Casper is ook vroeg wakker en begint bijna altijd tussen 08:30-09:30 alweer aan z’n eerste dutje 8)7

Lastig Bella! In periodes ging het hier ook zo en liet ik dat ook zo (bij mij in bed in slaap vallen), hier ging het vanzelf beter en laten huilen doe ik ook niet, laten mopperen wel :P

Verder ben ik al 2 dagen koos kindloos en heb ik niks te melden :7
  zondag 23 juni 2019 @ 09:23:35 #171
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_187560760
Ik ben dan denk ik ook een zag gekookt ei wat huilen betreft.
Maar misschien als ik heel moe ben niet? ik weet het niet, we hebben nog altijd klokjes rond hier.

Jeetje die wakker tijden :D ! meestal is hier dan pas het begin van de dag, voor half 8 zou ik al gek worden (en dat gebeurt niet eens).

Ik heb echt zin in de lekkere dagen die eraan gaan komen, hij heeft het zo naar zijn zin buiten. Gister een kleiner zwembadje gekocht voor erbij, dus kom maar op met de 30 graden :P
  zondag 23 juni 2019 @ 11:31:12 #172
221912 minilot
Nancy boy
pi_187561934
Niks 'zacht ei', het is evolutionair volkomen verklaarbaar en natuurlijk dat het akelig is om je kind te horen huilen, dat gehuil hoort er namelijk voor te zorgen dat je er gauw naartoe gaat. Ieder z'n eigen manier van met jonge kinderen omgaan uiteraard, maar je schamen omdat je je kind niet bewust wilt laten huilen is echt helemaal nergens nodig! :*

Fijn dat Banaan zich weer wat beter voelt, PKM! *O*
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 23 juni 2019 @ 11:39:57 #173
221912 minilot
Nancy boy
pi_187562024
Wij gingen eigenlijk naar het Tweede Maasvlakte-strand vandaag, maar daar zijn helemaal geen voorzieningen en Günther heeft ineens elk half uur een luier vol diarree dus bij nader inzien bivakkeren we in de tuin. Dude lijkt zich verder kiplekker te voelen, dat scheelt. :)

Allemaal een fijne zondag met je dreumes! O+
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 23 juni 2019 @ 12:20:30 #174
221912 minilot
Nancy boy
pi_187562461
Drie op een rij! :7
DFD gemist, maar hier is Günther een kwartier geleden, zijn pyjama drijfnat gespeelgoedgieterd en nu chillend op onze lelijke geërfde stoelen de zojuist veroorzaakte tuinchaos beschouwend:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Let me see you stripped down to the bone
pi_187562518
Haha heerlijk mini O+ leuke romper heeft ie aan :)

Jip had gister een (dicht) blikje cider te pakken.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bijna goed :+

Hij heeft nog steeds last van zijn buik en is een beetje afwisselend gezellig/humeurig, maar dat kan je hem moeilijk kwalijk nemen als je darmen zo rommelen. Dus lekker veel knuffelen en samen spelen vandaag O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')