Ik zag bij gbbo iemand een worteltjestaart maken. En die werd goedgekeurd. Toen dacht ik : ja, duh... Wat kan er fout gaan met worteltjestaart? Die smaken zijn ALTIJD goed. En die cake wordt altijd smeuïg. Ontzettend veilige en slimme keuze om die te bakken.quote:Op zaterdag 7 september 2019 23:52 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Heb vandaag weer eens worteltjes taart gemaakt m had nog een berg julienne over. Mjum mjum. Wat klinkt die taart toch akelig gezond als je kijkt wat een hoop er toch in gaat
Hm niet echt gbbo niveau eigenlijk. Dat is echt zo'n ik flans het even in elkaar cake.quote:Op zaterdag 7 september 2019 23:54 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Ik zag bij gbbo iemand een worteltjestaart maken. En die werd goedgekeurd. Toen dacht ik : ja, duh... Wat kan er fout gaan met worteltjestaart? Die smaken zijn ALTIJD goed. En die cake wordt altijd smeuïg. Ontzettend veilige en slimme keuze om die te bakken.
Met een goed recept heb jij ook gbbo-niveau hoor. Heb zelf ook wel eens zo'n taart gebakken. Smullen. Maar wel vanuit een goed recept met goede kruiden erdoor.quote:Op zaterdag 7 september 2019 23:55 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Hm niet echt gbbo niveau eigenlijk. Dat is echt zo'n ik flans het even in elkaar cake.
Ik heb meestal niet zo'n zin om zelf de gember enzo nog te staan pureren. Maar het komt misschien door mijn eigen idee van een worteltjestaart. Ik maak hem niet uit een koopmanspakje (niet dat dat wat uitmaakt smaakt volgens mij ook prima)quote:Op zondag 8 september 2019 00:00 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Met een goed recept heb jij ook gbbo-niveau hoor. Heb zelf ook wel eens zo'n taart gebakken. Smullen. Maar wel vanuit een goed recept met goede kruiden erdoor.
Ik doe het wel. Maar dat komt omdat ik twee stroken in het bakblik leg. 1 in de lengte en 1 in de breedte. En dan zit er niet overal bakpapier.quote:Op maandag 9 september 2019 12:02 schreef TjjWester het volgende:
Vraagje ik wil een normale cake gaan bakken, nu zegt het recept dat de vorm ingebotert moet worden en daarna bakpapier er overheen, dubbelop lijkt me.
Op het bakpapier staat invetten niet nodig, wat is wijsheid???
Wel doen. Ik lag altijd over de lange zijde een strook er door heen en steekt dan uit aan de bovenkant dus zijkant bodem zijkant dan til je hem zo er uitquote:Op maandag 9 september 2019 12:02 schreef TjjWester het volgende:
Vraagje ik wil een normale cake gaan bakken, nu zegt het recept dat de vorm ingebotert moet worden en daarna bakpapier er overheen, dubbelop lijkt me.
Op het bakpapier staat invetten niet nodig, wat is wijsheid???
Het ziet er heerlijk uit!quote:Op zondag 8 september 2019 19:08 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Het viel toch nog alles mee met de cheesecake! Slechts aan 1 kant een beetje water er in gelopen zo bleek
Ook nog een limoen aardbei taart en een appel olijfolie taart met ahornglazuur.
Wat voor vorm gebruik je?quote:Op dinsdag 10 september 2019 19:01 schreef TjjWester het volgende:
Vandaag even opnieuw gedaan, wat dinggetjes getweat.
Niet slecht voor slechts de derde cake in mij leven [ afbeelding ]
Gisteren gekozen voor een tulband, vandaag opzoek geweest naar een cakeblik maar waarschijnlijk ligt die ergens op zolder. Uit nood gekozen voor een ovenschaal, niet klassiek maar wel lekker.quote:
Haha ik dacht al wat een aparte vorm maar werkt natuurlijk ook.quote:Op dinsdag 10 september 2019 20:00 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Gisteren gekozen voor een tulband, vandaag opzoek geweest naar een cakeblik maar waarschijnlijk ligt die ergens op zolder. Uit nood gekozen voor een ovenschaal, niet klassiek maar wel lekker.
Oh myquote:Op woensdag 18 september 2019 21:58 schreef Goitske het volgende:
Vandaag een chocolade taart gemaakt... Helaas imgur nog steeds met kuren dus maar via mijn insta
https://www.instagram.com/p/B2j5Uh7IK2Z/?igshid=xgxhj77gafcd
Zal ik maken!quote:Op woensdag 18 september 2019 21:59 schreef Molo het volgende:
[..]
Oh my
Stuurt u ook taart op?
Heb je morgen ofzo ook een foto van de binnenkant?
Ja dat denk ik wel evt met wat hulp met bepaalde handelingen als ze niet zo handig zijnquote:Op vrijdag 20 september 2019 10:38 schreef Cathmar het volgende:
Heerlijk zeg!!
Goitske het nieuwe bakboek.. leuk voor (10-12 jarige) kinderen? Zet ik m op het sint/kerst lijstje.
24 uur en 2 kinderen maar nu ff hoor ivm verjaardagsvisite morgenquote:Op vrijdag 20 september 2019 15:01 schreef Hupje het volgende:
Wauw!
Hoeveel werk jij, dat je hier allemaal tijd voor hebt
Jij had laatst een mooie kinderbueno cheesecake gemaakt naar het recept van ohmygoodness toch? Maar ik zie bij jou 2 creme lagen.een witte en een chocoladelaag. Bij ohmygoodness zie ik 1 cremelaag in hazelnotenkleur en een koekbodem.quote:Op vrijdag 20 september 2019 15:11 schreef Goitske het volgende:
[..]
24 uur en 2 kinderen maar nu ff hoor ivm verjaardagsvisite morgen
Die onderste laag is bodemquote:Op vrijdag 20 september 2019 15:23 schreef madeliefff het volgende:
[..]
Jij had laatst een mooie kinderbueno cheesecake gemaakt naar het recept van ohmygoodness toch? Maar ik zie bij jou 2 creme lagen.een witte en een chocoladelaag. Bij ohmygoodness zie ik 1 cremelaag in hazelnotenkleur en een koekbodem.
Wat heb je dan anders gedaan? Want jouwe is mooier. Of is dat t geheimpje vd chef
Is dat de bodem ja? Hoe komt jouw koekjesbodem zo egaal van kleur dsn :0 ?quote:Op vrijdag 20 september 2019 15:34 schreef Goitske het volgende:
[..]
Die onderste laag is bodem
Ik had dit recept geloof ik (heb hem uit het boek Cheesecakes)
https://www.ohmyfoodness.(...)y-pleasures-kookboek
Gewoon in de keukenmachine proppen en daarin fijn malenquote:Op vrijdag 20 september 2019 15:37 schreef madeliefff het volgende:
[..]
Is dat de bodem ja? Hoe komt jouw koekjesbodem zo egaal van kleur dsn :0 ?
Hij moet in het midden een beetje wiebelige zijn he!quote:Op vrijdag 20 september 2019 20:31 schreef Molo het volgende:
Jezus hoeveel bak jij
Benieuwd naar de ganachetaart, ik ga zo die makkelijke chocoladetaart maken, Omnomnom
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |